• Voda izlazi iz slivnika – otpušenje slivnika

Otpušenje slivnika Beograd, povoljna cena uz račun. Mašinsko otpušenje slivnika 24h, radimo preko celog dana i tokom cele noći. Dolazimo ubrzo po pozivu!

Izdajemo račun na sve usluge.


OTPUŠENJE SLIVNIKA

  • Stručno otpušenje;
  • pouzdana suluga;
  • povoljna cena;
  • dolazak odmah;
  • hitne intervencije;
  • račun.

Otpušenje slivnika kupatila obavljamo mašinskim putem, brzo i efikasno. Dolazimo odmah po pozivu. Takođe, naša telefonska podrška svakog sugrađanina informiše šta je potrebno da uradi u datom trenutku i kako da izbegne štetu ili spreči njeno dalje napredovanje.


VODA IZLAZI IZ SLIVNIKA

Napominjemo da ukoliko voda izlazi iz slivnika, nije uvek sam slivnik kupatila zapušen i nije uvek potrebno otpušenje slivnika (otpušavanje cevi). Redovno se dešava da se skupina dlaka i otpadaka u slivniku spusti ka wc šolji i vertikali. Pomenute skupine u slivnik dospevaju iz lavaboa, tuš kabine, kade i bidea. Nakon gomilanja u pomenutim sanitarijama, čep koji zapuši kanalizaciju stvara se u slivniku, kanalizacionim cevima od slivnika do vertikale (wc šolja) ili u samoj vertikali.

Po dolasku kolega vodoinstalater analizira da li je zapušen slivnik (voda izlazi iz slivnika), pa ukoliko jeste obavlja se otpušenje. Pored zapušenja slivnika, zapušenje wc šolje je itekako moguće, čak je i češća pojava.

Na sledećoj stranici imate odličan primer zapušene wc šolje. Voda izlazi iz slivnika i uz zapušenje pravi dodatni problem – www.vodoinstalateribeograd.com/otpusenje-wc-solje-zvezdara

OTPUŠENJE SLIVNIKA BEOGRAD

Stručno otpušenje slivnika Beograd, povoljna cena uz garanciju. Hitno otpušenje slivnika Beograd non stop, dolazimo odmah po pozivu. Dolazimo u tačno određeno vreme ili odmah po hitnom postupku bez kašnjenja i odlaganja. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku na bilo kojoj lokaciji u Beogradu i okolini. Brzi smo u dolasku i vrlo efikasni prilikom otpušenja.

Poslujemo u svim opštinama našeg glavnog grada, gde imamo po nekoliko ekipa spremnih da odmah obave sve naše usluge. Potpuno smo opremljeni da otpušimo sve vrste kanalizacije, zapušenja svih vrsta i jačina. Obavljamo mašinska, ručna i VOMA otpušenja, tako da smo spremni da izvršimo sve zahteve naših klijenata i poslovnih saradnika.

Građani često pokušavaju da izvedu otpušenje sami, i u nedostatku alata i veštine u većini slučajeva ne otpuše slivnik. Da bi otpušenje bilo uspešno potrebno je obaviti mašinsko otpušenje slivnika sajlom

 Ispod na fotografiji vidimo primer gde otpušenje slivnika nije bilo potrebno obaviti. Nakon utvrđenog uzroka, obavljeno je otpušenje wc šolje.

Otpušenje slivnika Beograd – Hitne intervencije

HITNO OTPUŠENJE SLIVNIKA

Omogućavamo Vam da obavimo hitno otpušenje slivnika u bilo kom trenutku, kolege dolaze odmah po Vašem pozivu. Po hitnom postupku dolazimo na ugovorenu adresu i rešavamo zapušenje. Usluga se obavlja vrlo efikasno, svaki minut je važan kako bi se otpušenje uradilo valjano i pouzdano. Ako vidite da voda izvire iz slivnika, pokušajte da ne paničite i pozovite nas odmah kako bi kolege krenule ka Vama. Što nas pre pozovete, Vaš problem će se pre rešiti.

Hitne usluge zahtevaju brzinu naših kolega u dolasku ali i u radu. Iz tog razloga naše kolege su vrhunski majstori u našem poslu, svaku uslugu rade kvalitetno i vrlo efikasno. Ono što je pored brzine rada bitno jeste kvalitet a on je zagarantovan. Pored slivnika po hitnom postupku odgušujemo svu ostalu kanalizaciju na svim lokacijama. Raspolažemo mašinama koje nam pružaju mogućnost da brzo odgušimo i najteža zapušenja.

Računjate na naše kolege!

Zapušen podni slivnik

Ako Vam je zapušen podni slivnik, reagujte na vreme, pozovite vodoinstalatera. Zapušen podni slivnik može da napravi štetu kod Vas i u stanovima oko Vas. Slivnik se relativno lako zapušuje, redovno su to jaka zapušenja koja se rešavaju jedino mašinskim otpušenjem.

Kolege raspolažu modernim mašinama za otpušavanje slivnika, koje nam omogućavaju da se zapušenje podnog slivnika reši brzo i efikasno. Pored modernih mašina za otpušenje, na raspolaganju su nam moderne kamere sa kojima možemo da snimimo unutrašnjost kanalizacione cevi i vidimo njeno pravo stanje.

Oslonite se na nas u svakom trenutku, kolege su uvek dežurne i spremne da dođu na svaku adresu u Beogradu i u okolini.

Voda se vraća iz slivnika

U slučaju da voda se vraća iz slivnika, potrebno je da reagujete odmah, nema mesta odlaganju poziva. Voda se vraća iz slivnika zato što je on zapušen. U tom slučaju voda izvire tamo gde može u ovom slučaju je to rešetka slivnika. Kao što smo iznad napisali, šteta može da nastane u ovom slučaju ne samo kod Vas već i kod drugih i zato bi rebalo da pozovete vodoinstalatere što pre.

Dok kolege dođu, na Vama je da ogradite slivnik peškirima i sličnim tkaninama kako se voda ne bi širilia dalje. Pokušajte da pokupite što više vode sunđerima i prosipajte ih u wc šolju a ne u lavabo, tuš kabinu ili kadu.

Bitno je da ne prosipate vodu u tuš kabinu/kadu ili umivaonik zato što su oni prikačeni na slivnik i time bi se samo vrteli u krug sa istom količinom vode.

Naše kolege su Vam uvek dostupne, računajte na nas!

Zakazivanje intervencije

Kod nas možete da zakažete intervenciju za isti dan, standardno ili po hitnom postupku, ali takođe i da zakažete otpušavanje slivnika do nekoliko dana u napred. Zadnja opcija se ne preporučuje ali ako ste zauzeti i niste u mogućnosti da budete tu, zakažite termin. Kolege će doći u zakazanom terminu, bez kašnjenja i odlaganja. Naš savet Vam je da se zapušeni slivnik ili bilo koja druga kanalizaciona cev rešava što pre. Time ste osigurali da do eskalacije problema ne dođe i sačuvali ste sebe od dodatnih troškova.

Bitno je da znate da su naše kolege uvek tu i uvek spremne da na svaku adresu u našem glavnom gradu i u okolini dođu u vrlo kratkom roku. Potpuno opremljeni i spremni da reše male, srednje i velike havarije koje nastaju usled zapušenog odvoda.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!