Vodoinstalater Novi Beograd

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD – sve vodoinstalaterske usluge, garancija i račun. Vodoinstalater Novi Beograd dostupan je 24h svim danima, dolazimo odmah.


Tim Vodoinstalater Novi Beograd obavlja kompletne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Novog Beograda i okoline. Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri koji garantuju za sve obavljene usluge za koje takođe izdaju račune.

Pored redovnih, svakodnevnih intervencija, naš tim Vam je na usluzi radi hitnih intervencija u bilo koje doba.

Računajte na nas!


VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

  • Dežurni vodoinstalater;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • povoljna cena;
  • zakazivanje intervencije;
  • hitne intervencije;
  • brz dolazak;
  • pouzdana usluga;
  • baza zamenskih delova;
  • garancija;
  • račun.

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd


Vodoinstalater Novi Beograd – usluge

Sve naše usluge obavljamo profesionalno, izdajemo račun i garanciju. Možete se osloniti na nas u svakom trenutku – non stop.


Profesionalna sanacija instalacija

Profesionalna sanacija instalacija


Vodoinstalater Novi Beograd pokrivenost

Novi Beograd je opština u kojoj se naše kolege zadrže u proseku 3x više u odnosu na ostale naše timove (na njihovim opštinama). Pokrivamo celu teritoriju Novog Beograda, dostupni smo i u okolini, Zemunu, Bežanijskoj Kosi, Altini, Zemun Polju, Batajnici itd.

Vodoinstalater Novi Beograd je dežuran tokom celog dana i noći, naši dežurni vodoinstalateri dolaze na vašu adresu u kratkom roku. Nije bitno u kom ste delu Novog Beograda i koje je doba dana ili noći, naše kolege su zbog Vas dežurne.


Oslonite se na nas

Kolege su vredni, efikasni vodoinstalateri sa iskustvom koje se meri decenijama. Uvek su dostupni radi svih vodoinstalaterskih usluga, bilo da je reč dnevnoj ili noćnoj intervenciji. Kvalitet je uvek zagarantovan, svaki naš vodoinstalater je vrsni majstor našeg posla, u sigurnim ste rukama.

Na Vama je samo da nas kontaktirate, bilo pozivom ili putem e-maila, sve ostalo prepustite stručnim licima. Mi ćemo obezbediti sav potreban materijal, zamenske delove ali svakako možete da učestvujete u tome ako to želite. Na Vama je da odlučite da li ćete sve prepustiti nama ili biti deo procesa.

fSa nama se možete sve dogovoriti, vrlo smo fleksibilni i uvek izlazimo maksimalno našim klijentima u susret koliko god je to moguće.

Vodoinstalater Novi Beograd saradnici

Vodoinstalater Novi Beograd Tim sve svoje usluge pruža svojim sugrađanima i pravnim licima – firmama. Naš tim predstavlja pouzdanog saradnika na čije usluge mogu se osloniti svi naši trenutni i budući saradnici.

Svim saradnicima smo takođe dostupni 24 sata, dolazimo odmah bez kašnjenja i odlaganja i uvek smo na visini zadatka. Prihvatamo sve zahteve naših klijenata svih obima i obavljamo ih u zakazanom terminu poštujući ugovorene rokove.

Listu naših saradnika pogledajte na stranici “pravna lica” u navigacionom meniju našeg sajta.

Pojedini naši saradnici

Espresso Planet

Espresso Planet

Invekon Gradnja

Invekon Gradnja

Societe Generale

Societe Generale

Vodoinstalater Novi Beograd Tim osigurava pouzdanu saradnju sa upravnicima zgrada kojima smo u svakom trenutku dostupni.

Upravnici zgrada mogu nas kontaktirati putem e-maila ili telefona 011/407-8-100 radi dogovora o saradnji.

Vodoinstalater Novi Beograd više o saradnicima

Iznad Vam je u tekstu dat prikazan spisak naših saradnika sa kojima smo sarađivali do sada i sa kojima poslujemo jer su vremenom postali naši klijenti, na naše zadovoljstvo. Poslovni odnos vodoinstalater Novi Beograd tima se zasniva na dogovoru, redovnim konsultacijama, pregledom vodovodne mreže i preventiranju mogućih problema na istim.

Zašto baš mi?

Vodoinstalater Novi Beograd se vodi time da je uvek “bolje sprečiti nego lečiti”, a i ako do neke situacije dođe, uvek se brže i lakše sanira.

Moramo Vam opet naglasiti da smo dostupni radi rešavanja svih vrsta havarija non stop, u bilo koje doba dana i noći jer je to jedna od naših odlika koja nas svrstava u retke vodoinstalaterske firme. Verujemo da to našim sugrađanima mnogo znači, jer je teško u sred noći, u poplavljenom stanu čekati jutro i dolazak nekog vodoinstalatera.

Pored hitnih intervencija, naše ekipe obezbeđuju redovno održavanje, zamenu i ugradnju instalacija kanalizacije i vodovoda. Detekcija, snimanje, odpušenje cevi sajlama ili pod visokim pritiskom se podrazumevaju pod našim radom. I to 24 sata, 365 dana u godini!

Sve ovo našim saradnicima odgovara, stoga smo njihov izbor godinama a verujemo da ćemo biti i u budućnosti.

Pored navedenih hitnih intervencija, naši saradnici imaju mogućnost zakazivanja svih intervencija kada to njima odgovara. Ovo podrazumeva zakazivanje unapred, i do par dana, u vreme kada im obaveze dozvole.

Mogu se dogovoriti sa našim kolegama o tipu usluge, o tome da li je potrebno da naš tim donese zamenske delove ili to saradnik želi samostalno da obezbedi. Takođe, moguć je prevoz zamenskih delova ili vodo materijala ukoliko nemaju sopstveni.


Vodoinstalater Novi Beograd – o nama

Vodoinstalater Novi Beograd Tim svakom poslu pristupa profesionalno i odgovorno u skladu sa današnjim standardima i propisima. Vodoinstalaterski posao obavljamo ozbiljno, a tome u prilog idu naše višedecenijsko iskustvo i moderni alati.

Naš tim čine isključivo iskustveno dokazani i kvalifikovani vodoinstalateri koji svaki posao obavljaju sa posebnim fokusom i pedantno.

Na licu mesta

Intervencije obavljamo našim ili klijentovim zamenskim delovima i vodo materijalom. Nastojimo da ukoliko klijent obezbeđuje materijal, da taj materijal bude kvalitetom na visini zadatka, radi obostranog mira i sigurnosti.

Posedujemo našu bazu rezervnih delova i vodo materijala, tako da se naši klijenti mogu osloniti potpuno na nas.

Alati koje koristimo su alati poslednje generacije, poput termalnih kamera i kamera za snimanje cevi. Trudimo se da budemo inovativni, da koristimo pristup u radu, alate kao kolege u svetu a da pri tom sve to bude bezbedno, sigurno i stručno.

Takođe, u našem asortimanu pored standardnih mašina za otpušenje je i VOMA sistem za otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom.

Sve vodoinstalaterske usluge

Naš tim obezbeđuje sve vodoinstalaterske usluge. Odlikuju ih kvalitet, povoljnost i brzina. Svaku uslugu obavljamo strogo prateći smernice naše struke, time osiguravamo kvalitet po kome smo poznati. Kolege su potpuno opremljene i obučene da svaku uslugu obave kvalitetno i efikasno.

U toku jednog radnog dana kolege vodoinstalateri obave većinu naših usluga, drugim rečima sve usluge koje obezbeđujemo su za naše kolege rutinske.

Brzina izvođenja usluga naravno ne utiče na kvalitet same usluge. Kolege su vrsni majstori našeg zanata, vrlo su efikasni i precizni u radu. Iz toga razloga važimo za jedan od najboljih vodoinstalaterskih servisa na Novom Beogradu.

Računajte na naš tim!


Vodoinstalater Novi Beograd pouzdanost

Pošto smo prisutni na Novom Beogradu više od 30 godina, izgradili smo veliku bazu klijenata. Njima smo pouzdan izbor vodoinstalatera dugi niz godina.

Zašto smo pouzdani?

Kvalitet usluge

Naše kolege su iskusni majstori svog zanata. Svi smo prošli rigorozne protokole firme radi dokazivanja kvaliteta rada. Iskustvo i posvećenost poslu su na našoj strani, a svaki posao obavljamo korektno i pouzdano.

Svaki Vaš poziv je za vodoinstalater Novi Beograd tim kao prvi u toku dana i posvećeni smo potpuno. Od samog početka, naš fokus je pre svega na kvalitetu usluge po čemu smo prepoznatljivi.

Dežurni vodoinstalater Novi Beograd

Dostupni smo tokom celog dana i noći, naše kolege dežuraju 24 sata. Dežuramo tokom svih verskih i državnih praznika, bez prekida, i uvek ćemo se rado odazvati svakom Vašem pozivu jer cenimo Vaše poverenje koje ste nam dali.

Naše ekipe su utrenirane, efikasne i kreću ka Vama odmah po pozivu i kod Vas su najviše za 30 minuta. Naravno, morate uzeti u obzir da nas u brzini može omesti saobraćna gužva, koje smo svi svesni al trudimo se da ispoštujemo i vreme i zabrinutost naših sugrađana.

Napominjemo da Vodoinstalater Novi Beograd tim komunicira sa Vama osim telefonom, i putem e-mail kontakta i da na taj način možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana unapred.

Možete se osloniti na nas ukoliko Vam je potreban prevoz sanitarija, vodo materijala i zamenskih delova koji su nam neophodni za rad.


Vodoinstalater Novi Beograd – povoljne cene

Ono po čemu je vodoinstalater Novi Beograd tim poznat jeste kvalitetna, pouzdana i povoljna usluga. Navedene tri stavke su naš cilj koji postižemo svakog dana i na to smo posebno ponosni. Povoljna cena naših usluga, cena za svakoga nam je osnova našeg poslovanja.

Povoljne cene servisa bojlera Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd tim obavlja kompletan servis bojlera, koristeći isključivo originalne i kvalitetne zamenske delove kako bi osigurali pouzdanost u daljem radu samog bojlera i sve to po povoljnim cenama. Naravno, pored servisa, obezbeđujemo i zamenu starog i ugradnju novog bojlera bilo koje marke i vrste.

Na cene zamenskih delova nemamo uticaj, njihovu vrednost kreira tržište, naše je da ih obezbedimo za klijente koji to žele. Sa druge strane, klijenti koji su već obezbedili zamenske delove bojlera, mogu da očekuju našu povoljnu uslugu i kvalitet rada.


Zamena sudopere Novi Beograd

Stručna zamena sudopere Novi Beograd, povoljna cena zamene uz račun i garanciju. Menjamo sve vrste sudopera, svih proizvođača i tipova. Zamenu vršimo pouzdano i kvalitetno prateći sve smernice struke i proizođača sudopere. Naš tim u toku dana zameni ili ugradi par sudopera na Novom Beogradu i u okolini.

Vodoinstalater Novi Beograd Vam savetuje da kada je u pitanju zamena sudopere angažujete firmu koja taj posao obavlja pouzdano i na njega daje račun i garanciju. Time ste osigurali da se posao obavi valjano i da Vas sudopera služi dugi niz godina.

Takođe, zaobilazite priučene i nestručne vodoinstalatere koji zamenu sudopere u glavnom obave loše pa Vam se javljaju naknadni problemi u vidu curenja vode i pojave vlage.

Ugradnja sudopere Novi Beograd

Kvalitetna ugradnja sudopere Novi Beograd i okolina, izdajemo račun i garanciju. Povoljna cena ugradnje sedopere, stručna usluga majstora zanata. Oslonite se na nas još danas i zakažite ugradnju sudopere, sa kolegama zakažite termin koji Vam najviše odgovara.

Poput zamene, Vodoinstalater Novi Beograd Tim ugradnju sudopere vrši stručno i pouzdano za šta daje garanciju i račun. Takođe, tokom dana ugradimo i zamenimo nekoliko sudopera na teritoriji Novog Beograda i okoline. Ugradnja sudopere se obavlja prateći jasne standarde struke i pravila proizvođača.

Adaptacija kupatila Novi Beograd

Stručna adaptacija kupatila Novi Beograd, povoljne cene adaptacije. Kolege adaptaciju kupatila obavljaju na teritoriji Novog Beograda i okoline, radimo svim danima. Možete se sa našim kolegama dogovoriti oko svih detalja u vezi adaptacije.

Ukoliko Vas zanima kvalitetna adaptacija prateći sve standarde, na pravom ste mestu.

Tokom adaptacije koristimo kvalitetan vodomaterijal i takav zahtevamo u slučaju da klijent obezbeđuje materijal za rad. Time osiguravamo da se posao obavi temeljno i kvalitetno i da kvalitet renoviranja bude odgovarajući. Renoviranje kupatila pouzdano i adekvatno, bez bojazni da će doći do ikakvih problema. Renoviranje kupatila svih vrsta na svim lokacijama, 7 dana u nedelji.

Ipak, treba naglasiti da naše kolege svakoga dana obavljaju saniranje cevi na Novom Beogradu nakon adaptacije od strane nestručnih kolega.

Iskustvo je na našoj strani.

Adaptacija – renoviranje kuhinje Novi Beograd

Kvalitetna adaptacija kuhinje Novi Beograd i okolina, povoljna cena uz korišćenje kvalitetnih materijala. Renoviranje kupatila Novi Beograd obavljaju naše kolege rutinski poput adaptacije kupatila. Posla ima manje u odnosu na kupatilo pa sama adaptacija traje kraće. Naravno ukoliko su zahtevi klijenta specifični, to će uticati na rok završetka radova.

Sa našim kolegama se kao i kod kupatila možete dogovoriti oko svega. Renoviranje kuhinje se u glavnom radi uz adaptaciju kupatila ili celog stana/kuće/poslovnog prostora.

Na Vama je da kada rešite da sredite kuhinju da nas kontaktirate i da sa kolegama ugovorite prvi slobodan termin.

Pošto je potražnja uopšte za adaptacijama velika, najbolje je da nas pozovete što pre kako bi ugovorili termin.

Vodoinstalater Novi Beograd odgušenja

Obavljamo odgušenja svih vrsta kanalizacije (vertikale, horizontale, slivnika, wc šolje, kade/tuš kabine, lavaboa, sudopere). Pre svega odgušenja vršimo mašinski (sem ako je potrebno ručno odgušenje) a zatim VOMA sistemom ako postoje odgovarajući uslovi za to.

Odgušenja kanalizacije obavljamo tokom celog dana i noći na Novom Beogradu i okolini. Pošto se često radi o izuzetno hitnoj intervenciji, raspolažemo sa nekoliko vozila za VOMA odgušenje i timova za mašinsko odgušenje cevi. Na taj način pokrivamo celu teritoriju Vaše opštine ali i okoline.

Ručna odgušenja cevi su retka u suštini u našoj praksi jer se uglavnom susrećemo sa velikim zapušenjima cevi. Kao takva, nije ih moguće odgušiti ručnim putem iako je to značajno lakši vid obrade kanalizacione cevi.

Vodoinstalater Novi Beograd servis bojlera

Obavljamo servis, ugradnju i zamenu bojlera svih vrsta i starosti. Obezbeđujemo redovan servis bojlera u vremenskom roku po dogovoru sa klijentom.

Servis bojlera vršimo po svim standardima današnjice i koristimo kvalitetne zamenske delove. Bez obzira na stanje i starost Vašeg bojlera, daćemo sve od sebe da ga adekvatno servisiramo.

Ukoliko, procenimo da servis bojlera nije pravo rešenje za klijenta, to ćemo i naglasiti. Vaš izbor ćemo uvek poštovati, sve dok garantuje bezbednost po Vas. Pored servisa, kao što smo iznad napisali, radimo i montažu bojlera.

Vodoinstalater Novi Beograd Tim, svakom klijentu rado udeljuje savet u vezi naših usluga. Tako ćemo i u vezi kupovine novog bojlera, posavetovati naše klijente.

Vodoinstalater Novi Beograd ventili

Servis ventila i njihovu zamenu/montažu obavljamo isključivo sa kvalitetnim ventilima čime osiguravamo kvalitet usluge.

Ventili su zaštita svakog objekta od poplave i njihova postojanost i očuvanost je presudna. Pored zaštite, oni nam služe da ih zavrnemo ili odvrnemo kada želimo da obavimo izmenu u kupatilu ili kuhinji jer time zatvaramo dovod vode. Da bi taj jednostavan posao radili kako treba, potrebno je da su ispravni.

Bar 80% ventila u celom Novom Beogradu nije ispravno ili je poluispravno. Manjka navike u njihovom redovnom proveravanju i pregledu i često se za njihovo postojanje sazna tek kad je zavrtanje ventila neophodno.

Ovo jeste alarmantno, ali tako stoje stvari. Na ventile mislimo samo kada su nam potrebni i nikad više.

Redovna provera ventila i njihova popravka ili zamena je jedna od čestih usluga i razlog dolaska vodoinstalater Novi Beograd ekipe.

Zamena ventila Novi Beograd

Stručna zamena ventila Novi Beograd 24h, povoljna cena, garancija i račun. Zamena ventila svih vrsta na svim lokacijama, dolazimo odmah. Radimo non stop! Na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun. Kao što smo više puta naveli, radimo na teritoriji Novog Beograda i okoline, dolazimo vrlo brzo po Vašem pozivu. Vodoinstalater Novi Beograd poseduje bazu rezervnih ventila svih vrsta kako bi odmah na lice mesta obavili zamenu novim.

Već smo Vam naveli da su ventili vrlo bitni i da je važno da su ispravni, stoga nemojte čekati zadnji čas ili odlagati zamenu ventila. Uradite to već danas i obezbedite sebi miran san koji pružaju samo ventili koji rade. Ukoliko minimalno sumnjate u rad nekog ventila, bolje je da ga proveri profesionalac.


Vodoinstalater Novi Beograd – kanalizacija i vodovod

Stanje vodovoda i kanalizacije na Novom Beogradu je možemo reći primetno bolje ako poredimo sa centrom u kom je kanalizacija očajna. Ali, treba imati na umu da na Novom Beogradu ima dosta starih zgrada sa dotrajalim instalacijama.

Verovali ili ne ali i mlađe, novije zgrade u odnosu na vreme izgradnje nisu baš za pohvalu kada je ova tema u pitanju, i mnogi vlasnici stanova su u čudu zbog toga. Razlog za to je ipak prost – ugrađivan je loš vodo materijal. Ne biste verovali na kakve sve instalacije vodoinstalater Novi Beograd tim viđa na terenu.

U opisu našeg rada je i održavanje svih instalacija, kao i njihova popravka/zamena kada je to potrebno. Radimo zamenu starih vertikala kao i  horizontala celokupne vodovodne mreže.

Sanacija kanalizacije Vodoinstalater Novi Beograd

Stambene zgrade Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd radi sanaciju kanalizacione mreže u stambenim objektima. Stručna sanacija kanalizacije, brzo i efikasno non stop. Sanacija kanalizacione cevi po povoljnoj ceni uz izdavanje računa i garancije. Pre radova imamo naviku da lociramo mesto koje treba sanaciju.  Za to koristimo snimanje kamerom cevi, uz dozvolu klijenta. Snimanje cevi radimo posebnim kamerama za snimanje kanalizacije. Imamo uvid u ceo kanalizacioni sistem vrlo lako i pregledno.

Posle snimanja, možemo da pristupimo popravci oštećenja na samoj cevi.
Ukoliko procenimo da je oštećenje cevi preveliko, klijentu predlažemo zamenu cele cevi pa čak i cele instalacije.

Zamena cevi Novi Beograd i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije. Zamena cevi svih vrsta na svim lokacijama u stanu, zgradi, kući ili poslovnom objektu. Kolege su vrsni majstori zanata i svaku zamenu rade što je efikasnije moguće.

Zamena cevi na svim lokacijama

Vodoinstalater Novi Beograd zamenu cevi obavlja u stanu, u zgradi ili van zgrade. Naravno, radimo isto i u poslovnom prostoru, firmi i slično.

Zamena cevi u stanu je najčešći tip zamene cevi čije trajanje zavisi od dužine cevi koja se menja. Isto, lokacija cevi može uticati na vreme završetka zamene. Sam pristup cevi je nekad otežan, pa kolege moraju sa posebnom pažnjom da obave ceo posao. Odnosno, pazimo da ne oštetimo delove kupatila, zida, sanitarija, zapravo trudimo se da nema neophodnih oštećenja i dodatnog posla.

Zamena vertikale zgrade Novi Beograd, povoljna cena zamene uz izdavanje računa i garancije. Zamena vertikale zgrade ili kuće, cele vertikale ili njenog dela.

Kada se radi zamena cevi u zgradi, uglavnom se misli na neku od vertikala kanalizacije. Vodoinstalater Novi Beograd tim radi zamenu vertikale po spratu, na više spratova ili zamenu cele vertikale zgrade.
Zamena vertikale zgrade je ozbiljan posao i zahteva majstora sa najviše iskustva iz ekipe. Svakako na jednoj zgradi, radi cela ekipa kako bi se posao uradio što pre.

Zamena cevi kanalizacije van zgrade je uglavnom zamena spoljne vertikale ili kanalizacije u zemlji. Radi se isto o ozbiljnijem poslu koji obavlja samo stručan vodoinstalater. U zavisnosti od broja korisnika kanalizacije, uglavnom nam je ovaj deo posla lakši zbog lakšeg pristupa.

Zamena kanalizacionih cevi Novi Beograd, stručna usluga tokom celog dana i cele noći. Zamena kanalizacione cevi radimo brzo i efikasno. Račun i garancija su kao što smo iznad naveli obavezna stavka, čime garantujemo kvalitet obavljenje usluge.

Budite slobodni da se oslonite na naše kolege u svakom trenutku!

Popravka cevi Novi Beograd – Vodoinstalater Novi Beograd

Popravka cevi kanalizacije Novi Beograd, sanacija u zgradama se obavlja na malom, kratkom delu cevi. Popravka kanalizacione cevi po povoljnoj ceni, brzo i efikasno. Nalaženje mesta curenja se obavlja naravno kamerom, kojom sa velikom preciznošću nalazimo mesto pucanja ili oštećenja.
Kamera se ne koristi ako je vidljivo mesto curenja, deformacije, ulegnuća ili pucanja cevi. Time, naš tim štedi novac klijentu.

Zamena cevi u kući i dvorištu Vodoinstalater Novi Beograd

Stručna zamena cevi u dvorištu, zamena cevi u zemlji i betonu Novi Beograd. Kod dvorišta je lakši pristup cevima ako se radi o zemlji. U slučaju betona ili vanjskih pločica, posao je malo teži. Kolege i u ovom slučaju koriste kamere za snimanje cevi radi nalaženja mesta pucanja cevi.
Bez kamere, u dvorištu je prilično teško locirati mesto problema. Iz tog razloga je kamera pravo i najbrže rešenje.

Zamena cevi u kući Novi Beograd

Zamena cevi u kući Novi Beograd i okolina, povoljna cena usluge. Zamena cevi u kući uz izdavanje računa i garancije – non stop – 24h. U kući, možemo lakše uraditi zamenu vertikale ili kraćih cevi ako ih ima. U zavisnosti od spratnosti kuće, ovaj posao radimo brže ako ga poredimo sa istim poslom u zgradama.

Takođe, u zavisnosti od zgrade od 3-5 spratova, kuće su u proseku sa dva sprata pa je zamena cele vertikale lakša.

Popravka cevi u kuci i dvorištu Vodoinstalater Novi Beograd

Poput primera iznad, popravku radimo na manjem, kraćem delu cevi kanalizacije. Lociranje mesta popravke radimo na iznad opisan način.
Popravke ili zamene cevi u kućama je lakše obaviti pošto se radi o manjem broju korisnika kanalizacije.

Poslovni objekti Vodoinstalater Novi Beograd

Kod poslovnih objekata u zavisnosti od njihove veličine i namene imamo jedan jako bitan faktor koji utiče na sve.

Vreme!

Kod objekata ove namene, brzina intervencije bila to sanacija ili zamena cele cevi pa i celokupne kanalizacione linije je presudna. Našim saradnicima garantujemo brzinu i efikasnost kada je to njima najpotrebnije.

Sanacija vodovoda Vodoinstalater Novi Beograd

Naš tim, pored gore navedene kanalizacije obavlja popravku/sanaciju, zamenu dela cevi. Radimo zamenu cele cevi ili celokupne vodovodne instalacije stana, zgrade ili kuće. Sanacija vodovodne cevi Novi Beograd i okolina, povoljna cena sanacije uz izdavanje računa i garancije. Naši vodoinstalateri sam Vam uvek na raspolaganju.

Vodoinstalater Novi Beograd – zamena dela cevi

Naš tim, obazbeđuje pouzdanu zamenu dela cevi koji je dotrajao ili je havarisan iz bilo kog razloga. Saniramo sve vrste cevi, bilo da su metalne ili plastične. Obavićemo zamenu kritičnog dela i zamenićemo ga novim, adekvatnim delom koji će garantovano obavljati pouzdano posao.

Zamenu vodovodne cevi vodoinstalater Novi Beograd tim obavlja rutinski i u kratkom vremenskom roku. Zamena vodovodne cevi na svim lokacijama, non stop – 24h. Dolazimo odmah u slučaju hitnih intervencija. Svakako vreme trajanja usluge zamene cevi može potrajati i duže ukoliko se radi o teže pristupačnom delu cevi.

Moguće su razne havarije vodovodnih cevi, od sitnog kapanja cevi usled korozije ili dotrajalosti do probijanja cevi, nagnječenja ili čak pucanja cevi.

Vodoinstalater Novi Beograd – havarije vodovodnih cevi

Metalne cevi

Metalne cevi su i danas prilično prisutne, naravno u većini slučajeva radi se o dotrajalim cevima. Metalne cevi naravno mogu da korodiraju, usled čega dolazi do sitnog kapanja ili prskanja vode pod visokim pritiskom. Kod havarije ovog tipa, ukoliko je cev van zida, kolege mogu prilično brzo obaviti sanaciju.

U pojednim slučajevima, ukoliko je vodovodna cev korodirala većim delom ili na više odvojenih lokacija, kolege u dogovoru sa vlasnikom vrše zamenu cele cevi pa čak i cele vodovodne instalacije.

Plastične cevi

Plastične vodovodne cevi su odlična alternativa metalnim vodovodnim cevima. Pre svega dugotrajnije su, nema mogućnosti korozije i lakše se saniraju usled havarije. Sa druge strane, plastične cevi mogu napući ako se nagnječe ili čak da puknu usled visokog pritiska u njima.

Takođe, kod plastičnih vodovodnih cevi kvalitet varira i tu su uglavnom koreni većine problema. Sugrađani prilikom adaptacije ili renoviranja kupatila i kuhinje gledaju da uštede i tu najviše greše.

Naš savet – nikada nemojte štedeti na vodovodnim i kanalizacionim cevima.

Plastične cevi poput metalnih, mogu se nalaziti u zidu i van njega. One cevi koje su Van zida su praktičnija verzija iz razloga što je moguće na vreme uvideti curenje iz cevi. Dok kod cevi u zidu, curenje vode vidite kada bude kasno ili ga ne vidite uopšte.

Ugradnja i zamena slavine Novi Beograd – Vodoinstalater Novi Beograd

Stručna ugradnja i zamena slavine na teritoriji Novog Beograda i okoline. Menjamo i ugrađujemo sve vrste slavina, svih proizvođača. Ukoliko Vam je potrebna zamena stare slavine, naše su Vam kolege na raspolaganju. Možete Vi obezbediti novu slavinu a takođe možete to ostaviti našim kolegama da obave. Bitno je da kolegama navedete koju staru slavinu imate kako bi Vam pazarili adekvatnu zamenu. Ili pak, ako Vi znate koju slavinu želite, samo to naznačite kolegama. Naš vodoinstalater Vam obezbeđuje i ugradnju slavine, samo zakažite termin i kolege će obaviti sve ostalo. Kao u slučaju zamene slavine, možete obezbediti slavinu koju treba ugraditi ili će to obaviti naš tim. Pouzdana ugradnja i zamena slavine Novi Beograd po povoljnoj ceni uz garanciju i račun.

Ugradnja i zamena slavine su naše svakodnevne usluge, obavljamo ih tokom celog dana preko cele nedelje. Vodoinstalater Novi Beograd radi sa svim vrstama slavina, svih tipova i starosti, za nas ne postoji nepoznanica kada su sve naše usluge u pitanju. Zamenu i ugradnju vršimo vrlo brzo i efikasno, štedeći vreme i klijentu i nama. Kolege su kvalifikovani vodoinstalateri koji u toku dana zamene desetinu slavina na Novom Beogradu.

Zamena sifona Novi Beograd

Povoljna zamena sifona Novi Beograd i okolina, povoljna cena uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Zamena sifona svih vrsta Vašim i našim sifonom. Obezbeđujemo kvalitetne sifone svih vrsta, kolege ih imaju kod sebe u svakom trenutku. Drugim rečima, možete očekivati da se sifon odmah zameni po dolasku našeg vodoinstalatera. U zavisnosti od lokacije gde se sifon menja, posao se može obaviti brze ali i sporije u slučaju zamene sifona u zidanoj kadi u kojoj je pristup ograničen. Zamena sifona na sudoperi, lavabou – umivaoniku, kadi, tuš kabini, bideu, brzo i efikasno u toku celog dana.

Kolege mogu doći na Vašu adresu i u toku noći radi ove usluge ako intenzivno koristite sifon, tada se radi o noćnoj ili hitnoj intervenciji. Pored ove, kao što vidite obavljamo i sve ostale vodoinstalaterske usluge, tako da ukoliko postoji još nešto što kolega svojim dolaskom može da reši, budite slobodni da ga informišete u vezi toga. U svakom slučaju znajte da se možete sloniti na naše vodoinstalatere uvek, tokom cele godine.

Računajte na nas!


Vodoinstalater Novi Beograd – pišite nam

Kod nas imate mogućnost komunikacije putem e-maila, samim tim i da detaljno opišete problem ili željene radove koje treba obaviti. Dobićete uvek odgovor na pitanje koje nam uputite, a nakon toga i dogovor koji ćemo ispoštovati.

Naše kolege će se pojaviti u zakazanom terminu na dogovorenoj lokaciji bez kašnjenja i odlaganja.

Vaš Vodoinstalater Novi Beograd Tim

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd

Pozovite nas!