Procena vodoinstalaterske usluge

Vodoinstalateri Beograd TIM ide korak dalje kada je u pitanju procena cene vodoinstalaterskih usluga. Sem procene na lokaciji gde bi se vršili vodoinstalaterski radovi, sugrađani imaju mogućnost da nam pošalju detaljan opis, nacrt(kupatila ili kuhinje) ili fotografije putem e-maila, vibera ili skype. Radi lakše procene vodoinstalaterskih usluga, potrebno je da detaljno opišete šta želite da se radi kod Vas i napravite nekoliko fotografija. U većini slučajeva radi se od adaptaciji kupatila, adaptaciji kuhinje, proširenju kupatila, proširenju kuhinje, smanjivanju kvadrature kupatila i kuhinje. Isti obrazac koristimo kada je u pitanju napukla cev(sem u slučaju velikog izliva vodehitna intervencija), gde vlaži zid, vlaži plafon, curi voda sa plafona, curi voda sa zida i slično.

Pošaljite nam sadržaj za procenu na:

E-mail

vodoinstalateribgd@gmail.com

Viber, skype

Viber: 064/049-111-4; Skype: vodoinstalateri.beograd.tim

Bitno je naglasiti da nismo u mogućnosti da procenimo sve vodoinstalaterske usluge ovim putem. U većini slučajeva je potrebno da posetimo lokaciju gde trebaju da se vrše vodoinstalaterski radovi i napravimo procenu radova i cene.

Napomenućemo da Vam pružamo mogućnost zakazivanja intervencije, više o tome na sledećoj stranici – zakažite intervneciju

Procena vodoinstalaterske usluge - vodoinstalateri beograd TIM

Procena vodoinstalaterske usluge – Vodoinstalateri Beograd TIM


Pozovite nas!