Hitne Intervencije vodovod

Hitne Intervencije – 00:24h! – 011/407-8-100

U bilo koje doba dana i noći smo dostupni našim sugrađanima radi hitnih intervencija i rešavanja svih vrsta vodoinstalaterskih problema.

Pri primanju hitne intervencije, dežurni vodoinstalater Vodoinstalateri Beograd TIMA odmah kreće na dogovorenu adresu. Kada je u pitanju hitna intervencija, naš tim se sastoji od nekoliko grupa stručnih vodoinstalatera, koji su tokom noći u pripravnosti. Sve hitne intervnecije shvatamo ozbiljno, tako im i pristupamo. Rešavamo ih u najkraćem mogućem roku ma kakav vodoinstalaterski problem bio u pitanju.

Šta sve spada u hitne intervencije?

 1. Zagušenja kanalizacije (hitne intervencije kanalizacija),
 2. zagušena vertikala zgrade ili kuće,
 3. zagušena wc šolja,
 4. zagušena sudopera,
 5. zagušen slivnik kupatila,
 6. zagušen lavabo,
 7. zagušena kada,
 8. pucanje vodovodne cevi,
 9. poplava u stanu ili kući,
 10. detekcija curenja vode,
 11. bojler pao sa zida,
 12. bojler pušta paru – izuzetno hitna intervencija!!!
 13. pukla wc šolja – hitna intervencija da ne bi došlo do povreda(pogotovo dece),
 14. pukao(napukao) lavabo –  hitna intervencija da ne bi došlo do povreda(pogotovo dece),
 15. ventil pušta vodu u velikim količinama – sprečavanje poplave stana, kuće, komšija ispod.
 16. ukoliko izlazi voda iz sudopere, slivnika, wc šolje, lavaboa, kade, tuš kabine to su intervencije gde je potrebno reagovati odmah!

Hitne intervencije bilo kakve vrste ukoliko imate, pozovite nas(vodoinstalaterske usluge Beograd), dostupni smo NON-STOP!


Hitne intervencije - Vodoinstalateri Beograd TIM

Hitne intervencije – Vodoinstalateri Beograd TIM


Hitne intervencije non stop

Naši timovi su Vam dostupni na celoj teritoriji grada Beograda i okoline. Naše kolege su stručni vodoinstalateri velikog iskustva koji svaku hitnu intervenciju rešavaju brzo i efikasno.

Naše kolege dežuraju non stop i spremne su čim nas naši sugrađani pozovu. Dežuramo u svim delovima grada, stoga dolazimo na Vašu adresu u najkraćem roku.
Svim sigrađanima kojima su potrebne hitne intervencije, osiguravamo pouzdanu uslugu uz račun i garanciju u svakom momentu.

Pored hitne intervencije, sugrađani mogu da zakažu intervencije kada njima to odgovara u skladu sa obavezama.

Naši timovi su Vam u potpunosti na raspolaganju u svakom delu dana i noći.

Pokrivenost naših timova za hitne intervencije

Vodoinstalateri Beograd obavljaju hitne intervencije u svim opštinama Beograda i u okolini grada. Ukoliko Vam zatrebaju hitne intervencije, bilo da je u pitanju Surčin, Mirijevo, Batajnica, Banovo Brdo ili Pančevo, kolege su tu za Vas. Bez obzira iz kog dela Beograda zovete, možete se osloniti na naš tim. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni u radu kako bi se havarija zaustavila u najkraćem roku.

Od našeg tima očekujte brzu i pouzdanu uslugu, račun, garanciju i profesionalni savet kako da do havarije opet ne dođe. Kolege će Vas posavetovati šta da uradite da smanjite ili ublažite štetu ukoliko je to potrebno, dok oni ne ne dođu. Oslonite se na naš stručni tim vodoinstalatera u svakom trenutku, dežuramo non stop, 365 dana u godini.

Računajte na nas

Naši timovi su opremljeni da reše sve vodoinstalaterske probleme u najkračem mogučem roku. Brzi su u dolasku i vrlo efikasni u radu.  Možete računati na nas tokom cele godine, 365 dana u godini. Kolege su uvek dežurne u toku dana i u toku noći na celoj teritoriji Beograda i okoline. Takođe, kolege pored opreme poseduju adekvatno znanje kako bi pravilno prišle problemu i rešile ga na najbolji mogući način.

Kolege u toku dana reše desetinu teških havarija u raznim krajevima grada, brzina je jako bitna kako klijenata tako i nas vodoinstalatera. Njome postižemo da u većini slučajeva preduhitrimo havariju i saniramo problem pre njegove eskalacije. Stoga je vrlo važno da nas pozovete odmah čim primetite problem bez ikakvog odlaganja. Budite prisebni i brzi, pratite upustva kolega i svaki problem možemo rešiti zajedno.

Oslonite se na naš stručni tim vodoinstalatera u svakom trenutku!

Vaš Vodoinstalateri Beograd TIM


Pozovite nas!