• Čišćenje kamenca iz bojlera

Ukoliko Vam je potrebno čišćenje kamenca iz bojlera, kontaktirajte nas – 011/407-8-100 i 064/049-111-4

Kamenac u bojleru je krivac što Vam bojler brzo troši vodu, slabo i sporo greje vodu. Potrebno je izvršiti čišćenje kamenca iz bojlera, što nije lak posao. Postoji još jedan razlog zašto je bitno hitno čišćenje kamenca iz bojlera a to je potrošnja struje. Pošto se topla voda brzo troši iz bojlera a sa druge strane sporo greje, potrebno je više vremena za zagrevanje vode. Shodno tome, potrebno je i više struje.

Jedno čišćenje kamenca iz bojlera je dovoljno da svako od nas bude upoznat o kojoj količini kamenca se govori. Ukoliko Vam kažemo da se radi o nekoliko kilograma kamenca, možda nam nećete verovati. Ali hajde da se zapitamo, zašto tokom vremena je sve manje tople vode u bojleru? Nešto drugo se nakupilo u bojleru, a to je kamenac.


Slična tema – Naši saveti koji bojler kupiti


Jedno jedino čišćenje kamenca iz bojlera je dovoljno da se napuni veliki lavor kamencom. Kamenac se teško uklanja i čisti iz bojlera. U pitanju je pipljiv i zahtevan posao, koji ne preporučujemo osobama koje nisu apsolutno sigurne da znaju šta rade. Naravno postoje sugrađani koji čišćenje kamenca iz bojlera obavljaju korektno.

Kada je u pitanju čišćenje kamenca iz starog bojlera, tada se javlja poseban problem o kome ćemo pisati na sledećoj stranici – Čišćenje kamenca iz starog bojlera.

Prilikom čišćenja kamenca iz bojlera, skida se grajač bojlera. Tada je najbolje zameniti grejač i gumicu o istom trošku. Gumica kod grejača kada se jednom skine, više nije za upotrebu. Više o zameni grejača pročitajte na sledećoj stranici – Zamena grejača na bojleru.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Čišćenje kamenca iz bojlera - Vodoinstalateri Beograd Tim

Čišćenje kamenca iz bojlera – Vodoinstalateri Beograd Tim

Tagovano u temi
Pozovite nas!