VODOINSTALATER VIDIKOVAC

VODOINSTALATER VIDIKOVAC – dostupni 24hnon stop. Vodoinstalater Vidikovac izdaje garanciju i račun na sve usluge. Stručni vodoinstalateri Vidikovac višedecenijskog iskustva.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Vidikovac je dostupan 24 sata tokom cele nedelje radi svih vodoinstalaterskih usluga.

Naš tim Tim se sastoji od kvalifikovanih i ozbiljnih vodoinstalatera koji rešavaju sve probleme i dežuraju u toku dana i noćidežurni vodoinstalater.

Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Kod nas je takođe moguće zakazivanje intervencije do nekoliko dana u napred.


VODOINSTALATER VIDIKOVAC

 • Dostupnost 24h365 dana u godini;
 • hitne intervencije;
 • dolazak odmah po pozivu;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • adekvatna i sigurna usluga;
 • baza rezervnih delova;
 • moderni alati;
 • garancija i račun.

Vodoinstalater Vidikovac usluge

Pogledajte čitav spisak naših usluga na stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater Vidikovac - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Vidikovac – Vodoinstalateri Beograd Tim


Vodoinstalater Vidikovac o nama

Naše timove čine pouzdani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva u ovom poslu. Kolege svaki posao obavljaju profesionalno izdajući garanciju i račun.

Svoj posao vršimo najmodernijim alatima, prateći sve standarde današnjice. Voljno preuzimamo poslove od kojih se drugi sklanjaju zbog kompleksnosti posla.

Kada uzmete sve u obzir i dodate našu posvećenost poslu, mi Vam predstavljamo najbolji izbor.


Odgušenje kanalizacije Vidikovac

Pouzdano odgušenje kanalizacije Vidikovac non stop, izdajemo račun na odgušenje. Mašinsko odgušenje kanalizacije Vidikovac, povoljna cena, dolazimo odmah 24h. Naš tim za odgušenje je uvek spreman da dođe na bilo koju adresu na Vidikovcu i u okolini. Odgušenje sve vrste kanalizacionih cevi mašinski, VOMA sistemom i ručno.

Vodoinstalater Vidikovac Vam omogućava da zakažete sve intervencije nekoliko dana u napred. Takođe, možete nas pozvati da dođemo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja dolaska.

Odgušenje sudopere Vidikovac

Stručno odgušenje sudopere Vidikovac non stop, povoljna cena uz račun. Radimo odgušenje sudopere 24h, dolazimo odmah po pozivu! Sudopera je lako zapušiva iz više razloga, pogotovo ako ne obraćamo pažnju šta u nju ubacujemo. Vrlo je bitno ukoliko primetite da voda slabije otiče iz sudopere, da nas pozovete. Takođe, isto činite ako se sadržaj vertikale vraća kroz sudoperu.

Vodoinstalater Vidikovac Vam savetuje da reagujete odmah ako posumnjate da je sudopera zapušena. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru, već ga pozovite odmah.

Odgušenje vertikale – Vodoinstalater Vidikovac

Kvalitetno odgušenje vertikale Vidikovac, izdajemo račun na odgušenje. Mašinsko odgušenje vertikale Vidikovac non stop, povoljna cena. Dolazimo odmah po pozivu! Vrlo smo brzi u dolasku i efikasni u odgušenju svih vrsta zapušenja. Posedujemo moderne mašine za odgušenja koje nam omogućavaju da svoj posao obavljamo još bolje.

Naš tim odgušenje vertikale vrši rutinski i svakodnevno na celoj teritoriji Vidikovca i okoline. Budite obazrivi i ako posumnjate da je vertikala zapušena, pozovite nas odmah. Doćićemo u najkraćem roku i rešiti zapušenje.

Odgušenje wc šolje Vidikovac

Hitno odgušenje wc šolje Vidikovac 24h, dolazimo odmah, izdajemo račun. Odgušenje wc šolje Vidikovac, povoljna cena, radimo non stop. Oslonite se na nas preko cele nedelje, 365 dana u godini. Naš tim vrši stručno i pouzdano odgušenje wc šolje sa skidanjem i bez skidanja šolje. U zvisnosti od tipa zapušenja vodoinstalater Vidikovac skida wc šolju da bi odgušio kanalizacionu cev ispod nje.

Na Vama je da nas pozovete a na našem timu da Vam reši sve probleme. Uvek smo dostupni i dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu na Vidikovcu i u okolini.

Odgušenje kade i tuš kabine Vidikovac

Povoljno odgušenje kade Vidikovac i okolina, povoljna cena, dolazimo ubrzo po pozivu. Odgušenje kade i tuš kabine Vidikovac, radimo non stop – 24h. Poput ostalih hitnih intervencija i radi ove je vrlo bitno da kolege dođu na vreme. Naše kolege su uvek dežurne, jedino je na Vama da nas pozovete čim primetite problem. Time sto osigurali da dobijete dragoceno vreme dok problem ne eskalira.

Odgušenje tuš kabine vršimo mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Takođe posle mašinskog odgušenja tuš kabine ili kade, klijent je duži vremenski period miran. Naravno treba uzeti u obzir navike korisnika pomenutih i šta sve ubacuju u njihove odvode.

Vodoinstalater Vidikovac je uvek spreman, oslonite se na nas!

Odgušenje lavaboa – umivaonika Vidikovac i okolina

Stručno odgušenje lavaboa Vidikovac – non stop, povoljna cena uz račun na uslugu. Odgušenje lavaboa – umivaonika tokom cele nedelje, 365 dana u godini. Već smo spoiminjali da su kolege uvek dežurne, to Vam je već itetako jasno. Spomenućemo mašinske sajle kojima odgušujemo lavabo. Radi se o specijalnim sajlama koje su kreirene da lako uđu u uski odvod lavaboa, sudopere, tuš kabine i kade. Kada dođu do zapušenja, probijaju ga, razbijaju i guraju dalje u kanalizaciju.

Mašinsko odgušenje umivanika traje oko 30-tak minuta, nekad i duže u zavisnosti od jačine zapušenja. Dešavaju se situacije gde zapušenje nije u lavabou već u vertikali zgrade ili kuće. Tada kolege pristupaju samoj vertikali obavljaju odgušenje.

Raspolažemo najmodernijim alatima i mašinama, brzi smo i efikasni u redu, oslonite se na nas!

Odgušenje slivnika Vidikovac non stop

Mašinsko odgušenje slivnika Vidikovac i okolina, povoljna cena odgušenja uz izdavanje računa. Odgušenje slivnika radimo i ručno u određenim prilikama. Kolege će odmah po dolasku doneti odluku koje je odgušenje najbolje u odnosu na tip zapušenja. Kada je reč o mašinskom odgušenju slivnika radi se o najboljoj metodi kojom odgušujemo većinu zapušenja i to vrlo uspešno.

Samo odgušenje slivnika zahteva kao kod svih ostalih odgušenja hitnu reakciju samih klijenata brz dolazak efikasan rad vodoinstalatera. Jedino na taj način se može izbeći havarija koje može nastati usled izlivanja fekalije iz slivnika. Kako bi izbegli havariju i pojavu materijalne štete naša preporuka da nas pozovete odmah čim primetite problem sa slivnikom. Kolege će doći brzo rešiće zapušen slivnik ubrzo po dolasku. Odmah po završenom poslu možete koristi kupatilo bez ikakvih problema.

Slobodno se oslonite na naše kolege u toku celog dana i cele noći, stojimo Vam na raspolaganju.

ZAMENA I SANACIJA CEVI VIDIKOVAC

Povoljna zamena cevi Vidikovac i okolina povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Zamena cevi Vidikovac, radimo 24h tokom dana i noći dolazimo ubrzo po pozivu. Zamena dela cevi, zamena cele cevi ili zamena cele vodovodne ili kanalizacione instalacije u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru.

Radimo na svi lokacijama u Borči i okolini dolazimo u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi zahtevaju da se voda kod vodovodnih cevi zatvori a kod kanalizacionih cevi da se kanalizacija ne koristi dok traje zamena. Kolege rade vrlo brzo i efikasno kako bi zamenu obavile u najkraćem mogućem roku i vratili kupatilo ili kuhinju u funkcionalno stanje.

Pored zamene cevi radimo i popravku – sanaciju vodovodnih i kanalizacionih cevi u zidu, podu i zemlji. Kako bi se popravka cevi obavila kvalitetno kolege ponekad moraju da koriste termalne kamere radi pronalaženja tačnog mesta curenja. Našim kamerama možemo da snimamo cevi sa spoljne i sa unutrašnje strane da dobijemo odličnu sliku stanja cevi.

Vodovodne i kanalizacione cevi Vidikovac

Popravka vodovodnih cevi i popravka kanalizacionih cevi Vidikovac i okolina povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Sanacija vodovodnih kanalizacionih cevi zahteva stručnost vodoinstalatera i moderan alat što nas tim i poseduje. Kolege u toku radnog dana i noći saniraju i poprave desetine cevi vodovoda i kanalizacije. Drugim rečima radi se o našoj rutinskoj usluzi koju naše kolege obavljaju svakodnevno 365 dana u godini.

Naš tim dežura tokom celog dana i noći kako bi u najkraćem mogućem periodu došao do klijenta ako mu je potrebna naša hitna usluga stoga pozovite nas odmah.

ZAMENA I MONTAŽA SANITARIJA VIDIKOVAC

Pouzdana zamena sanitarija Vidikovac od strane stručnih vodoinstalatera. Poovljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena sanitarija svih vrsta, radimo svim danima u nedelji. Računajte na naše kolege tokom cele sedmice, možete zakazati intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Sa kolegama se dogovorite ko obezbeđuje sanitarije. Ukoliko ih imate, kolege će doći u dogovorenom terminu. Ali, ako nemate obezbeđene sanitarije, možete računati na nas. Sa kolegama se dogovorite oko tipa sanitarija, informišite kolege šta Vam je potrebno od sanitarija. Kolege će ih pazariti, dopremiti i ugraditi. Uvek je najbolje rešenje da taj deo posla obavite Vi kako bi osigurali da su pazarene prave sanitarije.

Montaža sanitarija stručno i precizno, kolege montažu vrše nekoliko puta u toku dana, radi se o rutinskoj usluzi. Radimo sa svim vrstama sanitarija, novim i starim. Montaža sanitarija teče brzo, naravno treba uzeti u obzir ako se ugrađuju sve sanitarije i da li ima posebna vrsta kade, tuš kabine ili wc šolje. Spomenute sanitarije iziskuju više vremena kolegama kako bi se adekvatno ugradile. Ugradnja sanitarija može da traje oko 45 minuta pa do nekoliko sati ako se menjaju sve sanitarije. Naravno kolege će dati sve od sebe da posao bude obavljen što je pre moguće, adekovatno i kvalitetno.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!


Vodoinstalater Vidikovac po koji savet

Ne bi mi bili Vodoinstalater Vidikovac Tim a da ne podelimo neke savete sa vama. To je prosto jače od nas.

Krenuli bismo od vodovodnih ventila, oni nam prave velike muke kada su najpotrebniji.

Ti mali daveži znaju da naprave velike probleme, stoga je preporučljivo ih testirati na svakih 6-12 meseci.

Zamislite da Vam pukne vodovodna cev i da imate neispravan ventil. Poplava je sledeće što ćete videti u svojoj stambenoj ili poslovnoj jedinici.

Zato, provera ventila je bitna kao i svaka druga prevencija.

Pucanje cevi smo pomenuli pa da nastavimo sa time.

Prilikom pucanja cevi, voda izlazi pod visokim pritiskom i može brzo da poplavi prostoriju ili ceo objekat.

Zavrnite ventil za vodu i pozovite vodoinstalatera. Zatim, usmerite vodu da ne napreduje u druge prostorije.

Isto postupate u sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Za svaki slučaj pročitajte  >> šta raditi u slučaju poplave stana <<

Bojleri – debeli donosioci problema

Bojler može svašta nešto a jedino dobro od svega toga jeste da greje vodu (Vodoinstalater Vidikovac).

Sve ostalo nije dobro a ponajviše nije dobro od svih, jeste da može da eksplodira kao prava bomba, da raznese pola stana ili deo kuće.

Nije šala, ovo se dešava.

U slučaju da primetite nesvakidašnji zvuk koji potiče iz bojlera, odmah ga isključite. Zatim slobodno se odmaknete od bojlera koliko Vam stambena ili poslovna jedinica dozvoljavaju i pozovete vodoinstalatera.

Što se tiče naših saveta, dosta za ovu stranicu.

Bitno je da reagujete na vreme i bez panike.


Vodoinstalater Vidikovac pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Vodoinstalater Vidikovac Tim Vam je na usluzi tokom cele godine bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!