Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije, povoljna cena odgušenja, radimo 24h. Mašinsko odgušenje kanalizacije Beograd non stop, izdajemo račun, dolazimo odmah.

Izdajemo račun na sve naše usluge.


Mašinsko odgušenje kanalizacije obavljamo modernim mašinama, učinak nakon odgušenja kanalizacije je 100%. Zakažite intervenciju, ukoliko Vam je hitno potrebna naša intervencija (hitne intervencije), dolazimo odmah po pozivu.

Mašinsko odgušenje kanalizacije spada u hitne intervencijame, budite slobodni i pozovite nas u bilo koje doba dana i noći.

Dostupni smo 24h, 365 dana u godini.

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

 • Stručna usluge;
 • povoljna usluga;
 • hitne intervencije;
 • dolazak ubrzo po pozivu;
 • stručni vodoinstalateri;
 • izdavanje računa.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalne i pouzdane vodoinstalaterske usluge na koje izdaje račun i garanciju. Oslonite se na nas u svakom trenutku.

Izdajemo račun na sve naše usluge.


Kada se radi mašinsko odgušenje kanaliazcije?

 • Ukoliko nije lokalno zagušenje wc šolje;
 • kada primetite da voda iz wc šolje sporo otiče;
 • kada pustite vodu iz vodokotlića i voda izlazi iz wc šolje;
 • ukoliko je zagušenje u kanalizacionoj cevi;
 • ukoliko je vertikala kanalizacije zagušena;
 • ukoliko voda ili fekalije izviru iz wc šolje  (obavezno mašinsko odgušenje kanalizacije);
 • zagušenje je u vertikali i sav sadržaj vertikale izlazi kod Vas.

Naši stručni vodoinstalateri uspešno obavljaju sve vrste odgušenja kvalitetno i brzo. Bilo koji od navedenih scenarija da je kod Vas, kolege će sa lakoćom rešiti sve vrste havarija. Dostupni smo preko celog dana i noći non stop, preko cele godine.


Mašinsko odgušenje kanalizacije – hitne intervencije

Ukoliko Vam je potrebno hitno mašinsko odgušenje kanalizacije, kolege će doći na ugovorenu adresu u rekordnom roku. Naravno bez kašnjenja i odlaganja. Naši timovi su uvek dežurni i spremni da dođu na svaku adresu u Beogradu i okolini veoma brzo. Hitne intervencije su naše redovne intervencije i obavljamo ih preko celog dana i noći.

U bilo kom trenutku da Vam zatreba mašinsko odgušenje kanalizacije ili neka druga naša usluga, na raspolaganju smo Vam. Pored odgušenja, obavljamo sve vodoinstalaterske usluge istim kvalitetom i brzinom. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, mi smo ozbiljan vodoinstalaterski servis koji sve usluge obavlja adekvatno i pouzdano.

Obavljamo mašinsko odgušenje, VOMA odgušenje kanalizacije i ručno odgušenje kanalizacije svih kanalizacionih cevi i sistema kako zgrada, poslovnih objekata tako i kuća. Naši timovi za hitne intervencije su Vam uvek na usluzi, budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku!

Mašinsko odgušenje kanalizacije sajlama

Mašinsko odgušenje kanalizacije se obavlja u većini slučajeva iz razloga što je lako primenljivo i uz pomoć mašine se odgušuju teška zapušenja. Mašinskim sajlama odgušujemo sve vrste kanalizacije u kući, stanu, zgradi i poslovnom prostoru. Postoje sajle različitih promera i koristimo ih za mašinsko odgušenje kanalizacije raznih promera.

U zavisnosti od lokaliteta i jačine zapušenja, kolege odlučuju koju će sajlu koristiti kako bi najbolje odgušili kanalizaciju. Na primer da bi se odgušila wc šolja ispod koje je nastalo zapušenje, potrebno je izmestiti wc šolju i obaviti odgušenje kanalizacije.

Mašinsko odgušenje kanalizacije – pouzdanost

Ovaj tip odgušenja je izuzetno pouzdan i rešava od lakih, srednjih do težih zapušenja. Možemo ga primeniti u na svim lokacijama i zahteva malo prostora za operativni rad. Mašinsko odgušenje koristi posebne sajle koje se uz pomoć mašine guraju u kanalizacionu cev. Sajlu mašina okreće oko njene ose i gura je u cev, sve dok ne dođe do mesta zapušenja. Kada dođe do zapušenja, vrh na sajli probija mesto zapušenja i razbija ga na manje delove. Zatim ti delovi odlaze dalje niz kanalizaciju.

Pouzdanost mašinskog odgušenja je visoko, naravno ne rešava apsolutno sve vrste zapušenja, nekad je zapušenje isuviše teško za ovaj tip odgušenja.

VOMA mašinsko odgušenje kanalizacije

VOMA mašinsko odgušenje kanalizacije je najnapredniji vid odgušenja kojim se obavlja posao na najdelotvorniji način. VOMA sistem za odgušenje kanalizacije radi na principu visokog pritiska vode kojim probija sve vrste zapušenja. Nije bitno koliko je teško zapušenje kanalizacije, VOMA sistem ga odgušuje sa lakoćom.

Ovaj sistem mašinskog odgušenja se primanjuje kod teških zapušenja gde je mašinskim sajlama nije moguće obaviti posao. Odlikuje ga 100% uspešnosti odgušenja, naravno tamo gde ga je moguće primeniti.

VOMA mašinsko odgušenje kanalizacije je spremno 24 sata, preko cele godine radi najtežih zapušenja. Kolege dolaze odmah po pozivu ili u ugovoreno vreme.

Mašinsko odgušenje kanalizacije – šta se sve odgušuje?

Mašinsko odgušenje sudopere

Stručno mašinsko odgušenje sudopere non stop, povoljna cena uz izdavanje računa. Mašinsko odgušenje sudopere, dolazimo domah po Vašem pozivu. Sudopera je prilično česta lokacija gde naše kolege provedu dosta vremena. Pre svega rade mašinsko odgušenje sudopere, zatim razne popravke i zamene na suderi kako bi je vratili u rad.

Naši sugrađani sudoperu veoma lako zapušuju jer u nju ubacuju sve i svašta (bukvalno). Sudopera se lako može zapušiti talogom od kafe, uljem iz tiganja uz pomoć mrva i ostataka hrane.

Možete slobodno zamisliti da sve što ubacujete u sudoperu može izazvati i hoće izazvati njeno zapušenje.

Pitanje je kada će se to desiti?

Desiće se ubrzo nakon što primetite da voda sporuje otiče iz nje.

Ukoliko primetite da se voda vraća iz sudopere, reagujte odmah i pozovite vodoinstalatera da dođe hitno kod Vas. To Vam je znak da će usled zapušenja kanalizacione cevi u zidu doći do izlivanja sadržaja baš iz Vaše sudopere!

Mašinsko odgušenje vertikale

Povoljno mašinsko odgušenje vertikale, dolazimo odmah, niska cena usluge. Mašinsko odgušenje vertikale Beograd non stop, izdajemo račun. Odgušenje vertikale je takođe česta naša usluga koja je vezana za sudoperu i wc šolju. Vertikala trpi svašta, kada to kažemo to i mislimo. Sve što može da prođe kroz sudoperu završava u vertikali. Takođe, sve što može da prođe kroz wc šolju, završava u vertikali i pravi velike probleme.

Naši sugrađani u kanalizaciju ubacuju pelene, ubruse, polovine lubenice, kese sa krompirom, posteljinu, robu, plastiku, lutke kamenje, drvo i raznu hranu i predmete.

Odgušenje vertikale nekad zna da bude prilično teško i za mašinsko odgušenje vertikale sajlama, pa gde je moguće se koristi VOMA sistem. U glavnom, mašinskim sajlama se mogu odgušiti sve vrste zapušenja vertikale. Naše kolege prilikom mašinskog odgušenja vertikale iz nje izvlače velike hrpe dlaka, hrane, predmeta i svega što smo iznad spomenuli.

Mašinsko odgušenje wc šolje

Kvalitetno mašinsko odgušenje wc šolje uz izdavanje računa, dolazimo odmah! Mašinsko odgušenje wc šolje se obavlja nekoliko puta na dan gledano po jednoj opštini. WC šolja se može zapušiti lokalno i u kanalizacionoj cevi. U prvom slučaju, kolege mogu da odguše wc šolju bez njenog uklanjanja. Ali, u drugom slučaju kolege moraju da skinu wc šolju i da obave mašinsko odgušenje wc šolje.

Mašinskim sajlama prosto dolaze do mesta zapušenja i odgušuju cev. Svakako, uvek smo spremni na iznenađenja koja nam dolaze iz dan u dan.  Svaki dan donosi neke nove prodmete i novu hranu koju izvlaćimo iz wc šolje.

Mašinsko odgušenje slivnika

Mašinsko odgušenje slivnika se obavlja kada naši klijenti primete da se voda zadržava u njemu ili slabie otiče. Svakako naš savet svim našim klijentima jeste da reaguju na vreme i da pozovu odmah vodoinstalatera radi odgušenja slivnika. Da ne čekaju da dođe to teške havarije i poplave stambene ili poslovne jedinice.

Zapušenje slivnika je moguće nakon manjeg ili većeg rada u kupatilu. Tada, prašina i razni otpad od radova završava u slivniku i tu pravi problem.

Mašinsko odgušenje lavaboa

Mašinsko odgušenje lavaboa se obavlja isto poput sudopere, naravno zapušenje lavaboa neće nikad biti poput zapušenja sudopere. Lavabo se najpre zapuši dlakama, pastom za zube i raznim mešavinama lepljive hemije. Narabno, tu su i mala deca koja ubacuju svašta u lavabo.

Naše kolege će svakako pravilno i kvalitetno obaviti mašinsko odgušenje lavaboa u najkraćem roku.

Mašinsko odgušenje kade/tuš kabine

Tuš kabina i kada se zapušuju na sličan način kao i umivaonik/lavabo. Naravno, u kadi ili tuš kabini ponekad operemo i obuću koja je opet ponekad blatnjava i tako malo po malo se u odvodnoj cevi nakupljaju razne materije koje kreiraju zapušenje. Mašinsko odgušenje kade ili tuš kabine je takođe naša usluga koju često obavljamo poput svih vrsta odgušenja.

Za odgušenje kade i tuš kabine, kolege koriste posebne mašinske sajle kojima se odgušenje obavlja rutinski.

Mašinsko odgušenje kanalizacije dvorišta

Kanalizacija dvorišta se odgušuje posebnim mašinskim sajlama velike dužine, kako bi očistili celu kanalizacionu cev u dvorištu. Mašinsko odgušenje kanalizacije dvorišta kolege rade nekoliko puta na nedeljnom novou. Odgušenje kanalizacije dvorišta zahteva moderan i kvalitetan alat, stručno lice i posvećenost poslu.

Naš tim poseduje sve navedeno, stoga ste na pravom mestu!

MAŠINSKO ODGUŠENJE CEVI

Stručno mašinsko odgušenje cevi, najmodernije mašine za mašinsko odgušenje kanalizacione cevi. Radimo non stop, povoljna cena uz račun na uslugu. Poput ostalih naših usluga i odgušenje cevi obavljamo na celoj teritoriji grada Beograda i okoline. Kolege odlično poznaju svaki kutak grada pa su u mogućnosti da na svaku adresu dođu u najkraćem roku.

Bilo da je reč o klasičnom mašinskom odgušenju ili WOMA odgušenju pod pritiskom, kolege svoj posao obavljaju najbolje. Naš alat nam omogućava da svoj posao vršimo još bolje i efikasnije.

Vrlo smo uspešni u odgušenju svih vrsta zapušenja na svim lokacijama bilo da je reč o sudoperi, slivniku ili vertikali. Koristeći svoje višedecenijsko iskustvo kolege će lako odgušiti svaku cev. Naravno nekad je za odgušenje potrebno više vremena iako se koristi mašina. Kolege prosto žele da posao obave najbolje kako bi klijent a i mi bili zadovoljni.

Mašinsko odgušenje cevi u zidu

Povoljno mašinsko odgušenje cevi u zidu, povoljna cena odgušenja. Mašinsko odgušenje cevi u zidu na svim lokacijama, u zgradi, stanu, kući i poslovnom prostoru. Već smo spomenuli da smo tu za Vas i kada drugi nisu a to je non stop! Naš Tim Vam je na raspolaganju uvek i na svakoj lokaciji u Beogradu i okolini.

Cevi u zidu se najbolje odgušuju mašinskim sajlama koje su se pokazale kao vrlo dobro rešenje. Naravno moguće je odgušiti cevi u zidu ručnom sajom ali je efikasnost upitna i zapušenje se brzo vraća.

Mašinsko odgušenje cevi u podu

Pouzdano odgušenje cevi u podu na svim lokacijama, problem sa zapušenim cevima rešavamo u kratkom roku. Bitno je da nas pozovete na vreme kako bi se odgušenje cevi rešilo dok se nije pogoršalo.

Da li stanje cevi može da se pogorša nakon što se zapuši?

Naravno da može, to je vrlo česta pojava pošto klijenti nas pozovu u poslednjem trenutku kada je cev zapušena i problem nastavlja da eskalira. Na mestu zapušenja se i dalje talože prljavštine, ostaci hrane i sve šta ubacujemo u kanalizaciju. Dok se ne reši samo mesto zapušenja, dok se mašinskim sajlama ne probije čep u samoj cevi, problem će biti sve veći i sve će se teže rešavati. Izlivanje sadržaja kanalizacionih cevi je vrlo moguće u ovom slučaju i tada nastaje veća materijalna šteta.

Kako bi sve navedeno izbegli, najbolje je da nas pozovete odmah čim primetite prve znake zapušenja. Kolege će dati sve od sebe da kod Vas dođu u najkraćem mogućem roku. Oslonite se na nas u svakom trenutku na celoj terotoriji Beograda i okoline.

Računaje na nas!

Odgušenje toaleta

Mašinsko odgušenje toaleta, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Odgušenje toaleta mašinski, radi se o najboljem rešenju ako Vam je zapušen toalet. Radimo non stop! Kao što smo već spomenuli na svaku adresu dolazimo u rekordnom roku bez kašnjenja i odlaganja. U slučaju da je toalet teško zapušen, tada su Vaša i naša brzina krucijalne i bitno je da reagujete odmah a naše kolege da dođu što pre. Time izbegavate da se dese teške havarije sa toaletom kada nastaju velike materijalne štete.

Otpušavanje toaleta mašinskim putem je najbolje rešenje za zapušeni toalet. Otpušavanje toaleta radimo rutisnki, brzo i vrlo efikasno. U glavnom otpušimo svako zapušenje za 10-15 minuta. Ponekad se desi da otpušavanje toaleta traje do 30-45 minuta pa i duže ukoliko se radi i jakom zapušenju. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegama.

U toaletu odgušujemo wc šolju, lavabo ili slivnik ako postoji. U glavnom se radi o manjim prostorima i kolegama je potrebno malo više vremena da adekvatno priđu problemu u odnosu na kupatilo koje ima daleko više prostora. Kolege su Vam uvek na raspolaganju, budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku!

Kao što smo iznad i naveli, mašinski tip odgušenja je daleko superiorniji u odnosu na ručno odgušenje. Stoga uvek birajte mašinsko odgušenje jer Vam ono obezbeđuje duži vremenski period bez zagušenja. Ručnim tipom možemo odgušiti samo vrlo laka zpušenja i tada je pitanje da li je problem adekavtno rešen.

Odgušenje kuhinje

Mašinsko odgušenje kuhinje, radimo non stop. Povoljna usluga uz izdavanje računa.  Odgušenje kuhinje mašinski i ručno u zavisnosti od težine zapušenja. Kao što smo već spomenuli, mašinska tehnika odgušenja je najnaprednija i daje najbolje rezultate. Stoga se uglavnom oslanjamo na nju, takođe i zbog toga što želimo da klijentu rešimo trajno problem. Kod ručnog odgušenja nismo sigurno da li smo samo probili čep ili smo ga skroz razbili. Postoji velika verovatnoća da će do ponovnog zapušenja doći baš iz tog razloga.

Mašinsko odgušenje kuhnjske kanalizacije kolege rade rutinski i vrlo efikasno. Odmah po dolasku kreću sa poslom, nekad je potrebno i snimiti kanalizaciju ali to radimo isključivo ukoliko kijent pristane na to. Snimanje se radi kod većih problema kada želimo da saznamo gde je problem i kako je nastao. Takođe ako posumnjamo da u cevima postoji još neki problem sem zagušenja, poput dotrajalosti cevi. Kolege će dati sve od sebe da kuhinjska kanalizacija proradi u najkraćem mogućem roku.

Možete se u potpunosti osloniti na naše vodoinstalatere 24h, 365 dana u nedelji. Na Vama je da nas pozovete i to je sve!

Mašinsko odgušenje cevi u zemlji

Obezbeđujemo kvalitetno odgušenje cevi u zemlji i betonu, vrlo efikasno i povoljno. Radimo na svim lokacijama pa tako odgušujemo cevi u zemlji u dvorištu stambenih zgarada, kuća i poslovnih zgrada. Možemo pristupiti svim lokacijama i sa našim mašinama možemo rešiti sve vrste zapušenja.

VOMA odgušenje cevi u zemlji je takođe vrlo popularna tehnika odgušenja, kolege je redovno koriste. Možemo slobodno reći da je više prekopotrebna nego popularna iz razloga što su pojedina zapušenja veoma jaka. Zapušena kanalizacija u zemlji može da napravi velike probleme, stoga njeno odgušenje se mora obaviti u najkraćem mogućem roku kako problem ne bi eskalirao.

Važno je da znate kao što smo već nekoliko puta spomenuli da možete da se oslonite na naše timove u svakom trenutku i na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini.

Računajte na nas!


Čime obavljamo odgušenje kanalizacije?

Odgušenje kanalizacije obavljamo posebnim mašinama koje koriste specijalne sajle i VOMA vozilima koja rade na principu visokog pritiska vode. Naš tim je potpuno opremljen da obavi sve vrste odgušenja kanalizacije svih promera i dužina.


Kanalizaciju mogu zagušiti igračke, osvezivači wc šolje, povrće, wc papir, ubrusi, pelene, vlazne maramice i sve što Vam padne na pamet!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Često postavljana pitanja

Gde se koristi mašinsko odgušenje kanalizacije?

Mašinski tip odgušenja se koristi kod svih vrsta zapušenja kanalizacije na svim lokacijama. Od svog pojavljivanja pa do danas to je najnapredniji vid odgušenja koji na najbolji način odguši cev.

Koliko je pouzdano mašinsko odgušenje?

Radi se o vrlo pouzdanom tipu odgušenja koje je daleko bolje u odnosu na ručni tip kojim se može odgušiti samo najslabiji vid zapušenja.

Šta sve odgušujete?

Odgušujemo sve vrste kanalizacionih cevi u stanu, kući, zgradi, dvorištu, poslovnom objektu.

Koliko traje odgušenje?

Odgušenja lokalnog tipa traju od 20 do 30 minuta. Teža odgušenja kao na primer wc šolje ili vertikale stana traju od 45 minuta do sat, dva vremena u zavisnosti da li se odgušuje cela vertikala zgrade/kuće.

Koliko brzo dolazite na adresu?

Naše kolege na svaku adresu u Beogradu i u okolini dolaze u roku od 30 minuta. U glavnom dolaze za 20 minuta.

mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije – Vodoinstalateri Beograd Tim

mašinsko odgušenje kanalizacije vodoinstalateri beograd tim

Mašinsko odgušenje kanalizacije – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!