Vodokotlić pušta vodu

Popravka vodokotlića svih vrsta, pozovite nas odmah ili zakažite intervenciju i do nekoliko dana u napred. Ukoliko vodokotlić pušta vodu, popravka vodokotlića je jedino pravo rešenje. Radimo 24h – non stop!

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Ispod smo Vam opisali kako sami da proverite vodokotlić, ali isključivo ako imate iskustva u ovom poslu. U suprotnom napravićete sebi još veći problem.

Ugradni vodokotlići  – saznajte više na sledećem linku – Geberit vodokotlići


POPRAVKA VODOKOTLIĆA

  • Stručna popravka vodokotlića;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak po pozivu;
  • imamo rezervne delove za većinu vodokotlića;
  • zamena vodokotlića ako je potrebno;
  • garancija;
  • račun.

Obezbeđujemo pouzdanu popravku vodokotlića na teritoriji Beograda i okoline. Radimo sa svim vrstama vodokotlića svih stanja i starosti.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

VODOKOTLIĆ PUŠTA VODU

Postoji više vrsta vodokotlića, svi oni mogu da zakažu usled lošeg kvaliteta vode. Tokom određenog vremenskog perioda korišćenja vodokotlića, zbog lošeg kvaliteta vode dolazi do stvaranja kamenca u vodokotliću.

Zašto vodokotlić pušta vodu – curi voda iz vodokotlića?

Kamenac se nakupi u donjem delu vodokotlića i smeta čepu (zvono vodokotlića) da sprečava vodu od stalnog oticanja u wc-šolju i tada curi voda iz vodokotlića. Tada dolazi do odlivanja vode u wc-šolju dok se ne sanira vodokotlić (popravka vodokotlića).

Curi voda iz vodokotlića ako se u vodokotliću sličajno nađe mali kamenčić, parče stakla, plastike, drveta ili bilo kog drugog predmeta koji je u stanju da ometa normalno funkcionisanje pomenutog čepa (zvono vodokotlića) koji dihtuje u dnu vodokotlića.

Vodokotlić curi zbog pokvarenog sistema samog vodokotlića ili zbog iznad navedenih problema. Vodokotlić curi – popravka i zamena pokvarenih delova. Potreban je stručan pregled vodokotlića kako bi se utvrdio pravi razlog problema i odklonio na pravilan način.

Kako zaustaviti curenje vode iz vodokotlića, voda curi iz vodokotlića neprestano i to donosi veliki račun za vodu. Saveti kako zaustaviti curenje vode iz vodokotlića ako znate šta radite, u suprotnom pozovite nas.

ŠTA RADITI KADA VODOKOTLIĆ PUŠTA VODU?

Kako zaustaviti vodu iz vodokotlica?

Bitno je da Vam naglasimo da ako niste sigurni da možete obaviti ispod opisano, nemojte se upuštati u to.

Prvo zatvorite ventil vodokotlića (ukoliko se ventil teško okreće, nemojte ništa dalje raditi jer može doći do pucanja ventila i poplave). Ako ste bezbedno zatvorili ventil, ispustite vodu iz vodokotlića i otvorite vodokotlić. Proverite da li se radi o pomenutim uzrocima zbog kojih curi voda iz vodokotlića.

Zatim, očistite gume koje dihtuju u dnu vodokotlića od kamenca ili ako ja reč o kamenčiću ili nekoj drugoj vrsti prepreke uklonite je. Budite pažljivi, nemojte ništa pogrešno vratiti na mesto ili polomiti.

Već smo Vam naveli da nije preporučljivo da ove popravke/preglede izvodite sami, već da to prepustite vodoinstalateru. Dešavaju se situacije gde su sugrađani pokušali da sami reše curenje vode iz vodokotlića i pri tome su polomili ventil ili deo vodokotliča. Prilikom pucanja ventila, voda pod visokim pritiskom pravi brzu poplavu kupatila ili toaleta.

Iz tog razloga je najbolje da popravka vodokotlića sačeka stručno lice koje taj posao obavlja desetinu puta na dan (vodokotlić pušta vodu).

Ugradni vodokotlić curi. Naš savet Vam je da ga ne popravljate sami. Ugradni vodokotlić curi iz istog razloga kao i drugi ali njegova popravka zahteva stručnost iskusnog vodoinstalatera. Pre svega treba pravilno pristupiti samom ugradnom vodokotliću i na pravilan način zameniti dotrajale delove.

Sam proces popravke ugaonog vodokotlića u odnosu na standardni je dosta komplikovaniji, stoga Vam savetujemo da to obavi stručno lice.

POPRAVKA VODOKOTLIĆA BEOGRAD

Stručna popravka vodokotlića Beograd, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka vodokotlića Beograd od strane kvalifikovanih vodoinstalatera non stop. Radimo u svim opštinama našeg glavnog grada, dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, ako ima potrebe kolege će doći odmah na Vašu adresu i popraviće vodokotlić.

Vodoinstalater  može da pregleda i ostatak vodokotlića da bi bili sigurni da je sve ispravno, da zameni neispravne delove vodokotlića novim delovima vodokotlića ili da izvrši popravku pokvarinih delova vodokotlića. Tako ćete biti sigurni da imate ispravan vodokotlić i ispitan od strane stručnog lica – vodoinstalatera.

Plovak ne zatvara vodu

Problem da plovak ne zatvara vodu je čest i kolege ga rešavaju rutinski. Plovak koji ne zatvara verovatno se menja ali najbolje je da ga pogledaju kolege zbog moguće popravke. Bitno je da pozovete vodoinstalatera na vreme kako bi se smanjio račun za vodu koji se povećava iz sata u sat.

Popravka plovka je moguća ali u pojedinim slučajevima, on se u glavnom menja kako bi se osguralo da vodokotlić funkcioniše normalno. Kada su kolege već na kod Vas, najbolje je da Vam problem reše trajno, u ovom slučaju problem sa plovkom.

Ukoliko monoblok curi, nemojte odlagati problem, pozovite vodoinstalatera. Monoblok curi zbog iznad navedenih problema sa samim sistemom monobloka ali takođe i zbog fizičkih prepreka samog plovka. Isto Važi za sve vrste vodokotlića, stoga reagujte na vreme kako bi rešili problem sa vodokotlićem na vreme.

POPRAVKA UGRADNOG VODOKOTLIĆA

Stručna popravka ugradnog vodokotlića, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na sve usluge. Popravka ugradnog vodokotlića Beograd i okolina, tokom cele nedelje. Radimo servis svih ugradnih vodokotlića na celoj teritoriji Beograda i okoline. Ukoliko imate problem sa ugradnim vodokotlićem, potrebno je da angažujete stručno lice koje poznaje sve tipove ugradnih vodokotlića, njihove dobre i loše strane.

Sami ugradni vodokotlići su odličan izbor za svako kupatilo ali njihovo održavanje je komplikovanije i zahteva iskustvo stručnog lica. Ugradni vodokotlići imaju ograničen pristup svom sistemu za puštanje vode, stoga iziskuju osobu koja vrlo dobro poznaje svaki kutak ovog tipa vodokotlića.

Iz navedenih razloga, najbolje bi bilo da popravku ugradnog vodokotlića obavi profesionalac.

Vodokotlić se ne puni vodom

Problem da vodokotlić se ne puni vodom uglavnom vežemo za ventil vodokotlića i crevo koje dovodi vodu. Da vodokotlić se ne puni vodom se dešava i kada je slabiji prtisak u cevima usled nestanka vode. Ponekad sam sistem vodokotlića nije ispravan i to može uzrokovati opisani problem. To su glavni razlozi koje treba uzeti u obzir a proveru vrši isključivo vodoinstalater.

Zašto?

Tokom naše karijere koje traje duže od 35 godina, dosta puta se dešavalo da sugrađani sami pokušaju rešiti opisane probleme. Postoje primeri gde je posao obavljen odlično ali u većini slučajeva se dešavaju havarije i poplave. Na primer prilikom proveravanja ventila, sugrađani preteraju sa silom okretanja i ventil pukne. Tada, voda pod izuzetno visokim pritiskom poplavljuje celo kupatilo i nastaje haos.

Primer celog sistema vodokotlića

Primer celog sistema vodokotlića

Slična situacija je kada pukne dovodno crevo vodokotlića iz istog razloga – nestručan rad. Ako uzmemo u obzir prilično loše stanje ventila u objektima, u ovakvim situacijama glavni ventil kada je najpotrebniji ne radi. Tada sugrađani pozivaju nas i mi po hitnom postupku dolazimo u što kraćem roku i rešavamo havariju.

Budite obazrivi i reagujte na vreme ako primetite da Vam vodokotlić ne radi dobro ili sumnjate u ispravnost ventila vodokotlića.

Možete se osloniti na nas u svakom trenutku!

Čišćenje vodokotlića od kamenca

Zanima Vas čišćenje vodokotlića od kamenca? Objasnićemo Vam kako sami da obavite čišćenje vodokotlića od kamenca uz pomoć hemije ali i bez nje. Potrebno je da znate kako da otvorite Vaš vodokotlić ako Vam je to strano, poželjno je da pozovete vodoinstalatera da čišćenje obavi umesto Vas. Naravno ukoliko taj posao bude vršio vodoinstalater koštaće Vas više nego da to obavite sami.

Kada radite čišćenje vodokotlića to vršite tako što pre svega otvorite vodokotlić skidajući njegov poklopac. Zatim koristite neku od hemija za kamenac koju imate pri sebi, sve su delotvorne. U slučaju da nemate nikakvu hemiju, možete koristiti limuntus pomešan sa sirćetom. Ili na primer sodu bikarbonu pomešanu sa sirćetom. Možete da probate i sa kokakolom koju ćete prosto sipati u vodokotlić.

Prilikom mešanja sastojaka gledajte da od prilike imate litar ili dva mešavine koju supate u vodokotlić. Nakon sipanja u vodokotlič, mešavinu ostavite da odstoji duže vreme – nekoliko sati. Naravno potrebno je da napriskate na sve delove unutrašnjosti vodookotlića kako bi delovala na kamenac. Najbolje vreme za ovaj posao jeste da preko noći ostavite da smesa deluje na kamenac.

U slučaju da koristite hemiju protiv kamenca, onda možete da sačekate 15-20 minuta i da isperete votokolić.

A ko Vam je vodokotlič star i dotrajao, plus ima isuviše kamenca u sebi, najbolje je da ga zamenite novim, pogotovo ako ste planirali da pozovete vodoinstalatera da ga očisti. Iskoristite priliku dolaska majstora da Vam ugradi nov vodokotlič kojim čete biti zadovoljni dugi niz godina.

Vodokotlić curi voda u šolju (vodokotlic curi u šolju)

Pojava da vodokotlić curi u šolju je redovna, rešava je stručno lice. Naši vodoinstalateri su Vam na raspolaganju tokom celog dana. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Iznad smo naveli moguće uzročnike curenja vode iz vodokotlića, na Vama je da nas pozovete na vreme kako bi rešili problem i Vama smanjili troškove za vodu. Kolege imaju sve potrebne rezervne delove za većinu vodokotlića tako da problem mogu da reše odmah po dolasku. Ukoliko se ipak desi da imate retku vrstu vodokotlića što nije usamljeni slučaj bar na teritoriji Beograda, kolege će obezbediti adekvatan zamenski deo.

Možete se u potpunosti osloniti na naše stručne kolege, na Vama je da nas pozovete i to je sve. Naravno prilikom poziva je potrebno da informišete kolege o kom vodokotliću je reč ili da ako nemate tu informaciju slikate vodokotlić kolegama. Raspolažemo znanjem, modernim alatima i svim potrebnim delovima i vodomaterijalom kako bi svaki vodokotlić popravili i vratili u ispravno stanje. Moguće je da kolege nisu u mogućnosti da poprave vodokotlić, to su situacije kada je on poptuno dotrajao ili je prosto sanacija preskupa.

Računajte na nas!

Curi crevo vodokotlića

Kada curi crevo vodokotlića? Crevo vodokotlića može da curi zbog nestručne ugradnje, dotrajalosti ili deformacije usled rada ili nepažnje. Deformacija creva vodokotlića je česta pojava a pogotovo kada se radi zamena neke od sanitarija. Takođe, dotrajalo crevo vodokotlića donosi kapanje vode ali takođe i veće probleme u slučaju da na primer plovak vodokotlića nije u funkciji. Tada usled konstantnog curenja vode iz vodokotlića i dotrajalosti samog creva koje spaja njega i wc šolju, dolazi do izlivanje veće količine vode koja se lako proširi na druge prostorije.  Tada nastaju male, srednje ili velike havarije/materijalne štete u zavisnosti kada ste primetili problem.

Iz tog razloga je najbolje pozvati stručno lice čim primetite problem kako bi se izbegao scenario opisan iznad. Kolege su tu, spremne, pozovite nas.

Zakazivanje intervencije

Ukoliko ste procenili da je bezbedno odlaganje dolaska vodoinstalatera do termina koji Vama odgovara makar on bio drugog dana, stojimo Vam na raspolaganju. Uvek je najbolje da se problem reši što pre da ne bi nastala šteta. Ali postoje situacije kada klijenti prosto nisu u mogućnosti da organizuju svoje obaveze tako da kolege dođu u kratkom roku. To je potpuno normalno i naša svakodnevnica. Ukoliko niste u mogućnosti da procenite situaciju, kolegama objasnite šta vidite kod vodokotlića i same wc šolje, snimajte i pošaljite direktno našem vodoinstalateru kako bi procenio situaciju.

Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku u bilo koje doba dana i noći ako Vam zatrebaju hitne usluge. Kolege su poptuno opremljene i uvek spremne da dođu na svaku lokaciju u Beogradu i okolini.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Teme koje Vas možda zanimaju:

Adaptacija kupatila V2

Curenje vode – plafon

Zagušenja i odgušenja

Napukla vodovodna cev

Pozovite nas!