VODOINSTALATER BORČA

VODOINSTALATER BORČA, povoljna cena, pouzdano, garancija i račun. Vodoinstalater Borča, sve Vodoinstalaterske Usluge. Vodoinstalater Borča je dostupan 24h.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Kvalitetno i pouzdano vodoinstalater Borča Tim obavlja sve vrste vodoinstalaterskih usluga na teritoriji opštine Borča.

Dostupnost Vodoinstalater Borča Tim-a nema potrebe dovoditi u pitanje, odmah po pozivu dolazimo na lice mesta (hitne intervencije).

Bilo da je verski praznik ili državni, Vodoinstalater Borča Tim je tu za Vas – naš dežurni vodoinstalater.


VODOINSTALATER BORČA

 • Zakazivanje intervencija;
 • hitne intervencije;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • pouzdana usluga;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • baza zamenskih delova;
 • moderni alati;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije.

Komunikacija e-mail-om i zakazivanje intervencija nekoliko dana u napred su neke od pogodnosti Vodoinstalater Borča Tim-a.

Pored fizičkih lica – sugrađana, naš tim sarađuje sa pravnim licima. Pouzdanost, profesionalizam i poštovanje ugovorenih rokova su dovoljni razlozi da se odlučite baš za nas.


VODOINSTALATER BORČA USLUGE

Pomenute usluge nisu sve usluge Vodoinstalater Borča Tim-a, ukoliko Vas zanimaju sve naše usluge, posetite našu stranicu Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Borča

Vodoinstalater Borča – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Borča – o nama

Naš Vodoinstalater Borča Tim čine profesionalni vodoinstlateri višedecenijskog iskustva. Naš tim poseduje najmodernije alate na tržištu, takođe i svoju bazu zamenskih delova.

Svakom poslu od prvog dana do danas, pristupamo profesionalno i obavljamo ga pouzdano.


Odgušenje kanalizacije Borča

Stručno odgušenje kanalizacije Borča non stop, povoljna cena uz račun. Mašinsko odgušenje kanalizacije Borča i okolina, 24h, dolazimo odmah po pozivu! Radimo sve vrste odgušenja kanalizacije mašinski, VOMA sistemom i ručno. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni pri odgušenju. Oslonite se na nas u svakom trenutku kada vam zatrebaju bilo koje naše usluge.

Vodoinstalater Borča Tim svim sugrađanima savetuje da na vreme reaguju ukoliko posumnjaju da im je kanalizcaija zapušena. Nemojte nikada odlagati poziv vodoinstalateru već reagujte odmah.

Odgušenje sudopere Borča

Povoljno odgušenje sudopere Borča 24h, izdajemo račun na odgušenje. Mašinsko odgušenje sudopere Borča i okolina, povoljna cena, dolazimo odmah. Kod sudopere imamo odgušenje sudopere, njene kanalizacione cevi i vertikale sudopere. Ova dva tipa zapušenja se razlikuju po težini i mogu da utiču na cenu odgušenja.

Vodoinstalater Borča obavlja mašinsko odgušenje sudopere, pošto se radi najefikansijem načinu da se cev odguši. Vrlo je bitno kada se vrši odgušenje da se taj posao obavi kvalitetno i pouzdano. Naš tim tokom 24h odguši nekoliko sudopera na teritoriji Borče i okoline.

Odgušenje vertikale Borča 24h

Hitno odgušenje vertikale Borča i okolina, povoljna cena, izdajemo račun na uslugu. Odgušenje vertikale Borča 24h, dolazimo odmah po pozivu na svaku adresu! Vertikala je specifična kanalizaciona cev koja ukoliko nije u dobrom stanju može da pravi probleme u smislu čestog zapušenja ili curenja. U slučaju stare vertikale i učestalih odgušenja, u najvećem procentu slučajeva najbolje rešenje jeste da se zameni cela vertikala ili njen problematični deo.

Vodoinstalater Borča Tim obavlja stručno odgušenje vertikale i njenu zamenu ukoliko se stanari zgrade ili kuće dogovore. Zamena vertikale nije jeftina stavka ali svakako ako uzmete u obzir odgušenje dela i cele vertikale na svakih par meseci, njena zamena je logična stvar.

Odgušenje wc šolje Borča non stop

Mašinsko odgušenje wc šolje non stop, dolazimo odmah po pozivu! Odgušenje wc šolje Borča, povoljna cena uz račun na uslugu. Radimo. Preko cele godine 365 dana. Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku, naši timovi uvek dežuraju kako bi došli na Vašu adresu u kratkom roku. Vodoinstalater Borča Vam savetuje da ukoliko vidite da voda iz wc šolje sporije otiče da nas pozovete.

Zatim, ako se voda vraća iz wc šolje, odmah nas pozovite da hitno dođemo kako bi odgušili vertikalu. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru niti zanemarivati problem koji može da Vas skupo košta.

Odgušenje lavaboa – umivaonika Borča i okolina

Stručno odgušenje lavaboa Borča i okolina, povoljna cena uz račun. Odgušenje lavaboa – umivaonika na teritoriji Borče non stop – 24h, dolazimo ubrzo po pozivu. Oslonite se na naše dežurne timove u svakom trenutku. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite kolegama. Odlukuju nas dostupnost non stop, brz dolazak, efikasan rad i povoljna cena.

Odgušenje umivaonika vršimo mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Ručno odgušenje lavaboa je moguće ali se retko primenjuje iz razloga što nema ni približan učinak poput mašinskog tipa odgušenja. Takođe, zapušenje lavaboa se brzo vraća nakog ručnog odgušenja, što nije slučaj kod mašinskog tipa. Naravno treba napomenuti da sve zavisi od navika korisnika lavaboa i šta ubacuje u njega.

Na Vodoinstalater Borča Tim se možete uvek osloniti.

Odgušenje kade i tuš kabine Borča – non stop

Povoljno odgušenje kade Borča, povoljna cena odgušenja uz izdavanje računa na uslugu. Odgušenje kade i tuš kabine vršimo mašinski – non stop – 24h. Kolege ovaj tip odgušenja obave nekoliko puta u toku dana na teritoriji Borče i okoline. Radi se o rutinskoj usluzi poput svih ostalih vodoinstalaterskih usluga koje naše kolege obavljaju kvalitetno i pouzdano.

Odgušenje tuš kabine poput kade zahteva specijalne sajle koje lako prolaze kroz odvod do zapušenja. Snaga mašine vrlo efikasno odgušuje sve vrste zapušenja svih jačina.Već smo opisali razliku između ručnog i mašinskog odgušenja kanalizaicije i šta je za Vas bolje. Pojedini klijenti insistiraju na ručnom odgušenju ali posle kratkog perioda (dva, tri dana) nas pozivaju da obavimo mašinko odgušenje.

Mi dežuramo non stop, tu smo za Vas, pozovite nas!

Odgušenje slivnika Borča i okolina

Efikasno odgušenje slivnika Borča i okolina, povoljna cena odgušenja uz izdavanje računa. Mašinsko i ručno odgušenje slivnika non stop – 24h. Kao što je slučaj kod ostalih zapušenja kanalizacije i kod ove je brzina dolaska vrlo bitna stavka i od nje zavisi da li će se odgušenje obaviti na vreme ili ne.

Naravno, brza reakcija samog klijenta je jednako važna, stoga uvek odmah pozovite kolege i nemojte odlagati taj poziv. Kolegama je potrebno 15-25 minuta da dođu do Vas, tako da je mudro obaviti taj poziv na vreme.

Odmah nakon dolaska kolege procenjuju da li će odgušenje raditi sa mašinskim ili ručnim sajlama. Kod težih zapušenja, valjalo bi da se snimi kanalizacija, posedujemo posebne kamere čija je svrha snimanje unutrašnjosti kanalizacionih cevi. Naravno, tu dodatnu uslugu obavljamo uz saglasnog vlasnika.

Samo odgušenje ako je u odvodu slivnika se rešava relativno brzo, dok u slučaju da je zapušenje dublje u cevima ili u vertikali, potrebno je više vremena.

Oslonite se na naše kolege u svakom trenutku!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI BORČA

Stručna zamena cevi Borča povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Zamena cevi Borča non-stop, 24h, dolazimo ubrzo po pozivu. Kolege u toku radnog dana i noći obave nekoliko zamena cevi na teritoriji Borče i okoline, radi se o našoj rutinskoj i usluzi. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi obavlja se na svim lokacijama u podu, zidu i zemlji. Kolege zamenu cevi obavljaju u stanovima, zgradama, kućama i dvorištima.

Ukoliko je potrebno da se zameni ceo sistem cevi vodovoda i kanalizacije naše kolege su spremne to da urade.

Pored zamene cevi, obavljamo popravku-sanaciju cevi svih vrsta na svim lokacijama. Ponekad, kako bi bolje utvrdili lokaciju curenja cevi koristimo naše termalne kamere za snimanje cevi kako spolja tako i iznutra.

Vodovodne i kanalizacione cevi Borča

Popravka vodovodnih cevi i popravka kanalizacionih cevi vrši se brzo i efikasno u zavisnosti od njene lokacije i pristupa. Popravka cevi zahteva u slučaju vodovodnih cevi da se zatvori voda a u slučaju kanalizacionih cevi da se ne koristi kanalizacija dok traje popravka. Restrikcije kratko traju pošto su naše kolege vrsni vodoinstalateri i svoj posao obavljaju zaista brzo.

Stručna sanacija cevi zahteva dobrog majstora i odličan alat što naš tim i poseduje. Nekad, sanacija cevi može da se oduži ali to su slučajevi kada je loš pristup cevima.

Kolege su vam dostupne u svakom trenutku tako da nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ili rizikovati da dođe do poplave ili izlivanje fekalija.

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA BORČA I OKOLINA

Povoljna zamena sanitarija Borča, radimo svim danima, izdajemo račun i garanciju. Zamena sanitarija svih vrsta od strane iskusnih vodoinstalatera. Same sanitarije možete sami obezbediti i da kolege dođu samo na ugradnju ali i takođe taj deo posla mogu obaviti i naše kolege. Naime, ukoliko nemate obezbeđene nove sanitarije, sa kolegama se možete lako dogovoriti oko tipa i proizvođača snaitarija. Kolege će ih pazariti, dopremiti i ugraditi.

Montaža sanitarija je standardna naša usluga koju obavljamo svakoga dana. Montiramo sve vrste sanitarija, nove i polovne ukoliko je to potrebno. Sa kolegama možete da se dogovorite da prilikom montaže pregledaju sanitarije da li je sve u redu. Majstorskom oku nikad ne prolaze neispravnosti sanitarija. Ako se ipak desi da neka nije u dobrom ili funkcionalnom stanju, kolege mogu Vam pazariti i dopremiti novu sanitariju.

Zamena sanitarija se vrši brzo i efikasno, u zavisnosti o kakvim sanitarijama je reč. Zamena svih sanitarija traje par sati, kolege su vrlo efikasni i svoj posao rade brzo i precizno. Sama zamane se počinje sa demontažom sanitarija, zatim obradom mesta ugradnje i montiranjem novih. Demontaža sanitarija je brza, jedino u slučaju specifične kade, tuš kabine ili bojlera kolege se zadrže malo duže. Najbitnije je da se posao obavi kvalitetno i valjano. Kolege su iskusni u svom poslu i svaku uslugu će obaviti najbolje moguće.

Možete se osloniti na nas!


Vodoinstalater Borča po koji savet

Savetujemo Vas da pomognete sebi ako do pojedinih problema dođe.

Odgušenja kanalizacije u Borči je naša redovna usluga, bilo da je reč o zgradi ili kući.

Da biste izbegli totalno zapušenje i izlivanje fekalija, pazite na sledeće.

Slabije oticanje vode nego uobičajno nam je upozorenje da će jedan deo kanalizacije biti zapušen.

Bojler

Ukoliko bojler odaje zvuk koji nije uobičajan za njega, potrebno je da ga odmah isključite i pozovete vodoinstalatera.

Moguće da se čuje zvuk ključanja vode, što može da dovede do pucanja bojlera. Prilikom pucanja, bojler može da raznese pola zida kupatila i da napravi ogromnu štetu.

Vodovodni ventili

Ventili služe da ih zavrnemo i zatvorimo vodu u jednom delu stana/kuće ili poslovnog prostora. Kada oni nisu u funkciji imamo velike probleme.

Zato Vam Vodoinstalater Borča preporučuje da redovno proveravate ispravnost ventila (na svakih 6-12 meseci).

Pucanje cevi

U slučaju pucanje cevi, valjalo bi da su Vam ventili ispravni. U slučaju da nisu, dok zavrnete druge ventile (u zgradi ili šahti), Vaš stan ili kuća su poplavljeni.

Prvo što radite prilikom pucanja cevi jeste da zatvarate vodu, zatim zovete vodoinstalatera. Nakon toga pristupate usmeravanju  vode da se ne širi u druge prostorije.

Objasnili smo Vam kako to da uradite >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Potpuno isto postupate prilikom:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Vodoinstalater Borča pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne ekipe i vredne  kolege koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop tokom cele godine.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!