Servis, popravka vodokotlića

Servis, popravka vodokotlića, povoljne cene, garancija i račun, dolazak odmah 24h. Servis svih vrsta vodokotlića Beograd od strane stručnih servisera.


Naš tim obavlja servis vodokotlića na teritoriji Beograda i u okolini. Radimo tokom 24 sata, za hitno servisiranje vodokotlića dolazimo odmah. Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

SERVIS, POPRAVKA VODOKOTLIĆA

– Pouzdan i kvalitetan servis, popravka vodokotlića;
stručni vodoinstalateri;
– povoljan servis;
– brz servis vodokotlića:
– dostupnost non stop;
– dolazak u kratkom roku;
– originalni rezervni delovi;
– garancija;
– račun.

Servisiramo sve vrste vodokotlića, svih proizvođača i svih starosti adekvatano i kvalitetno. Naši serviseri dolaze na vašu adresu u ugovorenom terminu sa odgovarajućim zamenskim delovima. Vrlo brzo i efikasno obavljaju servis vodokotlića i osposobljavaju ga za rad.

Pročitajte ispod o mogućim problemima sa vodokotlićem.

Servis vodokotlića Beograd – kvalitet servisa

Vodokotlići su vrlo spečifični, pogotovo ugradne verzije koje su danas sve populfpopraarnije. Zahtevaju posvećenost kako bi se servis obavio pravilno i kvalitetno. Naš servis vrši stručnu analizu vodokotlića i na osnovu nje obavlja standardni servis ili popravku ako je potrebno. Ukoliko mislite da znate u čemu je problem sa vodokotlićem, slobodno informišite kolege a oni će svakako to uzeti u obzir prilikom provere.

Nakon detaljne provere vodokotlića, kolege donose odluku šta je potrebno zameniti a šta ne kako bi vodokotlić radio besprekorno. Kod ugradnih vodokotlića je sam servis zahtevniji i traži više vremena kako bi se obavio valjano. Dok kod standarnih vodokotlića sve teče brže. Kvalitet naše usluge je na visokom nivou, svaki servis vodokotlića vršimo profesionalno i pedantno.

Servis vodokotlića Beograd uz kvalitetnu uslugu, stručne savete izdaje račun i garanciju na obavljeno. Pored servisa vodokotlića, pregledamo njegovo crevo za vodu i ventil koji je zadužen za njega. Ovo je vrlo bitno za obaviti ako su kolege već kod Vas. U većini slučajeva, creva su u lošem stanju a ventili su u glavnom dotrajali. Vrlo je važno da obratite pažnju na ventil vodokotlića.

Problemi sa vodokotlićem

Najpoznatiji problem sa vodokotlićem jeste da neprekidno curi voda (servis vodokotlića nije obavljen na vreme). Na prvi pogled i jeste bezazleno, voda otiče kroz wc šolju dalje u kanalizaciju. Nema nikakve štete i sve je u redu. Ali, trošak potrošene vode postoji i nije mali. Da li ste znali da neisparavan vodokotlić može da potroši i do 80-tak litara vode u roku od jednog sata? Sada zamislite da ne obavite popravku vodokotlića danima. To vam je za 3 dana 2880 litara vode ili za nedelju dana 6720 litara vode.

U slučaju da mesec dana niste obraćali pažnju na ovaj problem, količina vode koja je otekla u kanalizaciju je 28800 litara vode. Prilično velike cifre, zar ne? I to sve zbog jednoh neispravnog zvona u vodokotliću (preporučujemo redovan servis vodokotlića). I ovakve situacije su realne i često se dešavaju.

Servis vodokotlića Beograd po povoljnim cenama

Povoljne cene servisa vodokotlića su kod nas standard decenijama. Radimo servis vodokoltića na teritoriji Beograda i okoline više od 35 godina. Od prvog dana pa do danas servis radimo kvalitetno i povoljno uz račun i garanciju. Našim klijentima štedimo novac kvalitetnim servisom vodokotlića, time im obezbeđujemo dugogodišnji rad bez ikakvih problema. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, dolazimo odmah i efikasno Vam i popravljamo pokvareni vodokotlić.

Servis vodokotlića Beograd – hitne intervencije

Kada je u pitanju vodokotlić, hitne intervencije su vezane za pucanje creva vodokotlića ili njegovog ventila. Kolege u tim slučajevima dolaze vrlo brzo i na efikasan način rešavaju havariju. Kada se desi opisano, najbitnije je da reagujete odmah, u suprotnom kupatilo ili toalet će Vam se brzo napuniti vodom. U tom slučaju imate poplavu, stana, kuće ili poslovnog prostora. Hitna reakcija sugrađana i naš brz dolazak u 90% slučajeva rešava ovakve probleme na vreme. Zato naše kolege dežuraju tokom dana i noći kako bi došli do Vas u najkraćem roku.

Hitan servis vodokotlića Beograd se radi i kod nekontrolisanog puštanja vode u wc šolju. Ukoliko klijent ne uspe da zatvori vodu na ventlilu vodokotlića, potrebno je da nas nazove. Dolazimo odmah ili u ugovorenom terminu. U ovom slučaju gde ventil nije ispravan ili prosto ne znate kako da zaustavite vodu koja bez kontrole ide iz vodokotlića, ako nas ne pozovete, može doći do visokog računa za vodu (opisali smo iznad). Nema poplave ali zato visok račun za vodu je vrlo moguć. Stoga, reagujte na vreme i pozovite nas.

Kolege uvek dežuraju i mogu odmah krenuti na Vašu adresu!

MAJSTOR ZA VODOKOTLIĆ

Naš majstor za vodokotlić Vam je pri ruci dok trepnete ili kada se dogovorite oko termina. Majstor je tu kada Vam je hitno ali i kada želite servisirate svoj vodokotlić. Termine sve poštuje kao i ostale naše kolege, brz je u dolasku i efikasan u radu.

Pravi majstor a vodokotlić odmah po dolasku zna šta nije redu sa vodokotlićem. Naravno, uvek je potrebna određena analiza kako bi se utvrdili detalji ali u suštini, kolega može odmah da krene sa radom. Preporuka majstora jeste da svoj vodoktolić servisate na vreme kako bi Vam radio pravilno i služio Vas bez problema.

Računajte na naše kolege!

Zamena zvona u vodokotliću

Ako Vam je potrebna zamena zvona na vodokotliću, naše kolege su tu. Zakažite zemenu ili ukoliko je potrebno dogovorite se sa kolegama da dođu odmah. U slučaju da Vam je potrebna naša usluga u kratkom roku, kolege će doći što pre i rešiće Vaš problem. Zvono vodokotlića ne radi iz dva razloga, dotrajalo je ili je oštećeno. Kolege će ga zameniti novim, adekvatnim zvonom koje će Vas služiti dugi niz godina.

Na sve pružene usluge izdajemo račun i garanciju.

Podešavanje nivoa vode u vodokotliću

Podešavanje nivoa vode u vodokotliću je standardna usluga naših vodoinstalatera koja prilično pomaže našim klijentima. Nivo vode u vodokotliću je bitna stavka za normalno funkcionisanje vodokotlića. Ukoliko je ima premalo, wc šolja se ne ispira adekvatno. Ali, ako je previsok nivo vode u vodokotliću nastaje takođe problem.

Najbolje što možete da uradite jeste da angažujete stručno lice koje će obaviti nivelisanje nivoa vode u vodokotliću kako bi on radio svoj posao pravilno, bez problema i kvarova. Budite sigurni u svoj izbor majstora, oslonite se na nas!

Zamena manžetne na vodokotliću

Sama zamena manžetne traje kratko, kolege su vrsni majstori i posao će obaviti vrlo brzo i pedantno. Zamena manžetne na svim vrstama vodokotlića svih starosti. Kolege će kao i kod drugih usluga obezbediti sav potreban material za rad. Na Vama je da uživate i da se oslonite na naše stručne kolege. Ne možemo Vam objasniti kako se menja manžetna iz razloga što lako možete da pogrešite i da nastane velika havarija.

Nakon zamene manžetna ne sme da pravi probleme a kamoli poplave i da bude uzrok pojave vlage i sličnih problema. Zato je važno da bude zamenjena na vreme i to od strane stručnog lica.

Problem sa ventilom – servis vodokotlića

Već smo spomenuli da ventil vodokotlića može da napravi velike probleme poput poplave. U slučaju neispravnosti, ventil će verovatno pući i velika količina vode će početi da se širi kupatilom ili toaletom. Ako Vam se ovo desi, najbitnija stvar jeste da budete brzi i da reagujete odmah. Voda iz ventila izlazi vrlo brzo, prskajući sve oko sebe. Pozovite nas odmah a zatim peškirom pokrijte ventil kako bi suzbili prskanje vode. Naše kolege za hitne intervencije će odmah doći.

Ukoliko sami rešite da zavrnete ventil kod vodokotlića, radite to polako i sa osećajem, kako ne bi došlo du njegovog pucanja usled korozije. Ako niste sigurni u to što radite, pozovite servis vodokotlića Beograd da Vam obavi zamenu ventila i ako je potrebno servis vodokotlića.

Problem sa crevom – servis vodokotlića

Dobro poznati problem sa crevom kod vodokotlića se rešava brzo i efikasno ako to obavljaju stručna lica. U suprotnom, moguće su greške ili nespretnost a cena toga je velika. Zamislite da menjate crevo vodokotlića i da je potrebno zavrnuti ventil koji je zapekao. Čim je zapekao, to znači da može da pukne prilikom korišćenja. Servis vodokotlića Beograd Vam savetuje da budete potpuno fokusirani i da ako osetite da je teže zavrnuti/odvrnuti ventil, nemojte to da radite. Velika je šansa da će pući. Ostavite to nama, mi tokom dana zamenimo nekoliko desetina raznih ventila, pa nam je to rutinska stvar. Kao što smo spomenuli iznad, kada vršimo servis bojlera,  proveravamo i stanje ventila. Narvno tom prilikom naši serviseri pregledaju i crevo vodokotlića.

Servisiranje vodokotlića

Pouzdano servisiranje vodokotlića svih vrsta, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Servisiranje vodokotlića Beograd i okolina svim danima. Obezbeđujemo potrebne zamenske delove ali kao što smo već spomenuli to možete da obavite i Vi. Bitno je da ste pazarili kvalitetne delove koji će Vašem vodokotliću omogućiti da i dalje radi kao prvog dana.

Kod servisiranja bilo da je u pitanju vodokotlić ili bojler, bitno je da se ono radi pravovremeno. Nemojte čekati da dođe do problema i tek onda rešavate problem sa vodokotlićem. Tada vas njegovo vraćanje u normalan rad više košta. Naš tim kao što smo naveli radi sa svim vrstama vodokotlića, svih proizvođača, za nas nema nepoznanica kada su u pitanju problemi sa njima. Ukoliko servis nije moguć kolege će Vam predložiti adekvatnu zamenu, u dogovoru sa Vam će otići i pazariti vodokotlić, dopremiće ga i zameniti njime stari.

Bitno je da znate da se možete uvek osloniti na naš tim!

Servis vodokotlića Beograd svih vrsta

Vodokotlići se mogu naći u nekoliko različitih vrsta, svaka od njih ima svoje vrline i mane. Mi servisiramo sve vrste vodokotlića, naše kolege su specijalizaovane za sve proizvođače i servisiraju ih svakodnevno. Način na koji će se obaviti servis vodokotlića zavisi od njegovog tipa, da li je ugradni ili ne. Kod ugradnih vodokotlića servis je složeniji i zahteva veću posvećenost. Takođe, rezervni delovi su nešto skuplji ali to je normalno ako se uzme u obzir tip vodokotlića.
Servis vodokotlića Beograd servisira i stare vodokotliće ako su globalno funkcionalni. Postoje primeri vodokotlića koji su u izuzetno lošem stanju pa ih nije moguće servisirati a da cena servisiranja ne bude 60% novog vodokotlića. U tim slučajevima, klijentima dajemo stručan savet koji vodokotlić da pazare ili da to mi obavimo umesto njih.

Od našeg tima očekujte stručan servis vodokotlića ili kao što smo naveli savet za kupovinu novog. Na servise i ostale naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Servis vodokotlića Beograd i rezervni delovi

Kada su u pitanju rezervni delovi vodokotlića, naš servis koristi isključivo originalne delove kako bi se osigurao normalan rad dugi niz godina. Naravno, klijenti mogu sami da obezbede odgovarajuće delove koje oni žele, mi ćemo obaviti servis. Savetujemo da zamenske delove vodokotlića birate po kvalitetu a ne po ceni. Imaćete funkcionalan vodokotlić duže vreme i bićete zadovljni time.

Korisćenjem kvalitetnih delova, servisiranje se obavlja pravilno i adekvatno, što je našem servisu vrlo bitno. Sve naše usluge pa i servis vodokotlića vršimo na najbolji mogući način i time gradimo veličinu kao servis. Od prvog dana našeg poslovanja, posao obavljamo adekvatno, tako je i sada, tako će i biti.

Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, ako Vam je potreban hitan servis vodokotlića. Imate nogućnost zakazivanja servisa i do nekoliko dana u napred, zakažite servis kada Vama odgovara.

Servis vodokotlića Novi Beograd

Novi Beograd je opština gde obavljamo priličan procenat servisa i popravke vodokotlića. Servis vodokotlića vršimo kod naših sugrađana i kod pravinih lica. Sarađujemo sa velikim brojem firmi na Novom Beograd i okolini. Našim saradnicima redovno u određenim intervalima servisiramo vodokotliće. Ovo je vrlo pohvalno i kada bi većina sugrađana ovako gledala na vodokotliće, velikih havarija ne bi ni bilo.

Naša preporuka jeste da se jednom u godinu ili dve dana pregleda vodokotlić, kako bi se eventualno zamenili dotrajali delovi poput dihtunga plovka i zvona. Time se osigurava da vodokotlić radi besprekorno kao prvog dana.

Poslujemo na celoj teritoriji Novog Bograda i okoline, dolazimo u svaki deo grada. Imate mogućnost da zakažete servis vodokotlića ili da naše kolege dođu odmah ako je hitan slučaj u pitanju. Naše kolege dolaze ubrzo nakon vašeg poziva, stručno i efikasno rešavaju sve vrste problema.

Ukoliko znate šta nije u redu sa vodokotlićem, možete odmah reći našim kolegama kako bi obezbedili zamenski deo. U slučaju da niste sigurni, bolje ostavite da se kvar utvrdi kada kolege budu radile servis vodokotlića.

Servis vodokotlića Voždovac

Na teritoriji Voždovca i okoline sarađujemo sa velikim brojem firmi kojima obezbeđujemo servis ne samo vodokotlića već i bojlera, slavina itd. Voždovac je velika opština, stoga deo naših timova radi samo na ovoj opštini. Specijalizovani su za servis vodokotlića svih vrsta. Možete zakazati servis kada Vama odgovara ili zahtevati da kolege dođu u što kraćem roku. Stanje vodokotlića na Voždovcu je realitavno dobro, naš tim redovno servisira veliki broj vodokotlića kod saradnika. Takođe, vrlo često smo kod naših sugrađana na nivou jednog radnog dana radi servisa ili popravke vodokotlića.

Dolazimo u svaki deo Voždovca, na nas se možete osloniti u svakom trenutku. Ako tražite stručan servis za vodokotliće, na pravom ste mestu. Naš posao obavljamo stručno i kvalitetno za šta izdajemo garanciju i račun. Budite slobodni da nas kontaktirate putem kontakt telefona ili e-maila.

Servis vodokotlića Zvezdara

Povoljan servis vodokotlića Zvezdara i okolina, povoljne cene, izdajemo račun i garanciju. Naš servis Vam je na raspolaganju na celoj teritoriji Zvezdare, dolazimo u dogovorenom terminu ili po hitnom postupku. Kolege su Vam na raspolaganju radi zakazivanja servisiranja za isti dan ili kada Vama odgovara. Kao što smo već naveli, dostupni smo radi hitnih intervencija, na Vama je samo da nas pozovete. Kolege obezbeđuju sve potrebne zamenske delove.

Naravno, ukoliko već imate zamenske delove, kolege mogu njih koristiti. Bitno je da naznačimo da je potrebno da budu adekvatnog kvaliteta kako bi i Vi i mi bili zadovoljni urađenim poslom. Nama je bitno da se kvalitet zadovolji, time osiguravamo da vam Vaš vodokotlić radi dugi niz godina bez ikakvih problema. Ukoliko primetite da vodokotlić ne radi dobro, pozovite nas i u odnosu na to o kakvom je problemu reč, kolege će doći odmah ili ćete se dogovoriti oko termina.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.

Zakazivanje usluge

Bilo da je u pitanju servis, zamena, postavljanje vodooktlića ili neka naša druga usluga, možete je zakazati kada Vama odgovara. Na Vama je da na osnovu Vašeg slobodnog vremena se dogovorite sa našim kolegama oko najboljeg termina.

Kolege poštuju sve termine ali potrebno je ponekad uzeti u obzir prevelike gužve u Beogradu koje mogu da utiču a dolazak vodoinstalatera. Na Vama je samo da nas pzoovete i to je sve. Stručne koleće ge obaviti sve šta je potrebno.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!