Čišćenje odvoda

Čišćenje odvoda, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Čišćenje odvoda, odvoda sudopere, odvoda wc šolje, odvoda lavaboa – umivaonika, odvoda slivnika, odvoda kade, odvoda tuš kabine.

Na sve naše usluge izdajemo račun.


Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje stručno i povoljno čišćenje odvoda bilo koje vrste nas vim lokacijama u stanu, zgradi, kući,dvorištu ili poslovnom prostoru. Posedujemo najmodernije mašine za čišćenje odvoda poslednje generacije koje nam omogućavaju da očistimo i najprljavije i zapušenije odvode.

ČIŠĆENJE ODVODA

  • Stručno čišćenje odvoda Beograd;
  • radimo non stop;
  • dolazimo u najkraćem roku;
  • zakazivanje intervencije;
  • čistimo sve vrste odvoda brzo i efikasno;
  • najmodernije mašine;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • izdavanje računa.

Naš tim posluje na teritoriji Beograda i okoline, na svaku adresu dolazimo u najkraćem roku ako je potrebno. Naši klijenti imaju mogućnost da zakažu intervenciju i do nekoliko dana u napred, shodno svojim obavezama.

Na sve naše usluge izdajemo račun.

ČIŠĆENJE ODVODA SUDOPERE

Povoljno čišćenje odvoda sudopere, povoljna cena uz izdavanje računa. Čišćenje odvoda sudopere se vrši mašinskim sajlama koje su najbolje rešenje. Mašinske sajle posebne vrste sa kojima raspolažemo su u mogućnosti da očiste i najtvrđe zapušenje u odvud sudopere.

Bitno je da nas pozovete na vreme kada uvidite da voda sporije otiče u sudoperi, kako bi kolege što je pre moguće očistile odvod. Čišćenje odvoda sudopere nije lak posao i nekad zahteva da se očisti ceo odvod do horizontale. To je čest slučaj u zgradama gde je odvod sudopere često veoma zaprljan.

ČIŠĆENJE ODVODA WC ŠOLJE

Stručno čišćenje odvoda wc šolje, bilo da je reč o lokalnom ili globalnom zapušenju wc šolje, čišćenje odvoda obavljmo brzo i efikasno. Odvod wc šolje može da napravi velike probleme ukoliko se ne očisti na vreme. Najveći problem sa odvodom wc šolje jeste da krene izlivanje fekalina. To je zapravo česta pojava, pogotovo u zgradama gde se na jednu vertikalu nakači 5 ili 10 wc šolja – kupatila.

Čišćenje odvoda wc šolje radimo ručno i mašinski, u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege na lice mesta odlučuju koji tip čišćenja odvoda wc šolje će primeniti.

ČIŠĆENJE ODVODA LAVABOA

Pouzdano čišćenje odvoda lavaboa, povoljna cena čišćenja uz izdavanje računa. Kolege čišćenje odvoda lavaboa vrše mašinski, poput odvoda sudopere. Radi se istoj vrsti odvoda ali sa nešto manje mogućnosti da dođe do velike havarije. Odovod lavaboa se zapuši dlakama, sapunom, noktima i raznom nemijom. Kada se sve to izmeša i stvrdne, prilično je teško očistiti takav odvod bez upotrebe mašine.

Iz tog razloga, kolege čišćenje odvoda lavaboa obavljaju mašinski, sajlama, koji se pokazao kao najbolje rešenje. Takođe, posle mašinskog čišćenja lavaboa, duži vremenski period ste mirni.

ČIŠĆENJE ODVODA KADE – TUŠ KABINE

Samo čišćenje odvoda kade vršimo brzo i efikasno, izdajemo račun na uslugu. Čišćenje odvoda po povoljnoj ceni, radimo non stop, dolazimo ubrzo po pozivu. Kolege dežuraju tokom celog dana i cele noći radi hitnih intervencija. Dolaze brzo na svaku adresu u Beogradu i u okolini. Odovod kade se zapušuje relativno brzo pošto se prilikom kupanja koristi razna masna hemija.

Takođe, u odvod kade odlaze dlake, koje znaju da naprave svojevrsno klubče i time brzo nastaje čep u odvodu kade. Čišćenje odvoda kade zahteva posebne tanke sajle koje su u mogućnosti da prođu kroz sam odvod i adekvatno ga očiste.

Čišćenje odvoda tuš kabine

Poput kade, čišćenje odvoda tuš kabine zahteva posebne sajle i stručnost vodoinstalatera. Kolege čišćenje odvoda tuš kabine vrše takođe brzo i efikasno. Ponekad se dese situacije da je zapušenje jačeg tipa ili da postoje dva zapušenja. Tada je kolegama potrebno više vremena da obave svoj posao.

Kao što smo već napomenuli, najbitnije je da nas pozovete na vreme kako bi kolege što pre krenule sa čišćenjem odvoda. Havarije i materijalne štete su redovna pojava kada su odvodi u pitanju. Stoga, najbolje je da nas pozovete na vreme bez odlaganja.

ČIŠĆENJE ODVODA SLIVNIKA

Efikasno čišćenje odvoda slivnika, radimo non stop, povoljna cena uz račun na uslugu. Čišćenje odvoda slivnika mašinski i ručno u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege nakon dolaska na Vašu adresu odlučuju koji je tip čišćenja odvoda najbolje rešenje. U glavnom se koriste mašinske sajle koje su se pokazale kao vrlo efikasne što smo već i spomenuli.

Mašinsko čićenje odvoda slivnika rade naše stručne kolege koje poput ostalih zapušenja i ovo čiste desetinu puta u toku dana. Čišćenja odvoda su jedne od najtraženijih naših intervencija. Zahtevaju iskustvo vodoinstalatera i adekvatan alat. Naše kolege su vrsni vodoinstalateri i svako čišćenje i bilo koju drugu vodoinstalatersku uslugu vrše profesionalo i pedantno.

Oslonite se na nas u svakom trenutku tokom celog dana i cele noći! Pozovite nas odmah!

Zaključak

Čišćenje odvoda, bilo da je to odvod sudopere, odvod wc šolje, odvod lavaboa – umivaonika, odvod slivnika, odvod kade, odvod tuš kabine, mora se obaviti pravilno. Time obezbeđujete da se zapušenje odovda ne desi u skorije vreme. Naravno, treba uzeti u obzir vrlo bitnu stavku a to su navike korisnika odvoda.

I da je odvod najčistiji, ukoliko u njega ubacujemo svašta i ono što ne bi trebali, on će se brzo zapušiti.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!