• Zamena ventila za vodu

Ukoliko Vam je potrebna zamena ventila za vodu, kontaktirajte nas – 011/407-8-100; 064/049-111-4


Zamena ventila za vodu Beograd, pomenutu uslugu zamene ventila obavljamo na celoj teritoriji grada Beograda. Dostupni smo 24h, svim danima u godini!

Zamena ventila za vodu se ubraja u hitne intervencije. Takođe, zamena ventila spada i u regularne intervencije. Kakva je razlika između navedenih intervencija i zašto je tako?

Zamena ventila za vodu – hitne intervencije

Neispravan ventil za vodu može napraviti izuzetno veliku štetu, pa čak i da ugrozi nečiji život (zamena ventila je svakako jeftinije rešenje). Postoje glavni ventili u stanu/kući/zgradi i regularni ventili za slavine, sudopere, bojlere i slično. Zamislite situaciju gde Vam je pukla cev u zidu. Pokušali ste da zavrnete glavni ventil ali on nije ispravan ili čak pukne (ukoliko ventil pukne, voda počinje da izlazi velikom brzinom i na mestu pucanja ventila). U ovoj situaciji Vam je potrebna hitna zamena ventila za vodu! Dolazimo odmah po pozivu i obavljamo zamenu ventila u najkraćem roku!

Zamena ventila za vodu – regularne intervencije

Regularna intervencija – zamena ventila se obavlja nakon izražene sumnje sugrađana/sugrađanke ili vodoinstalatera da određeni ventil nije ispravan i da se mora zameniti. Kako da znate kada je vreme da se ventil zameni?

Zamena ventila se obavlja čim se primeti curenje ili vlaženje oko ventila. Zatim, zamena ventila se obavlja u slučaju da je ventil vidno star, oštećen ili ne vrši svoju funkciju (ne zatvara vodu). Zamena ventila se takođe obavlja kada se primeti vlaga u jednom delu kupatila u blizini ventila. Prvo se analizira da li je izvor vlage ventil pa tek onda se obavlja zamena ventila.


Kao što smo iznad napisali, zamena ventila može Vas spasiti velikih muka i problema. Radi se u većini slučajeva o jednostavnoj intervenciji (postoje slučajevi kada se zamena ventila oduži i do sat vremena), nakon koje nemate razloga za brigu. Budite sigurni da su Vaši stan, kuća ili zgrada obezbeđeni kvalitetnim ventilima. Ventil je jedina tačka u stanu/kući/zgradi koja može da zaustavi izlivanje vode istog momenta. Ukoliko on nije u funkciji, brzo dolazi do poplave, velike štete pa čak i do strujnog udara! Reagujte na vreme!

Na sledećoj stranici pročitajte šta se dešava kada glavni ventil kuće nije ispravan – www.vodoinstalateribeograd.com/pukla-vodovodna-cev-u-kupatilu-poplava-kuce

Ispod pogledajte video snimak pomenute situacije iznad, gde neispravan ventil nije sprečio poplavu kuće!


Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Tagovano u temi ,
Pozovite nas!