Odgusenje wc skoljke centar

Odgušenje wc skoljke centar (odgušenje wc šolje centar) – regularne i hitne intervencije011/407-8-100 i 064/049-111-4


Mašinsko i ručno odgušenje wc školjke centar grada (odgušenje wc šolje centar). Dolazimo odmah po pozivu, dostupni smo 24h svim danima u godini. Na svaku adresu u centru grada dolazimo u najkraćem mogućem roku.

Opisaćemo Vam odgušenje wc školjke centar koje smo obavili sinoć u centru grada.

Odgušenje wc školje centar

U toku noći primamo poziv od uznemirene devojke koja nas izveštava da iz wc školjke (šolje) izvire sadržaj. Pokušala je sama da odguši wc školjku ali nije uspela i potrebno joj hitno odgušenje wc školjke. Pošto imamo nekoliko spremnih ekipa za centar grada, kolege su se ubrzo našle na adresu.

Po dolasku zatekli smo polovinu stana pod vodom i devojku koja očajnički pokušava da spreči prodiranje vode u spavaću sobu. Pročitala je na našem sajtu šta treba da radi u slučaju poplave, to je i radila i sačuvala je polovinu stana.


Na sledećoj stranici smo opisali šta raditi u slučaju poplave stana >> www.vodoinstalateribeograd.com/sta-raditi-u-slucaju-poplave-stana <<


Odmah smo se prihvatili posla i mašinski uz velike napore odgušili wc školjku (odgušenje wc školjke centar). Wc školjku pri odgušenju morali smo ukloniti radi adekvatnog odgušenja. Čep koji je napravio problem u ovom stanu se nalazio između pomenutog i stana ispod. Pošto postoji još nekoliko stanova iznad na toj vertikali, prilikom korišćenja toaleta sav sadržaj je bio izbačen u stan u kome smo se nalazili. Jedini spas je mašinsko odgušenje wc školjke (odgušenje wc šolje centar)!

Ovog puta smo otkrili šta je začepilo vertikalu – poluprazna kesa krompira. Da, dobro ste pročitali, neko je u svoju wc školjku ubacio kesu sa krompirom. Pisali smo i ranije o mogućim uzrocima začepljenja wc školjke, vertikale. Navodili smo razne primere pa i ovaj koji se viđa nekoliko puta godišnje.

Nakon naše intervencije (odgušenje wc školjke centar), sve je funkcionisalo. Stan u kome se sve izdešavalo će u narednom periodu pretrpeti renoviranje.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Odgušenje wc školje centar - Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje wc školje centar – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!