Vodovodžija Beograd

Vodovodžija Beograd, povoljna cena uz garanciju i račun. Vodovodžija Beograd radi preko celog dana i u toku noći 24h. Dolazimo odmah po pozivu.


Radimo na teritoriji Beograda i okoline u svim opštinama. Dostupni smo u svakom trenutku bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku. Dolazimo u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

VODOVODŽIJA BEOGRAD

– Pouzdana usluga vodovodžije;
– povoljne cene;
– zakazivanje intervencije;
– hitne intervencije;
– brz dolazak na adresu;
– sve vodoinstalaterske usluge;
– baza zamenskih delova;
– baza vodomaterijala;
– garancija;
– račun.

Vodovodžija Beograd Vam obezbeđuje profesionalne i adekvatne usluge koje obavlja na celoj teritoriji Beograda. Dostupni smo u svim opštinama, dolazimo ubrzo po pozivu.

Izdajemo garanciju i račun na sve naše usluge.

VODOVODŽIJA BEOGRAD USLUGE

 • Odgušenje kanalizacije;
 • sanacija vodovodnih instalacija;
 • sanacija kanalizacionih instalacija;
 • detekcija curenja vode;
 • snimanje cevi kamerom;
 • servis bojlera;
 • servis vodokotlića;
 • zamena i ugradnja ventila;
 • zamena i ugradnja sifona;
 • zamena sanitarija;
 • adaptacija kupatila i kuhinje;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija;
 • sitne popravke i zamene.

Navedene usluge nisu sve iz naše ponude, posetite našu stranicu “Usluge” u navigacionom meniju sajta. Tu ćete naći sve usluge našeg tima.

Budite sigurni u usluge vodovodzije

Ukratko rečeno usluge naših vodovodzija su pouzdane, kvalitetne i povoljne. Kolege biramo na osnovu iskustva i predanosti poslu, time obezbeđujemo najbolji tim. Ispod Vam detaljnije pišemo o nama.

Na pravom ste mestu, angažujte odlične majstore koji će Vam na osnovu iskustva i uz pomoć adekvatnih alata pružiti vrhunsku uslugu.

VODOVODŽIJA BEOGRAD KVALITET

Radimo više od 35 godina, poslujemo u svim opštinama, iza nas su desetine hiljada zadovoljnih klijenata sa kojima i dalje sarađujemo. Od prvog dana pa do danas naši ciljevi su kvalitet, zadovoljan klijent i da smo mi zadovoljni. Vodovodžija Beograd kvalitet osigurava pažljivim odabirom kolega na osnovu njihovog iskustva i želje da svoj posao obave najbolje. Zatim, kvalitet dobijamo modernim alatima i kvalitetnim vodomaterijalom i zamenskim delovima.

Vodovodzija Beograd sve svoje usluge obavlja profesionalno, prateći sve smernice struke i interni pravilnik firme. Nase kolege su kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoj posao obavljaju po pravilima. Svakom poslu pristupamo sa posebnom pažljnom kako bi ga izvršili adekvatno i kvalitetno. Na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun, što je dodatni dokaz da radimo svoj posao pouzdano.

Trudimo se da budemo još bolji i da sugrađanima ostanemo Vodovodzija broj 1.

VODOVODŽIJA BEOGRAD HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije Vodovodžija obavlja tokom cele nedelje 24h, preko cele godina 365 dana. Dolazimo ubrzo po pozivu bez kašnjenja i odlaganja dolaska. Hitne intervencije radimo u svim opštinama. Kada je u pitanju hitna intervencija, tu je bitna brza reakcija klijenata i naš brz dolazak uz vrlo efikasan rad. Stoga, apelujemo na građane da čim primete bilo kakav problem da nas pozovu odmah. Time se dobija na vremenu da  kolega dođe i reši havariju.

Potpuno smo specijalizovani za hitne intervencije, opremljeni smo da možemo u svakom trenutku da obavimo sve naše usluge. U svakoj opštini dežura nekoliko naših timova kako bi opslužili celu teritoriju Beograda u realnom vremenu. Kolege su nam brze i efikasne i sve havarije rešavaju u kratkom roku.

DEŽURNI VODOVODŽIJA BEOGRAD

Vodovodžija Beograd dežura svim danima tokom cele nedelje radi svih vodoinstalaterskih usluga. Kao što smo već naveli dostupni smo u svim opštinama u Beogradu i okolini dolazimo ubrzo po pozivu klijenta. Kolegi su potpuno opremljene da prihvate sve vodoinstalaterske intervencije u bilo kom trenutku u toku dana i u toku noći. Dežuramo i za državne, verske praznike, preko cele godine tako da možete da računate na nas u svakom momentu.

Trudimo se da naš dolazak na adresu klijenta bude što kraći, ali ponekad nam je otežano da dođemo odmah po pozivu zbog saobraćajnih gužvi. Svakako trudimo se i da izbegnemo sve gužve koristiti alternativne ulice kako bi došli na vreme. Naš tim posluje više od 35 godina na teritoriji Beograda i poznaje sve delove grada, to je još jedan dokaz da na svaku adresu dolazimo u što kraćem roku.

Budite slobodni da nas kontaktirate u svakom trenutku kada vam zatrebaju naše usluge, naše kolege su uvek dežurne i uvek će se javiti kada ih pozovete. Pozovite nas odmah ukoliko primetite bilo kakve probleme na vodovodnim i kanalizacionim instalacijama kao i na ventilima i bojlerima.

VODOVODZIJA NOVI BEOGRAD

Ukoliko Vam treba vodovodzija Novi Beograd, na pravom ste mestu. Povoljne cene usluga uz uzdavanje računa i garancije, Vaš vodovodzija Novi Beograd Tim. Naše kolege su Vam na raspolaganju na svakoj lokaciji na Novom Beogradu i u okoline. Radimo tokom cele godine, 24h – non stop, dolazimo na svaku adresu u najkraćem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Oslonite se na naš tim vodovodzija koji Vam obezbeđuje sve vodoinstalaterske usluge povoljno i pouzdano. Od nas možete da očekujete dostupnost 24 sata, brz dolazak i vrlo efikasan rad. Oslonite se na naš tim radi hitnih i regularnih intervencija, imate mogućnost zakazivanja intervenije i do nekoliko dana u napred.

Ukoliko primetite probleme vodoinstalaterske prirode, budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku!

VODOVODZIJA VOŽDOVAC

Stručni vodovodzija Voždovac Vam je na raspolaganju svim danima, danju i noću radi hitnih usluga. Kolege su uvek spremne da dođu i reše svaki Vaš problem. Naravno, povoljna cena, račun i garancija na usluge su standard kod nas od samog početka. Važno je da znate da pokrivamo celu opštinu Voždovac, ona je prilično velike teritorije iz oz tog razloga imamo nekoliko timova koji uvek rade na ovoj opštini.

Brzina dolaska (ako se radi o hitnoj intervenciji), poštovanje zakazanog termina i efikasan rad su ono šta mežete da očekujete od nas. Sve usluge vršimo strogo prateći smernice struke i pravila naše firme. Time obezbeđujemo da se svaka usluga obavi valjano, kvalitetno. Bilo gde da se nalazite na Voždovcu ili u okolini, možete da računate na nas.

Računjate na naše iskusne kolege!

VODOVODŽIJA BEOGRAD O NAMA

Nastali smo pre 35 godina kao porodičan servis i od samog početka kvalitet nam je bio na prvom mestu. Tokom vremena naš tim se širio kako po broju zaposlenih tako i po teritoriji koju opslužuje. Zato danas opslužujemo celu teritoriju Beograda i okoline i u mogućnosti smo da bez problema budemo na nekoliko lokacija po opštini u celom Beogradu.

Konstantno širimo i unapređujemo naše veštine kao i naše alate kako bi našim sugrađanima pružili maksimalnu uslugu. Vodovodžija Beograd Tim čine kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoj posao obavljaju zaista odlično. Iskustvo prenosimo na naše nove kolege koje su se dokazali kao odlični vodoinstalateri koji žele da nauče i žele da svoj posao obavljaju pravilno.

Mi smo Vam na raspolaganju uvek i na svakoj lokaciji u Beogradu i okolini.

Povoljna i adekvatna usluga vodovodzije

Ukoliko Vam je potrebna povoljna usluga vodovodzije, na pravom ste mestu. Cene naših usluga su konkurentne, kvalitet je na visokom niovu. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge. Kolege su vrhunski majstori i svaku uslugu rade adekvatno i pouzdano, što je u našoj profesiji veoma bitno.

Svim klijentima maksimalno izlazimo u susret koliko god je to moguće. Na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite nama. Ukoliko su Vam potrebne naše kolege u kratkom roku, kao što smo iznad napisali, kolege će doći po hitnom postupku i rešiće svaku vrstu havarije. Vodovodzija za hitne intervencije je uvek spreman da dođe na Vašu adresu. Radimo održavanje vodovodne instalacije, održavanje kanalizacione instalacije, servis bojlera svih vrsta, servis vodokotlića, zamenu svih vrsta ventila na svim lokacijama, zamenu sifona, zamenu i ugradnju svih sanitarija koplet ali i pojedinačno. Radi svih vodoinstalaterskih usluga se možete osloniti na nas.

Tu smo za Vas!

Zakazivanje intervencije

Vaš vodovodžija Vama omogućava da sve intervencije zakažete za isti dan ili nekoliko dana u napred.

Već smo naveli da većinu naših usluga možete da dobijete odmah ukoliko se radi o hitnoj intervenciji. Kolege su Vam na raspolaganju radi dogovora, na Vama je da nas pozovete i sve ostalo možete da prepustite nama. Ukoliko je potrebno obezbediti vodomaterijal, zamenske delove ili sanitarije, kolege mogu da obave taj deo posla. Potrebno je samo da se odgovorite šta Vama odgovara i to je to.

U slučaju bilo kakvih nedoumica, budite slobodni da potražite savet od kolega.

Oslonite se na nas u potpunosti.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!