Ventil u kupatilu, ventil u kuhinji

Ukoliko je došlo do poplave u stanu ili kući, odmah nas pozovite – 011/407-8-100 i 064/049-111-4 hitne intervencije! Zanima Vas zamena ventila – zakažite intervenciju.


Ventil u kupatilu i kuhinji nije večan!

U zavisnosti od njegovog kvaliteta, radni vek ventila je duži ili kraći. Trudite se da menjate ventile na vreme. Kada primetite da je ventil vlažan, kaplje voda iz ventila u kupatilu ili kuhinji, curi voda iz ventila, vlaži zid sa druge strane(kupatila ili kuhinje), kapanje vode sa plafona komšijama ispod, slivanje vode niz pločice, vreme je da se provere svi ventili u kupatilu ili kuhinji. Zamena ventila u kupatilu ili zamena virble ventila ili kuhinji zahteva alat i ruke vodoinstalatera. Kvalitet ventila je presudan, uvek zahtevajte kvalitetne ventile! Kvalitetan ventil ne garantuje da nikad neće doći do curenja iz ventila. Jedno je sigurno, mogućnost za curenje ventila(kvalitetan ventil) je daleko manja ukoliko ih uporedimo sa jeftinim Kineskim ventilima

Kada su u pitanju ek ventili, ukoliko su nekvalietni, sem poplave i štete mogu da nanesu i povrede ukućanima. Jednu takvu povredu nastalu pucanjem ek ventila, opisaćemo u postu na sledećoj stranici – Neprijatnosti.

Važno je da ne zanemarie ventile u kupatilu ili kuhinji, njiov kvar skoro uvek prouzrokuje okolnu štetu koja uopšte nije mala. Curenje ventila lako prouzrokuje štetu kod komšije ispod ili pored Vas. Curenje ventila takođe i Vama prouzrokuje štetu na razne načine. Počev od bezazlenih lokvica vode, pa sve do pucanja ventila i tela ventila koja pruzrokuju poplavu. Dok Vi stignete da reagujete na vreme, voda je već van kupatila ili kihinje. Sada zamislite da pukne ventil u kupatilu ili kuhinji a Vi niste u stanu ili kući. Uskoro ćemo pisati na sledećoj stranici gde se nalaze naš postovi – Neprijatnosti, o raznim poplavama i štetama nastalim kada dođe do pucanja ventila.

Vodoinstalateri Beograd Tim svim svojim sugrađanima preporučuje da kupuju isključivo kvalitetne ventile i ek ventile. Uvek je bolje platiti skuplji ventil i biti siguran u pouzdanost istog, nego čekati trenutak kada će doći do poplave u stanu ili kući.

Pucanje ventila u kupatilu - Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ventila u kupatilu – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ek ventila u kupatilu - Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ek ventila u kupatilu – Vodoinstalateri Beograd Tim

Teme koje Vas možda zanimaju:

Zamena EK ventila

Curenje vode od komšija iznad

Renoviranje kupatila

Zagušenje i odgušenje sudopere

Curenje vode sa plafona

Pozovite nas!