ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD povoljna cena, radimo 24h – non stop, izdajemo račun. Odgušenje Kanalizacije, mašinsko odgušenje, VOMA i ručno odgušenje cevi.

Izdajemo račun na sve naše usluge.


ODGUŠENJE KANALIZACIJE

  • Dostupnost NON STOP;
  • povoljna cena;
  • dolazak odmah po pozivu;
  • hitne intervencije;
  • stručni vodoinstalateri;
  • pouzdana usluga;
  • najmodernije mašine za odgušenje kanalizacije;
  • snimanje cevi ukoliko je potrebno;
  • račun.

Naš tim je usko specijalizovan za odgušenje kanalizacije, odgušenja obavljamo nekoliko desetina puta u toku dana. Uverite se zašto smo najbolji a uz to i povoljni!

Izdajemo račun na sve naše usluge!

Zašto da se odlučite baš za nas?

Pre svega, odgušenje rade iskusni vodoinstalateri koji se ovim poslom bave nekoliko decenija. Zatim, koristimo moderne mašine za odgušenja koje su sposobne uz adekvatno rukovanje da odguše bilo koje zapušenje.

Da li je neophodno da angažujete što boljeg vodoinstalatera za ovako prost posao?

Da! Otpušavanje kanalizacije uopšte nije prosta usluga, možda Vama tako izgleda ali baš suprotno od toga, mali procenat otpušenja se završi odmah. Razlog tome jeste loše stanje kanalizacionih cevi kojima je prečnik smanjen tokom godina korištenja. To je glavni razlog zašto se zapušenje cevi i dešava. U većini slučajeva, zapušenje je teškog tipa i neophodno je valjano obaviti ceo postupak kako bi se klijentu pružila maksimalno kvalitetna usluga.

Ako želite da Vam se cevi kanalizacije otpuše po propisima naše struke jednom a ne iz nekolio puta, naše kolege su Vam na raspolaganju.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

Odgušenje kanalizacije Beograd obavljamo non stop, povoljno uz račun. Naše stručne kolege će odgušenje kanalizacije izvršiti na najbolji mogući način koristeći najbolje mašine. Dostupni smo 24 sata preko cele godine, tokom svih praznika. Na nas se možete osloniti bukvalno u svakom trenutku, na Vama je da nas pozovete a na nama da dođemo odmah i obavimo svoj deo posla. Dolazimo na Vašu adresu u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Odgušenje kanalizacije Beograd pokrivenost

Naš tim za odgušenje kanalizacije pokriva celu teritoriju Beograda, svih njegovih opština i okolinu. U svakom delu grada naše kolege dežuraju kako bi na lokaciju gde je zapušenje došla u što kraćem periodu. Odlično poznajemo sve delove Beogarda i njegove okoline što nam dodatno pomaže da na svakoj adresi budemo u rekordnom roku.

Pored odgušenja kanalizacije, naše ekipe su dostupne i za sve ostale naše usluge na celoj teritoriji grada Beograda. Na Vama je samo da pozovete a na našoj ekipi da se pojavi brzo i da obavi odgušenje kanalizcije pouzdano i kvalitetno.

Odgušenje kanalizacije Beograd tipovi zagušenja

Ovo je težak deo iz razloga što je malo teže kategorizovati razne težine zapušenja. Mnogo toga utiče na odluku naših kolega da se odluče koji tip odgušenja treba primeniti. Zapušenje kanalizacije delimo na lokalno – lako, srednje teško i teško. Kolege na licu mesta donose odluku kako će prostupiti odgušenju i kako najbolje obaviti taj posao. Pošto su kolege stručna lica, kvalifikovani vodoinstalateri, slobodno im prepustite da obave tip odgušenja za koji se odluče. Ipak, stručnost i iskustvo su na našoj strani.

Postoji mašinsko odgušenje kanalizacije, ručno i VOMA sistem za odgušenje pod visokim pritiskom. Nećemo ih opisivati u ovom delu teksta, već ispod kako bi sve informacije u vezi ove teme držali na jednom mestu. Navešćemo ipak da svaki tip odgušenje ima svoje vrline i svoje mane, shodno tome se kolege odlučuju za najbolju opciju.

Naš tim za odgušenje kanalizacije Beograd, odlično poznaje svoj posao i obavlja na najbolji mogući način. Iza nas su desetinš hiljada odgušenja koja su nas izvežbale i dovele do ovde gde smo sada.

Budite slobodni i kada Vam bude bilo potrebno preventivno ili standardno odgušenje kanalzacije, znajte da ste na pravom mestu. Radimo non stop, stoga pozovite nas – odgušenje kanalizacije Beograd!

Odgušenje kanalizacije Beograd 00:24h

Naš tim za odgušenje kanalizacije radi non stop – 24 sata. Naši sugrađani se mogu osloniti na nas u svakom momentu, preko cele nedelje tokom cele godine. Operativni smo u svakom delu Beograda i okoline i dolazimo ubrzo nakon poziva. Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge, brzo i efikasno. Na sve usluge izdajemo račun.

Odgušenje kanalizacije Beograd Tim raspolaže sa nekoliko potpuno opremljenih timova, koji su u svakom trenutku spremni da izvrše bilo koju našu uslugu. Potpuno smo pokrili ceo Beograd, tako da naša ekipa vodoinstalatera dolazi na bilo koju adresu veoma brzo. Pored kvalitetne usluge, trudimo se da dolazak naših kolega budu uvek tačan i bez kašnjenja.

Odgušenje kanalizacije Beograd Tim čine stručni i veoma iskusni vodoinstalateri, koji rešavaju na desetine odgušenja svaki dan. Za naše kokege ne postoje nepoznanice ili problemi u radu, sve rešavaju brzo i efikasno. Pored kvalitetnog ljudstva, naš tim je opremljen najsavremenijim mašinama i vozilima za odgušenje kanalizacije. Našim mašinama za mašinsko odgušenje kanalizacije smo u mogućnosti da odgušimo veoma teška zapušenja. Dok, sa našim VOMA sistemom za odgušenje možemo da odgušimo i najteža zapušenja (odgušenje kanalizacije Beograd).

Drugim rečina, potpuno smo opremljeni da obavimo sve vrste odgušenja, vrlo brzo i efikasno. Uz naš brz dolazak i stručnost kolega, složićete se da je naš vodoinstalaterski servis Vaš pravi odabir.

Vrste odgušenja kanalizacije

Kada je u pitanju zapušenje kanalizacije, postoji više tipova zapušenja koja se dele po jačini zapušenja u cevima. U zavisnosti gde je nastalo zapušenje, kakavi su simptomi i šta je napravilo zapušenje, delimo ih na lokalna – laka, srednja i teška zapušenja. Za svaku od pomenutih imamo adekvatan alat kojim odpušujemo kanalizaciju. Kolegema svakako možete opisati šta se dešava sa kanalizacijom kako bi Vam rekli kolika je cena usluge. Ali u praksi se pokazalo da dok kolege ne dođu na lokaciju i ne pogledaju o čemu se radi, ne znamo tačno šta je problem. To je jedina istina.

Tako da, kolege moraju da pregledaju i donesu svoj sud o tome na koji način je najbolje odgušiti cevi. Odgušenje kanalizacije neretko zahteva i snimanje kanalizacionih cevi, kako bi se saznalo gde je i šta je izazvalo zapušenje. Naš tim raspolaže najmodernijim kamerama za snimanje kanalizacije.

Navešćemo vam sada koji su tipovi odgušenja kanalizacije i kada se koriste. Na taj način će Vam sve biti jasnije.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd

Mašinsko odgušenje kanalizacije je izuzetan način da se odguši najveći procenat zapušenja. Vrlo je kompaktan u odnosu na VOMA sistem i možemo ga koristiti na svim lokalitetima. Postoji više tipova mašina za mašinsko odgušenje kanalizacije i to su manje za sudoperu, umovaonik, kadu i tuš kabinu i velike za ostale kanalizacione cevi. Pored vrsta mašina, postoji i nekoliko vrsta sajli koje se koriste prilikom odgušenja. Za svaki promer kanalizacione cevi koristi se adekvatna sajla. Na taj način se odgušenje kanalizacije vrši na najbolji mogući način.

Mašinsko odgušenje kanalizacije se radi na principu rotiranja i guranja sajle u kanalizacionu cev. Mašina rotira i gura sajlu tako da sajla putuje kroz kanalizacionu cev i dolazi do mesta zapušenja (odgušenje kanalizacije Beograd). Zatim, vrh sajle silom rotiranja i gurne sile probija i razbija čep (mesto zapušenja). Ostatak čepa se razbija na manje komade i odlazi dalje kroz kanalizaciju. Već smo spomenuli da ovaj tip odgušenja kanalizacije se koristi u najvećem procentu ali i on ima svoja ograničenja. Nekad nije dovoljno mašinski odgušiti kanalizciju, pa se koristi VOMA sistem za odgušenja. O ovom tipu odgušenja pisaćemo Vam ispod.

Za mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd je potrebno skidanje wc šolje ako je tu nastalo zapušenje. Skidanje rešetke slivnika ili sifona kod sudopere, lavaboa. Za razliku od ručnog odgušenja, mašinsko je itekako superiornije i efikasnije u svakom smislu.

VOMA odgušenje kanalizacije Beograd

VOMA sistem za odgušenje kanalizacije pod visokom pritiskom se pokazao kao izuzetno efikasan kod najtežih zapušenja cevi. Sa lakoćom odgušuje i najteža zapušenja i cisti kanalizaciju na najbolji mogući način.

VOMA odgušenje kanalizacije radi na principu visokog pritiska vode, pomoću kog se cevi odgušuju vrlo efikasno. Ovim načinom odgušenja, kolege mogu odgušiti i najteža zapušenja. Vrlo efikasan i pouzdan način koji ima i svoje mane. Nije moguće primeniti VOMA odgušenje svuda, iz tehničkih razloga. To ostavljamo našim kolegama da odluče da li je moguće ili nije koristiti VOMA sistem za odgušenja (odgušenje kanalizacije Beograd).

Svojom snagom VOMA je u mogućnosti da odguši i kišnu kanalizaciju i slične odvode. Zaista ima široku primenu iako je kreirana pre svega za odgušenje kanalizacije.

VOMA odgušenje kanalizacije odgušuje i čisti kanalizacionu cev na najbolji način, skida naslage sa zidova cevi što je izuzetno bitno i veoma dobro. Ovim načinom dobijamo cev u vrlo dobrom stanju.

VOMA odgušenje kanalizacije koristi vrlo dugačka creva, koja su dodatno ojačana da bi trpela pritisak koji VOMA stvara. Tako da smo u mogućnosti da odgušimo i očistimo vrlo dugačke sisteme kanalizacije. Često se dešava da našim saradnicima u toku održavanja cevi kanalizacije očistimo čitave sisteme kanalizacije kako bi se osiguralo pravilno funkcionisanje sistema.

Ručno odgušenje kanalizacije Beograd

Ručno odgušenje kanalizacije se koristi u pojedinim slučajevima kada je zapušenje kanalizacije lokalnog karaktera. Pošto prilikom ručnog odgušenja kanalizacije koristimo snagu čoveka što nije dovoljno za odgušenja koja su malo jača. Ovim načinom odgušujemo isključivo slaba i površna zapušenja do koji se može doći i koja se mogu adekvatno probiti. Za sva druga zapušenja jačeg tipa, nije moguće koristiti ručno odgušenje, prosto mašina je daleko superiornija u odnosu na čoveka. Stoga, na našim kolegama je da odluče koji tip odgušenja kanalizacije će primeniti.


ODGUŠENJE KANALIZACIJE ISKUSTVA

Iskustva sa odgušenjem kanalizacije su raznolika a zašto je tako pročitajte ispod.

Prenećemo u potpunosti iskustva sa odgušenjem kanalizacije (otpušenje kanalizacije iskustva) kod naših sugrađana širom Beograda. Pre svega potrebno je napomenuti da se odgušenja razlikuju od lokacije do lokacije a to je iz razloga što su kanalizacione sevi na različim lokalitetima, različitih promera i zapušenja. Navedene stavke uveliko utiču na način odgušenja i koliko će ono trajati. Sugrađani isksustvo u odgušenju vezuju samo za te dve stavke, naravno i cena igra bitnu ulogu. Ono što je uvek najvažnije na kraju dana jeste da je odgušenje obavljeno adekvatno i da je cev kanalizacije prohodna.

Vodoinstalater bez iskustva može da provede nekoliko sati u odgušenju standardnog zapušenja. Taj isti posao vodoinstalater sa iskustvom obavlja za nekoliko minuta. Ovo Vam pišemo na osnovu našeg iskustva sa odgešenjem kojeg imamo složićete se itekako.

Ukoliko Vas zanimaju mišljenja u vezi odgušenja kanalizacije, ispisaćemo nekoliko.

Odgušenje kanalizacije mišljenje

U suštini klijenti su veoma zadovoljni dobijenom uslugom i mišljenja su da je naša dostupnost, brzina dolaska i efikasnost u radu na visokom niovu. Ono što ima se najviše dopada jeste da smo uvek i u svakom trenutku dostupni kada je to njima potrebno.

Zatim, imamo klijente koji su zadovoljni dobijenom uslugom ali bi zamerili to što kolege nisu došle odmah po pozivu. Naš tim čini nekoliko timova koji rade na celoj teritoriji našeg glavnog grada i tu nije problem. Saobraćaj je jedina karika na koju mi ne možemo da utičemo u potpunosti, ali se trudimo da kolege na svaku adresu dođu što je pre moguće. To je u suštini u proseku 15-20 minuta, nekad i dosta kraće.

Takođe imamo nezadovoljne klijente, kako u svakom poslu tako i u našem. Ono što nam zameraju klijenti jeste da nismo odabrali dobar metod rada (mišljenja su da ručni tim odgušenja je bolji od mašinskog). Pored navedenog povremeno imamo nezadovoljstvo klijenata kada je porebno skinuti wc šolju kako bi se obavilo pravilno odgušenje. Klijenti su mišljenja da je moguće uraditi posao bez skidanja wc šolja a naši majstori znaju da to nije moguće. Svakako kolege se maksimalno potrude da svakom klijentu objasne kako bi tekla intervencija. Nama je u cilju da su naši klijenti zadovoljni i da nas pozovu opet kada budu imali potrebe za našim usluga.

Otpušavanje kupatila Beograd

Stručno otpušavanje kupatila, povoljna cena otpušavanja. Radimo non stop mašinsko otpušavanje kupatila Beograd i okolina. Radimo otpušavanje odvoda u kupatilu na svim lokacijama. Bilo da je otpušavanje wc šolje ili slivnika, kolege su tu za Vas. Otpušavanje odvoda ručno i mašinski, odlikuje nas povoljna cena i kvalitetan rad. Otpušavanje odvoda u glavnom zahteva mašinsko otpušavanje koje i najbolje.

Zapušenje kupatila je često problem koji se mora rešiti hitno. Zapušenje kupatila rešavamo jedino kvalitetnim otpušenjem kupatila, ručno ili mašinski. Kolege na licu mesta će doneti odluku kojom metodom otpušiti kupatilo. Nekad je potrebno snimanje cevi kako bi se utvrdilo mesto zapušenja ali o tome kolege vode računa.

Odgušenje kupatila Beograd, povoljna cena uz izdavanje računa. Efikasno odgušenje kupatila Beograd non stop, dolazimo odmah na svaku adresu! Dežurne kolege su Vam uvek na usluzi da obave odgušenje kupatila i kuhinje na celoj teritoriji Beograda i okoline. Odgušenje odvoda se najbolje vrši mašinskim putem koje se pokazalo kao najbolje. Odgušenje odvoda svih vrsta odlična cena, 24 sata tokom cele godine.

Odgušenje kuhinje Beograd

Povoljno odgušenje kuhinje, povoljna cena odgušenja uz izdavanje računa na uslugu. Odgušenje kuhinje ručno i mašinskom sajlom – 24h – non stop. Naš tim Vam je kao što smo već spomenuli na raspolaganju tokom celog dana i cele noći. Brzi smo prilikom dolaska i efikasni u odgušavanju kuhinje. Kolege su iskusni vodoinstalateri velikog iskustva.

Odgušenje kuhinje traži stručnost i veliku posvećenost što naš tim i poseduje. Kolege odgušenje sudopere vrše desetinu puta na dan, drugim rečima radi se o rutinskom poslu. Radi odgušenja kuhinje, koristimo posebne tanje sajle kreirane baš za tu svrhu. Našim alatom smo potpuno sigurni da možemo kvalitetno odgušiti sve vrste zapušenja.

Zapušena kuhinja može da donese velike probleme, stoga reagujete na vreme – pozovite vodoinstalatera. Zapušena kuhinja donosi izlivanje sadržaja vertikale kroz sudoperu ili pojavu vlage kod Vas ili u stanu ispod. Iz tog razloga je najbolje da nas pozovete na vreme i sprečine havariju.

Oslonite se na nas u svakom trenutku na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

HITNO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Pružamo hitno odgušenje kanalizacije, kolege su dežurne non stop i dolaze u najkraćem mogućem roku. Kao što smo već naveli, odgušujemo sve vrste kanalizacija, na svim lokacijama u Beogradu i u okolini. Dovoljno je da pozovete naše kolege, sve ostalo prepustite stručnjacima.

Kolege su vrsni masjtori i potrudiće se da Vašu kanlizaciju odguše u najkraćem mogućem roku. Odmah nakon dolaska kolege odlučuju koju metodu odgušenja će da koriste i kreću sa radom. Ukoliko bude bilo potrebe da se snimi kanlizacija kako bi se utvrdilo šta i gde pravi zapušenje, kolege će uz Vaše dopuštenje to i uraditi.

Uvek se možete osloniti na naše vodoinstalatere bez obzira na dan, doba dana ili noći, mi smo Vam na raspolaganju. Uvek spremni da rešimo problem sa kanalizacijom bilo koje težine. Za sve probleme imamo rešenje, alat i potreban materijal.

Računajte na nas 24h – non stop!

ODGUŠENJE KANALIZACIONE CEVI

Efikasno odgušenje kanalizacione cevi, mašinski, ručno i VOMA na svim lokacijama. Povoljna cena uz izdavanje računa. Odgušenje kanalizacione cevi svim danima u godini – non stop. Već smo Vam spomenuli da smo uvek dostupni na svakoj lokaciju u našem glavnom gradu. Profesionalci smo u svom poslu u obezbeđujemo svojim klijentima vrhunsku uslugu po povoljnoj ceni uz izdavanje računa.

Iznad imate opisan svaki tip odgušenja, kada se koji koristi i koliko je pouzdan. Kolege vodoinstalateri će dati sve od sebe da Vam kanalizacinu cev očiste najbolje moguće, nekad je sama cev problem i tada je najbolje da se ona zameni. Naravno, kolege će Vam dati sve moguće opcije a na Vama je da odličite kako će posao teći. Bitno je da ste svesni problema i da Vam je rešenje predočeno na adekvatan način.

Možete se osloniti na naš tim radi ove i svih ostalih usluga.

Šta su preventivna odgušenja?

Preventivna odgušenja su nova usluga, kojom sugrađani mogu da imaju višestruku dobit. S’ obzirom na mnogo starih kanalizacija u gradu kao i nemarnosti građana(bila stara ili nova kanalizacija u pitanju), dolazi do čestih zagušenja kanalizacija(vertikale, sudopere, wc školjke, lavaboa, tuš kabine, kade ili slivnika).

Preventivna odgušenja su potrebna tamo gde još uvek nije došlo do potpunog zagušenja vertikale zgrade, vertikale kuće, sudopere, lavaboa, wc školjke, tuš kabine, kade i slivnika.

Odgušenje kanalizacije Beograd, naši timovi za odgušenja kanalizacije su Vam u svakom trenutku dostupni na teritoriji Beograda i okoline.


Objasnićemo Vam kako da prepoznate tačan momenat kada Vam je potrebna naša usluga  – preventivna odgušenja ili odgušenje kanalizacije

Ukoliko primetite da voda sporije otiče iz slivnika kupatila, lavaboa, wc školjke, kade, tuš kabine i sudopere, tada možete da posumnjate u vertikalu kuće ili zgrade. Bitno je da znate da je vertikala glavni i jedini odvod kanalizacije u stanu ili kući.

Da bi posumnjali u nju, treba da proverite da li voda normalno ili sporije otiče iz gore pomenutih sanitarija(slivnika kupatila, lavaboa, wc školjke, kade, tuš kabine i sudopere).

Wc školjka – preventivna odgušenja

Pri normalnom puštanju vode u wc šolju, ako primetite da voda odilazi sporije, na par trenutaka se zadržava i zatim otiče, budite sigurni da će u narednom periodu doći do zagušenja wc školjke. Stoga, planirajte da Vas odgušenje sigurno čeka. Bitno je da reagujete na vreme i da odgušenje wc šolje obavite pre havarije koja može da nastane svakog časa (preventivna odgušenja).

Tuš kabina i kada – preventivna odgušenja

Svi volimo da se dugo kupamo u kadi punoj vode, da nam uživanje pod toplim ili hladnim tušem bude što duže. Tada koristimo veliku količinu vode koja može da se zadržava čak i da prelije kadu ili podnožije tuš kabine. Ukoliko dođe do prelivanja a niste začepili kadu ili tuš kabinu, to je dobar znak da će doći do zagušenja u budućem periodu. Ista stvar je u pitanju ukoliko voda sporije otiče iz kade ili tuš kabine – preventivna odgušenja.

Mudro bi bilo da planirate odgušenje tuš kabine i kade, da ne bi došli u nezgodnu situaciju koja Vam donosi materijalnu štetu. Preventivno odgušenje je uvek jeftnije rešenje a takođe sprečava da dođe do polave i nastanka već spomenute materijalne štete.

Slivnikpreventivna odgušenja

Prilikom pranja kupatila, kupanja ili neke druge radnje pri kojoj se na pločicama kupatila prospe voda i ona slabije otiče ili ne otiče uopšte, uskoro će doći do zagušenja slivnika kupatila. U sluvnik se pored navedene vode koju prospete ulivaju cevi kanalizacije umivanika i kade/tuš kabine. Stoga je bitno da se odgušenje kanalizacije obavi što pre ili bar preventivna odgušenja.

U sluvniku takođe mogu da se nađu dlake, ostaci papira, kamečići, delovi od drveta i plastike pa čak i delovi igračaka. Preventivno odgušenje ili u krajnju ruku odgušenje kanalizacije sigurno sleduju, pitanje je da li ćete čekati zadnji trenutak ili ne.

Lavabo – preventivna odgušenja

Lavabo se često koristi, stoga možete na vreme da primetite da voda slabije otiče. Bolje sprečiti havariju na vreme i izvršiti preventivna odgušenja i time spasiti sebe materijalne štete. U lavabo ili Vam umivaonik se mogu naši pre svega dlake koje su pomešane sa mastom za zube i ostalom hemijom. Pored toga, sugrađani često peru i obuću u lavabou, tako da delovi drveta, kamenčića i plastike su stalni gosti. Kada sve ovo uzmete u obzir, dolazite do toga da je preventivno odgušenje prava stvar.

Sudopera – preventivna odgušenja

Sudoperu možete lako zagušiti, što je i normalno kada se svašta i prosipa u nju(kafa, ulje, mast, mrvice hleba, biljke, razna jela…). Kao i kod lavaboa, koristimo je često i blagovremeno možemo da primetimo da voda slabije otiče iz sudopere. Kod sudopere preventivna odgušenja su spas, zaista i tako mislimo. Pored wc šolje, sudopera je na drugom mestu po učestalosti zapušenja.

Odgušenje sudopere je u većini Beograda standardna stvar koju naši sugrađani uvrstavaju u godišnji trošak. Razlog tome smo već naveli iznad ali nismo spomenuli da je stanje kanalizacionih cevi u većini zgrada i kuća u Beogradu prilično loše. Ako uzmemo u obzir loše stanje vertikale sudopere i godine ubacivanja ostataka hrne, masnoća, taloga kafe i šta sve još ne, čudno je da te vertikale uopšte funkcionišu. Odgušenje kanalizacije – sudopere u ovom slučaju je spas za svaku vertikalo. Preventivno odgušenje vertikali pomaže da ostane prohodna i da funkcioniše kako treba.


Preventivna odgušenja Važno!

Zbog dugogodišnjeg iskustva, apelujemo da obratite pažnju da li voda otiče, otiče sporije ili uopšte ne otiče. Većina sugrađana govori sebi “ma neće to kod mene da se desi”, TO JE NAJVEĆA GREŠKA! Desiće se, zbog nemarnosti Vas ili nekog drugog. Mislite da ukoliko primetite danas da je voda sporije oticala u sudoperi, da se to neće desiti sutra ili možda za 5 dana?

Sve se dešava sa razlogom, pa čak i tako sitna stvar, koja ukoliko ne intervenišete na vreme, može da Vas košta novca, stvari po vašem stanu i svega što se nalazi u stanu ispod Vas.

To je velika cena ukoliko niste reagovali na vreme i niste se odlučuli za preventivna odgušenja, a imali ste nekoliko znakova da će se desiti zagušenje. Zanemarivanje odgušenja uvek donosi posledicu poput opisane ispod.

Navešćemo Vam lep primer kako jedan lep dan može se pretvoriti u izuzetno loš, i ne želite da se ponovi!

Imate podstanare, idete na odmor, niste 15 dana u stanu ili kući. Nemate nikakvih briga i uživate u svom odmoru. Odmorni se vraćate puni energije za nove pobede. Zvoni Vam telefon, komšija iz stana ispod Vas je čuo da ste došli.

Kod njega je probila voda sa plafona, uništila mu tehniku, pod stana i svašta nešto još.

Isti problem naravno može nastati imali podstanare ili ne, kada je neko u kući ili stanu veće su šanse da pozove odmah vodoinstalatera radi odgušenja.

Šta se desilo?

Pre puta ste primetili da voda slabije otiče u sudoperi, to su primetili i podstanari ali niko ništa nije učiino povodom toga. Otišli ste na put, podstanari nisu u trenutku izlivanja vode iz sudopere u stanu, dolazi do poplave koja pravi priličnu štetu Vama zatim i komšiji ispod Vas.

Zbog zagušenja vertikale došlo je do izlivanja sadržaja vertikale kroz sudoperu u Vašem stanu (tema – preventivna odgušenja).

Ovo je samo jedan od mogućih scenarija šta se može desiti baš kod Vas. Zato je bitno da obratite pažnju i da reagujete na veme.

Iznad smo naveli nekoliko primera kako da primetite na vreme da su vam odvodne cevi sudopere, lavaboa, slivnika, kade, tuš kabine, wc školjke i vertikala blizu zagušenja u nekom narednom periodu. Bolje reagujte na vreme i očistite sumnjivi odvod za manje novca u odnosu na pravo odgušenje.

Za preventivna odgušenja članovi vodoinstalateri Beograd tim-a koriste posebanu mašinu za teška odgušenja, koja uspešno odgušuje i najteža odgušenja.

Zašto je po Vas bolje preventivno odgušenje, kada možete da sačekate da dođe do pravog zagušenja i tada pozovete vodoinstalatera da Vam vrši odgušenje?

Preventivno odgušenje odstranjuje mogućnost da se desi pravo zagušenje i da dođe do poplave u kupatilu ili celom stanu(takođe stan ispod Vas može da se poplavi).


Bitno je naglasiti da može doći do zabune kod sugrađana i da nas pozovu radi preventivnog odgušenja a kod njih je odvod već zagušen.


Članovi vodoinstalateri Beograd tima po dolasku na lokaciju, prvo vrše analizu da li je došlo do potpunog zagušenja gde se vrši klasično odgušenje ili kao što smo naveli iznad postoje znakovi da je potrebno preventivno odgušenje.

Dolazili smo u situaciju da nas pojedini sugrađani pozovu radi preventivnog odgušenja, po dolasku odmah uvidimo da je došlo do potpunog zagušenja odvoda. Tada naše stručne kolege obavljaju odgušenje kanalizacije.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Često postavljana pitanja

Kako odgušujete kanalizaciju?

Odgušenje kanalizacije obavljamo mašinski, WOMA sistemom i ručno tamo je moguće ručnim tipom odgušiti kanalizacionu cev.

Da li se isplati mašinsko odgušenje?

Naravno da se isplati. Mašinskim sajlama daleko efikasnije odgušujemo sve vrste kanalizacije u odnosu na korišćenje ručnih sajli. Mašinsko odgušenje pored brzine i snage zbog specijalnih sajli lako dolazi do svih zapušenja i adekvatno ih neutrališe.

Koliko traje odgušenje?

Vreme trajanja odgušenja varira u zavisnosti gde se zapušenje nalazi i koliko je jako. Očekivano vreme je 15-35 minuta kod lakih zapušenja, 1h+ kod težih zapušenja. Kod odgušenja vertikale cele zgrade kolege se mogu zadržati od 45 minuta do dva sata. Sve zavisi od dužine kanalizacije i da li se radi o jednom ili više zapušenja.

Da li radite WOMA odgušenje?

Da, radimo WOMA odgušenje kanalizacije pod visokim pritskom.

Da li sigurno otpušavate kanalizaciju?

Da, naše kolege su iskusni vodoinstalateri i koriste moderne mašine kojima su u mogućnosti da odguše sva zapušenja svih jačina i na svim lokacijama.

Gde radite?

Dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i u okolini.

Koje Vam je radno vreme?

Radno vreme našeg vodoinstalaterskog servisa je 24h, dostupni smo non stop.

Za koliko dolazite?

Vreme dolaska naših kolega je između 20 i 30 minuta u zavisnosti od Vaše lokacije.

 

Teme koje Vas možda zanimaju:

Zagušenja – kako i zašto

Plafon – curi voda

Odgušenje vertikale/horizontale

Odgušenja kade

Odgušenje lavaboa

Odgušenje wc šolje


Pozovite nas!