• Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu, povoljna cena, garancija i račun. Zamena ventila – hitne intervencije, dostupni smo 24h. Zamena ventila brzo, povoljno. Dolazak odmah!


Zamena ventila za vodu Beograd, pomenutu uslugu obavljamo na celoj teritoriji grada Beograda. Dostupni smo 24h, svim danima u godini, u svakoj Beogradskoj opštini. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

ZAMENA VENTILA ZA VODU

  • Stručna i pouzdana usluga;
  • povoljna usluga zamene;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • hitne intervencije;
  • zakazivanje intervencije;
  • brz dolazak;
  • baza rezervnih ventila svih vrtsa;
  • garancija;
  • račun.

Obezbeđujemo zamenu svih vrsta ventila na svim lokacijama u zgradi, kući ili poslovnom prostoru. Naš tim je uvek dostupan, 365 dana u godini smo na raspolaganju svim sugrađanima iz Beograda i okoline.

Zamena ventila za vodu se ubraja u hitne intervencije. Takođe, zamena ventila spada i u regularne intervencije. Kakva je razlika između navedenih intervencija i zašto je tako?

ZAMENA VENTILA – HITNE INTERVENCIJE

Neispravan ventil za vodu može napraviti izuzetno veliku štetu, pa čak i da ugrozi nečiji život (zamena je svakako jeftinije rešenje). Postoje glavni ventili u stanu/kući/zgradi i regularni ventili za slavine, sudopere, bojlere i slično. Zamislite situaciju gde Vam je pukla cev u zidu. Pokušali ste da zavrnete glavni ventil ali on nije ispravan ili čak pukne (ukoliko ventil pukne, voda počinje da izlazi velikom brzinom i na mestu pucanja ventila).

U ovoj situaciji Vam je potrebna hitna zamena ventila za vodu! Dolazimo odmah po pozivu i obavljamo zamenu ventila u najkraćem roku!

ZAMENA VENTILA – REGULARNE INTERVENCIJE

Regularna zamena ventila obavlja se nakon izražene sumnje klijenta ili vodoinstalatera da određeni ventil nije ispravan i da se mora zameniti. Kako da znate kada je vreme da se ventil zameni?

Zamena ventila se obavlja čim se primeti curenje ili vlaženje oko ventila. Zatim, zamena se obavlja u slučaju da je ventil vidno star, oštećen ili ne vrši svoju funkciju (ne zatvara vodu). Zamena se takođe obavlja kada se primeti vlaga u jednom delu kupatila u blizini ventila. Prvo se analizira da li je izvor vlage ventil pa tek onda se obavlja zamena ventila.

ZAMENA VENTILA BEOGRAD

Stručna zamena ventila Beograd po povoljnim cenama, garancija i račun. Radimo non stop. Naš tim posluje u svim opštinama našeg glavnog grada. U svakoj opštini se nalazi nekoliko naših timova koji su spremni da dođu na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Potpuno smo opremljeni da obavimo svaku zamenu ventila bez obzira na njegov tip ili lokaciju. 

Posedujemo našu bazu rezervnih delova, ventila i vodomaterijala, tako da smo u mogućnosti da obavimo većinu naših usluga odmah po dolasku. Kolege su stručni vodoinstalateri višedecenjskog iskustva koji svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno. Pratimo sve smernice naše struke, kako bi osigurali najbolju moguću uslugu.

Kao što smo iznad napisali, zamenom ventila možete Vas spasiti velikih muka i problema. Radi se u većini slučajeva o jednostavnoj intervenciji (postoje slučajevi kada se zamena oduži i do sat vremena), nakon koje nemate razloga za brigu. Budite sigurni da su Vaš stan, kuća ili zgrada obezbeđeni kvalitetnim ventilima. Ventil je jedina tačka u stanu/kući/zgradi koja može da zaustavi izlivanje vode istog momenta. Ukoliko on nije u funkciji, brzo dolazi do poplave, velike štete pa čak i do strujnog udara! Reagujte na vreme!

Zakazivanje intervencije

Kod nas imate mogućnost da kolege dođu na Vašu adresu u kratkom roku, drugim rečima radi se o hitnoj intervenciji. Takođe, sa našim kolegama se možete dogovoriti oko termina koji Vama odgovara. Zakažite uslugu shodno Vašim obevazama. Imate mogućnost zakazivanaj intervencije i do nekoliko dana u napred.

Kolege su dostupne na svim lokacijama u Beogradu i u okolini. Dolazimo u tačno naznačeno vreme bez kašnjenja ili odlaganja. Naš tim je tu za Vas u svakom trenutku, bez obzira koja Vam naša usluga treba. Budite slobodni da se oslonite na nas, naše dežurne kolege su Vam uvek dostupne.

Na sledećoj stranici pročitajte šta se dešava kada glavni ventil kuće nije ispravan – www.vodoinstalateribeograd.com/pukla-vodovodna-cev-u-kupatilu-poplava-kuce

Ispod pogledajte video snimak pomenute situacije iznad, gde neispravan ventil nije sprečio poplavu kuće!


Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Tagovano u temi ,
Pozovite nas!