Servisni instalater

Servisni instalater Beograd 00:24h, dolazimo odmah. Povoljne cene uz garanciju i račun. Servisni instalater obavlja sve vodoinstalaterske usluge pouzdano i kvalitetno.

Servisni instalater je dostupan na celoj teritoriji Beograda i okoline, dolazimo u najkraćem vremenskom periodu od Vašeg pozva bez kašnjenja i odlaganja. Radimo non stop, preko cele godine, tokom verskih i državnih praznika.

SERVISNI INSTALATER

 • Pouzdana usluga servisnog instalatera;
 • dostpunost 24h;
 • dolazak u najkraćem roku;
 • kvalifikovani instalateri;
 • brza i efikasna usluga;
 • račun;
 • garancija;
 • baza zamenskih delova.

SERVISNI INSTALATER USLUGE

Sve usluge obavljamo profesionalno prateći jasne smernice našeg zanata i našeg internog pravilnika. Izdajemo garanciju i račun na sve obavljene usluge.

 • Odgušenje kanalizacije svih vrsta;
 • održavanje kanalizacije;
 • održavanje vodovodne instalacije;
 • snimanje kanalizacionih cevi;
 • snimanje vodovodnih cevi termalnim kamerama – detekcija curenja vode;
 • sanacija vodovonih i kanalizacionih instalacija;
 • servis, zamena i montaža bojlera;
 • ugradnja i zamena sanitarija;
 • zamena i ugradnja svih vrsta ventila;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • adaptacija kupatila i kuhinje;
 • zamena i ugradnja svih vrsta baterija/slavina;
 • sitne popravke po kupatilu i kuhinji;
 • čišćenje septičih jama.

KO SMO MI?

Mi smo servisni instalater i bavimo se ovim poslom više od 30 godina. Nastali smo kao porodični mali vodoinstalaterski servis, vremenom smo rasli i danas brojimo nekoliko timova. Operativni smo na celoj teritoriji Beograda, naše kolege instalateri su dostupni u svakoj opštini našeg grada i dolaze odmah po pozivu.

Od prvog dana, naš cilj je da vodoinstalatersku uslugu držimo na najvišem mogućem nivou. Tokom godina, naš tim se širio ali naš cilj je ostao zagarantovan, tako če i biti.

Servisni instalater – vodoinstalateri

Naš tim čine isključivo pouzdani vodoinstalateri, čiji kvalitet rada je na zavidnom nivou. Naše kolege su iskusni majstori svog zanata, koji svakodnevno obavljaju veliki broj intervencija na celoj teritoriji Beograda i okoline. Svaku uslugu vrše na nama jedino poznat način – najbolje.

Naše kolege uprkos svom višedecenijskom iskustvu u ovom poslu, teže ka tome da dodatno usavrše svoje veštine kako bi posao obavljali još bolje. Tome teži ceo naš tim i baš u tome se razlikujemo od većine naše konkurencije.

Naši vodoinstalateri su potpuno osposobljeni da obave sve vodoinstalaterske usluge, bilo kojih obima. Sa 100% uspeha rešavaju sve vrste havarija i u hodu rešavaju sve problematične situacije kojih u našem poslu ima na pretek.

Alati i vozila

Raspolažemo najmodernijim alatima današnjice, time osiguravamo da naše kolege posao obave još kvalitetnije. Nama je alat veoma bitan, stoga se brinemo o njemu i redovno ga održavamo i servisiramo. Bez alata nema zanata!

Mašine za mašinkso odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije servisni instalater obavlja desetinu puta na dan, u svim delovima grada i okoline. Našim modernim mašinama za odgušenje kanalizacije smo u mogućnosti da odpušimo veliki opseg zapušenja. Ovaj tip odgušenja uspešno odgušuje lokalna-slaba, srednja i teža zapušenja.

Mašinsko odgušenje kanalizacije radi na principu rotacije sajle za odgušenje. Sajla pod rotacijom i gurnom silom mašine se probija kroz kanalizacionu cev i dolazi do mesta zapušenja. Zatim, vrh sajle pod dejstvom opisanih sila razbija mesto zapušenja. Na opisani način uspešno se odgušuje naveći procenat zapušenja. Ukoliko nije moguće odgušiti cev ovom metodom, naše kolege koriste VOMA sistem odgušenja o kom Vam pišemo ispod.

VOMA odgušenje kanalizacije – servisni instalater

Servisni instalater raspolaže sa nekoliko VOMA vozila za odgušenje kanalizacije visokim pritiksom. Radi se o najnaprednijem tipu odgušenja kanalizacije koji koristi visoki pritisak vode. VOMA sistem za odgušenje kanalizacije koristimo kod najtežih zapušenja kako vertikala i horizontala, tako i vanjskih kanalizacionih cevi, slivnika od kišnice i sličnih lokacija. Primena VOMA sistema je velika i ne koristi se samo za odgušenja već i za održavanje kanalizacionih, kišnih i drugih sistema.

Kako VOMA funskcioniše?

VOMA sistem za odgušenje funkcioniše tako da koristi veoma visoki pritisak vode kojim probija i najteža zapušenja. Pritisak vode se od VOMA vozila prenosi do cevi putem specijalnog ojačanog creva. Na vrhu creva se nalazi posebna metalna kapica koja usmerava vodu pod visokim pritiskom u raznim smerovima. Na taj način biramo da li odgušujemo ili održavamo kanalizacione cevi i sisteme.

GARANCIJA

Garantujemo kvalitet svih usluga koje obavljamo, tako stoje stvari od prvog dana pa do dana današnjeg. Naš tim svoj posao obavlja na najbolji mogući način, to ste se več uverili iz teksta iznad. Dodali bi još par redova o tome zašto garantujemo na naše usluge.

Nama je kvalitet usluge na prvom mestu, time obezbeđujemo da svaki naš klijent bude zadovoljan i da mu postanemo servisni instalater broj 1! Poslujemo sa velikim brojem pravnih lica kojima obezbeđujemo profesionalnu uslugu instalatera 24 sata tokom celog dana i noći. Pored pravnih lica, velikom broju stambenih zajednca širom Beograda i okoline obezbeđujemo naše usluge u svakom trenutku.

Naš tim je svakako tu za sve sugrađane kojima je potrebna pouzdana i kvalitetna vodoinstalaterska usluge. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja.

SERVISNI INSTALATER HITNE INTERVENCIJE

Srvisni instalater obezbeđuje dostupne timove za hitne intervnecije tokom dana i noći, 24 sata preko cele nedelje. Naše kolege dolaze odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja.

Servisni instalater je dostupan u svim Beogradskim opštinama, kolege su uvek dostupne i nalaze se u svakom delu grada. Tako da su na Vašoj adresu vrlo brzo. Kolege čim stignu na adresu, saslušaju klijenta i obavljaju analizu kako bi se odlučili na koji način mogu da reše novonastalu situaciju.

Hitne intervencije su svakodnevnica servisnog instalatera, obavljamo ih na desetine svakog dana, 365 dana u godini. Pod hitne intervencije spadaju sve alarmatne situacije gde je sugrađanima potrebna naša hitna intervencija kako bi izbegli materijalnu štetu.

Navešćemo Vam pojedine havarije zbog kojih je bitno da se reaguje odmah!

Odgušenje kanalizacije 24h

Naše kolege tokom jednog dana obave veliki broj odgušenja kanalizacije o kojima smo pisali iznad. Kod zapušenja kanalizacije je jako bitno reagovati odmah i zvati instalatera. Potrebno je da naš instalater dođe u najkraćem mogućem roku kako bi se izbegla havarija i materijalna šteta.

Naše kolege dolaze u najkraćem roku i vrše odgušenje kanalizacije brzo i efikasno. Način na koji će se odgušenje kanalizacije obaviti odlučuje prisutnp stručno lice. Ponekad je potrebno snimiti kanalzacionu cev kako bi se našlo mesto zapušenja i utvrdilo šta je napravilo zapušenje.

Snimanje kanalizacione cevi kamerom – servisni instalater

Snimanje kanalizacije servisni instalater obavlja par puta na dan, nešto češće u starijim delovima grada poput Starog Grada. Snimanjem, vidimo tačno stanje kanalizacione cevi, gde se nalazi mesto zapušenja i kako je nastalo. Takođe, kolege snimaju kanalizacione cevi i kada je potrebno sanirati cev. Vrlo je bitno ispitati celu kanalizacionu cev kako bi znali da li je potrebno zameniti celu cev ili samo njen deo.

Snimanje kanalizacione cevi radimo 24 sata, preko celog dana.

Sanacija kanalizacionih cevi – servisni instalater

Sanaciju kanalizacionih cevi servisni instalater obavlja takođe preko celog dana i noći. Radi se o izuzetno hitnim situacijama gde je nabitnije da se havarija primeti na vreme i da se odmah pozove vodoinstalater. Dolazak kolega mora biti u najraćem roku kako bi se izbegla veća havarija.

Sanaciju kanalizacionih cevi kolege obavljaju na svim lokacijama u zgradama, kućama i poslovnim objektima. Bilo da je reč o vertikali u zidu, potkrvlju ili podrumu, naše kolege saniraju cevi brzo i efikasno. U zavisnosti od tipa, mesta havarije i stanja kanalizacione cevi, kolege donose odluku da li se menja deo ili cela kanalizaciona cev.

Gore smo spomenuli da u nekim situacijama snimamo kanalizacione cevi kako bi saznali gde se nalazi mesto curenja ili pucanja. Dodali bi da snimanje vršimo i sa termalnim kamerama koje se u glavnom koriste kod vodovodnih instalacija.

Sanacija vodovodnih cevi – servisni instalater

Sanacija vodovodnih cevi je izuzetno hitna intervencija u 99% slučajeva. Radi se o cevima pod pritiskom i tu su bitni minuti. Najpre, bitno je da čim se uvidi da voda kaplje, curi ili pršti iz vodovodne cevi, da se pozove instalater!

Sanaciju cevi naše kolege obavljaju vrlo brzo i efikasno uz najmanju moguću štetu (u zavisnosti gde se cevi vode nalaze u zidu ili van njega). Za sanaciju vodovodne cevi potrebno je zatvoriti vodu u celoj stambenoj ili poslovnoj jedinici. Ovde se hvatamo za vodovodne ventila o kojima ćemo pisati ispod. Vodovodni ventili su krucijalni kod sanacije vodovodne cevi!

Poput cevi kanalizacije, vovodne cevi u glavnom snimamo termalnim kamerama koje nam govore gde je tačna lokacija pucanja cevi. To je izuzetno bitno kako bi se obrađivala što manja površina zida ili poda. Na taj način, pravimo minimalnu štetu klijentu i efikasno rešavamo havariju.

Popravka ventila, zamena ventila – servisni instalater

Popravka i zamena venila za naš tim je svakodnevica, prilikom koje popravimo i zamenimo na desetine ventila. Postoji nekoliko vrste ventila i bilo koju da imate, ako nisu ispravni, u problemu ste. Stoga, instalater vrši popravku i zamenu ventila tokom celog dana i noći i dolazi u najkraćem mogućem roku na bilo koju adresu u Beogradu i okolini!

Ventili, prosto moraju da budu ispravni jer su oni jedini način da zaustavite vodu u zgradi, kući ili poslovnom prostoru. Naš tim Vam predlaže da redovno proveravate stanje ventila, kako bi osigurali da su Vam operativni kada to bude bilo potrebno!

Sa nama do dugogodišnje saradnje

Predstavljamo Vam vodoinstalatera – instalatera na koga se možete uvek osloniti. Uvek smo dostupni, dežuramo i spremni da dođemo na svaku adresu. Ovo ne važi samo za fizička lica već i za pravna. Lojalan smo saradnik na čije usluge možete uvek računati i u bilo kom obimu.

Odražavamo sve vrste sistema cevi vode i kanalizacije kako stambenim jednicama tako i firmama. Na Vama je da obavite poziv radi ugovaranja održavanja ili kada Vam trabaju naše hitne usluge. Kolege su vrhunski majstori u našem poslo i stoga će svaka usluga biti odrađena kvalitetno i valjano. Mi se radujemo našoj dugogodišnjoj saradnji i uveravamo Vas da ćemo Vam biti na raspolaganju uvek kada Vam budu potrebne naše usluge.

Vaš Servisni instalater Tim!

Pozovite nas!