Lavaboi

Ugradnja – montaža lavaboa, povoljna cena uz račun i garanciju. Vrste lavaboa, ugradnja lavaboa Beograd, saznajte sve o lavaboima.

UGRADNJA I ZAMENA LAVABOA

  • Stručna ugradnja lavaboa;
  • povoljna cena;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • zamena lavaboa;
  • izdavanje računa;
  • garancija.

Stručna ugradnja lavaboa, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja, montaža umivaonika svim danima u nedelji. Radimo sa svim vrstama lavaboa, svih proizvođača. Kolege u toku dana montiraju nekoliko lavaboa na teritoriji Beograda i okoline. Zamena lavaboa, umivaonika se radi rutinski, vrlo efikasno. Menjamo Vaš stari lavabo novim koji ste obezbedili ili pazarimo odgovarajući, dopremamo ga i ugrađujemo na mesto starog.

Oslonite se na nas!


KERAMIČKI LAVABOI UMIVAONICI

Postoji široki asortiman lavaboa. Preko 90% su rasprostranjeni lavaboi od keramike. Osim po veličini razlikuju se i po kvalitetu i nameni. Svi se vezuju za zid i nisu fiksirani za postolja ako ih uopšte imaju. U tom slučaju, služe samo kao estetski deo. Ugradnja i montaža lavaboa, lavaboa sa ormarićem, povoljna cena uz račun i granciju. Ugradnja lavaboa preko cele nedelje, zakažite intervenciju.

Odvod lavaboa

Odvod lavaboa je standardan i uvek ima istu dimenziju. Takođe na svima postoje prelivi (mali prorezi pri vrhu kadice lavaboa), koji služe kao preventiva za ispust viška vode ako se lavabo prepuni. Ovom prilikom Vam skrećemo pažnju da održavate odvod lavaboa ili ako primetite da će doći do zapušenja da nas pozovete.

Ukoliko Vam se lavabo – umivaonik zapuši, pozovite nas, dežurni smo preko cele godine. Obavljamo stručno odgušenje lavaboa 24h, non stop, dolazimo na svaku adresu u Beogradu i u okolini.

Kvalitet lavaboa

Pri samom izboru kod kupovine treba obratiti pažnju na kvalitet lavaboa. Kvalitet lavaboa – debljina materijala od koga je proizvod napravljen je od presudne važnosti, estetika je sekundarna. Nemojte kupovati lavaboe sumnjivog kvaliteta, pošto je to sigurna greška.

Lavabo - toalet

Lavabo – toalet

Naravno da je izgled lavaboa izuzetno bitan i da je to pored kvaliteta najbitnija stavka ali nemojte po ceni manjeg kvaliteta birati lepši lavabo.

Slavina lavaboa

Slavina za lavabo, birajte kvalitet, time štedite novac! Slavina – baterija za lavabo treba biti kvalitetnije izrade, time se smanjuje mogućnost kvara. Pri kupovini lavaboa treba obratiti pažnju kakva slavina(baterija) se koristi za dovod vode. Imamo zidne slavine i ugradne slavine, sve one ukoliko nisu odgovarajućeg kvaliteta, prave velike probleme.

Lavabo za kupatilo

Lavabo

Nemojte birati najjeftiniju slavinu za lavabo, nemojte pazariti Kineske slavine za lavabo i ostale slavine sumnjivo niske cene – kvaliteta. Ugradnja slavine za lavabo, povoljna cena uz račun i garanciju na ugradnju. Naš tim ugrađuje sve vrste slavina za lavabo brzo i efikasno.

Veličina lavaboa

Treba još navesti da je bolje kupiti i manji lavabo, što zavisi od veličine kupatila. Često se čovek prevari te kupujući veći lavabo, pogreši, jer u tom slučaju, lavabo nam može smetati. Neretko se dešava da dođe do njegovog loma ili oštećenja.

Primer modernog lavaboa

Primer modernog lavaboa

KOJI LAVABO KUPITI

Često se pitamo – koji lavabo kupiti? Postoji univerzalni odgovor na to pitanje. Najbolje kupiti kvalitetan lavabo, umerenih dimenzija koji će Vam praktično služiti. Izgled lavaboa je kao što smo iznad naveli izuzetno bitan, ali prakitičnost je ta kojom na kraju budemo zadovoljni ili ne.

Neka Vam je kvalitet uvek na prvom mestu, time obezbeđujete da nemate naknadnih problema koji su itetako mogući kod “sumnjivih” lavaboa.

Lavabo

Lavabo

Baterija - slavina za lavabo

Baterija – slavina za lavabo

Slavina za kupatlio

Slavina za kupatlio

Slavina za lavabo

Slavina za lavabo

Baterija za lavabo

Baterija za lavabo

Teme koje Vas možda zanimaju:

Bojleri

Tuš baterija

Kamenac u bojleru

Ugradnja kade

Pozovite nas!