VODOINSTALATER STARI GRAD

Vodoinstalater Stari Grad, kompletne Vodoinstalaterske Usluge. Vodoinstalater Stari Grad, pouzdana usluga, garancija i račun. Dolazimo odmah.


Na usluzi smo Vam 24 sata, tokom dana i noći – dežurni vodoinstalater.

Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge pouzdano i povoljno, na koje dajemo garanciju i račun. Naši timovi su Vam dostupni i radi hitnih intervencija.

Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri višedecenijskog iskustva, koji svoj posao obavljaju profesionalno.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


VODOINSTALATER STARI GRAD USLUGE

Pored navedenog spiska naših usluga, možete pročitati duži spisak usluga na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Odgušenje kanalizacije Stari Grad

Pouzdano odgušenje kanalizacije Stari Grad, visok kvalitet uz niske cene. Mašinsko odgušenje, uvek smo Vam dostupni, kod Vas smo kroz 15-tak minuta. Radimo mašinsko, ručno i VOMA odgušenje, u suštini radimo sve. Dostupni smo preko cele godine, 365 dana i dolazimo ubrzo po vašem pozivu. Možete zakazati odgušenje ili zahtevati da kolege dođu po hitnom postupku i reše Vam zapušenje kanalizacije.

Predlažemo Vam da nas pozovete odmah ako primetite usporeno oticanje vode ili njeno vraćanje iz sudopere, slivnika ili wc šolje. Najbitnije je da reagujete odmah kako bi kolege došle i izvršile odgušenje na vreme.

Odgušenje sudopere non stop

Hitno odgušenje sudopere, pozovite u bilo kom trenutku naše kolege. Odgušenje sudopere radimo mašinki i ručnim sajlama, rešićemo brzo Vaš problem. Radimo preko cele nedelje, stoga možete nas pozvati kada Vam zatrebaju naše usluge. Brzi smo u dolasku i efikasni prilikom rada, tako da možemo da Vas spasemo havarija i velikih materijalnih šteta usled izlivanja sadržaja iz kanalizacije.

Vodoinstalater Stari Grad Vam savetuje da nas na vreme pozovete, nemojte odlagati pozivanje vodoinstalateru. Time ste sebi osigurali sigurnu materijalnu štetu koja dolazi usled izlivanja fekalija.

Odgušenje vertikale

Kvalitetno odgušenje vertikale Stari Grad, radimo sa svim vertikalama, svih dužina! Očekujte nas ubrzo nakon poziva, odgušenje vertikale zahteva ozbiljne mašine i iskusnog majstora. Sama vertikala moše da nas namuči prilikom odgušenja, pogotovo ako se radi i starijoj vertikali. U tom slučaju su redovna zapušenja vertikale koja se rešavaju čestim odgušenjem. Jedino pravo rešenje jeste da se deo vertikale ili cela vertikala zameni.

Naš tim radi optušavanje, zamenu dela ili cele vertikale. Naravno, zamena vertikale je prilično velika investicija ali jedino i pravo rešenje učestalog zapušenja. Imajte na umu da je kod zapušenja vertikale potrebna Vaša brza reakcija. Kolege će svakako doći ubrzo po Vašem pozivu.

Odgušenje wc šolje brzo i valjano

Stručno odgušenje wc šolje, ako je hitno dolazimo odmah. Odgušenje wc šolje sa i bez skidanja same šolje, usluga nikad povoljnija. Radimo svakim danom, 365 dana u godini, oslonite se na nas. Wc šolja se lako zapušuje usled ubacivanja velike količine ubrusa ili toalet papira. U tom slučaju u glavnom je reč o lokalnom zapušenju. Naravno da postoji mogućnost da se na taj način zapuši i kanalizacija ispod wc šolje. Tada skidamo wc šolju i obavljamo mašinsko odgušenje wc šolje i njene kanalizacione cevi.

Kao uvek savetujemo da ako vidite da slabije odilazi voda iz wc šolje ili se kojim slučajem vraća iz nje, da nas odmah pozovete! Vrlo je bitno da budete brzi i da ne paničite. Kolege će sve rešiti odmah po dolasku!

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Kvalitetno odgušenje lavaboa – non stop, vrsni vodoinstalateri će Vam brzo rešiti problem sa zapušenjem. Uvek i svuda dostupni, dovoljno je da nas pozovete. Kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći kako bi u kratkom roku bile na bilo kojoj lokaciji. Odgušenje umivaonika vršimo mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje.

Zapušenje lavaboa može doneti probleme, naravno ne kao u slučaju sudopere i opšte havarije. Svakako trebalo bi u najkraćem roku od kada primetite da je lavabo zapušen, pozovete vodoinstalatera. Ručno odgušenje lavaboa je moguće ali se radi samo u slučaju blagog zapušenja gde nije potrebna snaga same mašine.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje kade i tuš kabine

Efikasno odgušenje kade iako je skroz zapušena, kolege brzo stižu kod Vas i rešavaju problem u par minuta. Odgušenje kade i tuš kabine vršimo mašinski, radi se o najboljem tipu odgušenja kanalizacije. Prosto, čovek nema snagu za guranje sajle niti za njenu rotaciju ni približno poput osrednje mašine. Iz tog razloga, najbolje rešenje za zapušenu kadu ili tuš kabinu je mašinski tip odgušenja.

Odgušenje tuš kabine kao kod kade vrši se istim sajlama. Kod tuš kabina se često skidaju rešetke slivnika kako bi se bolje pristupilo odvodu tuš kabine. Tada kolege sajlama očiste ceo odvod tuš kabine i time smo osgurali da se posao obavio valjano.

U pojedinim situacijama nije dovoljno odgušenje kade ili tuš kabine već se mora odgušiti i ostala kanaliazcija. Tada kolege ukoliko ima potrebe snimaju kanalizaciju kako bi se utvrdio problem i njegova lokacija u cevima.

Na naš tim se možete osloniti u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika

Stručno odgušenje slivnika, povoljna cena ove usluge uz obavezan račun. Možete se slobodno osloniti na naš tim za odgušenje slivnika non stop, radimo svim danima u sedmici. Možete računati na naše stručne kolege tokom čitave godine, radimo i tokom verskih i državnih praznika. Kolege na svaku adresu na Starom Gradu dolaze u najkram mogućem roku bez kašnjenja ili odlaganja dolaska.

Ono što je vrlo bitno kod svih vrsta zapušenja pa i kod slivnika, jeste Vaša hitra reakcija i donošenje odluke da nas pozovete odmah. Pozivom ste rešili pola problema koji ukoliko nas ne pozovete može da bude veliki i da donese veliku materijalnu štetu.

Kolege će kao što smo rekli brzo doći i odmah će krenuti sa odgušenjem slivnika kako bi imali što pre funkcionalno kupatilo. U glavnom se radi mašinsko odgušenje slivnika kako bi se posao obavio 100% valjano. Kolege ukoliko ima potrebe i snimaju cevi kanalizacije kako bi se uverile da je odgušenje obavljeno kako treba. Naravno uz saglasnost klijenta se snimaju kanalizacione cevi.

Tu smo za Vas non stop!

ZAMENA I SANACIJA CEVI STARI GRAD

Povoljna zamena cevi Stari grad, cena usluge je među najnižim uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Popravka i zamena cevi svih vrsta i dužina, radimo tokom dana i noći. Dežuramo radi hitnih intervencija u koje spadaju i zamena vodovodne cevi, zamena kanalizacione cevi i popravka – sanacija cevi. Kolege saniraju sve vrste cevi ukoliko je to moguće, sanacija cevi se obavlja na svim lokacijama. Sanacija cevi u zidu, podu i zemlji. Detektujemo gde je cev probijena ili problematična i saniramo taj deo cevi.

Ukoliko popravka cevi nije moguća usled dotrajalosti cevi, kolege pristupaju zameni dela cevi ili cele cevi. Nekad je potrebno zameniti celu vodovodnu ili kanalizacionu instalaciju u stanu, zgradi, kući ili poslovnom prostoru.

Oslonite se na naš stručan tim u svakom trenutku!

Vodovodne i kanalizacione cevi i naše iskustvo

Stručna popravka vodovodnih i kanalizacionih cevi od strane iskusnih vodoinstalatera. Odlikuje nas povoljna cena, brza i pouzdana usluga i izdavanje računa i garancije. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom zamene, popravke ili sanacije svih vrsta cevi.

Ako primetite da Vam cev curi, pozovite odmah vodoinstalatera od poverenja kako bi utvrdio razlog i lokaciju curenja. Zatim da se na vreme obavi popravka sanacija ili zamena.

Tu smo za vas!

MONTAŽA I ZAMENA SANITARIJA STARI GRAD

Kvalitetna montaža sanitarija Stari Grad, radimo sa svim vrstama sanitarija svih proizvođača. Povoljno i kvalitetno uz pisanu potvrdu usluge. Postavljanje sanitarija stručno i precizno, svim danima. Možete se osloniti na nas ukoliko je potrebno pazariti i dopremiti sanitarije. Odmah nakon dopremanja kolege mogu da počnu sa montažom koja je vrlo efikasna. Kolege svakodnevno menjaju veliki broj sanitarija u ovom delu grada. Na Vama je da se dogovorite sa kolegama oko proizvođača i tipa sanitarije, sve ostalo prepostite njima.

Zamena sanitarija se radi standardno, pre svega se vrši demontaža pa zatim ugradnja sanitarija na isto mesto. I u ovom slučaju račun i garancija su naravno obavezni. Kolege skidanje sanitarija rade prilično brzo, naravno ponekad kada je u pitanju specifična kada, bojler ili tuš kabina to zna da potraje kako bi se posao obavio valjano. Kvalitet nam je svima na prvom mestu. Odmah nakon demontaže, obavlja se ugradnja sanitarija.

Sama ugradnja sanitarija se vrši efikasno, kolege su iskusni majstori našeg zanata. Ponekad je potrebno obraditi mesto ugradnje ako se dimenzije i funkcionalnost ne slažu sa mestom gde je bila stara sanitarija. Kolege mogu sve da obave ali pre svega da se detaljno dogovore sa Vama kako i šta obaviti. Dogovor je uvek bitan kako Vama tako i nama. Ukoliko budete imali dodatnih zahteva za kolege, budite slobodni da im to i kažete. Iskoristite to što su već kod Vas.

Računajte na nas!

Zamena i montaža wc šolje

Pouzdana zamena wc šolje, vrhunska usluga po povoljnoj ceni uz izdavanje pisane potvrde. Zamena wc šolje se radi svim danima u nedelji, kolege su vrsni majstori u našem poslu. Nije bitno koju wc šolju imate i koju želite da ugradite kao zamenu, radimo sa svim vrstama wolji svih proizvođača. Kolege se svakodnevno susreću sa raznim vrstama wc šolja i za njih ne postoje nepoznanice. Demontaža wc šolje se vrši rutinski, nakon čega se ona odlaže i pristupa se obradi mesta ugradnje.

Montaža wc šolje se obavlja nakon detaljno pripremljenog terena, jedino se na taj načim ugradnja wc šolje može uraditi pravilno i pouzdano. Odmah nakon pripreme terena kolege pristupaju postavljanju wc šolje. Naravno, pre svakog dodatnog rada kolege će se posavetvati sa Vama u vezi svega. Bićete detaljno informisani o svemu šta se obavlja kod Vas. Nakon postavljanja šolje, vrše dodatne provere i njeno povezivanje sa vodokotlićem. Po završetku rada, naši vodoinstalateri proveravaju da li je sve urađeno valjano i nakon toga klijent je slobodan da koristi novu wc šolju.

Oslonite se na naše kolege!

Zamena lavaboa

Lavabo kao i sve ostale sanitarije zahteva iskustvo i fokus u radu sa njim. Kolege su vrlo spretni vodoinstalateri velikog iskustva, rade sa svim vrstama umivaonika. Zamena lavaboa brzo i pedantno, kolege rade svim danima stoga na raspolaganju smo Vam. Na sve usluge izdajemo račun i garanciju. Kod zamene prvo se radi demontaža lavaboa i njegovo odlaganje, zatim pregled mesta ugradnje novog. Ako je sve po propisima kolege ugrađuju novi lavabo. Ugradnja lavaboa na dobro pripremljeno mesto se radi efikasno, nakon čega ga kolege priključuju na vodu i odvod.

Budite sigurni u svog vodooinstalatera!

Zamena kade i tuš kabine

Zameniti kadu nije lako, mali je broj vodoinstalatera u Beogradu koji taj posao rade dobro. To je surova istina. Zamena kade od strane naših kolega se radi na osnovu iskustva, kvalitetno i pedantno. Demontaža kade i njeno odlaganje je za naše kolege rutinska usluga. Nakon nje sledi detaljan pregled mesta ugradnje nove. Sve mora da bude u odličnom stanju i dobro pripremljeno kako bi nova kada “legla” na svoje mesto. Nakon pregleda i eventualne obrade montaža kade teče odlično, kolege imaju veliko iskustvo u radu sa kadama.

Kada je kada postavljena, silikonira se i povezuje na odvod kanalizacije ali i na vodovodnu mrežu u zavisnosti od tipa same kade. Kada je sve obavljeno, kolege testiraju njen rad i nakon toga je možete normalno koristiti.

Montaža i zamena tuš kabine

Tuš kabina i kada imaju dosta sličnosti ali se ipak i razlikuju. Tuš kabina zauzima manje prostora ali ima više elemenata ako postoje njeni paravni. Zamena tuš kabine zahteva dobrog vodoinstalatera što su svakako naše kolege. Bilo da je reč o staroj ili novoj tuš kabini, nemojte brinuti u pravim je rukama.

Montaža tuš kabine se radi na već pripremljeno mesto, precizno i pedantno uz račun i garanciju. Ukoliko se radi zamena, kolege rade skidanje tuš kabine a zatim postavljanje nove na detaljno pripremljeno mesto. Sama priprema se mora obaviti valjano i detaljno, pogotovo kada se radi o tuš kabini kako bi se izbegli problemi sa curenjem. Kolege rade precizno i pouzdano, tako da nemojte oklevati i angažujte nas ukoliko stremite ka kvalitetu.

Ugradnja i zamena sudopere

Sudopera je van kupatila ali je kolege svakako montiraju, menjaju, silikoniraju, povezuju sa vodom, bojlerom i strujom.

Montaža sudopere zahteva stručnu oi preciznu ruku majstora koji odlično poznaje svoj posao. U suprotnom , lako može da dođe do problema nakon ugradnje i prilikom korišćenja sudopere. To niko od nas ne želi, zar ne?

Zato su naši vodoinstalateri pravi majstori za Vas, nema laži, nema prevare, kvalitetna usluga uz račun i garanciju.

Zamena sudopere sa druge strane donosi malo više posla ali za naše kolege to nije nikakav problem. Zamena će biti obavljena brzo i efikasno, naravno moramo da uzmemo u obzir i tip same sudopere. Određeni tipovi sudopere zahtevaju više vremena oko postavljanja, dalje oko silikoniranja i povezivanja sa vodom i kanalizacacijom.

Sve u svemu, na pravom ste mestu, kolege znaju šta rade i najbitnija stavka im je kvalitet i Vaše zadovoljstvo.

Vodoinstalater Trg Republike

Potreban Vam je vodoinstalater Trg Republike? Na pravom ste mestu, kolege pokrivaju celo područije centra grada, tako da se možete osloniti na nas. Svakodnevno imamo nekoliko intervencija na lokaciji Trga, stoga bez obzira koja Vam je usluga potrebna tu smo.

Važno je da znate da možete računati na profesionalne vodoinstalaterske usluge u bilo koje doba dana ili noći. Brzo dolazimo ukoliko su Vam potrebne hitne intervencije na Tgru Republike, kolege su brze i efikasne u radu. Opredelite se za naš tim iskusnih vodoinstalatera i nećete pogrešiti.

Naš tim je tu za Vas!


O NAMA

Posedujemo najmodernije alate dostupne tržištu, takođe svoju bazu zamenskih delova. Spremni smo da obavimo sve vodoinstalaterske usluge.

Opština Stari grad spada u deo grada Beograda u kom obavljamo veliki broj naših usluga.

Stare i dotrajale vodovodne i kanalizacione instalacije u opštini Stari grad, prave velike probleme sugrađanima koji tu žive. Održavamo vodovodne i kanalizacione instalacije u stambenim zgradama, firmama više od 30 godina.

Naše ekipe za hitne i regularne intervencije u svakom trenutku su Vam dostupne. Efektivno obavljamo odgušenja kanalizacije na teritoriji cele opštine.

Ukoliko se nalazite na teritoriji Stari grad, budeti slobodni i kontaktirajte u vezi vašeg problema ili zakazivanja intervencije.

Stari grad nije jedina oblast Beograda gde obavljavmo naše usluge, na sledećoj stranici možete da se informišete gde smo sve aktivni – lokacije.

GARANCIJA KVALITETA

Obezbeđujemo kvalitetnu i pouzdanu uslugu na koju izdaje garanciju i račun. Svoj posao obavljamo u skladu sa pravilima našeg zanata i internim pravilnikom firme. Naše kolege su vrsni majstori ovog posla i svaku uslugu obavljaju najbolje moguće.

Da bi garantovali za naše usluge, moramo biti sigurni da je naša usluga kvalitetna, što od prvog dana našeg poslovanja i jeste. Kvalitet usluge se meri načinom rada vodoinstalatera, raspoloživošću adekvatnim alatom i korišćenjem dobrog vodomaterijala.

Kvalitet usluge

Vodoinstalater Stari Grad tim se sastoji od kvalifikovanih vodoinstalatera koji su dokazali da mogu biti deo našeg tima. Kolege biramo na osnovu njihovog znanja, želje za kvalitetnim radom i usavršvanjem veština rada.

Bilo da je reč o zameni ventila ili nešto ozbiljnijoj montaži bojlera ili VOMA odgušenju kanalizacije koje zahteva stručnost osoblja, kvalitet naše usluge je isti – na visokom nivou. Od prvog dana pa do danas, kvalitet usluge nam je isti i to je razlog zašto smo omiljeni vodoinstalaterski servis u opštini Stari Grad.

Alati i vozila

Raspolažemo najmodernijim alatima koji nam omogućavaju da vodoinstalaterski posao obavljamo na najbolji mogući način. Bez alata nema zanata! Stoga, naš poseban fokus je upravo na alatima koje koristimo. Biramo uvek dokazane i pozdane alate sa kojima naš posao bude obavljen još efikasnije i bolje.

Mašine za odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacionih cevi pre pojave mašina za odgušenje je bilo najblaže rečeno mučno kako za nas, tako i za klijente. Pojavom ovih brilijantnih mašina, konačno smo bili u mogućnosti da odgušenje obavimo na pravilan način i pouzdano. Raspolažemo sa nekoliko mašina za odgušenje kanalizacije poslednje generacije. Našim mašinama odgušujemo sve vrste zapušenja kanalizacije, od lakih i lokalnih do teških. U slučaju da se radi o veoma teškom zapušenju, posedujemo posebna vozila kojima se odgušuju i najteža zapušenja.

VOMA odgušenje kanalizacije Stari Grad

VOMA vozila za odgušenje kanalizacije su najnapredniji tip odgušenja. VOMA sistem za odgušenja koristimo uvek i svuda gde mašine za odgušenje nisu u mogućnosti da obave posao. Radi se o vozilima koja koriste visoki pritisak vode, kako bi silom vode odgušili sve vrste zapušenja.

VOMA vozilo koriste isključivo najiskusniji vodoinstalateri, mašina zahteva stručnost i preciznost. Naš tim raspolaže sa nekoliko VOMA vozila i uspešno odgušuje sve vrste zapušenja.

Kvalitetan vodomaterijal

Vodomaterijal je bitna karika ako jedan vodoinstalaterski servis želi da se ozbiljno bavi ovim poslom. Pored iskustva kolega, ozbiljnog alata, vodomaterijal mora biti kvalitetan inače nema svrhe garantovati za obavljene usluge.

Stoga, naš tim sve svoje usluge obavlja isključivo sa kvalitetnim i dokazano pouzdanim vodomaterijalom. Time osguravamo da naša usluga bude kvalitetna u svakom smislu i da naš klijent bude i ostane zadovoljan njome.

Pozovite nas odmah i uverite se zašto smo vodoinstalaterski servis broj 1 u Starom Gradu! Od nas možete da očekujete profesionalnu vodoinstalatersku uslugu 24 sata, tokom cele nedelje.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Beograd - Stari grad

Vodoinstalater Stari Grad


Pozovite nas!