VODOINSTALATER ZVEZDARA

VODOINSTALATER ZVEZDARA, garancija i račun. Profesionalne usluge Vodoinstalater Zvezdara po povoljnim cenama. Dolazimo odmah.


Vodoinstalater Zvezdara Tim obavlja kompletne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Zvezdare i okoline.

Dostupni smo non stop, naš dežurni vodoinstalater Vam je u svakom trenutku dostupan.

Pored svakodnevnih redovnih, obavljamo i hitne intervencije, dolazimo odmah po pozivu na Vašu adresu. Vodoinstalater Zvezdara Tim Vam omogućava da zakažete intervenciju i do nekoliko dana unapred shodno Vašim obavezama.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


VODOINSTALATER ZVEZDARA

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • povoljne cene;
 • kompletna ponuda usluga;
 • pouzdana usluga;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije.

Usluge Vodoinstalater Zvezdara Tima

Celokupan spisak naših usluga pogledajte na našoj stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Beograd - Zvezdara

Vodoinstalater Zvezdara – Vodoinstalateri Beograd


Vodoinstalater Zvezdara o nama

Vodoinstalater Zvezdara Tim se sastoji od kvalifikovani vodoinstalatera, čiji nivo znanja se meri višedecenijskim radnim iskustvom. Svakom poslu naše kolege pristupaju sa posebnom pažnjom, i posao obavljaju u skladu sa svim standardima današnjice u najkraćem roku.

Vodoinstalaterski posao obavljamo koristeći najmodernije alate dostupne danas.

Takođe, posedujemo svoju bazu zamenskih delova, stoga smo najkompletniji vodoinstalaterski servis na Zvezdari i u celom gradu.


Garancija kvaliteta

Vodoinstalater Zvezdara Tim kao što smo već naveli daje garanciju na svoje usluge. Pored garancije, očekujte i račun.
Mi nudimo kvalitet usluge, on nam je presudan u našem poslovanju od prvog dana.

Tako je i sada.

Trudimo se da održimo kvalitet na najvišem nivou i evo već decenijama u tome i uspevamo. Svaku našu uslugu bilo da je odgušenje kanalizacije ili servis bojlera, obavljamo krajnje profesionalno.

Naše kolege pored svog iskustva, poseduju moderne alate uz pomoć kojih se do kvaliteta dolazi zaista lako. Sve što je potrebno jeste da su kolege iskusni majstori zanata i pouzdani saradnici.

Vodoinstalater Zvezdara – materijal

Naravno, važan deo su zamenski delovi i vodo materijal koji naše kolege koriste prilikom svog rada. Posedujemo našu bazu zamenskih delova, onih koji se najčešće koriste.
Kvalitet zamenskih delova je potpuno adekvatan i zadovoljavajući.

Ukoliko je klijent već nabavio zamenski deo, svakako ćemo taj deo i koristiti ali sa jednim pravilom, da je pomenuti deo očekivanog kvaliteta. Na taj način možemo garantovati kvalitet naše usluge.

Kada je u pitanju vodo materijal, situacija ista. Kolege iz Vodoinstalater Zvezdara Tima će svakom klijentu preporučiti kvalitetan materijal čime se osigurava celokupni kvalitet naše usluge. Ako kojim slučajem, klijent već ima kupljen materijal, svakako ćemo ga koristiti. Ali, kao u slučaju iznad, bitan je kvalitet materijala.

Kada se ispune uslovi prethodno opisani, angažovanjem pravih majstora zanata i adekvatnim materijalom i delovima, napravili smo uslove da garantujemo za naše usluge.

Stoga, vodoinstalater Zvezdara tim garantuje na sve obavljene usluge iz naše ponude.


ZAMENA I POPRAVKA CEVI ZVEZDARA

Kvalitetna zamena cevi Zvezdara, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Popravka i zamena cevi Zvezdara – non stop, dolazimo ubrzo po pozivu! Radimo sa svim vrstama vodovodnih i kanalizacionih cevi na svim lokacijama, u zidu, podu i zemlji. Detektujemo mesto curenja našim specijalnim kamerama i obavljamo sanaciju cevi. Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Vodovodne i kanalizacione cevi Zvezdara

Zamena vodovonih cevi povoljno uz izdavanje računa i garancije. Od nas očekujte da zamena cevi vodovoda i kanalizacije bude obavljena stručno. Kolege su stručni vodoinstalateri koji svoj posao vrše kvalitetno i valjano. Menjamo sve vrste vodovonoh cevi u zidu i van zida, brzo i efikasno. Popravka vodovodne cevi se vrši efikasno i u kratkom roku, ukoliko je kvar veći, vrši se zamena dela ili cele cevi.

Sanacija cevi se obavlja non stop, radimo svim danima u godini, dolazimo ubrzo po Vašem pozivu. Sanacija vodoovdnih i kanalizacionih cevi Zvezdara i okolina. Na svakoj adresi smo u kratkom roku bez kašnjenja i odlaganja. Kolege dežuraju tokom celog dana i noći kako bi na svaku adresu krenule odmah nakon poziva.

Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru kada su u pitanju zapušenja i problemi sa cevima, moguće su velike havarije i poplave. Oslonite se na nas!


Zamena sifona Zvezdara

Stručna zamena sifona Zvezdara, povoljna cena uz račun i garanciju. Zamena sifona Zvedara svih vrsta i tipova na zakazivanje ili po hitnom postupku. Zamena starih i dotrajalih sifona stručno i kvalitetno po svim standardima struke. Možete zakazati zamenu sifona i do nekoliko dana u napred shodno vašim obavezama. Takođe, kolege mogu doći na Vašu adresu odmah po pozivu ako je to neophodno. Računajte na nas u svakom momentu.

Vodoinstalater Zvezdara Vam savetuje da redovno održavate Vaše sifone, nije bitno koje su vrste. Vrlo je važno ako sifon pušta vodu da ga zamenite adekvatnim. Ma koliko ovaj problem izgledao kao manje bitan, nije tako. Može lako doći do pojave vlage kako kod Vas tako i u stanu ispod ako živite u zgradi.

Ugradnja sifona Zvezdara

Kvalitetna ugradnja sifona Zvezdara i okolina uz račun i garanciju. Ugradnja sifona Zvezdara svih vrsta, povoljna cena, zakažite intervenciju ili nas pozovite da dođemo odmah. Poput zamene, ugradnju sifona obavljaju naše kolege i to valjano i kvalitetno. Ugrađujemo sifone svih vrsta i tipova na svim lokacijama. Dovoljno je da nas pozovete a sve ostalo prepustite nama.

Naš vodoinstalater Zvezdara Tim Vam savetuje da za ugradnju sifona angažujete firmu koja Vam daje račun i garanciju na svoju uslugu. Time ste sebi osigurali kvalitetnu i pozdanu uslugu.

UGRADNJA SANITARIJA ZVEZDARA

Stručna ugradnja sanitarija Zvezdara, povoljna cena uz račun i garanciju. Ugradnja i montaža sanitarija Zvezdara i okolina tokom cele nedelje. Brzo i efikasno ugrađujemo sve vrste sanitarija na svim lokacijama. Poput svih ostalih naših usluga, možete zakazati montažu sanitarija i do nekoliko dana u napred.

Montaža sanitarija se obavlja rutinski od strane našeg tima, po svim smernicama naše struke uz korišćenje kvalitetnog dodatnog materijala. U zavisnosti o kojoj sanitariji je reč, ugradnja će trajati od 30 minuta pa do par sati u slučaju velike đakuzi kade.

Zamena sanitarija Zvezdara

Povoljna zamena sanitarija Zvezdara, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Zamena sanitarija svih vrsta i stanja, zamena starih, faleričnih, polomljenih i dotrajalih sanitarija. Kod zamena sanitarija najpre se demontiraju stare sanitarije. Zatim se pregleda i obradi mesto ugradnje nove ukoliko za time ima potrebe.

Ukoliko nemate nove sanitarije, možete se posavetovati sa kolegama i dogovoriti da kolege dovezu i ugrade sanitarije. Naravno, ako želite Vi da obezbedite sanitarije uz savetovanje sa kolegama, budite slobodni da nas kontaktirate.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Ugradnja kade Zvezdara i okolina

Adekvatna ugradnja kade Zvezdara, radimo svim danima, povoljna cena uz račun i garanciju. Ugradnja kade stručno i precizno, radimo sa svim vrstama kada. Kadu ugrađujemo na svim lokacijama u ovom delu grada i u okolini.

Kolege ugrađuju kadu na već pripremljeno mesto ali takođe i bez pripreme. U tom slučaju, kolege će pripremiti mesto ugradnje kako bi kada legla najbolje i samim tim obavljala svoju funskciju bez ikakvih problema. Sama priprema mesta traje u zavisnosti od količine samog posla. Nekad je dovljno 30 minuta da se sve lepo pripremi ali dešavaju se situacije gde je potrebno i do sat vremena pa i više da se posao završi.

Nakon pripreme, kolege ugrađuju kadu i zatim sledi provera da li je ceo posao obavljen valjano.

Zamena kade Zvezdara

Efikasna zamena kade Zvezdara, poput ugradnje i za ovu uslugu izdajemo račun i garanciju. Zamena kade svake vrste i proizvođača, stručno i pouzdano. Za razliku od ugradnje, zamena iziskuje više iskustva vodoinstalatera. Prvo što kolege rade jeste da demontiraju staru kadu. Demontaža kade se vrši brzo, rutinski. Stara kada se odlaže i nakon toga se priprema mesto postavljanja nove kade.

Iznad smo već opisali da je priprema mesta za novu kadu nekad brz posao a nekad zahteva više vreme u ovom slučaju ako se kade razlikuju po obliku i dimenzijama i više od sat vremena. Sve zavisi od samog terena, stoga priprema može da i da potraje.

Nakon pripreme, kolege ugrađuju novu kadu nakon čega sledi testiranje da li je posao izvršen kako treba. Nakon testa kolege su svoj posao završile. U slučaju da klijent ima dodatne zahteve od naših kolega, stojimo mu na raspolaganju.


Vodoinstalater Zvezdara naši saveti

Pored naših saveta, navešćemo Vam par opasnih situacija prilikom kojih jednostavno morate da reagujete odmah.

Bojleri

Bojler su prosto rečeno potencijalne bombe u našim domovima i poslovnim prostorima. Potražite malo po internetu i uverićete se da je bojler opasna stvar (vodoinstalater Zvezdara).

U slučaju da primetite da bojler drugačije zvuči, to Vam govori da u njemu možda voda ključa.
Potrebno ga je odmah isključiti i pozvati vodoinstalatera.
Radi se o tome da voda nekontrolisano ključa u kazanu bojlera prilikom čega bojler ako se ne isključi, eksplodira.

Bitno je da odmah reagujete!

Pucanje cevi vodovoda i kanalizacije

Česta pojava na teritoriji Zvezdare pošto su nam cevi na ovoj opštini u prilično lošem stanju.

Prilikom pucanja cevi nema mesta panici i odlaganju reakcije! Odmah reagujte i zatvorite vodovodni ventil i pozovite vodoinstalatera (vodoinstalater Zvezdara).
Ako reagujete na vreme, izbeći ćete veliku štetu koja može brzo da se proširi na ceo objekat.

Probajte da pregradite prostoriju u kojoj je pukla cev, a kako to da uradite pročitajte na sledećm linku >> šta uraditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Na isti način pristupate sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Zapušenja i odpušenja

Jedna od najčešćih naših usluga na teritoriji Zvezdare su odgušenja kanalizacije. Naši sugrađani ubacuju u wc šolju i ostale sanitarije bukvalno svašta (sudoperu, slivnik, lavabo…).
Ako uzmemo u obzir katastrofalno stanje kanalizacionih cevi, zapušenja su neminovna i redovna.

Vodoinstalater Zvezdara obavlja sve vrste odgušenja kanalizacije, ručno (sajlama), mašinski i VOMA sistemom za odgušenje.

U slučaju bilo kakave havarije dolazimo u rekordnom vremenu i otklanjamo sve kvarove.

Možete se slobodno osloniti na naš tim vodoinstalatera sa Zvezdare.


Vodoinstalater Zvezdara pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Vračar


Stručnost vodoinstalater Zvezdara Tima

U tekstu iznad smo pomenuli kvalitet naše usluge koja je direktno vezana za našu stručnost. Garancija kvaliteta Vam govori da smo prilično stručni u ovome šta radimo. Ne samo garancija, već svaka preporuka i pohvala od naših klijenata. Većina upravo i stupi u kontakt sa nama zahvaljujući preporuci koju dobijaju od komšija, saradnika i slično.

Naš posao je da Vam obezbedimo adekvatnu uslugu a složićete se da to iziskuje iskusne vodoinstalatere. U tome uspevamo nekoliko decenija i ponosni smo što toliko dugo trajemo i sarađujemo.

Obzirom na to da je lepeza naših usluga obimna, naše kolege su ekipno raspoređene u odnosu na usluge koje obavljaju. Svakako, svi su potpuno sposobni za sve vodoinstalaterske usluge.

Na primer, naši timovi za odgušenje kanalizacije su među najboljima u Beogradu za odgušenja. Tu vrstu posla obavljaju svakodnevno nekoliko puta i to im je uža specijalnost. Svakako ne znači da neće biti angažovani na nekom drugom vodoinstalaterskom poslu, jer su potkovani znanjem i iskustvom iz svake oblasti vodoinstalaterskog poziva.

Kao što smo naveli već, preporuka nam je najvažnija, a narednu preporuku ćete upravo vi načiniti.

Stručnost i kvalitet su nam na prvom mestu.

Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!