VODOINSTALATER PALILUA

VODOINSTALATER PALILULA – povoljne Vodoinstalaterske Usluge Palilula. Vodoinstalater Palilula 00-24h. Garancija i račun na sve usluge.


Naš stručan tim Vam je dostupan tokom cele godine non-stop, radi svih vodoinstalaterskih usluga.

Pored standardnih obavljamo i hitne intervencije na teritoriji Palilule i okoline. Dolazimo odmah i bez kašnjenja. Na naše usluge mogu da računaju naši sugrađani i firme sa opštine Palilula i okoline.

Naš vodoinstalaterski servis čine iskusni i pošteni vodoinstalateri koji svakom klijentu pružaju pažnju i pouzdanu uslugu. Danas je otežano naći kvalitetnu uslugu za čiji kvalitet dobijate garanciju.

Odaberite kvalitet.


VODOINSTALATER PALILULA

  • Dežurni vodoinstalater;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • pouzdana usluga;
  • povoljna cena;
  • dolazak odmah;
  • baza zamenskih delova;
  • garancija i račun;
  • zakazivanje intervencije.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Usluge Vodoinstalater Palilula

Ispod Vam navodimo pojedine naše usluge, a ukoliko Vas zanima celokupan spisak naših usluga pogledajte stranicu Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.

U suštini, mi radimo sve što se tiče našeg posla, kvalitetno i valjano.


Vodoinstalater Palilula – Vodoinstalateri Beograd


Posebna pogodnost kod nas jeste zakazivanje intervencija i do nekoliko dana u napred. Vaše je da organizujete Vaše vreme a za sve ostalo će se pobrinuti naš tim. Kolege će obezbediti potreban vodomaterijal i rezervne delove ukoliko bude bilo potrebe.


O nama

Naš tim je prisutan na Paliluli preko 30 godina obavljajući uspešno vodoinstalaterske usluge. U našim redovima su isključivo kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva.

Naši vodoinstalateri pored svog iskustva, poseduju najmodernije alate današnjice, koriste isključivo kvalitetan vodomaterijal i zamenske delove proverenog kvaliteta i to nas čini najboljim izborom za Vas.

Svaki posao obavljamo profesionalno i pedantno, izdajemo račun i garanciju.

Zašto da odaberete baš nas?

Iznad smo Vam dosta toga naveli, ispod takođe imate prilično toga da saznate i o našim uslugama. Da Vas ne zamaramo kvalitetom, povoljnim cenama bolje je da se fokusiramo na loš rad konkurencije. Vi o tome nemate puno saznanja, što je i normalno. Ali, možda i imate i baš je to razlog zašto ste sada na našem sajtu.

Ne, nećemo da blatimo konkurenciju, zapravo imamo dobru konkurenciju i to nas gura da uvek budemo bolji. Važno je napomenuti da nisu svi vodoinstalateri isti, jedni se posvete svom poslu (poput nas) dok drugi gledaju kako na najbrži način da dođu do novca. Tada imamo dve vrste klijenata, oni koji su zadovoljni našom uslugom i one koji su razočarani (u najmanju ruku) uslugom drugog vodoinstalatera koji svoj posao radi loše i bez savesti.

Birajte mudro, prosta zamena ventila ili pak malo ozbiljnija sanacija cevi može da Vam pretvori sasvim lep dan u potpuni haos. Redovno rešavamo probleme koji nasataju posle nestručnih vodoinstalatera.


Odgušenje kanalizacije Palilula

Stručno odgušenje kanalizacije Palilula danju i noću, povoljna cena uz račun. Mašinsko odgušenje kanalizacije Palilula, dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja. Radimo odgušenja na celoj teritoriji Palilule i okoline preko cele nedelje. Odgušenje kanalizacije vršimo mašinski, VOMA sistemom i ručno. Najčešće koristimo mašine za odgušenje kanalizacije, zatim VOMA sistem i na kraju retko ručna odgušenja.

Vodoinstalater Palilula Vam je na raspolaganju radi svih vrsta odgušenja i ostalih naših usluga non stop. Slobodno nas pozovite u bilo kom trenutku.

Odgušenje vertikale

Kvalitetno odgušenje vertikale Palilula i okolina, povoljna cena usluge. Mašinsko odgušenje vertikale vrlo efikasno i brzo, kolege dolaze kod Vas za nekoliko minuta! Kad je reč o odgušenju vertikale, bitna je brzina, stručnost i efikasnost vodoinstalatera.

U toku dana na Paliluli i u okolini odgušimo nekoliko vertikala. Radi se o rutinskoj usluzi našeg tima koju obavljamo sa 100% efikasnosti. Brzi smo u radu i vrlo efikasni kod svih vrsta zapušenja vertikale. Posedujeno mašine za odgušenje vertikale poslednje generacije koje nam omogućavaju da svoj posao radimo još bolje.

Odgušenje sudopere

Mašinsko odgušenje sudopere radimo non stop, povoljna cena, izdajemo račun. Ručno odgušenje sudopere kod lakih zapušenja, pozovite nas i dolazimo. Sudopera zahteva posebne sajle kako bi se odgušenje obavilo pravilno. Posedujemo moderne mašine poslednje generacije i odgovarajuće sajle za sve vrste kanalizacije.

Vrlo pouzdano i efikasno vršimo odgušenje sudopere. Pored same sudopere i njene kanalizacije, vršimo odgušenje vertikale sudopere. Sama vertikala je uža u odnosu na vertikalu wc šolje, pa je samim tim i lakše zapušiti je. U sudoperu ubacujemo svašta, od masnoća, taloga kafe do mrvica i ostalih ostataka hrane. Sve to parvi velike probleme sudoperi i njenoj vertikali.

Odgušenje Wc šolje Palilula i okolina

Mašinsko odgušenje wc šolje po povoljnoj ceni uz izdavanje računa. Efikasno odgušenje wc šolje non stop, radimo tokom dana i noći 24h, dolazimo odmah! Wc šolja je vrlo nezgodna kada su u pitanju zapušenja pošto u većini slučajeva je moramo skidati kako bi odgušili zapušenje cevi. To je jedini način da se pravilno i pouzdano odguši wc šolja. Vodoinstalater Palilula Tim odgušenje wc šolje vrši potpuno rutinski, brzo i efikasno. Izdajemo račun na sve naše usluge. Odlikuje nas već spomenuta brzina, efikasnost, povoljnost usluge i pozudanost iste. Trudimo se od prvog dana da budemo što bolji i uspevamo u tome.

Ukoliko primetite da slabije odilazi voda iz wc šolje ili se vraća nazad u nju, reagujte odmah i pozovite nas da dođemo u najkraćem roku. Potrebno je hitno odgušenje wc šolje kako bi se sprečilo izbijanje fekalija kroz wc šolju i nastanak velike materijalne štete.

Odgušenje kade i tuš kabine

Pouzdano odgušenje kade ručnim i mašinskim sajlama u svakom trenutku, danju i noću! Naše kolege brzo i efikasno rešavaju sve vrste zapušenja kade i tuš kabine. U većini slučajeva zapušenje kade se rešava mašinskim putem koji se vrlo dobro pokazao kao najbolje rešenje.

Odgušenje tuš kabine se obavlja poput odgušenja kade, mašinski. Ako je zapušenje tuš kabine slabijeg intenziteta, kolege će ga odgušiti ručnim putem. Ali, uvek je najbolje rešenje po Vas mašinska sajla. Našim mašinama uspešno rešavamo sva odgušenja na svim lokacijama, klijent je miran duži vremenski period. Dok kod ručnog odgušenja, zapušenje se brzo vraća.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje lavabaoa – umivaonika non stop

Efikasno odgušenje lavaboa Palilila – kad god Vam zatreba, povoljna cena usluge. Mašinsko odgušenje umivanika profesionalno, kolege su kod Vas brzo po pozivu bez kašnjenja. Kolege na svaku adresu dolaze u najkraćem mogućem roku bez odlaganja. Svako odgušenje je hitna intervencija i vrlo je bitno da nas klijent pozove na vreme i da kolege reaguju odmah.

Odgušenje umivaonika se vrši mašinskim sajlama koje koristimo za sudoperu i predstavljaju odlično rešenje. Kreirane su tako da lako ulaze i uske odvode lavaboa i sudopere i efikasno probiju čep koji pravi zapušenje. Kolege su iskusni vodoinstalateri koji uz pomoć mašina mogu odguše sve vrste zapušenja. Iznad smo več spomenuli ručno odgušenje lavaboa i zašto je najbolje rešenje baš mašinski tip odgušenja.

Dežuramo tokom celog dana i cele noći, oslonite se na nas!

Odgušenje slivnika

Efilasno odgušenje slivnika, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Sva odgušenja radimo mašinski i ručno, dostupni smo tokom dana i noći. Kao i kod ostalih zapušenja i kod slivnika je važno da nas pozovete čim primetite problem. Tada kolege dolaze na vreme i rešavaju Vam problem sa zapušenim slivnikom.

Zapušeni slivnik može i hoće napraviti probleme ako ga ne odgušimo. U njega se ulivaju kada/tuš kabina, lavabo i bide. Zbog toga, zapušen slivnik nije nikakva novina već normalna pojava. U njemu se zadržavaju razne prljavštine i ostaci iz odvoda pomenutih potrošača. Kada slivnik stane sa radom otpadna voda ne može da odilazi i nastaje poplava.

Iz navedenih razloga je vrlo bitno da se slivnik poput svih ostalih odvoda u zgradi, stanu, kući ili poslovnom prostoru otpuši u što skorije vreme.

Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, stojimo Vam na raspolagnju.

ZAMENA I SANACIJA CEVI

Stručna zamena cevi Palilula, povoljna cena uz izdavanje računa na sve usluge. Sanacija i zamena starih cevi, radimo non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Radimo sa svim vrstama cevi, zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi svih vrsta na svim lokacijama. Detektujemo curenje cevi u zidu, podu i zemlji, vršimo sanaciju ili zamenu ukoliko je to potrebno.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Vodovodne i kanalizacione cevi Palilula

Popravka cevi je u glavnom hitna usluga, radimo svim danima tokom nedelje 24h. Popravku cevi obavljaju naše stručne kolege, kvalitetno i pouzdano koristeći moderne alate. Detektujemo sve vrste curenja koristeći naše termalne kamere ili kamere za snimanje unutrašnjosti cevi. Time smo u mogučnosti da vidimo tačno stanje cevi i da li je zamena cevi ili popravka cevi rešenje problema. Sanacija cevi se vrši brzo i efikasno, kolegema je sanacija rutinska usluga. Sanacija cevi se radi tamo gde je ostatak cevi “zdrav” pa nema potrebe da se menja cela cev.

Oslonite se na naš stručni tim, tu smo za Vas!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA PALILULA

Kvalitetna ugradnja sanitarija svih vrsta, dostupni smo svim danima. Izdajemo račun i garanciju. Naš kvalifikovan vodoinstalater će Vam zameniti sve sanitarije pouzdano i kvalitetno. Potrebne sanitarije obezbeđujete Vi ili naše kolege, sve zavisi od Vašeg dogovora. Možete informisati kolege u vezi toga šta Vama odgovara, kolege će sve pazariti, dopremiti i ugraditi. Naravno, ako Vi želite da obavite taj deo posla, kolege će se pojaviit kod Vas u zakazon terminu kako bi obavili uslugu.

Zamena starih sanitarija se vrši pre svega demontažom starih i ugradnjom novih. Nakon demontaže odlažemo sanitarije po dogovoru sa klijentom, zatim montiramo nove na iste ili nove lokacije. Ukoliko mesta gde se montiraju nove sanitarije ne odgovaraju, kolege će ih dodatno obraditi kako bi sve leglo “kako treba” i bilo pouzdano za dalju upotrebu. Nama je bezbednost uvek na prvom mestu i osiguravamo je kvalitnom uslugom.

Montaža sanitarija pouzdano uz izdavanje računa i garancije, precizno prateći sve smernice naše struke koje jasno govore kako se koji posao obavlja. Ukoliko Vam je potreban savet koju sanitariju da pazarite, kolege Vam stoje na rasploganju. Možete da pazarite sanitarije a da ih kolege dopreme do Vas i ugrade.

Računajte na nas!

ZAMENA I MONTAŽA VODOKOTLIĆA

Brza zamena vodokotlića, bilo da je ugradni ili nadzidni kvalitet je zagarantovan. Zamena vodokotlića bilo koje vrste i proizvoođača 7 dana u nedelji. Kolege rade sa svim vrstama vodokotlića, zamena im je krajnje rutinska i vrlo efikasna. Naravno ako se radi po specifičnom vodokotliću kome je otežan pristup, kolegama će biti potrebno više vremena da ga zamene. Demontaža vodoktlića se prvo radi, zatim se mesto priprema za novi vodokotlić. Ukoliko se vodokotlići razlikuju, kolegama će trebati malo više vremena kako bi sve adekvatno pripremili.

Montaža vodokotliča se radi rutinski i vrlo precizno. Ugradnja vodokotlića na isto i drugo mesto ako se on izmešta ili sama wc šolja. Kod izmeštanja ima više posla iz razloga što se u glavnom pomera voda, ponekad i deo sistema cevi kako bi se sve prilagodilo novoj lokaciji vodokotlića. Kolege su opremljene da obave svaki vid posla, na Vama je da ih informišete u vezi toga šta ste zamislili. Nisu svi planovi ostvarivi, to će Vam kolege na licu mesta objasniti i zašno (ako ima potrebe) ali će se maksimalno potruditi da nađu najbolje rešenje kojim ćete biti zadoboljni. Kvalitet urađenog posla je najbitniji jer obezbeđuje da do naknadne havarije ne dođe.

Oslonite se na naše vodoinstalatere!

UGRADNJA KADE I TUŠ KABINE

Kod ugradnje kade i tuš kabine važno je da se posao obavi precizno ali takođe da se prate sve smernice struke vodoinstalaterske. Tu nema mesta radu van tih okvira iz razloga što lako može da dođe do problema koji nastaju odmah ili nakon nekog vremena a problemi su česti.

Zamena tuš kabine za naše stručne vodoinstalatere predstavlja uslugu koju obavljaju par puta sedmično. Rade naravno sa svim vrstama tuš kabina bila zamena stare ili ugradnja nove u pitanju. Montaža tuš kabine zahteva obradu mesta ugradnje kako bi ona valjano legla na svoje mesto. U slučaju zamene stare, prvo se radi demontaža ili skidanje tuš kabine a zatim ugradnja nove. Kolege će sve obaviti profesionalno i pedantno.

Zamena kade zahteva manje vremena u odnosu na zamenu tuš kabine. Svakako zavisi od tipa kade koliko se brzo može demontirati i montirati nova na isto mesto. Naravno, kao i iznad, nakon skidanja kade radi se provera mesta ugradnje nove i tek onda montiranje nove kade i njeno silikoniranje. Sve teče vrlo efikasno iz razloga što naše kolege odlično rade svoj posao.

MONTAŽA WC ŠOLJE

WC šolja prilikom zamene se skida, uklanjaju se šrafovi kojim je vezana za pod i zatim se skidanje privodi kraju. Zamena wc šolje počinje na ovaj način a zatim sledi priprema mesta ugradnje nove. Nakon kratke pripreme, montaža nove wc šolje se radi brzo iz razloga što su kolege odlično pripremile mesto ugradnje.

Posle montaže wc šolje, kolege je silikoniraju i nakon kratke pauze Vašu novu wc šolju možete normalno koristiti.


Vodoinstalater Palilula saveti

Vodoinstalaterski saveti su uvek dobrodošli, mogu Vas spasiti velikih problema i troškova. Navešćemo Vam na šta da obratite pažnju i kako da odreagujete ukoliko do havarije dođe.

Najbitnije je da ostanete smireni i da reagujete odmah, nema mesta panici .

Bojleri

Slabije zagrevanje vode je čest problem kod bojlera a čišćenje i zamena grejača i gumice rešava problem.

Ali, kada je u pitanju ključanje vode u kazanu bojlera, tu je več situacija poprilično opasna. Nesvakidašnji zvuk iz bojlera može biti znak da voda ključa u njemu i tada isključujete bojler odmah.

Istu operaciju obavljate u slučaju da voda curi ispod bojlera i pozivate vodoinstalatera.

Pucanje cevi i odgušenja

Ove dve usluge imaju nešto zajedničko a to je poplava vodom/fekalijama. Šta raditi u slučaju poplave pročitajte na sledećoj stranici >> šta raditi u slučaju poplave stana i kuće <<

Kod pucanja cevi, momentalna reakcija je najlekovitija. A to je, zatvaranje vode – zavrtanje ventila i pozivanje vodoinstalatera. Takođe savetujemo zagrađivanje prostorije u kojoj je pukla cev da se voda ne širi dalje.

Kada je u pitanju zagušenje kanalizacije, ukoliko primetite da voda iz wc šolje, slivnika, sudopere itd. odilazi sporije nego uobičajno, zagušenje je blizu.

To Vam je prvi znak da će uskoro doći do zagušenja, možda ne kod Vas ali u vertikali zgrade ili kuće da.

U ovom slučaju poželjno je pozvati vodoinstalatera radi odgušenja, preventivno. Bolje sprečiti nego lečiti.

U krajnjem slučaju, bar pratite stanje u kupatilu i kuhinji, da biste reagovali kada dođe vreme.


Vodoinstalater Palilula pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!