VODOINSTALATER VOŽDOVAC

VODOINSTALATER VOŽDOVAC – sve Vodoinstalaterske Usluge Voždovac. Garancija i račun. Vodoinstalater Voždovac je pouzdan servis, dolazimo odmah.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge vrhunski, pedantno i odgovorno u skladu sa ugovorenim rokovima. Ne kasnimo i ne odlažemo posao.

Naš tim Vam je dostupan 24h svim danima u godini, naš tim za hitne intervencije Vam je uvek na usluzi. Naravno, kolege su Vam na raspolaganju tokom dana radi standardnih usluga, izlazimo svakom klijentu maksimalno u susret.

Na sve obavljene usluge izdajemo račun i garanciju.


VODOINSTALATER VOŽDOVAC USLUGE

Ceo spisak naših usluga možete pogledati na našoj stranici u navigacionom meniju – usluge. Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.


VODOINSTALATER VOŽDOVAC

Od našeg tima očekujte stručnu uslugu, povoljnu cenu i stručni savet.

Zašto odabrati nas?

Bićemo iskreni. Sa nama možete sve! Naši vodoinstalateri su jedni od najboljih u Beogradu a verujemo i u našoj lepoj zemlji Srbiji. Svaki kolega, svakog dana daje sve od sebe da svaku uslugu obavi 101% adekvatno i pouzdano. Naravno uspevamo u tome. Brzo dolazimo na svaku adresu ako je to potrebno, efikasno rešavamo sve vrste problema. Takođe, kolege su tačne kada su zakazani termini u pitanju, obezbeđuju sav potreban materijal i zamenske delove.

Naši klijenti vrlo dobro znaju da sve što je potrebno jeste da nas kontaktiraju, ništa više od toga. Kolege će obaviti sve ostalo. Možete u potpunosti da računate na naše timove vodoinstalatera, kako zbog sitnih usluga tako i zbog onih koje zahtevaju angažovanje naših kolega na nekoliko sati pa i dana. Sa nama se možete sve dogovoriti!

Oslonite se na naše stručne vodoinstalatere!

Važno

Zadesila Vas je havarija, pukla je cev ili je došlo do zapušenja wc šolje, vertikale itd. znamo da je oko Vas haos ali je važno da se smirite i reagujete na vreme. Dobar deo sugrađana se smiri posle razgovora sa našim kolegama koje im objasne šta da čine dok kolege ne dođu.

Znamo da je stresna situacija ali što pre Vi pozovete stručno lice, pre će se uspostaviti kontorla nad uzrokom problema. Kolege su u kratkom roku kod Vas nakon razgovora.


Vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater Voždovac – Vodoinstalateri Beograd


O nama

Preko 30 godina smo prisutni na opštini Voždovac.

Odlike našeg Tim-a su profesinalna usluga, ozbiljan pristup poslu, pedantnost, poštovanje rokova.

Naš tim čine nekoliko timova kvalifikovanih vodoinstalatera velikog iskustva. Svaki naš kolega je maksimalno posvećen svom poslu u svakom trenutku.

Naš tim poseduje najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova što nas stavlja na vrh u ponudi vodoinstalatera na teritoriji Voždovca i okoline.

Posebna pogodnost kod našeg tim-a je mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana unapred.

Naši saradnici

Radimo i sa pravnim licima, više o ovoj temi pročitajte na stranici “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Kao što vidite iz datog spiska na linku iznad, radimo sa većim brojem firmi na Voždovcu i celom Beogradu. Svakom našem saradniku pridajemo posebnu pažnju, u zavisnosti od njegovog zahteva.

Na uslugu vodoinstalater Voždovac tima mogu da se oslone svi saradnici u bilo kom trenutku.

Dostupni smo 24 sata, preko cele godine, toko svih državnih ili verskih praznika.

Pored dostupnosti, našim saradnicima nudimo kvalitetnu uslugu i korektne cene. Pored standardnih intervencija, naš tim je spreman da odgovori na sve zahteve.


Vodoinstalater Voždovac – pouzdanost usluge

Pouzdanost usluge našeg tima je na najvišem mogućem nivou. Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri čije iskustvo se meri decenijama, koji svakom poslu pristupaju sa potpunom pažnjom. Sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Voždovac Tim obavlja prateći svetske standarde, smernice struke i svoj interni pravilnik. U korist tome ide činjenica da raspolažemo najmodernijim alatima poslednje generacije. Naš alat nam omogućava da naše usluge obavljamo još bolje.

Pouzdanost vodoinstalaterske usluge

Danas je teško naći pouzdan vodoinstalaterski servis na Voždovcu i uopšte u Beogradu. Postoji pregršt opcija i većina ne obavlja svoj posao kako treba. Problematika je u tome da naši sugrađani nemaju dovoljno iskustva a pored toga nisu informisani kakvi sve vodoinstalateri postoje.

Naše stručne kolege pre svake usluge, klijenta izveste o načinu obavljanja usluge i njenoj ceni, tako da smo potpuno transparentni. Naš vodoinstalaterski servis Voždovac zna veći deo Voždovčana, znaju da se radi o pozdanom servisu koji je dostupan uvek i na svakoj lokaciji na Voždovcu.

Naš tim

Naš tim čine pravi majstori svog zanata, dugogodišnji vodoinstalateri koji svoj posao poznaju odlično. Za njih nema nepoznanica ili problematičnih situacija, sve rešavaju efikasno i brzo. Naše kolege biramo na osnovu njihovog iskustva, predanosti poslu i želje da svoj posao obave najbolje moguće. Pored odličnih kolega, raspolažemo najmodernijim alatima koji nam dodatno osguravaju da svoj posao obavimo adekvatno i kvalitetno.

Pored regularnog alata, posedujemo VOMA vozila koja koristimo za najteža odgušenja kanalizacije. Takođe, trebamo spomenuti da prilikom rada koristimo samo kvalitetan vodomaterijal koji se najbolje pokazao tokom godina rada.

Na opisan način, osiguravamo da svaka usluga bude izvršena kvalitetno i pouzdano što kao posledicu ima zadovoljnog klijenta a to nam je najbitnije.

Vodoinstalater Voždovac – hitne intervencije

Vodoinstalater za hitne intervencije je dostupan 24 sata, tokom cele godine. Radimo i za vreme državnih i verskih praznika. Naše kolege dežuraju tokom celog dana i noći i spremne su u svakom trenutku da dođu na bilo koju adresu na Voždovcu i okolini.
Dolazak naših kolega je najkraći mogući u zavisnosti od doba dana i saobraćaja. Svi smo upoznati sa stanjem saobraćaja kod nas.

Vodoinstalater Voždovac 00-24h

Kao što smo već napisali iznad, naši vodoinstalateri su dostupni u svakom trenutku i dolaze odmah. Voždovac je velika opština, stoga za nju smo potpuno opremili nekoliko ekipa koje su u svakom delu opštine u najkraćem roku.

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge. Neke od njih se prosto moraju obavljati i noću jer se radi o hitnim intervencijama. Opremljeni smo da izvršimo bilo koju našu uslugu, bilo kog tipa i veličine. Prihvatamo sve obime posla i obavljamo ih najbolje moguće.

Vodoinstalater Voždovac Tim posluje na celoj teritoriji Voždovca i okoline, izuzetno poznajemo ovu opštinu pošto smo sa našim poslom i krenuli baš tu. Naši sugrađani se mogu osloniti na naš tim u svakom trenutku, mogu očekivati najbolju moguću uslugu efikasno i pedantno.

Raspolažemo stručnim vodoinstalaterima, koji svoj posao obavljaju odlično. Modernim alatima koji nam omogućavaju da svoj posao obavimo još bolje. I prilikom rada, koristimo isključivo kvalitetan vodomaterijal. Tri spomenute stavke su naš čarobnii napitak koji dosta začinimo predanošču i ozbiljnošću. Pozovite nas i proverite to!


Odgušenje kanalizacije Voždovac

Naš tim vrši odgušenje kanalizacije Voždovac po povoljnim cenama uz račun. Odgušenje Voždovac obavljamo koristeći najnaprednije tehnike odgušenja koje su nam dostupne danas. Vodoinstalater Voždovac Tim, raspolaže najmodernijim mašinama, vozilima i dodacima za odgušenja. Potpuno smo opremljeni i osposobljeni da odgušimo i najzahtevnija zapušenja.

Dostupni smo na opštini Voždovac i u okolini. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Radimo odgušenja 24 sata preko cele nedelje i tokom cele godine. Maksimalno izlazimo u susret svim klijentima!

Odgušenje kanalizacije Voždovac – vrste

Odgušenje kanalizacije delimo na mašinsko, VOMA odgušenje i ručno odgušenje kanalizacije. Svaki tip odgušenja specijalizovan je za poseban tip zapušenja cevi. Nakon dolaska na adresu i detaljnog pregleda cevi, odlučuje koji tip odgušenja je najbolji način da se reši problem.

Imajte poverenja u naš stručni tim za odgušenje, imamo najbolje majstore svog zanata!

Mašinsko odgušenje Voždovac

Vodoinstalater Tim mašinsko odgušenje obavlja rutinski, svakodnevno po desetinu puta na opštini Voždovac i njenoj okolini. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najčešći tip odgušenja zbog efikasnosti i lokog pristupa svakoj lokaciji. Ovaj tip odgušenja uspešno rešava začepljenja srednjeg i težeg tipa. Znači odgušuje sva zapušenja između ručnog i VOMA odgušenja o kojima ćemo pisati ispod.

Kako funkcioniše mašinsko odgušenje?

Pre sveg radi se o modernim mašinama, bar koje koristi Vodoinstalater Voždovac, koje su jake i brze. Mašina koristi posebne sajle koje kolege guraju u zid, sajle se rotiraju oko svoje ose i koriste gurnu silu mašine da uđu u cev. Kada su već u kanalizacionoj cevi, sajle se i dalje rotiraju i dolaze do mesta začepljenja – čepa. Vrh sajle razbija nastali čep i omogućava kanalizacionoj cevi da opet bude prohodna.

Postoji nekoliko vrsta mašina i nekoliko vrsta sajli, svaka sajla je svojim dimenzijama predodređena da odgušuje poseban promer kanalizacione cevi. Raspolažemo sa najboljim sajlama koje odlikuje pouzdanost i kvalitet obavljenog posla.

VOMA odgušenje Voždovac

Vodoinstalater Voždovac Tim koristi VOMA sistem odgušenja pod visokim pritiskom par puta na dan na teritoriji Voždovca. Radi se o retkom, naprednom sistemu za odgušenje kanalizacije i poseduje ga nekoliko vodoinstalatera u celom Beogradu. Naš tim je jedan od prvih koji je počeo sa ovom vrstom odgušenja koji je najnapredniji u svetu ne samo kod nas.

VOMA odgušenje kanalizacije naš tim koristi kod najtežih zapušenja kanalizacije gde nijedan drugi tip odgušenja nije uspešan. Radi se o veoma efikasnoj vrsti odgušenja koje se ne može koristiti svuda ali to je na našim kolegama da procene. Kolege redovno odgušuju VOMA sistemom velike kanalizacione sisteme naših saradnika (pravnih lica) kojima ujedno i održavamo kanalizacione i vodovodne sisteme.

VOMA sistem za odgušenje je bukvalno spas kako za kolege iz naše tima, tako i za naše klijente kojima sa ovim tipom odgušenja rešavamo sve probleme. Pre pojave VOMA sistema, bilo je situacija gde su kolege radile satima da bi odgušili pojedine cevi. Danas uz vomu, sve je na drugom nivou.

Kako funkcioniše VOMA sistem odgušenja?

VOMA radi na principu visokog pritiska vode, koji koristi kako bi se stiglo do mesta zapušenja i kako bi se probio taj čep. Radi se o veoma visokom pritisku vode koji bukvalno na maksimalnom pritisku može da iseče drvenu paletu na pola. VOMA je ozbiljan alat/vozilo i zahteva stručan kadar što vodoinstalater Voždovac ima. Naše stručne kolege su prošle specijalnu obuku kako bi adekvatno i pouzdano rukovale VOMA vozilom. Stoga naš vodoinstalaterski servis je potpuno spreman za sve vrste odgušenja.

Ručno odgušenje Voždovac

Mi ručno odgušenje kanalizacije obavljamo ređe u odnosu na iznad opisane tipove odgušenja.

Zašto je tako?

Razlog zašto se ređe opredeljujemo za ručni tip odgušenja nije zato što su naše kolege lenje (šala), već zbog samog tipa zapušenja. Kolege kada dođu na adresu klijenta, pre svega pregledaju o čemu se radi i o kakvom zapušenju se radi. Nakon toga odlučuju koji je tip odgušenja najbolji za tu vrstu problema.

Ručno odgušenje kanalizacije vodoinstalater Voždovac Tim koristi kod lakih i površnih zapušenja kanalizacije. Njih uspešno odgušujemo ali za sva jača zapušenja koristimo samo mašinske sajle ili VOMA sistem, time obezbeđujemo da se posao obavi najbolje moguće.

Zamena, popravka cevi Voždovac

Povoljna zamena cevi Voždovac, povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Popravka i zamena cevi Voždovac i okolina, dolazimo ubrzo po pozivu. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, pucanje cevi je hitna intervencija i kolege su uvek spremne. Brzo detektujemo mestu pucanja cevi našim kamerama i krećemo sa popravkom. Popravka cevi se radi stručno i efikasno, brzo vraćamo cev u rad. Sama popravka cevi traje oko 30 minuta, ukoliko je veči deo cevi ugrožen, popravka traje i duže.

Kada je rec o sanaciji dela ili cele cevi, tu odigrava bitnu ulogu snimanje cevi kamerom. Koristimo ga kada nemamo informaciju gde je cev i koliko je pukla. Sanacija cevi Voždovac od strane naših kolega se obavlja kada znamo sve informacije. Tada odlučujemo u saradnji sa klijentom koliki deo cevi se menja. Nekad je potrebna zamena vodovonih cevi ili kanalizacionih cevi u celom objektu kako bi se sanirao problem. Naravno, kolege će nakon detaljne analiza izneti pred Vas jedno ili više rešenja. Sa kolegama donosite odluku kako rešavate problem, svakako možete da računate na stručne savete naših vodoinstalatera.

Vodovodne i kanalizacione cevi Voždovac

Obezbeđujemo da se popravka vodovodnih i popravka kanalizacionih cevi obavi valjano i kvalitetno. Bez obzira da li se cevi nalaze u zidu, podu ili zemlji, kolege će pronaći dotrajali deo cevi i popraviće ga. Ako ima potrebe, kolege će informiati klijenta da je zamena vodovodnih ili kanalizacionih cevi jedino rešenje. Ako to bude odgovaralo kiljentu, kolege će pristupiti zameni dela ili celih sistema cevi. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Zamena kade Voždovac – Vodoinstalater Voždovac

Stručna zamena kade Voždovac, od strane našeg tima, preko celog dana tokom cele nedelje. Menjamo sve vrste kada, svih dimenzija, novim istim ili drugim tipovima kada. Zamena đakuzi kade, svih proizvođača na celoj opštini Voždovac i u okolini. Izdajemo garanciju i račun kao i na sve ostale naše usluge.

Zamena kade se obavlja tokom jednog dana, svakako postoje izuzeci gde je potrebno i više vremena. To su zamene đakuzi kade većih dimenzija koje zahtevaju bolju pripremu mesta ugradnje. Kod zamene kade, bitno je pošto smo uklonili staru kadu, da pripremimo mesto za novu. U zavisnosti od dimenzija nove kade, priprema može da traje i par sati ako se obezbeđuje dodatni prostor za novu. Naš vodoinstalater će sa Vama pre rada napraviti plan zamene, kako bi došli do najboljeg rešenja ako se na ugrađuje kada istih dimenzija. Tako bi osigurali da zamena bude obavljena pravilno i pouzdano.

Zamena tuš kabine Voždovac

Kvalitetna zamena tuš kabine Voždovac, povoljna cena uz garanciju i račun. Zamena tuš kabine po svim standardima struke, pravilno i pedantno. Zakažite zamenu kada Vam odgovara, shodno vašim obavezama. Ukoliko Vam je potrebna hitna zamena tuš kabine, budite slobodni da nas pozovete, naše kolege će doći u kratkom roku do Vas.

Zamena kabina svih vrsta, profesionalno i pedantno. Pre svega, potrebno je demontirati staru tuš kabinu ako je ima i pripremiti teren za novu. Pravilna priprema terena za novu tuš kabinu je od presudnog značaja da ona radi kako treba. Vodoinstalater Voždovac Tim, tokom radne nedelje ugradi nekoliko tuš kabina na teritoriji ovog dela grada i šire. Za nas je to rutinska usluga koju obavljamo kvalitetno i pozdano. Na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun.

VODOINSTALATERSKI SERVIS VOŽDOVAC

Povoljan vodoinstalaterski servis Voždovac, povoljna cena uz račun i garanciju na sve usluge. Vodoinstalaterski servis radi na celoj teritoriji Voždovca i okoline. Naš vodo servis Vam je na usluzi tokom celog dana i cele noći, radi svih naših usluga. Kao što smo sveć spomenuli, na svaku adresu dolazimo u najkraćem roku ukoliko se radi o hitnim intervencijama.

Sa druge strane, imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred. Sa našim kolegama se možete lako dogovoriti oko termina i da li je potrebno da kolege pazare zamenske delove, sanitarije, vodomaterijal ili ste to Vi obezbedili. Na Vama je samo da nas kontaktirate, sve ostalo možete da prepustite našim kolegama. Kolege Vam stoje na raspolaganju, sa njima se možete sve dogovoriti. Maksimalno izlazimo u susret svim našim klijentima.

Oslonite se na nas!

Adaptacija kupatila Voždovac i okolina

Povoljna adaptacija kupatila Voždovac, stručno i efikasno, povoljna cena usluge. Adaptacija kupatila po svim smernicama struke sa našim ili Vašim materijalom. Sa kolegama se možete dogovorti oko svih pojedinosti u vezi adaptacije kupatila. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, sve ostalo možete da prepustite našim kolegama.

Naravno, ukoliko želite da vi obezbedite potreban materijal za adaptaciju, to svakako možete da obavite. Bitno je da pazarite kvalitetan materijal kako bi se osiguralo Vaše zadovljstvo nakon obavljenog posla i naravno da ne dođe do problema.

Pitate se kakvih problema?

Na primer, pucanje cevi nakon adaptacije je redovna pojava ukolko se posao obavi loše. Puštanje na spojevima cevi je isto česta pojava iz istog razloga. Zbog ovakvih i mnogih drugih problema koji zahtevaju skidanje pločica i zamenu instalacija vode ili kanalizacije u tek renoviranom kupatilu je neophodno angažovati dobre vodoinstalatere.

Renoviranje kupatila Voždovac i okolina po povoljnim cenama, radimo sve vrste kupatila na svim lokacijama na Voždovcu. Od nas očekujte stručnu uslugu, profesionalan savet, prevoz materijala potrebnog za naš rad.

Radi hitnih intervencija smo Vam dostupni non stop, pogotovo kod pucanja cevi i drugih problema koje smo Vam iznad naveli.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Adaptacija kuhinje Voždovac

Pouzdana adaptacija kuhinje Voždovac, kvalitetno sa Vašim ili našim materijalom. Adaptacija kuhinje se vrši rutinski prateći ugovoreni plan. Kao i kod adaptacije kupatila, kuhinja iziskuje stručnost vodoinstalatera kako bi se izbegli naknadni problemi nakon obaveljnog posla. Stroga Vam preporučujemo da uvek angažujete pouzdanog vodoinstalatera koji će posao obaviti valjano. Kuhinja se svaki dan koristi, njene kanalizacione cevi moraju biti kvalitetne i pravilno postavljene. Time se dobija dugogodišnji pravilan rad cevi vode i kanalizacije bez ikakvh problema.

Naravno, zapušenja cevi kanalizacije su uvek moguće iz razloga što sugrađani svašta bacaju u kanalizaciju. I kada su cevi nove (nakon što je obavljeno renoviranje kuhinje), ma koliko go to bilo neverovatno, mogu se zapušiti. Kolege su u cevima kanalizacije nalazile pelene, razne guste masnoće, kosu, igračke, drveće i slično. U slučaju kuhinje krupniji predmeti nisu problem ali tokom godina je vrlo verovatno da će usluge prosipanja masnoća iz i sa sudova napraviti problem. Iz tog razloga, svim našim sugrađanima savetujemo da pripaze šta prosipaju u sudoperu, time sebi čine uslugu.

Mi smo tu za Vas!


Dodatno o našim uslugama

Radimo sve vodoinstalaterske usluge na Voždovcu i okolini. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Kvalitet usluge nam je na prvom mestu od prvog dana poslovanja, tako je i danas.

Vodoinstalater Voždovac sitne popravke

Kada smo napisali sve vodoinstalaterske usluge to smo i mislili. Pored krupnih, hitnih i standardnih intervencija, radimo i sitne popravke. Tačnije, ovo se  odnosi na sitne popravke u kupatilu, toaletu i kuhinji.

Kao i sve ostale usluge, naše kolege kvalitetno obavljaju i sitnije poslove. Nama je kvalitet uvek na prvom mestu. Samim tim ne morate brinuti o tome da li će naše kolege odraditi posao kako treba. Hoće!

U sitne popravke spadaju

Popravka kade, tuš kabine

Silikoniranje kade je redovan posao naših kolega, pogotovo na teritoriji Zvezdare, Voždovca i Mirijeva. Silikoniramo sve vrste kada, svih starosti. Svakako ako kolege procene da kada nije više bezbedna za korišćenje, dobićete savet da je zamenite.

Ko što smo naveli, kvalitetno menjamo sve vrste kada i tuš kabina.

Popravka ili zamena paravana

Popravka i zamena paravana tuš kabine i kade Voždovac i okolina. Paravan, kao kada i tuš kabina u zavisnosti od tipa, iziskuje održavanje i obnavljanje silikona. Imamo paravane za tuš kabine i za kade raznih varijanti.

Takođe, ako ima potrebe rade zamenu paravana.

Zamena cevi kade i tuš kabine

Zamena sifona kod kade i tuš kabine realizuje se od strane naših ekipa stručno i brzo. Naš tim poseduje svoju bazu zamenskih delova, tako da se možete slobodno osloniti na nas.
Bitno je da na vreme obavite zamenu sifona kade ili tuš kabine, ako niste sigurni u njegovu ispravnost.
Time štedite sebi novac a drugima nerve.

Baterije – slavine

Kada pišemo o baterijama (slavinama), valja pomenuti da je mudro pazariti skuplju nego jeftiniju slavinu.

Zašto?

Zato pre svega jer su skuplje baterije kvalitetnije izrađene i dugotrajnije. Naravno ne mislimo da odvojite stotinu ili par stotina eura za slavinu, već da kupite proverenu i sigurnu slavinu.
Kvalitet mešača vode je pre svega primetan, što kupcu skuplje slavine štedi novac.
Kada su u pitanju perlatori, oni imaju standardnu manu, ali o tome ćemo u nastavku pisati. Tada je popravka baterije za vodu ređa ali kada Vam zatreba, znajte da smo tu za Vas. Servis baterije radimo svakodnevno, zato imajte potpuno poverenje u nas.

Mešač vode

Mešač vode služi kao što njegov naziv kaže za mešanje vode. On ima svoj vek trajanja, koji je manje više dug kod većine slavina. Ali naši građani se opredele uglavnom pri kupovini  za posebno loše slavine, slabog kvaliteta.

Najgori izbor slavine je naravno kineski. Takva slavina će Vam trajati par meseci. Za duplo više novca, možete sebi obezbediti godine mirnog korišćenja slavine. Ako kupite tri puta skuplju bateriju, vi ste se obezbedili dugi niz godina.

Naravno, ako normalno koristite bateriju.

Naše kolege vrsno i lako menjaju sve vrste mešača vode. Potrebno je da kolegama date naziv slavine i sve ste postigli. Zamena mešača slavine, svim danima u nedelji. Stručna i pouzdana zamena mešača uz račun i garanciju na uslugu.

Perlator ili filter vode na slavini

Perlatori su potrošna roba, ima ih raznih za razne tipove baterija. U zavisnosti koju bateriju imate, biće lakše ili teže nabaviti adekvatan perlator (filter vode slavine).

Na primer, kod jednog klijenta koji iznajmljuje stan u centru grada, imali smo poseban problem.

Radi se o perlatorima koji su došli sa vintage slavinama u bronzanoj boji. Bili su potpuno zapušeni i bili su zreli za zamenu. Vodoinstalater Voždovac tim je pregledao ceo grad, zemlju (Srbiju), ceo Balkan i nije našao odgovarajuće perlatore.

Jedini vid da nabavimo perlator slavine čija je pojedinačna cena 480 eura je bila fabrika. Zemlja porekla Španija. Nismo bili lenji, uz dogovor sa vlasnikom stana dobili smo direktno iz fabrike bronzane perlatore koje smo brzo zamenili.

U 99% situacija, radi se o osnovim perlatorima kojih ima svuda. Svakako od našeg tima očekujte da ćemo svaki posao obaviti adekvatno pa i ovaj. Brza i efikasna zamena perlatora Voždovac, povoljna cena zamene, radimo svim danima u godini. Dovoljno je da nas pozovete i Vaša slavina će raditi kao nekad.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

Silikoniranje wc šolje

Wc šolja može praviti probleme ako se ne koristi adekvatno. Takođe, u slučaju zanemarivanja wc šolje i njenog slabog održavanja, scenario je isti.

Kada pišemo pravilna upotreba wc šolje, mislimo na to da njen korisnik ne skače po njoj, ne gura je u stranu i ne pokušava je okrenuti.

Sada se pitate, da li postoji neko da iznad opisano radi?

Naravno da postoji.

I rezultat ovakvih radova je da imate rasklimanu wc šolju. Takva šolja podliva i može da se prevrne. Samo u poslednje navedenom, nemojte biti na njoj, bilo bi veselo da jeste.

Održavanje wc šolje nije samo brisanje i ribanje već i njeno silikoniranje na određeno vreme ili po potrebi. Naš tim pored svih naših usluga, adekvatno radi  silikoniranje wc šolje.
Od vodoinstalater Voždovac ekipa možete očekivati vrsnu uslugu i savet ako je uvide da Vam je neophodan.

Zamena tuša na bateriji/slavini

Tuš nam je svima bitan a da bismo uživali u kupanju potrebno je da bude ispravan. Njegova ispravnost zavisi od upotrebe i brige o istom.

Nepravilna upotreba tuša dovodi do njegovog kvara u zavisnosti kakvog je dizajna. Postoje sasvim prosti tuševi kojima može naškoditi zub vremena i kamenac. U zadnje vreme, popularni su štelujući tuševi koji nam nude odabir vrste tuširanja. Sa tim dolaze i problemi zbog nepravilne upotrebe i kamenca.

Tuš ručke sa pokretnim delovima često se kvare u odnosu na prostije tuševe. Kamenac im više smeta i ometa ih u funkciji. Stoga, ako već imate posebnu tuš ručicu, pažljivo rukujte sa njom i povremeno je sredite od kamenca.

Ako ima potrebe da se zameni ručica tuša, naše kolege su Vam dostupne. Rado ćemo se odazvati i zameniti Vam staru ručicu tuša, novom, adekvatnom.


Saveti našeg stručnog tima

Pomenućemo Vam najčešće usluge koje radimo na teritoriji Voždovca i one koje su najopasnije, zapravo mogu da naprave veliku havariju/štetu (pucanje cevi, zagušenja/odgušenja i bojleri).

Pucanje cevi

Havarija na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama su redovna pojava na Voždovcu, jer se radi o velikoj opštini i lošem stanju navedenih cevi.

Naš savet je da reagujete odmah, da ništa sami ne radite sem da zatvorite ventil za vodu ako možete.

Zatim da pozovete vodoinstalatera i da probate da zaustavite prodiranje vode u ostale prostorije.

Saznajte kako da zadržite vodu – šta raditi u slučaju poplave stana.

Na isti način pristupate sledećim situacijama:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • naprsnuće baterije/slavine;
  • puknuće kanalizacione cevi (ako je van zida).

Zapušenja/odgušenja

Odgušenja kanalizacije je jedna od najčešćih usluga koje radimo na teritoriji Voždovca i okoline a radimo ručno, mašinsko i VOMA odgušenje kanalizacije.

Ako primetite da voda slabije odilazi iz wc šolje, sudopere, slivnika, lavaboa, tuš kabine, kade, velika je mogućnost da nastaje zagušenje.

To Vam je prvi znak da će do zagušenja uskoro doći.

Bitno je da budete spremni da pozovete vodoinstalatera kada dođe vreme ili da preventivno reagujete i da Vam kolege pročiste kanalizacione cevi.

Naš savet Vam je da ne čekate zadnji momenat kako ne bi nastao veliki problem.

Bojleri – male i velike muke

Kada mislimo o bojlerima, bitno je pomenuti da su za njih vezane učestale intervencije našeg tima vodoinstalater Voždovac.

Redovno ih servisiramo, menjamo razne delove od ventila do cevi i grejača ali se i dogode jako ozbiljne situacije kada moramo da reagujemo odmah.

Najozbiljnija je ona u kojoj građani primete zvuk iz bojlera koji ranije nisu čuli. To može biti zvuk ključanja vode i u toj situaciji  ako se ne reaguje odmah, dolazi do eksplozije bojlera.

Ovo se javlja u celom gradu i celoj zemlji i opasna je situacija.

Stoga, reagujte odmah i isključite bojler i pozovite vodoinstalater Voždovac tim.

Sitniji problemi na prvi pogled su oni poput kapljanja vode iz bojlera ili iz cevi bojlera koji su zapravo uvod u velike probleme. Postoje razni razlozi zašto su te pojave tu, neke se mogu kratko tolerisati ali u većini slučajeva potrebna je brza reakcija.

Na primer curenje vode iz bojlera se javlja kod oslabljene gumice koja dihtuje grejač bojlera, ovaj kvar se može na kratko tolerisati dok ne dođu kolege. Nije hitna intervencija, sem ako se nepravi šteta izlivenom vodom. Sa druge strane, curenje vode može biti i zbog pokvarenog termostata i prevelikog pritiska u bojleru. U ovom slučaju je potrebno pod hitno isključiti bojler i pozvati hitne intervencije. Na žalost, klijent nije u stanju da precizno utvrdi o čemu je reč i potrebno je da kolege dođu u najkraćem roku. Bezbednost je uvek na prvom mestu!

Bojler i curenje vode

Takođe, u slučaju da voda kaplje sa cevi bojlera, iako je to na prvi pogled neprimetno i deluje kao nešto što se može tolerisati neko vreme, nije. Cev bojlera može lako da pukne, pošto imamo dve cevi bojlera, prilikom pucanja obe donose velike probleme. Cev za hladnu vodu prilikom pucanja oslobađa veliku količinu vode koja može brzo poplaviti sve prostorije.

Sa druge strane cev za toplu vodu prilikom pucanja oslobađa istu količinu vode koja brzo pravi poplavu ali pored toga oslobađa vrelu vodu i paru. Para može da nanese velike povrede, što složićete se sa nama treba izbeći po svaku cenu.


Vodoinstalater Voždovac – pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko ekipa, svaka ekipa je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su na raspolaganju u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Vračar

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Uvek i svuda sa Vama

Nije bitno na kojoj ste lokaciji, kolege će doći kod Vas kada Vam najviše zatrebaju naše usluge. Stručni majstori će dati sve od sebe da Vam reše bilo koji problem ako ga imate i pruže bilo koju našu uslugu. Kvalitetom se vodimo od prvog dana, stoga računjate na adekvatnost svake obavljene usluge. Mi smo uvek dežurni i potpuno spremni da dođemo kod Vas i pružimo svoj maksimum. U slučaju da ste primetili problem sa instalacijama, bojlerom, vodokotlićem, naš savet Vam je da pozovete nas ili drugog pouzdanog vodoinstalatera u koga imate poverenje. Nikad nemojte odlagati uslugu vodoinstalatera kada je ona Vama potrebna, ne njemu.

Uvek računajte na naše kolege!

Zaključak

Naš tim vodoinstalatera Vam obezbeđuje kvalitet usluge bilo da se rade odgušenja kanlizacije ili zamena ogledala u kupatilu. U svakom slučaju kvalitet je zagarantovan! Nama a i Vama je u cilju da se svaka usluga vrši po pravilu struke, tim dobijate adekvatnu uslugu a mi uspešno obavljen posao i zadovoljnog klijenta. Radimo više od 35 godina i vrlo nam je važno da svakom klijentu posvetimo posebnu pažnju. Nagarada za to je preporuka i na to smo vrlo ponositi. Angažujte nas i uverite se u kvalitet svake naše usluge.

Budite slobodni i zakažite intervenciju i do nekoliko dana unapred, ukoliko Vam to više odgovara.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!