VODOINSTALATER KARABURMA

Vodoinstalater Karaburma, sve vodoinstalaterske usluge po povoljnim cenama. Vodoinstalater Karaburma, garancija račun. Dolazimo odmah 24h, uvek računajte na nas!


Dostupni smo Vam 24h svim danima u godini bez obzira da li su državni ili verski praznici – dežurni vodoinstalater.

Vodoinstalater Karaburma Tim obavlja sve vrste vodoinstalaterskih usluga na Karaburmi i okolini. Preko 30 godina smo prisutni obavljajući sve naše usluge pouzdano uz račun i garanciju.

Šta da očekujete od vodoinstalatera?

Da je dostupan kada Vam zatreba njegova usluga, da obezbeđuje kvalitet, pouzdanost i povoljnost usluge.

Mi Vam pružamo upravo sve to!


VODOINSTALATER KARABURMA USLUGE

 • Odgušenje kanalizacije – sve vrste odgušenja;
 • ugradnja, zamena, popravka i servis bojlera;
 • ugradnja i zamena svih vrsta sanitarija;
 • popravka, ugradnja i zamena svih vrsta ventila;
 • sanacija i zamena kanalizacionih i vodovodnih cevi;
 • detekcija curenja;
 • snimanje cevi kamerom,
 • renoviranje kupatila i kuhinja;
 • sitne popravke u kupatilu i kuhinji;
 • ispumpavanje vode iz svih prostorija;
 • čišćenje septičkih jama.

Navedena lista nije konačna, na stranici “Usluge” u našem navigacionom meniju možete pogledati sve naše usluge.


VODOINSTALATER KARABURMA

Odlikuju nas dostupnost 24h, odličan odziv, tačnost, profesionalizam i pedantnost!

Pored pružanja usluga sugrađanima, naš tim sarađuje i sa fizičkim licima, takođe predstavlja pouzdanog partnera na koga se možete uvek osloniti.


Vodoinstalater Karaburma – Vodoinstalateri Beograd Tim


O nama

Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri iskustva preko 30 godina. Posedujemo najmodernije alate i mašine, našu bazu zamenskih delova što nas stavlja na prvo mesto ispred svih. Nastali smo iz želje da vodoinstalaterski posao dovede na najviši mogući nivo. Time, da damo primer ostalim kolegama da svoj posao trebaju obavljati na adekvatan način koji je i jedini prihvatljiv kao takav.

Svoj posao shvatamo veoma ozbiljno, tako mu i pristupamo o tako ga obavljamo. Od prvog dana do danas, nas ističe pouzdanost i efikanost, na šta se itekako ponosimo.

Da li možete da pogrešite u odabiru vodoinstalatera?

Apsolutno, evo i zašto!

Danas, kada je većina dobrih majstora (među njima i naših kolega vodoinstalatera) otišlo van zemlje, znatno je otežano pronaći dobrog vodovodžiju. Pregršt je priučenih vodoinstalatera koji osim osnovne zamene ventila i sifona nisu dobar izbor za išta ozbiljnije. Nažalost i ove dve naizgled proste usluge znaju da donesu veliku materijalnu štetu zbog slabog poznavanje struke.

Kako bi izbegli loše obavljenu uslugu koja na kraju samo VAS košta novca ali vremena i živaca, naša preporuka je da u startu angažujete stručno lice.

Odgušenje kanalizacije Karaburma

Povoljno odgušenje kanalizacije Karaburma svih vrsta, povoljna cena uz izdavanje računa. Vrhunska usluga tokom dana ali takođe i tokom noći. Ipak se radi o hitnoj usluzi. Vrlo smo brzi u dolasku i efikasni prilikom odgušenja kanalizacije. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru ako sumnjate u zapušenje cevi kanalizacije. Od toga zavisi da li ćete imati havariju i izlivanje fekalija ili ne.

Savetujemo Vam da ako primetite da kanalizacija klokoće ili da voda sporije odlazi da nas odmah pozovete. Kolege će doći na Vašu adresu u kratkom roku i rešiće zapušenje kanalizacije bilo koje vrste.

Odgušenje sudopere

Vršimo odgušenje sudopere u glavnom kao hitnu uslugu, pošto nas klijenti kasno pozovu. Stoga pozovite nas odmah. Uvek smo dostupni, povoljni smo i svoj posao radimo ozbiljno. Kod sudopere imamo odgušenje same sudopere i njene vertikale. Odgušenje vertikale obavljamo mašinski sajlama koje su specijalizovane za ovaj tip kanalizacije.

Naš vodoinstalater Karaburma Tim raspolaže mašinama za odgušenje poslednje generacije koje nam omogućavaju da odgušenja vršino najbolje. Kod odgušenja sudopere je vrlo bitno da se odguši pravilno i pouzdano kako bi se posao obavio valjano.

Odgušenje vertikale

Izdvajamo odgušenje vertikale zbog težine zapušenja i njega rešavamo mašinskim putem. Kod vertikale nema čekanja, odmah pozivate vodoinstalatera, mi dolazimo u kratkom roku. Mašinsko odgušenje vertikale je jedino rešenje i to od strane stručnih vodoinstalatera koji svoj posao obavljaju pouzdano i u njih imate povrenje. Vertikala zna prilično da namuči tokom odgušenja, pogotovo ako se radi o starijoj vertikali koja je prilično sužena u odnosu na normalnu vertikalu.

Stare i dotrajale vertikale su čest problem u većini opština u našem gradu. Većina starih zgrada ima prilično loše vertikale koje su davno zrele za zamenu. Takve vertikale se često zapušuju i pucaju što dodatno pravi probleme. Naš tim odgušuje i menja sve vrste vertikala i njene delove po potrebi.

Odgušenje wc šolje

Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje sa ili bez skidanja same šolje. Ovu uslugu radimo povoljno ali pre svega kvalitetno. Mi radimo i danju i noću, na Vama je da nas pozovete čim pre. Wc šolja se odgušuje sa njenim skidanjem i bez njega kao što smo Vam već naveli. Ukoliko je wc šolja lokalno zapušena, nema potrebe je skidati. Ali, ako je zapušenje težeg tipa, skidanje je neminovno i osnova da se odgušenje i obavi.

Naš iskren savet Vam je da ako primetite da voda sporije odilazi iz šolje da nas pozovete kako bi analizirali kanalizaciju i odgušili je. Takođe, ako primetite da se sadržaj vertikale vraća u wc šolju, odmah nas pozovite pošto se radi o izlivanju fekalija iz vertikale.

Odgušenje lavaboa – umivaonika

Kada se radi odgušenje lavaboa? Kada se primeti da otežano odilazi voda. Tada je pravo vreme da nas pozovete dok nije nastao veći problem. Odgušenje lavaboa – umivaonika je najbolje uraditi na vreme kako bi izbegli scenario sa izlivanjem i pojavom materijalne štete. Tu smo uvek i u svakom trenutku, na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegama. Mašinsko odgušenje lavaboa sajlama je najbolji način da se reši problem sa zapušenim lavaboom.

Odgušenje umivaonika kolege obavljaju rutinski i efikasno, rešavaju sve vrste problema ove prirode u najkraćem roku. Zapušen umivaonik ne pravi problem poput sudopere koja može da prouzrukuje poplavu celog stana ili kuće. Ali svakako zahteva pažnju i potrebno ga je odgušiti u kratkom roku da ne bi došlo do većeg problema kod Vas ili kod drugih stanara ako ste u zgradi.

Odgušenje kade i tuš kabine

Mašinsko i ručno odgušenje kade i tuš kabine su dve mogućnosti, u glavnom koristimo mašinsko pošto je efikasnije. Odgušenje kade kolege rade odmah kada se pojavi otežano oticanje vode. Jednom kada se zapušenje napravi ono ne može da se reši samo od sebe već mora fizički da se razbije i progura kroz kanalizaciju. Bitno je da znate da se možete osloniti na naše kolege u svakom trenutku. Stoga, ako primetite problem sa odvodom, pozovite nas odmah i krećemo odmah na Vašu adresu. Nemojte odlagati poziv kolegama, rešite problem na vreme.

Odgušenje kade mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Za razliku od ručnog odgušenja, mašinski tip odgušuje sve vrste zapušenja vrlo efikasno. Što je najbitnije, posle odgušenja ste mirni duži vremenski period. Napomenuli bi da dosta toga zavisi i od korisnika kade i tiš kabine i šta sve ubacuju u njihove odvode.

Oslonite se na Vodoinstalater Karaburma Tim, radimo non stop!

Odgušenje slivnika

Povoljno odgušenje slivnika svih vrsta na svim lokacijama. Ako je zapušen, voda može da izbija iz slivnika, stoga pozovite nas što pre kako bi rešili ovaj problem. Odgušenje slivnika radimo mašinski pre svega a zatim i ručno ali samo ako je zapušenje blagog tipa. Mašinski tip rešavanja ovog problema je kao što smo već napisali daleko bolje rešenje. Računajte na nas kao i za sve ostale hitne intervencije kada je vrlo bitno da vodoinstalateri dođu na vreme. Brz dolazak vodoinstalatera osigurava da se u velikom broju slučajeva sanira problem pre pojave materijalne štete.

Iz tog razloga je važno da nas pozovete čim primetite da Vam je zapušen slivnik. Kolege dolaze brzo po Vašem pozivu i odgušuju slivnik na najbolji mogući način. Brzi su u dolasku i vrlo efikasni u radu.

Mašinsko odgušenje slivnika se vrši kada ručno odgušenje nije moguće a to je u većini slučajeva. Zapušenje slivnika je u 95% slučajeva jako i nije moguće ga rešiti ručnim sajlama. Kolege raspolažu najmodernijim mašinama za odgušenje i svako zapušenje rešavaju brzo i adekvatno.

Kvalitet naših usluga je na visokom nivou, održavamo ga uz pomoć naših iskusnih kolega, modernog alata i isključivo kvalitetnog materijala i zamenskih delova.

Možete računati na naše kolege uvek i na svakoj lokaciji na Karaburmi i u okolini!

ZAMENA I SANACIJA CEVI

Povoljna zamena cevi Karaburma, koristimo naše ili vaše cevi. Zamena cevi svih vrsta na svim lokacijama u objektu i van njega. Računajte na naše iskusne kolege koji svakodnevno zamene veliki broj cevi. Ako Vam je hitno, pozovite nas odmah i dolazimo u kratkom roku i vršimo popravku ili sanaciju cevi. Dežurne kolege su Vam uvek dostupne radi svih hitnih intervencija. Sanacija vodovodne cevi i sanacija kanalizacione cevi spada u hitne intervencije gde najbitnije reagovati na vreme.

Budite prisebni i brzi!

Vodovodne i kanalizacione cevi Karaburma

Popravka vodovodne i kanalizacione cevi, kolege brzo i efikasno popravljaju sve vrste cevi. Bilo da je cev u zidu, podu ili zemlji, sredićemo problem u kratkom roku. Sanacija cevi zahteva prezicznost i iskustvo, naši vodoinstalateri sanaciju obavljaju svakodnevno. Drugim rečima, sanacija za naše kolege je rutinska usluga.

Zamena vodovodne i kanalizacione cevi se radi uz prekid rada sistema na kom se radi. Ta pauza kratko traje, kolege će dati sve od sebe da što pre obave zamenu. Detektujemo mesto pucanja ili dotrajalosti cevi i menjamo taj deo cevi. Ukoliko je potrebno, kolege će zameniti celu cev ili ceo vodovodni i kanalizacioni sistem stana, kuće, zgrade ili poslovnog objekta.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku, tu smo za Vas!

Hitne intervencije Karaburma

Naš tim raspolaže sa nekoliko timova koji su u svakom trenutku spremni da dođu ma Vašu adresu i obave svaku našu uslugu. Radimo tokom dana i noći bez prestanka, preko cele nedelje, 365 dana u godini. U svakom trenutku naše kolege su spremne da reše havariju bilo koje vrste i obima.

Obavljamo sve vrste odgušenja kanalizacije, ručno, mašinski i VOMA. naši timovi su potpuno opremljeni i obučeni da obave sve vrste odgušenja svih težina. Kada su u pitanju zapušenja kanalzacionih cevi, nudimo i sanaciju poplave u slučaju izlivamja fekalija. Posedujemo posebne pumpe koje u slučaju poplave stana, kuće ili poslovnog prostora, izbacjju sve na sigurnu lokaciju.

Radimo i hitan servis bojlera ili njegovu zamenu ako ima potrebe za time. Servisiramo sve vrste bojlera, svih marki, stanja i starosti. Kada su u pitanju bojleri, tu savetujemo naše sugrađane da obrate veliku pažnju. Bojleri su opasni ukoliko se ne servisiraju na vreme i zapuste se. Mogu vrlo lako da postanu neka vrste bombe.

Popravljamo i menjamo sve vrste ventila za vodu. Bez obzira na starost, stanje i tip ventila, kolege će ga popraviti ili pak zameniti adekvatnim. Ventili su izuzetno bitni iz razloga što su oni prva linija odbrane od poplave u slučaju pucanja vodovodnih cevi. Stoga, ispravan ventil je izuzetno bitan.

Saniramo i menjamo deo ili cele vodovodne i kanalizacione instalacije. Naši timovi svakodnevno popravljaju instalacije vodovoda i kanalizacije na celoj teritoriji Karaburme. Poseduje posebne kamere koje nam omogućavaju da snimimo cevi i da saznamo na kom mestu je došlo do problema. Na taj način brzo i efikasno saniramo havariju sa najmanjom mogućom štetom.

Dežurni vodoinstalater Karaburma

Naši dežurni vodoinstalateri su uvek spremni i dostupni radi svih vodoinstalaterskih usluga 24h. Dostupni smo na svim našim telefonima u svakom trenutku u bilo koje doba dana ili noći. Potpuno smo opremljeni što se tiče ljudstva da opslužimo celu Karaburmu i okolinu u svakom trenutku.
Naša ekipa dolazi na Vašu adresu u kratkom roku od Vašeg poziva. Svakako, zavisi od saobraćaja da li će ekipa doći baš odmah ali u proseku kolege dolaze na zadate adrese okvirno za 15-20 minuta.

Nikad ne kasnimo i ne odlažemo ugovorene poslove, tako da ste sigurni kada ste nas pozvali da će se stručan vodoinstalater pojaviti na Vašim vratima vrlo brzo.

MONTAŽA I ZAMENA SANITARIJA

Stručna montaža sanitarija svih vrsta, precizno uz povoljnu cenu. Sa sanitarijama radimo svim danima, samo zakažite termin i to je sve. Montaža sanitarija se radi od strane montera kako bi osigurali da je sve postavljeno bezbedno. Rezervišite svoj termin odmah za isti dan ili do nekoliko dana u napred ako Vam to više odgovara. Kolege svaku sanitariju će ugraditi po stadnardu adekvatno i valjano. Ipak iskustvo je na našoj strani.

Zamena sanitarija donosi više posla, kolege dopremaju nove sanitarije ukoliko to pretrebno. Možete obezbediti sanitarije ali ako to već niste nije nikakav problem. Sa kolegama se detaljno dogovorite koje snaitarije želite da Vam se pazare, prevezu i ugrade na mesto starih. Zamena sanitarija teče tako što pre svega se obavlja skidanje starih snaitarija, demontaža se vrši brzo sem u slučaju specifične kade, tuš kabine i wc šolje za koje je potrebno malo više vremena. Nakon demontaže sledi ugradnja novih sanitarija.

Važno je da napomenemo da se ugradnja sanitarija se kod nas obavlja maksimalno prezicno i bezbedno. Ugradnja teče brzo i efikasno ali ponekad specifičnost sanitarije ili njene dimenzije koje ne odgovaraju mestu ugradnje produžuju vreme instalacije. Tada, kolege pristupaju obradi mesta ugradnje kako bi na primer tuš kabia “legla” adekvatno na svoje mesto. Ovaj dodatni posao utiče na vreme završetka posla ali en puno iz razloga što naše kolege rade punom brzinom na svakoj intervenciji.

Oslonite se na nas!

Zamena i ugradnja vodokotlića

Kada je u pitanju zamena vodokotlića rade je naši najbolji majstori, povoljno i svakoga dana. Zamena vodokotlića novim istim ili drugim modelom, na Vama je odlučite. Vreme zamene zavisi od tipa starog a takođe i novog vodokotlića. Uticaj na vreme završetka radova ima i sama lokacija i da li se vodokotliću može adekvatno pristupiti ili ne. Skidanje (demontaža) vodokotlića je za naše kolege rutinska usluga koju vrše nekoiko puta u toku dana. Odmah nakon skidanja kolege donose odluku da li je potrebna obrada mesta ugradnje novog ili ne. Sve zavisi naravno da li se vodokotlić “kači na zid” ili je ugrađen u sam zid. Radimo sa svim vrstama vodokotlića!

Ugradnja vodokotlića se radi rutisnki, precizno i pedantno. Kako bi se to postiglo, potrebno je pripremiti mesto ugradnje. Svakako pre svih radova se konsultujemo sa klijentom kako ne bi došlo do zabune. Ponekad se dešavaju situacije da klijent zahteva potpuno drugačiji tip vodokotlića. Takvi zahtevi su naravno izvodljivi ali zahtevaju dodatno vreme našim kolegama. Kolege su opremljene da obave sve naše usluge na licu mesta. Ukoliko je potreban dodatni vodomaterijal, kolege će ga obezbedti.

Tu smo da Vam pružimo sve naše usluge!

Montaža kade

Ukoliko se pitate da li kolege rade montažu kade, naš odgovor je potvrdan. Montaža kade se radi strogo prateći upute koje nalaže naša struka. To je jedini način da se posao odradi valjano i da do budućih problema ne dođe. Postavljanje kade se radi kao zamena ili kao prva ugradnja u novom kupatilu ili nakon renoviranja kupatila. Kada je zamena kade u pitanju, pre svega se radi demontaža kade a zatim detaljan pregled mesta gde ja ona bila locirana. Ako je potrebno, kolege mesto ugradnje obrađuju ili eventulano pomeraju vodu i kanalizaciju ako se kada izmešta.

Nakon ovog dela posla, ugradnja nove kade može da krene i ona se završava u kratkom roku, nakon čega sledi silikoniranje kade. Ovo je procedura u slučaju da se ugrađuje standardni tip kade, dok kod specifičnih kada je potrebno više vremena za ceo posao. Kolege su vrsni majstori našeg zanata stoga će sve biti obavljeno maksimalno kvalitetno.

Zamena tuš kabine

Tuš kabina nam donosi više posla iz razloga što ona ima dodatne elemente u odnosu na kadu. Shodno tome, potrebno nam je više vremena za njemu ugradnju. Zamena tuš kabine teče poput zamene kade, sa time da nakon demontaže tuš kabine potrebno je više vremena da se pregledaju zidovi gde će biti montirani paravni. Kada se sve pregleda i adekvatno obradi, montaža tuš kabine je sledeća stavka i ona teče fluidno i bez ikakvih problema. Kolege takođe rade i sa svim vrstama tuš kabina, stoga vrlo su upoznate sa svim dobrim o lošim stavkama samih kabina.

Naravno, nakon obavljenog postavljana tuš kabine sledi silikoniranje i detaljan pregled cele kabine. Ostaje da se malo sačeka kako bi se silion osušio i tuš kabina je spremna za korišćenje.

Ugradnja wc šolje

Rad sa wc šoljom kao i kod ostalih sanitarija je zahtevan ali u većoj meri iz razloga što se wc šolja priključuje na kanalizaciju i na izvor vode – vodokotlić. Nije u pitanju raketna nauka ali potrebno je veliko iskustvo i dobar alat. Pošto imamo i jedno i drugo možemo da krenemo sa radom.

Montaža wc šolje se radi prilikom zamene stare ali i tokom renoviranja kupatila/toaleta ili u slučaju nove nekretnine. Kada je u pitanju zamena wc šolje, kao i kod ostalih sanitarija vrši se skidanje, provera mesta ugradnje i ugradnja nove. Demontaža wc šolje i njeno odlaganje je najlakši deo posla, sledi detaljno pregledanje mesta i eventualna uzmena. Konačno stigosmo do postavljanja wc šolje koje je kao kruna što se tiče ove usluge. Kolege detaljno pregedaju da li je postavljanje obavljeno adekvatno, da je wc šolja spojena sa vodokotlićem i kanalizacijom. Nakon toga, možete da koristite svoju novu wc šolju.

Montaža i zamena sudopere

Sudopera kao i lavabo ili bide zahteva stručnost ako želimo da se montaža obavi valjano. Kada to napišemo tako i mislimo. Previše je loših ugradnji, nespretnih majstora koji svoj posao samo otaljaju. Montaža sudopere ako se radi, radi se od strane stručnog lica nikako nekog priučenog majstora. Kolege kao i sa svim ostalim sanitarijama, sa sudoperom rade svakoga dana. Imaju znanje i koriste ga kako bi klijentima pružili najbolju uslugu.

Zamena sudopere takođe zahteva stručnu majstorsku ruku, pre svega zbog demontaže stare a zatim ugradnje nove sudopere. Sve teče efikasno, kolege skidaju staru sudoperu, odlažu je u dogovoru sa Vama, zatim pristupaju pripremi mesta za ugradnju nove. Nakon ugradnje sledi povezivanje sudopere i slavine, sudopere i sifona i na kraju njeno silikoniranje ako je potrebno.

Želite kvalitet, obratite se nama!

Kvalitet usluge

Kvalitet usluge je na najvišem mogućem nivou. Tako će uvek i biti. Našim sugrađanima osiguravamo opravdano najbolju uslugu vodoinstalatera na Karaburmi i okolini. Trudimo se da budemo najbolji i da naši klijenti to i prepoznaju, što se u praksi i dešava. Tada, naš tim postaje odabrani vodo servis od strane naših klijenata.

Kvalitet naše usluge je zagarantovan iz više razloga i to su.

Vodoinstalater Karaburma stručnost

Naš tim se sastoji od stručnih i kvalifikovanih vodoinstalatera, čiji je posao da usluga bude na visokom nivou. Kolege svoj posao obavljaju moralno, profesionalno i pouzdano. Kvalitet naše usluge nam je na prvom mestu, tako je od prvog dana našeg poslovanja pa do danas.

Raspolažemo stručnim kadrom iz prostog razloga što biramo samo najbolje kolege. Vodoinstalateri iz našeg tima pre pristupanja kod nas prolaze rigorozne kontrole kako bi se mi a i sam vodoinstalater uverio da je na pravom mestu. Od naših kolega očekujemo stručnost, posvećenost i pedantnost.

Alat

Naš tim raspolaže najmodernijim alatima i vozilima poslednje generacije. Naš alat nam omogućava da svoj posao obavimo adekvatno i pouzdano. Pored odličnog alata, posedujemo mašine za odgušenje kanalizacije. Ovim mašinama pouzdano i efikasno odgušujemo sve vrste kanalizacije. Mašinsko odgušenje kanalizacije se ne bi mogao zamisliti bez pouzdanih mašina i to je činjenica.

Pored mašina za odgušenje, posedujemo i VOMA sistem za odgušenja koji se pokazao ka najbolje moguće rešenje. Radi se o najnovijem i najnaprednijem tipu odgušenja koji radi na principu visokog pritiska vode.

Kvalitetan vodomaterijal

Kvalitet vodomaterijala koji koristimo je dobrog i već dokazanog kvaliteta. Kvalitetan vodomaterijala je ključna stavka pored kvalitetne usluge koju pružaju naše kolege. Ukoliko ima potrebe, naš tim obezbediće celokupni vodomaterijal koji nam je potreban za rad.

Svakako, bitno je naglasiti da sam klijent može da obezbedi vodomaterijal, ali ovom prilikom apelujemo na sugrađane da pazare kvalitetniji materijal za vodu kako bi osigurali da posao bude obavljen dobro do kraja.

Oslonite se na nas i saznajte zašto smo najbolji!

Vaš Vodoinstalater Karaburma Tim


Pozovite nas!