• Probušena cev u zidu

Probušena cev u zidu, popravka, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka probušene vodovodne cevi – hitne intervencije 24hnon stop.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Probušena cev u zidu nije bezazlena stvar, mora se reagovati odmah! U većini slučajeva dolazi do poplave objekta u kom je probušena cev (stan, kuća, poslovni prostor)!

Probušena cev u zidu se mora sanirati na adekvatan način a taj posao obavlja stručan vodoinstalater.

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI

  • Stručna popravka probušene cevi;
  • povoljna cena;
  • hitne intervencije;
  • dolazak u kratkom roku;
  • baza zamenskih delova;
  • izdavanje računa i garancije.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje sručne i pozdane vodoinstalaterske usluge na teritoriji Beograda i okoline. Dolazimo na svaku adresu u kratkom roku ukoliko se radi o hitnoj intervenciji.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja svih naših usluga nekoliko dana u napred.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

POPRAVKA PROBUŠENE CEVI CENA

Stručna popravka probušene cevi, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka probušene cevi Beograd, radimo non stop! Dolazimo odmah po pozivu. Naš tim dežura 24 sata tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Na svakoj adresi u svakoj opštini našeg grada smo u kratkom roku.

Oslonite se na nas, brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom popravke probušene cevi. Imamo posebne kamere za snimanje cevi ukoliko ima potrebe da se nađe tačno mesto pucanja cevi. Raspolažemo najmodernijim alatima koji nam omogućavaju da svoj posao obavljamo još bolje.

SANACIJA PROBUŠENE CEVI

Kada je u pitanju probušena cev u zidu, dešava se da sami sugrađani pristupe sanaciji iste, nakon čega redovno nas pozovu zbog neadekvatne sanacije (naravno čast onima koji obave sanaciju bez problema)! U ovakvim slučajevima, sugrađanima završni račun za sanaciju probušene cevi izađe znatno veći, da ne pominjemo da može doći do poplave prilikom neadekvatne sanacije.

Sanacija probušene cevi Beograd i okolina, izdajemo račun i garanciju na uslugu. Stručna i pouzdana sanacija probušene vodovodne cevi, brzo i efikasno non stop! Kolege samu sanaciju obavljaju brzo u zavisnosti od lokacije cevi. Pre svega, potrebno je snimiti cev kamerom kako bi se utvrdilo mesto pucanja. Snimanje cevi kamerom vrše stručne kolege, prilikom snimanja vidimo tačno stanje cevi i mesto curenja tako da možemo odmah pristupiti sanaciji.

Probušena cev u zidu, šta se može desiti?

Probušena cev može brzo poplaviti kupatilo i kuhinju, zatim ostatak stana/kuće/poslovnog prostora. Kada se desi ovakav problem, izuzetno je bitno da se reaguje odmah! Ne znamo koliko je cev probušena, kolika količina vode odlazi u zid i gde odlazi.

Odmah pristupiti zavrtanju glavnog ventila u stanu/kući. U zgradi, po potrebi i zavrtanju glavnog ventila zgrade. Sem poplave u samom stanu gde je probušena cev u zidu, poplava je moguća i u stanovima ispod gde postoji rizik da se izazove velika šteta pa čak i požar!

Probušena vodovodna cev se mora popraviti što pre, kolege rade non stop.  Probušena vodovodna cev može brzo poplaviti objekat, zato nas pozovite odmah! Kolege dežuraju tokom dana i noći, 365 dana u godini i dolaze u svaku Beogradsku opštinu u kratkom roku.


PROBUŠENA KANALIZACIONA CEV

Ako Vam je probušena kanalizaciona cev, pozovite nas odmah. Dolazimo u kratkom roku. Probušena kanalizaciona cev može da napravi velike probleme kako Vama tako i drugima. Naš tim sanira sve vrste kanalizacionih i vodovodnih cevi na svim lokacijama, u zidu, podu ili zemlji.

Često se dešavaju situacije gde kolege saniraju deo kanalizacione cevi koji je probušen bušilicom. Pored bušilice, kanalizacione cevi sugrađani buše i jakim udaranjem čekića ili nekog drugog čvrstog predmeta. Ponekad se dese velika oštećenja na cevima koja iziskuju da se zameni deo ili cela kanalizaciona cev.

Probušena kanalizaciona cev u zidu može da donese veliku materijalnu štetu, stoga reagujte odmah čim primetite problem. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru, već kolege pozovite na vreme kako bi pravovremeno odreagovali i preduhitrili materijalnu štetu.

PROBUŠENA VODOVODNA CEV

Ispod Vam opisujemo našu intervenciju pri kojoj smo sanirali probušenu cev, a takođe pogledajte fotografije i video materijal same cevi pre i posle.

Podne je, primamo poziv za hitnu intervenciju – probušena cev, lokacija – zid, vlasnica stana nas je zamolila da dođemo što pre kako bi sprečili poplavu, što smo i učinili.

Sama sanacija probušene cevi je trajala 45 minuta, tokom koje smo saznali kako je probušena cev u zidu. Otac sugrađanke koja nas je pozvala, prilikom bušenja druge rupe za držač toalet papira, probušio je vodovodnu cev u zidu. Odmah po bušenju cevi, voda pod pritiskom je počela da se izliva iz rupe na zidu. Da nevolja bude veća, glavni ventil u stanu nije bio funkcionalan pa je bilo potrebno zatvoriti glavni ventil u zgradi(što je vlasnica stana i uradila, time prekinula dotok vode čitavoj zgradi).

Ispod Vam prilažemo fotografije kako izgleda probušena cev u zidu i njena sanacija. Takođe, imate priloženi i video snimak pre i posle sanacije izbušene cevi.

Probušena cev u zidu – pre popravke

PUKLA CEV U ZIDU

Mislite da Vam je pukla cev u zidu? Odmah nas pozovite, potrebna je hitna intervencija – radimo non stop! Pukla cev u zidu može da donese veliku materijalnu štetu! Za razliku od probušene cevi u zidu, kod pukle cevi njen sadržaj izlazi daleko više i vrlo brzo poplavljuje prostoriju. Kod cevi u zidu se čuje šuštanje i tada je najvažnije da pozovete vodoinstalatera da dođe što je pre moguće. Naše kolege poseduju posebne kamere sa kojima mogu da nađu tačno mestu curenja, time se uveliko dobija na vremenu. Pored navedenog, materijalna šteta je daleko manja.

Pukla cev u podu ili zemlji ima isti efekat i potrebno je da nas pozovete odmah. Kolege će odmah doći i da dopreti do cevi kako bi zamenili jedan njen deo ili celu cev. Ponekad je neophodno da se zameni cela cev ali to su slučajevi kada smo utvrdili da je sama cev dotrajala ili deformisana. U mogućnosti smo da zamenimo celi cevni sistem vodovoda i kanalizacije ukoliko je to potrebno, naravno sve uz detaljni dogovor sa klijentom.

Računajte na nas!

ZAMENA PROBUŠENE CEVI U ZIDU

Efikasna zamena probušene cevi u zidu, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Zamena probušene cevi u zidu svim danima, kako danju tako i noću. Kolege su uvek dežurne i kao što smo već spomenuli, uvek su spremne da dođu na Vašu adresu. U ovom slučaju, brzina je vrlo važna, kako Vaša tako i naša. Vašom brzom reakcijom i našim efikasnim radom obezbeđujemo da saniramo sve vrste havarija.

Zamena se obavlja odmah po dolasku naših kolega. Pre svega ukoliko ne znate gde je probušena cev, kolege moraju pronaći tačnu lokaciju. U glavnom koristimo naše specijalne kamere za snimanje kako bi našli tačno mesto problema. Nakon pronalaženja lokacije, kolege obrađuju zid i pristupaju zameni tog dela cevi.

Nakon obavljene zamene kolege puštaju cev u rad. Ukoliko je veći deo cevi dotrajao, kolege će Vam preporučiti zamenu cele cevi.

Oslonite se na naše stručne kolege u svakom trenutku!

Probušena cev u zidu – pre popravke

ŠUŠTANJE VODE U ZIDU

Primetili ste šuštanje vode u zidu, šta raditi? Šuštanje vode se dešava iz razloga što je vodovodna ili kanalizaciona cev pukla i voda teće. U glavnom šuštanje vode se ćuje kod vodovodne cevi pošto je u njoj pritisak veliki. Ovo su veliki problemi i zahtevaju brzu reakciju kako Vas tako i vodoinstalatera. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama.

Dolazimo brzo na svaku adresu u Beogradu i u okolini, efikasni smo u radu. Kolege će ukoliko nije moguće odmah utvrditi mesto curenja vode, koristiti specijalne termalne kamere kako bi locirali gde je problem. Snimanje je od velikog značaja i štedi nam vreme i novac. Čim lociramo mesto curenja vode, obavljamo popravku ili zamenu dela cevi. Ukoliko ima potrebe možemo da zamenimo i celu cev ako je na primer dotrajala ili deformisana. Kolege će Vas pre rada izvestiti šta sve treba obaviti i kako.

Nakon intervencije naših kolega, odmah možete da koristite instalcije vode i kanalizacije. Ukoliko je potrebno obaviti dodatne radove kako bi instalacije radile pravilno, kolege će Vas o tome izvestiti. Valjalo bi kada su kolege već tu da se provere ventili na vodovodnim cevima. Oni su prva linija odbrane u slučaju probijanja ili pucanja vodovodne cevi. Stoga, veoma je važno da su ispravni. Iskoristite to što su kolege tu da isproveravaju sve ventile, to je odlična prilika.

Računajte na nas non stop – 24h!

Probušena cev u zidu – prikaz izbušene cevi

KVALITETOM USLUGE DO SIGURNOSTI

Šta Vi očekujete od nas?

  • Da smo dostupni u svakom trenutku;
  • brzinu dolaska kolega;
  • kvalitetnu i sigurnu uslugu;
  • račun i garanciju na obavljenu uslugu.

Ali to nije sve, Vi očekujete da je Vaš problem sa probušenom cevi bude rešen i to trajno. To Vam mi i obezbeđujemo. Kolege su vrsni majstori našeg zanata koji imaju veliko iskustvo. Bilo koja cev da je u pitanju, rešićemo problem u kratkom roku. Sav pšotreban materijal za rad kolege imaju kod sebe.

Da li svi vodoinstalateri rade kvalitetno?

Istina je da ima odličnih vodoinstalatera ali takođe i onih koji su priučeni koji loše rade svoj posao. Ovde je u pitanju cev iz koje voda izlazi pod visokim pritiskom, mesto pucanja – bušenja se prosto mora adekvatno sanirati bez obzira da li se cev nalazi u zidu ili Van njega.

Zamislite da angažujete vodoinstalatera da Vam sanira oštećenu cev. Nakon njegovog rada Vi zatvorite rupu u zidu, postavljate nove pločice. Kada ste sve to lepo završili, nakon par sati ili dana čujete šuštanje u zidu ili vidite pojavu vode na tom mestu a moguće je u toj regiji zida. Shvatate da posao sa sanacijom cevi nije dobro urađen i da ste Vi sada u još većem problemu nego što ste bili. Tada pozivate vodoinstalatera koji je već bio kod Vas (ako se javi) ili kontaktirate firmu poput naše da dođe i reši Vaš novonastali stari problem. Trošak je dupli, stoga mudro odaberite vodoinstalatera.

Samo kvalitetnim radom obezbeđujemo adekvatnu i sigurnu uslugu.

Probušena cev u zidu – nakon popravkeTagovano u temi ,
Pozovite nas!