VODOINSTALATER PANČEVO

VODOINSTALATER PANČEVO Tim obavlja sve Vodoinstalaterske Usluge. Vodoinstalater Pančevo – garancija i račun. Dolazak odmah.


Vodoinstalater Pančevo Tim je dostupan 365 dana u godini non-stop svojim sugrađanima radi svih vodoinstalaterskih usluga.

Sugrađani opštine Pančevo mogu da računaju na Vodoinstalater Pančevo Tim tokom svih verskih i državnih praznika (dežurni vodoinstalater)!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


VODOINSTALATER PANČEVO

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • povoljne cene;
 • pouzdana usluga;
 • hitne intervencije;
 • dolazak u kratkom roku;
 • zakazivanje intervencije;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun.

Sve usluge radimo profesionalno i pedantno uz strogo praćenje smernica našeg zanata. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Oslonite se na nas u svakom trenutku 24h!


VODOINSTALATER PANČEVO USLUGE

Navedeni spisak nije konačan, celokupni spisak naših usluga pogledajte na stranici Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.


Posebna pogodnost kod Vodoinstalater Pančevo Tim-a jeste mogućnost zakazivanja intervencije nekoliko dana u napred.

Pančevo spada u opštine Beograda koje su poznate po starim vodovodnim i kanalizacionim instalacijama.

Pomenute instalacije se redovno zagušuju ili pucaju, iz tog razloga Vodoinstalater Pančevo Tim redovno obavlja intervencije odgušenja kanalizacije, popravke puklih cevi i zamene dotrajalih cevi  >> pukla cev u zidu <<.

Vodoinstalater Pančevo o nama

Naš tim čine majstori kvalifikovani za vodoinstalaterski posao. Sve naše kolege poseduju višedecenijsko iskustvo u poslu i svoj posao obavljaju po svim standardima struke.

Posedujemo najmodernije alate i našu bazu rezervnih delova, tako da smo najbolji izbor za Vas.

Na sve intervencije izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Pančevo

Vodoinstalater Pančevo – Vodoinstalateri Beograd


Odgušenje kanalizacije Pančevo

Stručno odgušenje kanalizacije Pančevo non stop, povoljna cena uz račun. Mašinsko odgušenje kanalizacije Pančevo, radimo 24h, dolazimo odmah po pozivu! Oslonite se na nas u svakom trenutku kada vam zatreba naša usluga odgušenja. Vodoinstalater Pančevo vrši mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA odgušenje i ručno odgušenje.

Mašinsko odgušenje se najčešće koristi iz razloga što je najefikasnije za laka, srednja i teška zapušenja. Dok VOMA sistem odgušenja koristimo kod najtežih zapušenja manjšg dela ili velikog dela kanalizacije. Ručni tip koristimo retko iz razloga što su zapušenja u glavnom jaka i nije ih moguće odgušiti ovom metodom.

Odgušenje sudopere Pančevo 24h

Hitno odgušenje sudopere Pančevo, povoljna cena uz izdavanje računa. Mašinsko odgušenje sudopere Pančevo non stop, povoljna cena, dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja. Sudopera se može lako zapušiti ako u nju ubacujemo talog kafe, ostatke hrane, masti i razne hemije. Odgušenje sudopere je nekad teže ukoliko je njena vertikala lošijeg stanja. Tada je potrebno iskustvo vodoinstalatera koje vodoinstalater Pančevo poseduje.

Kolege su nam iskusni majstori zanata, obavljaju tokom 24h desetine odgušenja u Pančevu i okolini. Odlikuje nas brzina dolaska, efikasno odgušenje svih vrsta kanalizacije uz račun.

Odgušenje vertikale – Vodoinstalater Pančevo

Povoljno odgušenje vertikale Pančevo, povoljna cena uz račun. Mašinsko odgušenje vertikale Pančevo non stop, brzo dolazimo, radimo 24h preko celog dana i noći! Odgušenje vertikale traje od 30 minuta pa do nekoliko sati, sve zavisi od njene dužine koju odgušujemo i stanja same vertikale. U starim i dotrajalim zgradama vertikalš su u lošem stanju i često se dešavaju zapušenja. Kolege takve zgrade obila resovno radi odgušenja dela ili cele vertikale. Jedino pravo rešenje kod ovog problema jeste da se vertikala ili jedan njen deo zameni.

Vodoinstalater Pančevo Tim obavlja stručnu zamenu vertikale ili samo jednog njenig dela. Brzo utvrđujemo koji deo je problematičan i menjamo ga. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku!

Odgušenje wc šolje Pančevo

Pouzdano odgušenje wc šolje Pančevo 24h, dolazimo odmah! Mašinsko odgušenje wc šolje, povoljna cena, izdajemo račun. Radimo non stop preko cele nedelje – 24h! Wc šolja se lako zapušuje ako se u nju ubacuje veća količina papira, ubrusa i razne druge stvari većih gabarita i u većim količinama. Ovim poslom se bavimo decenijama i zaista smo se svačega nagledali. Nekad za zapušenje wc šolje je krivac toalet papir, nekad loša vertikala ili komšija iznad Vas a nekad i najmlađi ukućani koji su slučajno ubacili hrpu ubrusa ili neku svoju igračku.

Vodoinstalater Pančevo vam savetuje da ukoliko primetite sporije oticanje vode u wc šolji ili sudoperi, da nas pozovete odmah. Kolege će brzo doći i rešiti problem sa kanalizaciom. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje lavaboa – umivaonika Pančevo i okolina

Stručno odgušenje lavaboa Pančevo i okolina, povoljna cena uz račun. Odgušenje umivaonika – lavaboa Pančevo non stop – 24h, dolazimo odmah. Zapušeni lavabo može da napravi probleme, naravno ne u obimu kao što je to moguće da se desi kod sudopere. Vrlo je bitno da nas na vreme pozovete kako bi odklonili zapušenje lavaboa pre nego što nastane jače zapušenje u samom odvodu.

Odgušenje umivaonika i odgušenje odvoda umivaonika se vrši rutinski, kolege brzo i efikasno odgušuju sve vrste zapušenja. Kao što smo iznad naveli, zapušeni umivaonik je potrebno odgušiti na vreme da ne bi došlo do jačeg zapušenja.

Naš tim Vam stoji na raspolaganju tokom celog dana i cele noći.

Odgušenje kade i tuš kabine Pančevo

Efikasno odgušenje kade Pančevo i okolina, povoljna cena odgušenja uz izdavanje računa. Odgušenje kade i tuš kabine 24h, non stop, dolazimo odmah po pozivu. Kolege kao i kod ostalih zapušenja kanalizacije dežuraju tokom celog dana i cele noći kako bi reagovale odmah po pozivu klijenta.

Odgušenje tuš kabine se vrši mašinski i ručno, kolege savetuju mašinsko odgušenje tuš kabine i kade koje se pokazalo kao njabolje rešenje. Ručno odgušenje kade je opcija ali ga ne savetujemo uvek pošto ovim tipom odgušenja možemo neutralisati samo lokalno i blago zapušenje. Prosto, mašinski tip je daleko efikasniji i superiorniji u odnosu na ručni, plus duži vremenski period ste mirniji. Naravno sve zavisi od Vaših navika i šta ubacujete u kadu i tuš kabinu.

Na naš tim se možete uvek osloniti!

Odgušenje slivnika Pančevo

Stručno odgušenje slivnika Pančevo i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje slivnika, mašinsko i ručno odgušenje non stop – 24h. Možete se osloniti na naš tim u bilo koje doba dana ili noći, što smo Vam već i naveli. Bitna je Vaša brza reakcija kako bi kolege došle i rešile problem pre nastanka materijalne štete.

U sluvnik se ulivaju lavabo, kada/tuš kabina i bide. Iz tog razloga se slivnik često zapuši i pravi dalje probleme spomenutim potrošačima. Kako bi sve funkcionisalo, slivnik mora biti u potpunosti ispravan. Nemojte dozvoliti da Vam nastane materijalna šteta i pozovite nas odmah.

Kolege su uvek dostupne, uvek dežuraju i mogu doći na bilo koju adresu u Pančevu i u okolini. Stojimo Vam na raspolaganju za sve spomenute naše usluge ali takođe i za sve druge vodoinstalaterske usluge.

ZAMENA I SANACIJA CEVI PANČEVO

Kvalitetna zamena cevi Pančevo, povoljna cena, izdavanje računa i garancije na uslugu. Zamena cevi Pančevo tokom celog dana i tokom cele noći non-stop dolazimo ubrzo po pozivu. Sama zamena cevi je rutinska usluga našeg tima koju obavljamo svakodnevno desetinu puta. Zamena vodovodnih i zamena kanalizacionih cevi, zamena dela cevi ili cele cevi ukoliko je to potrebno.

Pored zamene, obavljamo i stručnu popravku cevi svih vrsta na svim lokacijama. Popravka-sanacija cevi u određenim situacijama zahteva da snimimo kanalizacione ili vodovodne cevi kako bi utvrdili njihovo stanje. Našim termalnim kamerama i kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi vidimo tačno stanje cevi gde je cev dotrajala ili napukla.

Na taj način možemo sa visokom preciznošću obaviti svoj posao.

Vodovodne i kanalizacione cevi Pančevo

Sanacija vodovodnih cevi i sanacija kanalizacionih cevi po povoljnim cenama, izdajemo račun i garanciju na uslugu. Sanacija cevi iziskuje da se u slučaju vodovodne cevi zatvori voda a u slučaju kanalizacione cevi i ne koristi kanalizacija. Kolegi su vrlo brze i efikasne prilikom svog rada tako da se pauza neće ni osetiti.

Popravka cevi zahteva stručnost i fokus majstora što naš tim i poseduje. Pored stručnosti brzine raspolažemo najmodernijim alatima koji nam omogućavaju da popravka cevi bude brza i pouzdana. Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa cevima, najbolje bi bilo da pozovete odmah vodoinstalatera da ne rizikujete da dođe do poplave ili do izlivanja fekalija.

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA PANČEVO

Pouzdana ugradnja sanitarija Pančevo i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Montaža sanitarija stručno i precizno svim danima u sedmici. Kolege su iskusni vodoinstalateri i rade sa svim vrstama santarija. Što se tiče obezbeđivanja sanitarija, taj deo posla možete obaviti Vi ili ostaviti ga našim kolegama. Ukoliko se odlučite za drugu opciju, sa kolegama se detaljno dogovorite oko tipa sanitarija i proizvođača. Kolege će ih pazariti, dopremiti i ugraditi kod Vas.

Zamena sanitarija stručno i efikasno na celoj teritoriji Pančeva. Kolege pri zameni sanitarija prvo demontiraju stare pa zatim ugrađuju nove sanitarije, Ukoliko je potrebno da se obradi mesto gde se igrađuju nove sanitarije, kolege će to i obaviti uz dogovor sa klijentom. Nekad se desi da nove sanitarije ne odgovaraju po dimenzijama ili funkcionalnosti i tada je potrebno obraditi ili izmeniti taj deo kupatila/toaleta. Sa kolegama se sve možete dogovoriti.

Računajte na naše kolege!


Vodoinstalater Pančevo savet

Vodoinstalaterski savet je uvek zlata vredan!

Kanalizacija

Poželjno je obratiti pažnju na oticanje vode iz wc šolje, sudopere, slivnika, lavaboa, tuš kabine, kade i bidea. Ukoliko primetite slabije oticanje vode u odnosu na raniji period, velika verovatnoća da će doći do zapušenja kanalizacije.

Pucanje cevi

U slučaju pucanja cevi reagujete odmah, zatvorite vodovodni ventil i pozovite vodoinstalatera. Dok vodoinstalater dolazi do Vas, potrudite se da usporite napredovanje vode u druge prostorije.

Na sledećem linku Vam i objašnjavamo kako >> šta uraditi u slučaju poplave stana <<

Na isti način pristupate sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Bojler – bomba

Bojleri nam mogu doneti velike probleme, najveći od njih je eksplozija kotla bojlera. Ona se dešava kada voda u bojleru prokuva i nekontrolisano nastavlja da se greje.

Ukoliko čujete čudan zvuk iz bojlera, potrebno je da odmah isključite bojler i pozovete vodoinstalatera.


Vodoinstalater Pančevo pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dežurne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalater Pančevo Tim


Pozovite nas!