Ugradnja kade

Ugradnja kade Beograd po povoljnim cenama, dajemo garanciju i račun. Ugradnja kade i tuš kabine po svim standardima, od strane stručnih vodoinstalatera.


Naš tim obezbeđuje profesionalnu i pouzdanu ugradnju kade i tuš kabine na teritoriji Beograda i okoline. Pored ugradnje, obavljamo zamenu kade bilo koje vrste.

Na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun.

UGRADNJA KADE I TUŠ KABINE

– Adekvatna ugradnja kade Beograd;
– pouzdana ugradnja tuš kabine;
– ugradnja hidromasažne kade;
– povoljne cena;
– stručni vodoinstalateri;
– zamena svih vrsta kada i tuč kabina;
– dovoz i odvoz kade/tuš kabine;
– garancija;
– račun.

Ugradnja kade i ugradnja tuš kabine je ozbiljan posao koji obavljamo rutinski, tokom celog dana, svim danima u godini. Možete zakazati ugradnju kade i do nekoliko dana unapred. Takođe, ako Vam je hitno, kolege će doći ubrzo kako bi zamenili kadu.

Na sve naše usluge izdajemo garanciju i račun.

UGRADNJA KADE – IZBOR

Kod ugradnje kade, veoma je bitan sam izbor kade. Nekada su se pravile tucane kade koje su bile izuzetno teške što im i sam naziv kaže. Vremenom su izašle iz upotrebe i zamenjene su daleko lošijim limenim emajliranim kadama koje su kratkog veka. One su i danas u upotrebi, takve kade treba zaobilaziti. Kako smo usli u eru plastike i pleksiglasa, današnje savremene kade se rade od tih materijala koji se iz godine u godinu usavršavaju.

Naravno i tu ima lošijih, odnosno tankih zidova te losijih materijala. Sa time se opet vraćamo na staro, gde ako ne znate šta je dobro, znate šta je skupo. Takođe, možete se konsultovati sa našim kolegama koju kadu da pazarite i da ugovorite njenu ugradnju.

Kakvu kadu uzeti?

Sve u svemu pri odabiru kade gledajte debelu plastiku koja je pri krajevima malo savitljiva. To je dobar spoj za dobar kvalitet. Osim toga jednostavnija je ugradnja kade a imate ih i u raznim bojama. Plastične kade ne korodiraju i lagane su. Često su modeli sa oplatama, pa nije potrebno dodatno zidanje a vremenom se i sifon menja veoma lako jer je sve jednostavno za demontažu i veoma pristupačno.

ZAMENA KADE

Kvalitetna zamena kade Beograd, povoljna cena zamene kade uz račun i garanciju. Zamenu kade vrše stručna lica kvalifikovana za taj posao. Menjamo sve vrste kada na svim lokacijama, brzo i efikasno održavajući visok kvalitet usluge. Na sve naše usluge izdajemo račun i garanciju.

Zamena kade zahteva stručnost i veliko iskustvo kako bi se obavila valjano. Iz tog razloga Vam savetujemo da uvek angažujete poudanog vodoinstalatera koji dobro poznaje svoj posao (ugradnja kade). Loša zamena kade donosi velike probleme, poput pojavljivanja vode i vlage oko kade i u celom kupatilu.

Pored vode i vlage moguća je i pojava veće količine vode prilikom čega nastaje poplava objekta.

Ugradnja kade – tuš kade

Male kade od tuš kabina su istog kvaliteta kao i velike, kao i đakuzi kade. Po odabiru je najbolje uzeti plastične odnosno kade od pleksiglasa i birati najbolji odnos kvalitet-cena. Naša je preporuka da limene emajlirane kade treba izbegavati. Korodiraju, teže su za ugradnju, skuplje su pri hladne pri ulasku radi tuširanja ili kupanja. Nikakav su izolator već naprotiv dobar provodnik, ne daj Bože nekog kratkog spoja u bojleru.

Svakako ako ne znate sta bi ste odabrali, konsultujtete se sa nama pre ugradnje!

Zakažite ugradnju kade kada Vama odgovara, shodno vašim obavezama. Naš tim je uvek tu za Vas.

Ugradnja – montaža đakuzi kade

Profesionalna ugradnja đakuzi kade, povoljna cena uz račun i garanciju na ugradnju. Ugradnja – montaža đakuzi kade Beograd stručno prateći sve smernice struke. Ugradnja đakuzija kade zahteva stručnost i iskustvo vodoinstalatera, naš kolege svakodnevno obavljaju ugradnju kade i đakuzi kade na celoj teritoriji Beograda i okoline. Ugrađujemo sve vrste đakuzija, bez obzira na tip i proizvođača.

Ukoliko niste obezbedili đakuzi i potrebno je da ga kolege prevezu za Vas, lako se možete dogovoriti sa kolegema oko transporta. Kolege će takođe obezbediti i potreban vodomaterijal kako bi se montaža đakuzi kade obavila pravilno i pouzdano.

Zamena đakuzi kade

Stručna zamena đakuzi kade po svim standardima, povoljna cena zamene. Zamena đakuzi kade Beograd uz račun i garanciju na zamenu. Zamena đakuzija obavljaju naše stručne kolege velikog iskustva u zameni običnih i đakuzi kada (đakuzija). Kao i kod ugradnje, ukoliko niste obezbedili đakuzi, kolege Vam mogu obaviti transport novog đakuzija.

Pre same zamene đakuzi kade, kolege uklanjaju staru i vrše pripremu mesta za novu kadu. Kako bi se ugradnja nove đakuzi kade (ugradnja kade) obavila pravilno potrebno je da se temeljno pripremi – obradi mesto ugradnje. Ukoliko se priprema ne obavi pravilno i adekvatno, dolazi do pojave vode i vlage oko kade. Moguća je čak i poplava kupatila i izlivanja vode u druge prostorije. Stoga uvek kod zamene i ugradnje djakuzi kade angažujte pouzdanog vodoinstalatera.

MONTAŽA KADE BEOGRAD

Kvalitetna montaža kade, povoljna cena montaže uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Montaža kade Beograd od strane iskusnih vodoinstalatera tokom cele nedelje. Ugradnja i montaža kade za nas predstavlja rutinsku uslugu koju obavljamo svakodnevno, bilo da je reč o montaži nove ili zameni stare kade.

Kolege svakom poslu pristupaju krajnje profesionalno i obavljaju ga u skladu sa smernicama struke. Ukoliko ima potrebe da Vam kolege daju stručne savete, to će i uraditi. Na Vama je da pozovete naš tim, sve ostalo prepustite našim kolegama.

UGRADNJA TUŠ KABINE BEOGRAD

Pouzdana ugradnja tuš kabine, povoljna cena ugradnje na teritoriji Beograda i okoline. Ugradnja tuš kabine, izdajemo račun i garanciju. Radimo sa svim tuš kabinama. Kako bi se tuš kabina ugradila pravilno, potrebno je pratiti smernice struke. Glavne smernice u slučaju ugradnje kade i tuš kabine su da je pre svega potrebno dobro pripremiti mesto gde bi se ugradila kada ili tuš kabina.

Najveći problem kod brze i nekvalitetne ugradnje tuš kabine jeste pojavljivanje vode u toku i posle kupanja. To nije prihvatljivo i iz tog razloga uvek angažujte pouzdanog vodoinstalatera. Pojava vode nije uopšte retka i dešava se u dobrom procentu ako gledamo sve ugradnje u Beogradu i u okolini.

Montaža tuš kabine zahteva stručnost, kako bi se obavila pouzdano. Montaža tuš kabine za naš tim je usluga koju obavljamo svakoga dana u Beogradu i okolini. Kolege su vrsni majstori zanata i vrlo dobro poznaju sve vrste kada i tuš kabina, njihove vrline i mane prilikom ugradnje (ugradnja kade).

Kada je u pitanju montaža tuš kabine, prepustite je stručnim licima i izbegnite probleme i troškove. Montaža tuš kabine traži veliko iskustvo i posvećenost. Naš tim Vam je na usluzi.

Problemi posle ugradnje tuš kabine su proizvod loše ugradnje i moguće ih rešiti uz dodatne troškove. Nekad je potrebno čak i skidanje tuš kabine kako bi se problem rešio.

Skidanje tuš kabine

Skidanje tuš kabine obavljamo tokom cele nedelje, povoljna cena skidanja. Samo skidanje tuš kabine traje relativno brzo u zavisnosti od tipa tuš kabine. Naravno, bitan je i razlog skidanja, tako na primer ukoliko skidamo tuš kabinu zbog njenog bacanja na deponiju, kolege će to obaviti daleko brže. Sa druge strane, ako želite da se tuš kabina skine zbog prenošenja u drugo kupatilo, onda kolege skidanje tuš kabine vrše daleko pažljivije i to zahteva više vremena.

Ukoliko se pitate kako skinuti tuš kabinu, naš savet Vam je da to ne radite ako niste vični tom tipu posla. Nije dovoljno da saznate kako skinuti tuš kabinu da bi mogli to sami da obavite. Prosto je potrebno veliko iskustvo koje naše kolege imaju kako bi se izbegli raznorazni problemi tokom skidanja.

POPRAVKA KADE

Stručna popravka kade, povoljna cena popravke uz izdavanje računa i garancije. Ukoliko Vam se pokvarila kada, pozovite nas i zakažažite termin. Popravka kade na teritoriji Beograda i okoline tokom 7 dana u nedelji. Kolege popravljaju sve vrste kada, bez obzira na model i stanje. Naravno u pojedinim slučajevima je najbolje pazariti novu kadu i time rešiti problem. Pozovite naš vodoinstalaterski servis i zakažite interevnciju kada Vama odgovara.

Kolege brzo i efikasno detektuju mesto kvara na kadi i odklanjaju ga u najkraćem mogućem roku. Posedujemo naše zamenske delove kako bi na licu mesta popravili kadu. Kao što smo već spomenuli, nekad je bolja opcija pazariti novu nego popravljati staru kadu, prosto je isplativije i dugotrajnije rešenje za samog klijenta.

Zamenom stare kade, klijent sebi osigurava dugi niz godina odličnog funkcionisanja kade bez ikakvih problema, Naravno, da bi sve bilo kako kažemo, potrebno je da se stara kada adekvatno izmesti a zatim da se ugradi nova kada. Naš tim Vam je na usluzi tokom cele nedelje, 365 dana u godini, kada budete želeli da nas angažujete, dovoljno je da nas pozovete sve ostalo prepustite našim kolegama.

Popravka tuš kabine

Pouzdana popravka tuš kabine po povoljnoj ceni uz izdavanje računa i garancije na uslugu. Popravka tuš kade od strane stručnih vodoinstalatera 7 dana u nedelji. Kolege popravljaju sve vrste tuš kabina, svih proizvođača i starosti. Bitno je naglasiti da se nekad ne isplati popraviti tuš kabinu iz razloga što je kvar veliki ili je prosto dotrajala.

Kolege utvrđuju stanje tuš kabine na licu mesta, kada je detaljno pregledaju. Globalno gledalo, stanje tuš kabina u proseku je loše. Što zbog lošeg kvaliteta samih tuš kabina što zbog neodržavanja. Rezultat je uvek manje više isti i dovodi do zamene tuš kabine.

Naš tim će se svakako potruditi da ako je ikako moguće poprave tuš kabinu kako bi bila poptuno funkcionalna za korišćenje. Koristimo adekvatne i kvalitetne zamenske delove, moderne i pouzdane alate. Popravka tuš kade zahteva stručnost vodoinstalatera, što naše kolege i poseduju. Popravku tuš kade radimo brzo i efikasno, nekad je dovoljno 30-tak minuta da se posao obavi a nekad nas tuš kada zadrži više od sat ipo vremena.

Oslonite se na naš tim vodoinstalatera radi pomenutih i svih ostalih naših usluga.

SKIDANJE KADE

Stručno skidanje kade, demontaža i zamena kade, svim danima u nedelji. Ukoliko Vam je potrebno samo skidanje kade, bez montaže nove, naravno i to kolege rade. Radimo sa svim vrstama kada, svih proizvođača. Ukoliko želite da se kada skine precizno i pedantno, naše kolege su Vam na raspolaganju. Skinutu kadu možete opet montirati na drugo mesto. Sa kolegama se dogovorite gde da je sklone kada završe sa njenom demontažom. Ukoliko želite da se rešite stare kade, naravno i to je moguće ali to odmah pri zakazivanju intervencije napomenute kolegama.

Možete se dogovoriti da kolege skinu Vašu kadu i da je montiraju na drugoj lokaciji. Bitno je da se radi o tertitoriji Beograda i okoline. Naravno, veoma je važno da je kada u dobrom stanju i da po dimenzijama odgovara novoj lokaciji. Kolege će Vam izaći maksimalno u susret.

Ukoliko se pak rešite da montirate novu kadu, ako Vi niste u mogućnosti, kolege Vam je mogu dopremiti. Bitno je da odaberete kadu ili kolege da pazare istu ako je ima u ponudi. Možete se u potpunosti osloniti na naše kolege radi svih naših usluga. Radimo svim danima radi standardnih usluga i tokom noći radi hitnih intervencija kada je veoma važno da dođemo u najkraćem mogućem roku. Oslonite se na naše stručne vodoinstalatere!

POSTAVLJANJE KADE

Pouzdano postavljanje kade, radimo sa svim kadama, povoljna cena, garancija i račun. Postavljanje kade Beograd i okolina, radimo svim danima u godini. Bilo da je reč o novom postavljanju ili zameni stare kade, očekujte vrhunski kvalitet. Jedino u slučaju prvog postavljanja manje je potrebno vremen da se obavi taj posao. Naravno iznenađenja uvek postoje tako da može se lako desiti da je potrebna dorada mesta ugradnje kako bi kada legla maksimalno dobro.

Postavljanje tuš kabine rade naši stručni vodoinstalateri koji se time bave preko celog dana. Tuš kabina zahteva malo više vremena kako bi se postavila valjano i prateći sva pravila naše struke. Kao što smo iznad naveli, kolege će poslu pristupiti detaljno i ukoliko bude bilo potrebe da se obradi mesto postavljanja to će uz Vašu saglasnot i obaviti. Na vama je da posao prepustite profesionalcima. Izdajemo račun i garanciju na sve obavljene usluge.

Računjate na nas!

UGRADNJA HIDROMASAŽNE KADE

Hidromasažna kada je danas standard u sve većem broju domaćinstava, sve češća zamena obične kade ukoliko u kupatilu ima mesta za nju. Ugradnja hidromasažne kade se radi prateći stroge smernice naše struke, kolege pored velikog iskustva raspolažu najmodrnijim alatima. Vaša hidro kada će biti efikasno i pouzdano ugrađena. Montaža hidromasažne đakuzi kade zahteva stručnu ruku dobrog vodoinstalatera sa iskustvom u radu sa tom vrstom kada. Nemojte svakom upuštati u ruke taj posao pošto može skupo da Vas košta ako se postavljanje ne uradi kako treba.

Sve kade, tuš kabine i hidro kade zahtevaju precizan rad osobe koja tačno zna šta radi u suprotnom dolazi do problema ili odmah ili nakon kratkog vremena.

ZAMENA HIDROMASAŽNE KADE

Primetili ste da je Vaša stara hidromasažna kada dotrajala, ili je prosto oštećena, želite novu, na pravom ste mestu. Zamena hidromasažne kade novom od strane iskusnih montera i vodoinstalatera, precizno i pedantno. Zamena nije laka stvar, pre svega je potrebno valjano obaviti skidanje hidromasažne kade a zatim njeno odpremanje u dogovoru sa klijentom. Sledi vrlo detaljan pregled mesta ugradnje nove, lokacija ugradnje mora biti odlično pripremljena.

Nakon detaljnog pregleda i eventualnog obrađivanja mesta ugradnje, kolege postavljaju novu hidro kadu. Kada je postavljanje gotovo, kolege je silikoniraju i priključuju na vodu i kanalizaciju. Sledi test svih sistema hidromasažne kade i ako je sve kako treba, prepuštamo Vam je da se opustite.

POPRAVKA HIDROMASAŽNE KADE

Ako je popravka moguća, kolege će je obaviti ili Vas uputiti šta dalje da radite. Na Vama je da donesete konačnu odluku. Popravka hidromasažne đakuzi kade nije uvek jednostavna ali je izvodljiva u većini slučajeva. Na kolegama je da pre svega provere šta nije u redu a zatim da Vas izveste u vezi problema i kako ga rešiti.

Postoje slučajevi gde imamo odlične stare hidro kade koje na žalost nemaju zamenske delove a zaista se radi o izuzetnim primercima. Na žalost tom prilikom je najbolje je zameniti novom, kolege su tu svakako da urade kako Vi odlučite. Sa nama se možete sve dogovoriti, kolege su zaista fleksibilne i žele Vam izaći maksimalno u susret.

Oslonite se na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim

Limena emajlirana kada - ugradnja kade - Vodoinstalateri Beograd Tim

Limena emajlirana kada – ugradnja kade – Vodoinstalateri Beograd Tim

metalna_kada-vodoinstalateri-beograd

Limena emajlirana kada – Vodoinstalateri Beograd Tim

plasticna_kada

Plastična kada – Vodoinstalateri Beograd Tim

Teme koje Vas možda zanimaju:

Zamena perlatora

Renoviranje kupatila

Zagušenje i odgušenje sudopere

Curenje vode sa plafona

Pozovite nas!