VODOINSTALATER ZVEZDARA

VODOINSTALATER ZVEZDARA, garancija i račun. Profesionalne usluge Vodoinstalater Zvezdara po povoljnim cenama. Dolazimo odmah.


Vodoinstalater Zvezdara Tim obavlja kompletne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Zvezdare i okoline.

Dostupni smo non stop, naš dežurni vodoinstalater Vam je u svakom trenutku dostupan.

Pored svakodnevnih redovnih, obavljamo i hitne intervencije, dolazimo odmah po pozivu na Vašu adresu. Omogućavamo Vam da zakažete intervenciju i do nekoliko dana unapred shodno Vašim obavezama.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


VODOINSTALATER ZVEZDARA

 • Dežurni vodoinstalater;
 • kvalifikovani vodoinstalateri;
 • povoljne cene;
 • kompletna ponuda usluga;
 • pouzdana usluga;
 • baza zamenskih delova;
 • garancija i račun;
 • zakazivanje intervencije.

Na pravom ste mestu, kod stručnih vodoinstalatera.


Usluge Vodoinstalater Zvezdara Tima

Celokupan spisak naših usluga pogledajte na našoj stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Vodoinstalater Zvezdara

Vodoinstalater Zvezdara


O nama

Vodoinstalater Zvezdara Tim se sastoji od kvalifikovani vodoinstalatera, čiji nivo znanja se meri višedecenijskim radnim iskustvom. Svakom poslu naše kolege pristupaju sa posebnom pažnjom, i posao obavljaju u skladu sa svim standardima današnjice u najkraćem roku.

Sigurna i pouzdana usluga vodoinstalatera

Vodoinstalaterski posao obavljamo koristeći znanje i najmodernije alate dostupne danas. Svaki klijent nam je važan, Vi ste nam bitni, oslonite se na naš stručni tim.

Takođe, posedujemo svoju bazu zamenskih delova, stoga smo najkompletniji vodoinstalaterski servis na Zvezdari i u celom gradu.


Garancija kvaliteta

Izdajemo garanciju na svoje usluge. Pored garancije, očekujte i račun.
Mi nudimo kvalitet usluge, on nam je presudan u našem poslovanju od prvog dana.

Tako je i sada.

Trudimo se da održimo kvalitet na najvišem nivou i evo već decenijama u tome i uspevamo. Svaku našu uslugu bilo da je odgušenje kanalizacije ili servis bojlera, obavljamo krajnje profesionalno.


Vodoinstalater Beograd - Zvezdara

Vodoinstalater Zvezdara – Vodoinstalateri Beograd


Materijal

Naravno, važan deo su zamenski delovi i vodo materijal koji naše kolege koriste prilikom svog rada. Posedujemo našu bazu zamenskih delova, onih koji se najčešće koriste.
Kvalitet zamenskih delova i vodomaterijala je potpuno adekvatan i zadovoljavajući.

Ukoliko je klijent već nabavio zamenski deo ili vodomaterijal, svakako ćemo koristiti ali sa jednim pravilom, da je pomenuti deo ili materijal očekivanog kvaliteta.

Stoga, vodoinstalater Zvezdara tim garantuje na sve obavljene usluge iz naše ponude.


ZAMENA I POPRAVKA CEVI ZVEZDARA

Kvalitetna zamena cevi Zvezdara, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Popravka i zamena cevi Zvezdara – non stop, dolazimo ubrzo po pozivu! Radimo sa svim vrstama vodovodnih i kanalizacionih cevi na svim lokacijama, u zidu, podu i zemlji. Detektujemo mesto curenja našim specijalnim kamerama i obavljamo sanaciju cevi.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

Vodovodne i kanalizacione cevi Zvezdara

Zamena vodovonih cevi povoljno uz izdavanje računa i garancije. Od nas očekujte da zamena cevi vodovoda i kanalizacije bude obavljena stručno. Kolege su stručni vodoinstalateri koji svoj posao vrše kvalitetno i valjano. Menjamo sve vrste vodovonoh cevi u zidu i van zida, brzo i efikasno. Popravka vodovodne cevi se vrši efikasno i u kratkom roku, ukoliko je kvar veći, vrši se zamena dela ili cele cevi.

Sanacija cevi se obavlja non stop, radimo svim danima u godini, dolazimo ubrzo po Vašem pozivu. Sanacija vodoovdnih i kanalizacionih cevi Zvezdara i okolina. Na svakoj adresi smo u kratkom roku bez kašnjenja i odlaganja.

Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru kada su u pitanju zapušenja i problemi sa cevima, moguće su velike havarije i poplave. Oslonite se na nas!


Zamena sifona Zvezdara

Stručna zamena sifona Zvezdara, povoljna cena. Naravno dajemo račun i garanciju. Zamena sifona Zvedara svih vrsta i tipova na zakazivanje ili po hitnom postupku. Zamena starih i dotrajalih sifona stručno i kvalitetno po svim standardima struke. Možete zakazati zamenu sifona i do nekoliko dana u napred shodno vašim obavezama. Takođe, kolege mogu doći na Vašu adresu odmah po pozivu ako je to neophodno. Računajte na nas u svakom momentu.

Vodoinstalater Zvezdara Vam savetuje da redovno održavate Vaše sifone, nije bitno koje su vrste. Vrlo je važno ako sifon pušta vodu da ga zamenite adekvatnim. Ma koliko ovaj problem izgledao kao manje bitan, nije tako. Može lako doći do pojave vlage kako kod Vas tako i u stanu ispod ako živite u zgradi.

Ugradnja sifona Zvezdara

Kvalitetna ugradnja sifona Zvezdara i okolina uz račun i garanciju. Ugradnja sifona Zvezdara svih vrsta, povoljna cena, zakažite intervenciju ili nas pozovite da dođemo odmah. Poput zamene, ugradnju sifona obavljaju naše kolege i to valjano i kvalitetno. Ugrađujemo sifone svih vrsta i tipova na svim lokacijama. Dovoljno je da nas pozovete a sve ostalo prepustite nama.

Savetujemo Vam da za ugradnju sifona angažujete firmu koja Vam daje račun i garanciju na svoju uslugu.

UGRADNJA SANITARIJA ZVEZDARA

Stručna ugradnja sanitarija Zvezdara, povoljna cena uz obavezan račun i garanciju. Ugradnja i montaža sanitarija Zvezdara i okolina tokom cele nedelje. Brzo i efikasno ugrađujemo sve vrste sanitarija na svim lokacijama. Poput svih ostalih naših usluga, možete zakazati montažu sanitarija i do nekoliko dana u napred.

Montaža sanitarija se obavlja rutinski od strane našeg tima, po svim smernicama naše struke uz korišćenje kvalitetnog dodatnog materijala. U zavisnosti o kojoj sanitariji je reč, ugradnja će trajati od 30 minuta pa do par sati u slučaju velike đakuzi kade.

Zamena sanitarija Zvezdara

Povoljna zamena sanitarija Zvezdara, povoljna cena zamene, radimo svim danima. Zamena sanitarija svih vrsta i stanja, zamena starih, faleričnih, polomljenih i dotrajalih sanitarija. Kod zamene najpre se demontiraju stare sanitarije. Zatim se pregleda i obradi mesto ugradnje nove ukoliko za time ima potrebe.

Ukoliko nemate nove sanitarije, možete se posavetovati sa kolegama i dogovoriti da kolege dovezu i ugrade sanitarije. Naravno, ako želite Vi da obezbedite sanitarije uz savetovanje sa kolegama, budite slobodni da nas kontaktirate.

Stojimo Vam na raspolaganju.

Ugradnja kade Zvezdara i okolina

Adekvatna ugradnja kade Zvezdara, radimo svim danima, povoljna cena uz račun i garanciju. Ugradnja kade stručno i precizno, radimo sa svim vrstama kada. Kadu ugrađujemo na svim lokacijama u ovom delu grada i u okolini.

Kolege ugrađuju kadu na već pripremljeno mesto ali takođe i bez pripreme. U tom slučaju, kolege će pripremiti mesto ugradnje kako bi kada legla najbolje i samim tim obavljala svoju funskciju bez ikakvih problema. Sama priprema mesta traje u zavisnosti od količine samog posla. Nekad je dovljno 30 minuta da se sve lepo pripremi ali dešavaju se situacije gde je potrebno i do sat vremena pa i više da se posao završi.

Nakon pripreme, kolege ugrađuju kadu i zatim sledi provera da li je ceo posao obavljen valjano.

Zamena kade Zvezdara

Efikasna zamena kade Zvezdara, poput ugradnje i za ovu uslugu izdajemo račun i garanciju. Zamena kade svake vrste i proizvođača, stručno i pouzdano. Za razliku od ugradnje, zamena iziskuje više iskustva vodoinstalatera. Prvo što kolege rade jeste da demontiraju staru kadu. Demontaža kade se vrši brzo, rutinski. Stara kada se odlaže i nakon toga se priprema mesto postavljanja nove kade.

Iznad smo već opisali da je priprema mesta za novu kadu nekad brz posao a nekad zahteva više vreme u ovom slučaju ako se kade razlikuju po obliku i dimenzijama i više od sat vremena. Sve zavisi od samog terena, stoga priprema može da i da potraje.

Nakon pripreme, kolege ugrađuju novu kadu nakon čega sledi testiranje da li je posao izvršen kako treba. Nakon testa kolege su svoj posao završile.

Ugradnja tuš kabine Zvezdara

Stručna ugradnja tuš kabine Zvzedara od strane profesionalaca. Povoljna cena uz račun i garanciju na uslugu. Očekujte kvalitetnu i pouzdanu uslugu. Naši vodoinstalateri rade svim danima, kao što smo već spomenuli. Kada je u pitanju ugradnja, radimo sa svim vrstama kabina, svih proizvođača. Ugrađujemo već obezbeđenu tuš kabinu koja se nalazi kod Vas ali takođe i dovozimo novu ili koju obezbedite na Vašu adresu i ugrađujemo je. Možete se u potpunosti osloniti na naše kolege.

U slučaju da kolege pazare tuš kabinu za Vas, važno je da se odlučite koja je kabina najbolja za Vas. Stručan savet kolege Vam je uvek tu ukoliko Vam bude zatrebao. Uvek je najbolje da sami odaberete lično tuš kabinu kako bi osigurali da ste doneli dobru odluku.

Zamena tuš kabine je standardna naša usluga i obavljamo je nekoliko puta u toku nedelje na raznim lokacijama na Zvezdari. Sama zamena tuš kabine ne traje dugo ali može i da potraje ako se radi o specifičnoj tuš kabini. Pre svega se radi demontaža tuš kabine pa zatim montaža (montaža tuš kabine) nove na njeno mestu. Ukoliko bude bilo potrebe da se mesto ugradnje dodatno obradi kolege će uz Vaš pristinak obaviti i taj deo posla.

Oslonite se na naše vodoinstalatere!

Zamena i montaža sudopere Zvezdara

Efikasna montaža sudopere, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Zamena sudopere se radi svim danima, radimo samo svim vrstama sudopera. Kolege ukoliko potrebno dopremaju novu sudoperu na Vašu adresu. Najbitnije je da odlučite koja sudopera Vama odgovara, sve ostalo prepustite našim kolegama. Demontaža stare sudopere se radi efikasno, nakon čega se ona odlaže na dogovoreno mesto. Zatim se mesto priprema za montažu nove sudopere. Priprema traje u zavisnosti od tipa sudopere koja se ugrađuje i njenih dimenzija.

Ugradnja sudopere se radi rutinski, naše kolege su vrsni majstori. Montaža sudopere po svim smernicama proizvođača ali i naše struke. Kolege nakon ugradnje sudopere, postavljaju slavinu, povezuju je. Zatim sledi spajanje sudopere i kanalizacije, postavljanje sifona kratko traje i nakon toga možete da koristite sudoperu. Spajanje sudopere i vode kao i ugradnja sifona su redovne naše suluge, stoga ih kolege obavljaju u kratkom roku.

Računajte na naš tim!

Ugradnja wc šolje

Kada je u pitanju wc šolja, bilo da je reč o njenoj zameni ili prosto o prvoj ugradnji, posao zahteva iskustvo i dobar alat. Naravno, podrazumeva se da se koristi i kvalitetan vodomaterijal.

Zamena wc šolje se radi pedantno i pouzdano a kreće se sa skidanjem stare. Demontaža wc šolje je prvi korak, nakon čega sledi obrada mesta ugradnje. Naravno ako wc šolja ostaje na toj lokaciji, neretko se dešava da se ona blago ili u potpunosti izmesti tada je posao dosta veći. U tom slučaju kolege imaju više posla stoga i više im je vremena potrebno da završe ceo posao.

Nakon pripreme, montaža wc šolje je sledeća stavka i nju kolege rade rutisnki brzo. Rade sa svim vrstama i tipovima wc šolja stoga u dobrim ste rukama, zapravo Vaša wc šolja. Postavljanje wc šolje je gotovo, sledi njeno silikoniranje i testiranje rada.


Vodoinstalater Zvezdara naši saveti

Pored naših saveta, navešćemo Vam par opasnih situacija prilikom kojih jednostavno morate da reagujete odmah.

Bojleri

Bojler su prosto rečeno potencijalne bombe u našim domovima i poslovnim prostorima. Potražite malo po internetu i uverićete se da je bojler opasna stvar.

U slučaju da primetite da bojler drugačije zvuči, to Vam govori da u njemu možda voda ključa.
Potrebno ga je odmah isključiti i pozvati vodoinstalatera.
Radi se o tome da voda nekontrolisano ključa u kazanu bojlera prilikom čega bojler ako se ne isključi, eksplodira.

Bitno je da odmah reagujete!

Pucanje cevi vodovoda i kanalizacije

Česta pojava na teritoriji Zvezdare pošto su nam cevi na ovoj opštini u prilično lošem stanju.

Prilikom pucanja cevi nema mesta panici i odlaganju reakcije! Odmah reagujte i zatvorite vodovodni ventil i pozovite vodoinstalatera.
Ako reagujete na vreme, izbeći ćete veliku štetu koja može brzo da se proširi na ceo objekat.

Probajte da pregradite prostoriju u kojoj je pukla cev, a kako to da uradite pročitajte na sledećm linku >> šta uraditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Na isti način pristupate sledećim slučajevima:

 • Pucanje cevi bojlera;
 • pucanje ventila za vodu;
 • pucanje baterije/slavine;
 • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Zapušenja i odpušenja

Jedna od najčešćih naših usluga na teritoriji Zvezdare su odgušenja kanalizacije. Naši sugrađani ubacuju u wc šolju i ostale sanitarije bukvalno svašta (sudoperu, slivnik, lavabo…).
Ako uzmemo u obzir katastrofalno stanje kanalizacionih cevi, zapušenja su neminovna i redovna.

Vodoinstalater Zvezdara obavlja sve vrste odgušenja kanalizacije, ručno (sajlama), mašinski i VOMA sistemom za odgušenje.


Vodoinstalater Zvezdara pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Palilula

Savski Venac

Vračar


Stručnost našeg vodoinstalater tima

U tekstu iznad smo pomenuli kvalitet naše usluge koja je direktno vezana za našu stručnost. Garancija kvaliteta Vam govori da smo prilično stručni u ovome šta radimo. Ne samo garancija, već svaka preporuka i pohvala od naših klijenata. Većina upravo i stupi u kontakt sa nama zahvaljujući preporuci koju dobijaju od komšija, saradnika i slično.

Na primer, naši timovi za odgušenje kanalizacije su među najboljima u Beogradu za odgušenja. Tu vrstu posla obavljaju svakodnevno nekoliko puta i to im je uža specijalnost. Svakako ne znači da neće biti angažovani na nekom drugom vodoinstalaterskom poslu, jer su potkovani znanjem i iskustvom iz svake oblasti vodoinstalaterskog poziva.

Kao što smo naveli već, preporuka nam je najvažnija, a narednu preporuku ćete upravo vi načiniti.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!