VODOINSTALATER ZEMUN

Vodoinstalater Zemun – povoljno uz garanciju i račun. Vodoinstalater Zemun, sve Vodoinstalaterske Usluge Zemun. Radimo svim danima non stop.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.


Obavljamo sve vrste vodoinstalaterskih usluga na opštini Zemun. Dostupnost našeg tima nema potrebe dovoditi u pitanje, posedujemo nekoliko ekipa vodoinstalatera koji su u svakom trenutku dostupni radi uobičajenih i hitnih intervencija (hitne intervencije).

Na teritoriji Zemuna smo prisutni preko 30 godina. Iza nas stoje hiljade intervencija na ovoj opštini i njenoj okolini.


VODOINSTALATER ZEMUN

Dežurni vodoinstalater;
– dostupnost 24h;
– profesionalna usluga;
– majstori velikog iskustva;
– moderni alati;
– baza zamenskih delova;
– garancija i račun.

Pored naših sugrađana, na naše usluge mogu da računaju i firme. Predstavljamo pouzdanog i lojalnog partnera svim pravnim licima.

Spisak firmi sa kojima sarađujemo pogledajte na stranici “Pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Usluge Vodoinstalater Zemun Tima

Pogledajte ceo spisak usluga našeg tima-a  na sledećoj stranici u meniju našeg sajta – “Usluge”.


O nama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova koje čine kvalifikovani majstori – vodoinstalateri. Naše kolege si odabrani majstori ogromnog iskustva koji su spremni da reše sve vodoinstalaterske probleme.

Posedujemo najmodernije alate i bazu zamenskih delova, kao takvi smo najbolji izbor u Zemunu pa i celom gradu Beogradu.

Jedna od pogodnosti našeg tima jeste da imate mogućnost zakazivanja intervencije nekoliko dana u napred.

Budite sigurni u odabranog vodoinstalatera

Danas je lako pogrešiti i angažovati vodoinstalatere koji svoj posao obavljaju upitno. Zamislite da angažujete majstora za cevi koji dolazi, popravlja Vam cev u kupatilu, naplaćuje uslugu i odlazi. Nakon kratkog vremena primećujete da je problem i dalje tu, pozivate majstora ali on nije dostupan ili se prosto ne javlja na telefon.

Ovo je realnost i dešava se skoro svakog dana. Ostaje Vam da pozovete drugog vodoinstalatera kojeg takođe plaćate za istu uslugu. Dakle imate dupli trošak.

Kako bi izbegli ovaj scenario, uvek stremite ka kvalitetu i pouzdanosti usluge. Pogotovo kada su u pitanju vodoinstalaterske i električarske usluge.

Tu smo za Vas!


Vodoinstalater Zemun

Vodoinstalater Zemun – Vodoinstalateri Begrad


Saveti Vodoinstalater Zemun tima

Poprilično je važno da bar pročitate naše savete, možda Vam nekad pomognu.

Potrebno je obratiti pažnju na bojlere, kanalizacione cevi i vodovodne cevi.

Ako čujete bilo kakav nesvakidašnji zvuk iz bojlera, moguće je da ključa voda u njemu. Da ne bi došlo do eksplozije bojlera, isključite ga odmah i pozovite vodoinstalatera.

U slučaju da pukne cev, brzo reagovanje može da Vas spasi poplave i velike štete. Pri pucanju cevi, u najkraćem roku zatvorite vodu (zavrnite ventil) i pozovite vodoinstalatera.

Dok vodoinstalater dođe, usporite napredovanje vode u druge prostorije.

Pročitajte i kako to da uradite >> šta raditi u slučaju poplave sta a ili kuće <<

U ovim slučajevima isto postupate:

– Pucanje ventila;
– pucanje kanalizacione cevi;
– pucanje cevi bojlera.

Zagušenja kanalizacije mogu takođe da naprave prilične štete, pogotovo što se ne radi o čistoj vodi već o fekalijama.
Ukoliko primetite da voda sporije odilazi u wc šolji, sudoperi, slivniku itd. to Vam je prvi znak da će do potpunog zapušenja uskoro doći.

Potrebno je da vodoinstalater preventivno očisti cev od naslaga, koliko je to moguće ili da bar obratite stanje oticanja vode.

Budite obazrivi, obratite pažnju na sve navedeno i znajte da se na naš tim možete uvek osloniti.

Zamena ventila Zemun

Povoljna zamena ventila Zemun, zamena glavnog ventila, zamena ek ventila i zamena svih drugih ventila. Stručna zamena ventila od strane iskusnih majstora non stop – Zemun i okolina. Dolazimo odmah po pozivu bez kašnjenja i odlaganja, na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun. Posedujemo svoju bazu zamenskih ventila svih vrsta tako da smo u mogućnosti da pored brzog dolaska obavimo i efikasnu zamenu. Zamena ventila uglavnom traje oko dvadesetak minuta u zavisnosti od same lokacije ventila. Nekad je kolegama potrebno više vremena da zamene ventil ukoliko je nepristupačan i ako je potrebno da obrade i zid oko njega.

Bitno je naglasiti da zatvaranje ventila nije moguće ako je ventil delimično ili skroz neispravan. Tada može lako da dođe do pucanja ventila i vrlo brze poplave stana kuće ili poslovnog prostora. Neispravan ventil može da donese velike probleme i zato je jako bitno da proveravate ventile redovno na svakih 6 do 12 meseci. Obavljamo regularne i hitne zamene ventila svih vrsta.

Zamena slavine, baterije

Pouzdana zamena slavine povoljno uz pisanu potvrdu za kvalitet. Efikasna zamena slavine – baterije bilo koje vrste, od strane naših kolega velikog iskustva. Vršimo zamenu svih vrsta slavina i baterija svih proizvođača i tipova. Bilo da je zamena slavine sudopere, lavaboa, tuš kade ili kabine, kod nas možete da očekujte profesionalizam, garanciju i račun. Takođe, ukoliko ima mogućnosti da se zameni mešač slavine kako bi se izbegla zamena slavine to ćemo obaviti. Neispravan mešač slavine je u većini slučajeva razlog zašto slavina i menja. Naravno tu svi drugi razlozi zbog kojih se slavina menja među kojima je i dotrajalost ili problem u celoj slavini.

Vodoinstalater Zemun tim tokom radnog dana na teritoriji Zemuna obavi nekoliko zamena i ugradnji slavina, drugim rečima radi se o rutinskoj usluzi našeg tima. Radimo sa svim vrstama baterija svih proizvođača svih starosti. Takođe obezbeđujemo pouzdan servis slavine Zemun popravljamo sve vrste slavina svih starosti i stanja. Za servis slavine koristimo isključivo kvalitetne i pouzdane zamenske delove kako bi osigurali da slavina i dalje bude funkcionalna dugi niz godina.

Naš tim vam je na raspolaganju tokom celog dana i tokom noći, ako su u pitanju hitne intervencije možete se uvek osloniti na nas.

Odgušenje kanalizacije

Stručno odgušenje kanalizacije Zemun danju i noću, niske cene usluge, izdajemo račun za odgušenje. Mašinsko i ručno odgušenje kanalizacije bilo kog stepena zapušenja. Dolazimo odmah po vašem pozivu u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganje. Obavljamo odgušenje sudopere, lavaboa, vertikale, slivnika, tuš kabine i kade. Radi odgušenja kanalizacije dostupni smo na cijeloj teritoriji Zemuna i okoline naše kolege dežuraju tokom celog dana i noći.

Odgušenje obavljamo mašinski sajlama, ručno i VOMA sistemom za odgušenje pod visokim pritiskom. Drugim rečima u mogućnosti smo odgušimo sve vrste zapušenja, svih jačina bilo da je reč o lokalnom srednjem ili jakom zapušenju kanalizacije. Kolege u toku 24 sata obave nekoliko desetina odgušenja tako da se radi o vrlo čestoj usluzi koju obavljamo na teritoriji Zemuna i okoline.

Stanje kanalizacionih cevi u Zemunu je prilično loše pošto se radi o starim zgradama i kućama u kojima je kanalizacija u vrlo lošem stanju. Iz tog razloga su zapušenja kanalizacije česta i uglavnom jaka tako da nam je potrebno više vremena da obavimo adekvatno odgušenje kanalizacije. Iskreno, stanje cevi u celom Beogradu je generalno loše baš iz tog razloga što se radi u velikom broju starih zgrada u kojima su kanalizacione cevi isto tako vrlo stare. Naš tim je potpuno opremljen da se suoči sa svim vrstama zapušenja tako da nas možete pozvati u svakom trenutku tokom celog dana i cele noći preko cele nedelje.

Hitno odgušenje sudopere Zemun

Efikasno odgušenje sudopere Zemun, povoljna cena uz račun. Mašinsko odgušenje sudopere na teritoriji Zemuna i okoline 24h, dolazimo odmah. Radimo non stop, 365 dana u godini. Sudoperu je lako zapušiti pošto se koristi veoma često u toku dana i noći. Najveći uzročnici zapušenja sudopere su masnoće, ostaci hrane i hemija. Sudopera se najčešće zapuši u odnosu na sve ostale tipove kanalizacije. Njena vertikala je veoma podložna zapušenju, pored navedednog vertikala sudopere je uža u odnosu na glavnu vertikalu kanalizacije. Baš iz navedenih razloga je prilično lako zapušiti sudoperu.

Poslušajte naš savet: Ukoliki primetite da slabije otiče voda ili se vraća u sudoperu, pozovite vodoinstalatera odmah. Pogotovo kod vraćanja sadržaja vertikale u sudoperu je bitno da reagujete odmah. Nema mesta odlaganju poziva jer bi time osigurali da do teške poplave dođe, samim tim i materijalne štete.

Odgušenje wc šolje

Povoljno odgušenje wc šolje Zemun sa i bez skidanja šolje (kolege donose odluku po dolasku). Mašinsko odgušenje wc šolje Zemun povoljna cena, dežuramo danju i noću, brzi smo u dolasku. Dostupni smo na teritoriji Zemuna i okoline 365 dana u godini 24h. Kao što smo naveli iznad brzo dolazimo i efikasno radimo. Naše kolege su stručni vodoinstalateri višedecenijskog iskustva koji svoj posao obavljaju profesionalno i pedantno.

Vodoinstalater Zemun Tim savetuje da ukoliko vidite da voda otiče usporenije da pripazite i pozovete vodoinstalatera ukoliko se to nastavi. U slučaju da izvire voda ili fekalije iz wc šolje, pozovite naše hitne intervencije Zemun – 011/407-8-100. Od izuzetnog značaja je da reagujete na vreme, da ne odlažete pozivanje stručnog lica. Nemojte dozvoliti da se desi poplava fekalijama ili neka slična havarija.

Odgušenje vertikale Zemun i okolina

Pravilno i kvalitetno odgušenje vertikale u svakom trenutku, kod Vas smo za 15-tak minuta. Jedino mašinsko odgušenje vertikale je rešenje za Vaš problem. Odtpušujemo sve vrste vertikala na svim lokacijama, svih težina zapušenja. Raspolažemo modernim mašinama za otpšuavanje koje nam daju mogućnost da svoj posao obavljamo najbolje. Naše stručne kolege sva odgušenja vrše rutinski i efikasno. Odlikuju nas brzina dolaska, posvećenost poslu, pouzdana i povaljna usluga.

Naš tim Vam savetuje da nikad ne čekate da se vertikala zapuši pa da nas pozivate. Praktikujte da pozovete vodoinstalatera na vreme, kako bi došao u dogledno vreme i obavio odgušenje vertikale. Ne reagovanje i odlaganje rešavanja zapušenja vam sigurno donosi velike materijalne štete. Pogotovo kada je reč o vertikali koja je u većini sličajeva puna fekalija.

Odgušenje Lavaboa – umivaonika

Ako želite povoljno odgušenje lavaboa, na pravom ste mestu. Odgušenje lavaboa radimo ručnim i mašinskim sajlama koje su i najbolje šrenje problema. Kolege dežuraju kao i za ostale naše hitne intervencije, spremne su da u najkraćem roku dođu na Vašu adresu. Odgušenje se vrši mašinskim sajlama koje su se pokazale kao najbolje rešenje. Ukoliko razmišljate o ručnom odgušenju lavaboa, naš savet Vam je da se ipak obavi mašinski tip odgušenja.

Mašinsko odgušenje umivaonika je najbolji vid odgušenja iz razloga što je vrlo efikasan i što duži vremenski period nemate problem sa odvodom umivaonika. Dok sa druge strane ručni tip “ako” odguši lavabo to će biti delimično i problem će se vratiti za nekoliko sati ili dana.

Odgušenje tuš kabine i kade 24h

Radimo i odgušenje tuš kabine bila lokalno ili potpuno zapušena. Kod jako zapušene kabine odgušenje se vrši mašinski i ručno kada je to izvodljivo, tu smo u svakom trenutku! Možete se osloniti na naš tim u bilo koje doba dana i noći, kolege dežuraju non stop na celoj teritoriji Zemuna i okoline. Na svaku adresu kao i za sve ostale hitne intervencije dolazimo u najkraćem mogućem roku bez kašnjenja i odlaganja.

Budite slobodni da nas pozovete u svakom trenutku, obezbeđujemo stručno odgušenje kade i tuš kabine našim modernim mašinama. Koristimo posebne sajle kreirane za odgušenje uskih odvoda kade i tuš kabine. Odgušujemo sve vrste zapušenja bilo da je reč o slabim, srednjim ili najtežim zapušenjma.

Na Vama je da nas pozovete sve ostalo prepustite nama. Oslonite se na naš tim u svakom trenutku!

Odgušenje slivnika

Valjano i pouzdano odgušenje slivnika na svim lokacijama, povoljna cena usluge uz izdavanje pisane potvrde. Slivnik odgušujemo mašinski i ručno, garantujemo za dobro obavljen posao. Naše kolege su kao što smo već spomenuli potpuno opremljene da obave sve vrste odgušenja na svim lokacijama u Zemunu i u okolini.

Slivnik može da napravi priličnu havariju ako se zapuši i stoga je najbolje rešiti njegovo začeljenje u što kraćem roku. Mudra odluka bi bila da pozovete vodoinstalatera odmah, kako bi se problem rešio pre nego što krenu havarija i materijalna šeta.

Ako se pitate da li su realne materijalne štete zbog slivnika, naravno da jesu i moguće su kod Vas a i u stanu ispod Vas ako postoji (stambena zgrada). Iz tog razloga je vrlo bitno da reagujete odmah i da nas pozovete. Kolege će doći na Vašu adresu u nakraćem roku i obaviti efiasno otpušavanje slivnika. Mašinsko otpušavanje slivnika je najbolje rešenje i njega predlažemo svim klijentima.

Oslonite se na nas!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI

Potrebna Vam je zamena cevi Zemun i okolina? Naši vodoinstalateri su ljudi za Vas, kvalitetna i povoljna usluga. Račun i garanciju naravno izdajemo. Zamena cevi Zemun non stop, dolazimo ubrzo po pozivu, radimo svim danima u nedelji. Zamena vodovodnih cevi i zamena kanalizacionih cevi su u glavnom hitne intervencije usled dotrajalosti cele cevi. Tada kolege vrše zamenu dela cevi, cele cevi ili celog vodovodnog ili kanalizacionog sistema ukoliko je ugrožen.

Našim kamerama snimamo cevi spolja i iznutra kako bi utvrdili njihovo stanje i šta treba dalje činiti sa njima.

Vodovodne i kanalizacione cevi i njihova zamena

Popravka vodovodnih i kanlizacionih cevi u zidu, podu ili zemlji radimo non stop i takođe povoljno. Popravka cevi se vrši kada je cev na jednom ili više mesta napukla ali ostatak cevi je zdrav. Kako bi se trošak klijentu smanjio na minum kolege takve cevi popravljaju ali ne uvek. U slučaju da je cev ugrožena, kolege će morati da je zamene kako bi se obavila pouzdana usluga. Nama je u cilju da ste Vi bezbedni i zadovoljni našom uslugom.

Sanacija vodovodne cevi ponekad zahteva da je snimimo termalnom kamerom kako bi videli mesto curenja. Sama sanacija cevi zahteva da se obradi zid ako je u zidu, kolege se uvek trude da naprave što manju štetu u zidu, podu ili zemlji. Sanacija kanalizacione cevi ponekad zahteva da se ona snimi iznutra kako bi utvrdili njeno stanje i gde je potrebna sanacija.

Kolege su vrsni majstori zanata i potrudiće se da svoj posao obave maksimalno efikasno, pedantno i pouzdano. Oslonite se na naš stručan tim u svakom trenutku!

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA ZEMUN

Precizna zamena snitarija Zemun i okolina, povoljna cena usluge. Izdajemo račun i garanciju. Zamena sanitarija svih vrsta i proizvođača, stručno, preko cele godine. Kolege u toku dana zamena ili ugrade kao prvu ugradnju na desetine sanitarija na teritoriji Zemuna i okoline. Ukolilo je potrebno da se dovezu sanitarije, možete računati na naše vodoinstalatere. Naravno, vrlo je bitno da znate da ako niste uspeli da obezbedite ili pazarite sanitarije, da sve to kolege mogu da urade za Vas. Na Vama je da detaljno objasnite kolegama koje sanitarije želite da pazarite i to je sve. Kolege će pazariti, dopremiti i ugraditi nove sanitarije.

Zamena sanitarija, demontaža sanitarija (skidanje sanitarija) i ugradnja novih na isto mesto se radi vrlo efikasno. Naravno u zavisnosti šta se demontira i ugrađuje. U slučuaju da se menja samo lavabo i ormarić, to se prilično brzo može obaviti. Ali, ako se radi zamena kade, bojlera i WC šolje, tada je kolegama potrebno nekoliko sati da se obavi posao. Bitno je naglasiti da će sve sanitarije skinuti i zameniti novim, adekvano, kako nalaže naša struka.

Montaža sanitarija nije lak posao i obavljaju ga isključivo vodoinstalateri. Naše kolege montažu vrše brzo i efikasno uz obavezno izdavanje računa i garancije na sve naše usluge. Možete se slobodno osloniti na naš tim u svakom trenutku radi regularnih intervencija poput ove i radi hitnih intervencija 24h – non stop!

Montaža i zamena kade i tuš kabine

Adekvatna zemana kade zahteva stručnost i preciznost što naši vodoinstalateri poseduju. Više od 35 godina iskustva u radu! Zamena kade se radi po smernicama samog proizvođača i naše struke. Ovu uslugu obavljamo svim danima u nedelji, za njenu realizaciju je potrebno više vremena u odnosu na standardne naše usluge. Pre svega, kvalitet rada naših kolega je zagarantovan. Radimo sa svim vrstama kada, kolege u toku sedmice obave nekoliko zamena kada na raznim lokaciama u Zemunu i u okolini. Pre svega, bitno je da se demontaža kade obavi valjano, nakon čega sledi odlaganje stare kade.

Mesto ugradnje kade se zatim pripremia za novu kadu. Tokom pripreme kolege ako je potrebno obrađuju sam lokalitet kako bi nova kada legla valjano. Montaža kade se radi rutinski, kolege su vrsni majstori našeg zanata. Ugradnja kade se ne obavlja dok se samo mesto ugradnje ne pripremi kako nalaže naša struka. Jedino na taj način možemo adekvatno ugraditi kadu i da ne psotoje naknadni problemi sa njom.

Ugradnja tuš kabine zahteva iskustvo i fokus kako bi se posao obavio maksimalno kvalitteno. Kolege kao i kod ugradnje/zamene kade demontažu tuš kabine rade pažljivo nakon čega je odlažu na dogovoreno mesto. Zatim sledi priprema mesta ugradnje a to iziskuje da se pripremaju i zidovi gde se naslanjaju zidovi tuš kabine (ako ih tuš kabina ima). Celo mesto se mora pripremiti najbolje moguće kako bi nova tuš kabina adekvatno legla na svoje mesto i da vlasnika služi dugi nz godina bez ikakvih problema. Kolege iz tog razloga ovoj usluzi pružaju poseban fokus kako bi se osigurao kvalitet.

Montaža tuš kabine se privodi kraju nakon postavljanja i tada sledi silikoniranje. Nakon određenog vremena tuš kabina se može koristiti normalno. Brzina same usluge zavisi od tipa tuš kabine, broja elemenata i same lokacije gde se ugrađuje. Kolegama je potrebno više vremena radi ugradnje ako tuš kabina ima više delova ali takođe i zbog malog prostora za rad. Svakako kvalitet je najbitniji, to je jedini način da osigura pravilno obavljena ugradnja i da nema problema sa tuš kabinom ili kadom.

Računajte na naš tim iskusnih vodoinstalatera!

Ugradnja i zamena wc šolje

Kako bi se wc šolja ugradila valjano, potrebne su vredne i iskusne ruke vodoinstalatera koji redovno obavlja taj posao. WC šolja i njena montaža mogu biti odrađeni loše i tada nastaje niz problema. Stoga uvek se opredeljujte za kvalitetnog vodoinstalatera koji za svoj posao izdaje račun i garanciju.

Ugradnja wc šolje od strane naših kolege se obavlja valjano i precizno. U slučaju da se radi zamena wc šolje, kolege pre svega skidaju staru a zatim ugrađuju novu. Naravno ovaj proces nije ovako jednostavan već se nakon demontaže wc šolje vrši pregled mesta ugradnje nove i ako je potrebno radi se mala ili velika korekcija. Tek nakon toga kolege postavljaju wc šolju. Montaža wc šolje se radi na kraju, prilikom čega se ona silikonira i testira njen rad. Nakon kratke pauze da se silikon osuši, možete je koristiti sasvim najnormalnije.

Tu smo za Vas!

Zamena sifona svih vrsta

Sifoni su u očima sugrađana bezazleni ali u realnosti nije baš tako. Naprotiv, mogu vrlo lako da naprave poplavu i veliku materijalnu štetu. Na primer sifon kade ukoliko pušta vodu može da poplavi prostoriju ispod Vas. Ovo je činjenica, sa tim se susrećemo svakoga dana. Zamena sifona se radi brzo, koristimo naš ili Vaš sifon, sve je stvar dogovora. Kolege dolaze u ugovorenom roku ali ako Vam je važno da se sfion zameni u što kraćem roku, kolege mogu doći kod Vas brzo.

Naravno, kolege rade sa svim vrstama sifona, što je očekivano. Imamo većinu sifona kod nas u bazi kako bi odmah obavili uslugu kod klijenata ali svakako se ostavlja mogućnost da je potrebno pazariti i dopremiti nov sifon za Vas.


Pokrivenost uslugama

Naš tim se sastoji od nekoliko timova, svaki tim je sačinjen od iskusnih vodoinstalatera. Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas u svakom trenutku.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!