VODOINSTALATER BORČA

Vodoinstalater Borča, povoljna cena, pouzdano, garancija i račun. Vodoinstalater Borča, sve Vodoinstalaterske Usluge. Dostupni smo u svakom trenutku 24h.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Kvalitetno i pouzdano obavljamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji opštine Borča.

Dostupnost našeg tima nema potrebe dovoditi u pitanje, odmah po pozivu dolazimo na lice mesta (hitne intervencije).

Bilo da je verski praznik ili državni, naši vodoinstalateri su tu za Vas – naš dežurni vodoinstalater.


VODOINSTALATER BORČA

 • Zakazivanje intervencija;
 • hitne intervencije;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • pouzdana usluga;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • baza zamenskih delova;
 • moderni alati;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije.

Komunikacija e-mail-om i zakazivanje intervencija nekoliko dana u napred su neke od pogodnosti našeg tima.

Pored fizičkih lica – sugrađana, naš tim sarađuje sa pravnim licima. Pouzdanost, profesionalizam i poštovanje ugovorenih rokova su dovoljni razlozi da se odlučite baš za nas.

Budite sigurni u svoj izbor vodoinstalatera. 

Kada angažujete dobrog vodoinstalatera koji odlično poznaje svoj posao, rukuje adekvatnim alatima, osiguravate da Vam se pruži pouzdana usluga.

Takođe osiguravate da ne dođe do problema nakon urađenog posla od strane priučenog vodoinstalatera što uvek Vama može da donese veliki trošak. Nemojte plaćati duplo za jednu te istu uslugu, dovoljan je jedan poziv, naše kolege će doći kod Vas u ugovorenom terminu.

Sa nama je sve lakše.


VODOINSTALATER BORČA USLUGE

Pomenute usluge nisu sve usluge koje obavljamo, ukoliko Vas zanimaju sve naše usluge, posetite našu stranicu Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Borča

Vodoinstalater Borča – Vodoinstalateri Beograd


O nama

Naš tim čine profesionalni vodoinstlateri višedecenijskog iskustva. Naš tim poseduje najmodernije alate na tržištu, takođe i svoju bazu zamenskih delova.

Svakom poslu od prvog dana do danas, pristupamo profesionalno i obavljamo ga pouzdano.


Odgušenje kanalizacije

Stručno odgušenje kanalizacije Borča non stop, povoljna cena uz račun. Radimo i mašinsko odgušenje kanalizacije koje je najbolji vid odgušenja. Radimo sve vrste odgušenja mašinski, VOMA sistemom i ručno. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni pri odgušenju. Oslonite se na nas u svakom trenutku kada vam zatrebaju bilo koje naše usluge.

Našim sugrađanima savetujemo da na vreme reaguju ukoliko posumnjaju da im je kanalizcaija zapušena. Nemojte nikada odlagati poziv vodoinstalateru već reagujte odmah.

Odgušenje sudopere

Kod zapušenja sudopere morate brzo reagovati i pozvati vodoinstaatera. Mašinsko odgušenje sudopere radimo na svakoj lokaciji u Borči ali i u okolini. Kod sudopere imamo odgušenje sudopere, njene kanalizacione cevi i vertikale sudopere. Ova dva tipa zapušenja se razlikuju po težini i mogu da utiču na cenu odgušenja.

Mašinski odgušena sudopera je najbolje rešenje, pošto se radi najefikasnijem načinu da se cev odguši. Vrlo je bitno kada se vrši odgušenje da se taj posao obavi kvalitetno i pouzdano. Naš tim tokom 24h odguši nekoliko sudopera na teritoriji Borče i okoline.

Odgušenje vertikale

U vertikalu se sve uliva, ukoliko je ona zapušena sve staje a šteta raste. Brzo odgušenje vertikale je jedino dobro rešenje, mašinskim sajlama koje su vrlo efikasne. Vertikala je specifična kanalizaciona cev koja ukoliko nije u dobrom stanju može da pravi probleme u smislu čestog zapušenja ili curenja. U slučaju stare vertikale i učestalih odgušenja, u najvećem procentu slučajeva najbolje rešenje jeste da se zameni cela vertikala ili njen problematični deo.

Vodoinstalater Borča Tim obavlja stručno odgušenje vertikale i njenu zamenu ukoliko se stanari zgrade ili kuće dogovore. Zamena vertikale nije jeftina stavka ali svakako ako uzmete u obzir odgušenje dela i cele vertikale na svakih par meseci, njena zamena je logična stvar.

Odgušenje wc šolje

Mašinsko odgušenje wc šolje zahteva u većini slučajeva da se šolja skine, jer je cev ispod same šolje zapušena. Kolege će se potruditi da wc šolju ne skidaju ali ako bude moralo to je za Vaše dobro. Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku, naši timovi uvek dežuraju kako bi došli na Vašu adresu u kratkom roku. Savetujemo Vam da ukoliko vidite da voda iz wc šolje sporije otiče da nas pozovete.

Zatim, ako se voda vraća iz wc šolje, odmah nas pozovite da hitno dođemo kako bi odgušili vertikalu. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru niti zanemarivati problem koji može da Vas skupo košta.

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Lavabo se odgušuje poput sudopere – mašinskim sajlama. Odgušenje lavaboa – umivaonika mašinski i kada može ručno, kolege su Vam na raspolagnju u svakom trenutku. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite kolegama. Čim primetite problem sa umivaonikom, znajte da je vreme da pozovete stručno lice.

Odgušenje umivaonika vršimo mašinskim sajlama koje su za svaku vrstu zapušenja najbolje rešenje. Ručno odgušenje lavaboa je moguće ali se retko primenjuje iz razloga što nema ni približan učinak poput mašinskog tipa odgušenja. Takođe, zapušenje lavaboa se brzo vraća nakog ručnog odgušenja, što nije slučaj kod mašinskog tipa. Naravno treba napomenuti da sve zavisi od navika korisnika lavaboa i šta ubacuje u njega.

Na naš tim se možete uvek osloniti.

Odgušenje kade i tuš kabine

Naš tim pored ostalih odgušenja, radi i odgušenje kade koja može da donese probleme ako se ne otpuši na vreme. Na vreme znači da uvidite da voda sporo odilazi iz kade i zadržava se previše, tada je vreme da kontaktirate majstora. Kolege ovaj tip odgušenja obave nekoliko puta u toku dana na teritoriji Borče i okoline. Radi se o rutinskoj usluzi poput svih ostalih vodoinstalaterskih usluga koje naše kolege obavljaju.

Odgušenje tuš kabine poput kade zahteva specijalne sajle koje lako prolaze kroz odvod do zapušenja. Snaga mašine vrlo efikasno odgušuje sve vrste zapušenja svih jačina.Već smo opisali razliku između ručnog i mašinskog odgušenja kanalizaicije i šta je za Vas bolje. Pojedini klijenti insistiraju na ručnom odgušenju ali posle kratkog perioda (dva, tri dana) nas pozivaju da obavimo mašinko odgušenje.

Mi dežuramo non stop, tu smo za Vas, pozovite nas!

Odgušenje slivnika

Vodoinstalater Borča odgušenje slivnika svata ozbiljno iz nekoliko razloga. Kao prvo u njega se ulivaju kada/tuš kabina, lavabo, bide i mašina za veš. Kao drugo, ukoliko on ne radi sve staje u tom delu kupatila. Zamislite da Vam je slivnik zapušen a da ste pustili da veš mašina radi i da ste otišli Van stana/kuće. Ovo je samo jedan od mogućih problema a ima daleko težih situacija.

Naravno, brza reakcija samog klijenta je jednako važna, stoga uvek odmah pozovite kolege i nemojte odlagati taj poziv. Kolegama je potrebno 15-25 minuta da dođu do Vas, tako da je mudro obaviti taj poziv na vreme.

Odmah nakon dolaska kolege procenjuju da li će odgušenje raditi sa mašinskim ili ručnim sajlama. Kod težih zapušenja, valjalo bi da se snimi kanalizacija, posedujemo posebne kamere čija je svrha snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi. Naravno, tu dodatnu uslugu obavljamo uz saglasnog vlasnika.

Samo odgušenje ako je u odvodu slivnika se rešava relativno brzo, dok u slučaju da je zapušenje dublje u cevima ili u vertikali, potrebno je više vremena.

Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI

Stručna i kvalitetna zamena cevi Borča, koristimo naše ili cevi koje ste obezbedili. Radi zamene je najboje da angažujete vodoinstalatera koji Vam najviše uliva poverenje. Loša zamena može da Vam donese velike probleme a da se osoba koja ih je zamenila nikad i ne javi. Kolege u toku radnog dana i noći obave nekoliko zamena cevi na teritoriji Borče i okoline, radi se o našoj rutinskoj i usluzi. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi obavlja se na svim lokacijama u podu, zidu i zemlji. Kolege zamenu obavljaju u stanovima, zgradama, kućama i dvorištima.

Ukoliko je potrebno da se zameni ceo sistem cevi vodovoda i kanalizacije naše kolege su spremne to da urade.

Pored zamene cevi, obavljamo popravku-sanaciju cevi svih vrsta na svim lokacijama. Ponekad, kako bi bolje utvrdili lokaciju curenja cevi koristimo naše termalne kamere za snimanje cevi kako spolja tako i iznutra.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka cevi zahteva u slučaju vodovodnih cevi da se zatvori voda a u slučaju kanalizacionih cevi da se ne koristi kanalizacija dok traje popravka. Restrikcije kratko traju pošto su naše kolege vrsni vodoinstalateri i svoj posao obavljaju zaista brzo. Popravka kao i zamena iziskuje

Stručna sanacija cevi zahteva dobrog majstora i odličan alat što naš tim i poseduje. Nekad, sanacija cevi može da se oduži ali to su slučajevi kada je loš pristup cevima.

Kolege su vam dostupne u svakom trenutku tako da nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ili rizikovati da dođe do poplave ili izlivanje fekalija.

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA BORČA I OKOLINA

Bez obzira koje sanitarije da imate, mi ih možemo zameniti. Zamena sanitarija na teritoriji Borče i okoline, odlikuje nas povoljna cena i kvalitet. Same sanitarije možete sami obezbediti i da kolege dođu samo na ugradnju ali i takođe taj deo posla mogu obaviti i naše kolege. Naime, ukoliko nemate obezbeđene nove sanitarije, sa kolegama se možete lako dogovoriti oko tipa i proizvođača snaitarija. Kolege će ih pazariti, dopremiti i ugraditi.

Montaža sanitarija kao čista ugradnja ili nakon skidanja starih, kvalitet je zagarantovan. Montiramo sve vrste sanitarija, nove i polovne ukoliko je to potrebno. Sa kolegama možete da se dogovorite da prilikom montaže pregledaju sanitarije da li je sve u redu. Majstorskom oku nikad ne prolaze neispravnosti sanitarija. Ako se ipak desi da neka nije u dobrom ili funkcionalnom stanju, kolege mogu Vam pazariti i dopremiti novu sanitariju.

Zamena sanitarija se vrši brzo i efikasno, u zavisnosti o kakvim sanitarijama je reč. Zamena traje par sati (u slučaju da se menjaju sve sanitarije), kolege su vrlo efikasni i svoj posao rade brzo i precizno. Sama zamana se počinje sa demontažom sanitarija, zatim obradom mesta ugradnje i montiranjem novih. Demontaža sanitarija je brza, jedino u slučaju specifične kade, tuš kabine ili bojlera kolege se zadrže malo duže. Najbitnije je da se posao obavi kvalitetno i valjano. Kolege su iskusni u svom poslu i svaku uslugu će obaviti najbolje moguće.

Možete se osloniti na nas!

Zamena i montaža lavaboa

Kao što smo iznad naveli, menjamo sve sanitarije i tu spada i lavabo. Izdajemo račun i garanciju. Zamena lavaboa svih vrsta, uvek smo Vam na raspolaganju. Možete nas angažovati istog dana ali takođe možete zakazati termin kada Vama odgovara. Sa kolegama se možete oko svega dogovoriti, između ostalog ko obezbeđuje lavabo. Ako to niste obavili, kolege Vam stoje na raspolaganju kakako bi Vam dopremili umivaonik koji pazarite. Dopremiće i zameniti stari umivaonik novim.

Demontaža umivaonika se radi rutisnki i vrlo efikasno, nakon čega se on odlaže. Zatim sledi provera i eventualna obrada mesta ugradnje. Montaža lavaboa profesionalno i pedantno od strane iskusnih vodoinstalatera. Ugradnja lavaboa ne zahteva puno vremena ali ponekad se desi da zbog specifičnosti lavaboa ili same lokacije (manjka prostora) ugradnja malo potraje. Jedno je sigurno, kvalitet usluge je na visokom nivou.

Računjate na naše stručne kolege!

Montaža kade

Na početku teksta smo Vam napomenuli da je bitno kog majstora angažujete. Kada je montaža kade u pitanju, iskustvo vodoinstalatera je veoma važno. Naše kolege su vrlo iskusne i rade sa svim vrstama kada tokom cele sedmice. Ugradnja kade kao prva ugradnja se radi efikasnije u odnosu na ugradnju nakon skidanja stare što se zove zamena kade. Sama zamena kade traje malo duže iz razloga što kolege pre svega rade demontažu stare kade. Nakon čega sledi priprema mesta za postavljanje nove kade.

Kolege su vrlo stručne, pa će ceo proces trajati najkraće moguće a kvalitet će biti apsolutno ispoštovan. Nakon postavlajnja kade, radi se silikoniranje kade posebnim silikonom i na kraju testiranje njenog rada. Kolege su odlični majstori, u pravim ste rukama.

Ugradnja tuš kabine

Isto što smo napisali za kadu, važi i za tuš kabinu. Samo, kod tuš kabine ima više posla u slučaju da se postavljaju i njeni paravni.

Verovatno se pitate zašto je tako. Pa, paravani se postavljaju na zidove a zidovi mogu biti krivi to nam komplikuje posao ali mi možemo sve završiti u kratkom roku.

Ugradnja tuš kabine se radi svakako rutinski, kolege vrlo često ugrađuju tuš kabine različitih proizvođača. Nakon postavljanja, sledi detaljan pregled i silikoniranje tuš kabine, nakon čega sledi sušenje silikona. Na kraju se celokupan posao isproverava i testira vodom.

Zamena tuš kabine zahteva više posla, kao i kod kade, potrebno je skidanje tuš kabine i obrada mesta ugradnje nove. U glavnom zidovi su pravi ali uvek može da se desi iznenađenje pošto vodoinstalateri i keramičari kod nas često ne urade svoj posao valjano i po propisima struke. Postavljanje tuš kabine je brzo kada je sve pripremljeno a naše kolege su zadužene i za taj deo posla.

Oslonite se na tim profesionalaca. Na pravom ste mestu.


Po koji savet Vodoinstalater Borča Tima

Savetujemo Vas da pomognete sebi ako do pojedinih problema dođe.

Odgušenja kanalizacije u Borči je naša redovna usluga, bilo da je reč o zgradi ili kući.

Da biste izbegli totalno zapušenje i izlivanje fekalija, pazite na sledeće.

Slabije oticanje vode nego uobičajno nam je upozorenje da će jedan deo kanalizacije biti zapušen.

Bojler

Ukoliko bojler odaje zvuk koji nije uobičajan za njega, potrebno je da ga odmah isključite i pozovete vodoinstalatera.

Moguće da se čuje zvuk ključanja vode, što može da dovede do pucanja bojlera. Prilikom pucanja, bojler može da raznese pola zida kupatila i da napravi ogromnu štetu.

Vodovodni ventili

Ventili služe da ih zavrnemo i zatvorimo vodu u jednom delu stana/kuće ili poslovnog prostora. Kada oni nisu u funkciji imamo velike probleme.

Zato Vam naš tim preporučuje da redovno proveravate ispravnost ventila (na svakih 6-12 meseci).

Pucanje cevi

U slučaju pucanje cevi, valjalo bi da su Vam ventili ispravni. U slučaju da nisu, dok zavrnete druge ventile (u zgradi ili šahti), Vaš stan ili kuća su poplavljeni.

Prvo što radite prilikom pucanja cevi jeste da zatvarate vodu, zatim zovete vodoinstalatera. Nakon toga pristupate usmeravanju  vode da se ne širi u druge prostorije.

Objasnili smo Vam kako to da uradite >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Potpuno isto postupate prilikom:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne ekipe i vredne  kolege koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop tokom cele godine.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!