• Pucanje ventila u kupatilu

Pucanje ventila u kupatilu, hitne intervencije 24hnon stop, povoljne cene uz izdavanje računa i garancije. Pucanje ventila donosi veliku štetu, reagujte odmah!

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


PUCANJE VENTILA ZAMENA

  • Stručna zamena ventila svih vrsta;
  • povoljna usluga;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • imamo zamenske ventile;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • zakazivanje intervencije – po potrebi;
  • izdavanje računa;
  • garancija.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalnu zamenu ventila (pucanje ventila) svih vrsta na svim lokacijama u stanu, zgradi, kući, dvorištu i poslovnom prostoru. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku 7 dana u nedelji.

Na sve usluge uzdajemo račun i garanciju.


PUCANJE VENTILA U KUPATILU

Pucanje ventila u kupatilu može izazvati velike probleme, kako Vama tako i komšijama ispod Vas. Opisaćemo Vam hitnu intervenciju gde je došlo do velike štete usled pucanja ventila u kupatilu.

Primamo poziv oko 20h, u pitanju je poplava stana u zgradi. Po dolasku na adresu vlasnik poplavljenog stana, informiše nas da je pukao ventil u kupatilu. Pošto smo primetili da je u pitanju velika količina vode, pitali smo ga kada je pukao ventil. Nije znao odgovor na to pitanje iz razloga što nije bio u stanu.

Pucanje ventila – sanacija

Odmah krećemo sa poslom, nije bilo teško naći pokvareni ventil. Pucanje ventila je izazvalo veliko izlivanje vode u kupatilu. Srećom, deo mlaza vode ulazio je u kadu, pa celokupna količina vode se nije našla na pločicama kupatila. Na kratko vreme, kolega je zatvorio ventil zgrade radi zamene pokvarenog ventila. Zatim, nakon brze zamene starog ventila, novim, puštena je voda u zgradi.

U međuvremenu, vlasnik stana se trudio da sakupi što više vode. Na sledećoj stranici Vam objašnjavamo – šta raditi u slučaju poplave stana.

Saznajte na vreme – važno!

Pucanje ventila u kupatilu se desilo kada u stanu nije bilo nikoga. Nekoliko sati se voda neometano širila kupatilom, zatim hodnikom sve do dnevne sobe i ulaznih vrata. Parket u hodniku i dnevnoj sobi nakon poplave stana je bio neupotrebljiv.

Dizanje parketa je normalna pojava nakon kontakta sa velikom količinom vode. Sem parketa, voda je došla i do produžnih kablova koji su se nalazili na podu stana. Pukom srećom voda nije prodrla u produžne kablove i time je izbegnuta velika katastrofa. Sem požara usled kratkog spoja, vlasnik stana je mogao da nastrada od udara struje.

Komšijama ispod je počela voda da kaplje sa plafona, ali srećom na vreme nas je vlasnik stana pozvao radi hitne intervencije. Voda je komšijama ispod nakon zamene ventila polako prestajala da kaplje sa plafona. Slična tema – Kapanje vode sa plafona komšijama ispod

Na sledećoj stranici, redovono ćemo pisati postove o tome šta da radite u pojedinim slučajevima – Snađite se – vodoinstalaterski saveti.

Šta je vlasnik poplavljenog stana mogao da uradi i spreči poplavu?

Naš sugrađanin je mogao povremeno pogledati ventile u kupatilu. Ventili nam znaju dati nagoveštaj da će doći do pucanja. U ovom slučaju, vlasnik stana je ranije primetio da voda kaplje sa ventila ali nije pridavao značaju. Ovo je odličan primer kako je sugrađanin doneo pogrešnu odluku koja ga je skupo koštala.

Uvek reagujte na vreme!

Kako sprečiti vodu da curi iz pokvarenog ventila?

Koristeći crevo usisivača. Na sledećoj stranici objašnjavamo – Spasioc u slučaju poplave – crevo usisivača.

Koristeći veliki peškir. Na sledećoj stranici objašnjavamo – Peškir – pomoćnik prilikom poplave.

Apelujemo na sugrađane da se informišu o tome kako da reaguju u slučaju sličnih problematičnih situacija. Trudimo se da prenesemo naša iskustva radi edukovanja sugrađana. Nije loše biti spreman i adekvatno reagovati.

Pravormeno reagovanje može Vas spasiti velike materijalne štete, stoga pozovite nas odmah čim primetite da Vam ventili nisu ispravni ili bilo kakave promene na njima. Isto važi i za sve ostale potencijalne probleme vodoinstalaterske prirode.

Vaš Vodoinstalateri Beograd TIM

Pucanje ventila u kupatilu - poplava stana - Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ventila u kupatilu – poplava stana – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!