VODOINSTALATER RESNIK

Vodoinstalater Resnik Tim sve Vodoinstalaterske Usluge na opštini Resnik. Vodoinstalater Resnik, povoljnu uz garanciju i račun.


Obavljamo sve vodoinstalaterske usluge svim danima u godini, bez obzira da li je verski ili državni praznik, naš vodoinstalater je tu za Vas (dežurni vodoinstalater)!

Budite sigurni u svog vodoinstalatera, izdajemo račun i garanciju na sve usluge.

VODOINSTALATER RESNIK

 • Povoljna usluga;
 • stručni vodoinstalateri;
 • zakazivanje intervencije;
 • hitne intervencije;
 • dolazak u kratkom roku;
 • sve vodoinstalaterske usluge;
 • garancija;
 • račun.

Pored povoljnih cena, nas izdvajaju kvalitet i pouzdanost usluge, mogućnosti komunikacije putem e-maila i zakazivanje intervencija i do nekoliko dana u napred.

Naš tim sarađuje sa velikim brojem pravnih lica – firmi, kojima predstavlja pouzdanog saradnika na koga mogu uvek da računaju.

VODOINSTALATER RESNIK USLUGE

 • Odgušenje svih vrsta kanalizacije;
 • zamena svih sanitarija;
 • zamena i ugradnja ventila;
 • adaptacija kuhinje i kupatila;
 • sanacija probušenih, dotrajalih vodovodnih i kanalizacionih cevi;
 • detekcija curenja;
 • snimanje kanalizacionih cevi kamerom;
 • servis bojlera, zamena i ugradnja bojlera;
 • ispumpavanje vode iz poplavljenih prostorija;
 • čišćenje septičkih jama.

Pored navedenih usluga, obavljamo usluge koje možete da pročitate na sledećoj strani Usluge koja se nalazi u navigacionom meniju našeg sajta.

Izdajemo račun i garanciju na sve usluge.


Hitne intervencije Resnik

Dežurni vodoinstalater – hitne intervencije Resnik 24h, radimo non stop. Rešavamo svaku Vašu havariju ili drugi problem koji se tiče našeg posla u najkraćem roku. Obavljamo sve vrste hitnih intervencija brzo i efikasno odmah po dolasku. Potpuno smo opremljeni da izvršimo svaku intervenciju.

Na nas se možete osloniti u svakom trenutku, kolege će se potruditi da dođu do Vas u najkraćem mogućem roku. Rešavamo sve vrste problema od pucanja cevi do odgušenja. Kolege su nam vrlo stručni majstori zanata, tako da od nas očekujte brzinu, efikansost, kvalitet i povoljnost usluge.

Odgušenje kanalizacije Resnik

Stručno odgušenje kanalizacije Resnik 24h, povoljni, kvalitetni i brzi. Odgušujemo sve vrste zapušenja na svim lokacijama, mašinsko, VOMA i ručno odgušenje kanalizacije na teritoriji Resnika i okoline.

Odgušujemo sve vrste kanalizacije sa 100% uspešnosti, brzo i efikasno. Odlikuje nas višedecenijsko iskustvo kolega, moderni alati, posvećenost poslu i povoljne cene. Na nas se možete osloniti u svakom trenutku preko cele nedelje, 365 dana u godini.

Odgušenje wc šolje

Kod zapušenja wc šolje imamo dve opcije, odgušenje sa skidanjem ili bez njega. Odgušenje wc šolje mašinski i ručno, kolege brzo dolaze i donose odluku kojom metodom će da rade. U slučaju lakog zapušenja, odgušenje se vrši brzo ali u slučaju težeg zapušenja koje je u glavnom i slučaj, moramo skinuti wc šolju.

Vodoinstalater Resnik Vam savetuje da ako primetite sporije oticanje vode u wc šolji da nas pozovete. Takođe, u slučaju izviranja vode ili fekalija iz šolje pozovite nas odmah. Potrebno je obaviti hitno odgušenje wc šolje mašinskim putem.

Odgušenje sudopere

Sudopera se najčešće zapušuje, stoga mašinsko odgušenje sudopere je jedini realan način da se problem reši na duže staze. Sudoperu odgušujemo brzo i efikasno našim modernim mašinama koje nam daju mogućnost da svoj posao obavimo još bolje. Odgušenje sudopere vršimo posebnim sajlama koje su specijalizovane za usku kanalizaciju sudopere.

Savetujemo Vam da ukoliko primetite da voda slabije otiče iz sudopere, da nas pozovete. U slučaju da se voda vraća u sudoperu, pozovete nas odmah kako bi došli po hitnom postupku i odgušili sudoperu. Takođe, nakon odgušenja, obratite pažnju šta prosipate u nju, kako bi što duži period bili bez zapušenja.

Odgušenje vertikale

Stanje vertikale u kući i zgradi je u glavnom jako loše, zato se zapušenja i dešavaju. Odgušenje vertikale se radi mašinski ili WOMA sistem ako je moguće, mi posedujemo moderne mašine i nekoliko WOMA vozila. Vertikalu jedino mašinskim (mašinske sajle ili VOMA) putem možemo odgušiti a da to pravilno uradimo. Čovek nema snagu ni najslabije mašine po pitanju gurne i rotacione sile koja je potrebna da bi se sajla okretala i gurala u cevi kanalizacije.

Savet vredan zlata jeste da ukoliko posumnjate u zapušenje vertikale da nas pozovete kako bi pregledali vertikalu i utvrdili da se možda stvara zapušenje ili već postoji. Vrlo smo brzi pri dolasku i efikasni u radu kada su u pitanju sve naše usluge.

Odgušenje lavaboa

Poput sudopere, lavabo odgušujemo lokalno ili njegov odvod. Odgušenje lavaboa – umivaonika se radi rutinski, brzo i vrlo efikasno. Nalik ostalim hitnim intervencijama kao što je odgušenje kanaliazcije ili pucanje cevi, potrebno je brzo reagovanje, brz dolazak i efikasan rad. Zapušen lavabo može da napravi veliku materijalnu štetu kako Vama, tako i drugima.

Odgušenje umivaonika obavljamo uvek mašinski – sajlama, koje su se pokazale kao najbolji vid odgušenja uopšte. Za razliku od ručnog odgušenja umivaonika, mašinski tip je daleko brzi i efikasniji. Takođe, klijent je duži vremenski period miran što se tiče pojavljivanja zapušenja.

Oslonite se na naš tim u svakom trenutku.

Odgušenje kade i tuš kabine

Odgušenje tuš kabine obavljamo rutinski i efikasno jer samo tako i znamo da radimo. Usluga je valjana, brza i povoljna. Bitno je da reagujete na vreme kako bi kolege došle i odgušile kadu ili tuš kabinu. Što duže čekate, pravi se jače zapušenje i time je sve veći problem. U tuš kabinu kao i u kadu odilaze kosa, razna masna hemija, nokti i svašta još nešto, zato i zapušenja budu jaka i moraju se rešavati mašinskim putem.

Odgušenje kade se obavlja specijalnim mašinskim sajlama sa kojima smo u mogućnosti da uđemo u svaki deo odvoda kako kade tako i tuš kabine. Ukoliko uzmemo u obzir stručnost naših kolega, odgušenje će biti obavljeno na najbolji mogući način. Na Vama je da nas pozovete, sve ostalo prepustite našim kolegama.

Odgušenje slivnika

Kada je reč o slivniku, on poput vertikale prima odvode ostalih potrošača. Baš iz tog razloga, zapušenja su vrlo česta i jaka. Odgušenje slivnika radimo mašinski i ručno, sve zavisi koliko je zapušen. Bitno je da su kolege brze i da će dati sve od sebe da reše Vaš problem sa slivnikom. Uz navedene načine, otpušujemo svaki slivnik u kratkom roku. Važno je da nas pozovete na vreme, kolege će se potruditi da dođu u što kračem roku što je u glavnom 20-tak minuta.

Zapušen slivnik može da napravi havariju i veliku materijalnu štetu, naravno ne poput wc šolje ili sudopere koji usled izlivanja fekalija i vode poplavljuju celu prostoriju i deo okolinih prostorija. Da problem bude veći, ako se nalazite u zgradi, iznad spomenuti problem može da napravi materijalnu štetu u stanovima oko i ispod Vašeg.

Zbog iznad navedenog, najbolje je reagovati odmah, voda i struja su opasni i ako primetite probleme na njihovim instalacijama, neophodna je brza reakcija. Naše kolege su tu i uvek dežuraju radi svih ostalih hitnih intervencija koje iziskuju hitan dolazak.

Računajte na nas u svakom momentu!

ZAMENA I POPRAVKA CEVI RESNIK

Kvalitetna zamena cevi Resnik i okolina se obavlja od strane stručnih majstora našeg Vodoinstalater Resnik tima. Sve zamene radimo po propisima od kojih ne odstupamo nikad. Popravka i zamena cevi su naše osnovne usluge koje vršimo tokom celog dana i cele noći veliki broj puta. Kvalitet i samo kvalitet, to nam je vrlo važna stavka u našem poslovanju koju poštujemo od prvog dana našeg poslovanja. Zamena vodovodne cevi i zamena kanalizacione cevi bilo koje dužine na bilo kojoj lokaciji u zgradi, kući, dvorištu. Pozovite nas na vreme!

Vodovodne cevi su pod pritiskom i kao takve ukoliko puknu mogu da izazovu velike poplave i materijalne štete. Stoga, pozovite vodoinstalatera od poverenja kako bi se popravka cevi obavila blagovremeno. Nemojte odlagati poziv i zanemarivati problem sa cevima. Materijalne štete su velike.

Vodovodne i kanalizacione cevi

Popravka vodovodne i kanalizacione cevi zahteva stručnost vodoinstalatera, zato angažujte samo najbolje. Naš tim, popravku vodovodne i kanalizacione cevi obavlja efikasno i brzo na svim lokacijama u zidu, podu, betonu ili zemlji. Kolege raspolažu modernim alatima koji im omogućavaju da detektuju mesto pucanja cevi kako bi se posao obavio što brže.

Sanacija vodovodne cevi se vrši na samom mestu curenja, pre toga kolege zaustavljaju vodu. Sanacija traje u zavisnosti od lokacije same cevi od 35 minuta do dva sata. U određenim situacijama, popravka može da potraje i duže. Sanacija kanalizacione cevi traje slično poput vodovodne cevi ali uz to da se ona u glavnom nalazi u zidu. Tako da kolege pre svega obrađuju pločice i zid, zatim saniraju cev kanalizacije. Kolege će se svakako potruditi da sanacija kanalizacione cevi prođe sa što manje štete.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

MONTAŽA I ZAMENA SANITARIJA RESNIK I OKOLINA

Vama je potrebna precizna i povoljna montaža sanitarija, ako smo u pravu, angažujte nas i uverite se u naš kvalitet. Zakažite uslugu za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Važno je da Vam naglasimo da ukoliko niste obezbedili sanitarije, da se možete osloniti na naše vodoinstalatere radi tog posla. Kolege mogu da pazare za Vas sve potrebne sanitarije, da ih dopreme i ugrade. Na Vama je da informišete kolege kakve sanitarije želite da se pazare i to je sve. Naravno, u slučaju da imate nedoumice koju snaitariju pazariti, kolege su tu da Vam pomognu oko odabira kvaliteta.

Zamena sanitarija svih vrsta, proizvođača i starosti. Zamena starih i novih sanitarija na svim lokacijama u Resniku i u okolini. Demontaža sanitarija se obavlja brzo i vrlo efikasno, sem u slučaju specifične kade, tuš kabine ili đakuzija. Tada je kolegama potrebno malo više vremena kako bi se sanitarije demontirale valjano. Na mesto starih ugrađujemo nove, na ista ili druga mesta. Ukoliko neka od sanitarije se ne uklapa po dimenzijama ili funkcionalnosti, kolege mogu da obrade mesto ugradnje ili da izvrše potrebne izmene kako bi sanitarija legla na svoje mesto.

Možete u potpunosti računati na nas!

Adekvatna zamena i ugradnja wc šolje

Menjamo sve vrste wc šolja, bile nove ili polovne, od nas dobijate kvalitetnu uslugu. Zamena wc šolje rade naši iskusni vodoinstalateri, vrsni majstori našeg zanata koji svakodnevno zamene više šolja. Ako niste obezbedili wc šolju, kolege su tu da Vam u tome pomognu. Najbolje je da sami odaberete koja bi šolja Vama najviše odgovarala. Tu su kolege radi stručnih saveta. Naši vodoinstalateri će dopremiti novu, demontirati staru i ugraditi novi wc šolju. Pre svega se radi demontaža wc šolje, njeno odlaganje i tada kolege pristupaju obradi mesta ugradnje nove šolje.

Obrada nije uvek neophodna ali o tome kolege donose odluku na osnovu analize mesta ugradnje. Obrada u glavnom kratko traje sem kada se sama wc šolja izmešta na drugo mesto, tada kolege moraju da pomere vodu i kanalizaciju zajedno sa šoljom. Kolege su potpuno opremljene da obave sve naše usluge odmah na licu mesta. Ako se ipak ispostavi da nešto od vodomaterijala nemaju, obezbediće ga u kratkom roku.

Ugradnja wc šolje je rutinska usluga naših kolega i radi se relativno brzo. Nešto sporije teče montaža wc šolje specifičnog tipa koja iziskuje više vremena da se sam posao privede kraju. Kolege kao što smo napisali rade sa svim vrstama šolja, stoga očekujte efikasno obavljen posao bez manjka kvaliteta.

Oslonite se na naše iskusne vodoinstalatere!

Montaža i zamena lavaboa

Veliki broj naših klijenata nas angažuje radi zamene svih vrsta sanitarija među kojima su i umivaonici. Oni zahtevaju takođe dobar pristup i znanje, što kod nas ne manjka.

Zamena lavaboa valjano, demontaža starog i ugradnja novog u kratkom roku. Kolege su nam vrlo efikasne, brze u svom poslu, ipak ovim poslom se bave dugi niz godina pa je i normalno da je efikasnost na visokom niovu. Naravno, kvalitet je svakako na visini zadatka, iz tog razloga naši klijenti se opet odlučuju za nas kada za to dođe vreme.

Skidanje lavaboa takođe radimo prilikom zamene starog novim ali i ako Vam je potrebna samo demontaža. Prilikom zamene kolege kao i kod ostalih sanitarija nakon skidanja rade proveru mesta gde bi se novi lavabo ugradio ako sve po propisima, ugradnja lavaboa kreće odmah a u slučaju da nije, obrada mesta ugradnje se prvo radi. Povezujemo lavabo sa vodom i sifonom-odvodom, silikoniramo ga i to je sve.

Sudopera

Radimo sa svim vrstama sudopera, svih brendova. Ugradnja sudopere je za naše stručne kolege standardna usluga koja teče brzo. Naravno, moramo uzeti u obzir da pojedini tipovi sudopere zahtevaju više vremena. Ako se radi zamena sudopere, kolege pre svega skidaju staru sudoperu, uređuju mesto ugradnje nove pa na krjau pristupaju samoj montaži.

Kada je sudopera postavljena, povezuje se sa slavinom i preko sifona sa kanalizacijom. Ako je potrebno ugraditi protočni bojler ispod sudopere, kolege će i taj posao obaviti vrlo efikasno i kvalitetno. Drugim rečima, za kratko vreme imate instaliranu sudoperu sa svim potrebnom elementima.

Zamena baterije za vodu – česme

Baterija svoje mesto ima na sudoperi, lavabu, kadi, tuš kabini i bideu. Menjamo ih sve bez obzira na tip baterije. Baterija imaju svoj rok trajanja, nekad je to par meseci, par godina ali i par decenija ako se odlučite za kvalitet. Naravno kineke baterije za vodu su najlošijeg kvaliteta ali su najpovoljnije. Samtramo da je naša obaveza da Vam damo savet da nikada ne kupite kinesku bateriju za vodu ali na Vama je da donesete konačnu odluku.

Zamena baterije za vodu spada u brzu uslugu naših kolega, ipak iskustvo je na našoj strani. Zamena baterija za vodu na lavabou, sudoperi, lavabodu, kadi, tuš kabini, bideu, brzo i povoljno. Vaša stara baterija ća biti zamenjena novom u kratkom roku, potrebno je samo da nas kontaktirate i odlučite se za termin.

Zamena sifona

Ukoliko neko misli da su sifoni večni, vara se. Oni mogu biti od metala ili plastike ali nikako nisu večni i mogu se lako deformisati ili vremenom dotrajati. Mogu takođe da naprave malu ali i veliku materijalnu štetu u zavisnosti gde se nalaze i koliko su zanemareni.

Zamena sifona svih vrsta, metalnih, plastičnih, efikasno i kvalitetno. Da sifon može svako da zameni nije istina, može stručni lice koje zna kako šta uraditi. Postoje video materijali gde se opisuje postupak ali niko od njih neće da Vam kaže šta da radite ako primetite curenje, vlagu ili pola 3 ujutru Vas probudi komšija ispod Vas i viče na Vas da ima vodu na plafonu. Možda pomislite da mi sada preterujemo ali naprotiv, svakog dana imamo intervencije baš iz ovih razloga, nekad tokom dana a nekad baš u pola noći.

Kako bi izbegli velike havarije i materijalne štete kako kod Vas tako i kod drugih, uvek angažujte lice koje ima znanje i izdaje Vam račun i garanciju za svoje usluge.

Tu smo za Vas!

Vaš Vodoinstalater Resnik Tim

Vodoinstalater Resnik


Pozovite nas!