Geberit vodokotlići

UGRADNJA GEBERIT VODOKOTLIĆA pouzdano uz račun i garanciju. Ugradnja i Popravka Geberit Vodokotlića po povoljnim cenama. Dolazimo odmah ili zakažite intervenciju.


Profesionalna ugradnja Geberit vodokotlića od strane stručnih vodoinstalatera. Ugradnju vodokotlića obavljamo po svim standardima, stručno i pedantno. Popravka Geberit vodokoltića originalnim zamenskim delovima i po standardu proizvođača.

Dolazimo odmah, u najkraćem vremenskom roku ili u ugovorenom terminu sa našim kolegama. Izdajemo račun i garancju na sve obavljene usluge.

UGRADNJA GEBERIT VODOKOTLIĆA

 • Pouzdana ugradnja geberit vodokotlića;
 • ugradnja vodokotlića prateći sve standarde;
 • montaža prateće instalacije po potrebi;
 • ugradnja i zamena delova instalacije ili cele instalacije vodovoda;
 • iskusni montažeri;
 • raćun;
 • garancija.

Ugradnja Geberit vodokotlića se obavlja u novim, adaptiranim objektima i svakako kod svih sugrađana i naših saradnika. Ugradnja Geberit vodokotlića se može obaviti u većini situacija. Zbog svojih dimenzija i kvaliteta je popularan u svetu vodokotlića, svakako se dodatno ističe svojim kvalitetom.

POPRAVKA GEBERIT VODOKOTLIĆA

 • Adekvatna popravka Geberit vodokotlića;
 • profesionalna analiza vodokotlića;
 • pouzdana zamena;
 • originalni delovi;
 • iskusni vodoinstalateri;
 • račun;
 • garancija.

Popravka Geberit vodokotlića zahteva ozbiljan i profesionalan pristup stručnog lica. Originalni zamenski delovi se takođe podrazumevaju ako se radi o adekvatnoj popravci vodokotlića. Zamenski delovi nisu jeftini ali su originalni i to je bitnije od same cene dela.

Originalan zamenski deo obezbeđuje pravilan dugogodišenji rad Geberti vodokotlića i to nam govori da je popravka izvršena kvalitetno.

SERVIS GEBERIT VODOKOTLIĆA

Obavljamo servis Geberit vodokotlića i servis vodokotlića svih vrsta i starosti. Servis vodokotlića delimo na dve vrste, redovan i vanredan servis vodokotlića. Razlika postoji i o tome ćemo pisati ispod.

Redovan servis vodokotlića

Nezahvalno je precizirati na koliki vremenski period se radi redovan servis vodokotlića. Otežavajuća okolnost je različita učestalost korišćenja vodokotlića u svim objektima. Naša preporuka je da redovan servis vodokotlića obavite čim primetite bilo šta čudno u njegovom funkcionisanju. Na taj način ste reagovali pravovremano i osigurali da servisom vodokotlić opet bude kao nov.

Vanredan sevris vodokotlića

Vanredan servis vodokotlića iziskuje od Vas da reagujete odmah, od nas da se pojavimo na Vašoj adresi u najkraćem vremenskom periodu. Vanredan servis vodokotlića se obavlja prilikom njegove neispravnosti i bitno je da se obavi što pre. U zavisnosti od njegovog kvara, šteta koja nastane može da varira čak da bude i velika.

Stoga, bitno je da reagujete na vreme, ostalo nama prepustite.


Ugradnja Geberit Vodokotlića - tokom ugradnje

Ugradnja Geberit Vodokotlića – tokom ugradnje


Ugradnja Geberit Vodokotlića

Ugradnja Geberit Vodokotlića


Više o Geberit vodokotlićima

Vodoinstalater Beograd Tim sa sigurnošću može da Vam preporuči sanitarije određenih proizvođača. Ne želimo nikoga da reklamiramo, već da Vas informišemo šta je kvalitetno, na šta treba da obratite pažnju. Danas ćemo govoriti o vodokotlićima. Vodokotliće smo već pominjali u drugoj temi kada smo Vas informisali kako da rešite problem vodokotlića koji pušta vodu.

Geberit vodokotlić – preporuka

Vodokotlići koje preporučujemo svim našim klijentima su Geberit vodokotlići. Geberit vodokotliće odlikuje kvalitet izrade, manja potrošnja vode i brzina ugradnje.

Kvalitet Geberit vodokotlića je kao uvek na visokom nivou, dokazan je kroz hiljade ugrađenih vodokotlića na teritoriji Beograda i okoline. Retko se dešavaju reklamacije na njihove vodokotliće i tada svakako ako je garantni rok u opticaju, popravka se vrši besplatno.

Geberit vodokotlić – kvalitet

O kvalitetu izrade Geberit vodokotlića treba malo govoriti iz razloga što je dovoljan podatak da je 60 miliona Geberit vodokotlića do sada ugrađeno. Možemo ih videti najčešće po kafićima, hotelima i tržnim centrima. Naravno nisu manje zastupljeni u domovima, već nemate uvid u veliki broj domova da biste imali pravu sliku o tome šta govorimo.

Ali, dovoljno Vam govori činjenica da ih često koriste u poslovnim prostorijama gde je frenkvencija korišćenja daleko iznad prosečne kućne.

Geberit vodokotlić – vrsta

Geberit Vodokotlić postoji kao ugradni, nadzidni – niskomontažni i visokomontažni.

Ugradni Geberit vodokotlić

Ugradni Geberit vodokotlić je najzastupljenija njegova vrsta, po ovom tipu su i najpoznatiji. Malih su dimenzija, kao što smo već pomenuli kvalitet je na visokom nivou i dodali bi da su dugotrajni. Ugradni vodokotlić a pogotovo Geberit ugradni vodokotlić proizvodi manje buke pri puštanju vode.

Ovde smo ih uporedili sa nadzidnim vodokotlićima koji su bučniji.

Svakako, cena je viša ugradnog vodokotlića ali se dobija na komforu i dizajnu kupatila ili toaleta.

Niskomontažni Geberit vodokotlić

Niskomontažni Geberit vodokotlić obično se koristi gde najviše i ugradni vodokotlić a to su poslovni objekti. Svakako treba napomenuti da je njihova primena u domaćinstvima takođe na visokom nivou.

Njihov kvalitet ne zaostaje u odnosu na ugradne, to je bitno napomenuti.

Visokomontažni Geberit vodokotlić

Visokomontažni Geberit vodokotlić poput niskomontažnog ima veliku primenu kako u poslovnim objektima tako i u domaćinstvima. Tamo gde ga je moguće montirati zbog visine, dobija se na prostoru oko wc šolje.

Takođe, po kvalitetu visokomontažni vodokotlić ne zaostaje za iznad navedenim.

Geberit vodokotlići potrošnja

Potrošnja vode Geberit vodokotlića je bitna stavka za sugrađane koji se trude da im račun za vodu bude što manji. Običan vodokotlić za jedno ispiranje wc-šolje (wc školjke) potroši od 9 do 12 litara vode (ovo verovatno niste ni znali).

Geberit vodokotlići poseduju dva režima puštanja vode. Prvi režim pušta 3 litre vode, dok drugi režim pušta 6 litara vode. Ovde već imate veliku uštedu vode u odnosu na obične vodokotliće. Ukoliko Vaš vodokotlić nekontrolisano pušta vodu u wc-šolju (wc školjku), tokom jednog dana otiče velika količina vode, do 80 litara čak i više. Kao što vidimo, Geberit vodokotlići smanjuju količinu vode u odnosu na obične vodokotliće sa minimum 9 litara na minimum 3 litre tokom svakog puštanja vode.

Sem smanjenih troškova, korišćenjem Geberit vodokotlića činimo jedno jako humano delo – svaku kap vode koju uštedimo, darujemo ljudima kojima je mnogo potrebnija (ljudima u Africi i ostalim ugroženim područjima).

Geberit vodokotlići se brzo ugrađuju, vodoinstalater može brzo nastaviti sa ugradnjom ostale sanitarije u kupatilu, tako uštediti Vama i sebi vreme. Brzina ugradnja vodokotlića je nekad bitna, pogotovo kada se ugrađuje nekoliko wc-školjki (wc-šolja), tada ova pogodnost dolazi do izražaja.

Nakon ovog kratkog informisanja u vezi Geberit vodokotlića, nagoveštavamo Vam da ćemo uskoro pisati o ostalim proizvođačima vodokotlića koji su pokazali kvalitet u praksi.


Ukoliko Vam vodokotlić pušta vodu, informišite se na sledećem linku – Vodokotlić pušta vodu


Teme koje Vas možda zanimaju:

 Curenje vode – plafon

Zamena napukle cevi

Zagušenja i odgušenja

Preventivna odgušenja

Pozovite nas!