VODOINSTALATER MIRIJEVO

VODOINSTALATER MIRIJEVO Vodoinstalaterske Usluge. Povoljne cene, garancija i račun, Vodoinstalater Mirijevo. Radimo non stop, dolazimo odmah.


Obavljamo (vodoinstalater Mirijevo) sve vodoinstalaterske usluge na teritoriji Mirijeva i okoline. Naše kolege su Vam dostupne za dnevne i noćne intervencije.

Sve usluge obavljamo profesionalno i pedantno uz garanciju i račun.


Vodoinstalater Mirijevo zašto mi?

Naš tim se sastoji od kvalifikovanih vodoinstalatera dugogodišnjeg iskustva.

 • Pouzdana usluga vodoinstalatera;
 • povoljna cena usluga;
 • sve vodoinstalaterske usluge;
 • hitne intervencije;
 • brz dolazak;
 • zakazivanje intervencije;
 • izdavanje računa i garancije na sve usluge.

Naše kolege su spremne da obave bilo koju vodoinstalatersku intervenciju, kako regularnu, tako i hitnu intervenciju.

Na vašoj adresi smo u roku od 15 do 20 minuta od momenta kada ste nas pozvali (dežurne kolege – dežurni vodoinstalater).

Posedujemo najkvalitetniji alat koji nam omogućava pouzdan, kvalitetan i brz rad.


Vodoinstalater Mirijevo - sve vodoinstalaterske usluge.

Vodoinstalater Mirijevo – sve vodoinstalaterske usluge.


Vodoinstalater Mirijevo – usluge

Ukoliko želite da se informišete u vezi naših usluga, posetite stranicu “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Mirijevo Tim Vam je na usluzu tokom cele godine bez obzira da li se radi o državnom ili verskom prazniku.

Sarađujemo sa fizičkim i pravnim licima na teritoriji grada Beograda. Možete nas kontaktirati putem telefona, maila i kontakt forme.


Vodoinstalater Mirijevo – o nama

Nastali smo pre više od 30 godina, tada smo bili porodičan vodoinstalaterski servis. Danas smo velika firma koju čine iskusni vosoinstalateri, majstori svog zanata.

Kolege biramo na osnovu njihovog poznavanja posla, spremnosti da se usavršavaju i predanosti istom. Sve naše kolege rade u skladu sa današnjim standardima i internim pravilnikom firme. Odstupanja od iznad opisanih nisu dozvoljena i time očuvavamo kvalitet celog kolektiva.

Svi naši vodoinstalateri su potpuno sposobni da obavljaju kompletne naše usluge ali ipak ih mi delimo po tipu posla. Vodoinstalater Mirijevo raspolaže sa timovima za hitne intervencije, odgušenje kanalizacije i za sve ostale usluge koje obavljamo.
Tako da na adresu klijenta ili saradnika odlazi najkompetentniji kolega za određenu vrstu posla.

Vodoinstalater Mirijevo alati i vozila

Raspolažemo modernim alatima poslednje generacije koji nam omogućavaju da svaki posao obavimo adekvatno. Na primer mašine za odgušenje kanalizacije su nam uvek najopremljenije dodatnim delovima koji nam pomažu da odgušenje vršimo lakše i bolje.

Vodoinstalater Mirijevo raspolaže i posebnim VOMA vozilima za odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom. Ova vozila su najnapredniji sistem za odgušenje koje danas postoji. Njima raspolažu samo pojedini servisi u Beogradu, a daleko ređe ih možete naći Van Beograda.

Vodoinstalater Mirijevo – pouzdanost

Iznad smo vas informisali ko smo mi i čime se bavimo. Bio bi red da spomenemo i pouzdanost Vodoinstalater Mirijevo servisa i zašto je tako.
Volimo da kažemo da se naša pouzdanost meri brojem naših stalnih klijenata i saradnika. Iza nas je veliki broj obavljenih intervencija i zadovoljnih klijenata. Svaku intervenciju bila ona hitna ili ne, vodoinstalater Mirijevo obavlja uvek na isti način – pouzdano.

Pouzdana usluga je ona kojom je klijent zadovoljam ali ne samo dok majstori predju prag. U našem poslu ima svakojakih ljudi koji sebe zovu majstorima i vodoinstalaterima a da to nisu. Kod takvih priučenih majstora dolazi do redovnih reklamacija koje nam govore da se ne radi o kvalitetu usluge i pouzdanošću.

Sve usluge vodoinstalater Mirijevo Tima obavljaju zaista pouzdani ljudi, stručni vodoinstalateri velikog poznavanja zanata. U to su se uverili svi naši dosadašnji klijenti.

Uverite se i Vi u pouzdanost našeg vodoinstalaterskog servisa.


Zamena i ugradnja sanitarija Mirijevo

Stručna ugradnja sanitarija Mirijevo i okolina, povoljna cena ugradnje uz izdavanje računa i garancije. Ugradnja sanitarija Mirijevo tokom cele nedelje. Naše kolege su Vam na raspolaganju radi ugradnje svih sanitarija, bez obzira na proizvođača i tip sanitarije.

Možete nas pozvati radi hitne ugradnje sanitarija, kolege će Vam posvetiti prvi slobodan termin, Takođe, možete zakazati interevnciju i do nekoliko dana u napred shodno Vašim obavezama. Naše kolege će ispoštovati svaki vid dogovora sa Vama.

Zamena sanitarija Mirijevo i okolina

Povoljna zamena sanitarija Mirijevo i okolina, povoljna cena zamene, kolege su Vam na raspolaganju 7 dana u nedelji. Zamena sanitarija vrše naši stručni vodoinstalateri, precizno i valjano. Kod zamene sanitarija potrebno je da se adekvatno demontiraju stare sanitarije. Zatim se vrši čišćenje i obezbeđivanje mesta gde će se ugraditi nova sanitarija.

Nekad je kolegama potrebno pre zamene sanitarija da dodatno obrade mesto ugradnje kako bi nova sanitarija adekvatno “legla” na svoje mesto. Nama su na prvom mestu kvalitet i zadovoljan klijent, zapravo te dve stavke nam idu zajedno.

Oslonite se na nas u svakom trenutku, tu smo za Vas!

Montaža sanitarija Mirijevo 7 dana u nedelji

Povoljna montaža sanitarija Mirijevo, povoljna cena usluge. Izdajemo račun i garanciju. Montaža sanitarija od strane stručnih vodoinstalatera. Dostupni smo Vam kao radi svih ostalih naših usluga svim danima. Montaža sanitarija na novo mesto ili kao što smo iznad opisali u vidu zamene starih santarija. Kvalitet usluge je zagarantovan, kolege su izuzetni monteri i ovaj deo posla obavljaju desetak puta u toku dana.

Montiramo Vaše sanitarije, ali ukoliko ih niste obezbedili, možete računati na naše kolege. Sa kolegama se dogovorite oko tipa sanitarija i to je sve. Kolege će prevesti i obaviti montažu svih sanitarija. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo možete u potpunosti prepustiti kolegama. Kada su u pitanju sanitarije, najbolje rešenje jeste kada Vi odaberete šta želite. Sa kolegama se dogovorite da Vam ih prevezu i ugrade. Time ste osgirali da pazarite tačno ono šta se Vama najviše dopada.

Vodoinstalater Mirijevo hitne intervencije

Vodoinstalater Mirijevo Vam je na usluzi 24 sata, preko cele godine radi hitnih intervencija. Naš tim za hitne intervencije dolazi na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja. Na nas se možeze osloniti u svakom trenutku. Hitne intervencije su situacije gde su minuti bitni i gde je potrebno reagovati odmah. Pre svega, treba biti koliko toliko staložen, pozvati vodoinstalatera i uraditi šta je moguće da se havarija spreči. Budite pribrani i uvereni da će naše kolege doći u nakraćem mogućem roku i odkloniti svaki problem koji je nastao!

Vodoinstalater Mirijevo – odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije je prilično neprijatna situacija gde kolege Vodoinstalater Mirijevo Tima odgušuju zapušenje cevi kanalizacije, sudopere, umivaonike, wc šolje, slivnike, tuš kabine i kade. Samo zapušenje kanalizacije donosi velike probleme poput izlivanja fekalija kroz wc šolju, sudoperu ili slivnik. To su prilično neprijatne situacije koje bi svi mi da zaobiđemo.

Kolege vodoinstalater Mirijevo Tim-a, na osnovu Vašeg opisa preko tečefona mogu Vam dati savete šta da radite u slučaju izlivanja fekalija. Svakako, kolege će se potruditi da dođu u najkraćem roku. Po dolasku, kolege će utvrditi o čemu se radi i krenuti sa poslom. Odgušenje kanalizacije se obavlja mašinski i VOMA sistemom a ponekad i ručno. U zavisnosti od jačine zapušenja, kolege se odlučuju za adekvatan tip odgušenja. Na taj način se osigurava da se pravilno i kvalitetno odguši kanalizaciona cev.

Vodoinstalater Mirijevo – sanacija cevi

Sanacija cevi na teritoriji Mirijeva (Vodoinstalater Mirijevo) i okoline obavlja se nekoliko puta u toku dana. Pošto se radi o starim i dotrajalim cevima, česta su pucanja cevi koja dovode do većih poplava i prilične materijalne štete. Sanaciju cevi naše kolege obavljaju rutinski, brzo i efikasno u zavisnosti od tipa cevi i njene lokacije(da li je u zidu ili van njega).

Da bi utvrdili mesto pucanja cevi, koristimo specijalne termalne kamere koja nem govore tačnu lokaciju pucanja cevi. Na taj način osiguravamo najmanju moguću štetu koja nastaje prilikom obrade zida ili poda kupatila ili kuhinje.

Svakako, uz pomoć naših kamera, kolege su u mogućnosti daleko brže da detektuju mesto pucanja cevi gde su minuti od velike važnosti. Posebno bitna stavka kod pucanja vodovodnih cevi su ventili. O njima Vam pišemo odmah ispod.

Vodovodne i kanalizacione cevi Mirijevo

Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi Mirijevo, povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena cevi Mirijevo i okolina, radimo non stop, 365 dana u godini. Zamena dela cevi, cele cevi ili celog sistema vodovoda i kanalizacije. Ukoliko je potrebno kolege će snimiti cevi i ustanoviti njihovo pravo stanje kako bi se obavila najbolja moguća intervencija.

Popravka vodovodne cevi i popravka kanalizacione cevi zahtevaju ozbiljan pristup i stručnog majstora. Popravka cevi je za naš tim rutinska usluga, koju obavljamo tokom svakog radnog dana nekoliko puta. Popravka cevi se vrši kada je jedan deo cevi ugrožen a ostatak cevi je u dobrom stanju. Kada je cev dotrajala, nije moguće izvršiti popravku već samo zamenu te cevi. Kolege su kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoji posao obavljaju pouzdano i kvalitetno.

Oslonite na naš tim u svakom trenutku!

Vodoinstalater Mirijevo – vodovodni ventili

Vodovodni ventili su bitna stavka svake stambene o poslovne jedinice. Oni nam služe da zatvore vodu kada je to potrebno, bilo da je u pitanju zatvaranje vode usled neke zamene na vodovodnoj mreži ili neki hitan problem. U oba slučaja a pogotovo u drugom, veoma je bitno da su ventili u funkciji (savet vodoinstalater Mirijevo Tima – proveravajte ventile)! U slučaju da ventili nisu u funkciji, imate veliki problem koji se može rešiti samo zatvaranjem drugog ventila u toj jedinici ili kući/zgradi. E sada, zamislite da glavni ventil zgrade ne radi. Ovo je česta pojava koja kao posledicu ima poplavu nekoliko stanova u zgradi i ogromnu materijalnu štetu.

Zato, je bitno da reagujete na vreme i da nas (Vodoinstalater Mirijevo) pozovete čim primetite da Vam je jedan ili više ventila neispravni. Bolje je rešiti taj mali kvar odmah nego plaćati velike materijalne štete.

Zamena kade Vodoinstalater Mirijevo

Zamena kade Mirijevo po povoljnim cenama uz garanciju i račun. Zamena kade se obavlja isključivo od strane stručnih vodoinstalatera kako bi se osigurao pravilno odrađen posao. Nama je cilj da svaki posao obavimo najbolje moguće, zato Vodoinstalater Mirijevo Tim za ugradnju kade angažuje najiskusnije vodoinstalatere. Naši timovi su specijalizovani za adaptacije kupatila, samim tim zamena kade za njih je rutinski posao.

Koliko traje zamena kade?

Zamena kade obavlja se u toku jednog ili dva radna dana. Sve zavisi od tipa stare i nove kade, gde se nalaze vodovodne i kanalizacione instalacije. Zamena kade predstavlja ozbiljan posao, koji mora biti obavljen pravilno i kvalitetno (kod nas, kvalitet je zagarantovan). Bilo kakvo odstupanje od kvaliteta i pravila, donosi probleme i troškove vlasniku stambene jedinice.

Sve je jasno, zna se kako teče zamena kade i koja pravila moraju da se ispoštuju. Pre svega, potrebno je adekvatno ukloniti staru kadu kao bi nova lepo legla. Sve mora d bude čisto i pedantno urađeno da bi se pripremio teren za novu kadu. Ugradnja kade (Mirijevo) u zavisnosti od tipa kade i zahteva klijenta, ponekad iziskuje da se pomeri voda i kanalizacija. To naravno našim kolegama nije nikakav problem i to se rešava u hodu. Ali svakako, produžava vreme zamene kade.

Nakon pripreme lokacije za novu kadu, kolege pristupaju montaži kade i njenom puštanju u rad. Na kraju sledi testiranje nove kade i ako je sve i redu a mora biti sve uredu, zaključujemo posao.

Vodoinstalater Mirijevo pre svega gleda kvalitet odrađenog posla pa zatim sve ostalo. Kvalitet nam je na prvom mestu od prvog dana našeg poslovanja pa do danas. Tako će i ostati.

Zamena i montaža tuš kabine Mirijevo

Stručna zamena tuš kabine Mirijevo, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena tuš kabine svih vrsta i proizvođača, radimo svim danima u nedelji. Kolege su vrsni majstori i Vašu tuš kabinu će zameniti u kratkom roku. U zavisnosti od proizvođača kabine, kolegama je nekad potrebno Više vremena za njenu demontažu. Demontaža tuš kabine se radi vrlo efikasno nakon čega je kolege odlažu. Zatim, sledi postavljanje tuš kabine, ukoliko je potrebno obraditi mesto ugradnje, kolege će precizno obaviti taj posao. Nakon obrade, postavljenje tuš kabine ide precizno i tačno.

Montaža tuš kabine efikasno na svim lokacijama u Mirijevu i u okolini. Montaža tuš kabine koju ste obezbedili ili da je mi dopremimo i ugradimo. Najbolje je da odaberete kabinu po Vašim kriterijumima kako bi bili sigurni da ste najbolje odabrali. Kolege mogu da obave ostatak posla. Ugradnja tuš kabine kao zamena stare ili kao prva ugradnja, postupak je isti. Sama ugradnja je za naše kolege rutinska usluga koju obavlju nekoliko puta u toku radnog dana.

Možete se u potpunosti osloniti na naš tim vodoinstalatera!

Zamena ventila Mirijevo – Vodoinstalater Mirijevo

Povoljna zamena ventila Mirijevo od strane stručnih vodoinstalatera 24 sata. Zamena ventila Mirijevo non stop, obavljamo zamenu preko celog dana i tokom noći, dolazimo odmah. Vodoinstalater Mirijevo Vam je u svakom trenutku dostupan radi svih vodoinstalaterslih usluga, dolazimo najkraćem mogućem roku. Vršimo zamenu svih vrsta ventila na svim lokacijama u stanu, kući i poslovnom prostoru.

Hitna zamena ventila je redovna usluga Vodoinstalater Mirijevo Tima, koju obavlja svakodnevno. Raspolažemo sa nekoliko timova u Mirijevu i iz tog razloga smo uvek dostupni. Imamo svoju bazu rezervnih delova koja nam omogućava da ventile zamenimo brzo i efikasno. Sprečavamo sve vrste poplava u najkraćem roku, za šta smo specijalizovani. Venitili znaju da posustanu baš kada su najpotrebniji, poput pucanja vodovodnih cevi. Tada su minuti vrlo bitni i ako ventili nisu ispravni, imamo veliki problem. Naš savet vam je da redovno proveravate stanje ventila i da ako neki od njih nije ispravan, odmah ga zamenite. Nikad ne znate kada može doći do havarije na cevima.


Vodoinstalater Mirijevo – saveti

Bitno je da naše savete shvatite ozbiljno, mogu Vam biti od velike pomoći ako Vas zadesi neki od ispod navedenih problema.

Kanalizacija

Mirijevo poput ostalih beogradskih opština ima problem sa kanalizacijom. Kanalizacione cevi su u prilično lošem stanju u većina njih je pre par godina bilo zrelo za zamenu.

Stoga, nije ni čudo zašto dolazi do čestih zapušenja iste kanalizacione cevi u jednoj zgradi. Promer (širina) cevi je sužena za par puta a sugrađani u kanalizaciju bacaju baš sve.

Stoga, ako primetite da voda u kupatilu, toaletu i kuhinji slabije otiče, zapušenje kanalizacije je zagarantovano (potrebno je odgušenje kanalizacije).

Budite obazrivi i obratite pažnju na sve navedeno (vodoinstalater Mirijevo).

Pucanje cevi

Cevi svakodnevno pucaju, nekad stare i dotrajale a ponekad i sasvim nove. Pri pucanju cevi neophodna je trenutna reakcija, nema mesta panici.

Reagujte na vreme i biće sve u redu,ako ne reagujete na vreme i imaćete posledično veliku štetu pa čak i povrede.

Pri pucanju cevi odmah zatvarate vodu – zavrćete vodovodni ventil. Zatim pozivate vodoinstalatera i pristupate usmeravanju vode da se ne proširi na druge prostorije.

Pročitajte šta u tom slučaju raditi >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Na isti način pristupate sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Bojleri i problemi sa njima

Bojleri mogu imati razne kvarove ali najopasniji je kada zbog neispravnosti bojler počne da nekontrolisano greje vodu (vodoinstalater Mirijevo). Tada voda ključa u njemu i ukoliko se odmah ne isključi može doći do eksplozije.

Šta treba da uradite?

Isključite bojler, pozovite vodoinstalatera.


Vodoinstalater Mirijevo – pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Vračar

Palilula

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas 24h.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!