ZAMENA CEVI SUDOPERE

ZAMENA CEVI SUDOPEREsifona po povoljnoj ceni. Zamena cevi sudopere obavlja se rutinski i brzo uz račun i garanciju. Zakažite intervenciju sada.


Zamena cevi sudopere adekvatno i pouzdano od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Dostupni smo tokom celog dana i noći – dežurni vodoinstalater.

Pored zamene cevi sudopere, kolege će Vam ispitati i ventile sudopere, kada se već nalaze kod Vas.

ZAMENA CEVI SUDOPERE

  • Stručna i povoljna usluga;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • dostupnost non stop;
  • zakazivanje intervencije;
  • baza zamenskih delova;
  • izdavanje računa i garancije.

Poput svih vodoinstalaterskih usluga, zamena cevi sudere se obavlja rutinski i u kratkom roku. Vaš stari sifon (cev sudopere) menjamo adekvatnim ili u slučaju da ste Vi obezbedili odgovarajući. Dolazimo odmah po pozivu (hitne intervencije Beograd) ili pak ugovaramo termin.

Kod nas imate mogućnost zakazivanja intervencije nekoliko dana u napred.

ZAMENA ODVODNE CEVI SUDOPERE BEOGRAD

Stručna zamena odvodne cevi sudopere Beograd, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena odvodne cevi sudopere tokom cele nedelje. Dostupni smo u svakom trenutku, bilo da je reč o danu ili noći. Kolege su tu za Vas i spremne da dođu na Vašu adresu kako bi zamenile ili ugradile novu odvodnu cev sudopere.

Zamena odvodne cevi sudopere se vrši brzo i efikasno, kolege u toku radnog dana obave desetinu ovih intervencija. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Hitna zamena cevi sudopere

Kada je u pitanju hitna zamena, kolege Vam stoje na raspolaganju non stop. Dežurni smo radi ove i svih ostalih usluga koje iziskuju brz dolazak. Usluga zamene nije toliko hitna ali pojedinim našim klijentima poput lanaca restorana, brze hrane, salonima lepote i sl. je veoma bitno da se problem reši u najkraćem mogućem roku. Njihovo poslovanje zavisi od potpune ispravnosti kanalizacije. Naravno pojedinim sugrađanima je takođe neophodno brzo rešavanje problema i tada kolege dolaze ubrzo nakon poziva.

Naši vodoinstalateri su dostupni 24h, poseduju bazu zamenskih sifona za većinu odvoda sudopere, stoga mogu brzo doći i obaviti uslugu. Na Vama je da nas kontaktirate, sve ostalo prepustite profesionalcima.

Oslonite se na stručne vodoinstalatere u svakom trenutku!

Kada je potrebna zamena cevi sudopere?

Zamena cevi sudopere se preporučuje kod starih cevi sudopere, vidno deformisanih i puklih cevi. Retko se dešava da zbog količine čvrstog materijala koji pravi zagušenje cevi sudopere se obavlja ova intervencija ali postoje takve situacije.


Zamena cevi sudopere - Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi sudopere – Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Ukoliko ne zamenite cevi, šta može da se desi?

– Širenje neprijatnog mirisa;
– Curenje sadržaja sudopere ispod sudopere i po celoj kuhinji (česta pojava);
– Curenje sadržaja sudopere po zidu i nastanak vlage i uništavanje zida kod Vas i kod komšija ispod;
Poplava, retka pojava ali je moguća u slučajevima gde deca zaborave da zavrnu slavinu (problem nastaje kod Vas i kod komšija ispod).

Naveli smo Vam nekoliko razloga zbog kojih je neophodna zamena cevi sudopere. Redovno proveravajte cevi sudopere i lavaboa, radi pravovremenog delovanja.

Detaljnije o mogućim problemima ako ne zamenite cevi sudopere, opasali smo Vam ispod.


Zamena cevi sudopere - Beograd - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena cevi sudopere – Beograd – Vodoinstalateri Beograd Tim


Kvalitet usluge

I kod ove jednostavnije usluge je neophodan kvalitet kako bi se obezbedila dugotrajnost obavljenog posla. Iskustvo tu igra važnu ulogu i iz tog razloga je bitno da angažuzjete stručno lice koje odlično poznaje sve sisteme sudopere i njenog odvoda. To je jedini način da budete sigurni u ispravnost odvoda Vaše sudopere.

Već smo Vam naveli probleme koji su mogući ali Vam ispod dodatno opisujemo do kakvih problema može doći ako sifon ili odvodna cev sudopere nije ispravna. Problemi nisu mali i nije poželjno ignorisati ih, mogu usled neodgovornosti narasti. Stoga, najbolje je da odmah čim primetite problem sa cevima sudopere, pozovete stručno lice.

Računajte na nas!

Naš savet

Proveravajte sifon povremeno, pogotovo ukoliko osetite miris iz sudopere ili iz njenog ormarića. Takođe, ukoliko se pojave tragovi vode ili vlage oko sudopere, cev sudopere je prvo mesto gde trebate obaviti proveru. Problem koji može da nastane ukoliko sifon sudopere pušta i najmanju količinu vode nije nimalo naivan (zamena cevi sudopere)!

Imali smo priličan broj intervencija gde je za širenje vlage u stanu gde se nalazi sudopera i stanu ispod krivac bio sifon/cev sudopere. Štetu koja nastane u oba stana u ovom slučaju nadoknađuje vlasnik stana uz koga se širila voda/vlaga. Moguća je pojava vlage u stanu ispod a da se i ne primeti kap vode ili vlaga u stanu gde se nalazi sporni sifon/cev (zamene cevi sudopere).

Šteta koja u tom slučaju nastaje može biti materijalna ali čak i nenadoknadiva u slučaju povrede ili smrtnog ishoda.

Izvodljivo je da zbog lošeg stanja cevi sudopere voda iz cevi kaplje danima pa čak i mesecima na zidne pločice. Zatim, preko fugne pločica kroz rupu u fugni pronađe put do stana ispod. Vremenom, količna vode sa nakuplja do te mere da počinje da curi po plafonu stana ispod, pa i po elektroinstalacijama. U ovom slučaju, mogućnost da nastane kratak spoj u stanu ispod i zatim požar je veoma visoka.

Pored mogućnosti od požara, često se dešava da deca i stara lica se okliznu u stanu ispod zbog kapanja vode sa plafona. Povrede su razne i nimalo bezazlene pogotovo u slučaju starijih lica.

Zaključak

Iz iznad navedenog, lako je doći do zaključka da povremena kontrola cevi sudopere zapravo nije nimalo teška stvar ako se uzme u obzir sve navedeno. Moramo naglasiti da pored cevi sudopere, još bitnije je stanje ventila sudopere.

Ventil sudopere može dosta brže da napravi opisanu štetu iznad ali u mnogo većoj razmeri. Stoga, naš tim Vam preporučuje da kada ste u mogučnosti prekontrolišete cevi sudopere i sve ventile u objektu. Na bilo kakvu pojavu dotrajalosti, korozije u slučaju ventila, potrebna je zamena neisparvnog dela u najkračem roku.


Pogledajte kakve sve neprijatnosti mogu da nastanu zbog neispavnih cevi sudopere (sifona sudopere), ventila … >> neprijatnosti <<


Dostupni smo tokom cele godine, bez obzira koji je dan u nedelji, da li je državni ili verski praznik. Budite slobodni da nas kontaktirate u bilo koje doba dana i noći. Obavljamo sve vodoinstalareske usluge profesionalno i pedananto uz garanciju i račun na sve obavljene usluge.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Slične teme

Pucanje ventila u kupatil

Šta raditi u slučaju poplave stana/kuće

Pucanje cevi u zidu

Odgušenja kanalizacije svih vsta

Pozovite nas!