Vodoinstalater Novi Beograd

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD – sve vodoinstalaterske usluge, garancija i račun. Vodoinstalater Novi Beograd dostupan je 24h svim danima, dolazimo odmah.


Tim Vodoinstalater Novi Beograd obavlja kompletne vodoinstalaterske usluge na teritoriji Novog Beograda i okoline. Naš tim čine kvalifikovani vodoinstalateri koji garantuju za sve obavljene usluge za koje takođe izdaju račune.

Pored redovnih, svakodnevnih intervencija, naš tim Vam je na usluzi radi hitnih intervencija u bilo koje doba.


VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

  • Dežurni vodoinstalater;
  • iskusni vodoinstalateri;
  • pouzdana usluga;
  • baza zamenskih delova;
  • garancija i račun;
  • zakazivanje intervencije.

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd


Vodoinstalater Novi Beograd – usluge

Spisak naših usluga možete pročitati  >> vodoinstalaterske usluge <<


Profesionalna sanacija instalacija

Profesionalna sanacija instalacija


Vodoinstalater Novi Beograd pokrivenost

Novi Beograd je opština u kojoj se naše kolege zadrže u proseku 3x više u odnosu na ostale naše timove (na njihovim opštinama). Pokrivamo celu teritoriju Novog Beograda, dostupni smo i u okolini, Zemunu, Bežanijskoj Kosi, Altini, Zemun Polju, Batajnici itd.

Vodoinstalater Novi Beograd je dežuran tokom celog dana i noći, naši dežurni vodoinstalateri dolaze na vašu adresu u kratkom roku. Nije bitno u kom ste delu Novog Beograda i koje je doba dana ili noći, naše kolege su zbog Vas dežurne.


Vodoinstalater Novi Beograd saradnici

Vodoinstalater Novi Beograd Tim sve svoje usluge pruža svojim sugrađanima i pravnim licima – firmama. Naš tim predstavlja pouzdanog saradnika na čije usluge mogu se osloniti svi naši trenutni i budući saradnici.

Svim saradnicima smo takođe dostupni 24 sata, dolazimo odmah bez kašnjenja i odlaganja i uvek smo na visini zadatka.

Lista naših saradnika – pravna lica

Pojedini naši saradnici

Espresso Planet

Espresso Planet

Invekon Gradnja

Invekon Gradnja

Societe Generale

Societe Generale

Vodoinstalater Novi Beograd Tim osigurava pouzdanu saradnju sa upravnicima zgrada kojima smo u svakom trenutku dostupni.

Upravnici zgrada mogu nas kontaktirati putem e-maila ili telefona 011/407-8-100 radi dogovora o saradnji.

Vodoinstalater Novi Beograd više o saradnicima

Iznad Vam je u tekstu dat prikazan spisak naših saradnika sa kojima smo sarađivali do sada i sa kojima poslujemo jer su vremenom postali naši klijenti, na naše zadovoljstvo. Poslovni odnos vodoinstalater Novi Beograd tima se zasniva na dogovoru, redovnim konsultacijama, pregledom vodovodne mreže i preventiranju mogućih problema na istim.

Vodoinstalater Novi Beograd – zašto baš mi?

Vodoinstalater Novi Beograd se vodi time da je uvek “bolje sprečiti nego lečiti”, a i ako do neke situacije dođe, uvek se brže i lakše sanira.

Moramo Vam opet naglasiti da smo dostupni radi rešavanja svih vrsta havarija non stop, u bilo koje doba dana i noći jer je to jedna od naših odlika koja nas svrstava u retke vodoinstalaterske firme. Verujemo da to našim sugrađanima mnogo znači, jer je teško u sred noći, u poplavljenom stanu čekati jutro i dolazak nekog vodoinstalatera.

Pored hitnih intervencija, vodoinstalater Novi Beograd ekipe obezbeđuju redovno održavanje, zamenu i ugradnju instalacija kanalizacije i vodovoda. Detekcija, snimanje, odpušenje cevi sajlama ili pod visokim pritiskom se podrazumevaju pod našim radom. I to 24 sata, 365 dana u godini!

Sve ovo našim saradnicima odgovara, stoga smo njihov izbor godinama a verujemo da ćemo biti i u budućnosti.

Pored navedenih hitnih intervencija, naši saradnici imaju mogućnost zakazivanja svih intervencija kada to njima odgovara. Ovo podrazumeva zakazivanje unapred, i do par dana, u vreme kada im obaveze dozvole.

Mogu se dogovoriti sa našim kolegama o tipu usluge, o tome da li je potrebno da naš tim donese zamenske delove ili to saradnik želi samostalno da obezbedi. Takođe, moguć je prevoz zamenskih delova ili vodo materijala ukoliko nemaju sopstveni.


Vodoinstalater Novi Beograd – o nama

Vodoinstalater Novi Beograd Tim svakom poslu pristupa profesionalno i odgovorno u skladu sa današnjim standardima i propisima. Vodoinstalaterski posao obavljamo ozbiljno, a tome u prilog idu naše višedecenijsko iskustvo i moderni alati.

Naš tim čine isključivo iskustveno dokazani i kvalifikovani vodoinstalateri koji svaki posao obavljaju sa posebnim fokusom i pedantno (Vodoinstalater Novi Beograd).

Vodoinstalater Novi Beograd – na licu mesta

Intervencije obavljamo našim ili klijentovim zamenskim delovima i vodo materijalom. Nastojimo da ukoliko klijent obezbeđuje materijal, da taj materijal bude kvalitetom na visini zadatka, radi obostranog mira i sigurnosti.

Posedujemo našu bazu rezervnih delova i vodo materijala, tako da se naši klijenti mogu osloniti potpuno na nas (Vodoinstalater Novi Beograd).

Alati koje koristimo su alati poslednje generacije, poput termalnih kamera i kamera za snimanje cevi. Trudimo se da budemo inovativni, da koristimo pristup u radu, alate kao kolege u svetu a da pri tom sve to bude bezbedno, sigurno i stručno.

Takođe, u našem asortimanu pored standardnih mašina za otpušenje je i VOMA sistem za otpušavanje kanalizacije pod visokim pritiskom.


Vodoinstalater Novi Beograd pouzdanost

Pošto smo prisutni na Novom Beogradu više od 30 godina, izgradili smo veliku bazu klijenata. Njima smo pouzdan izbor vodoinstalatera dugi niz godina.

Zašto smo pouzdani?

Kvalitet usluge

Naše kolege su iskusni majstori svog zanata. Svi smo prošli rigorozne protokole firme radi dokazivanja kvaliteta rada. Iskustvo i posvećenost poslu su na našoj strani, a svaki posao obavljamo korektno i pouzdano.

Svaki Vaš poziv je za vodoinstalater Novi Beograd tim kao prvi u toku dana i posvećeni smo potpuno. Od samog početka, naš fokus je pre svega na kvalitetu usluge po čemu smo prepoznatljivi.

Dežurni vodoinstalater Novi Beograd

Dostupni smo tokom celog dana i noći, naše kolege dežuraju 24 sata. Dežuramo tokom svih verskih i državnih praznika, bez prekida, i uvek ćemo se rado odazvati svakom Vašem pozivu jer cenimo Vaše poverenje koje ste nam dali.

Vodoinstalater Novi Beograd ekipe su utrenirane, efikasne i kreću ka Vama odmah po pozivu i kod Vas su najviše za 30 minuta. Naravno, morate uzeti u obzir da nas u brzini može omesti saobraćna gužva, koje smo svi svesni al trudimo se da ispoštujemo i vreme i zabrinutost naših sugrađana.

Napominjemo da Vodoinstalater Novi Beograd tim komunicira sa Vama osim telefonom, i putem e-mail kontakta i da na taj način možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana unapred. Dogovorite se sa našim timom kada Vama odgovara i prilagodite radove u Vašem domu svojim obavezama a mi ćemo to ispratiti.

Možete se osloniti na nas ukoliko Vam je potreban prevoz sanitarija, vodo materijala i zamenskih delova koji su nam neophodni za rad.

Kvalitetan zamenski materijal i delovi

Prilikom rada, vodoinstalater Novi Beograd tim koristi samo kvalitetan materijal i zamenske delove. Dešavaju se situacije u kojima klijent već ima kupljene delove ili materijal i tada ih koristimo. Svakako se sa nama možete i posavetovati pre kupovine sanitarija, zamenskih delova i slično, ukoliko niste sigurni u izbor proizvođača.
Korišćenjem kvalitetnih materijala osiguravamo dobru uslugu i u tome uspevamo preko 30 godina.


Vodoinstalater Novi Beograd – povoljne cene

Ono po čemu je vodoinstalater Novi Beograd tim poznat jeste kvalitetna, pouzdana i povoljna usluga. Navedene tri stavke su naš cilj koji postižemo svakog dana i na to smo posebno ponosni. Povoljna cena naših usluga, cena za svakoga nam je osnova našeg poslovanja. Od prvog dana pa do danas, trudimo se da budemo konkurentni što se tiče cene a da to nikako ne utiče na kvalitet naših usluga.

Povoljne cene servisa bojlera Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd tim obavlja kompletan servis bojlera, koristeći isključivo originalne i kvalitetne zamenske delove kako bi osigurali pouzdanost u daljem radu samog bojlera i sve to po povoljnim cenama. Naravno, pored servisa, obezbeđujemo i zamenu starog i ugradnju novog bojlera bilo koje marke i vrste. Na cene zamenskih delova nemamo uticaj, njihovu vrednost kreira tržište, naše je da ih obezbedimo za klijente koji to žele. Sa druge strane, klijenti koji su već obezbedili zamenske delove bojlera, mogu da očekuju našu povoljnu uslugu i kvalitet rada.

Ostale naše usluge

Naš tim sve naše usluge obavlja povoljno i krajnje konkurentno kada je u pitanju cena. Trudimo se da cene naših usluga budu povoljne za sve naše sugrađane. Takođe jako bitna stavka za pomenuti jeste da naš tim obavlja pouzdano sve usluge i time štedi novac svojim klijentima. Posle naših kolega, nemate razloga da budete nezadovoljni, naprotiv naš tim Vam postaje vodoinstalaterski servis broj 1. Posle našeg rada, nema mesta reklamaciji ili intervenciji drugog vodoinstalatera, dok u svakodnevnoj praksi mi popravljamo za mnogim našim kolegama.

Dešavaju se situacije gde naši sugrađani plate nekvalitetnu uslugu “kolegama” iz konkurentskih firmi koji svoj posao obave loše. Zatim, sugrađani pozovu nas kako bi odklonili pravi kvar na pravilan i kvalitetan način. Ovo je odličan primer kako možete da uštedite novac, bitno je da obratite pažnju kome dajete da Vam vrši vodoinstalaterske intervencije.

Povoljna usluga nije najpovoljnija cena, ovde često greše naši sugrađani pa se veoma često opeku. Kada je u pitanju većina vodoinstalaterskih poslova, pre svega je bitan kvalitet odrađenog posla, zatim njegova cena. Naravno, sumnjivo visoka cena usluge je isto tako loša i često nije merilo kvaliteta već odlika prevaranata.

Bitno je da se uverite da ste pozvali pravog vodoinstalatera, kako bi osigurali povoljnu cenu i pouzdanu uslugu.


Malo detaljnije o našim uslugama

Vodoinstalater Novi Beograd odgušenja

Obavljamo odgušenja svih vrsta kanalizacije (vertikale, horizontale, slivnika, wc šolje, kade/tuš kabine, lavaboa, sudopere). Pre svega odgušenja vršimo mašinski (sem ako je potrebno ručno odgušenje) a zatim VOMA sistemom ako postoje odgovarajući uslovi za to.

Odgušenja kanalizacije obavljamo tokom celog dana i noći na Novom Beogradu i okolini. Pošto se često radi o izuzetno hitnoj intervenciji, raspolažemo sa nekoliko vozila za VOMA odgušenje i timova za mašinsko odgušenje cevi. Na taj način pokrivamo celu teritoriju Vaše opštine ali i okoline.

Ručna odgušenja cevi su retka u suštini u našoj praksi jer se uglavnom susrećemo sa velikim zapušenjima cevi. Kao takva, nije ih moguće odgušiti ručnim putem iako je to značajno lakši vid obrade kanalizacione cevi.

Vodoinstalater Novi Beograd servis bojlera

Obavljamo servis, ugradnju i zamenu bojlera svih vrsta i starosti. Obezbeđujemo redovan servis bojlera u vremenskom roku po dogovoru sa klijentom.

Servis bojlera vršimo po svim standardima današnjice i koristimo kvalitetne zamenske delove. Bez obzira na stanje i starost Vašeg bojlera, daćemo sve od sebe da ga adekvatno servisiramo.

Ukoliko, procenimo da servis bojlera nije pravo rešenje za klijenta, to ćemo i naglasiti. Vaš izbor ćemo uvek poštovati, sve dok garantuje bezbednost po Vas. Pored servisa, kao što smo iznad napisali, radimo i montažu bojlera.

Vodoinstalater Novi Beograd Tim, svakom klijentu rado udeljuje savet u vezi naših usluga. Tako ćemo i u vezi kupovine novog bojlera, posavetovati naše klijente.

Vodoinstalater Novi Beograd ventili

Servis ventila i njihovu zamenu/montažu obavljamo isključivo sa kvalitetnim ventilima čime osiguravamo kvalitet usluge.

Ventili su zaštita svakog objekta od poplave i njihova postojanost i očuvanost je presudna. Pored zaštite, oni nam služe da ih zavrnemo ili odvrnemo kada želimo da obavimo izmenu u kupatilu ili kuhinji jer time zatvaramo dovod vode. Da bi taj jednostavan posao radili kako treba, potrebno je da su ispravni.

Bar 80% ventila u celom Novom Beogradu nije ispravno ili je poluispravno. Manjka navike u njihovom redovnom proveravanju i pregledu i često se za njihovo postojanje sazna tek kad je zavrtanje ventila neophodno. I nažalost, upravo tada često zakažu u pogledu svoje funkcije.

Ovo jeste alarmantno, ali tako stoje stvari. Na ventile mislimo samo kada su nam potrebni i nikad više.

Redovna provera ventila i njihova popravka ili zamena je jedna od čestih usluga i razlog dolaska vodoinstalater Novi Beograd ekipe.


Vodoinstalater Novi Beograd – kanalizacija i vodovod

Stanje vodovoda i kanalizacije na Novom Beogradu je možemo reći primetno bolje ako poredimo sa centrom u kom je kanalizacija očajna. Ali, treba imati na umu da na Novom Beogradu ima dosta starih zgrada sa dotrajalim instalacijama.

Verovali ili ne ali i mlađe, novije zgrade u odnosu na vreme izgradnje nisu baš za pohvalu kada je ova tema u pitanju, i mnogi vlasnici stanova su u čudu zbog toga. Razlog za to je ipak prost -ugrađivan je loš vodo materijal. Ne biste verovali na kakve sve instalacije vodoinstalater Novi Beograd tim viđa na terenu.

U opisu rada Vodoinstalater Novi Beograd Tima je održavanje svih instalacija, kao i njihova popravka/zamena kada je to potrebno. Radimo zamenu starih vertikala kao i  horizontala celokupne vodovodne mreže.

Sanacija kanalizacije Vodoinstalater Novi Beograd

Stambene zgrade Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd radi sanaciju kanalizacione mreže u stambenim objektima. Pre radova imamo naviku da lociramo mesto koje treba sanaciju.  Za to koristimo snimanje kamerom cevi, uz dozvolu klijenta. Snimanje cevi radimo posebnim kamerama za snimanje kanalizacije. Imamo uvid u ceo kanalizacioni sistem vrlo lako i pregledno.

Posle snimanja, možemo da pristupimo popravci oštećenja na samoj cevi.
Ukoliko procenimo da je oštećenje cevi preveliko, klijentu predlažemo zamenu cele cevi pa čak i cele instalacije.

Vodoinstalater Novi Beograd zamenu cevi obavlja u stanu, u zgradi ili van zgrade. Naravno, radimo isto i u poslovnom prostoru, firmi i slično.

Zamena cevi u stanu je najčešći tip zamene cevi čije trajanje zavisi od dužine cevi koja se menja. Isto, lokacija cevi može uticati na vreme završetka zamene. Sam pristup cevi je nekad otežan, pa kolege moraju sa posebnom pažnjom da obave ceo posao. Odnosno,  pazimo da ne oštetimo delove kupatila, zida, sanitarija, zapravo trudimo se da nema neophodnih oštećenja i dodatnog posla.

Kada se radi zamena cevi u zgradi, uglavnom se misli na neku od vertikala kanalizacije.Vodoinstalater Novi Beograd tim radi zamenu vertikale po spratu, na više spratova ili zamenu cele vertikale zgrade.
Zamena vertikale zgrade je ozbiljan posao i zahteva majstora sa najviše iskustva iz ekipe. Svakako na jednoj zgradi, radi cela ekipa kako bi se posao uradio što pre. Vodoinstalater Novi Beograd tim ima dosta ovakvih majstora, i to uvek volimo da naglasimo.

Zamena cevi kanalizacije van zgrade je uglavnom zamena spoljne vertikale ili kanalizacije u zemlji. Radi se isto o ozbiljnijem poslu koji obavlja samo stručan vodoinstalater. U zavisnosti od broja korisnika kanalizacije, uglavnom nam je ovaj deo posla lakši zbog lakšeg pristupa.

Popravka cevi Vodoinstalater Novi Beograd

Popravka cevi kanalizacije u zgradama se obavlja na malom, kratkom delu cevi. Nalaženje mesta curenja se obavlja naravno kamerom, kojom sa velikom preciznošću nalazimo mesto pucanja ili oštećenja.
Kamera se ne koristi ako je vidljivo mesto curenja, deformacije, ulegnuća ili pucanja cevi. Time, vodoinstalater Novi Beograd  štedi novac klijentu.

Zamena cevi u kući i dvorištu Vodoinstalater Novi Beograd

Kod dvorišta je lakši pristup cevima ako se radi o zemlji. U slučaju betona ili vanjskih pločica, posao je malo teži. Kolege (iz vodoinstalater Novi Beograd Tim-a) i u ovom slučaju koriste kamere za snimanje cevi radi nalaženja mesta pucanja cevi.
Bez kamere, u dvorištu je prilično teško locirati mesto problema. Iz tog razloga je kamera pravo i najbrže rešenje.

Zamena cevi u kući Novi Beograd

U kući, možemo lakše uraditi zamenu vertikale ili kraćih cevi ako ih ima. U zavisnosti od spratnosti kuće, ovaj posao radimo brže ako ga poredimo sa istim poslom u zgradama. Ako se pitate zašto je tako, odgovor je jednostavan, manje korisnika kanalizacije i manje eventualnih problema.

Takođe, u zavisnosti od zgrade od 3-5 spratova, kuće su u proseku sa dva sprata pa je zamena cele vertikale lakša.

Popravka cevi u kuci i dvorištu Vodoinstalater Novi Beograd

Poput primera iznad, popravku radimo na manjem, kraćem delu cevi kanalizacije. Lociranje mesta popravke radimo na iznad opisan način.
Popravke ili zamene cevi u kućama je lakše obaviti pošto se radi o manjem broju korisnika kanalizacije. Pa je lakše kontrolisati korišćenje iste.

Poslovni objekti Vodoinstalater Novi Beograd

Kod poslovnih objekata u zavisnosti od njihove veličine i namene imamo jedan jako bitan faktor koji utiče na sve.

Vreme!

Kod objekata ove namene, brzina intervencije bila to sanacija ili zamena cele cevi pa i celokupne kanalizacione linije je presudna. Našim saradnicima garantujemo brzinu i efikasnost kada je to njima najpotrebnije.
Realizujemo sanaciju ili zamenu bilo kog dela kanalizacije u najkraćem roku.

Sanacija vodovoda Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd Tim, pored gore navedene kanalizacije obavlja popravku/sanaciju, zamenu dela cevi. Radimo zamenu cele cevi ili celokupne vodovodne instalacije stana, zgrade ili kuće.

Vodoinstalater Novi Beograd – zamena dela cevi

Naš tim, obazbeđuje pouzdanu zamenu dela cevi koji je dotrajao ili je havarisan iz bilo kog razloga. Saniramo sve vrste cevi, bilo da su metalne ili plastične. Obavićemo zamenu kritičnog dela i zamenićemo ga novim, adekvatnim delom koji će garantovano obavljati pouzdano posao.

Zamenu vodovodne cevi vodoinstalater Novi Beograd tim obavlja rutinski i u kratkom vremenskom roku. Svakako vreme trajanja usluge zamene cevi može potrajati i duže ukoliko se radi o teže pristupačnom delu cevi.

Moguće su razne havarije vodovodnih cevi, od sitnog kapanja cevi usled korozije ili dotrajalosti do probijanja cevi, nagnječenja ili čak pucanja cevi.

Vodoinstalater Novi Beograd – havarije vodovodnih cevi

Metalne cevi

Metalne cevi su i danas prilično prisutne, naravno u većini slučajeva radi se o dotrajalim cevima. Metalne cevi naravno mogu da korodiraju, usled čega dolazi do sitnog kapanja ili prskanja vode pod visokim pritiskom. Kod havarije ovog tipa, ukoliko je cev van zida, kolege (vodoinstalater Novi Beograd) mogu prilično brzo obaviti sanaciju.

U pojednim slučajevima, ukoliko je vodovodna cev korodirala većim delom ili na više odvojenih lokacija, kolege u dogovoru sa vlasnikom vrše zamenu cele cevi pa čak i cele vodovodne instalacije.

Plastične cevi

Plastične vodovodne cevi su odlična alternativa metalnim vodovodnim cevima. Pre svega dugotrajnije su, nema mogućnosti korozije i lakše se saniraju usled havarije. Sa druge strane, plastične cevi mogu napući ako se nagnječe ili čak da puknu usled visokog pritiska u njima (vodoinstalater Novi Beograd Tim).

Takođe, kod plastičnih vodovodnih cevi kvalitet varira i tu su uglavnom koreni većine problema. Sugrađani prilikom adaptacije ili renoviranja kupatila i kuhinje gledaju da uštede i tu najviše greše.

Savet vodoinstalater Novi Beograd Tim-a – nikada nemojte štedeti na vodovodnim i kanalizacionim cevima.

Plastične cevi poput metalnih, mogu se nalaziti u zidu i van njega. One cevi koje su Van zida su praktičnija verzija iz razloga što je moguće na vreme uvideti curenje iz cevi. Dok kod cevi u zidu, curenje vode vidite kada bude kasno ili ga ne vidite uopšte (vodoinstalater Novi Beograd).


Vodoinstalater Novi Beograd – pišite nam

Kod nas imate mogućnost komunikacije putem e-maila, samim tim i da detaljno opišete problem ili željene radove koje treba obaviti. Dobićete uvek odgovor na pitanje koje nam uputite, a nakon toga i dogovor koji ćemo ispoštovati.

Takođe, kao što smo već pomenuli iznad, možete zakazati intervenciju i do nekoliko dana u napred. Shodno Vašim obavezama, dogovorite se sa našim kolegama.

Naše kolege će se pojaviti u zakazanom terminu na dogovorenoj lokaciji bez kašnjenja i odlaganja.

Vaš Vodoinstalater Novi Beograd Tim

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd

Pozovite nas!