ZAMENA CEVI SUDOPERE

ZAMENA CEVI SUDOPEREsifona po povoljnoj ceni. Zamena cevi sudopere obavlja se rutinski i brzo uz račun i garanciju. Zakažite intervenciju sada.


Zamena cevi sudopere adekvatno i pouzdano od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Dostupni smo tokom celog dana i noći – dežurni vodoinstalater.

Pored zamene cevi sudopere, kolege će Vam ispitati i ventile sudopere, kada se već nalaze kod Vas.

Poput svih vodoinstalaterskih usluga, zamena cevi sudere se obavlja rutinski i u kratkom roku. Vaš stari sifon (cev sudopere) menjamo adekvatnim ili u slučaju da ste Vi obezbedili odgovarajući. Dolazimo odmah po pozivu (hitne intervencije Beograd) ili pak ugovaramo termin.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije (zamene cevi sudopere) nekoliko dana u napred.

Kada je potrebna zamena cevi sudopere?

Zamena cevi sudopere se preporučuje kod starih cevi sudopere, vidno deformisanih i puklih cevi. Retko se dešava da zbog količine čvrstog materijala koji pravi zagušenje cevi sudopere se obavlja ova intervencija (zamene cevi sudopere) ali postoje takve situacije.


Zamena cevi sudopere - Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi sudopere – Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Ukoliko ne zamenite cevi, šta može da se desi?

Širenje neprijatnog mirisa (zamene cevi sudopere);
Curenje sadržaja sudopere ispod sudopere i po celoj kuhinji (česta pojava);
Curenje sadržaja sudopere po zidu i nastanak vlage i uništavanje zida kod Vas i kod komšija ispod;
Poplava, retka pojava ali je moguća u slučajevima gde deca zaborave da zavrnu slavinu (problem nastaje kod Vas i kod komšija ispod).

Naveli smo Vam nekoliko razloga zbog kojih je neophodna zamena cevi sudopere. Redovno proveravajte cevi sudopere i lavaboa, radi pravovremenog delovanja.

Detaljnije o mogućim problemima ako ne zamenite cevi sudopere, opasali smo Vam ispod.


Zamena cevi sudopere - Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi sudopere – Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Naš savet

Proveravajte sifon povremeno, pogotovo ukoliko osetite miris iz sudopere ili iz njenog ormarića. Takođe, ukoliko se pojave tragovi vode ili vlage oko sudopere, cev sudopere je prvo mesto gde trebate obaviti proveru. Problem koji može da nastane ukoliko sifon sudopere pušta i najmanju količinu vode nije nimalo naivan (zamene cevi sudopere)!

Imali smo priličan broj intervencija gde je za širenje vlage u stanu gde se nalazi sudopera i stanu ispod krivac bio sifon/cev sudopere. Štetu koja nastane u oba stana u ovom slučaju nadoknađuje vlasnik stana uz koga se širila voda/vlaga. Moguća je pojava vlage u stanu ispod a da se i ne primeti kap vode ili vlaga u stanu gde se nalazi sporni sifon/cev (zamene cevi sudopere).

Šteta koja u tom slučaju nastaje može biti materijalna ali čak i nenadoknadiva u slučaju povrede ili smrtnog ishoda.

Izvodljivo je da zbog lošeg stanja cevi sudopere voda iz cevi kaplje danima pa čak i mesecima na zidne pločice (zamene cevi sudopere). Zatim, preko fugne pločica kroz rupu u fugni pronađe put do stana ispod. Vremenom, količna vode sa nakuplja do te mere da počinje da curi po plafonu stana ispod, pa i po elektroinstalacijama. U ovom slučaju, mogućnost da nastane kratak spoj u stanu ispod i zatim požar je veoma visoka.

Pored mogućnosti od požara, često se dešava da deca i stara lica se okliznu u stanu ispod zbog kapanja vode sa plafona. Povrede su razne i nimalo bezazlene pogotovo u slučaju starijih lica.

Iz iznad navedenog, lako je doći do zaključka da povremena kontrola cevi sudopere zapravo nije nimalo teška stvar ako se uzme u obzir sve navedeno. Moramo naglasiti da pored cevi sudopere, još bitnije je stanje ventila sudopere.

Ventil sudopere može dosta brže da napravi opisanu štetu iznad ali u mnogo većoj razmeri. Stoga, naš tim Vam preporučuje da kada ste u mogučnosti prekontrolišete cevi sudopere i sve ventile u objektu. Na bilo kakvu pojavu dotrajalosti, korozije u slučaju ventila, potrebna je zamena neisparvnog dela u najkračem roku.


Pogledajte kakve sve neprijatnosti mogu da nastanu zbog neispavnih cevi sudopere (sifona sudopere), ventila … >> neprijatnosti <<


Dostupni smo tokom cele godine, bez obzira koji je dan u nedelji, da li je državni ili verski praznik. Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje doba dana i noći. Obavljamo sve vodoinstalareske usluge profesionalno i pedananto uz garanciju i račun na sve obavljene usluge.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Slične teme

Pucanje ventila u kupatil

Šta raditi u slučaju poplave stana/kuće

Pucanje cevi u zidu

Verovali ili ne

Odgušenja kanaliyacije svih vsta

Pozovite nas!