Renoviranje kupatila

Renoviranje kupatila po svim standardima, povoljna cena. Zakažite renoviranje kupatila još danas. Propratite naše pisanije ispod u vezi loše adaptacije kupatila.


Naš tim obezbeđuje pouzdano renoviranje kupatila od strane stručnih vodoinstalatera. Radimo tokom cele nedelje i dostupni smo na celoj teritoriji Beograda i okoline.

RENOVIRANJE KUPATILA

Renoviranje kupatila je veliki posao za vodoinstalatera a kamoli za osobu koja to nije nikada radila. Veliki broj sugrađana smatra da može samostalno da renovira svoje kupatilo. Ukoliko su neke sitnice u pitanju to i jeste moguće, sve ostalo je ozbiljniji posao koji treba da bude prepušten profesionalcu – vodoinstalateru.

Kada je reč o renoviranju kupatila, ljudi se odlučuju za ovaj poveliki posao iz nekoliko razloga.

Izmena estetike kupatila

Estetika kupatila je ono što prvo i ugledamo u svakom kupatilu. Izmena estetike kupatila je kada želite da zamenite stare pločice u kupatilu novim. Zatim, da zamenite dotrajale vodovodne instalacije u kupatilu, ugradite novu tuš kabinu, zamenite staru kadu novom, zamenite stari bojler, grejač, baterije, vodokotlić, wc šolju, lavabo i drugo.


Vodoinstalater-Beograd-renoviranje-kupatila-pre-i-posle

Primer renoviranja kupatila – pre i posle.


Loše odrađeno kupatilo

Kada već pominjemo pločice i estetiku, obratite pažnju kako su pločice ugrađene kod Vas i kod vaših poznanika. Sigurno postoji bar jedno kupatilo gde možete da vidite da su pločice neravnomerno poređane – zalepljene, razmak između pločica nije svuda isti. Razmak između pločica nije podjednako popunjen, negde je plitak a negde je previše dubok.

Informišite se o lošoj adaptaciji kupatila – loša adaptacija kupatila

Zatim, zid ili pod kupatila pod pločicama nije ravan, već ima udubljenja ili ispupčenja. Sve što smo Vam nabrojali je posledica neprofesionalnog ugrađivanja ili renoviranja kupatila.

Izmena dimenzija kupatila

Izmena dimenzija kupatila je retka pojava ali postoje klijenti koji žele da prošire ili smanje kupatilo. Kada se ovaj vid renoviranja kupatila obavlja, dolazi do velikih promena što se tiče instalacije cevi po kupatilu, elektroinstalacija i novog rasporeda potrebnih elemenata – kada, tuš kabina, lavabo, wc šolja, bojler, veš mašina.

Imajte u vidu da izmena dimenzija kupatila traje baš zbog navedenih razloga duže.

Popravka i zamena cevi

Popravka ili zamena cevi u kupatilu nekad zahtevaju obradu jednog dela zida gde se nalazi kanalizaciona ili vodovodna cev. Dešavaju se situacije gde je potrebno zameniti celu kanalizacionu cev u podu prilikom čega se odvaja dobar deo pločica. To je obično pokretač da se sugrađani odluče za renoviranje kupatila.


Vodoinstalater-Beograd-renoviranje-kupatila-pre-i-posle-2

Renoviranje kupatila – pre i posle – jedan od primera kompletnog renoviranja kupatila.


Problemi sa renoviranjem kupatila

Postoje mnogi problemi sa renoviranjem kupatila, navešćemo Vam najčešće. Bitno je da ste svesni da problemi sa renoviranjem kupatila postoje. Kao što vidite, obimni radovi su u pitanju koje bi trebalo da izvrši profesionalno lice. Vodoinstalater ima svo potrebno znanje što se tiče vodovodnih instalacija samog kupatila i cele kuće/stana.


Vodoinstalater-Beograd-renoviranje-kupatila-pre-i-posle-3

Renoviranje kupatila – lep primer kako se može srediti putpuno propalo kupaitlo.


Redovno nas kontaktiraju građani koji su samo pokušali da renoviraju svoje kupatilo i na sredini radova su naišli na problem koji nisu u stanju da reše. Pored toga, imamo pozive da nakon neuspešnog renoviranja kupatila (curi voda iz zida, pogrešno adaptiranje elementa u kupatilu, voda ne otiče kroz odvodni sistem, pločice su loše zalepljene i odpadaju u kupatilu…).

Tada naš tim odkloni kvar ili kvarove i zatim na profesionalan način renovira celo kupitalo. Eto, malo smo Vas informisali oko ovog bitnog posla koji sve nas čeka bar jednom u životu.

Vaš Vodoinstalater Beograd tim.

Teme koje Vas možda zanimaju:

Kamenac u bojleru

Vodovodni ventili

Video galerija

Pozovite nas!