VODOINSTALATER PANČEVO

Vodoinstalater Pančevo Tim obavlja sve Vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Pančevo – garancija i račun. Dolazak u najkraćem roku od poziva.


Naši timovi su Vam dostupni 365 dana u godini non-stop svojim sugrađanima radi svih vodoinstalaterskih usluga.

Sugrađani opštine Pančevo mogu da računaju na naše vodoinstalatere tokom svih verskih i državnih praznika (dežurni vodoinstalater)!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


VODOINSTALATER PANČEVO

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • povoljne cene;
 • pouzdana usluga;
 • hitne intervencije;
 • dolazak u kratkom roku;
 • zakazivanje intervencije;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun.

Sve usluge radimo profesionalno i pedantno uz strogo praćenje smernica našeg zanata. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Oslonite se na nas u svakom trenutku 24h!


VODOINSTALATER PANČEVO USLUGE

Navedeni spisak nije konačan, celokupni spisak naših usluga pogledajte na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Posebna pogodnost kod nas jeste mogućnost zakazivanja intervencije nekoliko dana u napred.

Pančevo spada u opštine Beograda koje su poznate po starim vodovodnim i kanalizacionim instalacijama.

Pomenute instalacije se redovno zagušuju ili pucaju, iz tog razloga mi redovno obavljamo intervencije odgušenja kanalizacije, popravke puklih cevi i zamene dotrajalih cevi  >> pukla cev u zidu <<.

O nama

Naš tim čine majstori kvalifikovani za vodoinstalaterski posao. Sve naše kolege poseduju višedecenijsko iskustvo u poslu i svoj posao obavljaju po svim standardima struke.

Posedujemo najmodernije alate i našu bazu rezervnih delova, tako da smo najbolji izbor za Vas.

Na sve intervencije izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Pančevo

Vodoinstalater Pančevo – Vodoinstalateri Beograd


Odgušenje kanalizacije Pančevo

Efikasno odgušenje kanalizacije Pančevo na svim cevima kanalizacije u svakom trenutku. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najbolje rešenje za zapušenu cev. Oslonite se na nas u svakom trenutku kada vam zatreba naša usluga odgušenja. Vodoinstalater Pančevo vrši mašinsko odgušenje kanalizacije, VOMA odgušenje i ručno odgušenje.

Mašinsko odgušenje se najčešće koristi iz razloga što je najefikasnije za laka, srednja i teška zapušenja. Dok VOMA sistem odgušenja koristimo kod najtežih zapušenja manjeg dela ili velikog dela kanalizacije. Ručni tip koristimo retko iz razloga što su zapušenja u glavnom jaka i nije ih moguće odgušiti ovom metodom.

Odgušenje sudopere 24h

Hitno odgušenje sudopere Pančevo, odlikuju nas povoljna cena i brz dolazak. Mašinsko odgušenje sudopere zahteva brzinu dolaska i iskustvo vodoinstalatera. Sudopera se može lako zapušiti ako u nju ubacujemo talog kafe, ostatke hrane, masti i razne hemije. Otpušavanje sudopere je nekad teže ukoliko je njena vertikala lošijeg stanja. Tada je potrebno iskustvo vodoinstalatera koje vodoinstalater Pančevo poseduje.

Kolege su nam iskusni majstori zanata, obavljaju tokom 24h desetine odgušenja u Pančevu i okolini. Odlikuje nas brzina dolaska, efikasno odgušenje svih vrsta kanalizacije uz račun.

Odgušenje vertikale

Za odgušenje vertikale korismo mašinske sajle, kolege su uvek dežurne i spremne da krenu sa radom. Mašinski tip odgušenja vertikale zahteva iskustvo i dobru opremu što mi i posedujemo! Ako Vas zanima koliko traje odgušenje vertikale, uobičajno traje od 30 minuta ali može da oduži i do nekoliko sati, sve zavisi od njene dužine koju odgušujemo i stanja same vertikale. U starim i dotrajalim zgradama vertikalš su u lošem stanju i često se dešavaju zapušenja. Kolege takve zgrade obila resovno radi odgušenja dela ili cele vertikale. Jedino pravo rešenje kod ovog problema jeste da se vertikala ili jedan njen deo zameni.

Obavljamo stručnu i adekvatnu zamenu vertikale ili samo jednog njenog dela. Brzo utvrđujemo koji deo je problematičan i menjamo ga. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku!

Odgušenje wc šolje Pančevo

Da li radimo odgušenje wc šolje? Naravno da radimo, wc šolja pravi velike probleme i materijalnu štetu! Mašinsko odgušenje wc šolje, čeka Vas povoljna cena uz izdavanje računa. Radimo non stop preko cele nedelje – 24h! Wc šolja se lako zapušuje ako se u nju ubacuje veća količina papira, ubrusa i razne druge stvari većih gabarita i u većim količinama. Ovim poslom se bavimo decenijama i zaista smo se svačega nagledali. Nekad za zapušenje wc šolje je krivac toalet papir, nekad loša vertikala ili komšija iznad Vas a nekad i najmlađi ukućani koji su slučajno ubacili hrpu ubrusa ili neku svoju igračku.

Savetujemo Vam da ukoliko primetite sporije oticanje vode u wc šolji ili sudoperi, da nas pozovete odmah. Kolege će brzo doći i rešiti problem sa kanalizaciom. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Stručno odgušenje lavaboa ili kako ga drugačije zovemo umivaonika je naša rutinska usluga. Odgušenje umivaonika lokalno i u vertikali mašinski i ručno. Sa Vama smo u svakom trenutku. Zapušeni lavabo može da napravi probleme, naravno ne u obimu kao što je to moguće da se desi kod sudopere. Vrlo je bitno da nas na vreme pozovete kako bi odklonili zapušenje lavaboa pre nego što nastane jače zapušenje u samom odvodu.

Odgušenje umivaonika i njegovog odvoda radimo mašinski – najpouzdanije, kolege brzo i efikasno odgušuju sve vrste zapušenja. Kao što smo iznad naveli, zapušeni umivaonik je potrebno odgušiti na vreme da ne bi došlo do jačeg zapušenja.

Naš tim Vam stoji na raspolaganju tokom celog dana i cele noći.

Odgušenje kade i tuš kabine

Efikasno odgušenje kade u bilo koje doba dana i noći, očekujte od nas naravno najpovoljniju cenu i dobru uslugu. Odgušenje kade bila ona stara zidana ili plastična kolege radi vrhunski. Kolege kao i kod ostalih zapušenja kanalizacije dežuraju tokom celog dana i cele noći kako bi reagovale odmah po pozivu klijenta.

Odgušenje tuš kabine se vrši mašinski i ručno, kolege savetuju mašinsko odgušenje tuš kabine i kade koje se pokazalo kao njabolje rešenje. Ručno odgušenje kade je opcija ali ga ne savetujemo uvek pošto ovim tipom odgušenja možemo neutralisati samo lokalno i blago zapušenje. Prosto, mašinski tip je daleko efikasniji i superiorniji u odnosu na ručni, plus duži vremenski period ste mirniji. Naravno sve zavisi od Vaših navika i šta ubacujete u kadu i tuš kabinu.

Na naš tim se možete uvek osloniti!

Odgušenje slivnika

Obavljamo odgušenje slivnika u sve tri smene, dovoljan je Vaš jedan poziv i dolazimo vrlo brzo. Odgušenje slivnika isto delimo na mašinsko i ručno, koji je tip najbolji za Vaš problem odlučuju kolege. Možete se osloniti na naš tim u bilo koje doba dana ili noći, što smo Vam već i naveli. Bitna je Vaša brza reakcija kako bi kolege došle i rešile problem pre nastanka materijalne štete.

U sluvnik se ulivaju lavabo, kada/tuš kabina i bide. Iz tog razloga se slivnik često zapuši i pravi dalje probleme spomenutim potrošačima. Kako bi sve funkcionisalo, slivnik mora biti u potpunosti ispravan. Nemojte dozvoliti da Vam nastane materijalna šteta i pozovite nas odmah.

Kolege su uvek dostupne, uvek dežuraju i mogu doći na bilo koju adresu u Pančevu i u okolini. Stojimo Vam na raspolaganju za sve spomenute naše usluge ali takođe i za sve druge vodoinstalaterske usluge.

ZAMENA I SANACIJA CEVI PANČEVO

Kvalitetna zamena cevi Pančevo, povoljna cena, izdavanje računa i garancije na uslugu. Cevi mogu da naprave velike probleme, stoga ih menjajte ili sanirajte na vreme. Sama zamena cevi je rutinska usluga našeg tima koju obavljamo svakodnevno desetinu puta. Zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi, promena dela cevi ili cele cevi ukoliko je to potrebno.

Pored zamene, obavljamo i stručnu popravku cevi svih vrsta na svim lokacijama. Popravka-sanacija cevi u određenim situacijama zahteva da snimimo kanalizacione ili vodovodne cevi kako bi utvrdili njihovo stanje. Našim termalnim kamerama i kamerama za snimanje unutrašnjosti cevi vidimo tačno stanje cevi gde je cev dotrajala ili napukla.

Na taj način možemo sa visokom preciznošću obaviti svoj posao.

Vodovodne i kanalizacione cevi Pančevo

Sanacija vodovodnih i kanalizacionih cevi povoljno i kvalitetno koristeći kvalitetne materijale. Sanacija cevi iziskuje da se u slučaju vodovodne cevi zatvori voda a u slučaju kanalizacione cevi i ne koristi kanalizacija. Kolegi su vrlo brze i efikasne prilikom svog rada tako da se pauza neće ni osetiti.

Popravka cevi zahteva stručnost i fokus majstora što naš tim i poseduje. Pored stručnosti brzine raspolažemo najmodernijim alatima koji nam omogućavaju da popravka cevi bude brza i pouzdana. Ukoliko primetite da nešto nije u redu sa cevima, najbolje bi bilo da pozovete odmah vodoinstalatera da ne rizikujete da dođe do poplave ili do izlivanja fekalija.

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA

Pouzdana ugradnja sanitarija na celoj teritoriji Pančeva ali takođe i u okolini. Slobodno na pozovite. Montaža sanitarija se radi stručno i precizno, dostupni smo svakoga dana. Kolege su iskusni vodoinstalateri i rade sa svim vrstama santarija. Što se tiče obezbeđivanja sanitarija, taj deo posla možete obaviti Vi ili ostaviti ga našim kolegama. Ukoliko se odlučite za drugu opciju, sa kolegama se detaljno dogovorite oko tipa sanitarija i proizvođača. Kolege će ih pazariti, dopremiti i ugraditi kod Vas.

Zamena sanitarija zahteva više posla. Kolege pri zameni sanitarija prvo demontiraju stare pa zatim ugrađuju nove sanitarije, Ukoliko je potrebno da se obradi mesto gde se igrađuju nove sanitarije, kolege će to i obaviti uz dogovor sa klijentom. Nekad se desi da nove sanitarije ne odgovaraju po dimenzijama ili funkcionalnosti i tada je potrebno obraditi ili izmeniti taj deo kupatila/toaleta. Sa kolegama se sve možete dogovoriti.

Računajte na naše kolege!

Zamena kade i tuš kabine

Valjana zamena kade, sa našim ili Vašim materijalom. Kolege rade povoljno i vrlo kvalitetno. Zamena kade je za naše kolege takođe rutinska usluga koju rade svim danima. Naši stručni vodoinstalateri su Vam uvek na raspolaganju, rade sa svim vrstama kada svih tipova. Zamena se započinje demontažom stare kade. Demontaža kade se radi efikasno, nakon čega je odlažemo u dogovoru sa klijentom. Zatim kolege detaljno pregledaju mesto ugradnje nove kade. Neophodno je da je spremno po svim standardima za ugradnju.

Montaža kade rutinski i po svim pravilima, kolege nedeljno ugrade nekoliko kada. Ugradnja kade zahteva iskustvo vodoinstalatera kako bi se izbegle greške prilikom postavljanja. Kolege imaju sav potreban vodomaterijal kako bi se kada ugradila valjano. Postavljanje kade zahteva više vremena u odnosu na njeno skidanje, pogotovo ako se radi o specifičnom tipu kade.

Zamena tuš kabine se radi prateći smernice naše struke i proizvođača tuš kabine. Sama zamena takođe se kreće demontažom stare tuš kabine i njenim odlaganjem. Kod pregleda mesta ugradnje ima više posla ako kabina ima svoje paravane koji idu uz sam zid. Kolege proveravaju stanje zida i poda i nakon utvrđivanja da je sve u redu, kreću sa montažom. U slučaju da nije sve po propisima, naši vodoinstalateri će u dogovoru sa Vama obraditi mesto ugradnje kako bi odgovaralo novog kabini.

Ugradnja tuš kabine radimo takođe svakodnevno, drugim rečima radi se o našoj standardnoj usluzi. Zahteva više vremena u odnosu na kadu (standardnu kadu) kako bi se valjano postavila. Postavljanje tuš kabine zahteva preciznost montera što naše kolege i poseduju. Redovno rešavamo probleme usled loše ugradnje tuš kabine ili kade, klijenti nas pozivaju uznemirani usled pojave vlage ili vode. Krivo ugrađena tuš kabina je redovna pojava iz razloga što je nije obavilo stučno lice. Stoga, uvek se opredeljujte za vodoinstalaterski servis koji Vam uliva najviše poverenja.

Oslonite se na nas!


Vodoinstalater Pančevo savet

Vodoinstalaterski savet je uvek zlata vredan!

Kanalizacija

Poželjno je obratiti pažnju na oticanje vode iz wc šolje, sudopere, slivnika, lavaboa, tuš kabine, kade i bidea. Ukoliko primetite slabije oticanje vode u odnosu na raniji period, velika verovatnoća da će doći do zapušenja kanalizacije.

Pucanje cevi

U slučaju pucanja cevi reagujete odmah, zatvorite vodovodni ventil i pozovite vodoinstalatera. Dok vodoinstalater dolazi do Vas, potrudite se da usporite napredovanje vode u druge prostorije.

Na sledećem linku Vam i objašnjavamo kako >> šta uraditi u slučaju poplave stana <<

Na isti način pristupate sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Bojler – bomba

Bojleri nam mogu doneti velike probleme, najveći od njih je eksplozija kotla bojlera. Ona se dešava kada voda u bojleru prokuva i nekontrolisano nastavlja da se greje.

Ukoliko čujete čudan zvuk iz bojlera, potrebno je da odmah isključite bojler i pozovete vodoinstalatera.


Vodoinstalater Pančevo pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dežurne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalater Pančevo Tim


Pozovite nas!