Vodokotlić pušta vodu

Popravka vodokotlića svih vrsta, pozovite nas odmah ili zakažite intervenciju i do nekoliko dana u napred. Ukoliko vodokotlić pušta vodu, popravka vodokotlića je jedino pravo rešenje. Radimo 24h – non stop!

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju. Ispod smo Vam opisali kako sami da proverite vodokotlić, ali isključivo ako imate iskustva u ovom poslu. U suprotnom napravićete sebi još veći problem.

Ugradni vodokotlići  – saznajte više na sledećem linku – Geberit vodokotlići


POPRAVKA VODOKOTLIĆA

  • Stručna popravka vodokotlića;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak po pozivu;
  • imamo rezervne delove za većinu vodokotlića;
  • zamena vodokotlića ako je potrebno;
  • garancija;
  • račun.

Obezbeđujemo pouzdanu popravku vodokotlića na teritoriji Beograda i okoline. Radimo sa svim vrstama vodokotlića svih stanja i starosti. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

VODOKOTLIĆ PUŠTA VODU

Postoji više vrsta vodokotlića, svi oni mogu da zakažu usled lošeg kvaliteta vode. Tokom određenog vremenskog perioda korišćenja vodokotlića, zbog lošeg kvaliteta vode dolazi do stvaranja kamenca u vodokotliću.

Zašto vodokotlić pušta vodu – curi voda iz vodokotlića?

Kamenac se nakupi u donjem delu vodokotlića i smeta čepu (zvono vodokotlića) da sprečava vodu od stalnog oticanja u wc-šolju i tada curi voda iz vodokotlića. Tada dolazi do odlivanja vode u wc-šolju dok se ne sanira vodokotlić (popravka vodokotlića).

Curi voda iz vodokotlića ako se u vodokotliću sličajno nađe mali kamenčić, parče stakla, plastike, drveta ili bilo kog drugog predmeta koji je u stanju da ometa normalno funkcionisanje pomenutog čepa (zvono vodokotlića) koji dihtuje u dnu vodokotlića.

Objašnjavamo kako zaustaviti curenje vode iz vodokotlića, voda curi iz vodokotlića neprestano i to donosi veliki račun za vodu. Saveti kako zaustaviti curenje vode iz vodokotlića ako znate šta radite, u suprotnom pozovite nas.

ŠTA RADITI KADA VODOKOTLIĆ PUŠTA VODU?

Bitno je da Vam naglasimo da ako niste sigurni da možete obaviti ispod opisano, nemojte se upuštati u to.

Prvo zatvorite ventil vodokotlića (ukoliko se ventil teško okreće, nemojte ništa dalje raditi jer može doći do pucanja ventila i poplave). Ako ste bezbedno zatvorili ventil, ispustite vodu iz vodokotlića i otvorite vodokotlić. Proverite da li se radi o pomenutim uzrocima zbog kojih curi voda iz vodokotlića.

Zatim, očistite gume koje dihtuju u dnu vodokotlića od kamenca ili ako ja reč o kamenčiću ili nekoj drugoj vrsti prepreke uklonite je. Budite pažljivi, nemojte ništa pogrešno vratiti na mesto ili polomiti.

Već smo Vam naveli da nije preporučljivo da ove popravke/preglede izvodite sami, već da to prepustite vodoinstalateru. Dešavaju se situacije gde su sugrađani pokušali da sami reše curenje vode iz vodokotlića i pri tome su polomili ventil ili deo vodokotliča. Prilikom pucanja ventila, voda pod visokim pritiskom pravi brzu poplavu kupatila ili toaleta.

Iz tog razloga je najbolje da popravka vodokotlića sačeka stručno lice koje taj posao obavlja desetinu puta na dan (vodokotlić pušta vodu).

POPRAVKA VODOKOTLIĆA BEOGRAD

Stručna popravka vodokotlića Beograd, povoljna cena uz račun i garanciju. Popravka vodokotlića Beograd od strane kvalifikovanih vodoinstalatera non stop. Radimo u svim opštinama našeg glavnog grada, dolazimo na svaku adresu ubrzo po pozivu. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, ako ima potrebe kolege će doći odmah na Vašu adresu i popraviće vodokotlić.

Vodoinstalater  može da pregleda i ostatak vodokotlića da bi bili sigurni da je sve ispravno, da zameni neispravne delove vodokotlića novim delovima vodokotlića ili da izvrši popravku pokvarinih delova vodokotlića. Tako ćete biti sigurni da imate ispravan vodokotlić i ispitan od strane stručnog lica – vodoinstalatera.

Primer celog sistema vodokotlića

Primer celog sistema vodokotlića

Teme koje Vas možda zanimaju:

Adaptacija kupatila V2

Curenje vode – plafon

Zagušenja i odgušenja

Napukla vodovodna cev

Pozovite nas!