VODOINSTALATER DEDINJE

Vodoinstalater Dedinje – dostupni smo 24h. Sve vodoinstalaterske usluge na jednom mestu. Vodoinstalater Dedinje – stručni vodoinstalateri i adekvatna usluga.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Naš tim obavlja sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji Dedinja i okoline. Dolazimo odmah!

Posebna pogodnost kod nas je da intervenciju možete da zakazati kada Vama odgovara i do nekoliko dana unapred. Budite sigurni da će se naše kolege pojaviti i obaviti ugovorenu intervenciju u dogovorenom terminu.


VODOINSTALATER DEDINJE

– Stručna usluga;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
dostupnost 24h;
hitne intervencije;
– zakazivanje intervencije;
– garancija na sve usluge;
– račun;
– povoljnije cene za stare klijente.


Vodoinstalater Dedinje - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Dedinje – Vodoinstalateri Beograd Tim


Vodoinstalater Dedinje usluge

Zamena i ugradnja sanitarija;
servis bojlera i zamena bojlera;
– zamena i ugradnja ventila;
– sanacija i zamena vodovodnih instalacija;
– sanacija i zamena kanalizacionih instalacija;
– detekcija curenja;
– snimanje kanalizacije;
odpušenje kanalizacije;
– odpušenje sudopere;
– odpušenje lavaboa;
– odpušenje wc šolje;
– odpušenje slivnika;
– odpušenje kade/tuš kabine;
– ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija.

Pored navedenih usluga, naš tim obavlja i sledeće usluge – vodoinstalaterske usluge

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Hitne intervencije Dedinje

Naš tim za hitne intervencije Vam je dostupan tokom celog dana i cele noći, 7 dana u nedelji. Dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu na Dedinju i u okolini. Ukoliko primtetite problem vodoinstalaterske prirode, najbolje je da nas odmah pozovete. Kolege će brzo i vrlo efikasno rešiti sve vrste problema i sprečiće havariju.

Na Vama je da pozovete naš tim za hitne intervencije, sve ostalo prepustite nama. Naše kolege dolaze na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku! Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje kanalizacije – 24h

Stručno odgušenje kanalizacije Dedinje i okolina, kvalitetna usluga u svako doba dana i noći. Odgušenje kanalizacije mašinskim sajlama, ručno i VOMA sistemom uz 100% pouzdanosti. Kolege su Vam na raspolaganju radi ovih usluga i svih ostalih hitnih intervencija na raspolaganju u svakom trenutku. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku.

Odgušenje kanalizacije iziskuje stručnost vodoinstalatera, odličan alat i posvećenost poslu. Odgušiti kanalizaciju nije uvek lako, postoje primeri gde su kolege satima odgušivale vertikalu u zgradi. Prosto zapušenje nekad može da bude veoma jak čep kom je teže pristupiti i rešiti ga. Kolege se trude da pored brzog dolaska na brz i efikasan način reše sve vrste havarija i tim preduhitre nastanak većeg problema.

U mogućnosti smo da rešimo sve vrste zapušenja kanalizacije na svim lokacijama. Raspolažemo najmodernijim mašinama za odgušenje kanalizacije.

Možete se osloniti na naš stručan tim u svakom trenutku!

Odgušenje wc šolje

Zapušena wc šolja može da napravi ogromnu štetu usled izlivanja fekalija iz nje. To je razlog zašto se mora odmah reagovati. Mašinsko odgušenje wc šolje mašinskim sajlama sa i bez skidanja wc šolje. Ručno odgušenje radimo kod blagih zapušenja kada je ovaj tip moguće rešenje. Kolege Vam stoje na raspolaganju u svakom trenutku i spremne se da dođu na Vašu lokaciju ubrzo nakon poziva. Najbitnije je da nas pozovete na vreme kada primetite problem.

Mašinsko odgušenje wc šolje je najefikasniji vid odgušenja koji u potpunosti reši problem sa zapušenom wc šoljom. Mašinske sajle su u mogućnosti da odguše sve vrste zapušenja na svim lokacijama bilo da se radi o wc šolji ili njenoj kanalizacionoj cevi. Presudna je brza reakcija kako bi se sprečilo izlivanje iz wc šolje koje u većini slučajeva pravi veliku štetu.

Ručno odgušenje wc šolje se manje praktikuje iz razloga što nije efikasno poput mašinskog. Koristi se kod slabijih zapušenja i tada će kolege naravno koristiti ručni tip odgušenja. Odmah nakon dolaska, kolege donose odluku kojim metodom će se služiti.

Oslonite se na naše vodoinstalatere – 24h!

Odgušenje sudopere

Stručno odgušenje sudopere Dedinje kada Vam najviše zatreba, kolege rade i danju i noću. Odgušenje sudopere radimo mašinski i ručno u zavisnosti od tipa zapušenja. Otpušićemo Vašu sudoperu u rekordnom roku, bez obzira na jačinu zapušenja. Kolege svoj posao obavljaju kvalitetno i valjano, neće izneveriti Vaše ukazano poverenje. Bitno je da kolege pozovete odmah čim primetite problem sa sudoperom kako bi se sve započelo na vreme. Pravovremenim delovanjem se maksimalno smanjuje mogućnost izlivanja sadržaja kanalizacije kroz sudoperu.

Ukoliko izvire sadržaj kanalizacije u iz sudopere, kolege će rešiti i taj problem, kao što smo već napomenuli, pozovite nas odmah! Brzo ćemo doći na Vašu adresu i krenuti sa poslom. Posedujemo sve potrebne alate i mašine kako bi ovu ili bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu obavili maksimalno kvalitetno. Računajte na nas uvek i na svakoj lokaciji na Dedinju i u okolini.

Odgušenje vertikale

Mašinsko odgušenje vertikale je jedini način da se reši problem, kvalitet je neophodan kako se problem ne bi vratio i napravio još veću štetu. Vertikala može da donese veliku materijalnu štetu, stoga reagujte na vreme. Što nas pre pozovete, pre ćemo doći i rešiti Vam problem sa vertikalom kanalizacije. Naš savet Vam je da ne odlažete poziv vodoinstalateru baš iz razloga što se radi o začepljenoj vertikali. Lako može da dođe do izlivanja fekalija kroz sudoperu, wc šolju ili slivnik – u zavisnosti koja je vertikala u pitanju. Brzim dolaskom naših kolega i njihovim efikasnim radom obezbeđujemo da do veće havarije ne dođe i da je materijalna šteta minimalna ili da je nema.

Kolege su kao što smo naveli potpuno opremljene da obave svako odgušenje brzo i pouzdano. Nije bitno kada ste se našli u problemu, naše kolege su uvek dežurne i spremne da dođu na Vašu lokaciju. Ako je potrebno snimiti vertikalu, kolege će to i obaviti, naravno uz Vaš pristanak. Nekad je najbolje snimiti kanalizaciju kako bi se utvrdio uzrok nastanka problema, pogotovo ako se problem javlja često.

Računajte na nas!

Odgušenje slivnika

Slivnik kao i svaki drugi odvod kanalizacije se može zapušiti. Kada se to desi, jedino brza reakcija može da preduhitri nastanak materijalne štete. Stoga, kao što smo iznad napisali, veoma je važno da čim primetite problem, pozovete nas kako bi kolege odmah krenule na Vašu adresu.

Odgušenje slivnika radimo mašinskim sajlama koje su najbolje rešenje za ovaj problem. Odgušenje se radi brzo u većini slučajeva. Povremeno se desi da je zapušenje slivnika jačeg tipa i tada je potrebno više vremena kolegama da završe posao. Bitno je da znate da su naše kolege vrhunski majstori i da mogu rešiti bilo koje odgušenje na bilo kojoj lokaciji.

Zamena sanitarija Dedinje

Kod zamene sanitarija je vrlo važno da vodoinstalater poseduje iskustvo i dobar alat. Naš tim je što se tiče obe stavke visoko u plusu, stoga očekujte kvalitetnu uslugu. Zamena sanitarija svih vrsta, kvalitetno i pedantno tokom cele nedelje. Bilo da je reč o zameni lavaboa ili tuš kabine, kvalitet Vam je zagarantovan. Sa kolegama se lako dogovarate oko obezbeđivanja sanitarija da li taj deo radite Vi ili naše kolege. Svakako je važno da znate da se možete u potpunosti osloniti na naše vodoinstalatere.

Montaža sanitarija nikad nije bila lakša, sve što je potrebno jeste da nas pozovete ili napišete e-mail. Dogovor oko termina montaže se lako nalazi u skladu sa Vašim obavezema. Naravno, moguće je da kolege dođu isti dan ali svakako i u zakazanom terminu nekoliko dana u napred. Postavljanje sanitarija radimo po pravilu naše struke i uputima proizvođača istih ako postoje. Sve u svemu, kolege će Vam pružiti kvalitetnu i pedantnu uslugu.

Zamena ventila

Ventili, ti mali đavolćići koji mogu da naprave velike havarije. Obratite pažnju na njih, mogu vrlo lako da Vas iznenade kada najmanje očekujete. Zamena ventila i zamena virble ventila u bilo koje doba dana ili noći. Imamo sve vrste ventila, stoga možemo odmah krenuti sa radom. Ako je popravka ventila moguća, kolege će obaviti ali ako nije, zamena je jedino rešenje.

Oslonite se na nas!

Zamena sifona

Sifoni mogu da naprave velike havarije ali za razliku od ventila, sifoni to rade tiho dok ventili prave brzi haos. Zamena sifona se preporučuje na vreme, čim primetite da je pri kraju. Nikako čekati zadnji momenat, pošto je sifon skriven, verovatnoća da zaboravite na problem sa njim je velika. A kada ga zaboravite, on kaplje dan za danom, mesecima, voda se sakuplja između poda i pločica i polako pravi štetu Vama i drugima (ako ste u zgradi).

Zamena kade i tuš kabine

Kod kade i tuš kabine i njihove ugradnje ili zamene ima dosta istog posla. Skidanje kade i tuš kabine se radi na isti način (kada se radi zamena kade ili tuš kabine), zatim se odlažu na već ugovornu lokaciju. U oba slučaja se mesto ugradnje mora pripremiti ako već nije jer je to osnova za kvalitetnu ugradnju.

Montaža kade se radi po strogim smernicam naše struke kako bi se posao obavio pouzdano. Kada je montaža tuš kabine u pitanju, ima više posla zbog paravana koje tuš kabina u glavnom ima. Tada je na kolegama da odrade odličnu pripremu kako bi sve leglo na svoje mesto. Na kraju sledi silikoniranje kade ili tuš kabine. Kolege dok čekaju da se silikon osuši rade povezivanje kade i kanalizacije preko sifona, isti posao se radi i kod tuš kabine. Na kraju, kolege rade analizu prilikom koje se utvrđuje da li je sve obavljeno valjano. I to je sve.

Računajte na nas!

O nama

Poslujemo više od 30 godina na teritoriji Dedinja i okoline. Naši vodoinstalateri su kvalifikovani majstori višedecenijskog iskustva koji svaki svoj posao obavljaju profesionalno.

Naš servis sve svoje usluge obavlja pouzdano, prateči sve standarde današnjice, stoga bez problema garantujemo za njih.

Posedujemo svoju bazu zamenskih delova, najmoderine alate i mašine za obavljanje vodo usluga. Potpuno smo opremljeni i osposobljeni za sve vrste zahteva naših sugrađana ma koliki obim tih zahteva bio.


Dodatna pogodnost kod nas jeste da smo dostupni i na e-mailu. Detaljno opišite Vaš problem ili zahtev, kolege će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim


Pozovite nas!