Odgušenje wc šolje

Odgušenje wc šolje 24h – dolazimo odmah po pozivu – hitne intervencije Beograd – 011/407-8-100 i 064-049-111-4


ODGUŠENJE WC ŠOLJE

  • Stručno odgušenje;
  • povoljna usluga;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • moderne mašine;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • izdavanje računa.

Vodoinstaateri Beograd Tim Vam je na raspolaganju na celoj teritoriji Beograda i okoline. Odgušenje wc šolje radimo svim danima u nedelji 24h – non stop. Brzi smo pri dolasku i vrlo efikasni prilikom rada. U kratkom vremenskom periodu rešavamo sve vrste zapušenja wc šolje.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE MAŠINSKI I RUČNO

WC šolju možemo odgušiti na dva načina. Ručno odgušenje wc šolje i mašinsko odgušenje wc šolje u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege na lice mesta donose odluku koji tip odgušenja će da obave.

Mašinsko odgušenje wc šolje

Mašinsko odgušenje wc školje može biti do same vertikale ili u samoj vertikali. Izlivanje tečnosti iz wc šolje je siguran znak da je zagušenje nastalo u glavnoj vertikalnoj cevi. Vrlo je bitno da čim primetite da je zapušena wc šolja da nas pozovete kako bi kolege došle na vreme. Pravovremenim delovanjem mogućnost da nastane havarija ili izlivanje fekalija iz wc šolje smanjujete na minimum.

U oba slučaja mašinskog odgušenja wc šolje je neophodno skidati wc šolju, kolege će taj deo poslao obaviti precizno i pedantno. Nakon odgušenja, kolege će vratiti wc šolju na isto mesto.

Ručno odgušenje wc šolje

Ručna odgušenja wc šolje mogu biti laka i teška. Lakša odgušenja wc šolje se često mogu otkloniti bez skidanja. Dok teška odgušenja wc šolje iziskuju demontažu i ponovnu montažu wc šolje. Tada je često potrebno bušiti nove rupe i postavljati nove šrafove za montažu wc šolje iz razloga što se dešava da stari šrafovi puknu. Bitno je da znate da je to rutinska operacija koju kolege obave desetak puta u toku dana. Brzo se izvodi i nakon vraćanja wc šolje sve će biti kao i pre demontaže.

Oslonite se na naš tim vodoinstalatera u svakom trenutku!

Zagušenje wc šolje i prelivanje wc šolje

Zagušenje wc šolje i prelivanje wc šolje – Vodoinstalateri Beograd

Kvalitetno odgušenje wc šolje

Kod odgušenja wc šolje kvalitet usluge igra važnu ulogu i iz tog razloga je bitno angažovati profesionalca. Mi uvek predlažemo mašinski tip odgušenja kako bi osigurali da se posao obavi valjano. Pored toga, ovaj tip odgušenja pruža duži mir kod klijenta pošto se odgušenje verovatno neće vraćati u skorije vreme. Naravno treba uzeti u obzir i samo stanje cevi i navike korisnika wc šolje. Loše navike mogu zapušiti wc šolju istog dana nakon odgušenja, stoga budeti obazrivi.

Kolege će Vas svakako upoznati sa problematikom kod Vaših kanalizacionih cevi kako bi bolje razumeli šta smete a šta ne smete ubacivati u wc šolju. Ako iko dobro zna kako se najlakše zapuši wc šolja, to su vodoinstalateri. Stoga, naše savete praktikujte kako bi odložili ponavljanje problema sa kanalizacijom.

Kolege su Vam uvek dostupne i na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini. Dolaze na svaku adresu u najkraćem mogućem roku bez odlaganja i kašnjenja. Efikasno rešavamo sve vrste havarija sa kanalizacionim cevima, tako da ste na pravom mestu!

potpuno_zagušena_wc_šolja

Potpuno zagušena wc šolja – Vodoinstalateri Beograd

 

Teme koje Vas možda zanimaju:

Zamena napukle cevi

Curi voda ispod bidea – sifon

Loša adaptacija kupatila

Zamena bojlera

Pozovite nas!