Koliko trudnica troši tople vode?

Koliko trudnica troši tople vode? Odmah se bacamo na odgovor. 1 pa čak i 2 puna bojlera od 80l kroz 24 sata.


Ukoliko niste trudnica ili niste bili, ovo Vama nema logike i mislite da je laž. Na sreću zaposlenih u vodovodu i EPS-u, nije laž. Opet dosta toga zavisi od trudnice i trudničkih “muka” tokom tih devet meseci.

Bitno je da znate da naš tim obavlja profesionalni servis bojlera na teritoriji Beograda i okoline.

Zašto mi pišemo o ovoj temi i zašto se svuda mešamo?

Nismo trudnice ali jesmo vodoinstalateri!

Bojler i njegova potrošnja je vezana za našu profesiju tako da pored potrošnje vode saznaćete kako olakšati trudničke dane. Svašta se sazna kada ste vodoinstalater.


Dame, svaka čast!

Ono što moramo priznati jeste da damama nije lako tokom perioda kreiranja novog života. Svašta ih snalazi, od mučnine, preko vrtoglavice do promenjivog raspoloženja. Takođe, bol u nogama i vrućina su kao dobar dan. Otoci prisutni poput nas 24h – non stop.

Ako Vam je hrkanje strano, instant navikavanje ubrzo sledi.


Koliko trudnica troši tople vode – vodoinstalaterski saveti

Koliko trudnica troši tople vode – vodoinstalaterski saveti


Beba raste, steže šta treba i ne treba, gura i igra se dok mama rešava kako da se danas izbori sama sa sobom i okolinom koja nema razumevanja i pravi se pametna (svekrve i ostala rodbina).

Da ne ulazimo u detalje i nekog ne uvredimo poput svekrve i neke bake, podelili bi sa Vama zanimljive informacije.

Bolovi u nogama

Spomenuli smo da trudne dame imaju problema sa bolovima u nogama, tačnije listovima i stopalima koja rastu poput kvasca.

“Slučajno” smo saznali da bol u listovima i stopalima olakšava duže tuširanje toplom ili hladnom vodom. Na mamama u procesu kreacije bebe je da odgonetnu koja voda njima više odgovara (topla ili hladna).

Čak, naizmenična promena temperature vode donosi boljitak. Ako uzmemo u obzir nesanicu kod trudnica, dolazimo da zaključka da će bojler raditi non-stop.

Upozorenje!

Isključujte bojler tokom kupanja/tuširanja obavezno! Moguć je strujni udar!

Da nastavimo sa savetima iz vodoinstalaterskih redova.

Otoke na nogama i bol u listovima mogu da se umanje ukoliko ih hladite gelovima. Kojim gelovima? Saznajte u apoteci.
Gelovi pomažu da lakše zaspite i ostanete Van jave duže nego obično (određeno vreme Vam hlade noge).

Svakako, posavetujte se sa lekarom i farmaceutom da li smete da koristite gelove!

Masiranje nogu je odličan lek, kratko traje pa je potrebno redovno ponavljanje (muškarci – savet za Vas – dizanje tegova pre trudnoće). Trudnice nisu u mogućnosti da masiraju svoje noge od novonastale situacije, stoga na posao.

Vi ste stub, podrška, animator i masažer svojim lepšim polovinama. Svoju ulogu shvatite ozbiljno!


Šta još možemo da Vam damo kao savet… Jedite zdravo, ne za dvoje već koliko Vam je potrebno da se zasitite. Čitajte knjige o bebama i maloj deci – saznajte kako Vaše beba raste i šta joj treba.

Na kraju, budite dobre mame i najbolje tate.

Dodatak

Dok se kupate isključujte bojler obavezno, time ste osigurali da ne dođe povreda ili nečeg goreg. Niko od Vas i nas nema informaciju u kakvom je stanju uzemljenje u Vašem stanu ili kući a ono je jedina prepreka koja spašava onog ko se kupa a dođe do puštanja struje iz grejača bojlera. Ako ste sigurni da je bojler nov ili je malo radio pa neće doći do bilo kakvog problema, varate se. Preporučeni servis bojlera je na 6-12 meseci u zavisnosti od tipa bojlera i koliko se koristi. Zašto rizikovati ako nema potrebe za time?

Na vreme razmišljajte i reagujte kako bi osigurali pre svega bezbedan pa onda i ekonomičan rad svog bojlera. Redovnim servisom bojleru dajete svežinu da brže greje vodu i da imate više tople vode na raspolaganju. Prilikom servisa bojlera, zahtevajte od vodoinstalatera da koristi kvalitetne zamenske delove kako bi se servis obavio valjano i pouzdano. Obavezno tražite račun i garanciju na obavljenu uslugu.

Vodoinstalater u svakom trenutku čeka Vaš poziv

Da, imamo timove koji dežuraju u svojim smenama, spremni su da krenu na svaku adresu odmah po pozivu. I tako za ceo grad Beograd i okolinu.

Kolege dežuraju tokom celog dana, kako bi svakom klijentu pružili brzu uslugu i rešili sve moguće probleme a tiču se naše struke. Kada su u pitanju hitne intervencije, brzina je od suštinske važnosti, ne samo naša brzina već i Vaša. Vaša adekvatna reakcija (poziv stručnom licu odmah nakon uočenog problema) je jednako važna kao i naš rad. Kolege će doći u najkraćem roku i rešiće Vam svaki problem samo je potrebno da i njima date vremena da odrade svoj deo posla a to radimo pravovremenim pozivom.

Računajte na nas non stop!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim