• Curi voda iz slavine za sudoperu

Curi voda iz slavine za sudoperu, pročitajte šta je uzrok i kako se rešava ovaj problem. Ukoliko Vam curi voda iz slavine za sudoperu nemojte odlagati problem, već reagujte odmah.

Popravka slavina svih vrsta i proizvođača, na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Curenje vode iz slavine za sudoperu se dešava zbog neispravnog mešača vode. Ispod smo Vam opisali šta se dešava ukoliko ne zameniite mešač vode na vreme.

ZAMENA MEŠAČA VODE

  • Stručna zamena mešača vode;
  • povoljna cena;
  • kvalifikovani vodoinstalateri;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • garancija;
  • račun.

Stručna zamena mešača vode Beograd i okolina, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Zamena mešača vode brzo i efikasno od strane stručnog lica. Zakažite interveniju kada Vama odgovara ili nas pozovite da dođemo odmah.

Zamena mešača slavine obavlja se rutinski i vrlo brzo. Zamena mešača slavine – baterije vašim ili našim mešačem, radimo sa svim vrstama slavina i baterija.

Curi voda iz slavine za sudoperu

Danas opisujemo intervenciju prilikom koje smo zamenili mešač slavine za sudoperu. Našoj sugrađanki pored zagušenja sudopere(pogledajte na sledećoj stranici – Kako izgleda sudopera pre i posle zagušenja), javilo se curenje vode iz slavine sudepere.

Curenje vode iz slavine pojavilo se nekoliko meseci ranije, u početku sugrađanka nije pridavala značaj tome. Nakon nekog vremena, curenje vode iz slavine je uzrokovalo pojavljivanje buđi na zidu u blizini mesta curenja vode. Sem buđi, čulo se kapanje vode u sudoperi, što je vremenom postalo iritantno. Nekoliko dana pre nego da nas sugrađanka pozove, pojavile su se i razne bube u tom delu stana.

Problem da curi voda iz slavine sudopere je čest, bitno reagovati na vreme!

Slavina za sudoperu je proizvedena od strane Armela. Ukoliko curi voda iz slavine, u većini slučajeva krivac je mešač vode u slavini(bateriji) i potrebno ga je zameniti.

POPRAVKA SLAVINE

Stručna popravka slavine, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Popravka slavine Beograd i okolina, dolazimo u kratkom roku, radimo preko cele nedelje. Radimo sa svim vrstama slavina, svih starosti i stanja. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku ukoliko je hitna intervencija u pitanju. Takođe, možete zakazati intervenciju nekoliko dana u napred.

Sama popravka slavine traje između 20 minuta i sat vremena u zavisnosti od kvara. Nekad popravka slavine traje i duže ukoliko je veći kvar u pitanju. Kolege su stručni vodoinstalateri i popravku slavine obavljaju vrlo efikasno. U toku radnog dana obave desetinu popravki slavina na teritoriji Beograda i okoline. Oslonite se na naš tim.

Curenje vode iz slavine sudopere - Vodoinstalateri Beograd Tim

Curenje vode iz slavine sudopere – Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena mešača slavine

Nije ni čudo što curi voda iz slavine, pomenuta slavina sudopere je stara 20 godina. Sama zamena mešača vode slavine je obavljena iz dosta muke. Pošto nikad nije servisirana, slavina sudopere je oksidirala i zapekla. Nakon zamene mešača, curenje vode iz slavine sudopere je neutralisano.

Zamena mešača vode u slavini - Vodoinstalateri Beograd Tim

Zamena mešača vode u slavini – Vodoinstalateri Beograd Tim

Na žalost, vlasnik će za od prilike 5 godina morati da zameni ponovo mešač vode. Jedini krivac je vek trajanja mešača i takva je situacija sa svim mešačima koji nisu originalni. Razlika između originalnih i ne originalnih mešača sem kvaliteta je u ceni istih.

Postoje servisi u Beogradu kod kojih je moguće ugraditi originalni mešač ali u vrednosnom rangu nove Armelve baterije. Kod pojedinih sugrađana to budi ljutnju, što je i opravdano.

U nastavku Vam prilažemo još par fotografija i video materijal da se uverite u stanje slavine sudopere pre i posle naše intervencije.

Slavina bez mešača vode - Vodoinstalateri Beograd Tim

Slavina bez mešača vode – Vodoinstalateri Beograd Tim

Slavina nakon zamene mešača vode - Vodoinstalateri Beograd Tim

Slavina nakon zamene mešača vode – Vodoinstalateri Beograd Tim

Tagovano u temi
Pozovite nas!