Detekcija curenja vode

Detekcija curenja vode kamerom, dolazimo odmah. Detekcija curenja vode profesionalno, brzo i bez odlaganja. Detekcija curenja po povoljnim cenama – non stop!


Detekcija curenja vode kamerom obavlja se profesionalno od strane stručnih vodoinstalatera. Trajanje intervencije zavisi od samog mesta curenja. Moguće je detektovati curenje u roku od nekoliko minuta ali praksa nam govori da nema pravila i da naša intervencija detekcija curenja vode može da traje malo duže.

DETEKCIJA CURENJA VODE

  • Profesionalna i pouzdana usluga;
  • dostupnost 24h;
  • dolazak odmah po pozivu;
  • povoljne cene;
  • brz i efikasan rad;
  • detekcija bez obijanja zida;
  • savet kolega kako da rešite problem;
  • brzo uklanjanje kvara.


DETEKCIJA CURENJA VODE non stop

Naši timovi sam Vam na raspolaganju 24 sata, tokom čitave godine bez obzira da li su verski ili državni praznici u pitanju. Dolazimo odmah po pozivu ili u ugovoreno vreme bez kašnjenja i odlaganja. Brzo i efikasno detektujemo curenje vode sa velikom preciznošću i predlažemo na koji način je najbolje rešiti kvar.

Naše dežurne kolege su dostupne na celoj teritoriji Beograda i okoline. Pokrivamo sve opštine, naši timovi su uvek u pripravnosti i uvek spremni da Vam detektuju curenje vode.

Pored ove usluge, kolege obavljaju sve ostale vodoinstalaterske usluge, radi kojih su takođe dostupne u svakom trenutku.


Detekcija curenja vode Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Da li je detekcija curenja vode isplativa?

Naravno da jeste, ovaj vid detekcije je najnapredniji način da se analiziraju vodovodne cevi. Nema bespotrebnog obijanja zidova, poda, iskopavanja zemlje u cilju pronalska mesta curenja. Naprotiv, šteta kod klijenta se svodi na minimum. Analiza vodovodnih cevi se radi ručno, od strane iskusnih vodoinstalatera koji ovu uslugu vrše svakoga dana.

Iskustvo u radu sa termalnim kamerama je bitno, postoje razni materijali u građevini i svaki od njih drugačije prikazuje prisustvo vode u zidu ili na cevima. Stoga, iskustvo je pored kvaliteta samih kamera jako važna stavka.

Pored preciznosti, detekcija slivanja vode Vam štedi novac, vreme i Vaše živce.

Lociranje curenja vode kao najbolje rešenje

Brzo lociranje curenja vode je najbrži način da se pronađe lokacija curenja. Vreme usluge se svodi na minimum, pogotovo u odnosu na stari način pretraživanja cevi vode i kanalizacije. Kolege odlično rukuju našim termalnin kamerama, stoga će u kratkom roku doći do mesta problema. Odmah nakon pronalaženja, kolege mogu da krenu sa radom ukoliko ste se dogovorili i da se problem ukloni.

Kao što smo Vam već pisali, putpuno smo opremljeni alatima da obavimo svaku našu uslugu odmah po dolasku. Naravno posedujemo i određeni vodomaterijal i zamenske delove ali ako bude bilo potrebe, kolege mogu otići i pazariti sve šta je potrebno za nastavak rada.

Brzo i jednostavno do rešenja, uz naše voodinstalatere.

Detekcija curenja vode u zgradi

Stambene zgrade u Beogradu su u glavnom starije gradnje, imajući to u vidu stanje vodovodnih i kanalizacionih cevi je loše. Kada pukne cev, bilo da je vodovodnaili kanalizaciona, detekcija curenja vode u zgradi je jedini način detekcije bez obrade zida ili poda. Našim termalnim kamerama vidimo jasno gde je curenje vode i tu nam ova detekcija mnogo pomože. Modernim kamerama za detekciju curenja vode u stanju smo da vidimo tačno mesto curenja i gde se sliva voda. Na ovaj način, znamo gde treba obraditi zid da se sa najmanje štete zameni loš deo cevi.

Najveći broj detekcije curenja vode obavljamo baš u zgradama, zatim u kućama (kuća, dvorište) i poslovnim prostorima. Naši klijenti su vrlo zadovoljni pošto detekcija curenja vode im osigurava da neće biti nepotrebnog rušenja pločiča i zida. Naše kamere za termalno snimanje su izuzetnog kvaliteta i sa njima vidimo baš sve.

Sarađujemo sa velikim brojem stambenih zajednica kojima obezbeđujemo redovnu kontrolu instalacija vode i kanalizacije u koju je ukljućena i detekcija curenja vode u zgradi.

Detekcija curenja vode u zidu

Stručna detekcija curenja vode na svim lokacijama, povoljna cena usluge. Detekcija curenja vode u zidu, u zgradi, stanu, kući ili poslovnom prostoru. Radimo non stop – 24h! Lociramo tačno mesto curenja vode u zidu i saniramo samo taj deo cevi. Pažljivo i pedantno otvaramo najmanji deo zida kako bi prišli cevi radi sanacije. Kolege su vrsni vodoinstalateri koji vrše svoj posao maksimalno kvalitetno i pouzdano.

Detekcija curenja vode u kući sa velikom preciznošću, efikasno i brzo. Detekciom curenja vode možemo da pronađemo mesto gde je pukla cuv i da je saniramo. Detektovanje i saniranje može da traje od 30 minuta do nekoliko sati ako se radi o teško pristupačnoj cevi i ako se cela menja. Kolege mogu obaviti zamenu jednog dela cevi ukoliko je samo on dotrajao ali ako je cev ugrožena većim delom, najbolje je celu zameniti.

Oslonite se na naše kolege tokom celog dana i cele noći – 24h!

Detekcija curenja vode u zemlji

Detekcija curenja vode u zemlji nam daje tačnu lokaciju mesta pucanja cevi. Stručna detekcija curenja vode u zemlji nas spašava obrade betona i iskopavanja velike količine zemlje. Često se dešava da pukne vodovodna pa i kanalizaciona cev u zemlji. Kod obe vrste pucanja može se pokazati na površini zemlje voda ili blato ali može i da prođe bez toga. Zamislite da ste doneli odluku da na pogrešnom mestu odkopavate 2m zemlje po dužini i metar u dubinu. I kada to obavite, shvatite da ste pogrešili jer je cev odlična. Do pojave detekcije curenja vode u zemlji, tako se i radilo. Na iskustvo smo se oslanjali i nalazili mesto curenja vode. Danas uz naše moderne termalne kamere, to je daleko preciznije i lakše. Pre svega, nema bespotrebnog kopanja po dvorištu i razbijanja betona ili pločica a i lakše je našim kolegama.

Takođe, troškovi su niži pošto znamo tačnu lokaciju curenja vode i nema bespotrebne obrade pločica, betona ili trave/dekoracije dvorišta.

Detekcija curenja vode u zemlji se obavlja istim termalnim kamerama koje koristimo za detekciju curenja u zidu ili podu stana, zgrade ili kuće. Vrlo su precizne i daju nam tačnu sliku gde su cevi i gde je mesto curenja.

Detekcija curenja vode bez obijanja zida

Stručna detekcija curenja vode bez obijanja zida – non stop, dostupni smo svim danima. Detekcija curenja vode bez obijanja zida je najbolje rešenje ukoliko želite da brzo i efikasno nađete mesto curenja. Kolege odmah nakon dolaska mogu da krenu sa snimanjem Vaših zidova.

Snimamo sve vrste cevi, možemo da vidimo lokaciju gde je problem na samoj cevi i na osnovu tih informacija da pristupimo tom delu cevi uz pravljenje minimalne štete. Na taj način klijentu štedimo novac i rešavamo ga velikog problema sa vodovodnim ili kanalizacionim cevima.

Budite slobodni i pozovite nas ukoliko posumnjate da imate probleme sa cevima. Lako može da dođe do velike materijalne štete ako ne reagujete na vreme.

Tu smo za Vas 24h!

Obavljena detekcija curenja vode – šta sada?

Nakon obavljene intervencije, naše kolege Vam izlažu problem i njegovo rešenje. Kolege će Vam detaljno objasniti o kakvom je postupku reč i šta sve obuhvata sanacija kvara. Odmah se pristupa uklanjanju kvara uz Vaše odobrenje i obavlja se u najkraćem mogućem roku. Brzina Vašeg reagovanja, dolaska naših kolega i sanacije kvara je od velikog značaja kako bi se šteta koju nanosi curenje vode svela na minimum.

Kolege će dati sve od sebe da popravku instalacija izvrši što je pre moguće a da se ne naruši kvalitet usluge radi obostranog zadovoljstva.

Snimanje curenja vode

Kvalitetno snimanje curenja vode na svim lokacijama, brzo i efikasno uz račun i garanciju. Kolege su uvek dostupne radi snimanja curenja vode u svim objektima, dolaze ubrzo po pozivu. Kao što smo već naveli, hitan dolazak je naša standardna usluga i radimo je priličan broj puta u toku 24 sata. Vrlo smo brzi u dolasku na svaku adresu u Beogradu i u okolini, kolege odlično paznaju ceo grad. Odmah nakon dolaska pristupamo poslu i pronalazimo mesto curenja. Odmah možemo da ga saniramo ili da zamenimo celu cev.

Naravno, sve u dogovoru sa klijentom, kolege su maksimalno fleksibilne i željne da pomognu svakom sugrađaninu, pogotovo u ovakvim situacijama kada su brz dolazak i još brza intervencija prosto neophodni. Kolege poseduju sav potreban alat i vodoimaterijal kako bi na lice mesta rešile sve vrste havarija na cevima vodovoda i kanalizacije.

Računajte na nas!


Detekcija curenja vode Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kako otkriti gde je pukla vodovodna cev?

Često dobijamo mailove i primamo pozive sa pitanjem “Kako otkriti gde je pukla vodovodna cev“?

Verujemo da ste do ovog dela teksta već prilično upoznati o načinu kako pronaći gde je pukla cev. Opet bi naglasili da je pored kvalitetne kamere potrebno iskustvo, kako bi se tačno locirao deo cevi koji pravi problem. Ponovaljamo se ali nije na odmet opet napisati da je ova tehnika jedina neinvazivna tehnika kojom kolege vide mesto problema. Nema bespotrebnog obijanja zida ili poda, već sa priličnom preciznošću kolege rade samo na mestu gde cev u problemu.

Kada je potrebna detekcija curenja vodev?

U slučaju da primetite uvećanu potrošnju vode, šuštanje u zidu (alarmantno), mokar zid i pod (alarmantno). Zatim, vlažnu zemlju u dvorištu (skupine vode), sve navedeno Vam govori da je pukla vodovodna cev. Najbitnije je reagovati na vreme i ukloniti problem dok nije eskalirao.

Kod bilo kakve pojave vode u stanu, kući, dvorištu ili poslovnom prostoru, bitno je da prvo utvrdite odakle voda dolazi. Ukoliko iz bilo kog razloga to niste u mogućnosti to da obavite, naše kolege su tu i naša detekcija curenja vode.

Svako nesvakidašnje pojavljivanje vode se može pripisati pukloj cevi bila ona vodovodna ili kanalizaciona. Problem može biti i jeste u većini slučajeva veći nego što izgleda iz razloga što se cevi u glavnom ne vide. Skrivene su i curenje vode može da traje danima pa čak i mesecima a da Vi niste toga svesni.

Detekcija curenja vode u zemlji Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode u zemlji Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim

Detekcija curenja vode – zakazivanje

Kod nas imate mogućnost zakazivanja detekcije curenja vode. Odaberite termin koji Vama odgovara u dogovoru sa našim kolegama. Sve naše usluge možete zakazati do nekoliko dana u napred, što važi i za detekciju curenja ako se ne radi o hitnoj intervenciji.

Zakazivanje detekcije curenja možete da obavite pozivom na 011/407-8-100

Takođe, pored zakazivanja kao što smo Vam iznad naveli, dostupni smo radi hitnih intervencija. U slučaju da smo Vam potrebni, bez oklevanja nas pozovite bilo da je reč o danu ili noći.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!