• Pucanje ventila u kupatilu

Pucanje ventila u kupatilu, hitne intervencije 24hnon stop, povoljne cene uz izdavanje računa i garancije. Pucanje ventila donosi veliku štetu, reagujte odmah!

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


PUCANJE VENTILA ZAMENA

  • Stručna zamena ventila svih vrsta;
  • povoljna usluga;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • imamo zamenske ventile;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • zakazivanje intervencije – po potrebi;
  • izdavanje računa;
  • garancija.

Vodoinstalateri Beograd Tim obezbeđuje profesionalnu zamenu ventila (pucanje ventila) svih vrsta na svim lokacijama u stanu, zgradi, kući, dvorištu i poslovnom prostoru. Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku 7 dana u nedelji.

Na sve usluge uzdajemo račun i garanciju.


PUCANJE VENTILA U KUPATILU

Pucanje ventila u kupatilu može izazvati velike probleme, kako Vama tako i komšijama ispod Vas. Opisaćemo Vam hitnu intervenciju gde je došlo do velike štete usled pucanja ventila u kupatilu.

Primamo poziv oko 20h, u pitanju je poplava stana u zgradi. Po dolasku na adresu vlasnik poplavljenog stana, informiše nas da je pukao ventil u kupatilu. Pošto smo primetili da je u pitanju velika količina vode, pitali smo ga kada je pukao ventil. Nije znao odgovor na to pitanje iz razloga što nije bio u stanu.

Pucanje ventila – sanacija

Odmah krećemo sa poslom, nije bilo teško naći pokvareni ventil. Pucanje ventila je izazvalo veliko izlivanje vode u kupatilu. Srećom, deo mlaza vode ulazio je u kadu, pa celokupna količina vode se nije našla na pločicama kupatila. Na kratko vreme, kolega je zatvorio ventil zgrade radi zamene pokvarenog ventila. Zatim, nakon brze zamene starog ventila, novim, puštena je voda u zgradi.

U međuvremenu, vlasnik stana se trudio da sakupi što više vode. Na sledećoj stranici Vam objašnjavamo – šta raditi u slučaju poplave stana.

Saznajte na vreme – važno!

Pucanje ventila u kupatilu se desilo kada u stanu nije bilo nikoga. Nekoliko sati se voda neometano širila kupatilom, zatim hodnikom sve do dnevne sobe i ulaznih vrata. Parket u hodniku i dnevnoj sobi nakon poplave stana je bio neupotrebljiv.

Dizanje parketa je normalna pojava nakon kontakta sa velikom količinom vode. Sem parketa, voda je došla i do produžnih kablova koji su se nalazili na podu stana. Pukom srećom voda nije prodrla u produžne kablove i time je izbegnuta velika katastrofa. Sem požara usled kratkog spoja, vlasnik stana je mogao da nastrada od udara struje.

Komšijama ispod je počela voda da kaplje sa plafona, ali srećom na vreme nas je vlasnik stana pozvao radi hitne intervencije. Voda je komšijama ispod nakon zamene ventila polako prestajala da kaplje sa plafona. Slična tema – Kapanje vode sa plafona komšijama ispod

Na sledećoj stranici, redovono ćemo pisati postove o tome šta da radite u pojedinim slučajevima – Snađite se – vodoinstalaterski saveti.

Šta je vlasnik poplavljenog stana mogao da uradi i spreči poplavu?

Naš sugrađanin je mogao povremeno pogledati ventile u kupatilu. Ventili nam znaju dati nagoveštaj da će doći do pucanja. U ovom slučaju, vlasnik stana je ranije primetio da voda kaplje sa ventila ali nije pridavao značaju. Ovo je odličan primer kako je sugrađanin doneo pogrešnu odluku koja ga je skupo koštala.

Uvek reagujte na vreme!

Kako sprečiti vodu da curi iz pokvarenog ventila?

Koristeći crevo usisivača. Na sledećoj stranici objašnjavamo – Spasioc u slučaju poplave – crevo usisivača.

Koristeći veliki peškir. Na sledećoj stranici objašnjavamo – Peškir – pomoćnik prilikom poplave.

Apelujemo na sugrađane da se informišu o tome kako da reaguju u slučaju sličnih problematičnih situacija. Trudimo se da prenesemo naša iskustva radi edukovanja sugrađana. Nije loše biti spreman i adekvatno reagovati.

Pravormeno reagovanje može Vas spasiti velike materijalne štete, stoga pozovite nas odmah čim primetite da Vam ventili nisu ispravni ili bilo kakave promene na njima. Isto važi i za sve ostale potencijalne probleme vodoinstalaterske prirode.

Pucanje ventila u kuhinji

Ako Vam se desi pucanje ventila u kuhinji, nemojte da paničite, budite smireni. Mi radimo non stop, dolazimo odmah po pozivu. Na Vama je da nas pozovete i da sprečite napredovanje vode kroz kuhinju. Kolege će odmah po dolasku da zaustave vodu u celom objektu i pristupiće zameni problematičnog ventila. Posedujemo sav potreban materijal i rezervne delove da ukoliko bude moguće popravimo ventil. Naravno, ako kolege procene da je ventil dotrajao ili u potpunosti neispravan, zameniće ga novim.

Na Vama je da usmerite vodu koja prska iz puklog ventila u neku posudu – lonac, lavor, veliku šerpu i slično. Iznad smo Vam već priložili stranicu našeg sajta gde možete da se informišete kako da usmerite vodu pomoću creva usisivača. Budite što smireniji, time ćete sebi pomoći dok kolege ne dođu.

Možete se u potpunosti osloniti na naše vodoinstalatere tokom celog dana i cele noći na celoj teritoriji našeg glavnog grada. Kolege će se potruditi da na svaku adresu dođu u najkraćem mogučem roku. Naši vrsni majstori će Vam brzo rešiti svaki problem sa ventilima i svaki drugi vodoinstalaterski problem.

Računajte na nas u svakom trenutku, naš tim za hitne intervencije je uvek dostupan!

Pukao ventil za vodu

Ako Vam je pukao ventil za vodu, potrebno je da reagujete odmah. Dolazimo odmah, izdajemo račun i garanciju. Pukao vodovodni ventil se mora odmah sanirati ili zameniti, stoga bez oklevanja pozovite vodoinstalatera. Važno je da ne odlažete poziv jer to u glavnom donosi veliku materijalnu štetu. Pojedini naši klijenti su baš tu grešku napraili i koštalo ih je papreno. Zamislite da primetite da je ventil pukao i da vidite da curenje vode iz njega nije strašno, donosite odluku da možete da odete na posao ili do grada. Ventil u takvom stanju ne može da curi manje već samo više. to je jako Važno da znate.

Pucanje vodovodnog ventila je problem koji se mora odmah rešiti, baš iz tog i sličnih razloga kolege su uvek spremne da dođu na svaku adresu u Beogradu i u okolini u najkraćem mogućem roku. Raspolažemo najmedornijim alatima i svim rezervnim delovima i ventilima i spremni smo da odmah na licu mesta rešimo svaki problem sa ventilima. Naravno pored ove, vršimo sve ostale vodoinstalaterske usluge od kojih većina spada u hitne inervencije. Uvek smo spremni na sve i svaku havariju rešavamo u najkraćem mogućem roku.

Važno je da ostanete prisebni i da nas pozovete, kolege će Vam dati savete šta da radite dok ne dođu kod Vas.

Zakazivanje intervencije

U slučaju da niste u mogućnosti da kolege dođu kod Vas odmah po nastanku havarije, možete zakazati prvi termin koji Vam odgovara. Najbitnije je da se zaustavi curenje vode iz puklog ventila, njegova zamena može da sačeka u tom slučaju ako ne koristite vodovodni sistem. U slučaju da želite da koristite vodu, nema drugog izbora nego da kolege dođu odmah. Na svaku adresu u Beogradu i u okolini dolazimo u kratkom roku bez kašnjenja i odlaganja.

Možete se u potpunosti osloniti na naš stručni tim. Menjamo ventile na svim lokacijama, stoga budite što smireniji dok ne dođemo, rešićemo svaku havariju vrlo brzo.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Vaš Vodoinstalateri Beograd TIM

Pucanje ventila u kupatilu - poplava stana - Vodoinstalateri Beograd Tim

Pucanje ventila u kupatilu – poplava stana – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!