Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode kamerom, dolazimo odmah. Detekcija curenja vode profesionalno, brzo i bez odlaganja. Detekcija curenja vode po povoljnim cenama – non stop!


Detekcija curenja vode kamerom obavlja se profesionalno od strane stručnih vodoinstalatera. Trajanje intervencije zavisi od samog mesta curenja. Moguće je detektovati curenje u roku od nekoliko minuta ali praksa nam govori da nema pravila i da naša intervencija detekcija curenja vode može da traje malo duže.

Detekcija curenja vode – zašto mi?

  • Profesionalna i pouzdana usluga;
  • dostupnost 24h;
  • dolazak odmah po pozivu;
  • povoljne cene;
  • brz i efikasan rad;
  • detekcija bez obijanja zida;
  • savet kolega kako da rešite problem;
  • brzo uklanjanje kvara.

Detekcija curenja vode Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Detekcija curenja vode non stop

Naši timovi sam Vam na raspolaganju 24 sata, tokom čitave godine bez obzira da li su verski ili državni praznici u pitanju. Dolazimo odmah po pozivu ili u ugovoreno vreme bez kašnjenja i odlaganja. Brzo i efikasno detektujemo curenje vode sa velikom preciznošću i predlažemo na koji način je najbolje rešiti kvar.

Naše dežurne kolege su dostupne na celoj teritoriji Beograda i okoline. Pokrivamo sve opštine, naši timovi su uvek u pripravnosti i uvek spremni da Vam detektuju curenje vode.

Pored usluge – detekcija curenja vode, kolege obavljaju sve ostale vodoinstalaterske usluge, radi kojih su takođe dostupne u svakom trenutku.

Obavljena detekcija curenja vode – šta sada?

Nakon obavljene intervencije (detekcija curenja vode), naše kolege Vam izlažu problem i njegovo rešenje. Kolege će Vam detaljno objasniti o kakvom je postupku reč i šta sve obuhvata sanacija kvara. Odmah se pristupa uklanjanju kvara uz Vaše odobrenje i obavlja se u najkraćem mogućem roku. Brzina Vašeg reagovanja, dolaska naših kolega i sanacije kvara je od velikog značaja kako bi se šteta koju nanosi curenje vode svela na minimum.

Kolege će dati sve od sebe da popravku instalacija izvrši što je pre moguće a da se ne naruši kvalitet usluge radi obostranog zadovoljstva.


Detekcija curenja vode Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kada je potrebna detekcija curenja vode?

U slučaju da primetite uvećanu potrošnju vode, šuštanje u zidu (alarmantno), mokar zid i pod (alarmantno). Zatim, vlažnu zemlju u dvorištu (skupine vode), sve navedeno Vam govori da je pukla vodovodna cev. Najbitnije je reagovati na vreme i ukloniti problem dok nije eskalirao.

Kod bilo kakve pojave vode u stanu, kući, dvorištu ili poslovnom prostoru, bitno je da prvo utvrdite odakle voda dolazi. Ukoliko iz bilo kog razloga to niste u mogućnosti to da obavite, naše kolege su tu.

Svako nesvakidašnje pojavljivanje vode se može pripisati pukloj cevi bila ona vodovodna ili kanalizaciona. Problem može biti i jeste u većini slučajeva veći nego što izgleda iz razloga što se cevi u glavnom ne vide. Skrivene su i curenje vode može da traje danima pa čak i mesecima a da Vi niste toga svesni.

Reagujte na vreme, time sebe spašavate potencijalne štete pa čak i povreda.

Detekcija curenja vode u zemlji Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode u zemlji Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode – zakazivanje

Kod nas imate mogućnost zakazivanja detekcije curenja vode. Odaberite termin koji Vama odgovara u dogovoru sa našim kolegama. Sve naše usluge možete zakazati do nekoliko dana u napred, što važi i za detekciju curenja ako se ne radi o hitnoj intervenciji.

Zakazivanje detekcije curenja možete da obavite pozivom na 011/407-8-100

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


 

Pozovite nas!