O nama

Vodoinstalateri Beograd TIM je nastao iz želje da se vodoinstalaterska usluga dovede na najviši mogući nivo. U tome smo uspeli zahvaljujući profesionalnom i poštenom pristupu vodoinstalaterskom poslu. Fokus dajemo kvalitetu vodoinstalaterskih usluga po čemu se i razlikujemo od konkurencije. Pored kvaliteta, pouzdanost, brzina i pedantnost su posledice našeg pristupa radu. Svakom vodoinstalaterskom poslu pristupamo sa posebnom pažnjom. Nastojimo da ga izvršimo i pre dogovorenih rokova a da time ne utičemo na kvalitet radova.

Naš vodoinstalaterski tim konstantno raste ali pažljivo. U naš tim pristupaju isključivo vodoinstalateri sa preporukom i odgovarajućim iskustvom.

Trudimo se da budemo dostupni sugrađanima u svakom momentu, nije bitno koje doba dana ili noći. Sugrađanima koji žele da nas kontaktiraju(radi hitnih intervencija, zakazivanja intervencija i drugih vodoinstalaterskih radova), to mogu da učine putem: 011/407-8-100, 064/049-111-4(poziv, sms, viber – do 20-tog Septembra nije dostupan), skype – vodoinstalateri.beograd.tim


Informacije o preduzeću:

Poslovno ime: VBT Fontana d.o.o.
Matični broj: 21258407
PIB: 109871861
Sedište: Ugrinovački Put 29/1, Beograd, Zemun


Vaš Vodoinstalateri Beograd TIM

Vodoinstalateri Beograd - O nama

Vodoinstalateri Beograd – O nama