VODOINSTALATER DUŠANOVAC

VODOINSTALATER DUŠANOVAC – sve Vodoinstalaterske Usluge. Vodoinstalater Dušanovac, povoljne cene, garancija i račun.


Vodoinstalater Dušanovac uspešno obavlja sve vodoinstalaterske usluge 365 dana u godini 24h na teritoriji – Dušanovac.

Vodoinstalater Dušanovac Tim Vam je dostupan u svakom trenutku tokom dana i noći, a imate mogućnost zakazivanja intervencije nekoliko dana u napred.

VODOINSTALATER DUŠANOVAC

  • Dostupnost 24h – 365 dana u godini (samo kod Vodoinstalater Dušanovac Tima);
  • poštovanje hitnosti intervencije i pojavljivanje u ugovoreno vreme;
  • profesionalan i pedantan rad;
  • povoljne cene;
  • mogućnost da kolege dopreme sanitarije i ostale zamenjive delove kupatila koji se pri intervenciji instaliraju/menjaju;
  • garancija na sve radove;
  • komunikacija putem e-maila.

Na teritoriji – Dušanovac svakodnevno obavljamo vodoinstalaterske intervencije, odgušenje kanalizacije, sanacije puklih cevi, ugradnju sanitarija i slično.

Vodoinstalater Dušanovac Tim pored sugrađana, sarađuje sa fizičkim licima(firmama) kojima predstavlja pouzdanog saradnika na koga uvek mogu da računaju.

Na sve usluge izdajemo račun i garanciju.


Usluge Vodoinstalater Dušanovac

Navedeni spisak usluga iznad nije konačan, sve usluge koje obavlja naš tim, možete da pogledate na stranici “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta.


Vodoinstalater Dušanovac kvalitet

Kvalitet, račun i garancija. naš tim obezbeđuje kvalitetnu uslugu našim sugrađanima i saradnicima. Prilikom obavljanja naših usluga, kolege pre svega obezbeđuju kvalitet, zatim brzinu usluge. Stručnost zaposlenih je ključ svakog posla pa i ovog našeg.

Naravno potpomognut modernim alatima i isključivo kvalitetnim zamenskim delovima i vodo materijalom.

Vodoinstalater Dušanovac – alat

Bez alata, nema zanata!

Timovi Vodoinstalater Dušanovac raspolažu modernim alatima poslednje generacije koji im omogućavaju da poslove rade brže i bolje. Da spomenemo mašine za odgušenje kanalizacije koje uvek moraju biti na visini zadatka. Pomenute mašine su zadnje generacije i sa svojim dodacima nam dodatno olakšavaju teška odgušenja kanalizacije.

Takođe, asortiman Vodoinstalater Dušanovac Tima ima i nekoliko VOMA vozila koja su specijalizovana za odgušenje kanalizacije pod visokim pritiskom. Radi se o najsavremenijim vozilima koja služe za najteže tipove zagušenja. Poseduemo ih u nekoliko veličina pa možemo da pristupimo raznim terenima gde velika vozila nisu u mogućnosti pristupiti (Vodoinstalater Dušanovac Tim).

Vodoinstalater Dušanovac – delovi i materijal

Koristimo isključivo kvalitetne zamenske delove, čime osiguravamo da je usluga izvršena kvalitetno. Poseduejmo našu bazu zamenskih delova odličnog kvaliteta za uklanjanje najčešćih kvarova. U slučaju da klijent već ima zamenski deo, bitno je da je kvalitetan i kolege će njega ugraditi.

Vodo materijal na našem tržištu je raznog kvaliteta i tu treba obratiti posebnu pažnju. Što kvalitetniji materijal se koristi, to je bolje po klijenta. Kvalitet je presudan! Stoga, naše kolege (Vodoinstalater Dušanovac Tim) gravitiraju ka kvalitetu radi obostranog zadovoljstva. Na taj način Vama garancija i račun nisu potrebni, jer je naša usluga adekvatna i pouzdana a Vi ste mirni dugi niz godina. Svakako svaki naš klijent dobija račun i garanciju.

Vodoinstalater Dušanovac odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije Dušanovac i okoline, povoljna cena uz račun. Stručno odgušenje kanalizacije Dušanovac – non stop, radimo svim danima. Dostupni smo u svakom trenutku i dolazimo brzo i bez odlaganja i kašnjenja. Odgušenje kanalizacije iziskuje stručnost vodoinstalatera kako bi rešio mnoge probleme koji nastaju u toku odgušenja. Naše kolege su majstori svog zanata čije se iskustvo meri decenijama. Kolege, odgušenje vrše rutinski i efikasno rešavaju sve probleme na koje naiđu.

Kada je reč o tipovima odgušenja kanalitzacije, ima ih tri. Mašinsko odgušenje, VOMA odgušenje i ručno odgušenje. Svaki od navedenih tipova su kreirani da budu najbolji za određen tip i promer kanalizacije. Kolege iz Vodoinstalater Dušanovac Tima će nakon dolaska na Vašu adresu da donesu odluku koji je tip odgušenja najbolji za Vaš problem.

Otpušavanje kanalizacije vrše naše stručne kolege, brzo i efikasno. Mašinsko otpušavanje kanalizacije, VOMA otpušavanje i ručno otpušavanje 24h. Već smo spomenuli da smo uvek dostupni i da dolazimo ubrzo nakon poziva. Bitno je naglasiti da ukoliko primetite probleme sa kanalizacijom da nas pozovete kako bi problem rešili na vreme pre havarije.

Vodoinstalater Dušanovac mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije Dušanovac i okolina, dolazimo ubrzo nakon poziva, povoljna cena uz račun na uslugu. Vodoinstalater Dušanovac obavlja profesionalno mašinsko odgušenje kanalizacije mašinskim sajlama. Naše mašine za odgušenje su zadnje generacije, potpuno opremljene da odpuše većinu zapušenih cevi. Za mašinsko odgušenje koristimo i specijalne sajle različitih promera kako bi za svaku kanalizacionu cev koristili odgovorajuću sajtu.

Na taj način izvodimo odgušenje na najbolji način.

Mašinsko odgušenje kanalizacije Vodoinstalater Dušanovac Tim koristi u večini slučajeva, gde se radi o srednjim i teškim zapušenjima. Pomenute zapušenja nisu za ručno odgušenje a nisu ni za VOMA sistem o kome ćemo pisati ispod. Prosto, kolege mašinskim sajlama mogu odpušiti ovaj tip zapušenja.

Kako radi mašinsko odgušenje kanalizacije?

Mašinsko odgušenje kanalizacije funkcioniše tako što rotira i gura specijalnu sajlu u kanalizacionu cev. Koristeći rotaciju i gurnu silu koju joj daje mašina, sajla dolazi i probija zapušenje. Nekad je potrebno manje a nekad i do sat-dva vremena da se dođe i uspešno odguši kanalizaciona cev. Vodoinstalater Dušanovac Tim je potpuno specijalizovan za ovu vrstu odgušenja.

Vodoinstalater Dušanovac VOMA odgušenje kanalizacije

VOMA odgušenje Dušanovac i okolina, non stop, povoljna cena. VOMA odgušenje kanalizacije pod visokom pritiskom je izuzetno napredan sistem koji odgušuje najveća zapušenja. Radi se specijalnim vozilima koja naše kolege koriste za najteža odgušenja gde su pokazala kao najbolje rešenje. VOMA odgušenje efikasno odgušuje zapušenja koja se nisu mogla odpušiti mašinskim sajlama. Takođe, VOMA se koristi i kod odgušenja kanala kišnice, raznih kolektora, to joj daje prilično široku primenu.

Vodoinstalater Dušanovac Tim poseduje nekoliko VOMA vozila, kojima operiše najstručniji kadar i rešavaju sve vrste havarija. Naše kolege su prosle posebnu obuku kako bi adekvatno rukavale naprednim VOMA sistemom za odgušenja. Naš stručni kadar će brzo i efikasno odgušiti sve vrste zapušenja.

VOMA sistem funkcioniše po principu izuzetno visokog pritiska vode i koristi ga da razbije svaku vrstu zapušenja i da očisti cev na najbolji način. Ovaj sistem je visoko pouzdan, do sada nam se nije desio ni jedan slučaj da nismo uradili posao do kraja (Vodoinstalater Dušanovac). I kada su u pitanju velike dužine kanalizacije, VOMA može da ih odguši i očisti bez ikakvih problema. Naš tim redovno održava velike kanalizacione sisteme naših saradnika i tu se VOMA pokazala kao najbolje rešenje.

Vodoinstalater Dušanovac i VOMA sistem

Vodoinstalater Dušanovac Tim od samog početka našeg poslovanja obavlja odgušenja kanalizacije, radi se o periodu od 30 godina. Od momenta pojavljivanja VOMA sistema za odgušenje kanalizacije, naš posao se obavlja daleko pouzdanije. Pošto smo već iznad pomenuli da mašinsko odgušemje nije uvek dovoljno, od dolaska VOME kolege su prosto progledale. Kao i svaki sistem i VOMA ima svoje mane, zapravo jednu i to je da je nije moguće svuda korostiti. Problem je tehničke prirode i na našim kolegama je da donesu odluku da li će koristiti ovaj sistem ili mašinske sajle. Slobodno ovu odluku prepustite našim kolegama.

Vodoinstalater Dušanovac ručno odgušenje kanalizacije

Povoljno ručno odgušenje kanalizacije Dušanovac, povoljna cena uz račun na uslugu. Ručno odgušenje kanalizacije se retko koristi iz razloga što su zapušenja u glavnom jaka i kolege moraju da koriste mašinske sajle ili iznad pomenuti VOMA sistem. Ručno odgušenje se vrši u slučaju slabog i površnog zapušenja gde kolege mogu ručnim sajlama prići mestu zapušenja. Nekad je to neizvodljivo iako su kolege dale sve od sebe, ipak moraju da koriste mašinske sajle.

Bitno je naglasiti da nema vodoinstalatera koji može da odguši kanalizaciju sa zapušenjem prosečne težine. A da ne pričamo o teškim zapušenjima. Za sva odgušenja sem lokalnog, potrebna je jačina i obrtni moment mašinske sajle ili u krajnjem slučaju VOMA sistema.

Slobodno prepustite našim kolegama da donesu odluku koja Vama najviše ide u prilog. Naše stručne kolege će doneti najbolju odluku za vas.

Vodoinstalater Dušanovac snimanje kanalizacije

Vodoinstalater Dušanovac Tim obezbeđuje i snimanje kanalizacionih cevi, kako bi se utvrdilo stanje cevi i gde je i kako je došlo do zapušenja. Posedujemo specijalne kamere za snimanje kanalizacije Dušanovac, kojima vrlo dobro i pregledno vidimo unutrašnjost svake kanalizacione cevi. Snimanje kamerama redovno vršimo tokom inspekcije cevi kanalizacije kako bi utvrdili gde je pukla cev. Našim saradnicima (pravnim licima) redovno snimamo cele instalacije kanalizacije kako bi se osigurao njihov pravilan rad.

Odgušenje kanalizacije i snimanje cevi Dušanovac

Kada je u pitanju zapušenje kanalizacije, snimanje mesta zapušenja je nekad prekopotrebna kako bi znali gde se nalazi i kako je došlo da zapušenja. Takođe, nakon odgušenja, kolege snimaju kanalizacione cevi radi utvrđivanja da li je zapušenje odklonjeno ili je još uvek tu. Ova mogućnost je prilično bitna u pojedinim situacijama, pogotovo kada se radi o odgušenju vertikale zgrade ili horizontale u dvorištu.

Pucanje kanalizacione cevi i njeno snimanje

Pucanje kanalizacione cevi je veliki problem u većini slučajeva i iziskuje hitnu intervenciju. Blagovremeno reagovanje je najbitnije kako bi se izbegle havarije koje mogu naneti velike štete, samim tim i troškove. Ukoliko se ne zna mesto pucanja cevi, snimanjem unutrašnjosti cevi se lako dolazi do mesta pucanja i time veoma štedi vreme. A vreme je najbitinije u ovakvim situacijama. Snimanjem cevi vidimo tačno mesto i stanje cevi, zatim pregledamo i ostatak cevi kako bi se uverili da je pucanje lokalnog karaktera i da možda kojim slučajem nije nastalo još neko oštećenje cevi. Pored snimanja kanalizacionih cevi uznutra, Vodoinstalater Dušanovac Tim poseduje posebne termalne kamere kojima snimamo cevi sa spoljne strane, bile one u zidu ili ne.

Na opisane načine, kolege brzo dolaze do mesta pucanja i efikasno ga saniraiju uz najmanju moguću štetu na zidu ili podu prostorije u kojoj je do havarije došlo.

ZAMENA I POPRAVKA CEVI DUŠANOVAC

Stručna zamena cevi Dušanovac i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa. Sanacija i zamena cevi Dušanovac na svim lokacijama, dolazimo obrzo nakon poziva. Kolege dežuraju u toku dana i noći 24h, uvek su spremne da dođu na Vašu adresu. Radimo sa vodovodnim i kanalizacionim cevima svih vrsta u zidu, van njega, podu i zemlji. Oslonite se na nas!

Vodovodne i kanalizacione cevi Dušanovac

Zamena vodovodne i zamena kanalizacione cevi Dušanovac i okolina uz račun i garanciju. Povoljna cena usluge, zamena vodovodne i kanalizacione cevi efikasno i brzo. Naš tim vrši zamenu dela ili cele cevi ali takođe ukoliko ima potrebe obaviće i zamenu cele vodovodne instalacije u stanu, kući ili poslovnom prostoru. Zamena kanalizacione cevi se obavlja rutinski od strane naših kolega koje u toku dana zamene desetinu kanalizacionih cevi.

Pored zamena, popravka – sanacija cevi je standardna naša usluga, sanacija cevi se vrši non stop, pošto se radi o hitnoj intervenciji. Sanacija vodoovnih i sanacija kanalizacionih cevi su na vrhu hitnosti zbog miguće poplave i havarije. Iz tog razloga, najbitnije je da nas pozovete na vreme kako bi kolege krenule odmah.

Oslonite se na naš tim, tu smo za Vas!

Ugradnja i zamena sudopere Dušanovac

Stručna ugradnja sudopere Dušanovac i okolina, povoljna cena uz račun i garanciju na uslugu. Ugradnja sudopere precizno prateći standarde struke. Radimo svim danima u nedelji i možete zakazati ugradnju sudopere kada Vama odgovara. Oko termina se dogovarate sa našim kolegama i ko doprema sudoperu, Vi ili kolege.

Možete se osloniti na naše kolege i za sve ostale vodoinstalaterske usluge, Stojimo Vam na raspolaganju u svakom trenutku.

Zamena sudopere Dušanovac svim danima, povoljna cena uz izdavanje računa na uslugu. Zamena sudopere se vrši nakon demontaže stare sudopere. Kolege su vrsni majstori i zamenu sudopere vrše rutinski i vrlo efikasno. Pre svega obavlja se demontaža sudopere, zatim osguravanje da je mesto ugradnje nove sudopere adekvatno.

Ponekad je potrebno obraditi mesto gde će se ugraditi nova sudopera ali to ostavljamo našim kolegama da u dogovoru sa Vama donesu najbolju odluku. Radimo sa svim vrstama sudopera, svih tipova i prozvođača.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

Ugradnja i zamena sifona Dušanovac i okolina

Brza zamena sifona Dušanovac, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Zamena sifona 7 dana u nedelji, dolazimo na svaku adresu na Dušanovcu. Možete zakazati uslugu za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Pored toga, imate mogućnost da kolege dođu odmah nakon Vašeg poziva i da obave hitnu zamenu sifona. U tom slučaju, kolege dolaze u najkraćem mogućem roku po hitnom postupku.

Ugradnja sifona na svim lokacijama, povoljna cena ugradnje, radimo sa svim vrstama sifona. Ugradnja sifona od strane stručnih vodoinstalatera, pouzdano i i kvalitetno. Ugradnja za razliku od zamene starog sifona se obavlja brže pošto se stari sifon ne skida što nekad može da potraje. Naravno ako uzmemo u obzir da je lokacija gde se ugrađuje sifon potpuno spremna za taj postupak.

U slučaju da ima potrebe da se doradi mesto ugradnje, kolege će uz saglasnost klijenta obaviti i taj deo posla valjano. Zatim će stručno ugraditi novi sifoon. Bitno je da znate da se možete osloniti na naše kolege oko obezbeđivanja sifona. Ako ste taj posao već obavili, odlično ako niste, tu smo mi.

Oslonite se na nas!

Zamena i ugradnja ventila Dušanovac

Stručna zamena ventila Dušanovac i okolina, povoljna cena usluge. Izdajemo račun i garanciju na sve usluge. Zamena ventila, zamena virble ventila non stop – 24h, dolazimo odmah po pozivu. Kolege dežuraju radi ove i sličnih usluga non stop. Ukoliko Vam ventil pukne ili počne curiti najbitnije je da nas pozovete odmah kako bi kolege došle na vreme i rešile problem. Poplave usled pucanje ventila su vrlo česte a pogoto u slučaju kada vlasnici pokušaju da zavrnu zapekli ventil za vodu. Čim se upotrebi malo veća sila, ventil puca i velika količina vode pod pritiskom počinje da izlazi iz njega.

Naravno, nisu sve intervencije vezane za ventil zbog poplave već ima sigrađana koji na vreme proveravaju sve ventile u objektu. To je vrlo pohvalno iz razloga što stanje ventila kod nas u globalu je prilično loše. Stoga, svima savetujemo da na vreme provere sve ventile i da tu praksu održavaju na svakih 6 meseci. Ventili su jedina linija odbrane ukoliko pukne vodovodna cev a to nije uopšte retko već naprotiv.

Zamena ventila efikasno i pouzdano kvalitetnim ventilima koje kolege uvek imaju sa sobom. Zamena ventila u glavom kratko traje sem u izuzetnim situacijama kada je ventil skroz dotrajao i nalazi se u zidu. Tada kolege moraju da obrade zid kako bi adekvatno prišle ventilu i zamenili ga. Naši vodoinstalateri su majstori našeg zanata i svaki uslugu će obaviti najbolje moguće.

Računjate na nas non stop!

Vaš Vodoinstalater Dušanovac Tim


Vodoinstalater Dušanovac - Vodoinstalateri Beograd Tim

Vodoinstalater Dušanovac – Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!