VODOINSTALATER CENTAR

Vodoinstalater Centar, sve Vodoinstalaterske Usluge, račun i garancija. Vodoinstalater Centar, pouzdana i povoljna usluga. Dolazimo odmah.


Poslujemo na teritoriji centra Beograda, dostupni smo tokom dana i noći – dežurni vodoinstalater.

Pored standardnih usluga, naši sugrađani iz centra mogu računati i na naš tim za hitne intervencije, koji dolaze najkraćem roku.

Naš tim sve vodoinstalaterske usluge obavlja profesionalno i odgovorno uz izdavanje garancije i računa za izvršen rad.


VODOINSTALATER CENTAR

Pored saradnje sa sugrađanima, sarađujemo sa pravnim licima širom grada. Pogledajte listu naših saradnika na stranici “Pravna lica” koja se nalazi u navigacionom meniju našeg sajta.

Zakazivanje intervencije i do nekoliko dana unapred.


Vodoinstalater Centar naše usluge

Pored ispod navedenog spiska usluga možete pročitati duži spisak usluga >> vodoinstalaterske usluge <<

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Vodoinstalater Centar o nama

Naš tim je u ovom poslu preko 30 godina. Na teritoriji centra poslujemo jednako toliko. Iza nas su hiljade zadovoljnih klijenata.

Mi smo kvalifikovani vodoinstalateri velikog iskustva koji profesionalno i odgovorno pristupaju svom poslu.

Posedujemo najmodernije alate i svoju bazu zamenskih delova, tako da možemo da prihvatimo sve vodoinstalaterske upite od naših sugrađana.

Ako očekujete kvalitetnu i pouzdanu uslugu za koju ćete dobiti račun i garanciju, na pravom ste mestu.


Vodoinstalater Beograd Centar Grada

Vodoinstalater Centar – Vodoinstalateri Beograd


SERVIS BOJLERA CENTAR

Servis bojlera Centar, povoljno uz račun i garanciju. Servis bojlera radi uvek –  24h, non stop. Hitna pouzdana usluga u Centru našeg glavnog grada, dolazak odmah.

Servis od strane stručnih vodoinstalatera, adekvatno i povoljno. Naše kolege dolaze u najkraćem mogućem roku na Vašu adresu. Savetujemo sve klijente da servisiraju bojler na 6 ili 12 meseci. Time se osigurava njegov pravilan rad, štedi energija = novac i što je najvažnije bezbedni ste.

Postoje tipovi bojlera koji se servisiraju na duži period ali mi pričamo o standardnom tipu koji koristi 99% sugrađana. Redovan servis bojlera je bitan ako želite da Vam bojler traje dugi niz godina.

Garancija kvaliteta

Mi smo ozbiljan servis i svoj posao obavljamo na pouzdan način uz praćenje svih standarda struke. Svakoj intervenciji se maksimalno posvetimo i vršimo je u kratkom roku. Servis bojlera obavljaju naši strčni vodoinstalateri čije se iskustvo meri decenijama. Kolege poznaju sve vrste bojlera do njihovog najmanjeg dela. Stoga svoj posao obavljaju stručno i kvalitetno.

Pored stručnosti, važan deo kvalitetne usluge čini adekvatan zamenski deo. Time osiguravamo da bojler bude operativam dugi niz godina. Naravno uz redovan servis bojlera Centar.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE CENTAR GRADA

Stručno odgušenje kanalizacije, povoljna cena uz izdavanje računa. Otpušenje kanalizacije svih tipova na svim lokacijama 24h – non stop! Kolege dolaze odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja. Naši timovi za hitne intervencije su Vam uvek na raspolaganju. Bez obrira o kom se zapušenju radi, kolege su tu i rešavaju havariju u najkraćem mogućem roku. Što nas pre pozovete pre ćemo rešiti problem i verovatnoća da će doći do materijalne štete je sve manja.

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Pouzdano mašinsko odgušenje kanaliazcije non stop, kolege mašinskim sajlama odgušuju svaku kanalizaciju. Mašinsko odgušenje cevi kanalizacije je vrlo uspešno i rešava sva zapušenja od blagih do najtežih. Kolege raspolažu sa najmodernijim mašinama za koje su posebno obučene. Bilo da je reš o zapušenoj wc šolji, slivniku ili pak vertikali, kolege će odgušenje obaviti krajnje rutinski i vrlo efikasno. Snaga mašine je neuporedivo bolje rešenje u odnosu na ručni tip odgušenja.

Ručno odgušenje kanalizacije

Efikasno ručno odgušenje kanalizacije je danas retka pojava iz razloga što su zapušenja jaka. Ručno odgušenje se vrši tamo gde je zapušenje lokalnog i blagog tipa. Tada je jedino moguće odgušiti ručnom sajlom zapušenu cev. Sva ostala zapušenje uspešno rešavaju mašinsko i WOMA sistem za odgušenje.

WOMA odgušenje kanalizacije po pritiskom

Efikasni WOMA sistem za odgušenje kanalizacije pod pritiskom je najnaprediniji tip odgušenja i koristi se tamo gde mašinski tip nije u mogućnosti da reši problem. Njime operišu posebne kvalifikovane kolege i njime su u mogućnosti da odguše svaku kanalizacionu cev. Visok pritisak vode uspešno probija svaku barijeru u cevima i čisti je od nečistoća. VOMA sistem za odgušenje kanaliazcije se redovno koristi kod velikih kanalizacionih sistema zgrada, gde su zapušenja jaka i iziskuju ovaj tip opreme.

Ali, sistem se može koristiti i na drugim lokacijama poput lokala ili kuća.

Računjate na nas!

Odgušenje sudopere

Sudopera se najčešće odgušuje iz razloga što u nju prosipamo skoro pa sve. Vertikala sudopere je uža od glavne vertikale na koju je prikačeno wc šolja i svi ostali potrošači. Odgušenje sudopere radimo non stop, kolege dolaze brzo nakon poziva baš iz razloga što je izlivanje iz nje vrlo moguće. Kako bi izbegli veću havariju i nastanak velike materijalne štete, najbolje je da pozovete stručno lice kako bi se otpušenje sudopere odradilo “na vreme”.

Sve što se odradi na vreme Vam štedi ne samo novac već i živce. Odgušenje možemo da obavimo mašinski ili ručno u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege po dolasku odlučuju kojom metodom će se služiti.

Odgušenje wc šolje

Kod wc šolje situacija je ozbiljnija jer ona može da primi veću količinu otpadaka ali isto tako da ih i izbaci. Situacija kada se izlivaju fekalije iz wc šolje je izuzetno kritična i neprijatna. Mi smo redovno svedoci tog čina i naši sugrađani kojima se to dešava su zgranuti. Kako bi se izbegao ovaj problem najbolje je odgušenje obaviti na vreme.

Odgušenje wc šolje radimo mašinski i ručno, u zavisnosti da li je zapušena sama wc šolja ili njen odvod. Kolege ponekad moraju da skinu wc šolju kako bi obavili odgušenje i da je nakon obavljenog posla vrate na svoje mesto. Naravno nećete ni primetiti da je ikad skidana. Skidanje wc šolje se radi onda kada je to potrebno jer nema drugog načina da se priđe kanalizacionoj cevi.

Odgušenje slivnika

Slivnik se može lako zapušiti iz nekoliko razloga. Pre svega zbog ulivanja odvodnih cevi kade i lavaboa u njega a zatim zbog taloženja prljavštine, dlaka, ostataka svega i svačega što može da prođe kroz rešetku slivnika. Odgušenje slivnika je tada neminovno, mi ga radimo uvek i na svakoj lokaciji.

Važno je da znate da nam se možete obratiti.

Odgušenje kade i tuš kabine

Kada kao i tuš kabina se lako zapušuju jakom hemijom, slakama i noktima. Kada se desi zapušenje kade ili tuš kabine, alarmantnost nije na niovu zapušenja vertikale ali bi trebalo rešiti novonastali problem što pre. Odgušenje kade i tuš kabine se radi na isti napin, istim sajlama, mašinski je najbolje rešiti ovaj problem.

Imamo najbolje mašine za odgušenje svih vrsta odvoda, slobodno nam se obratite.

Zamena sanitarija svih vrsta

Menjali ili samo ugrađivali sanitarije, na pravom ste mestu. Ukoliko ih niste pazarili, možemo Vam pomoći oko prevoza. Zamena sanitarija se radi rutinski, kvalitteno ali i efikasno. Tokom dana ugradimo desetinu sanitarija. Imamo iskustvo sa svim proizvođačima, pratimo upute za ugradnju kako porizvođača tao i naše struke.

Ugradnja sanitarija se od zamene razlikuje u vremenu koje nam je potrebno da odradimo uslugu. Kvalitet je svakako zagarantovan, dobijate račun i garanciju na sve usluge.


Saveti Vodoinstalater Centar Tim-a

Pucanje cevi

Pucanje cevi može da nanese veliku štetu, kako Vama tako i drugima. Stoga najbitnije je da reagujete odmah i bez panike.

Prilikom pucanja cevi, prvo što treba da uradite jeste da zavrnete ventil – zatvorite dovod vode a zatim da pozovete vodoinstalatera.

Dok vodoinstalater dolazi, potrudite se da usmerite vodu da ne napreduje u druge prostorije.

Opisali smo Vam kako to da uradite >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Ukoliko Vam se sledeće desi, isto postupate:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • pucanje baterije/slavine;
  • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Ventili

Ventili su nam u iznad opisanom savetu od krucijalne važnosti, zato ih treba proveravati svakih 6-12 meseci!

Bez ispravnih vodovodnih ventila, ne biste  imali načina zatvoriti vodu i poplava celog objekta bi bila zagarantovana.

Zapušenja i odgušenja

Stanje kanalizacije u centru grada i širom celog grada je prilično loše. To je glavni razlog zašto naše ekipe svakodnevno obavljaju odgušenja u centru.

Odmah iza njega, ništa manje bitan razlog jeste da sugrađani ne štede kanalizaciju.

Naprotiv, ubacuju u nju svašta.

Tako da u slučaju da primetite slabije/usporenije odilaženje vode iz kupatila/toaleta ili kuhinje, totalno zapušenje u nekom delu kanalizacije je neminovno.

Nadamo se da će Vam naši saveti pomoći.


Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dežurni za svoje sugrađane i tu u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac


Zakazivanje

Bitno je da znate da možete računati na nas kada Vam je najpotrebnije da voodinstalater dođe kod Vas. Pored toga, sa kolegama možete zakazati bilo koju našu uslugu za isti dan ili ako Vama odgovara neki drugi dan. Naravno, važno je da uzmete u obzir koja usluga Vam je potrebna, pa shodno hitnosti da se dogovorite sa kolegama kada da dođu. Sa nama se možete sve dogovoriti, potrudićemo se da svim našim sugrađanima izađemo u susret što je više moguće.

Ukoliko bude bilo potrebe, budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!