VODOINSTALATER VOŽDOVAC

VODOINSTALATER VOŽDOVAC – sve Vodoinstalaterske Usluge Voždovac. Garancija i račun. Vodoinstalater Voždovac je pouzdan servis, dolazimo odmah.


Vodoinstalater Voždovac obavlja sve vodoinstalaterske usluge vrhunski, pedantno i odgovorno u skladu sa ugovorenim rokovima. Ne kasnimo i ne odlažemo posao.

Vodoinstalater Voždovac je dostupan 24h svim danima u godini, naš tim za hitne intervencije Vam je uvek na usluzi.


VODOINSTALATER VOŽDOVAC USLUGE

Ceo spisak naših usluga >> vodoinstalaterske usluge <<


Vodoinstalater Voždovac


Vodoinstalater Voždovac

Vodoinstalater Voždovac – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Voždovac o nama

Preko 30 godina smo prisutni na opštini Voždovac.

Odlike Vodoinstalater Voždovac Tim-a su profesinalna usluga, ozbiljan pristup poslu, pedantnost, poštovanje rokova.

Naš tim čine nekoliko timova kvalifikovanih vodoinstalatera velikog iskustva. Svaki naš kolega je maksimalno posvećen svom poslu u svakom trenutku.

Naš tim poseduje najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova što nas stavlja na vrh u ponudi vodoinstalatera na teritoriji Voždovca i okoline.

Posebna pogodnost kod Vodoinstalater Voždovac Tim-a je mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana unapred.

Vodoinstalater Voždovac – saradnici

Radimo i sa pravnim licima, više o ovoj temi pročitajte na >> pravna lica <<

Kao što vidite iz datog spiska na linku iznad, radimo sa većim brojem firmi na Voždovcu i celom Beogradu. Svakom našem saradniku pridajemo posebnu pažnju, u zavisnosti od njegovog zahteva.

Na uslugu vodoinstalater Voždovac tima mogu da se oslone svi saradnici u bilo kom trenutku.

Dostupni smo 24 sata, preko cele godine, toko svih državnih ili verskih praznika.

Pored dostupnosti, našim saradnicima Vodoinstalater Voždovac nudi kvalitetnu uslugu i korektne cene. Pored standardnih intervencija, naš tim je spreman da odgovori na sve zahteve.


Dodatno o našim uslugama

Vodoinstalater Voždovac radi sve vodoinstalaterske usluge na Voždovcu i okolini. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Kvalitet usluge nam je na prvom mestu od prvog dana  poslovanja Vodoinstalater Voždovac Tima, tako je i danas.

Vodoinstalater Voždovac sitne popravke

Kada smo napisali sve vodoinstalaterske usluge to smo i mislili. Pored krupnih, hitnih i standardnih intervencija, radimo i sitne popravke. Tačnije, ovo se  odnosi na sitne popravke u kupatilu, toaletu i kuhinji.

Kao i sve ostale usluge, naše kolege kvalitetno obavljaju i sitnije poslove. Vodoinstalater Voždovac timu je kvalitet uvek na prvom mestu. Samim tim ne morate brinuti o tome da li će naše kolege odraditi posao kako treba. Hoće!

U sitne popravke spadaju

Vodoinstalater Voždovac popravka kade, tuš kabine

Silikoniranje kade je redovan posao naših kolega, pogotovo na teritoriji Zvezdare, Voždovca i Mirijeva. Silikoniramo sve vrste kada, svih starosti. Svakako ako kolege procene da kada nije više bezbedna za korišćenje, dobićete savet da je zamenite.

Naravno, Vodoinstalater Voždovac tim vrlo kvalitetno menja kade i tuš kabine.

Popravka ili zamena paravana

Paravan, kao kada i tuš kabina u zavisnosti od tipa, iziskuje održavanje i obnavljanje silikona. Imamo paravane za tuš kabine i za kade raznih varijanti.
Vodoinstalater Voždovac Tim vodoinstalatera vešto silikonira i povezuje paravane.

Takođe, ako ima potrebe rade zamenu paravana.

Zamena cevi kade i tuš kabine

Zamena sifona kod kade i tuš kabine realizuje se od strane naših ekipa stručno i brzo. Naš tim poseduje svoju bazu zamenskih delova, tako da se možete slobodno osloniti na nas.
Bitno je da na vreme obavite zamenu sifona kade ili tuš kabine, ako niste sigurni u njegovu ispravnost.
Time štedite sebi novac a drugima nerve.

Vodoinstalater Voždovac – baterije, slavine

Kada pišemo o baterijama (slavinama), valja pomenuti da je mudro pazariti skuplju nego jeftiniju slavinu.
Zašto?
Zato pre svega jer su skuplje baterije kvalitetnije izrađene i dugotrajnije. Naravno ne mislimo da odvojite stotinu ili par stotina eura za slavinu, već da kupite proverenu i sigurnu slavinu.
Kvalitet mešača vode je pre svega primetan, što kupcu skuplje slavine štedi novac.
Kada su u pitanju perlatori, oni imaju standardnu manu, ali o tome ćemo u nastavku pisati.

Vodoinstalater Voždovac mešač vode

Mešač vode služi kao što njegov naziv kaže za mešanje vode. On ima svoj vek trajanja, koji je manje više dug kod većine slavina. Ali naši građani se opredele uglavnom pri kupovini  za posebno loše slavine, slabog kvaliteta.

Najgori izbor slavine je naravno kineski. Takva slavina će Vam trajati par meseci. Za duplo više novca, možete sebi obezbediti godine mirnog korišćenja slavine. Ako kupite tri puta skuplju bateriju, vi ste se obezbedili dugi niz godina.

Naravno, ako normalno koristite bateriju.

Naše kolege vrsno i lako menjaju sve vrste mešača vode. Potrebno je da kolegama date naziv slavine i sve ste postigli.

Vodoinstalater Voždovac perlator

Perlatori su potrošna roba, ima ih raznih za razne tipove baterija. U zavisnosti koju bateriju imate, biće lakše ili teže nabaviti adekvatan perlator (filter vode slavine).

Na primer, kod jednog klijenta koji iznajmljuje stan u centru grada, imali smo poseban problem.

Radi se o perlatorima koji su došli sa vintage slavinama u bronzanoj boji. Bili su potpuno zapušeni i bili su zreli za zamenu. Vodoinstalater Voždovac tim je pregledao ceo grad, zemlju (Srbiju), ceo Balkan i nije našao odgovarajuće perlatore.

Jedini vid da nabavimo perlator slavine čija je pojedinačna cena 480 eura je bila fabrika. Zemlja porekla Španija. Nismo bili lenji, uz dogovor sa vlasnikom stana dobili smo direktno iz fabrike bronzane perlatore koje smo brzo zamenili.

U 99% situacija, radi se o osnovim perlatorima kojih ima svuda. Svakako od našeg tima očekujte da ćemo svaki posao obaviti adekvatno pa i ovaj.

Vodoinstalater Voždovac – silikoniranje wc šolje

Wc šolja može praviti probleme ako se ne koristi adekvatno. Takođe, u slučaju zanemarivanja wc šolje i njenog slabog održavanja, scenario je isti.

Kada pišemo pravilna upotreba wc šolje, mislimo na to da njen korisnik ne skače po njoj, ne gura je u stranu i ne pokušava je okrenuti.

Sada se pitate, da li postoji neko da iznad opisano radi?

Naravno da postoji.

I rezultat ovakvih radova je da imate rasklimanu wc šolju. Takva šolja podliva i može da se prevrne. Samo u poslednje navedenom, nemojte biti na njoj, bilo bi veselo da jeste.

Održavanje wc šolje nije samo brisanje i ribanje već i njeno silikoniranje na određeno vreme ili po potrebi. Naš tim pored svih naših usluga, adekvatno radi  silikoniranje wc šolje.
Od vodoinstalater Voždovac ekipa možete očekivati vrsnu uslugu i savet ako je uvide da Vam je neophodan.

Vodoinstalater Voždovac – zamena tuša

Tuš nam je svima bitan a da bismo uživali u kupanju potrebno je da bude ispravan. Njegova ispravnost zavisi od upotrebe i brige o istom.

Nepravilna upotreba tuša dovodi do njegovog kvara u zavisnosti kakvog je dizajna. Postoje sasvim prosti tuševi kojima može naškoditi zub vremena i kamenac. U zadnje vreme, popularni su štelujući tuševi koji nam nude odabir vrste tuširanja. Sa tim dolaze i problemi zbog nepravilne upotrebe i kamenca.

Tuš ručke sa pokretnim delovima često se kvare u odnosu na prostije tuševe. Kamenac im više smeta i ometa ih u funkciji. Stoga, ako već imate posebnu tuš ručicu, pažljivo rukujte sa njom i povremeno je sredite od kamenca.

Ako ima potrebe da se zameni ručica tuša, naše kolege su Vam dostupne. Rado ćemo se odazvati i zameniti Vam staru ručicu tuša, novom, adekvatnom.


Vodoinstalater Voždovac – saveti

Pomenućemo Vam najčešće usluge koje radimo na teritoriji Voždovca i one koje su najopasnije, zapravo mogu da naprave veliku havariju/štetu (pucanje cevi, zagušenja/odgušenja i bojleri).

Pucanje cevi

Havarija na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama su redovna pojava na Voždovcu, jer se radi o velikoj opštini i lošem stanju navedenih cevi.

Naš savet je da reagujete odmah, da ništa sami ne radite sem da zatvorite ventil za vodu ako možete.

Zatim da pozovete vodoinstalatera i da probate da zaustavite prodiranje vode u ostale prostorije.

Saznajte kako da zadržite vodu – šta raditi u slučaju poplave stana.

Na isti način pristupate sledećim situacijama:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • naprsnuće baterije/slavine;
  • puknuće kanalizacione cevi (ako je van zida).

Zapušenja/odgušenja

Odgušenja kanalizacije je jedna od najčešćih usluga koje radimo na teritoriji Voždovca i okoline a radimo ručno, mašinsko i VOMA odgušenje kanalizacije.

Ako primetite da voda slabije odilazi iz wc šolje, sudopere, slivnika, lavaboa, tuš kabine, kade, velika je mogućnost da nastaje zagušenje.

To Vam je prvi znak da će do zagušenja uskoro doći.

Bitno je da budete spremni da pozovete vodoinstalatera kada dođe vreme ili da preventivno reagujete i da Vam kolege pročiste kanalizacione cevi.

Naš savet Vam je da ne čekate zadnji momenat kako ne bi nastao veliki problem.

Bojleri – male i velike muke

Kada mislimo o bojlerima, bitno je pomenuti da su za njih vezane učestale intervencije našeg tima vodoinstalater Voždovac.

Redovno ih servisiramo, menjamo razne delove od ventila do cevi i grejača ali se i dogode jako ozbiljne situacije kada moramo da reagujemo odmah.

Najozbiljnija je ona u kojoj građani primete zvuk iz bojlera koji ranije nisu čuli. To može biti zvuk ključanja vode i u toj situaciji  ako se ne reaguje odmah, dolazi do eksplozije bojlera.

Ovo se javlja u celom gradu i celoj zemlji i opasna je situacija.

Stoga, reagujte odmah i isključite bojler i pozovite vodoinstalater Voždovac tim.


Vodoinstalater Voždovac – pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko ekipa, svaka ekipa je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su na raspolaganju u svakom trenutku (Vodoinstalater Voždovac).

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Vračar

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas. Dolazimo u najkraćem vremenskom periodu na Vašu adresu. Brzo i efikasno rešavamo sve vodoinstalaterske probleme bez obzira na njihov obim.

Budite slobodni i zakažite intervenciju i do nekoliko dana unapred, ukoliko Vam to više odgovara.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!