VODOINSTALATER ČUKARICA

Vodoinstalater Čukarica – sve vodoinstalaterske usluge, garancija i račun. Radimo non stop i dolazimo na svaku daresu ubrzo nakon poziva.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Naš tim je dostupan svojim sugrađanima 24h preko cele godine (dežurni vodoinstalater).

Sve vodoinstalaterske usluge obavljamo pouzdano i odgovorno uz garanciju i račun. Dolazimo u najkraćem mogućem roku u proseku 15-25 minuta.


VODOINSTALATER ČUKARICA

Da li je važno koga angažujete?

Naravno da jeste, evo i zašto je važno.

Danas je veliki broj vodoinstalatera prisutan na teritoriji Beograda. Mali procenat nas radi svoj posao po pravilima struke, drugim rečima kvalitetno. Važno je da zaštitite sebe i angažujujete dobrog vodoinstalatera pre svega zbog Vas a zatim zbog drugih. Česte su havarije usled loše zamene cevi ili neadekvatne ugradnje glavnog ventila. Tokom tih havarija u stambenim i poslovnim zgradama lako dolazi do širenja materijalne štete, što nikome ne donosi dobro.

Birajte mudro, računajte na nas.


VODOINSTALATER ČUKARICA USLUGE

Pored navedenog spiska usluga, možete na našoj stranici – “Usluge” u navigacionom meniju našeg sajta, pogledati sve naše usluge.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.


Vodoinstalater Čukarica

Vodoinstalater Čukarica – Vodiinstalateri Beograd


Kvalitet usluge

Svoj posao obavljamo po strogim pravilima naše struke, koristeći moderan alat poslednje generacije i samo kvalitetan vodomaterijal i zamenske delove. Time obezbeđujemo da svaka obavljena usluga od strane naših vodoinstalatera bude izvršena kvalitetno. Kvalitet je bitan Vama i nama, time su obe strane zadovoljne.

Budite slobodni da se oslonite na naš tim u svakom trenutku radi bilo koje naše intervencije. Tu smo za Vas, na Vama je da nas pozovete a sve ostalo prepustite nama.

Izdajemo račun i garanciju na sve naše usluge.

Saveti našeg tima

Bojleri

Moguće da ste nekad, negde pročitali da bojler može da eksplodira.

To je istina i to se dešava i može se desiti i Vama ako ne obratite pažnju na bojler. Ukoliko čujete nesvakidašnji zvuk u bojleru, odmah ga isključite i pozovite vodoinstalatera.

Moguće je da voda vri u njemu i da ubrzo može doći do pucanja bojlera.

Pucanje cevi

Cevi bilo da su stare, dotrajale ili nove, mogu pući iz nekoliko razloga.

Ako se desi pucanje cevi, odmah zatvorite vodu – zavrnite ventil. Zatim pozovite vodoinstalatera i pokušajte da usmerite vodu da napreduje u prostoriji gde je pukla cev.

Evo i kako to da uradite >> šta raditi u slučaju poplave stana ili kuće <<

Isto rešenje i za sledeće:

  • Pucanje cevi bojlera;
  • pucanje ventila za vodu;
  • pucanje baterije/slavine;
  • pucanje kanalizacione cevi (ako je van zida).

Kanalizacione cevi – zapušenja/odgušenja

U kanalizaciju ubacujemo sve i svašta, ako uzmemo u obzir da su kanalizacione cevi u jako lošem stanju, dolazimo do toga da je zapušenje neminovno.

Pitanje je vremena kada će se desiti i bitno je da to uvidimo na vreme.

Sporije oticanje vode u kupatilu, toaletu i kuhinji je predznak da će doći do zapušenja.

Reagujte na vreme i pozovite vodoinstalatera.

Odgušenje kanalizacije Čukarica

Odgušenje kanalizacije Čukarica 24hnon stop, povoljna cena, izdajemo račun. Mašinsko odgušenje kanalizacije je najbolji i najzastupljeniji tip pošto je većina zapušenja jaka. Dolazimo ubrzo po vašem pozivu na svaku adresu na Čukarici i okolini bez kašnjenja i odlaganja. Naš tim je potpuno opremljen za odgušenje svih vrsta zapušenja od lokalnih do srednjih pa do jakih zapušenja kanalizacija.

Pouzdano odgušenje svih vrsta od strane kvalifikovanih vodoinstalatera tokom cele nedelje 365 dana u godini.

Potpuno smo opremljeni da odgušimo sve vrste zapušenja svih jačina, na svim lokacijama. Oslonite se na naš tim, od nas očekujte profesionalizam, pedantnost i povoljne cene. Brzi smo prilikom dolaska i efikasni u poslu, tako da ćemo sve naše usluge obaviti u kratkom roku.

Odgušenje sudopere

Radimo efikasno odgušenje sudopere vrlo povoljno tokom dana i noći. Mašinsko odgušenje sudopere je u većini slučajeva jedino rešenje. Zašto? Sudopera se lako zapuši iz razloga što se najčešće koristi i što u nju ubacujemo zaista sve. Sama sudopera i njena vertikala se zapuše vrlo brzo raznim masnoćama, ostacima hrane, hemijama koje koristimo svakodnevno. Iz tog razloga odgušenje sudopere je nekad prilično teško, sve nabrojano iznad se stvrdne i napravi neku vrstu tvrdog čepa u kanalizaciji. Tako da kolege moraju da obave mašinsko odgušenje sudopere kako bi se taj posao obavio valjano i kvalitetno.

U toku dana odgušimo na desetinu sudopera i vertikala na teritoriji Čukarice i okoline. To je za nas rutinska usluga koju obavljamo vrlo često i efikasno. Kao i za sve ostale usluge i za odgušenje sudopere izdajemo račun.

Odgušenje vertikale

Mašinsko odgušenje vertikale se radi iz jednog ili više mesta (zavisi od dužine vertikale). Kolege su Vam na raspolaganju u svakom trenutku i vrše povoljno uslugu.  Radimo preko celog dana i preko cele noći 365 dana u godini. Kada je reč o odgušenju vertikale bitno naglasiti ono kada se radi treba da se radi adekvatno prateći sve smernice naše struke. To je jedini način da se vertikala odguši kako treba i obezbedi duži vremenski period bez zapušenja.

Vodoinstalater Čukarica tim uspešno odgušuje sve vrste vertikala svih dužina starosti i stanja. Bitno je naglasiti da ukoliko je učestalije zapušavanje vertikale potrebno ju je snimiti kako bi utvrdili da li je njeno stanje dobro celom njenom dužinom. U slučaju da je stanje vertikale loše potrebno je zameniti problematičan deo vertikale ili čak celu vertikalu.

Odgušenje wc šolje

Pouzdano odgušenje wc šolje Čukarica non stop, računajte na našu brzinu i kvalitet. Mašinsko i ručno odgušenje wc šolje sa skidanjem i bez skidanja šolje. Računajte da smo kod Vas u kratkom roku i da rešavamo Vaš problem sa wc šoljom. Wc šolju možemo odgušiti na dva načina to su ručni i mašinski tip u zavisnosti od tipa zapušenja. Kolege po dolasku odlučuju koji tip odgušenja će koristiti u odnosu na to da li se zapušenje nalazi u wc šolji ili u kanalizacionoj cevi ispod wc šolje.

U glavnom koristimo mašinsko odgušenje wc šolje pošto se radi o vrlo efikasnom tipu odgušenja. Mašinskim sajlama smo u mogućnosti da adekvatno i pouzdano odgušimo sve vrste zapušenja wc šolje i time obezbedimo duži period bez zapušenja. U toku radnog dana i noći odgušimo na teritoriji Čukarice i okoline desetinu wc šolja, drugim rečima radi se o vrlo rutinskoj usluzi našeg tima.

Budite slobodni da se sklonite na nas u svakom trenutku kada vam zatrebaju naše usluge.

Odgušenje slivnika

Ako želite kvalitetno odgušenje slivnika, angažujte naše vodoinstalatere koji rade sa svim vrstama slivnika danju i noću. Ručno i mašinsko odgušenje slivnika na svim lokacijama unutar i van objekta. Odgušenje slivnika vršimo posebnim tankim sajlama koje nam omogućavaju da adekvatno obavimo svoj posao. Naši timovi su odlično opremljeni kako bi odgušili sve vrste zapušenja slivnika i ostalih kanalizacionih sistema.

Mašinsko odgušenje slivnika najefikasnije rešava problem sa slivnikom na duži vremenski period. Naš tim radi kao što smo naveli iznad stalno, svim danima tokom cele godine. Stručno i efikasno obavljamo sve naše usluge među kojima je i odgušenje slivnika na koje izdajemo račun. Slivnik se relativno lako može zapušiti pošto se u njega ulivaju kanalizacija iz lavaboa, tuš kabine, kade i bidea. Iz tog razloga je bitno da reagujete na vreme i da nas pozovete čim primetite problem sa slivnikom.

Odgušenje lavaboa

Mašinsko odgušenje lavaboa se češće radi u odnosu na ručni tip iz razloga što je daleko efikasniji. Odgušenje odvoda lavaboa uvek zahteva mašinske sajle, radimo ga non stop. Radimo svim danima u godini za vreme svih verskih i državnih praznika. Na naš tim možete računati u svakom momentu kad kod vam zatrebaju naše usluge.

Lavabo je prilično lako zapušiti dlakama, raznim masnoćama i hemijama koje koristimo u toku dana. Stoga, vrlo je bitno da na vreme nas pozovete kako bi odgušili lavabo i sprečili veću materijalnu štetu. Prvi znaci da će doći do zapušenja lavaba jesu sporije oticanje vode u lavabou i klokotanje lavaboa. Nemojte odlagati poziv vodoinstalateru u ovakvim slučajevima, vrlo je bitno da budete brzi. Pravoremeno Vaše delovanje i brz dolazak vodoinstalatera osiguravaju da se odgušenje lavaboa obavi na vreme.

Budite slobdni i pozovite nas, radimo 24h!

Odgušenje kade i tuš kabine

Obavljamo odgušenje kade i tuš kabine koristeći posebne mašinske sajle. Ovaj tip sajli se pokazao kao najbolje rešenje za zapušenu kadu ili kabinu. Na Vašoj adresi smo vrlo brzo, kod nas nema kašnjenja i odlaganja dolaska. Vodoinstalater Čukarica Tim obezbeđuje povoljnu i pouzdanu uslugu odgušenja za koju izdaje račun. Odlikuje nas brzina dolaska i efikasan rad, tako da ćemo u kratkom roku rešiti Vaš problem sa kadom ili tuš kabinom.

Mašinsko odgušenje kade ili tuš kabine od strane naših kvalifikovanih vodoinstalatera koji samo kadu i tuš kabinu odguše desetinu puta u toku dana. To je naša rutinska usluga koju vrlo efikasno obavljamo. Uvek preporučujemo mašinski tip odgušenja koji se pokazao kao najefikasniji kod srednjih i jakih zapušenja. Na našim kolegama je da odluče koji će tip odgušenja koristiti, svakako uvek gledaju šta je najbolje po klijenata.

Računajte na naše kolege u bilo kom trenutku!

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Spomenuli smo već mašinsko odgušenje kanalizacije, njegove prednosti a mane verujte nam nema. Kod mašinskog tipa odgušenja dobra strana je što je visoko efikasan. Ovom metodom možemo da otpušimo 99% zapušenja. Naravno, postoje zapušenja kanalizacije koje samo i jedino WOMA sistem može da reši. U određenim situacijama je čak nephodno zameniti kanalizacionu cev. U glavnom se radi o potpunim zapušenjima cevi neprobojnim materijalom poput betona, gipsa, kamena i slićno.

Kolege će dati sve od sebe da reše sve havarije koje nastaju kod klijenata na najbrži mogući naćin. To je zapravo i naša uska specijalnost da rešimo sve vrste vodoinstalaterskih problema u najkraćem mogućem roku. Na Vama je da čim primetite problem sa kanalizacijom da nas pozovete, kolege će obaviti ostatak posla. Opet apelujemo da ne odlažete ovaj problem, ako ga što više prolongirate veće se zapušenje pravi. Pogotovo ako ste u stambenoj zgradi, tada problem nije samo kod Vas već i kod drugih stanara zgrade.

Oslonite se na naš tim non stop!

ZAMENA I SANACIJA CEVI

Kvalitetna zamena cevi Čukarica i okolina, povoljna cena, izdajemo račun i garanciju. Pouzdana zamena cevi se zasniva iskustvu majstora i kvalitetnom vodomaterijalu. U većini slučajeva, zamena cevi traži brzu reakciju kako klijenta tako i nas vodoinstalatera. Iz tog razloga ova usluga spada u hitne intervencije. Kolege su dostupne uvek i na svakoj lokaciju na Čukarici i u okolini.

Zamena vodovodnih i kanalizacionih cevi na opštini Čukarica je naša česta usluga, kolege menjaju cevi vodovoda i kanalizacije na svim lokacijama. Zamena cevi u zidu, podu, zemlji, stanu, zgradi, kući i u poslovnom prostoru. Kao što vidite naš tim pokriva sve moguće lokacije, brzi smo u dolasku i efikasni prilikom našeg rada.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Iskusna sanacija vodovodnih i kanalizacionih cevi kvalitetnim zamenskim delovima. Sanacija se radi u toku celog dana i cele noći, kada god je potrebno. Kolege prilikom sanacije moraju da isključe vodu (sanacija vodovodne cevi) ili da zatraže pauzu u korišćenju kanalizacije (sanacija kanalizacione cevi). Pauza je kratka pošto su naše kolege brze i vrlo efikasne.

Kako bi popravka cevi bila brza, kolege koriste detekciju curenja vode ili snimanja cevi iznutra. Poprava cevi u ovom slučaju je prilično brža i donosi manje štete. Naravno, naš tim se trudi da svaku popravku cevi obavi a da što manje zida, poda ili zemlje ugrozi.

Oslonite se na nas u svakom trenutku, kolege su dežurne non stop!

ZAMENA I UGRADNJA SANITARIJA ČUKARICA I OKOLINA

Pouzdana zamena sanitarija Čukarica i okolina, profesionalni smo i povoljni. Izdajemo račun i garanciju. Zamena sanitarija svih vrsta i proizvođača, novih ali i starih. Kolege u toku dana obave desetinu zamena sanitarija, pouzdano i kvalitetno. Ukoliko potreban dodatni materijal, kolege ili imaju kod sebe ili će ga obezbediti u kratkom roku. Kolege mogu i da Vam dopreme sanitarije ako to niste obavili, bitno je da ste ih pazarili. Kolege će svakako maksimalno izaći u susret svakom klijentu. Demontaža sanitarija se prvo radi, kolege su vrlo efikasne prilikom rada. Nakon demontaže, proverava se svako mesto ugradnje nove sanitarije kako bi sve “leglo” kako treba.

Montaža sanitarija precizno i kvalitetno, prateći sve smernice naše struke koje su vrlo jasne. Postavljanje sanitarija na mesto starih ili kao prva ugradnja (nov ili renovirani stan/kuća/poslovni prostor…) traje u zavisnosti do same lokacije i tipa sanitarija. Kolege će svakako dati sve od sebe da se ceo posao obavi što pre, naravno to neće uticati na kvalitet rada. I Vama i nama je u cilju da se zamena obavi pre svega adekvatno a zatim kvlitetno. Svaku uslugu naši vodoinstalateri rade striktno po pravilima, stoga manjka kvalitet nema.

Tu smo za Vas!

Zamena ventila

Ukoliko Vam je potrebna zamena ventila, na pravom ste mestu. Kolege mogu doći u bilo koje vreme ako je potrebno. Zamena se radi brzo i efikasno, kolege imaju zamenske ventile tako da se sve rešava odmah po dolasku kolega. Svakako uvek je moguće da nas izenandi ventil koji je skroz dotrajao i pukne ili prosto mu je pristup otežan, tada je kolegama potrebno malo više vremena. Svakako, usluga će biti obavljena kvalitetno uz račun i garanciju. Montaža ventila kao prva ugradnja se radi vrzo, sa Vašim ili našim ventilima. Sve se možemo dogovoriti prilikom razgovora.

Kolege će prilikom zamene ventila proveriti i ostale da li su za zamenu ili ne a na Vama je da odlučite da li će se usluga dalje obavljati ili ne. Veliki broj klijenata nam je zahvalno baš iz ovog razloga što im proveravamo i ostale ventile jer se često dešavaju situacije da se zameni jedan ventil ali da drugi bude neispravan nakon par dana. Najbolje je da iskoristite dolazak kolega da rešite probleme sa ventili na duži vremenski period.

Montaža sifona

Sifoni su jedan od najlakših poslova koje kolege obavljaju ali znaju da iznenade poput ventila. Metalni sifoni su u određenim slučajevima zahtevniji za zamenu a ako dodamo loš pristup njima, kolegema je potrebno više vremena za ovu uslugu.

Zamena sifona nije nikad bila lakša, pošto danas možete lako angažovati stručno lice za taj posao. Na primer naše kolege u toku dana zamena ili ugradnje desetak sifona na različitim lokacijama od sudopere do lavaboa. Demontaža starog i montaža novog sifona se radi vrlo esfikasno, pogotovo što naše kod sebe uvek imaju zamenske sifone. Tako da mogu brzo doći na Vašu adresu i odmah krenuti sa radom.

Nemojte nikad odlagati zamenu sifona koji Vam pravi probleme. To Vam savetujemo jer smo redovno svedoci problema koji nastaju usled neispravnosti sifona. Tada nastaju male ili srednje materijalne štete a ukoliko se nalazite u zgradi, voda iz sifona može da kaplje i u stan ispod Vas. Uvek reagujte na vreme.

Ugradnja baterije-slavine

Mi ugrađujemo sve vrste baterija – slavina na svim lokacijama. Ako je potrebno da Vam se pazari slavina, dogovorite se sa kolegama i to je sve. Zamena slavine kod nas se radi rutinski, kvalitetno zahvaljujući našim stručnim kolegama. Bulo da je reč o slavini za sudoperu, lavabo ili kadu, kvalitet usluge je zagarantovan. Već smo nekoliko puta spomenuli da su naše kolege vodoinstalateri vrlo stručni u svom poslu. Naravno radimo postavljanje slavine na česmama u dvorištima i tuš kabina, drugim rečima na svim mogućim lokacijama.

Tu smo za Vas!

Montaža sudopere

Svaka sudopera je priča za sebe. Imamo standardne sudopere ali i poluprofesionalne i profesionlne. Ugradnja sudopere je naša standardna usluga, kolege je obavljaju brzo. Tokom ugradnje se radi i postavljanje slavine-baterije na sudoperi i montaža sifona. Kada je sve obavljeno, kolege sve testiraju, naravno sve će raditi kako se i očekuje – odlično.

Zamena sudopere zahteva više vremena ali kvalitet je osiguran što je najbitnije, složićete se. Kvalitetna zamena sudopere podrazumeva da se stara sudopera skine, odloži a zatim da se pripremi mesto za novu. Kada je sve spremno, kolege postavljaju novu sudoperu, ostatak smo Vam ispisali iznad.

Kvalitet usluge je svakako zagarantovan!


O Vodoinstalater Čukarica Timu

Naš tim čine kvalifikovani majstori – vodoinstalateri višedecenijskog iskustva. Svakom poslu pristupamo krajnje profesionalno i obavljamo ga u najkraćem mogućem roku.

Posebne pogodnosti kod nas su zakazivanje usluga i mogućnost komunikacije putem e-maila.

Pružamo opciju zakazivanja intervencije i do nekoliko dana u napred bez bojazni da li će se kolege pojaviti ili ne. Pišite nam putem e-maila, opišite nam svoj problem ili željeni posao koji treba obaviti.

Vrlo smo ažurni kada je u pitanju odgovor na Vaš e-mail.


Pokrivenost uslugama

Na svakoj opštini imamo dostupne timove koji su dostupni u svakom trenutku.

Navešćemo par opština a celokupni spisak imate ovde – lokacije

Novi Beograd

Centar grada

Stari grad

Voždovac

Vračar

Savski Venac

Zvezdara

Batajnica

Dunavski Venac

Mirijevo

Rakovica

Resnik

Borča


Budite slobodni i pozovite nas bilo da je reč o danu ili noći, naše kolege su tu za Vas non stop.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Pozovite nas!