• Kako otpušiti sudoperu

Kako otpušiti sudoperu – savet našeg tima. Ako je lokalno zagušenje, možete da probate sa našim savetom (kako otpušiti sudoperu). Ako nije lokalno, jedino pravo rešenje mašinskim putem (kako otpušiti sudoperu). Saznajte kako otpušiti sudoperu koristeći vrelu vodu, deterdzent i vakum gumu za otpušivanje.


Kako otpušiti sudoperu – vrela voda, deterdzent i vakum guma

Ovom tipu otpušenja sudopere (kako otpušiti sudoperu) pristupate ukoliko je zapušenje lakog lokalnog tipa (nije u zidu). Ukoliko voda slabo odilazi ili joj je potrebno dosta vremena da odiđe. U slučaju da se voda vraća iz sudopere, zapušena je vertikala zgrade/kuće i potrebno je mašinsko odgušenje vertikale.

Kako otpušiti sudoperu – šta vam je sve potrebno

  • vrela voda;
  • deterdzent;
  • vakum guma za otpušavanje.

Prvo što treba da uradite jeste da sipate nekoliko litara vrele vode u sudoperu i da sačekate da odiđe(kako otpušiti sudoperu). Čim vrela voda odiđe, začepite odvod sudopere i napunite je sa vrelom vodom, zatim sipajte u vrelu vodu 100ml deterdzenta, lagano ih izmešajte da ne napravite penu. Zatim otvorite odvod sudopere, dok vrela smesa odilazi, vakum gumom stvarajte vakum i polako puštajte vrelu smesu u odvod sudopere. Ukoliko iz prvog puta ne urodi plodom, pokušajte ponovo (kako otpušiti sudoperu).


Pazite da se ne povredite, ipak rukujete sa vrelom vodom.


Kako otpušiti sudoperu - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kako otpušiti sudoperu – Vodoinstalateri Beograd Tim


Navedeni način rešavanja problema sa sudoperom je do sada naišao na dosta uspeha (kako otpušiti sudoperu). Na žalost, to je privremeno rešenje jer je kanalizaciona cev sudopere fizički puna. Potrebno je obaviti mašinsko otpušenje radi fizičkog uklanjanja sadržaja kanalizacije.


U slučaju da ne uspete u rešavanju nastalog problema, naše kolege su dostupne 24h
>> hitne intervencije <<

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim