Geberit vodokotlići

UGRADNJA GEBERIT VODOKOTLIĆA pouzdano uz račun i garanciju. Ugradnja i Popravka Geberit Vodokotlića po povoljnim cenama. Dolazimo odmah ili zakažite intervenciju.


Profesionalna ugradnja Geberit vodokotlića od strane stručnih vodoinstalatera. Ugradnju vodokotlića obavljamo po svim standardima, stručno i pedantno. Popravka Geberit vodokoltića originalnim zamenskim delovima i po standardu proizvođača. Radimo i sa vodokotlićima drugih proizvođača.

Dolazimo odmah, u najkraćem vremenskom roku ili u ugovorenom terminu. Izdajemo račun i garancju na sve obavljene usluge.

UGRADNJA GEBERIT VODOKOTLIĆA

 • Pouzdana ugradnja geberit vodokotlića;
 • zamena vodokotlića;
 • ugradnja vodokotlića prateći sve standarde;
 • montaža prateće instalacije po potrebi;
 • ugradnja i zamena delova instalacije ili cele instalacije vodovoda;
 • iskusni montažeri;
 • raćun;
 • garancija.

Ugradnja Geberit vodokotlića se obavlja u novim, adaptiranim objektima i svakako kod svih sugrađana i naših saradnika. Ugradnja Geberit vodokotlića se može obaviti u većini situacija. Zbog svojih dimenzija i kvaliteta je popularan u svetu vodokotlića, svakako se dodatno ističe svojim kvalitetom.

POPRAVKA GEBERIT VODOKOTLIĆA

 • Adekvatna popravka Geberit vodokotlića;
 • profesionalna analiza vodokotlića;
 • pouzdana zamena;
 • originalni delovi;
 • iskusni vodoinstalateri;
 • račun;
 • garancija.

Popravka Geberit vodokotlića zahteva ozbiljan i profesionalan pristup stručnog lica. Originalni zamenski delovi se takođe podrazumevaju ako se radi o adekvatnoj popravci vodokotlića. Zamenski delovi nisu jeftini ali su originalni i to je bitnije od same cene dela.

Originalan zamenski deo obezbeđuje pravilan dugogodišenji rad Geberti vodokotlića i to nam govori da je popravka izvršena kvalitetno.

Izdajemo račun i garancju na sve obavljene usluge.

SERVIS GEBERIT VODOKOTLIĆA

Obavljamo servis Geberit vodokotlića i servis vodokotlića svih vrsta i starosti. Servis vodokotlića delimo na dve vrste, redovan i vanredan servis vodokotlića. Razlika postoji i o tome ćemo pisati ispod.

Redovan servis vodokotlića

Nezahvalno je precizirati na koliki vremenski period se radi redovan servis vodokotlića. Otežavajuća okolnost je različita učestalost korišćenja vodokotlića u svim objektima. Naša preporuka je da redovan servis vodokotlića obavite čim primetite bilo šta čudno u njegovom funkcionisanju. Na taj način ste reagovali pravovremano i osigurali da servisom vodokotlić opet bude kao nov.

Vanredan sevris vodokotlića

Vanredan servis vodokotlića iziskuje od Vas da reagujete odmah, od nas da se pojavimo na Vašoj adresi u najkraćem vremenskom periodu. Vanredan servis vodokotlića se obavlja prilikom njegove neispravnosti i bitno je da se obavi što pre. U zavisnosti od njegovog kvara, šteta koja nastane može da varira čak da bude i velika.

Stoga, bitno je da reagujete na vreme, ostalo nama prepustite. Kolege će svoj deo posla oko servisa obaviti u što kraćem roku nakon čega vodokotlić možete normalno koristiti.

MONTAŽA GEBERIT VODOKOTLIĆA

Stručna montaža Geberit vodokotlića, povoljna cena uz račun i garanciju. Montaža Geberit vodokotlića Beograd i okolina, dolazak odmah ili zakazivanje intervencije. Naši vodoinstalateri u toku radnog dana montiraju nekoliko Geberit vodokotlića. Montiramo Geberit na svim lokacijama koje dozvoljavaju da se obavi adekvatna montaža.

Ukoliko niste sigurni da li možete da ugradite Geberit vodokotlić, posavetujte se sa našim kolegama. Ako bude bilo potrebe, kolege će doći na Vašu adresu i obaviće pregled mesta ugradnje. Montaža Geberit vodokotlića nikad nije bila lakša, sve što je potrebno da uradite jeste da nas pozovete. Oslonite se na naš stručni tim!


Ugradnja Geberit Vodokotlića - tokom ugradnje

Ugradnja Geberit Vodokotlića – tokom ugradnje

POSTAVLJANJE GEBERIT VODOKOTLIĆA

Pouzdano postavljanje Geberit vodokotlića, povoljna cena postavljanja uz izdavanje računa i garancije. Postavljanje vodokotlića rutinski i bezbedno tokom cele nedelje. Kao što smo iznad naveli, pravilno i pouzdano postavljanje vodokotlića obavlja isključivo stručan vodoinstalater.

Šta se time dobija?

Angažovanjem kvalifikovane osobe za postavljanje vodokotlića osiguravate svoj mir dugi niz godina bez problema sa vodokotlićem. Pored toga, Vaš mir dodatno osiguravaju račun i garancija koju dobijate za pruženu uslugu. Naš tim na sve obavljene usluge izdaje račun i garanciju.

Možete se osloniti na naš tim u svakom trenutku, tu smo za Vas!

SERVISIRANJE GEBERIT VODOKOTLIĆA

Stručno servisiranje Geberit vodokotlića, povoljna cena servisiranja. Izdajemo račun i garanciju na uslugu. Servisiranje Geberit vodokotlića od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Tokom rada, kolege koriste isključivo kvalitetne zamenske delove i moderne alate, time postižemo visok kvalitet naše usluge. Radimo sa svim vrstama Geberit vodokotlića svih starosti i stanja. Servisiranje vršimo svim danima u nedelji, 365 dana u godini. U pojedinim situacijama je bitno da kolege dođu i spreče nastanak poplave, kolege dolaze u najkraćem mogućem roku – hitne intervencije.

Kvalitet usluge i zamenskih delova, brzinu dolaska i efikasan rad održavamo od prvog dana našeg poslovanja. Svi naši klijenti bili oni fizička ili pravna lica uvek biraju nas kada je u pitanju servis, ugradnja, demontaža Geberit vodokotlića. Pored opisanih usluga, kolege obavljaju i ostale vodoinstalaterske usluge, tako da ako želite da rešite problem sa ventilom, zamenite sanitariju ili sifon, kolege Vam stoje na raspolaganju. Raspolažemo sa velikim brojem kvalifikovanih vodoinstalatera koji sve vodoinstalaterske usluge obavljaju profesionalno i pedantno.

Tu smo za Vas!

ZAMENA GEBERIT VODOKOTLIĆA

Adekvatna zamena Geberit vodokotlića i svih ostalih vrsta vodokotlića, povoljna cena usluge uz račun i garanciju. Zamena vodokotlića prateći sve smernice proizvođača i naše struke. Kao što smo već naveli, radimo na teritoriji Beograda i okoline, dolazimo u svaki deo našeg glavnog grada. Kolege mogu da obezbede zamenski vodokotlić ukoliko to niste Vi obavili. Bitno je da se dogovorite sa kolegama koji vodokotlić da Vam pazare. Odmah nakon dolaska, kolege pristupaju demontaži starog vodokotlića a zatim postavljaju novi. Ukoliko bude bilo potrebe da se obave dodatne modifikacije na vodovodnoj mreži kolege će uz Vaš pristanak to da obave.

Ponekad prilikom zamene starog vodokotlća je potrebno produžiti ili skratiti dovodno crevo ili prosto zameniti dotrajali ventil za vodokotlić. Kolege svakako imaju sav potreban vodomaterijal i zamenske delove ukoliko dođe do toga. Naravno, ovom prilikom možete da iskoristite dolazak kolega da provere i ostale ventile u kupatilu koji su u većini slučajeva neispravni. Ispravan ventil je veoma važna stvar! Na primer zamena vodokotlića se obavlja nakon što se zatvori njegov ventil. Naravno, postoji i glavni ventil kupatila ali ventil vodokotlića kao i svaki drugi mora biti apsolutno ispravan u slučaju da glavni ventil nije u funkciji.

Oslonite se naš stručan tim vodoinstalatera!

SERVIS GEBERIT VODOKOTLIĆA BEOGRAD I OKOLINA

Efikasan servis Geberit vodokotlića Beograd i okolina, povoljna cena usluge. Izdajemo račun i garanciju na sve obavljene usluge. Servis vodokotlića Beograd, radimo svim danima u sedmici, 365 dana u godini. Možete da se oslonite na naše vodoinstalatere ukoliko ste na teritoriji glavnog grada ili u blizini. Jednostvano zakazujete intervenciju sevisiranja za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Sa našim kolegama možete da ugovorite i odlaganje usluge za par dana ako je to potrebno. Sa nama se možete sve dogovoriti.

Servisiranje Geberit vodokotlića Beograd, vrlo stručno, radimo sa svim vrstama Geberit vodokotlića ali takođe i sa vodkotlićima ostalih proizvođača. Računjate na stručnu i vrlo efikasnu uslugu, kolege su vrlo stručne u svom poslu i svaku intervenciju vrše prateći stroge smernice naše struke ali takođe i samog proizvođača. Kako bi obavili servis Vašeg vodokotlića, vrlo je važno da angažujete pravu firmu za taj posao koja Vam obezbeđuje račun i garanciju za obavljene usluge. Time osiguravate da ste dobili adekvatnu uslugu koja iziskuje korišćenje isključivo adekvatnih zamenskih delova.

Kao što smo već naveli, mi dopremamo sve zamenske delove tako da je na Vama samo da nas pozovete i to je sve. Možete računti na naše kolege!

PROBLEM SA GEBERIT VODOKOTLIĆEM

Imate problem sa Vašim Geberit vodokotlićem? Oslonite se na naše iskusne kolege koje će rešiti problem u rekordnom roku! Nije bitna vrsta problema, za sve postoji rešenje makar ono bilo i zamena vodokotlića ali zameni pribegavamo samo ako je problem nerešiv.

Kako rešiti problem sa Geberit vodokotlićem? Često pitanje koje čujemo od strane naših klijenata. Odgovor je kratak i jasan – samostalno, nikako, sa stručnim licem zagarantovano. Zašto je tako? Problem kod Geberita rešava samo stručno lice iz razloga što se radi o vodokotlićima visoke klase koji su znatno skuplji u odnosu na standardne vodokotliće. Sistem rada Geberit vodokotlića je složeniji i pristup njegovim delovima je otežan. Stoga, preporučili bi da Vaš vodokotlić ovog proizvođača servisira samo iskusan majstor kako bi osigurali adekvatan i siguran rad istog. U suprotnom, može da dođe de velikih havarija i materijalnih šteta.


Ugradnja Geberit Vodokotlića

Ugradnja Geberit Vodokotlića


Više o Geberit vodokotlićima

Vodoinstalater Beograd Tim sa sigurnošću može da Vam preporuči sanitarije određenih proizvođača. Ne želimo nikoga da reklamiramo, već da Vas informišemo šta je kvalitetno, na šta treba da obratite pažnju. Danas ćemo govoriti o vodokotlićima. Vodokotliće smo već pominjali u drugoj temi kada smo Vas informisali kako da rešite problem vodokotlića koji pušta vodu.

Geberit vodokotlić – preporuka

Vodokotlići koje preporučujemo svim našim klijentima su Geberit vodokotlići. Geberit vodokotliće odlikuje kvalitet izrade, manja potrošnja vode i brzina ugradnje.

Kvalitet Geberit vodokotlića je kao uvek na visokom nivou, dokazan je kroz hiljade ugrađenih vodokotlića na teritoriji Beograda i okoline. Retko se dešavaju reklamacije na njihove vodokotliće i tada svakako ako je garantni rok u opticaju, popravka se vrši besplatno.

Geberit vodokotlić – kvalitet

O kvalitetu izrade Geberit vodokotlića treba malo govoriti iz razloga što je dovoljan podatak da je 60 miliona Geberit vodokotlića do sada ugrađeno. Možemo ih videti najčešće po kafićima, hotelima i tržnim centrima. Naravno nisu manje zastupljeni u domovima, već nemate uvid u veliki broj domova da biste imali pravu sliku o tome šta govorimo.

Ali, dovoljno Vam govori činjenica da ih često koriste u poslovnim prostorijama gde je frenkvencija korišćenja daleko iznad prosečne kućne.

Vrste Geberit vodokotlića

Nabrojaćemo Vam vrste Geberit vodokotlića, to su ugradni Geberit vodokotlići, nadzidni Geberit vodokotlići – niskomontažni i visokomontažni.

Ugradni Geberit vodokotlić

Ugradni Geberit vodokotlić je najzastupljenija njegova vrsta, po ovom tipu su i najpoznatiji. Malih su dimenzija, kao što smo već pomenuli kvalitet je na visokom nivou i dodali bi da su dugotrajni. Ugradni vodokotlić a pogotovo Geberit ugradni vodokotlić proizvodi manje buke pri puštanju vode.

Ovde smo ih uporedili sa nadzidnim vodokotlićima koji su bučniji.

Svakako, cena je viša ugradnog vodokotlića ali se dobija na komforu i dizajnu kupatila ili toaleta.

Niskomontažni Geberit vodokotlić

Niskomontažni Geberit vodokotlić obično se koristi gde najviše i ugradni vodokotlić a to su poslovni objekti. Svakako treba napomenuti da je njihova primena u domaćinstvima takođe na visokom nivou.

Njihov kvalitet ne zaostaje u odnosu na ugradne, to je bitno napomenuti.

Visokomontažni Geberit vodokotlić

Visokomontažni Geberit vodokotlić poput niskomontažnog ima veliku primenu kako u poslovnim objektima tako i u domaćinstvima. Tamo gde ga je moguće montirati zbog visine, dobija se na prostoru oko wc šolje.

Takođe, po kvalitetu visokomontažni vodokotlić ne zaostaje za iznad navedenim.

Geberit vodokotlići potrošnja

Potrošnja vode Geberit vodokotlića je bitna stavka za sugrađane koji se trude da im račun za vodu bude što manji. Običan vodokotlić za jedno ispiranje wc-šolje (wc školjke) potroši od 9 do 12 litara vode (ovo verovatno niste ni znali).

Geberit vodokotlići poseduju dva režima puštanja vode. Prvi režim pušta 3 litre vode, dok drugi režim pušta 6 litara vode. Ovde već imate veliku uštedu vode u odnosu na obične vodokotliće. Ukoliko Vaš vodokotlić nekontrolisano pušta vodu u wc-šolju (wc školjku), tokom jednog dana otiče velika količina vode, do 80 litara čak i više. Kao što vidimo, Geberit vodokotlići smanjuju količinu vode u odnosu na obične vodokotliće sa minimum 9 litara na minimum 3 litre tokom svakog puštanja vode.

Sem smanjenih troškova, korišćenjem Geberit vodokotlića činimo jedno jako humano delo – svaku kap vode koju uštedimo, darujemo ljudima kojima je mnogo potrebnija (ljudima u Africi i ostalim ugroženim područjima).

Geberit vodokotlići se brzo ugrađuju, vodoinstalater može brzo nastaviti sa ugradnjom ostale sanitarije u kupatilu, tako uštediti Vama i sebi vreme. Brzina ugradnja vodokotlića je nekad bitna, pogotovo kada se ugrađuje nekoliko wc-školjki (wc-šolja), tada ova pogodnost dolazi do izražaja.

Nakon ovog kratkog informisanja u vezi Geberit vodokotlića, nagoveštavamo Vam da ćemo uskoro pisati o ostalim proizvođačima vodokotlića koji su pokazali kvalitet u praksi.

Često postavljana pitanja

Da li radite servis Geberit vodokotlića?

Radimo servis Geberit vodokotlića svih starosti i stanja. Servis obavljamo originalnim, kvalitetnim zamenskim delovima.

Da li radite servis vodokotlića ostalih proizvođača?

Da, radimo sa svim vrstama vodokotlića bez obzira na proizvođača i tip vodokotlića. Poput Geberit-a i ostale vrste vodokotlića servisiramo originalnim i kvalitetnim zamenskim delovima.

Servisirate li stare vodokotliće?

Obezbeđujemo pouzdan servis starih vodokotlića, svih stanja. U 95% slučajeva je moguće u potpunosti osposobiti vodokotlić.

Da li ugrađujete – montirate nove vodokotliće?

Ugrađujemo nove vodokotliće prilikom adaptacije/renovranja kupatila i tokom zamene starog – dotrajalog vodokotlića u svim objektima.


Teme koje Vas možda zanimaju:

 Curenje vode – plafon

Zamena napukle cevi

Zagušenja i odgušenja

Odgušenje kanalizacije Beograd

Pozovite nas!