VODOVOD HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD

VODOVOD HITNE INTERVENCIJE – dolazimo odmah po pozivu, Vodovod hitne intervencije Beograd – 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Većina naših sugradjana nije upoznata sa time da JKP Vodovod i Kanalizacija nisu nadležni za oko 50% zgrada u gradu Beogradu. Nažalost na samim građanima je da se sami snalaze kako će da održavaju i popravljaju eventualne kvarove na svojim vodovodnim instalacijama.

Dostupni smo tokom celog dana i noći radi svih intervencija, pozovite nas u bilo koje vreme. Reagujte odmah kako bi kolege došle u što kraćem roku!

VODOVOD HITNE INTERVENCIJE

  • Dostupnost non stop;
  • povoljne cene;
  • dolazak u najkraćem mogućem roku;
  • brza usluga;
  • pouzdani vodoinstalateri;
  • sve usluge na jednom mestu.

VODOVOD HITNE INTERVENCIJE

Beogradski vodovod je nadležan samo do jednog određenog dela Vaše zgrade (vertikala zgrade). Ostatak Vi sami održavate i popravljate ako dođe do pucanja cevi u kupatilu, pucanje cevi u kuhinji, većeg ili manjeg kvara na vodovodnim instalacijama u zgradi.

Iz JKP Vodovod i Kanalizacija poručuju da zbog slabe informisanosti građana često dolazi do nesuglasica između njih i samih građana. Zatim, da sami građani trebaju češće da povedu računa o svojim vodovodnim instalacijama u stanu i zgradi gde stanuju.

Najbolje rešenje jeste da se stanari svake zgrade sastanu i dogovore oko angažovanja stručnog lica/privatnika (vodoinstalater). Time bi obezbedili redovno održavanje vodovodne instalacije u njihovoj zgradi. Tako bi rešili jedan od najvećih problema i bili bi sigurni da neće imati  problema sa vodovodnim instalacijama u zgradi.

Na žalost redovno se dešava da građani zanemare apel ovog tipa, što je i normalno za stanje u kakvom se većina građana danas i nalazi.

Naš tim sarađuje sa velikim bojem upravnika zgrada širom Beograda. Takođe i direktno sa stambenim zajednicama radi bilo koje hitne intervencije i ostalih naših usluga.

Vodovod hitne intervencije – havarije

Zanemarivanje ovog problema dovodi često do velikih nezgoda kao što su pucanje starih cevi u zidovima kupatila i kuhinje, probijanje vode kod suseda ispod vas, zapušivanje odvodnih cevi, pucanje ventila itd…

Pomenuti kvarovi mogu da dovedu do ozbiljnih problema, čak i do požara u zgradi/kući! Ovaj vid problema složićete se nikome od nas nije potreban. Više o ovoj temi možete pročitati na blogu našeg sugrađanina koji je imao neprijatno iskustvo kada mu je bio najpotrebniji iskusan vodoinstalater. Blog na žalost više nije dostupan ali u glavnom vodovod hitne intervencije nije izašao na teren pošto nisu nadležni za kuću u kojoj je nastala poplava.

Naš tim iskusnih vodoinstalatera Vam je na raspolaganju 24h, pozovite nas odmah i odmah dolazimo na Vašu adresu.

HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD

Ako tražite hitne intervencije vodovod Beograd i u okolini grada 24 sata, na pravom ste mestu, radimo preko cele nedelje. Dolazimo odmah radi hitnih intervencija, cene su nam povoljne i izdajemo račun i garanciju. Već smo pomenuli iznad naše iskusne kolege čije se iskustvo meri decenijama. Vrlo dobro poznajemo svaki vid problema koji može da nastane usled neispravnosti cevi vodovoda i kanalizacije.

Kada su u pitanju hitne intervencije, važno je da reagujete odmah čim primetite problem. Naše kolege će doći na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku ali to ne znači da imate viška vremena da odgodite zvanje vodoinstalatera. Sve ovisi o tome kada ćete pozvati našu hitnu službu, uvek to radite odmah. Dežurne kolege su uvek dostupne za vodovod hitne intervencije i naravno za sve ostale naše usluge.

Kada su Vam potrebne hitne intervencije vodoinstalatera?

Zapušenje kanalizacije, pucanje vodovodnih i kanalizacionih cevi, pucanje ventila, izlivanje fekalija, poplave svih vrsta, popravka bojlera i slične havarije. Kolege su dežurne tokom dana i noći, spremne da dođu na svaku adresu odmah. Poslujemo u svim opštinama Beograda, na svakoj adresi smo u rekordnom roku.

Od nas očekujte dostupnost u svakom trenutku, brz dolazak i efikasan rad.

Povoljne cene

Sve naše usluge obavljamo po vrlo konkurentnim, povoljnim cenama. Trudimo se da naše cene usluga budu što povoljnije kako bi naši klijenti bili zadovoljni dobijenom uslugom ali i cenom iste. Naravno, iako su cene usluga povoljne, kvalitet rada naših kolega i njihova dostupnost su na vrhunskom niovu.

Računajte na naše kolege u svakom trenutku!

hitne vodoinstalatesrke itervencije

Vodovod hitne intervencije Beograd – Vodoinstalaterske usluge Beograd – Vodoinstalater

HITNE INTERVENCIJE KANALIZAICJA

Vršimo hitne intervencije kanalizacija 24h, dolazimo odmah po pozivu. Ako Vam trebaju hitne intervencije kanalizacija, pozovite nas odmah, brzo rešavamo sve probleme sa kanalizacijom. Odgušujemo sve vrste kanalizacionih cevi, menjamo pukle i dotrajale kanalizacione cevi na licu mesta. Našim specijalnim kamerama snimamo unutrašnjost kanalizacionih cevi a takođe snimamo sve cevi termalnim kamerama ukoliko za time ima potrebe.

Vrlo smo brzi u dolasku i efikasni prilikom rada, u najkraćem roku sprečavamo havarije i radimo sve da do njih ne dođe.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Brze intervencije

Efikasne i brze intervencije Beograd i okolina, dolazimo odmah po pozivu. Brze intervencije su osnova hitnih intervencija kada je potrebno sprečiti havariju. Kolege su kao što smo naveli uvek dostupne i spremne da odmah krenu na Vašu adresu. Dolazak je brz bez kašnjenja i odlaganja.

Brza intervencija odmah po dolasku Vas spašava materijalne štete, stoga nas pozovite odmah bez oklevanja. Sve vreme pričamo o hitnosti i brzini naših kolega. Pored toga veoma je bitna Vaša brza reakcija da nas pozovete i da uradite šta možete i ako možete da smanjite materijalnu štetu. Vrlo je bitno da nikad ne oklevate sa pozivom jer su minuti veoma bitni.

Imajte u vidu da smo uvek spremni da dođemo na svaku adresu u Beogradu i u okolini u najkraćem mogućem roku!

NOĆNE INTERVENCIJE VODOVOD

Tražite noćne intervencije vodovod? Naši vodoinstalateri su Vam dostupni tokom cele noći, svim danima. Privatna smo firma i u mogućnosti smo da odgovorimo na sve zahteve naših klijenata na celoj teritoriji grada Beograda i okoline. Ukoliko se odlučite za naše usluge, pozovite nas odmah, nije bitno koje doba dana ili noći. Naše kolege uvek dežuraju i uvek su spremne da obave naše usluge.

Tokom noći su česti problemi sa vodovodnim i kanalizacionim instalacijama a da problem bude veći, većina sugrađana tada spava. Tada nastaju najteže havarije usled kojih su materijalne štete prilično velike. Stoga, uvek kada posumnjate u ispravnost instalacija, pozovite vodoinstalatera ili drugu stručnu osobu ako nisu u pitanju vodovodne i kanalizacione instalacije.

Bitno je da nas pozovete na vreme

Brza reakcija je najbitnija kako bi se na vreme uticalo na uzrok problema. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ako primetite problem, u 90% slučajeva radi se o problemu koji niste u mogućnosti sami da rešite. Naše kolege dolaze u kratkom roku na svaku adresu i rešavaju sve vrste havarija brzo i efikasno. Bitno je naglasiti da sami ne pokušavate rešiti problem sem ako niste sigurni u to šta radite.

Važno je da znate da pokrivamo ceo Beograd i okolinu. Naš tim čini nekoliko timova koji su raspoređeni na celoj teritoriji Beograda. Drugim rečima, u svakom trenutku smo dostupni na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini. Tim za hitne intervencije pokriva sve opštine i delove grada a pojedini su Novi Beograd, Voždovac, Zvezdara, Palilula, Dorćol, Savski Venac, Mirijevo, Zemun, Batajnica, Surčin, Pančevo, Borča, Kaluđerica, Kumodraž, Dušanovac, Bežanijska Kosa, Rakovica, Banovo Brdo, Žarkovo, Železnik, Vidikovac itd.

Tu smo za Vas u svakom trenutku!

Sve usluge vodoinstalatera na jednom mestu

Bitno je da znate da se možete osloniti na naš tim radi svih vodoinstalaterskih usluga. Obezbeđujemo regularne i hitne intervencije na celoj teritoriji Beograda i okoline. Usluge obavljamo profesionalno i pedantno uz izdavanje računa i garancije. Kao što smo Već naveli, dolazak nam je kratak a rad vrlo efikasan. Pogotovo kada se radi o hitnim intervencijama kada je brzina osnova uspeha da se smanji ili da uopšte ne dođe do havarije i materijalne štete.

Kolege su vrsni majstori našeg zanata i svaku uslugu vrše prateči stroge smernice naše struke. Na taj način svaka naša usluga bila hitna ili ne je kvalitetna. Posebno smo specijalizovani u radu po hitnom postupku, sve kolege su brze u radu i svaki vodoinstalaterski problem rešavaju u najkraćem mogućem roku.

Računajte na nas!

Budite smireni i pozovite stručno lice

Definitivno najbitnija stvar jeste da ostanete što smireniji kako bi pozvali stručno lice, obavili šta od Vas stručno lice zatraži i eventualno bezbedno se sklonili na sigurnu lokaciju. U praksi je to prilično drugačije i sugrađani su u glavnom uplašeni, zbunjeni i sa njima je otežana saradnja.

Naše kolege to vrlo dobro znaju, zato imaju razumevanja i daju sve od sebe da se problem kod klijenta reši u najkraćem mogućem roku. Zato je važno da nas pozovete na vreme bez ikakvog odlaganja. Najveća materijalna šteta nastaje kada klijent odluči da nas pozove kasnije ili sutra. Pozovite nas odmah kada primetite problem.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Teme koje Vas možda zanimaju:

Preventiva od zagušenja sudopere

Pločice za kupatilo ili kuhinju

Odgušenja kade

Napukla cev – sanacija

Pozovite nas!