• Odgušenje sudopere

Ukoliko Vam je potrebno odgušenje sudopere, kontaktirajte nas – 011/407-8-100 i 064/049-111-4


Odgušenje sudopere je izuzetno česta intervencija Vodoinstalateri Beograd Tim-a. Kada dođe do zagušenja, odgušenje sudopere se vrši najčešće mašnski a retko kada ručno. Mašinsko odgušenje sudopere je daleko sigurnije i dugotrajnije od ručnog.

Sudopera je najčesce zagušena raznim mastima od hrane i njenim najvećim neprijateljem sosom od kafe, koji se u kombinaciji sa tim mastima lepi i taloži po zidovima kanalizacionih cevi (zamena cevi sudopere). Slično kao holesterol u krvnim sudovima i sve više se smanjuje protok vode što na kraju dovodi do potpunog zagušenja.

Dešava se da deca doprinesu brzem zagušenju sudopere sipanjem paste za zube u sudoperu, takođe mogu da ubace i dugačak konac u sudoperu i time zaguše sudoperu istog mometa. Zagušenja mogu biti u samom sifonu, najčešće u kanalizacionim cevima koje se nalaze u zidu(tada je potrebno odgušenje sudopere). Moramo jako dobro obratiti pažnju šta bacamo u sudoperu koja je gotovo uvek najprljavija, prljavija i od kanalizacione cevi. U sudoperi i u sifonu sudopere je pravo leglo bakterija koje nadmašuju čak i količinu bakterija u cevima WC-šolje(wc školjke) gde prolaze fekalije.

Odgušenje sudopere spada u hitne intervencije, nemojte se ustručavati da nas pozovete! Dostupni smo non-stop!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje sudopere – Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje sudopere – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!