• Probušena cev u zidu

Probušena cev u zidu, popravka, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka probušene vodovodne cevi – hitne intervencije 24hnon stop.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Probušena cev u zidu nije bezazlena stvar, mora se reagovati odmah! U većini slučajeva dolazi do poplave objekta u kom je probušena cev u zidu (stan, kuća, poslovni prostor)!

Probušena cev u zidu se mora sanirati na adekvatan način a taj posao obavlja stručan vodoinstalater.

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI

  • Stručna popravka probušene cevi;
  • povoljna cena;
  • hitne intervencije;
  • dolazak u kratkom roku;
  • baza zamenskih delova;
  • izdavanje računa i garancije.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje sručne i pozdane vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo na svaku adresu u kratkom roku ukoliko se radi o hitnoj intervenciji.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja svih naših usluga nekoliko dana u napred.

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI CENA

Stručna popravka probušene cevi, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka probušene cevi Beograd, radimo non stop! Dolazimo odmah po pozivu. Naš tim dežura 24 sata tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Na svakoj adresi u svakoj opštini našeg grada smo u kratkom roku.

Oslonite se na nas, brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom popravke probušene cevi. Imamo posebne kamere za snimanje cevi ukoliko ima potrebe da se nađe tačno mesto pucanja cevi. Raspolažemo najmodernijim alatima koji nam omogućavaju da svoj posao obavljamo još bolje.

SANACIJA PROBUŠENE CEVI

Kada je u pitanju probušena cev u zidu, dešava se da sami sugrađani pristupe sanaciji iste, nakon čega redovno nas pozovu zbog neadekvatne sanacije (naravno čast onima koji obave sanaciju bez problema)! U ovakvim slučajevima, sugrađanima završni račun za sanaciju probušene cevi izađe znatno veći, da ne pominjemo da može doći do poplave prilikom neadekvatne sanacije.

Sanacija probušene cevi Beograd i okolina, izdajemo račun i garanciju na uslugu. Stručna i pouzdana sanacija probušene vodovodne cevi, brzo i efikasno non stop! Kolege samu sanaciju obavljaju brzo u zavisnosti od lokacije cevi. Pre svega, potrebno je snimiti cev kamerom kako bi se utvrdilo mesto pucanja. Snimanje cevi kamerom vrše stručne kolege, prilikom snimanja vidimo tačno stanje cevi i mesto curenja tako da možemo odmah pristupiti sanaciji.

Probušena cev u zidu, šta se može desiti?

Probušena cev u zidu može brzo poplaviti kupatilo i kuhinju, zatim ostatak stana/kuće/poslovnog prostora. Kada se desi ovakav problem, izuzetno je bitno da se reaguje odmah! Ne znamo koliko je cev probušena, kolika količina vode odlazi u zid i gde odlazi.

Odmah pristupiti zavrtanju glavnog ventila u stanu/kući. U zgradi, po potrebi i zavrtanju glavnog ventila zgrade. Sem poplave u samom stanu gde je probušena cev u zidu, poplava je moguća i u stanovima ispod gde postoji rizik da se izazove velika šteta pa čak i požar!

Probušena vodovodna cev se mora popraviti što pre, kolege rade non stop.  Probušena vodovodna cev može brzo poplaviti objekat, zato nas pozovite odmah! Kolege dežuraju tokom dana i noći, 365 dana u godini i dolaze u svaku Beogradsku opštinu u kratkom roku.


PROBUŠENA KANALIZACIONA CEV

Ako Vam je probušena kanalizaciona cev, pozovite nas odmah. Dolazimo u kratkom roku. Probušena kanalizaciona cev može da napravi velike probleme kako Vama tako i drugima. Naš tim sanira sve vrste kanalizacionih i vodovodnih cevi na svim lokacijama, u zidu, podu ili zemlji.

Često se dešavaju situacije gde kolege saniraju deo kanalizacione cevi koji je probušen bušilicom. Pored bušilice, kanalizacione cevi sugrađani buše i jakim udaranjem čekića ili nekog drugog čvrstog predmeta. Ponekad se dese velika oštećenja na cevima koja iziskuju da se zameni deo ili cela kanalizaciona cev.

Probušena kanalizaciona cev u zidu može da donese veliku materijalnu štetu, stoga reagujte odmah čim primetite problem. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru, već kolege pozovite na vreme kako bi pravovremeno odreagovali i preduhitrili materijalnu štetu.

PROBUŠENA VODOVODNA CEV

Ispod Vam opisujemo našu intervenciju pri kojoj smo sanirali probušenu cev, a takođe pogledajte fotografije i video materijal same cevi pre i posle.

Podne je, primamo poziv za hitnu intervenciju – probušena cev u zidu, vlasnica stana nas je zamolila da dođemo što pre kako bi sprečili poplavu, što smo i učinili.

Sama sanacija probušene cevi je trajala 45 minuta, tokom koje smo saznali kako je probušena cev u zidu. Otac sugrađanke koja nas je pozvala, prilikom bušenja druge rupe za držač toalet papira, probušio je vodovodnu cev u zidu. Odmah po bušenju cevi, voda pod pritiskom je počela da se izliva iz rupe na zidu. Da nevolja bude veća, glavni ventil u stanu nije bio funkcionalan pa je bilo potrebno zatvoriti glavni ventil u zgradi(što je vlasnica stana i uradila, time prekinula dotok vode čitavoj zgradi).

Ispod Vam prilažemo fotografije kako izgleda probušena cev u zidu i njena sanacija. Takođe, imate priloženi i video snimak pre i posle sanacije izbušene cevi.

Probušena cev u zidu – pre popravke

Probušena cev u zidu – pre popravke

Probušena cev u zidu – prikaz izbušene cevi

Probušena cev u zidu – nakon popravkeTagovano u temi ,
Pozovite nas!