VODOINSTALATER KALUĐERICA

Vodoinstalater Kaluđerica sve Vodoinstalaterske Usluge, garancija i račun. Vodoinstalater Kaluđerica, pouzdana usluga, povoljne cene.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Naš tim je dostupan na području cele opštine Kaluđerica. Tokom čitave godine, non-stop tokom verskih i državnih praznika naš Tim Vam je na usluzi (hitne intervencije).

Računajte na naše iskusne vodoinstalatere!

VODOINSTALATER KALUĐERICA

 • Stručna i pouzdana usluga;
 • povoljne usluge;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • zakazivanje intervencije;
 • hitne intervencije;
 • brz dolazak;
 • garancija;
 • račun.

Posebne pogodnosti kod nas jesu zakazivanje intervencije do nekoliko dana u napred i komunikacija putem e-maila sa našim sugrađanima.

Detaljno opišite problematičnu situaciju ili željeni posao koji treba obaviti, a kolege iz našeg Tim-a će Vam odgovoriti u najkraćem roku.


Imamo dugogodišnju saradnju sa velikim brojem pravnih lica(firmi). Naš tim je uvek dostupan, profesionalan i poštuje dogovorene rokove, samim tim predstavlja saradnika na koga možete uvek računati.

Vodoinstalater Beograd Kaluđerica – usluge

 • Zamena svih sanitarija;
 • adaptacija kupatila/renoviranje kupatila;
 • odgušenja kanalizacije svih vrsta;
 • servis bojlera, popravka/zamena i ugradnja bojlera;
 • popravka, zamena i ugradnja svih vrsta ventila;
 • zamena sifona;
 • sanacija napuklih, puklih kanalizacionih i vodovodnih cevi i njihova zamena/ugradnja;
 • snimanje cevi kamerom;
 • detekcija curenja vode;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija;
 • čišćenje septičkih jama.

Za više informacija o uslugama posetite našu stranicu Usluge u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Odgušenje kanalizacije Kaluđerica

Stručno odgušenje kanalizacije Kaluđerica i okolina, izdvaja nas povoljna cena i brz dolazak kod Vas. Kolege su uvek dostupne i spremne da obave bilo koju našu uslugu danju i noću. Vršimo mašinsko odgušenje, VOMA odgušenje i ručno odgušenje kanalizacije na teritoriji ovog velikog dela grada Kaluđerica i okolina. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku u toku dana i noći radi svih ostalih naših usluga.

Obezbeđuje profesionalno odgušenje kanalizcije svih jačina i tipova. Odlikuju nas brz dolazak, efikasno i povoljno odgušenje kanalizacije. Pozovite nas odmah, dolazimo odmah na Vašu adresu bez kašnjenja i odlaganja.

Odgušenje sudopere

Valjano odgušenje sudopere zahteva dobre mašine i posebne sajle kako bi se rešio problem. Našim mašinama odgušujemo i najteža zapušenja sudopere i njene kanalizacije. Kada sudopera počne da pravi problem, nema mesta čekanju i odlaganju. Baš naprotiv, tada je najbitnije da reagujete odmah. Radimo tokom dana i tokom cele noći, naše kolege dežuraju kako bi odgovorile svakom klijentu u Kaluđerici i u okolini u najkraćem mogućem roku.

Naš tim vrši odgušenje sudopere i njene vertikale. Vertikala sudopere se odgušuje isključivo mašinski kako bi se osigurao pouzdano obavljen posao. Raspolažemo sa modernim mašinama za odgušenje i specijalnim sajlma koje su kreirane baš za kanalizaciju sudopere.

Odgušenje vertikale

Kvalitetno odgušenje vertikale se radi samo uz mašinske sajle i uz iskustvo vodoinstalatera. Kolege su prosle posebne obuke kako bi rešavali sve vrste zapušenja na vertikali. Uvek smo dostupni, dovoljno je samo da nas pozovete i to je sve. Sama vertikala i njeno odgušenje su u glavnom zahtevni za odgušenje, pre svega zbog stanja vertikale pa zatim zbog težine zapušenja.

Vodoinstalater Kaluđerica obezbeđuje odgušenje vertikale, zatim zamenu dela ili cele vertikale u slučaju dotrajalosti, propadanja ili oštećenja. Najveći problem su vertikale u starim zgradama i kućama koje su stare nekoliko decenija. Vrlo je bitno biti svestan problema sa vertikalom, pošto odlaganje ili zanemarivanje ovog problema može doneti veliku materijalnu štetu.

Odgušenje wc šolje

Mašinsko odgušenje same wc šolje ili njenog odvoda, zavisi od tipa zapušenja. Kolege su Vam dostupne danju i noću, nemojte čekati da se wc šolja skroz zapuši. Wc šolju možemo lako zapušiti ako ne pazimo šta ubacujemo u nju. Pre svega velika količina toalet papira zapušuje wc šolju vrlo brzo, još gore je sa ubrusom.

Naš tim kod lokalnog zapušenja wc šolje ne vrši skidanje ali kod zapušenja kanalizacione cevi šolje ili vertikale, skidanje je neminovno. Kolege će po dolasku na adresu odlučiti koji je tip odgušenja najbolji i najdelotvoriji.

Odgušenje kade i tuš kabine

Zapušena kada zahteva dobro odgušenje kako bi se ona i njene cevi lepo očistile. Odgušenje kade radimo u glavnom mašinski, jer je to najbolji način da se ona vrati u rad. Prilikom odgušenja koristimo mašinske sajle koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Za razliku od ručnog tipa, mašinski je daleko efikasniji i pouzdaniji. Pogotovo kada se radi o teškim zapušenjima kade ili tuš kabine.

Odgušenje tuš kabine se takođe mašinski odgušuje iz razloga što ručni tip odgušenja nije toliko učinkovit. Ponekad, u zavisnosti od jačine zapušenja i lokacije samog čepa koji pravi zapušenje, posao traje i duže.

Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku na celoj teritoriji Kaluđerice i okoline.

Odgušenje lavaboa

Da li ste znali da se odgušenje lavaboa – umivaonika radi poput odgušenja sudopere? Kolege koriste iste mašinske sajle u oba slučaja. Odgušenje umivaonika mašinski i ručno po potrebi i na osnovu jačine zapušenja. Kod lokalnog zapušenja korisitmo ručne sajle a kod zapušenja odvoda lavaboa koristimo naravno mašinu koja je neuporedivo jača i brža.

Lavabo je vrlo lako zapušiti, naravno ne kao sudoperu koja se usled velike masnoće hrane i ostalih stvari veoma lako zapuši. Takođe, zapušen lavabo ne donosi toliko problema kao sudopera. Al, svakako je neophodno da ga odgušite što je pre moguće i time osigurate da do većeg zapušenja ostatka kanalizacije ne dođe.

Odgušenje umivaonika se radi rutinski, brzo i efikasno, kolege su nam stručni vodoinstalateri velikog iskustva. Kolege uvek dežuraju i uvek su spremne na dolazak kod Vas.

Pozovite nas odmah!

Odgušenje slivnika

Efikasno odgušenje slivnika na svim lokacijama unutar objekta i van njega, odlikuju nas povoljna cena i pouzdanost usluge. Brzi smo i dolazimo u najkraćem mogućem roku, kao što činimo za sve vrste zapušenja kanalizacije. Već smo spomenuli da je brzina dolaska veoma važna i da je jednako važno da nas Vi pozovete na vreme.

Zapušen slivnik neće naneti štetu poput zapušene sudopere ili wc šolje ali zahteva da reagujete na vreme. Čim primetite problem sa slivnikom, poželjno je da nas pozovete kako bi kolege došle i obavile odgušenje slivnika.

Mašinsko i ručno odgušenje slivnika ovisno tome koji tip zapušenja. Kod srednjih i teških zapušenja, vršimo mašinsko odgušenje slivnika. Dok kod vrlo slabih zapušenja, odlučujemo se za ručni tip. Naravno, uvek je najbolje da kolege na lice mesta donesu odluku koji tip odgušenja najbolje obaviti.

Uvek gledamo da obavimo otpušavanje slivnika na najbolji mogući način.

Računajte na nas u svakom trenutku!

ZAMENA I SANACIJA CEVI KALUĐERICA

Povoljna zamena cevi Kaluđerica, menjamo cevi na svim lokacijama i svih vrsta. Zamenjena cev je uvek najbolje rešenje ako popravka nije moguća. Pozovite naše obučene majstore, dežuraju radi svih intervencija pa i zbog zamene, popravke cevi vodovoda i kanalizacije. Popravka na vodovodnim i popravka na kanalizacionim cevima zahtevaju da se njihovo korišćenje pauzira dok radovi traju.

Ukoliko popravka nije moguća, preostaje nam zamena cevi kako bi se sistem vodovoda ili kanalizacije vratio u radno stanje.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Sanacija vodovodne cevi i kanalizacione cevi na teritoriji Kaluđerice je česta usluga zbog starih instalacija. Popravka cevi se vrši kada je cev na jednom ili više mesta napukla ili dotrajala. Naravno, ako je cev ugrožena dotrajalošću, mora se zameniti adekvatnom. Kolege uz pomoć naših termalnih kamera i kamera za snimanje unutrašnjosti cevi vide tačno stanje svih cevi. Na taj način donose odluku koje je najbolje rešenje za dati problem.

U Kaluđerici je veliki broj starih i dotrajalih kuća u kojima su instalcije u vrlo lošem stanju, nekad se pitamo kako i funkcionišu na pojedinim lokacijama.

Oslonite se na naš stručan tim!

UGRADNJA I ZAMENA SANITARIJA KALUĐEICA I OKOLINA

Adekvatna ugradnja sanitarija svih vrsta, kolege rade precizno i povoljno. Ukoliko je potrebno da Vam se dopreme sanitrije nije problem, dogovorite se sa kolegama. Ukoliko niste obezbedili sanitarije, naši vodoinstalateri će taj posao obaviti za Vas. Na Vama je da informišete kolege šta želite da Vam se pazari i to je sve.

Zamena sanitarija u celoj Kaluđerici i u okolini. Menjamo sve vrste snaitarija, nove i stare bez obzira na model i proizvađača. Kolege su iskusni majstori našeg zanata i mogu obaviti sve naše usluge brzo i efikasno. Sama zamena se kreće sa demontažom starih i dotrajalih sanitarija. Posle skidanja, kolege kontrolišu mesto gde će ugraditi nove sanitarije. Ukoliko ima pojedinih odstupanja, kolege će ih adekvatno obraditi. Naravno sve u dogovoru sa klijentom!

Posle provere i eventualne obrade, kolege pristupaju samoj montaži. Montaža snaitarija se radi relatvno brzo i efikasno u zavisnosti od toga šta se ugrađuje i koliko snitarija ima ukupno. U slučaju specifične kade, tuš kabine, wc šolje i bojlera, ugradnja može da traje malo duže. Kolege će svakako dati sve od sebe da svoj posao obave brzo, adekvatno i pouzdano.

Računajte na naše kolege!

Zamena i ugradnja lavaboa – umivaonika

Ako želite da se zamena lavaboa uradi pravilno, uvek angažujte stručno lice, nikad to nemojte sami da radite. Zamena lavaboa od strane majstora našeg zanata. Svim danima smo Vam dostupni. Možete angažovati naše vodoinstalatere kako bi se zamena obavila istog dana ali takođe možete odrediti neki drugi dan koji Vama najviše odgovara. Pre svega demontaža lavaboa se radi rutinski vrlo efikasno, nakon čega kolege proveravaju mesto ugradnje kako bi osigurali da se nov bojler adekvatno postavi.

Montaža lavaboa ili kako ga drugačije zovemo umivaonika kod nas teče vrlo brzo, pored toga smo i povoljni. Kvalitet ugradnje je naravno na visokom nivou, izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge. Ukoliko želite da izmestite Vaš lavabo, to nije nikakav problem, potrebno je da se sa kolegama dogovorite oko nove lokacije umivaonika i da utvrdite da li je premeštanje moguće ili ne.

Oslonite se na nas!

Zamena kade

Kod zamene kade ako se ne obavi stručno, može doći do velikih havarija što direktno donosi priličnu materijalnu štetu. Nije moguće adekvatno ugraditi kadu bez potrebnog znanja niti alata koji je neophodan za ovu vrstu posla. Zamena kade od strane naših kolega je stručna i valjana, naši klijenti nemaju nikakve naknadne probleme. Kako bi se montaža kade obavila po propisima naše struke, neophodno je pre svaga pripremiti mesto gde se kada ugrađuje.

To znači da prvo se radi demontaža kade i njeno odpremanje, zatim sama priprema mesta. Vreme trajanja pripreme može da variria u odnosu na to kakav je teren i koliko kolege imaju prostora za rad. Bitan faktor je takođe i to da li se nova kada uklapa na lokaciju gde je potrebno je ugraditi ili ne. Nekad su potrebna izmeštanja vode i kanalizacije kako bi nova kada koja je većih ili manjih dimenzija u odnosu na staru legla valjano na svoje mesto.

Nakon pripreme, obavlja se montaža kade i njeno silikoniranje. Odmah nakon postavljanja kade, povezivanja kade – voda i kanalizacija, kolege testiraju njen rad. Sledi sušenje silikona i možete Vašu novu kadu koristiti sasvim normalno.

Montaža tuš kabine

Da li je montaža tuš kabine kao montaža kade? Da i ne.

Pre svega, tuš kabina zauzima manje prostora u odnosu kadu, zatim tuš kabina može da ima paravane od stakla ili nekog drugog tvrdog ili mekog materijala dok kada taj deo nema. Tako da dolazimo do zaključka da u suštini je blago komplikovanije montirati tuš kabinu. Postavljanje tuš kabine kao prva ugradnja je olakšano u odnosu na zamenu stare tuš kabine. U drugom slučaju, demontaža tuš kabine je prva stvar koju kolege rade a zatim pripremanje mesta ugradnje. U ovom slučaju se pripremaju i zidovi u visini samog paravana tuš kabine – ako ga ona ima.

Zamena tuš kabine se privodi kraju, ostalo je postavljanje nove tuš kabine, njeno povezivanje na odvod i silikoniranje. Po završetku, kolege rade proveru celog posla i nakon kratke pauze možete je normalno koristiti.

Sa nama je sve lakše!

Vaš Vodoinstalater Kaluđerica Tim

Vodoinstalater Beograd Kaluđerica

Vodoinstalater Kaluđerica


Pozovite nas!