Odgušenje wc šolje centar

Odgušenje wc šolje centar, povoljna cena uz račun. Odgušenje wc šolje centar non stop – regularne i hitne intervencije. Dolazimo ubrzo po pozivu na Vašu adresu.

Na sve usluge izdajemo račun.


Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje centar grada. Dolazimo ubrzo po pozivu, dostupni smo 24h svim danima u godini. Na svaku adresu u centru grada dolazimo u najkraćem mogućem roku. Uvek možete da računate na naše stručne vodoinstalatere.

Opisaćemo Vam odgušenje wc šolje koje smo obavili sinoć u centru grada.

ODGUŠENJE WC ŠOLJE CENTAR

U toku noći primamo poziv od uznemirene devojke koja nas izveštava da iz wc šolje izvire sadržaj. Pokušala je sama da odguši wc šolju ali nije uspela i potrebno joj je hitno odgušenje wc šolje. Pošto imamo nekoliko spremnih ekipa za centar grada, kolege su se ubrzo našle na adresi.

Po dolasku zatekli smo polovinu stana pod vodom i devojku koja očajnički pokušava da spreči prodiranje vode u spavaću sobu. Pročitala je na našem sajtu šta treba da radi u slučaju poplave, to je i radila i sačuvala je polovinu stana.


Odgušenje wc šolje centar

Odgušenje wc šolje centar


Na sledećoj stranici smo opisali šta raditi u slučaju poplave stana >> šta raditi u slučaju poplave stana <<


Odmah smo se prihvatili posla i mašinski uz velike napore odgušili wc šolju. Wc šolju pri odgušenju morali smo ukloniti radi adekvatnog odgušenja. Čep koji je napravio problem u ovom stanu se nalazio između pomenutog i stana ispod. Pošto postoji još nekoliko stanova iznad na toj vertikali, prilikom korišćenja toaleta sav sadržaj je bio izbačen u stan u kome smo se nalazili. Jedini spas je mašinsko odgušenje wc šolje!

Ovog puta smo otkrili šta je začepilo vertikalu – poluprazna kesa krompira. Da, dobro ste pročitali, neko je u svoju wc šolju ubacio kesu sa krompirom. Pisali smo i ranije o mogućim uzrocima začepljenja wc školjke, vertikale. Navodili smo razne primere pa i ovaj koji se viđa nekoliko puta godišnje.

Nakon naše intervencije, sve je funkcionisalo. Stan u kome se sve izdešavalo će u narednom periodu pretrpeti renoviranje.

Sa nama ste sigurni

Ukoliko nas angažujete radi odgušenja kanalizacije, sanitarija ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge, budite sigurni da će kvalitet usluge biti na visokom niovu. Veliki broj sugrađana svakodnevno se oslanja na naše kolege, rešavamo sve vrste problema i havarija u najkraćem roku.

Oslonite se i Vi.

Kvalitet usluge zagarantovan

Naši vodoinstalateri su vrhunski majstori koji zahvaljujući svom iskustvu, modernim alatima i predanošću su u stanju da odguše sve vrste zapušenja. Bez obzira na jačinu zapušenja kanalizacije ili lokacije samog zapušenja, kolege će rešiti Vaš novonastali problem u najkraćem mogućem vremenu. Odgušenje wc šolje, vertikale, slivnika, sudopere i lavaboa su standardne naše usluge. Drugim rečima, gde god da imate problem sa zapušenim cevima, oslonite se na naš tim.

Na Vama je da nas pozovete na vreme, sve ostalo prepustite našim kolegama. Najbitnije je da kolege dođu na vreme a to je izvodljivo jedino ako nas pozovete na vreme! Odlaganjem poziva samo sebi pravite problem a materijalna šteta može da bude velika i ne samo kod Vas. Stoga, budite brzi u slučaju da imate problem sa cevima, odmah pozovite stručno lice.

Računate na nas!

Zakazivanje ili poziv da odmah dođemo

U slučaju da su Vam potrebne hitne naše usluge, kolege kreću na Vašu adresu odmah. To je u većini slučajeva tako. Ali, ako niste u stanu ili morate odmah da izađete sa kolegama se možete dogovoriti oko termina kada da dođu na Vašu adresu. Ispoštovaćemo svaki naš dogovor, na Vama je jedino da nas pozovete i to je sve.

Naravno, imajte na umu da je UVEK najbolje rešiti problem sa zapušenom wc šoljom odmah kako bi osigurali da problem ne eskalira. U ovom slučaju, nema pravila, wc šolja može a i ne mora da napravi odmah probleme ali u većini slučajeva baš pravi probleme i to ne male.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Odgušenje wc školje centar - Vodoinstalateri Beograd Tim

Odgušenje wc školje centar – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!