VODOINSTALATER DEDINJE

VODOINSTALATER DEDINJEdostupni smo 24h. Vodoinstalater Dedinje, garancija i račun. Vodoinstalater Dedinje – stručni vodoinstalateri i adekvatna usluga.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


011/407-8-100 i 064/049-111-4


Vodoinstalater Dedinje Tim obavlja sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji Dedinja. Dolazimo odmah!

Posebna pogodnost kod nas je da intervenciju možete da zakazati kada Vama odgovara i do nekoliko dana unapred. Budite sigurni da će se naše kolege pojaviti i obaviti ugovorenu intervenciju u dogovorenom terminu.


VODOINSTALATER DEDINJE

– Stručna usluga;
dostupnost 24h;
hitne intervencije;
– zakazivanje intervencije;
– garancija na sve usluge;
– račun;
– povoljnije cene za stare klijente.


Vodoinstalater Dedinje - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Dedinje – Vodoinstalateri Beograd Tim


Vodoinstalater Dedinje usluge

Zamena i ugradnja sanitarija;
servis bojlera i zamena bojlera;
– zamena i ugradnja ventila;
– sanacija i zamena vodovodnih instalacija;
– sanacija i zamena kanalizacionih instalacija;
odpušenje kanalizacije;
– odpušenje sudopere;
– odpušenje lavaboa;
– odpušenje wc šolje;
– odpušenje slivnika;
– odpušenje kade/tuš kabine…

Pored navedenih usluga, naš tim obavlja i sledeće usluge – vodoinstalaterske usluge


Hitne intervencije Dedinje

Naš tim za hitne intervencije Vam je dostupan tokom celog dana i cele noći, 7 dana u nedelji. Dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu na Dedinju i u okolini. Ukoliko primtetite problem vodoinstalaterske prirode, najbolje je da nas odmah pozovete. Kolege će brzo i vrlo efikasno rešiti sve vrste problema i sprečiće havariju.

Na Vama je da pozovete naš tim za hitne intervencije, sve ostalo prepustite nama. Naše kolege dolaze na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku! Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje kanalizacije Dedinje – 24h

Stručno odgušenje kanalizacije Dedinje i okolina, izdajemo račun. Odgušenje kanalizacije mašinskim sajlama, ručno i VOMA sistemom, dolazimo odmah. Kolege su Vam na raspolaganju radi ovih usluga i svih ostalih hitnih intervencija na raspolaganju u svakom trenutku. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku.

Odgušenje kanalizacije iziskuje stručnost vodoinstalatera, odličan alat i posvećenost poslu. Odgušiti kanalizaciju nije uvek lako, postoje primeri gde su kolege satima odgušivale vertikalu u zgradi. Prosto zapušenje nekad može da bude veoma jak čep kom je teže pristupiti i rešiti ga. Kolege se trude da pored brzog dolaska na brz i efikasan način reše sve vrste havarija i tim preduhitre nastanak većeg problema.

U mogućnosti smo da rešimo sve vrste zapušenja kanalizacije na svim lokacijama. Raspolažemo najmodernijim mašinama za odgušenje kanalizacije.

Možete se osloniti na naš stručan tim u svakom trenutku!

Vodoinstalater Dedinje o nama

Poslujemo više od 30 godina na teritoriji Dedinja i okoline. Naši vodoinstalateri su kvalifikovani majstori višedecenijskog iskustva koji svaki svoj posao obavljaju profesionalno.

Naš servis sve svoje usluge obavlja pouzdano, prateči sve standarde današnjice, stoga bez problema garantujemo za njih.

Vodoinstalater Dedinje Tim poseduje svoju bazu zamenskih delova, najmoderine alate i mašine za obavljanje vodo usluga. Potpuno smo opremljeni i osposobljeni za sve vrste zahteva naših sugrađana ma koliki obim tih zahteva bio.


Dodatna pogodnost kod Vodoinstalater Dedinje Tim-a jeste da smo dostupni i na e-mailu. Detaljno opišite Vaš problem ili zahtev, kolege će Vam odgovoriti u najkraćem roku.

Vaš Vodoinstalater Beograd Tim


Pozovite nas!