• Voda izlazi iz slivnika – otpušenje slivnika

Otpušenje slivnika Beograd, povoljna cena uz račun. Mašinsko otpušenje slivnika 24h, radimo preko celog dana i tokom cele noći. Dolazimo ubrzo po pozivu!


OTPUŠENJE SLIVNIKA

  • Stručno otpušenje;
  • pouzdana suluga;
  • povoljna cena;
  • dolazak odmah;
  • hitne intervencije;
  • račun.

Otpušenje slivnika kupatila obavljamo mašinskim putem, brzo i efikasno. Dolazimo odmah po pozivu. Takođe, naša telefonska podrška svakog sugrađanina informiše šta je potrebno da uradi u datom trenutku i kako da izbegne štetu ili spreči njeno dalje napredovanje.


VODA IZLAZI IZ SLIVNIKA

Napominjemo da ukoliko voda izlazi iz slivnika, nije uvek sam slivnik kupatila zapušen i nije uvek potrebno otpušenje slivnika (otpušavanje cevi). Redovno se dešava da se skupina dlaka i otpadaka u slivniku spusti ka wc šolji i vertikali. Pomenute skupine u slivnik dospevaju iz lavaboa, tuš kabine, kade i bidea. Nakon gomilanja u pomenutim sanitarijama, čep koji zapuši kanalizaciju stvara se u slivniku, kanalizacionim cevima od slivnika do vertikale (wc šolja) ili u samoj vertikali.

Po dolasku kolega vodoinstalater analizira da li je zapušen slivnik (voda izlazi iz slivnika), pa ukoliko jeste obavlja se otpušenje. Pored zapušenja slivnika, zapušenje wc šolje je itekako moguće, čak je i češća pojava.

Na sledećoj stranici imate odličan primer zapušene wc šolje. Voda izlazi iz slivnika i uz zapušenje pravi dodatni problem – www.vodoinstalateribeograd.com/otpusenje-wc-solje-zvezdara

OTPUŠENJE SLIVNIKA BEOGRAD

Stručno otpušenje slivnika Beograd, povoljna cena uz garanciju. Hitno otpušenje slivnika Beograd non stop, dolazimo odmah po pozivu. Dolazimo u tačno određeno vreme ili odmah po hitnom postupku bez kašnjenja i odlaganja. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i okolini. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom otpušenja.

Poslujemo u svim opštinama našeg glavnog grada, gde imamo po nekoliko ekipa spremnih da odmah obave sve naše usluge. Potpuno smo opremljeni da otpušimo sve vrste kanalizacije, zapušenja svih vrsta i jačina. Obavljamo mašinska, ručna i VOMA otpušenja, tako da smo spremni da izvršimo sve zahteve naših klijenata i poslovnih saradnika.

Građani često pokušavaju da izvedu otpušenje sami, i u nedostatku alata i veštine u većini slučajeva ne otpuše slivnik. Da bi otpušenje bilo uspešno potrebno je obaviti mašinsko otpušenje slivnika sajlom

 Ispod na fotografiji vidimo primer gde otpušenje slivnika nije bilo potrebno obaviti. Nakon utvrđenog uzroka, obavljeno je otpušenje wc šolje.

Otpušenje slivnika Beograd – Hitne intervencije

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!