Izmeštanje sanitarija

Izmeštanje sanitarija, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Izmeštanje sanitarija Beograd preko cele nedelje, efikasno i pouzdano od strane stručnih vodoinstalatera.


Izmeštanje sanitarija obavljamo na celoj teritoriji Beograda i okoline, poslujemo u svim opštinama našeg grada. Zakažite izmeštanje svih sanitarija kada vama odgovara shodno vašim obavezama. Takođe Ukoliko je potrebna hitna usluga izmeštanja stojimo vam na raspolaganju.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

IZMEŠTANJE SANITARIJA

– Stručna i pouzdana usluga;
– povoljne cene;
– kvalifikovani vodoinstalateri;
– radimo sa svim sanitarijama;
– zakazivanje intervencije;
– hitne intervencije;
– brz dolazak;
– moderni alati;
– garancija;
– račun.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne vodoinstalarske usluge na celoj teritoriji Beograda i okoline. Dostupni smo 24h, preko cele godine radi hitnih usluga. Svakom klijentu posvećujemo posebnu pažnju i naše vreme. Izdajemo račun i garanciju na sve usluge našeg tima.

Da li može svaki vodoinstalater da radi izmeštanje?

Ne. Zašto?

Iz razloga što danas imamo veliki broj priučenih vodoinstalatera koji pružaju svoje usluge na teritoriji Beograda. Da li želite da vodoinstalater uči kako se izmeštaju sanitarije baš kod Vas? Verujemo da ne. Za ovu uslugu iskustvo igra veoma važnu ulogu, stoga svoje poverenje usmerite na ljude sa iskustvom koji vrlo dobro poznaju dobre i loše strane sanitarija i njihovog izmeštanja.

Iskustvo je na našoj strani.

IZMEŠTANJE SANITARIJA BEOGRAD

Stručno premeštanje sanitarija Beograd, poslujemo u svim delovima Beograda i okoline. Premeštanje sanitarija, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Na nas se možete osloniti radi premeštanja svih sanitarija tokom cele nedleje, 365 dana u godini. Možete da zakažete ugradnju sanitarija ili njihovo izmeštanje svim danima iu godini. Sve što je potrebno jeste da pozovete kolege i da se sa njima dogovorite oko svega. Sve ostalo prepustite nama.

Pomeranje sanitarija nije prost posao i zahteva stručnost i poznavanje posla. Naš tim pomeranje sanitarija obavlja svakodnevno u celom Beogradu, drugim rečima radi se o našoj rutinskoj usluzi. Ne savetujemo Vam da sami izmeštate sanitarije iz razloga što je to posao za stručno lice. Time se osigurava da posao bude obavljen pouzdano.

Izmeštanje sanitarija u zavisnosti o kojoj sanitariji se radi zahteva otvaranje zida ili poda kako bi preuredili cevi vode i kanalizacije. Kolege se ovim poslom bave više od 35 godina, tako da ste na pravom mestu što se tiče kvaliteta i pouzdanosti.

IZMEŠTANJE TUŠ KABINE

Pouzdano izmeštanje tuš kabine, povoljna cena izmeštanja uz izdavanje računa i garancije. Izmeštanje kabine obavljamo svim danima u nedelji, zakažite intervenciju odmah. Sa našim kolegama se dogovorite oko termina i to je sve. Kolege kada dođu na Vašu adresu u dogovoru sa Vama pristupaju poslu. Ukoliko ima potrebe, kolege će Vam predložiti blagu izmenu izmeštanja kako bi se posao obavio kvalitetno.

Premeštanje tuš kabine od strane kvalifikovanih vodoinstalatera, brzo i efikasno. Premeštanje tuš kabine rade naše iskusne kolege koje iza sebe imaju veliko iskustvo. Tuš kabina zahteva posebnu pažnju pošto ima i staklenih delova o kojima treba voditi posebno računa. Takođe, premeštaju se voda i kanalizacija što jedino vodoinstalater može obaviti pravilno. Iz tog razloga pomeranje tuš kabine prepustite profesionalcima koji se time svakodnevno bave. Pomeranje tuš kabine nije posao za nestručno lice, već za pouzdanog vodoinstalatera koji odlično poznaje posao.

Od nas možete da očekujete preciznost, kvalitet i povoljnu cenu.

IZMEŠTANJE LAVABOA – UMIVAONIKA

Kvalitetno izmeštanje lavaboa – umivaonika uz račun i garanciju. Izmeštanje umivaonika Beograd, povoljna cena, radimo sa svim vrstama lavaboa, zakažite intervenciju odmah. Kao što smo iznad naveli, imate mogućnost zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred. Isplanirajte Vaše obaveze i dogovorite se sa našim kolegama oko termina. Sve ostalo prepustite našim stručnim kolegama. Kada se kolege pojave na Vašoj adresu u saradnji sa Vama će doneti odluku kako da se ceo posao izvede. Ako bude bilo potrebe da se Vaš plan izmeni zarad kvaliteta, kolege će Vam to i predložiti.

Pomeranje lavaboa – umivaonika iziskuje i pomerenja vode i kanalizacije. Stoga, pomeranje umivaonika – lavaboa treba da obavi vodoinstalater kako bi sve izmestio valjano i pouzdano. Naš tim svakondevno vrši pomeranje sanitarija, tako da od nas možete očekivati brzinu i efikasnost. U ovom slučaju kao i kod pomeranja tuš kabine pomeraju se voda i kanalizacija, ovaj deo posla zahteva znanje i godine iskustva.

Oslonite se na naš tim, kolege su Vam na raspolaganju svim danima u godini.

IZMEŠTANJE KADE

Stručno izmeštanje kade prateći standarde, povoljna cena uz račun i garanciju. Naš tim izmeštanje kade vrši efikasno i u zadatim vremenskim rokovima, zakažite intervenciju odmah. Radimo na na svim lokacijama u Beogradu, dolazimo na sve adrese u dogovorenim terminima. Radimo sa svim vrstama kada, svih proizvođača. Poslujemo više od 35 godina, tokom tog perioda obavili smo nekoliko desetina izmeštanja kada širom Beograda. Iskustvo je na našoj strani, stoga birajte samo najbolje!

Naš tim pomeranje kade vrši prateći sve smernice naše struke, time se osigurava kvalitet. Kada je u pitanju pomeranje kade, kvalitet i pouzdanost su presudni ako želimo valjano izvršen posao. U našem radu smo vrlo precizni što je složićete se vrlo bitno. Time postižemo da smo našim sugrađanima vodoinstalaterski servis broj 1 i time se ponosimo. Pored zakazivanja naših usluga, možete pozvati naše kolege da obave hitnu uslugu, sa našim dežurnim kolegama se dogovorite oko detalja.

Izmeštanje đakuzija svih vrsta, strušno, precizno i kvalitetno. Pomeranje đakuzija je jedan od kompleksnijih poslova i zahteva isključivo majstora koji poznaje odlično svoj posao. Za izmeštanje đakuzija nemojte angažovati svakoga, već vodoinstalatera koji se između ostalog bavi i đakuzijima.

IZMEŠTANJE WC ŠOLJE

Naš tim obezbeđuje pouzdana izmeštanja wc šolje na svim lokacijama u Beogradu. Radimo sa svim tipovima wc šolja svih starosti i stanja. Kod izmeštanja wc šolje treba uzeti u obzir kanalizaciju i vodu koji su od ključnog značaja. Kao što smo već iznad spomenuli taj posao valjano obavlja samo iskusan vodoinstalater inače može doći do velikih problema nakon obavljenog posla. Izmeštanje wc šolje zahteva obradu poda kupatila-toaleta kako bi izmenili plan cev novim koji bi odgovarao novoj poziciji wc šolje.

Naš savet Vam je da uvek birate firmu koja Vam obezbeđuje kvalitet, pouzdanost, povoljnu cenu, garanciju i račun.

IZMEŠTANJE BIDEA

Povoljno izmeštanje bidea Beograd, stručna i pouzdana usluga iz račun i garanciju. Izmeštanje bidea, povoljna cena od strane kvalfikovanih vodoinstalatera. Bide izmeštamo na lokaciju gde odgovara klijentu, naravno moramo napomenuti da je potrebno da kolege potvrde da je to uvek i izvodljivo. Dešavaju se situacije gde klijent želi izmeštanje sanitarija ali ono zapravo nije moguće po tom planu. Tu nastupaju naše stručne kolege da sa klijentima dođu do pravog rešenja. Oslonite se na naš tim!

Kvalitetno i valjano pomeranje bidea zahteva dobar plan, stoga Vas savetujemo da se posavetujete sa kolegama kako bi se dobilo na vremenu. Kolege će Vam dati valjane smernice kako da se pomeranje bidea obavi a da to bude pouzdano.

IZMEŠTANJE SLIVNIKA

Pomeranje slivnika, izmeštanje slivnika stručno i pouzdano, povoljna cena uz račun i garanciju. Izmeštanje slivnika radimo 7 dana u nedelji, zakažite intervenciju kada Vama odgovara. Sa našim kolegama se lako i brzo dogovorite oko svih pojedinosti vezanih za izmeštanje slivnika na drugu lokaciju u kupatilu.

Slivnik je nekad najbolje izmestiti kako bi se dobio bolje iskorišćeniji prostor. To se obično čini kada se radi renoviranje kupatila, ali i po želji klijenata i mimo adaptacije. Na Vama je da informišete kolege gde bi želeli da se obavi premeštanje slivnika, a kolege će Vam dati stručno mišljenje da li je to izvodljivo i bezbedno ili nije. Izmeštanje slivnika iziskuje stručnost i veliko iskustvo vodoinstalatera kako bi se posao obavio valjano.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

IZMEŠTANJE BOJLERA

Stručno izmeštanje bojlera, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Izmeštanje bojlera radimo svim danima u godini, kolege Vam stoje na raspolaganju. Bojler kod izmeštanja zahteva pre svega stručnost vodoinstalatera i dobar plan vlasnika objekta. Njegovo izmeštanje se radi iz nekoliko razloga, glavni je da trenutna lokacija ne odgovara vlasniku, zatim prilikom renoviranja kupatila se izmeštaju sve sanitarije i on, i na kraju bojler je tog tipa i litraže da ne može da stane na staro mesto (kupljen nov bojler veće litraže).

U svakom slučaju izmeštanje bojlera zahteva kvalifikovanog vodoinstalatera koji će vodovodnu mrežu izmeniti pravilno i adekvatno kako bi odgovarala novoj lokaciji bojlera. Prilikom samog renoviranja kupatila o jednom trošku se mogu razvesti vodovodne cevi na novu lokaciju. Tada se skidaju pločice i ceo posao je lakše obaviti. Kada se radi samo izmena lokacije bojlera – izmeštanje, u zavisnosti gde se nalaze vodovodne cevi (u zidu ili van njega) i gde vlasnik želi da budu nove cevi (u zidu ili van njega) posao može da traje kraće ili duže. Ukoliko cevi ostaju u zidu, potreban nam je keramičar kako bi se nakon obavljenog posla naših vodonstalatera postavile pločice.

Sa našim kolegama se pre samog početka radova možete dogovoriti oko svih detalja, nakon čega kolege pristupaju poslu. Kolege su vrsni majstori zanata i svoj posao vrše kvalitetno i efikasno.

Tu smo za Vas!

KVALITETNO PREMEŠTANJE SANITARIJA KAO NAJBOLJI IZBOR

Jedino kvalitetno premeštanje snaitarija osigurava da se posao uradi valjano.

Da li postoji loše izmeštanje snaitarija?

Da, i dok čitate ovaj tekst, nekom našem sugrađaninu/sugrađanki upravo se to i dešava. Ovo nije šala već veliki problem koji je ranije bio retkost ali danas je redovna pojava. Krivo postavljene sanitarije, sanitarije koje spadaju, pogrešno postavljene sanitarije, sve su to realni problemi koje naše kolege redovno rešavaju jer znaju kako pravilno postaviti sanitarije u kupatilu.

Loše premeštanje snaitarija je posledica neiskustva vodoinstalatera što je opet posledica toga da je većina dobrih majstora u našem poslu otišla van zemlje. Dobrog majstora danas je teško naći, dobar majstor je uvek zauzet a upitno dobar ima vremena i to je momenat kada treba da obratite pažnju koga angažujete. Naše kolege su vrsni majstori, svako izmeštanje rade precizno i pedantno. Raspolažemo sa nekoliko timova i time pokrivamo celu teritoriju Beograda i okoline. Radimo kvalitetno i efikasno, time omogućavamo da obavimo veći broj intervencija u toku dana i izađemo u susret svakom našem starom/novom klijentu.

Ukoliko želite pravilno postavljene sanitarije, mi smo Vaš izbor. Iskustvom Vam obezbeđujemo kvalitet!

Zakazivanje izmeštanja sanitarija

Naš tim Vam omogućava da zakažete uslugu kada Vama odgovara. Mi možemo da se uskladimo sa Vašim slobodnim vremenom. Zakažite za isti dan ako Vam odgovara ali takođe možete da zakažete i za nekoliko dana. Sve je stvar Vašeg dogovora sa kolegama.

Pored ove, možete zakazati i sve ostale usluge ili iskoristiti dolazak kolega radi izmeštanja sanitarija da Vam proveri ventile, sifone ili sumnjive cevi. Sa nama se možete sve dogovoriti. Ukoliko dođe do promene Vašeg plana i niste u mogućnosti da ispoštujete dogovoreni termin, dovoljno je da na vreme javite kolegama i da se dogovorite oko novog termina. Ukoliko je potrebno pojedine sanitarije zameniti novim, možete se osloniti na kolege da pazare i dovezu sanitarije koje su Vam potrebne. Naravno, uvek je najbolje da Vi odaberete šta Vama odgovara ali ako niste u mogućnosti, tu smo mi da Vam pomognemo sa profesionalnim savetima.

Na raspolaganju smo Vam svim danima u nedelji.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!