VODOVOD HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD

VODOVOD HITNE INTERVENCIJE – dolazimo odmah po pozivu, Vodovod hitne intervencije Beograd – 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Većina naših sugradjana nije upoznata sa time da JKP Vodovod i Kanalizacija nisu nadležni za oko 50% zgrada u gradu Beogradu. Na žalost na samim građanima je da se sami snalaze kako će da održavaju i popravljaju eventualne kvarove na svojim vodovodnim instalacijama. Beogradski vodovod je nadležan samo do jednog određenog dela Vaše zgrade (vertikala zgrade), ostatak Vi sami održavate i popravljate ako dođe do pucanja cevi u kupatilu, pucanje cevi u kuhinji, većeg ili manjeg kvara na vodovodnim instalacijama u zgradi.

Iz JKP Vodovod i Kanalizacija poručuju da zbog slabe informisanosti građana često dolazi do nesuglasica između njih i samih građana, i da sami građani trebaju češće da povedu računa o svojim vodovodnim instalacijama u stanu i zgradi gde stanuju. Takođe najbolje rešenje jeste da se stanari svake zgrade sastanu i dogovore oko angažovanja stručnog lica/provatnika (vodoinstalater), koji bi redovno održavao vodovodne instalacije u njihovoj zgradi. Tako bi rešili jedan od najvećih problema i bili bi sigurni da nećete imati  problema sa vodovodnim instalacijama u zgradi. Na žalost redovno se dešava da građani zanemare apel ovog tipa, što je i normalno za stanje u kakvom se većina građana danas i nalazi.

Zanemarivanje ovog problema dovodi često do velikih nezgoda kao što su pucanje starih cevi u zidovima kupatila i kuhinje, probijanje vode kod suseda ispod vas, zapušivanje odvodnih cevi, pucanje ventila itd… Pomenuti kvarovi mogu da dovedu do ozbiljnih problema, čak i do požara u zgradi/kući, što složićete se nikome od nas nije potrebno. Više o ovoj temi možete pročitati na blogu našeg sugrađanina koji je imao neprijatno iskustvo kada mu je bio najpotrebniji iskusan vodoinstalater, da pogledate pomenuti blog kliknite ovde (sajt više nije dostupan).

Naš tim iskusnih vodoinstalatera Vam je na raspolaganju 24h, nemate potrebe da tražite u internet pretrazi “vodovod hitne intervencije beograd” i trošite svoje vreme dok Vam problem raste iz minuta u minut.

hitne vodoinstalatesrke itervencije

Vodovod hitne intervencije Beograd – Vodoinstalaterske usluge Beograd – Vodoinstalater

 

Teme koje Vas možda zanimaju:

Preventiva od zagušenja sudopere

Pločice za kupatilo ili kuhinju

Odgušenja kade

Napukla cev – sanacija

Pozovite nas!