• Kako Otpušiti Kanalizacione Cevi

Kako otpušiti kanalizacione cevi? Objasnićemo Vam kako otpušiti kanalizacione cevi ukoliko je to izvodljivo.


Kanalizacione cevi možemo lako zapušiti, ali kao nestručno lice kako otpušiti kanalizacione cevi? Nema sigurnog rešenja ali ako reagujemo na vreme, ima nade.

Pre svega bitno je da znate da možete uvek računati na naš tim za odgušenje kanalizacije Beograd.


KAKO OTPUŠITI KANALIZACIONE CEVI?

Kanalizacione cevi se razlikuju po njihovoj propusnoj moći(prečniku), lokaciji ili drugim rečima pristupačnosti (to nam je trenutno bitno).

Kako otpušiti kanalizacione cevi sudopere, lavaboa, kade i slivnika? Možete pokušati otpušiti smesom vrele vode i deterdzenta. U veću posudu/lavor sipajte vrelu vodu i supajte 50-100ml deterdzenta, blagim pokretima ih sjedinite. Vrelu smesu sipajte u pomenute kanalizacione cevi i zatim vakum gumom polako pokušajte da ih otpušite (kako otpušiti kanalizacione cevi).

Pazite da se ne povredite, ipak rukujete sa vrelom vodom.

Pročitajte koja sve sredstva za otpušavanje kanalizacije se danas koriste i koliko su uspešna >> sredstva za otpušavanje kanalizacije <<

U većini slučajeva, na ovaj način manje/više slično bi se otpušila kanalizaciona cev ako bi koristili neku hemiju kupljenu baš za tu svrhu (posetite link iznad). Svakako, moramo naglasiti da od presudnog značaja jeste uzrok zagušenja, pa i tako na koji će se način i lakše otpušiti.

Kako otpušiti kanalizacione cevi wc šolje?

Ovde su Vam šanse male ukoliko zagušenje nije lokalnog tipa. Ukoliko zagušenje wc šolje jeste lokalnog tipa, savetujemo Vam da na sličan način poput onog iznad pokušate da otpušite wc školjku (kako otpušiti kanalizacione cevi). Napunite veći lavor/lonac toplom vodom, zatim svu vodu iz pomenute posude sipajte u wc školjku ali sa visine koliko Vam to dozvoljavaju uslovi. Pritisak same vode će otpušiti wc školjku ukoliko je blago zagušenje wc šolje


Kako otpušiti kanalizacione cevi – Napomena!

U slučaju da su Vam sudopera, lavabo, kada, tuš kabina, slivnik i wc školjka već puni vodom, ništa od saveta kako otpušiti kanalizacione cevi nemojte primenjivati. Samo biste pogoršali stvari. Ipak u tim slučajevima je potrebno da stručno lice vodoinstalater obavi odgušenje kanalizacije mašinskim putem ili voma sistemom.

Nemojte rizikovati da napravite veću štetu nego što već jeste. Problem je što su sanitarije već pune vodom, fekalijama i bilo šta da sada sipate u njih neće uticati na mesto zagušenja. Samo ćete sebe dovesti u opasnost pošto će doći do izlivanja te vrele vode van sanitarija.


Kako otpušiti kanalizacione cevi - Vodoinstalateri Beograd Tim

Kako otpušiti kanalizacione cevi – Vodoinstalateri Beograd Tim

Znamo da smo dali moguća rešenja kako otpušiti kanalizacione cevi samo određenom broju sugrađana kojima je potrebno rešenje. Vrelu/toplu vodu i deterdzent imamo svi u domovima, to nam je najbrze i najjeftinije rešenje koje često reši problem.

Potrudićemo se da u dogledno vreme objavimo i članke gde opisujemo kako da prepoznate koje je zagušenje u pitanju kanalizacionih cevi.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!