VODOVOD HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD

VODOVOD HITNE INTERVENCIJE – dolazimo odmah po pozivu, Vodovod hitne intervencije Beograd – 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Većina naših sugradjana nije upoznata sa time da JKP Vodovod i Kanalizacija nisu nadležni za oko 50% zgrada u gradu Beogradu. Na žalost na samim građanima je da se sami snalaze kako će da održavaju i popravljaju eventualne kvarove na svojim vodovodnim instalacijama.

Dostupni smo tokom celog dana i noći radi svih intervencija, pozovite nas u bilo koje vreme. Reagujte odmah kako bi kolege došle u što kraćem roku!

VODOVOD HITNE INTERVENCIJE

Beogradski vodovod je nadležan samo do jednog određenog dela Vaše zgrade (vertikala zgrade). Ostatak Vi sami održavate i popravljate ako dođe do pucanja cevi u kupatilu, pucanje cevi u kuhinji, većeg ili manjeg kvara na vodovodnim instalacijama u zgradi.

Iz JKP Vodovod i Kanalizacija poručuju da zbog slabe informisanosti građana često dolazi do nesuglasica između njih i samih građana. Zatim, da sami građani trebaju češće da povedu računa o svojim vodovodnim instalacijama u stanu i zgradi gde stanuju.

Najbolje rešenje jeste da se stanari svake zgrade sastanu i dogovore oko angažovanja stručnog lica/privatnika (vodoinstalater). Time bi obezbedili redovno održavanje vodovodne instalacije u njihovoj zgradi. Tako bi rešili jedan od najvećih problema i bili bi sigurni da neće imati  problema sa vodovodnim instalacijama u zgradi.

Na žalost redovno se dešava da građani zanemare apel ovog tipa, što je i normalno za stanje u kakvom se većina građana danas i nalazi.

Naš tim sarađuje sa velikim bojem upravnika zgrada širom Beograda. Takođe i direktno sa stambenim zajednicama radi bilo koje hitne intervencije i ostalih naših usluga.

Vodovod hitne intervencije – havarije

Zanemarivanje ovog problema dovodi često do velikih nezgoda kao što su pucanje starih cevi u zidovima kupatila i kuhinje, probijanje vode kod suseda ispod vas, zapušivanje odvodnih cevi, pucanje ventila itd…

Pomenuti kvarovi mogu da dovedu do ozbiljnih problema, čak i do požara u zgradi/kući! Ovaj vid problema složićete se nikome od nas nije potreban. Više o ovoj temi možete pročitati na blogu našeg sugrađanina koji je imao neprijatno iskustvo kada mu je bio najpotrebniji iskusan vodoinstalater. Blog na žalost više nije dostupan ali u glavnom vodovod hitne intervencije nije izašao na teren pošto nisu nadležni za kuću u kojoj je nastala poplava.

Zato reagujte odmah i pozovite nas, brzo dolazimo na Vašu adresu.

Naš tim iskusnih vodoinstalatera Vam je na raspolaganju 24h, pozovite nas odmah i odmah dolazimo na Vašu adresu. Bitno je da reagujete odmah kako bi kolege došle u što kraćem roku do Vas.

HITNE INTERVENCIJE BEOGRAD

Ako tražite hitne intervencije vodovod Beograd i u okolini grada 24 sata, na pravom ste mestu, radimo preko cele nedelje. Dolazimo odmah radi hitnih intervencija, cene su nam povoljne i izdajemo račun i garanciju. Već smo pomenuli iznad naše iskusne kolege čije se iskustvo meri decenijama. Vrlo dobro poznajemo svaki vid problema koji može da nastane usled neispravnosti cevi vodovoda i kanalizacije. Naravno i sve druge vrste havarija koje donose velike materijalne štete.

Kada su u pitanju hitne intervencije, važno je da reagujete odmah čim primetite problem. Naše kolege će doći na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku ali to ne znači da imate viška vremena da odgodite zvanje vodoinstalatera. Sve ovisi o tome kada ćete pozvati našu hitnu službu, uvek to radite odmah. Dežurne kolege su uvek dostupne za vodovod hitne intervencije i naravno za sve ostale naše usluge.

Kada su Vam potrebne hitne intervencije vodoinstalatera?

Zapušenje kanalizacije, pucanje vodovodnih i kanalizacionih cevi, pucanje ventila, izlivanje fekalija, poplave svih vrsta, popravka bojlera i slične havarije. Kolege su dežurne tokom dana i noći, spremne da dođu na svaku adresu odmah. Poslujemo u svim opštinama Beograda, na svakoj adresi smo u rekordnom roku.

Od nas očekujte dostupnost u svakom trenutku, brz dolazak i efikasan rad. Na Vama je da nas pozovete odmah čim primetite problem a kolege (vodovod hitne intervencije) će doći ubrzo po pozivu.

hitne vodoinstalatesrke itervencije

Vodovod hitne intervencije Beograd – Vodoinstalaterske usluge Beograd – Vodoinstalater

Teme koje Vas možda zanimaju:

Preventiva od zagušenja sudopere

Pločice za kupatilo ili kuhinju

Odgušenja kade

Napukla cev – sanacija

Pozovite nas!