Renoviranje kupatila

Renoviranje kupatila po svim standardima, povoljna cena. Zakažite renoviranje kupatila još danas. Propratite naše pisanije ispod u vezi loše adaptacije kupatila.


Naš tim obezbeđuje pouzdano renoviranje kupatila od strane stručnih vodoinstalatera. Radimo tokom cele nedelje i dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline.

RENOVIRANJE KUPATILA

Renoviranje kupatila je veliki posao za vodoinstalatera a kamoli za osobu koja to nije nikada radila. Veliki broj sugrađana smatra da može samostalno da renovira svoje kupatilo. Ukoliko su neke sitnice u pitanju to i jeste moguće, sve ostalo je ozbiljniji posao koji treba da bude prepušten profesionalcu – vodoinstalateru.

Kada je reč o renoviranju kupatila, ljudi se odlučuju za ovaj poveliki posao iz nekoliko razloga.

Izmena estetike kupatila

Estetika kupatila je ono što prvo i ugledamo u svakom kupatilu. Izmena estetike kupatila je kada želite da zamenite stare pločice u kupatilu novim. Zatim, da zamenite dotrajale vodovodne instalacije u kupatilu, ugradite novu tuš kabinu, zamenite staru kadu novom, zamenite stari bojler, grejač, baterije, vodokotlić, wc šolju, lavabo i drugo.


Vodoinstalater-Beograd-renoviranje-kupatila-pre-i-posle

Primer renoviranja kupatila – pre i posle.


Loše odrađeno kupatilo

Kada već pominjemo pločice i estetiku, obratite pažnju kako su pločice ugrađene kod Vas i kod vaših poznanika. Sigurno postoji bar jedno kupatilo gde možete da vidite da su pločice neravnomerno poređane – zalepljene, razmak između pločica nije svuda isti. Razmak između pločica nije podjednako popunjen, negde je plitak a negde je previše dubok.

Informišite se o lošoj adaptaciji kupatila – loša adaptacija kupatila

Zatim, zid ili pod kupatila pod pločicama nije ravan, već ima udubljenja ili ispupčenja. Sve što smo Vam nabrojali je posledica neprofesionalnog ugrađivanja ili renoviranja kupatila.

Izmena dimenzija kupatila

Izmena dimenzija kupatila je retka pojava ali postoje klijenti koji žele da prošire ili smanje kupatilo. Kada se ovaj vid renoviranja kupatila obavlja, dolazi do velikih promena što se tiče instalacije cevi po kupatilu, elektroinstalacija i novog rasporeda potrebnih elemenata – kada, tuš kabina, lavabo, wc šolja, bojler, veš mašina.

Imajte u vidu da izmena dimenzija kupatila traje baš zbog navedenih razloga duže.

Popravka i zamena cevi

Popravka ili zamena cevi u kupatilu nekad zahtevaju obradu jednog dela zida gde se nalazi kanalizaciona ili vodovodna cev. Dešavaju se situacije gde je potrebno zameniti celu kanalizacionu cev u podu prilikom čega se odvaja dobar deo pločica. To je obično pokretač da se sugrađani odluče za renoviranje kupatila.


Vodoinstalater-Beograd-renoviranje-kupatila-pre-i-posle-2

Renoviranje kupatila – pre i posle – jedan od primera kompletnog renoviranja kupatila.


Koliko traje renoviranje kupatila

Ukoliko se pitate koliko traje renoviranje kupatila, brz odgovor je 8 dana ali nije uvek tako. Vreme trajanja renoviranja kupatila zavisi od više faktora, navešćemo pojedine.

Pre svega bitno je da znate da ukoliko se renovira veće kupatilo, potrebno je više vremena da se posao završi u odnosu na malo kupatilo. To je vrlo važna stavka koju klijenti u glavnom ne uzimaju u obzir. Zatim, šta se sve radi tokom renoviranja, da li se radi kompletno renoviranje ili delimično. Pomeranje sanitarija je takođe dodatni posao koji može uveliko da utiče na dužinu posla, pogotovo ako se radi o wc šolji ili kadi.

Ukoliko se klijent odluči za specifične tehnike kada su u pitanju zidovi i pod, tu se dodatno utiče na rok završetka. Specifične sanitarije poput kade ili đakuzi kade, tuš kabine sa specifičnim paravanima produžuju vreme rada. I na kraju dodatni zahtevi klijenata znaju da budu najveći problem kada je vreme u pitanju. Dešavaju se situacije gde se klijenti po početku radova sete da su želeli da nešto dodaju ili oduzmu. Nekad su to sitnice ali znaju da budu i ozbijni poslovi.

Problemi sa renoviranjem kupatila

Postoje mnogi problemi sa renoviranjem kupatila, navešćemo Vam najčešće. Bitno je da ste svesni da problemi sa renoviranjem kupatila postoje. Kao što vidite, obimni radovi su u pitanju koje bi trebalo da izvrši profesionalno lice. Vodoinstalater ima svo potrebno znanje što se tiče vodovodnih instalacija samog kupatila i cele kuće/stana.


Vodoinstalater-Beograd-renoviranje-kupatila-pre-i-posle-3

Renoviranje kupatila – lep primer kako se može srediti putpuno propalo kupaitlo.


Redovno nas kontaktiraju građani koji su samo pokušali da renoviraju svoje kupatilo i na sredini radova su naišli na problem koji nisu u stanju da reše. Pored toga, imamo pozive da nakon neuspešnog renoviranja kupatila (curi voda iz zida, pogrešno adaptiranje elementa u kupatilu, voda ne otiče kroz odvodni sistem, pločice su loše zalepljene i odpadaju u kupatilu…).

Tada naš tim odkloni kvar ili kvarove i zatim na profesionalan način renovira celo kupitalo. Eto, malo smo Vas informisali oko ovog bitnog posla koji sve nas čeka bar jednom u životu.

KADA SE RADI RENOVIRANJE KUPATILA?

U suštini, najbolje vreme za renoviranje jeste što je pre moguće. Kada to napišemo mislimo na to da odmah krenete u potragu za vodoinstalaterima i keramičarima. Naravno ako ste se odlučili da srediti Vaše kupatilo.

Danas je sve veća potreba za našom strukom i iz tog razloga je najbolje da klijenti na vreme rezervišu svoj termin. To je jedini način da angažuju dobrog vodoinstalatera u dogledno vreme. Po našem mišljenju nije svaki vodoinstalater dobar za sređivanje kupatila, naprotiv, u manjini smo. Stoga uvek se na vreme raspitajte i sačekajte odabranog vodoinstalatera ako treba i mesec dana ali znate koga angažujete.

Vaš Vodoinstalater Beograd tim.

Teme koje Vas možda zanimaju:

Kamenac u bojleru

Vodovodni ventili

Video galerija

Pozovite nas!