Ventil u kupatilu, ventil u kuhinji

Ventil u kupatilu, ventil u kuhinji, ukoliko je došlo do poplave usled pucanja ventila pozovite nas hitne intervencije! Zakažite intervenciju do nekoliko dana u napred. Radimo non stop!

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Ventil u kupatilu i kuhinji

Pre svega, ventil u kupatilu i ventil u kuhinji imaju svoju fukciju a to je zatvaranje i puštanje vode. Ukoliko ventil u kupatilu ili ventil u kihinji nisu ispravni, zakazaće kada Vam je najpotrebnije. U zavisnosti od njegovog kvaliteta, radni vek ventila je duži ili kraći. Trudite se da menjate ventile na vreme.

Stručna zamena ventila za vodu 00:24h

Opisaćemo Vam pojedine znake da prepoznate kada ventili nisu isravni.

Ventil vlažan

Kada je ventil vlažan, to nam govori da nešto nije u redu. Reagujte na vreme i vlažan ventil zamenite novim ili servisirajte ventil pre nego što nastane poplava. Nije nužno da će poplava 100% nastati ukoliko je vlažan ventil ali ono što je sigurno jeste da taj ventil neće raditi kada Vam bude najpotrebniji.

Kaplje voda iz ventila

Ukoliko kaplje voda iz ventila, situacija je ozbiljnija i zahteva da reagujete u kratkom roku. Kada kaplje voda iz ventila to Vam je znak da je prilično popustio i da može doći do poplave. Za razliku od vlaženja ventila, kapljanje vode iz ventila je ozbiljna pojava i naša preporuka je zamena u kratkom roku. Nipošto nemojte zanemarivati ovaj problem, može Vas skupo koštati usled pucanja ventila i poplave.

Curi voda iz ventila

Kada curi voda iz ventila, situacija alarmantna i vreme je da pozovete hitne intervencije. Brzo i efikasno rešavamo problem kada curi voda iz ventila. Potrebna je hitna reakcija kako Vas, tako nas! Ovaj problem morate rešiti odmah inače nastaje poplava objekta.

U ovom slučaju ventil je pukao, možda ne skroz ali delimično da. Voda izlazi kroz ventil pod velikim pritiskom i taj pritisak iz momenta u momenat može maksimalno narasti. Reagujte odmah!


Odličan primer kako ventil može da napravi problem – kapanje vode sa plafona komšijama ispod.


Slivanje vode niz pločice

Moguće je slivanje vode niz pločice zbog ventila za vidu. Zapravo, slivanje vode niz pločice se u većini slučajeva dešava baš zbog neispravnih ventila. Potrebno je da reagujete odmah iako nije vidljiva šteta kod Vas, u objektima ispod i pored Vas je mogća pojava vlage pa i vode.

Zamena ventila u kupatilu ili zamena virble ventila ili kuhinji zahteva alat i ruke vodoinstalatera. Kvalitet ventila je presudan, uvek zahtevajte kvalitetne ventile! Kvalitetan ventil ne garantuje da nikad neće doći do curenja iz ventila. Jedno je sigurno, mogućnost za curenje ventila(kvalitetan ventil) je daleko manja ukoliko ih uporedimo sa jeftinim Kineskim ventilima.

Kada su u pitanju ek ventili, ukoliko su nekvalietni, sem poplave i štete mogu da nanesu i povrede ukućanima. Jednu takvu povredu nastalu pucanjem ek ventila, opisaćemo u postu na sledećoj stranici – Neprijatnosti.

Zapekao ventil u kupatilu i kuhinji

Ako Vam je zapekao ventil u kupatilu ili kuhinji, najbolje je da pozovete vodoinstalatera kako ne bi ventil pukao. Nemojte sami odvrtati ventil (zapekao ventil) iz razloga što je vrlo moguće da će doći do njegovog pucanja. Tada, voda pod visokim pritiskom izbija iz puklog ventila i poplavljuje kupatilo, kuhinju i ostatak objekta.

Zapekao ventil u kupatilu i kuhinji rešava isključivo stručno lice kako bi se izbegla materijalna šteta. Stoga pozovite naše kolege, dolazimo odmah po pozivu ili u zakazanom terminu. Radimo non stop – 24 sata i na svaku adresu u Beogradu i u okolini dolazimo ubrzo po pozivu.

Zapekli ventili su veoma česta pojava iz razloga što se ne proveravaju na vreme već kada je potrebno ih zavrnuti. Nije bitno da li je zapekao glavni ventil ili je zapekao ek ventil, potrebna je Vaša hitra intervencija kako bi ga popravili ili zamenili na vreme – pre neke havarije. Ukoliko primetite da se ventil zaglavio ili ventil se ne okreće, pozovite nas kako bi problem rešili i osposobili ventil da radi kada bude bilo najpotrebnije.

Ventil u kupatilu i kuhinji – reagujte na vreme!

Važno je da ne zanemarite ventile u kupatilu ili kuhinji, njihov kvar skoro uvek prouzrokuje okolnu štetu koja uopšte nije mala. Curenje ventila lako prouzrokuje štetu kod komšije ispod ili pored Vas. Curenje ventila takođe i Vama prouzrokuje štetu na razne načine. Počev od bezazlenih lokvica vode, pa sve do pucanja ventila i tela ventila koja pruzrokuju poplavu. Dok Vi stignete da reagujete na vreme, voda je već van kupatila ili kihinje.

Sada zamislite da pukne ventil u kupatilu ili kuhinji a Vi niste u stanu ili kući. Uskoro ćemo pisati na sledećoj stranici gde se nalaze naš postovi – Neprijatnosti, o raznim poplavama i štetama nastalim kada dođe do pucanja ventila.

Vodoinstalateri Beograd Tim svim svojim sugrađanima preporučuje da kupuju isključivo kvalitetne ventile i ek ventile. Uvek je bolje platiti skuplji ventil i biti siguran u pouzdanost istog, nego čekati trenutak kada će doći do poplave u stanu ili kući.

Pucanje ventila u kupatilu - Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ventila u kupatilu – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena ventila u kupatilu

Zamena ventila u kupatilu na svim lokacijama, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Zamena ventila u kupatilu se radi 24h u slučaju hitnih intervencija. Kolege rade sa svim vrstama ventila svih proizvođača, posedujemo zamenske ventile koje možemo da obezbedimo našim klijentima. Naravno, klijenti mogu da obezbede potrebne ventile ali ukoliko to nisu uradili, to nije nikakav problem.

Vrlo je bitno da su ventili u kupatilu ispravni u svakom smislu. Nije dobro ako ventil ne može da zatvori vodu ili niste u mogućnosti uopšte da okrenete ventil. Ventil je odbrana u slučaju pucanja cevi kada nastaje brza poplava. Takođe je vrlo važan kada menjamo deo cevi ili na primer želimo da zamenimo bojler. Iz navedenih razloga je važno da ventili budu potpuno ispravni u svakom trenutku, nemojte dovoditi sebe u opasnost ili u situaciju da morate sanirati materijalnu štetu.

Kao što smo već naveli, sami ventili mogu biti uzrok velikog problema i materijalne štete. Ukoliko ventil pukne, voda pod izuzetno visokim pritiskom izlazi iz njega i brzo poplavljuje kupatilo. Pucanje ventila nije retka pojava, naprotiv zbog lošeg stanja ventila globalno u stanovima i kućama često dolazi do pucanje ventila. Tada naše kolege po hitnom postupku dolaze na adresu i rešavaju problem u kratkom roku.

Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ukoliko primetite da ventil curi ili bilo kakav drugi problem sa njim.

Stojimo vam na raspolaganju 24h!

Popravka ventila u kupatilu i kuhinji

Stručna popravka ventila u kupatilu i kuhinji, povoljna cena usluge uz izdavanje računa i garancije. Popravka svih vrsta ventila, kolege rade non stop – 24h. Računajte na nas 365 dana u godini. Kolege dolaze na svaku adresu u Beogradu i u okolini u što kraćem roku bez kašnjenja i odlaganja dolaska. Kao što smo već naveli, važno je da nas pozovete na vreme. Kolege će se potruditi da dođu što pre i u najkraćem mogućem roku i da reše problem.

Popravka ventila nije uvek moguća, kolege će svakako dati sve od sebe da poprave svaki ventil. Nekad, prosto nije moguće sanirati štetu na ventilu koju je napravio zub vremena ili je prosto oštećen. Pre svega, kolege moraju da dođu kod Vas pa da pogledaju ventil, nakon pregleda mogu Vam reći kako rešiti problem. Ako popravka nije rešenje, kolege će zameniti ventil odgovarajućim, imaju kod sebe zamenske ventile. Ako se pak desi da je potrebno pazariti ventil, kolege će obaviti taj deo posla. Možete se u potpunosti osloniti na nas.

Bilo bi mudro da kolege pogledaju i ostale ventile u objektu kako bi se osigurao pravilan rad svih ventila. Iskoristite dolazak kolega da obavite i druge vodoinstalaterske poslove ako za time ima potrebe. Tu smo za Vas!


Pucanje ek ventila u kupatilu - Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ek ventila u kupatilu – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kvalitet usluge

Vodoinstalateri Beograd Tim Vam pruža kvalitetne vodoinstalaterske usluge, visokog kvaliteta i pouzdanosti. Vodovodni ventili su odličan primer koliko velika materijalna šteta može da nastane usled problema na njima. Problem može da nastane uslud dotrajalosti ventila ali i zbog neadekvatne ugradnje. Lošu ugradnju/zamenu ili popravku možemo slobodno uvrstiti u česte razloge što se dešavaju velike havarije.

Kako bi sve navedeno izbegli, najbolje je da se odlučite za vodoinstalatera koji Vam obezbeđuje pravu uslugu račun i garanciju. Jedino na taj način možete sebi osigurati kvalitetnu uslugu. Kvalitet kod zamene ventila je presudan i nikada nemojte gravitirati ka najnižoj ceni usluge već onoj najracionalnijoj. Kolege će Vam rešiti sve probleme sa ventilima ali takođe pružiti sve ostale vodoinstalaterske usluge.

Dostupni smo Vam tokom cele godine, računjate na nas!

Računajte na nas!

Zakazivanje intervencije

Imte mogućnost da zakažete intervenciju za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Uskladite dolazak kolega sa Vašim obavezama. Mi smo vrlo fleksibilni što se tiče dogovora, na Vama je samo da nas pozovete i to je sve. Kolege će obaviti sve što je potrebno. Obezbedićemo sav potreban materijal i zamenske delove koji su nam potrebni u radu. U slučaju da su Vam potrebne naše hitne intervencije na raspolaganju smo Vam tokom celog dana ali tokom cele noći. Kolege će doći brzo na Vašu adresu i vrlo efikasno će rešiti bilo koji problem sa ventilima bilo da se radi o ventilu kuhinji, kupatilu, šahti ili na nekoj drugoj lokaciji.

Oslonite se na nas!

Teme koje Vas možda zanimaju:

Zamena EK ventila

Curenje vode od komšija iznad

Renoviranje kupatila

Zagušenje i odgušenje sudopere

Curenje vode sa plafona

Pozovite nas!