• Čišćenje kamenca iz bojlera

Čišćenje kamenca iz bojlera, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Čišćenje kamenca iz bojlera, kontaktirajte nas, zakažite intervenciju. Radimo sa svim vrstama bojlera svih starosti i stanja.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


ČIŠĆENJE KAMENCA IZ BOJLERA

  • Povoljna i stručna usluga;
  • stručni vodoinstalateri;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak ako je potrebno;
  • efikasan rad;
  • garancija;
  • račin.

Servis bojlera Beograd Vam obezbeđuje profesionalnu uslugu čišćenja bojlera po povoljnim cenama. Čistimo sve vrste bojlera, svih starosti i stanja. Oslonite se na nas u svakom trenutku.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


KAMENAC U BOJLERU

Kamenac u bojleru je krivac što Vam bojler brzo troši vodu, slabo i sporo greje vodu. Potrebno je izvršiti čišćenje kamenca iz bojlera, što nije lak posao. Postoji još jedan razlog zašto je bitno hitno čišćenje kamenca a to je potrošnja struje.

Pošto se topla voda brzo troši iz bojlera a sa druge strane sporo greje, potrebno je više vremena za zagrevanje vode. Shodno tome, potrebno je i više struje.

Jedno čišćenje kamenca iz bojlera je dovoljno da svako od nas bude upoznat o kojoj količini kamenca se govori. Ukoliko Vam kažemo da se radi o nekoliko kilograma kamenca, možda nam nećete verovati. Ali hajde da se zapitamo, zašto tokom vremena je sve manje tople vode u bojleru?

Nešto drugo se nakupilo u bojleru, a to je kamenac.

Koliko kamenca može biti u bojleru?

Količina kamenca u bojleru može da varira u odnosu na to koliki je sam bojler, njegova litraža je bitan faktor. Ali u proseku za dve godine se nakupi nekoliko kilograma kamenca u bojleru od 60l. E sada se zapitajte kada ste zadnji put čistili bojler od kamenca. Uzmite u obzir da se kamenac sve više nakuplja u bojleru kako vreme prolazi stoga imate manju količinu tople vode na raspolaganju. Dešavaju se situacije kada iz bojlera izvadimo 10-15 kilograma kamenca, sam bojler je u ovom slučaju desetkovan i njegov kapacitet tople vode je skoro pa prepolovljen. Takođe vreme zagrevanja vode je udvostručeno.

U situacijama poput ove iznad, klijenti su držali uključen bojler preko cele noći kako bi ujutru dobili toplu vodu koje je opet bilo za trećinu manje. Sada zamislite kada se jedan bojler od 80l ne čisti 5-7 godina a takve situacije su redovne kod nas. Ovde je kamenac najmanji problem. Više nas brine bezbednost u radu samog bojlera jer je grejač sigurno skroz dotrajao i vrlo je opasan, da ne spominjemo termostat i sigurnosne ventile. Zbog bojlera u ovakvom stanju se dešavaju strujni udari i da bojler postane bomba.


Slična tema – Naši saveti koji bojler kupiti


Kako skinuti kamenac sa grejača bojlera?

Kako skinuti kamenac sa grejača bojlera? Odgovor nije prost i bitno je da ste svesni svoje veštine u radu! Opisaćemo Vam Kako skinuti kamenac sa grejača bojlera ali Vam je potrebno predznanje. Samo izbacivanje kamenca iz bojlera je prost posao za naše kolege ali za nestručno lice itekako zahtevan.

Ne savetujemo Vam da to sami radite iako na prvi pogled nije komplikovano, možete da se povredite pa čak i da stradate usled strujnog udara. Skidanje kamenca sa grejača bojlera radi isključivo vodoinstalater ili električar.

Uslov za samostalni rad je da imate predzanje u radu sa strujom i vodom! Pre svega, potrebno je da isključite bojler i zavrnete dotok vode bojleru. Zatim ako ste ga sigurno isključili i zaustavili vodu da raskačite instalacije u dnu bojlera. Potom da skinete grejač pri čemu izmite u obzir da će prilikom odvratanja, popuštanja grejača krenuti voda da izlazi iz bojlera. Za vodu Vam je potreban poveći lavor. Kada je sva voda iscurela iz bojlera, skinite grejač i očistite bojler.

Grejač se ovom prilikom uvek menja novim, stoga pripremite adekvatnu zamenu. Nakon vraćanja grejača, isproveravajte sve dva puta za svaki slučaj. Zatim pustite vodu u bojler – odvrnite ventil za bojler. Ako nigde ne curi, uključite bojler.

Na ove upute gledajte kao tekst za podsećanje kako skinuti kamenac sa grejača bojlera ili očistiti bojler. To podrazmeva da ste ovo nekad radili sami i da neke pojedinosti koje nismo naveli već znate!

Bitno je da znate da nismo opisali detalje ovog posla, pošto želimo da zaštitimo one koji nemaju iskustvo a žele sami da srede problem. Opet Vam napominjemo da ovo nije bezbedan posao za nestručno lice i da pozovete vodoinstalatera ili električara!

ČIŠĆENJE KAMENCA IZ BOJLERA

Jedno jedino čišćenje kamenca iz bojlera je dovoljno da se napuni veliki lavor kamencom. Kamenac se teško uklanja i čisti iz bojlera. U pitanju je pipljiv i zahtevan posao, koji ne preporučujemo osobama koje nisu apsolutno sigurne da znaju šta rade. Naravno postoje sugrađani koji čišćenje kamenca obavljaju korektno.

Kada je u pitanju čišćenje kamenca iz starog bojlera, tada se javlja poseban problem o kome ćemo pisati na sledećoj stranici – Čišćenje kamenca iz starog bojlera.

Prilikom čišćenja kamenca iz bojlera, skida se grajač bojlera. Tada se menja grejač i gumica o istom trošku. Gumica kod grejača kada se jednom skine, više nije za upotrebu. Više o zameni grejača pročitajte na sledećoj stranici – Zamena grejača na bojleru.

ČIŠĆENJE BOJLERA OD KAMENCA BEOGRAD

Stručno čišćenje bojlera od kamenca Beograd i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Čišćenje bojlera od kamenca pouzdano, svim danima u godini. Naši vodoinstalateri rade na celoj teritoriji Beograda i okoline, opslužuju svaku Beogradsku opštinu.

Možete nas angažovati da dođemo u kratkom roku ako Vam zatreba hitno čišćenje bojlera od kamenca ili da zakažete uslugu čišćenje bojlera od kamenca i do nekoliko dana u napred. Mogućnost zakazivanja naše usluge je vrlo povoljna po Vas iz razloga što termin možete zakazati kada Vama odgovara shodno Vašim obavezama.

Naše kolege će obezbediti sav potreban vodomaterijal i zamenske delove kako bi čim dođu u dogovoreno vreme brzo i efikasno očistili bojler.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

ČIŠĆENJE BOJLERA 7 DANA U NEDELJI

Čišćenje bojlera vršimo svim danima u nedelji, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Čišćenje bojlera profesionalno i efikasno, radimo sa svim vrstama bojlera. Već smo Vam naveli da možete računati na naše kolege tokom svih dana ali takođe i tokom noći ukoliko primetite da nešto nije u redu sa Vašim bojlerom. Kolege su uvek dežurne i dostupne na celoj teritoriji Beograda i u okolini.

Čišćenje bojlera radimo po svim smernicama naše struke, profesionalno i pedantno. Kolege tokom čićenja bojlera donose odluku da li je potrebno pregledati i ostatak bojlera kako bi bili sigurni da radi bezbedno. Bezbedan rad bojlera je najbitnija stavka i on se osigurava redovnim servisiranjem bojlera.

Kamenac je veliki neprijatelj svakog bojlera i uređaja koji greje vodu. Stoga je vrlo važno da se uklanja na vreme kako bi svi uređaji radili bezbedno i zagrevali istu količinu vode kao prvog dana istom brzinom.

Naše kolege su Vam uvek dostupne, pozovite nas i zakažite intervenciju!

Kvalitet usluge

Naš tim Vam obezbeđuje kvalitetnu i pouzdanu uslugu čišćenja kamenca iz Vašeg bojlera. Kolege će očistiti kamenac iz bojlera ali će takođe proveriti da li su ostali njegovi delovi ispravni. Kada je bojler u pitanju, veoma je važno da svi njegovi delovi rade kako treba. Vaša sigurnost je na prvom mestu, stoga ako bude bilo potrebe kolege će Vas informisati u vezi dodatnog posla da se dogovorite oko svega.

Naši klijenti su navikli na visok kvalitet naše usluge, stoga kada dođemo da obavimo ovu ili neku drugu našu uslugu nas zamole da proverimo i ventile, sifone, cevi, drugim rečima da “bacimo pogled” na kupatilo a ponekad i na kuhinju da se ne krije neki problem koji se tada može lako rešiti a ako se ne reši posle može da napravi veliku štetu. Kolege će maksimalno izaći u susret svim klijentima koliko god je to moguće. Možete računati na nas uvek i na svakoj lokaciji u Beogradu i u okolini. Naš vodoinstalater je uvek tu za Vas!

Zakažite intervenciju kada Vama odgovara

Kao što naslov kaže, imate mogućnost da odaberete termin kada želite da kolege dođu na Vašu adresu i da obave uslugu čišćenja kamenca iz bojlera. Bio Vaš bojler star ili nov, pun je kamenca i tu ni Vi ni mi ne možemo ama baš ništa. Stanje vode je takvo da za svega par meseci se nakupi velika količina kamenca u bojleru te njegova zapremina se smanjuje. Kako ne bi trošili više električne struje nego što je potrebno (i duplo) i svoje vreme čekajući da se zagreje voda u bojleru, očistite ga na vreme.

Naše kolege su Vam na raspolaganju, na Vama je da nas pozovete ili nam napišete e-mail. Kolege su tu da Vam izađu maksimalno u susret.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Čišćenje kamenca iz bojlera - Vodoinstalateri Beograd Tim

Čišćenje kamenca iz bojlera – Vodoinstalateri Beograd Tim

Tagovano u temi
Pozovite nas!