Uslovi korišćenja

Koristeći bilo koji deo našeg websajta www.vodoinstalateribeograd.com, saglasni ste i slažete se sa svim navedenim uslovima korišćenja.

Ukoliko Vam kojim slučajem ne odgovaraju naši uslovi i ne prihvatate ovde navedene uslove, zamolićemo Vas da ne koristite naš websajt www.vodoinstalateribeograd.com.

Naš websajt www.vodoinstalateribeograd.com nije dozvoljeno koristiti u bilo kakve nezakonite svrhe, takođe ni za promovisanje istih.

Strogo je zabranjeno korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi. Bilo šta od navedenog predstavlja automatsko kršenje pravila i uslova korišćenja našeg websajta.

Svi posetioci našeg websajta www.vodoinstalateribeograd.com imaju potpuno pravo da ga besplatno koriste, uz obavezu da ne krši naznačena pravila websajta.


Privatnost naših korisnika

Naši administratori (administratori websajta www.vodoinstalateribeograd.com) garantuju da u potpunosti poštuju privatnost svakog korisnika ovog sajta. Ne postoji mogućnost da se bilo kakav podatak o korisniku iskoristi u bilo koje druge svrhe sem za analitiku – posećenost web sajta i ostale svrhe navedene ispod.

Svakako naglašamo Vam da ako se od nas na osnovu Zakona Republike Srbije, od strane nadležnog suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje Zakona bude zahtevalo da otkrijemo lične podatke naših posetilaca, po Zakonu Republike Srbije bićemo u obavezi da to i obavimo.


Google analitika – podaci o posećenosti websajta www.vodoinstalateribeograd.com

U cilju što boljeg funkcionisanja našeg websajta i takođe i boljeg doživljaja posetoca, mi koristimo Google Analytics. Što svakako podrazumeva korišćenje kolačića (Cookie) koji prikupljaju sledeće podatke prilikom Vašeg našeg websajta:

  • tip browser-a (koji koristi posetilac);

  • operativni sistem korisnika (koji koristi posetilac);

  • prethodno posećena stranica;

  • IP adresa (preko IP adrese nije moguće utvrditi identitet posetioca niti će biti povezana sa drugim podacima Google-a);

  • vreme upita servera.

Podatke koje prikupimo tokom posete/a posetilaca našeg websajta, koristimo isključivo radi naše interne analize, koje su stranice i koliko su bile posećenje. Takođe, iste podatke koristimo za unapređivanje samog websajta i iskustva naših korisnika.


Društvene mreže

Sve prikupljene podatke sa društvenih mreža koristimo samo u svrhe unapređivanja našeg websajta.

Bitno je naglasiti da zadržavamo svako pravo brisanja bilo kavog eksplicitnog sadržaja, govore mržnje, diskriminacije na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi i sve ostale podatke koje mogu biti protumačeni kao krivično delo.

Saznajte više o korišćenju podataka od strane operatera platformi društvenih mreža:


Odricanje od odgovornosti

Naš websajt www.vodoinstalateribeograd.com svim svojim posetiocima/korisnicima obezbeđuje servise jedino u nameri da pomogne, drugim rečima u najboljoj nameri.

Posetom (korišćenjem) našeg websajta www.vodoinstalateribeograd.com saglasni ste da pomenuti sajt koristite na sopstvenu odgovornost. Takođe, saglasni ste da naš websajt www.vodoinstalateribeograd.com nije, niti može biti odgovoran za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu koja je nastala njegovim korišćenjem.

Naš websajt www.vodoinstalateribeograd.com može sadržiti greške, propusti su i pored našeg velikog truda mogući, stoga naglašavamo da zbog eventualnih grešaka i propusta koje zaista ne želimo na našem web sajtu, ne snosimo nikakvu delimičnu ili potpunu zakonsku odgovornost.

Naš websajt www.vodoinstalateribeograd.com zadržava svako pravo da obavi izmenu, dopunu ili brisanje svog sadržaja.


Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja našeg websajta www.vodoinstalateribeograd.com ili tumačenja odredbi Uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORISTEĆI NAŠ WEBSAJT www.vodoinstalateribeograd.com SMATRAMO DA STE DETALJNO PROČITALI I DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM USLOVIMA KORIŠĆENJA NAŠEG WEB SAJTA.

Pozovite nas!