• Zamena ventila za vodu

Zamena ventila za vodu, povoljna cena, garancija i račun. Zamena ventila – hitne intervencije, dostupni smo 24h. Zamena ventila brzo, povoljno. Dolazak odmah!


Zamena ventila za vodu Beograd, pomenutu uslugu obavljamo na celoj teritoriji grada Beograda. Dostupni smo 24h, svim danima u godini, u svakoj Beogradskoj opštini.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

ZAMENA VENTILA ZA VODU

  • Stručna i pouzdana usluga;
  • povoljna usluga zamene;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • hitne intervencije;
  • zakazivanje intervencije;
  • brz dolazak;
  • baza rezervnih ventila svih vrsta;
  • garancija;
  • račun.

Obezbeđujemo zamenu svih vrsta ventila (zamena kuglastog, propusnog, ravno propusnog, sigurnosnog, ek, elektromagnetnog i glavnog ventila) na svim lokacijama u zgradi, kući ili poslovnom prostoru. Naš tim je uvek dostupan, 365 dana u godini smo na raspolaganju svim sugrađanima iz Beograda i okoline.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Zamena ventila za vodu se ubraja u hitne intervencije. Takođe, zamena ventila spada i u regularne intervencije. Kakva je razlika između navedenih intervencija i zašto je tako?

KVALITETNA I BRZA USLUGA

Naš tim Vam pruža pouzdanu, brzu i kvalitetnu uslugu zamene svih vrsta ventila po povoljnim cenama uz izdavanje računa i granacije. U pitanju je usluga koju je neophodno obaviti po propisima naše struke i samog proizvođača ventila koji se menja. Samo tako se može obezbediti očekivani kvalitet kojim se osigurava da ventil koji je ugrađen radi svoj posao dugi niz godina valjano bez ikakvih problema. Naravno, svaki ventil je neophodno proveravati povremeno kako bi se na vreme borilo protiv kamenca i drugih uticaja na rad samog ventila.

Kolege su uvek spremne da dođu na Vašu adresu ukoliko treba i u rekordnom roku kako bi se zamenio neispravan ventil koji pravi problem. Neispravan ventil Vam je jednako veliki problem kao i da ga nemate pa čak i veći. Pitate se zašto? Zato što kada nemate ventil na njega i ne računate ali takođe on neće izazavati poplavu ukoliko on sam pukne što je čest slučaj kod ventila koji su potpuno dotrajali. Iz navedenih razloga, uvek je najbolje da kolege provere sve ventile u objektu kada su već tu.

Računajte na nas!

ZAMENA VENTILA – HITNE INTERVENCIJE

Neispravan ventil za vodu može napraviti izuzetno veliku štetu, pa čak i da ugrozi nečiji život (zamena je svakako jeftinije rešenje). Postoje glavni ventili u stanu/kući/zgradi i regularni ventili za slavine, sudopere, bojlere i slično. Zamislite situaciju gde Vam je pukla cev u zidu. Pokušali ste da zavrnete glavni ventil ali on nije ispravan ili čak pukne (ukoliko ventil pukne, voda počinje da izlazi velikom brzinom i na mestu pucanja ventila).

U ovoj situaciji Vam je potrebna hitna zamena ventila za vodu! Dolazimo odmah po pozivu i obavljamo zamenu ventila u najkraćem roku!

ZAMENA VENTILA – REGULARNE INTERVENCIJE

Regularna zamena ventila obavlja se nakon izražene sumnje klijenta ili vodoinstalatera da određeni ventil nije ispravan i da se mora zameniti. Kako da znate kada je vreme da se ventil zameni?

Zamena ventila se obavlja čim se primeti curenje ili vlaženje oko ventila. Zatim, zamena se obavlja u slučaju da je ventil vidno star, oštećen ili ne vrši svoju funkciju (ne zatvara vodu). Zamena se takođe obavlja kada se primeti vlaga u jednom delu kupatila u blizini ventila. Prvo se analizira da li je izvor vlage ventil pa tek onda se obavlja zamena ventila.

ZAMENA VENTILA BEOGRAD

Stručna zamena ventila Beograd po povoljnim cenama, garancija i račun. Radimo non stop. Naš tim posluje u svim opštinama našeg glavnog grada. U svakoj opštini se nalazi nekoliko naših timova koji su spremni da dođu na vašu adresu u najkraćem mogućem roku. Potpuno smo opremljeni da obavimo svaku zamenu ventila bez obzira na njegov tip ili lokaciju. 

Posedujemo našu bazu rezervnih delova, ventila i vodomaterijala, tako da smo u mogućnosti da obavimo većinu naših usluga odmah po dolasku. Kolege su stručni vodoinstalateri višedecenjskog iskustva koji svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno. Pratimo sve smernice naše struke, kako bi osigurali najbolju moguću uslugu.

Kao što smo iznad napisali, zamenom ventila možete Vas spasiti velikih muka i problema. Radi se u većini slučajeva o jednostavnoj intervenciji (postoje slučajevi kada se zamena oduži i do sat vremena), nakon koje nemate razloga za brigu. Budite sigurni da su Vaš stan, kuća ili zgrada obezbeđeni kvalitetnim ventilima. Ventil je jedina tačka u stanu/kući/zgradi koja može da zaustavi izlivanje vode istog momenta. Ukoliko on nije u funkciji, brzo dolazi do poplave, velike štete pa čak i do strujnog udara!

Reagujte na vreme!

Kada se menja ventil?

Veoma je bitno da redovno proverate ventile u stanu, kući, zgradi ili poslovnom prostoru. Jedino ispravan ventil Vam može pomoći i spasiti Vas sigurne poplave!

Kada se menja ventil?

Ventil menjamo kada primetimo da nije ispravan ili neku promenu na njemu. Na primer pojava vode na ventilu, kamenca ili korozije govori da nešto sa njim nije u redu. Ventil nije isparavan ako ne možete da ga zatvorite, nedovoljno se zatvara, okreće se a ne zatvara se ili je zapekao. Takav ventil se menja u što kraćem roku.

Ventil sa koga curi voda je opasan i daje nam znake da nije ispravan. Lako može da dođe do pucanja ventila iz čista mira a pogotovo ako pokušate da ga zatvorite ili otvorite. U glavnom klijenti upotrebljavaju veliku silu kako bi koristili ventil i tada nastaju velike havarije i materijalne štete.

Redovno proveravajte svoje ventile i njihovo radno stanje. Svaki ventil u kupatilu i kuhinji je bitan a nećemo da zaboraviti i ventile u šahtama koji su vrlo bitni.

Ukoliko Vam pukne ventil ili prosto počne da se sliva voda iz njega, pozovite nas, kolege će doči u najkraćem roku i brzo ga zameniti adekvatnim. Posedujemo zamenske ventile tako da možemo na licu mesta obaviti posao.

Oslonite se na nas!

Loš kvalitet ventila

Da li je bitno da ventil bude kvalitetan? Loš kvalitet ventila može da dovede do katastrofalne situacije koja Vam može doneti velike troškove. Kako bi izbegli velike probleme, mudro je izabrati kvalitetne ventile. Kvalitetan ventil osigurava pre svega da radi kada je najpotrebnije. Zatim, ispravan ventil je potreban kada se na primer menja bojler, baterija za vodu ili vodokotlić.

Ventil lošeg kvaliteta je kratkog veka, mogućnost da pukne iz čista mira je velika a pucanje prilikom zatvaranja ovakvih ventila je česta pojava.

Rekli bi ste kako iz čista mira može ventil da pukne?

Vodovodne cevi su pod visokim pritiskom, ventili takođe trpe taj pritisak plus na njihov rad utiču kvalitet materijala od kojih su sačinjeni plus kamenac i zub vremena. Sve to skraćuje radni vek kvalitetnog ventila a o ventilu lošeg kvaliteta da ne pričamo. To je stanje na terenu i takvo je kako je. Iz tog razloga savetujemo sugrađanima da se odluče za nešto kvalitetnije ventile ne one najjefitnije. Time sebe štite velikie havarije koja se može desiti bilo kada i materijalne štete kakao kod njih tako i kod drugih.

Računajte na naše vodoinstalatere – non stop – 24h!

UVEK REAGUJTE NA VREME

Ventili mogu biti vrlo problematični ako se zapuste ili se prosto ne odreaguje na vreme kada se primeti problem sa njima. Cena odlaganja rešavanja problema sa ventilima je u glavnom prilična a može biti i vrlo visoka. Ventili su mali i na prvi pogled mogu biti i beznačajni ali njihova uloga je velika i važna.

Standardni ventil u zidu može da donese poplavu kakvu nista videli do sada. Usled njegovog pucanja voda pod visokim pritiskom izlazi iz njega i plavi kupatilo/toalet/kuhinju a zatim ostatak stana/kuće/poslovnog prostora.

Da li ventil puca sam od sebe? DA!

Ventil može da pukne iz čista mira usled dotrajalosti ili niskog kvaliteta materijala od koga je sačinjen. Ali takođe ventil može da pukne onda kada Vam najpotrebniji a to je kada menjate bateriju za vodu, cev ili bojler. Zamislite situaciju gde Vam je pukla cev u zidu, voda šišti na sve strane, sliva se niz zidove i do komšija ispod Vas. Vi zatvarate ventil kako bi zaustavili vodu ali ventil puca i kreće velika količina vode da izlazi iz njega. To jeste haotično stanje do kog često dolazi ali i ne mora. Periodična provera svih ventila od strane Vas ili stručnog lica osigurava da do havarije sa ventilima ne dođe.

Oslonite se na naše kolege!

Zakazivanje intervencije

Kod nas imate mogućnost da kolege dođu na Vašu adresu u kratkom roku, drugim rečima radi se o hitnoj intervenciji. Takođe, sa našim kolegama se možete dogovoriti oko termina koji Vama odgovara. Zakažite uslugu shodno Vašim obevazama. Imate mogućnost zakazivanaj intervencije i do nekoliko dana u napred.

Kolege su dostupne na svim lokacijama u Beogradu i u okolini. Dolazimo u tačno naznačeno vreme bez kašnjenja ili odlaganja. Naš tim je tu za Vas u svakom trenutku, bez obzira koja Vam naša usluga treba. Budite slobodni da se oslonite na nas, naše dežurne kolege su Vam uvek dostupne.

Stručna zamena ventila za vodu pod pritiskom, povoljna cena, garancija i račun na uslugu zamene. Zamena ventila za vodu pod pritiskom non stop, dolazimo ubrzo po pozivu! Oslonite se na naš tim, kolege su Vam uvek dostupne i voljne da dođu radi zamene i ostalih naših usluga.

Na sledećoj stranici pročitajte šta se dešava kada glavni ventil kuće nije ispravan – www.vodoinstalateribeograd.com/pukla-vodovodna-cev-u-kupatilu-poplava-kuce

Ispod pogledajte video snimak pomenute situacije iznad, gde neispravan ventil nije sprečio poplavu kuće!


Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Zamena ventila – poplava stana/kuće – Vodoinsalater Beograd Tim

Tagovano u temi ,
Pozovite nas!