VODOINSTALATER VIDIKOVAC

Vodoinstalater Vidikovac – dostupni smo 24hnon stop. Vodoinstalater Vidikovac izdaje garanciju i račun na sve usluge. Stručni vodoinstalateri višedecenijskog iskustva su Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Naš tim Vam je dostupan 24 sata tokom cele nedelje radi svih vodoinstalaterskih usluga.

Tim čine nekoliko timova kvalifikovanih i ozbiljnih vodoinstalatera koji rešavaju sve probleme i dežuraju u toku dana i noćidežurni vodoinstalater.

Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Kod nas je takođe moguće zakazivanje intervencije do nekoliko dana u napred.

Dostupni, pouzdani i povoljni.


VODOINSTALATER VIDIKOVAC

 • Dostupnost 24h365 dana u godini;
 • hitne intervencije;
 • dolazak odmah po pozivu;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • adekvatna i sigurna usluga;
 • baza rezervnih delova;
 • moderni alati;
 • garancija i račun;
 • Vaš miran san.


Vodoinstalater Vidikovac usluge

Pogledajte čitav spisak naših usluga na stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Vidikovac - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Vidikovac – Vodoinstalateri Beograd Tim


O nama

Naše timove čine pouzdani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva u ovom poslu. Kolege svaki posao obavljaju profesionalno izdajući garanciju i račun.

Svoj posao vršimo najmodernijim alatima, prateći sve standarde današnjice. Voljno preuzimamo poslove od kojih se drugi sklanjaju zbog kompleksnosti posla.

Odaberite kvalitet.

Nećete pogrešiti

Angažovanjem nas nećete pogrešiti. Naprotiv, kao svi ostali naši klijneti, odabraćete nas ako tražite kvalitetnu vodoinstalatersku uslugu ali po povoljnim cenama. Skupi nismo ali brzi jesmo, kako u dolasku tako i u radu.

Pozovite nas odmah!


Odgušenje kanalizacije Vidikovac

Pouzdano odgušenje kanalizacije Vidikovac, odlikuju nas brz dolazak i povoljnost usluge. Mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije kolege rade kada god Vam je potrebno – non stop. Naš tim za odgušenje je uvek spreman da dođe na bilo koju adresu na Vidikovcu i u okolini. Odgušujemo sve vrste kanalizacionih cevi mašinski, VOMA sistemom i ručno.

Omogućavamo Vam da zakažete sve intervencije nekoliko dana u napred. Takođe, možete nas pozvati da dođemo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja dolaska.

U slučaju hitnog dolaska, kolege ma gde se vi nalazili na Vidikovcu dolaze u najkraćem roku. Tada je najvažnije da nas pozovete odmah, sve ostalo prepustite profesionalcima. Preduhtrite havariju uslud pucanja cevi, prekomernog grejanja bojlera ili nečeg drugog, spasite sebe uvek prevelike havarije i materijalne štete.

Kolege za odgušenje su sa Vama!

Odgušenje sudopere

Obezbeđujemo Vam odgušenje sudopere u svakom trenutku, dovoljno je da nas pozovete. Odgušenje zapušene sudopere kratko traje ali može i da se oduži. Sudopera je lako zapušiva iz više razloga, pogotovo ako ne obraćamo pažnju šta u nju ubacujemo. Vrlo je bitno ukoliko primetite da voda slabije otiče iz sudopere, da nas pozovete. Takođe, isto činite ako se sadržaj vertikale vraća kroz sudoperu.

Vodoinstalater Vidikovac Vam savetuje da reagujete odmah ako posumnjate da je sudopera zapušena. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru, već ga pozovite odmah.

Odgušenje vertikale

Kvalitetno odgušenje vertikale Vas jedino deli od havarije i materijalne štete. Mašinsko odgušenje vertikale rešava problem zapušenja ali je potrebno da dođemo na vreme. Dolazimo odmah po pozivu! Vrlo smo brzi u dolasku i efikasni u odgušenju svih vrsta zapušenja. Posedujemo moderne mašine za odgušenja koje nam omogućavaju da svoj posao obavljamo još bolje.

Naš tim odgušenje vertikale vrši rutinski i svakodnevno na celoj teritoriji Vidikovca i okoline. Budite obazrivi i ako posumnjate da je vertikala zapušena, pozovite nas odmah. Doćićemo u najkraćem roku i rešiti zapušenje.

Odgušenje wc šolje

U glavnom radimo hitno odgušenje wc šolje, tada dolazimo odmah i rešavamo problem. Kolege odgušenje rade sa skidanjem i bez skidanja wc šolje, povoljno i itekako kvalitetno. Oslonite se na nas preko cele nedelje, 365 dana u godini. U zavisnosti od tipa zapušenja kolega skida wc šolju da bi odgušio kanalizacionu cev ispod nje.

Na Vama je da nas pozovete a na našem timu da Vam reši sve probleme. Uvek smo dostupni i dolazimo ubrzo po pozivu na svaku adresu na Vidikovcu i u okolini.

Odgušenje kade i tuš kabine

Kada Vam je potrebno odgušenje kade, uvek zovite vodoinstalatera na vreme bez odlaganja. Odgušenje kade i tuš kabine zahtevaju mašinske sajle kako bi se rešio problem. Poput ostalih hitnih intervencija i radi ove je vrlo bitno da kolege dođu na vreme. Naše kolege su uvek dežurne, jedino je na Vama da nas pozovete čim primetite problem. Time sto osigurali da dobijete dragoceno vreme dok problem ne eskalira.

Odgušenje tuš kabine vršimo mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Takođe posle tretiranja mašinskim sajlama tuš kabine ili kade, klijent je duži vremenski period miran. Naravno treba uzeti u obzir navike korisnika pomenutih i šta sve ubacuju u njihove odvode.

Uvek smo Vam na raspolaganju.

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Mašinsko i ručno odgušenje lavaboa, kolege po dolasku odlučuju koje je rešenje najbolje. Odgušenje umivaonika se radi u njemu ili u vertikali u zidu. Već smo spoiminjali da su kolege uvek dežurne, to Vam je već itetako jasno. Spomenućemo mašinske sajle kojima odgušujemo lavabo. Radi se o specijalnim sajlama koje su kreirene da lako uđu u uski odvod lavaboa, sudopere, tuš kabine i kade. Kada dođu do zapušenja, probijaju ga, razbijaju i guraju dalje u kanalizaciju.

Mašinsko odgušenje umivanika traje oko 30-tak minuta, nekad i duže u zavisnosti od jačine zapušenja. Dešavaju se situacije gde zapušenje nije u lavabou već u vertikali zgrade ili kuće. Tada kolege pristupaju samoj vertikali obavljaju odgušenje.

Raspolažemo najmodernijim alatima i mašinama, brzi smo i efikasni u redu, oslonite se na nas!

Odgušenje slivnika svih vrsta

Mašinsko odgušenje slivnika zahteva posebne sajle koje posedujemo. Kolege su Vam uvek na raspolaganju i vrlo su povoljne. Odgušenje slivnika radimo i ručno u određenim prilikama. Kolege će odmah po dolasku doneti odluku koje je odgušenje najbolje u odnosu na tip zapušenja. Kada je reč o mašinskom odgušenju slivnika radi se o najboljoj metodi kojom odgušujemo većinu zapušenja i to vrlo uspešno.

Samo odgušenje slivnika zahteva kao kod svih ostalih odgušenja hitnu reakciju samih klijenata brz dolazak efikasan rad vodoinstalatera. Jedino na taj način se može izbeći havarija koje može nastati usled izlivanja fekalije iz slivnika. Kako bi izbegli havariju i pojavu materijalne štete naša preporuka da nas pozovete odmah čim primetite problem sa slivnikom. Kolege će doći brzo rešiće zapušen slivnik ubrzo po dolasku. Odmah po završenom poslu možete koristi kupatilo bez ikakvih problema.

Slobodno se oslonite na naše kolege u toku celog dana i cele noći, stojimo Vam na raspolaganju.

ZAMENA I SANACIJA CEVI

Profesionalna zamena cevi Vidikovac i okolina, očekujte vrhunske majstore, povoljnu cenu uz garanciju kvaliteta. Zamena cevi svih vrsta na svim lokacijama tokom dana i noći. Zamena dela cevi, zamena cele cevi ili zamena cele vodovodne ili kanalizacione instalacije u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru.

Zamena vodovodnih cevi i kanalizacionih cevi zahteva da se voda kod vodovodnih cevi zatvori a kod kanalizacionih cevi da se kanalizacija ne koristi dok traje zamena. Kolege rade vrlo brzo i efikasno kako bi zamenu obavile u najkraćem mogućem roku i vratili kupatilo ili kuhinju u funkcionalno stanje.

Pored zamene cevi radimo i popravku – sanaciju vodovodnih i kanalizacionih cevi u zidu, podu i zemlji. Kako bi se popravka cevi obavila kvalitetno kolege ponekad moraju da koriste termalne kamere radi pronalaženja tačnog mesta curenja. Našim kamerama možemo da snimamo cevi sa spoljne i sa unutrašnje strane da dobijemo odličnu sliku stanja cevi.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodnih i kanalizacionih cevi za naše kolege je standardna usluga, obezbeđujemo potreban materijal. Sanacija vodovodnih kanalizacionih cevi zahteva stručnost vodoinstalatera i moderan alat što nas tim i poseduje. Stoga nemojte taj posao raditi sami. Kolege u toku radnog dana i noći saniraju – poprave desetine cevi vodovoda i kanalizacije. Drugim rečima radi se o našoj rutinskoj usluzi koju naše kolege obavljaju svakodnevno 365 dana u godini.

Naš tim dežura tokom celog dana i noći kako bi u najkraćem mogućem periodu došao do klijenta ako mu je potrebna naša hitna usluga stoga pozovite nas odmah.

ZAMENA I MONTAŽA SANITARIJA VIDIKOVAC

Adekvatna zamena sanitarija Vidikovac, radimo sa svim sanitarijama bez obzira na tip i proizvođača. Angažujte nas bilo kojim danom u nedelji. Računajte na naše kolege i njihovu stručnost. Možete zakazati intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Sa kolegama se dogovorite ko obezbeđuje sanitarije. Ukoliko ih imate, kolege će doći u dogovorenom terminu. Ali, ako nemate obezbeđene sanitarije, možete računati na nas. Sa kolegama se dogovorite oko tipa sanitarija, informišite kolege šta Vam je potrebno od sanitarija. Kolege će ih pazariti, dopremiti i ugraditi. Uvek je najbolje rešenje da taj deo posla obavite Vi kako bi osigurali da su pazarene prave sanitarije.

Montaža sanitarija stručno i precizno, kolege montažu vrše nekoliko puta u toku dana, radi se o rutinskoj usluzi. Montaža sanitarija teče brzo, naravno treba uzeti u obzir ako se ugrađuju sve sanitarije i da li ima posebna vrsta kade, tuš kabine ili wc šolje. Spomenute sanitarije iziskuju više vremena kolegama kako bi se adekvatno ugradile. Ugradnja sanitarija može da traje oko 45 minuta pa do nekoliko sati ako se menjaju sve sanitarije. Naravno kolege će dati sve od sebe da posao bude obavljen što je pre moguće, adekovatno i kvalitetno.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Ugradnja i zamena kade i tuš kabine

Efikasna ugradnja kade, pre svega precizna i kvalitetna usluga a zatim i povoljna. Ugradnja kade od strane kvalifikovanih montažera velikog iskustva koji su posvećeni svom poslu. Kolege rade sa svim vrstama kada, bez obzira kog su proizvođača ili tipa. Potpuno su opremljeni da svoj posao obave adekvatno i kvalitetno. Ako niste obezbedili kadu, sa kolegama se možete dogovoriti oko dopremanja nove kade koju odaberete. Kolege će dopremiti i ugraditi kadu kvalitetno i pouzdano. Ukoliko se kada menja, njena zamena zahteva više posla.

Zamena kade se radi rutinski, pre svega se radi demontaža kade, zatim detaljna provera mesta ugradnje nove. Zamena kade iziskuje više stručnosti nego sama ugradnja.

Zašto?

Pre svega zato što kada se demontira stara kada, mesto je potrebno detaljno pregledati a zatim ako ima potrebe i obraditi kako bi nova kada legla valjano. Kolege u toku jedne sedmice zamene nekoliko starih kada.

Zamena tuš kabine, precizno prateći sve sve smernice struke i samog proizvođača kabine. Zamena tuš kabine se započinje takođe demontažom stare kabine. Skidanje tuš kabine se radi brzo, nakon čega se ona odprema gde klijent želi. Provera mesta ugradnje se takođe obavlja i ako je sve u redu uključujući i zidove (ako tuš kabina ima paravane), sledi montaža nove tuš kabine. Montaža tuš kabine se radi rutisnki i brzina ugradnje zavisi od tipa tuš kabine i samog lokaliteta da li ima mesta za rad ili ne. Kolege će svakako dati sve od sebe da ugradnju izvrše u što kraćem roku kako bi klijent nastavio sa korišćenjem kabine.

Računjate na naše stručne vodoinstalatere!

ZAMENA WC ŠOLJE

Ukoliko Vam je potrebna zamena wc šolje, možete nas angažati. Kolege rade svim danima, zakazivanje intervencije za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Kolege su Vam na raspolaganju u slučaju da imate problema oko wc šolje i potrebno Vam je da se problemi hitno reše. U suštini radimo non stop, kolege dežuraju tokom noći kako bi svim klijentima bili pri ruci. Brzina i efikasan rad su jedino što mogu da spasu klijenta velike materijalne štete.

Zamena wc šolje se radi rutinski bez obzira koja je wc šolja u pitanju. Pre svega se kreće sa skidanjem wc šolje i njenim odlaganjem na ugovoreno mesto. Zatim se pregleda mesto ugradnje nove i ako je potrebno obrađuje kako bi nova šolja savršeno legla na svoje msto. Montaža wc šolje se radi brzo nakon čega se ona po potrebi silikonira. Nakon kratke pauze kolege testiraju rad wc šolje i to je sve.

Znajte da smo Vam uvek na raspolaganju!

UGRADNJA LAVABOA UMIVAONIKA

Lavao zahteva dobru majstorsku ruku, iskustvo i odličan alat. Naše kolege poseduju sve navedeno i dovoljno je da ih kontaktirate. Ugradnja lavaboa – umivaonika se radi efikasno bilo da je reč o prvoj ugradnji ili zameni starog lavaboa. Zamena lavaboa traje nešto duže ali pošto su naše kolege izuzetni majstori našeg posla, sve traje manje. U zameni se kao i kod wc šolje iznad radi skidanje lavaboa a zatim pregled mesta gde je bio montiran. Zatim ako nema dodatnog posla u vidu obrade lokacije ugradnje, kolege pristupaju postavljanju.

Montaža umivaonika kada naše kolege pripreme mesto ugradnje ide kao podmazana, kolege efikasno završavaju posao i silikoniraju lavabo. Zatim ostaje da kolege prikače lavabo na vodu i kanalizaciju i to je sve. Možete normalno koristiti Vaš novi umivaonik.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.

Tu smo za Vas!

Zamena ventila i sifona

Ventili i sifoni su na prvi pogled potpuno bezopasni ali tu se varate.

Zamena ventila

Zamena ventila je vrlo važna stavka u svakom objektu. Time sebe spašavate velike havarije, bila u pitanju zamena virble ventila ili celog ventila. Ako ventil nije ispravan, mora da se popravi ili zameni, nema treće opcije AKO želite da izbegnete havariju.

Zamena sifona

Sifoni su sporiji u pravljenju štete ali itekako zahtevaju Vašu pažnju! Zamena sifona je takođe vrlo važna, nemojte je odlagati ako primetite da nije u funkciji ili je prosto dotrajao/oštećen. Njegovom zamenom ste osigurali dugi niz godina bez ikakvih problema bar kada je on u pitanju.

Savetujemo Vas da pregledate ventile i sifone, da zamenite one koji su u upitnom stanju.


Vodoinstalater Vidikovac po koji savet

Ne bi mi bili mi a da ne podelimo neke savete sa vama. To je prosto jače od nas.

Krenuli bismo od vodovodnih ventila, oni nam prave velike muke kada su najpotrebniji.

Ti mali daveži znaju da naprave velike probleme, stoga je preporučljivo ih testirati na svakih 6-12 meseci.

Zamislite da Vam pukne vodovodna cev i da imate neispravan ventil. Poplava je sledeće što ćete videti u svojoj stambenoj ili poslovnoj jedinici.

Zato, provera ventila je bitna kao i svaka druga prevencija.

Pucanje cevi smo pomenuli pa da nastavimo sa time.

Prilikom pucanja cevi, voda izlazi pod visokim pritiskom i može brzo da poplavi prostoriju ili ceo objekat.

Zavrnite ventil za vodu i pozovite vodoinstalatera. Zatim, usmerite vodu da ne napreduje u druge prostorije.

Isto postupate u sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Za svaki slučaj pročitajte  >> šta raditi u slučaju poplave stana <<

Bojleri – debeli donosioci problema

Bojler može svašta nešto a jedino dobro od svega toga jeste da greje vodu.

Sve ostalo nije dobro a ponajviše nije dobro od svih, jeste da može da eksplodira kao prava bomba, da raznese pola stana ili deo kuće.

Nije šala, ovo se dešava.

U slučaju da primetite nesvakidašnji zvuk koji potiče iz bojlera, odmah ga isključite. Zatim slobodno se odmaknete od bojlera koliko Vam stambena ili poslovna jedinica dozvoljavaju i pozovete vodoinstalatera.

Što se tiče naših saveta, dosta za ovu stranicu.

Bitno je da reagujete na vreme i bez panike.


Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Vodoinstalater Vidikovac Tim Vam je na usluzi tokom cele godine bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!