Lavaboi

Ugradnja – montaža lavaboa, povoljna cena uz račun i garanciju. Vrste lavaboa, ugradnja lavaboa Beograd, saznajte sve o lavaboima.


UGRADNJA I ZAMENA LAVABOA

  • Stručna ugradnja lavaboa;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • zamena lavaboa svih vrsta;
  • izdavanje računa;
  • garancija.

Stručna ugradnja lavaboa, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja, montaža umivaonika svim danima u nedelji. Radimo sa svim vrstama lavaboa, svih proizvođača. Kolege u toku dana montiraju nekoliko lavaboa na teritoriji Beograda i okoline. Zamena lavaboa, umivaonika se radi rutinski, vrlo efikasno. Menjamo Vaš stari lavabo novim koji ste obezbedili ili pazarimo odgovarajući, dopremamo ga i ugrađujemo na mesto starog.

Oslonite se na nas!


KERAMIČKI LAVABOI UMIVAONICI

Postoji široki asortiman lavaboa. Preko 90% su rasprostranjeni lavaboi od keramike. Osim po veličini razlikuju se i po kvalitetu i nameni. Svi se vezuju za zid i nisu fiksirani za postolja ako ih uopšte imaju. U tom slučaju, služe samo kao estetski deo. Ugradnja i montaža lavaboa, lavaboa sa ormarićem, povoljna cena uz račun i granciju. Ugradnja lavaboa preko cele nedelje, zakažite intervenciju.

Odvod lavaboa

Odvod lavaboa je standardan i uvek ima istu dimenziju. Takođe na svima postoje prelivi (mali prorezi pri vrhu kadice lavaboa), koji služe kao preventiva za ispust viška vode ako se lavabo prepuni. Ovom prilikom Vam skrećemo pažnju da održavate odvod lavaboa ili ako primetite da će doći do zapušenja da nas pozovete.

Ukoliko Vam se lavabo – umivaonik zapuši, pozovite nas, dežurni smo preko cele godine. Obavljamo stručno odgušenje lavaboa 24h, non stop, dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini.

Kvalitet lavaboa

Pri samom izboru kod kupovine treba obratiti pažnju na kvalitet lavaboa. Kvalitet lavaboa – debljina materijala od koga je proizvod napravljen je od presudne važnosti, estetika je sekundarna. Nemojte kupovati lavaboe sumnjivog kvaliteta, pošto je to sigurna greška.

Lavabo - toalet

Lavabo – toalet

Naravno da je izgled lavaboa izuzetno bitan i da je to pored kvaliteta najbitnija stavka ali nemojte po ceni manjeg kvaliteta birati lepši lavabo.

Slavina lavaboa

Slavina za lavabo, birajte kvalitet, time štedite novac! Slavina – baterija za lavabo treba biti kvalitetnije izrade, time se smanjuje mogućnost kvara. Pri kupovini lavaboa treba obratiti pažnju kakva slavina(baterija) se koristi za dovod vode. Imamo zidne slavine i ugradne slavine, sve one ukoliko nisu odgovarajućeg kvaliteta, prave velike probleme.

Lavabo za kupatilo

Lavabo

Nemojte birati najjeftiniju slavinu za lavabo, nemojte pazariti Kineske slavine za lavabo i ostale slavine sumnjivo niske cene – kvaliteta. Ugradnja slavine za lavabo, povoljna cena uz račun i garanciju na ugradnju. Naš tim ugrađuje sve vrste slavina za lavabo brzo i efikasno.

Veličina lavaboa

Treba još navesti da je bolje kupiti i manji lavabo, što zavisi od veličine kupatila. Često se čovek prevari te kupujući veći lavabo, pogreši, jer u tom slučaju, lavabo nam može smetati. Neretko se dešava da dođe do njegovog loma ili oštećenja.

Primer modernog lavaboa

Primer modernog lavaboa

KOJI LAVABO KUPITI

Često se pitamo – koji lavabo kupiti? Postoji univerzalni odgovor na to pitanje. Najbolje kupiti kvalitetan lavabo, umerenih dimenzija koji će Vam praktično služiti. Izgled lavaboa je kao što smo iznad naveli izuzetno bitan, ali prakitičnost je ta kojom na kraju budemo zadovoljni ili ne.

Neka Vam je kvalitet uvek na prvom mestu, time obezbeđujete da nemate naknadnih problema koji su itetako mogući kod “sumnjivih” lavaboa.

Lavabo

Lavabo

STRUČNA MONTAŽA LAVABOA – UMIVAONIKA SVIH VRSTA

Obezbeđujemo da se svaka montaža lavaboa obavi stručno, prateći smernice struke, precizno i pedantno. Pošto su naše kolege vrlo iskusni majstori, ova usluga će se obaviti rutinski. Kvalitet usluge je naravno zagarantovan, bez obzira o kom obimu posla je reč. Kolege rade sa svim vrstama umivaonika, odlično poznaju sve proizvođače.
Ukoliko je zamena starog lavaboa u pitanju, kolege pre svega vrše demontažu starog lavaba i njegovo odpremanje. Nakon što je pažljivo skidanje umivaonika gotovo, sledi priprema mesta za ugradnju novog. Odmah nakon toga sledi montaža novog umivanika, povezivanje umivaonika i slavine – baterije i povezivanje umivaonika sa sifonom. Nakon toga, klijent može slobodno da koristi nov lavabo.

Kada se menja lavabo – umivaonik?

Kako doneti odluku kada zameniti lavabo – umivaonik? To je lakši deo, teži je onaj kada treba odabrati adekvatnu zamenu. Pogotovo ako trenutno imate specifičan tip lavaboa i sada je neophodna zamena istim, boljim – lepšim – funkcionalnijim umivaonikom.

Zašto zameniti umivaonik – lavabo?

Prvi i osnovni razlog zamene umivaonika jeste da je stari dotrajao ili oštećen. Zatim sledi zamena usled adaptacije, tada se u 99% slučajeva radi zamena svih sanitarija pa i lavaboa. Kao dodatne razloge zamene navodimo želju da se stari lavabo zameni novijim, atraktivnijim ili funkcionalnijim. Nekad je pronalaženje umivaonika koji će odgovoarati po svim kriterijumima prilično težak i zamoran posao. Potrebno je pregledati sve vodeće sajtove koji rade prodaju lavaboa pa i obići izabrane radnje i pogledati uživo da li izabranici odgovoraju po svim kritrijumima ili ne.

Uvek možete da računate na naše kolege kada ugradnja u pitanju. Stojimo Vam na raspolaganju tokom cele sedmice.

Baterija - slavina za lavabo

Baterija – slavina za lavabo

Slavina za kupatlio

Slavina za kupatlio

Slavina za lavabo

Slavina za lavabo

Baterija za lavabo

Baterija za lavabo

Teme koje Vas možda zanimaju:

Bojleri

Tuš baterija

Kamenac u bojleru

Ugradnja kade

 

Pozovite nas!