VODOINSTALATER VOŽDOVAC

VODOINSTALATER VOŽDOVAC – sve Vodoinstalaterske Usluge Voždovac. Garancija i račun. Vodoinstalater Voždovac je pouzdan servis, dolazimo odmah.


Vodoinstalater Voždovac obavlja sve vodoinstalaterske usluge vrhunski, pedantno i odgovorno u skladu sa ugovorenim rokovima. Ne kasnimo i ne odlažemo posao.

Vodoinstalater Voždovac je dostupan 24h svim danima u godini, naš tim za hitne intervencije Vam je uvek na usluzi.


VODOINSTALATER VOŽDOVAC USLUGE

Ceo spisak naših usluga možete pogledati na našoj stranici u navigacionom meniju – usluge. Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.


VODOINSTALATER VOŽDOVAC


Vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater Voždovac – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Voždovac o nama

Preko 30 godina smo prisutni na opštini Voždovac.

Odlike Vodoinstalater Voždovac Tim-a su profesinalna usluga, ozbiljan pristup poslu, pedantnost, poštovanje rokova.

Naš tim čine nekoliko timova kvalifikovanih vodoinstalatera velikog iskustva. Svaki naš kolega je maksimalno posvećen svom poslu u svakom trenutku.

Naš tim poseduje najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova što nas stavlja na vrh u ponudi vodoinstalatera na teritoriji Voždovca i okoline.

Posebna pogodnost kod našeg tim-a je mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana unapred.

Vodoinstalater Voždovac – saradnici

Radimo i sa pravnim licima, više o ovoj temi pročitajte na stranici “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Kao što vidite iz datog spiska na linku iznad, radimo sa većim brojem firmi na Voždovcu i celom Beogradu. Svakom našem saradniku pridajemo posebnu pažnju, u zavisnosti od njegovog zahteva.

Na uslugu vodoinstalater Voždovac tima mogu da se oslone svi saradnici u bilo kom trenutku.

Dostupni smo 24 sata, preko cele godine, toko svih državnih ili verskih praznika.

Pored dostupnosti, našim saradnicima Vodoinstalater Voždovac nudi kvalitetnu uslugu i korektne cene. Pored standardnih intervencija, naš tim je spreman da odgovori na sve zahteve.


Vodoinstalater Voždovac – pouzdanost usluge

Pouzdanost usluge našeg tima je na najvišem mogućem nivou. Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri čije iskustvo se meri decenijama, koji svakom poslu pristupaju sa potpunom pažnjom. Sve vodoinstalaterske usluge Vodoinstalater Voždovac Tim obavlja prateći svetske standarde, smernice struke i svoj interni pravilnik. U korist tome ide činjenica da raspolažemo najmodernijim alatima poslednje generacije. Naš alat nam omogućava da naše usluge obavljamo još bolje.

Pouzdanost vodoinstalaterske usluge

Danas je teško naći pouzdan vodoinstalaterski servis na Voždovcu i uopšte u Beogradu. Postoji pregršt opcija i većina ne obavlja svoj posao kako treba. Problematika je u tome da naši sugrađani nemaju dovoljno iskustva a pored toga nisu informisani kakvi sve vodoinstalateri postoje.

Naše stručne kolege pre svake usluge, klijenta izveste o načinu obavljanja usluge i njenoj ceni, tako da smo potpuno transparentni. Naš vodoinstalaterski servis Voždovac zna veći deo Voždovčana, znaju da se radi o pozdanom servisu koji je dostupan uvek i na svakoj lokaciji na Voždovcu.

Vodoinstalater Voždovac – naš tim

Naš tim čine pravi majstori svog zanata, dugogodišnji vodoinstalateri koji svoj posao poznaju odlično. Za njih nema nepoznanica ili problematičnih situacija, sve rešavaju efikasno i brzo. Naše kolege biramo na osnovu njihovog iskustva, predanosti poslu i želje da svoj posao obave najbolje moguće. Pored odličnih kolega, raspolažemo najmodernijim alatima koji nam dodatno osguravaju da svoj posao obavimo adekvatno i kvalitetno.

Pored regularnog alata, posedujemo VOMA vozila koja koristimo za najteža odgušenja kanalizacije. Takođe, trebamo spomenuti da prilikom rada koristimo samo kvalitetan vodomaterijal koji se najbolje pokazao tokom godina rada.

Na opisan način, osiguravamo da svaka usluga bude izvršena kvalitetno i pouzdano što kao posledicu ima zadovoljnog klijenta a to nam je najbitnije.

Vodoinstalater Voždovac – hitne intervencije

Vodoinstalater za hitne intervencije je dostupan 24 sata, tokom cele godine. Radimo i za vreme državnih i verskih praznika. Naše kolege dežuraju tokom celog dana i noći i spremne su u svakom trenutku da dođu na bilo koju adresu na Voždovcu i okolini.
Dolazak naših kolega je najkraći mogući u zavisnosti od doba dana i saobraćaja. Svi smo upoznati sa stanjem saobraćaja kod nas.

Vodoinstalater Voždovac 00-24h

Kao što smo već napisali iznad, naši vodoinstalateri su dostupni u svakom trenutku i dolaze odmah. Voždovac je velika opština, stoga za nju smo potpuno opremili nekoliko ekipa koje su u svakom delu opštine u najkraćem roku.

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge. Neke od njih se prosto moraju obavljati i noću jer se radi o hitnim intervencijama. Opremljeni smo da izvršimo bilo koju našu uslugu, bilo kog tipa i veličine. Prihvatamo sve obime posla i obavljamo ih najbolje moguće.

Vodoinstalater Voždovac Tim posluje na celoj teritoriji Voždovca i okoline, izuzetno poznajemo ovu opštinu pošto smo sa našim poslom i krenuli baš tu. Naši sugrađani se mogu osloniti na Vodoinstalater Voždovac Tim u svakom trenutku, mogu očekivati najbolju moguću uslugu efikasno i pedantno.

Raspolažemo stručnim vodoinstalaterima, koji svoj posao obavljaju odlično. Modernim alatima koji nam omogućavaju da svoj posao obavimo još bolje. I prilikom rada, koristimo isključivo kvalitetan vodomaterijal. Tri spomenute stavke su naš čarobnii napitak koji dosta začinimo predanošču i ozbiljnošću. Pozovite nas i proverite to!


Odgušenje kanalizacije Voždovac – Vodoinstalater Voždovac

Naš tim vrši odgušenje kanalizacije Voždovac po povoljnim cenama uz račun. Odgušenje Voždovac obavljamo koristeći najnaprednije tehnike odgušenja koje su nam dostupne danas. Vodoinstalater Voždovac Tim, raspolaže najmodernijim mašinama, vozilima i dodacima za odgušenja. Potpuno smo opremljeni i osposobljeni da odgušimo i najzahtevnija zapušenja. Dostupni smo na opštini Voždovac i u okolini. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Radimo odgušenja 24 sata preko cele nedelje i tokom cele godine (Vodoinstalater Voždovac Tim je uvek dostupan).

Odgušenje kanalizacije Voždovac – vrste

Odgušenje kanalizacije delimo na mašinsko, VOMA odgušenje i ručno odgušenje kanalizacije. Svaki tip odgušenja specijalizovan je za poseban tip zapušenja cevi. Vodoinstalater Voždovac, nakon dolaska na adresu i detaljnog pregleda cevi, odlučuje koji tip odgušenja je najbolji način da se reši problem.

Imajte poverenja u naš stručni tim za odgušenje, Vodoinstalater Voždovac Tim ima najbolje majstore svog zanata!

Mašinsko odgušenje Voždovac

Vodoinstalater Voždovac Tim mašinsko odgušenje obavlja rutinski, svakodnevno po desetinu puta na opštini Voždovac i njenoj okolini. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najčešći tip odgušenja zbog efikasnosti i lokog pristupa svakoj lokaciji. Ovaj tip odgušenja uspešno rešava začepljenja srednjeg i težeg tipa. Znači odgušuje sva zapušenja između ručnog i VOMA odgušenja o kojima ćemo pisati ispod.

Kako funkcioniše mašinsko odgušenje?

Pre sveg radi se o modernim mašinama, bar koje koristi Vodoinstalater Voždovac, koje su jake i brze. Mašina koristi posebne sajle koje kolege guraju u zid, sajle se rotiraju oko svoje ose i koriste gurnu silu mašine da uđu u cev. Kada su već u kanalizacionoj cevi, sajle se i dalje rotiraju i dolaze do mesta začepljenja – čepa. Vrh sajle razbija nastali čep i omogućava kanalizacionoj cevi da opet bude prohodna.

Postoji nekoliko vrsta mašina i nekoliko vrsta sajli, svaka sajla je svojim dimenzijama predodređena da odgušuje poseban promer kanalizacione cevi. Vodoinstalater Voždovac Tim naravno raspolaže sa najboljim sajlama koje odlikuje pouzdanost i kvalitet obavljenog posla.

VOMA odgušenje Voždovac

Vodoinstalater Voždovac Tim koristi VOMA sistem odgušenja pod visokim pritiskom par puta na dan na teritoriji Voždovca. Radi se o retkom, naprednom sistemu za odgušenje kanalizacije i poseduje ga nekoliko Vodoinstalatera u celom Beogradu. Naš tim je jedan od prvih koji je počeo sa ovom vrstom odgušenja koji je najnapredniji u svetu ne samo kod nas.

VOMA odgušenje kanalizacije Vodoinstalater Voždovac Tim koristi kod najtežih zapušenja kanalizacije gde nijedan drugi tip odgušenja nije uspešan. Radi se o veoma efikasnoj vrsti odgušenja koje se ne može koristiti svuda ali to je na našim kolegama da procene. Kolege redovno odgušuju VOMA sistemom velike kanalizacione sisteme naših saradnika (pravnih lica) kojima ujedno i održavamo kanalizacione i vodovodne sisteme (postanite saradnik Vodoinstalater Voždovac Tima).

VOMA odgušenje je bukvalno spas kako za kolege iz vodoinstalater Voždovac Tima, tako i za naše klijente kojima sa ovim tipom odgušenja rešavamo sve probleme. Pre pojave VOMA sistema, bilo je situacija gde su kolege radile satima da bi odgušili pojedine cevi. Danas uz vomu, sve je na drugom nivou.

Kako funkcioniše VOMA sistem odgušenja?

VOMA radi na principu visokog pritiska vode, koji koristi kako bi se stiglo do mesta zapušenja i kako bi se probio taj čep. Radi se o veoma visokom pritisku vode koji bukvalno na maksimalnom pritisku može da iseče drvenu paletu na pola. VOMA je ozbiljan alat/vozilo i zahteva stručan kadar što vodoinstalater Voždovac ima. Naše stručne kolege su prošle specijalnu obuku kako bi adekvatno i pouzdano rukovale VOMA vozilom. Stoga naš vodoinstalaterski servis je potpuno spreman za sve vrste odgušenja.

Ručno odgušenje Voždovac

Vodoinstalater Voždovac Tim ručno odgušenje kanalizacije obavlja ređe u odnosu na iznad opisane tipove odgušenja.

Zašto je tako?

Razlog zašto se ređe opredeljujemo za ručni tip odgušenja nije zato što su naše kolege lenje (šala), već zbog samog tipa zapušenja. Kolege kada dođu na adresu klijenta, pre svega pregledaju o čemu se radi i o kakvom zapušenju se radi. Nakon toga odlučuju koji je tip odgušenja najbolji za tu vrstu problema.

Ručno odgušenje kanalizacije vodoinstalater Voždovac Tim koristi kod lakih i površnih zapušenja kanalizacije. Njih uspešno odgušujemo ali za sva jača zapušenja koristimo samo mašinske sajle ili VOMA sistem, time obezbeđujemo da se posao obavi najbolje moguće.

Zamena, popravka cevi Voždovac

Povoljna zamena cevi Voždovac, povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Popravka i zamena cevi Voždovac i okolina, dolazimo ubrzo po pozivu. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, pucanje cevi je hitna intervencija i kolege su uvek spremne. Brzo detektujemo mestu pucanja cevi našim kamerama i krećemo sa popravkom. Popravka cevi se radi stručno i efikasno, brzo vraćamo cev u rad. Sama popravka cevi traje oko 30 minuta, ukoliko je veči deo cevi ugrožen, popravka traje i duže.

Kada je rec o sanaciji dela ili cele cevi, tu odigrava bitnu ulogu snimanje cevi kamerom. Koristimo ga kada nemamo informaciju gde je cev i koliko je pukla. Sanacija cevi Voždovac od strane naših kolega se obavlja kada znamo sve informacije. Tada odlučujemo u saradnji sa klijentom koliki deo cevi se menja. Nekad je potrebna zamena vodovonih cevi ili kanalizacionih cevi u celom objektu kako bi se sanirao problem.

Vodovodne i kanalizacione cevi Voždovac

Obezbeđujemo da se popravka vodovodnih i popravka kanalizacionih cevi obavi valjano i kvalitetno. Bez obzira da li se cevi nalaze u zidu, podu ili zemlji, kolege će pronaći dotrajali deo cevi i popraviće ga. Ako ima potrebe, kolege će informiati klijenta da je zamena vodovodnih ili kanalizacionih cevi jedino rešenje. Ako to bude odgovaralo kiljentu, kolege će pristupiti zameni dela ili celih sistema cevi. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Zamena kade Voždovac – Vodoinstalater Voždovac

Stručna zamena kade Voždovac, od strane našeg tima, preko celog dana tokom cele nedelje. Menjamo sve vrste kada, svih dimenzija, novim istim ili drugim tipovima kada. Zamena đakuzi kade, svih proizvođača na celoj opštini Voždovac i u okolini. Vodoinstalater Voždovac na zamenu kade izdaje garanciju i račun kao i na sve ostale naše usluge.

Zamena kade se obavlja tokom jednog dana, svakako postoje izuzeci gde je potrebno i više vremena. To su zamene đakuzi kade većih dimenzija koje zahtevaju bolju pripremu mesta ugradnje. Kod zamene kade, bitno je pošto smo uklonili staru kadu, da pripremimo mesto za novu. U zavisnosti od dimenzija nove kade, priprema može da traje i par sati ako se obezbeđuje dodatni prostor za novu. Vodoinstalater Voždovac će sa Vama pre rada napraviti plan zamene, kako bi došli do najboljeg rešenja ako se na ugrađuje kada istih dimenzija. Tako bi osigurali da zamena bude obavljena pravilno i pouzdano.

Zamena tuš kabine Voždovac – Vodoinstalater Voždovac

Kvalitetna zamena tuš kabine Voždovac, povoljna cena uz garanciju i račun. Zamena tuš kabine Voždovac po svim standardima struke, pravilno i pedantno. Zakažite zamenu tuš kabine kada Vam odgovara, shodno vašim obavezama. Ukoliko Vam je potrebna hitna zamena tuš kabine, budite slobodni da nas pozovete, naše kolege će doći u kratkom roku do Vas.

Zamena tuš kabine Voždovac svih vrsta, profesionalno i pedantno. Pre svega, potrebno je demontirati staru tuš kabinu ako je ima i pripremiti teren za novu. Pravilna priprema terena za novu tuš kabinu je od presudnog značaja da ona radi kako treba. Vodoinstalater Voždovac Tim, tokom radne nedelje ugradi nekoliko tuš kabina na teritoriji ovog dela grada i šire. Za nas je to rutinska usluga koju obavljamo kvalitetno i pozdano. Na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun.

VODOINSTALATERSKI SERVIS VOŽDOVAC

Povoljan vodoinstalaterski servis Voždovac, povoljna cena uz račun i garanciju na sve usluge. Vodoinstalaterski servis radi na celoj teritoriji Voždovca i okoline. Naš vodo servis Vam je na usluzi tokom celog dana i cele noći, radi svih naših usluga. Kao što smo sveć spomenuli, na svaku adresu dolazimo u najkraćem roku ukoliko se radi o hitnim intervencijama.

Sa druge strane, imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred. Sa našim kolegama se možete lako dogovoriti oko termina i da li je potrebno da kolege pazare zamenske delove, sanitarije, vodomaterijal ili ste to Vi obezbedili.

Oslonite se na nas!

Adaptacija kupatila Voždovac i okolina

Povoljna adaptacija kupatila Voždovac, stručno i efikasno, povoljna cena usluge. Adaptacija kupatila po svim smernicama struke sa našim ili Vašim materijalom. Sa kolegama se možete dogovorti oko svih pojedinosti u vezi adaptacije kupatila. Sve što je potrebno jeste da nas pozovete, sve ostalo možete da prepustite našim kolegama.

Naravno, ukoliko želite da vi obezbedite potreban materijal za adaptaciju, to svakako možete da obavite. Bitno je da pazarite kvalitetan materijal kako bi se osiguralo Vaše zadovljstvo nakon obavljenog posla i naravno da ne dođe do problema.

Pitate se kakvih problema?

Na primer, pucanje cevi nakon adaptacije je redovna pojava ukolko se posao obavi loše. Puštanje na spojevima cevi je isto česta pojava iz istog razloga. Zbog ovakvih i mnogih drugih problema koji zahtevaju skidanje pločica i zamenu instalacija vode ili kanalizacije u tek renoviranom kupatilu je neophodno angažovati dobre vodoinstalatere.

Renoviranje kupatila Voždovac i okolina po povoljnim cenama, radimo sve vrste kupatila na svim lokacijama na Voždovcu. Od nas očekujte stručnu uslugu, profesionalan savet, prevoz materijala potrebnog za naš rad.

Radi hitnih intervencija smo Vam dostupni non stop, pogotovo kod pucanja cevi i drugih problema koje smo Vam iznad naveli.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!


Dodatno o našim uslugama

Vodoinstalater Voždovac radi sve vodoinstalaterske usluge na Voždovcu i okolini. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Kvalitet usluge nam je na prvom mestu od prvog dana  poslovanja Vodoinstalater Voždovac Tima, tako je i danas.

Vodoinstalater Voždovac sitne popravke

Kada smo napisali sve vodoinstalaterske usluge to smo i mislili. Pored krupnih, hitnih i standardnih intervencija, radimo i sitne popravke. Tačnije, ovo se  odnosi na sitne popravke u kupatilu, toaletu i kuhinji.

Kao i sve ostale usluge, naše kolege kvalitetno obavljaju i sitnije poslove. Vodoinstalater Voždovac timu je kvalitet uvek na prvom mestu. Samim tim ne morate brinuti o tome da li će naše kolege odraditi posao kako treba. Hoće!

U sitne popravke spadaju

Vodoinstalater Voždovac popravka kade, tuš kabine

Silikoniranje kade je redovan posao naših kolega, pogotovo na teritoriji Zvezdare, Voždovca i Mirijeva. Silikoniramo sve vrste kada, svih starosti. Svakako ako kolege procene da kada nije više bezbedna za korišćenje, dobićete savet da je zamenite.

Naravno, Vodoinstalater Voždovac tim vrlo kvalitetno menja kade i tuš kabine.

Popravka ili zamena paravana

Popravka i zamena paravana tuš kabine i kade Voždovac i okolina. Paravan, kao kada i tuš kabina u zavisnosti od tipa, iziskuje održavanje i obnavljanje silikona. Imamo paravane za tuš kabine i za kade raznih varijanti.
Vodoinstalater Voždovac Tim vodoinstalatera vešto silikonira i povezuje paravane.

Takođe, ako ima potrebe rade zamenu paravana.

Zamena cevi kade i tuš kabine

Zamena sifona kod kade i tuš kabine realizuje se od strane naših ekipa stručno i brzo. Naš tim poseduje svoju bazu zamenskih delova, tako da se možete slobodno osloniti na nas.
Bitno je da na vreme obavite zamenu sifona kade ili tuš kabine, ako niste sigurni u njegovu ispravnost.
Time štedite sebi novac a drugima nerve.

Vodoinstalater Voždovac – baterije, slavine

Kada pišemo o baterijama (slavinama), valja pomenuti da je mudro pazariti skuplju nego jeftiniju slavinu.

Zašto?

Zato pre svega jer su skuplje baterije kvalitetnije izrađene i dugotrajnije. Naravno ne mislimo da odvojite stotinu ili par stotina eura za slavinu, već da kupite proverenu i sigurnu slavinu.
Kvalitet mešača vode je pre svega primetan, što kupcu skuplje slavine štedi novac.
Kada su u pitanju perlatori, oni imaju standardnu manu, ali o tome ćemo u nastavku pisati.

Vodoinstalater Voždovac mešač vode

Mešač vode služi kao što njegov naziv kaže za mešanje vode. On ima svoj vek trajanja, koji je manje više dug kod većine slavina. Ali naši građani se opredele uglavnom pri kupovini  za posebno loše slavine, slabog kvaliteta.

Najgori izbor slavine je naravno kineski. Takva slavina će Vam trajati par meseci. Za duplo više novca, možete sebi obezbediti godine mirnog korišćenja slavine. Ako kupite tri puta skuplju bateriju, vi ste se obezbedili dugi niz godina.

Naravno, ako normalno koristite bateriju.

Naše kolege vrsno i lako menjaju sve vrste mešača vode. Potrebno je da kolegama date naziv slavine i sve ste postigli. Zamena mešača slavine Voždovac i okolina, svim danima u nedelji. Stručna zamena mešača uz račun i garanciju na uslugu.

Vodoinstalater Voždovac perlator

Perlatori su potrošna roba, ima ih raznih za razne tipove baterija. U zavisnosti koju bateriju imate, biće lakše ili teže nabaviti adekvatan perlator (filter vode slavine).

Na primer, kod jednog klijenta koji iznajmljuje stan u centru grada, imali smo poseban problem.

Radi se o perlatorima koji su došli sa vintage slavinama u bronzanoj boji. Bili su potpuno zapušeni i bili su zreli za zamenu. Vodoinstalater Voždovac tim je pregledao ceo grad, zemlju (Srbiju), ceo Balkan i nije našao odgovarajuće perlatore.

Jedini vid da nabavimo perlator slavine čija je pojedinačna cena 480 eura je bila fabrika. Zemlja porekla Španija. Nismo bili lenji, uz dogovor sa vlasnikom stana dobili smo direktno iz fabrike bronzane perlatore koje smo brzo zamenili.

U 99% situacija, radi se o osnovim perlatorima kojih ima svuda. Svakako od našeg tima očekujte da ćemo svaki posao obaviti adekvatno pa i ovaj. Brza i efikasna zamena perlatora Voždovac, povoljna cena zamene, radimo svim danima u godini. Zamena perlatora svih vrsta na svim lokacijama.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

Vodoinstalater Voždovac – silikoniranje wc šolje

Wc šolja može praviti probleme ako se ne koristi adekvatno. Takođe, u slučaju zanemarivanja wc šolje i njenog slabog održavanja, scenario je isti.

Kada pišemo pravilna upotreba wc šolje, mislimo na to da njen korisnik ne skače po njoj, ne gura je u stranu i ne pokušava je okrenuti.

Sada se pitate, da li postoji neko da iznad opisano radi?

Naravno da postoji.

I rezultat ovakvih radova je da imate rasklimanu wc šolju. Takva šolja podliva i može da se prevrne. Samo u poslednje navedenom, nemojte biti na njoj, bilo bi veselo da jeste.

Održavanje wc šolje nije samo brisanje i ribanje već i njeno silikoniranje na određeno vreme ili po potrebi. Naš tim pored svih naših usluga, adekvatno radi  silikoniranje wc šolje.
Od vodoinstalater Voždovac ekipa možete očekivati vrsnu uslugu i savet ako je uvide da Vam je neophodan.

Vodoinstalater Voždovac – zamena tuša

Tuš nam je svima bitan a da bismo uživali u kupanju potrebno je da bude ispravan. Njegova ispravnost zavisi od upotrebe i brige o istom.

Nepravilna upotreba tuša dovodi do njegovog kvara u zavisnosti kakvog je dizajna. Postoje sasvim prosti tuševi kojima može naškoditi zub vremena i kamenac. U zadnje vreme, popularni su štelujući tuševi koji nam nude odabir vrste tuširanja. Sa tim dolaze i problemi zbog nepravilne upotrebe i kamenca.

Tuš ručke sa pokretnim delovima često se kvare u odnosu na prostije tuševe. Kamenac im više smeta i ometa ih u funkciji. Stoga, ako već imate posebnu tuš ručicu, pažljivo rukujte sa njom i povremeno je sredite od kamenca.

Ako ima potrebe da se zameni ručica tuša, naše kolege su Vam dostupne. Rado ćemo se odazvati i zameniti Vam staru ručicu tuša, novom, adekvatnom.


Vodoinstalater Voždovac – saveti

Pomenućemo Vam najčešće usluge koje radimo na teritoriji Voždovca i one koje su najopasnije, zapravo mogu da naprave veliku havariju/štetu (pucanje cevi, zagušenja/odgušenja i bojleri).

Pucanje cevi

Havarija na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama su redovna pojava na Voždovcu, jer se radi o velikoj opštini i lošem stanju navedenih cevi.

Naš savet je da reagujete odmah, da ništa sami ne radite sem da zatvorite ventil za vodu ako možete.

Zatim da pozovete vodoinstalatera i da probate da zaustavite prodiranje vode u ostale prostorije.

Saznajte kako da zadržite vodu – šta raditi u slučaju poplave stana.

Na isti način pristupate sledećim situacijama:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • naprsnuće baterije/slavine;
  • puknuće kanalizacione cevi (ako je van zida).

Zapušenja/odgušenja

Odgušenja kanalizacije je jedna od najčešćih usluga koje radimo na teritoriji Voždovca i okoline a radimo ručno, mašinsko i VOMA odgušenje kanalizacije.

Ako primetite da voda slabije odilazi iz wc šolje, sudopere, slivnika, lavaboa, tuš kabine, kade, velika je mogućnost da nastaje zagušenje.

To Vam je prvi znak da će do zagušenja uskoro doći.

Bitno je da budete spremni da pozovete vodoinstalatera kada dođe vreme ili da preventivno reagujete i da Vam kolege pročiste kanalizacione cevi.

Naš savet Vam je da ne čekate zadnji momenat kako ne bi nastao veliki problem.

Bojleri – male i velike muke

Kada mislimo o bojlerima, bitno je pomenuti da su za njih vezane učestale intervencije našeg tima vodoinstalater Voždovac.

Redovno ih servisiramo, menjamo razne delove od ventila do cevi i grejača ali se i dogode jako ozbiljne situacije kada moramo da reagujemo odmah.

Najozbiljnija je ona u kojoj građani primete zvuk iz bojlera koji ranije nisu čuli. To može biti zvuk ključanja vode i u toj situaciji  ako se ne reaguje odmah, dolazi do eksplozije bojlera.

Ovo se javlja u celom gradu i celoj zemlji i opasna je situacija.

Stoga, reagujte odmah i isključite bojler i pozovite vodoinstalater Voždovac tim.

Sitniji problemi na prvi pogled su oni poput kapljanja vode iz bojlera ili iz cevi bojlera koji su zapravo uvod u velike probleme. Postoje razni razlozi zašto su te pojave tu, neke se mogu kratko tolerisati ali u većini slučajeva potrebna je brza reakcija.

Na primer curenje vode iz bojlera se javlja kod oslabljene gumice koja dihtuje grejač bojlera, ovaj kvar se može na kratko tolerisati dok ne dođu kolege(vodoinstalater Voždovac tim). Nije hitna intervencija, sem ako se nepravi šteta izlivenom vodom. Sa druge strane, curenje vode može biti i zbog pokvarenog termostata i prevelikog pritiska u bojleru. U ovom slučaju je potrebno pod hitno isključiti bojler i pozvati hitne intervencije (vodoinstalater Voždovac tim). Na žalost, klijent nije u stanju da precizno utvrdi o čemu je reč i potrebno je da kolege dođu u najkraćem roku. Bezbednost je uvek na prvom mestu!

Bojler i curenje vode

Takođe, u slučaju da voda kaplje sa cevi bojlera, iako je to na prvi pogled neprimetno i deluje kao nešto što se može tolerisati neko vreme, nije. Cev bojlera može lako da pukne, pošto imamo dve cevi bojlera, prilikom pucanja obe donose velike probleme. Cev za hladnu vodu prilikom pucanja oslobađa veliku količinu vode koja može brzo poplaviti sve prostorije.

Sa druge strane cev za toplu vodu prilikom pucanja oslobađa istu količinu vode koja brzo pravi poplavu ali pored toga oslobađa vrelu vodu i paru. Para može da nanese velike povrede, što složićete se sa nama treba izbeći po svaku cenu.


Vodoinstalater Voždovac – pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko ekipa, svaka ekipa je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su na raspolaganju u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Vračar

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i zakažite intervenciju i do nekoliko dana unapred, ukoliko Vam to više odgovara.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!