Snimanje cevi kamerom

SNIMANJE CEVI KAMEROM, povoljna cena uz račun. Snimanje cevi kamerom Beograd 24h – non stop, dolazimo odmah po pozivu. Cevi snimamo najmodernijim kamerama!

Nakon snimanja cevi i lociranja mesta problema u dogovoru sa klijentom obavljamo sanaciju dela ili cele cevi.

Na sve naše usluge izdajemo račun.


Snimanje cevi kamerom nam govori u kakvom je stanju cev unutra i spolja i da li postoji razlog da se menja, sanira ili ne. Takođe, kod teških i čestih odgušenja na istoj lokaciji/cevi možemo videti šta i gde pravi zagušenje.

SNIMANJE CEVI KAMEROM 24H

  • Kvalitetna i pouzdana usluga;
  • stručni vodoinstalateri;
  • snimanje unutrašnjosti cevi;
  • snimanje cevi termalnom kamerom;
  • moderne kamere;
  • sanacija cevi;
  • brz dolazak;
  • brza i efikasna usluga;
  • račun.

Snimanje obavljamo na celoj teritoriji Beograda i okoline non stop. Dolazimo ubrzo po pozivu.

Na sve naše usluge izdajemo račun.


Snimanje cevi kamerom - Vodoinstalateri Beograd Tim

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalateri Beograd Tim


SNIMANJE CEVI KAMEROM

Snimanje cevi kamerom nam daje najbolju informaciju kakva je cev iznutra, da li je oštećena ima li korozije ili ne. Savremenim kamerama smo u mogućnosti da vidimo i najmanju promenu na zidu cevi. Što je kod pucanja cevi izuzetno bitno.

Kamerama rukovode kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Nakon snimanja, od naših kolega dobijate ponudu rešenja problema ako isto postoji. U zavisnosti od lokacije cevi i njenog tipa, kolege Vas mogu savetovati da li da je sanirate ili je potrebna zamena cele cevi. Snimanje nam pomaže da vidimo koliki deo cevi je ugrožen da bi znali da li je popravka cevi opcija ili nije.

Korišćenjem kamere, ubrzali smo proces analize cevi i dobili tačnu informaciju šta raditi dalje.

SNIMANJE CEVI KAMEROM BEOGRAD

Stručno snimanje cevi kamerom Beograd, povoljna cena uz račun. Radimo non stop, snimanje cevi kamerom Beograd 24h, dolazimo odmah na svaku adresu. Poslujemo u svim opštinama Beograda, dolazimo u kratkom roku na svaku lokaciju. Naši stručni vodoinstalateri će locirati svako mesto pucanja cevi, njenog oštećenja ili dotrajalosti bez obzira na dužinu cevi.

Snimanje unutrašnjosti cevi kamerom (snimanje cevi kamerom) našim posebnim kamerama, u mogućnosti smo da vidimo tačno stanje unutrašnjosti cevi. Takođe, vidimo da li negde postoje oštećenja ili nagomilavanje naslaga na zidovima cevi.

Snimanje cevi termalnom kamerom nam daje bitne informacije gde se nalazi mesto curenja, drugim rečima gde je cev popustila ili je pukla. Nije uvek u pitanju pucanje cevi već je moguće popuštanje spojeva dveju cevi.

SNIMANJE CEVI TERMALNOM KAMEROM

Pouzdano snimanje cevi termalnom kamerom 24h, povoljna cena snimanja. Naše kolege koriste snimanje cevi termalnom kamerom kako bi utvrdile mesto curenja vode. Bilo da je reč o vodovodnoj ili kanalizacionoj cevi, brzo i efikasno određujemo mesto problema. Tačnim lociranjem mesta curenja, obezbeđujemo daleko brže rešavanje problema kod klijenata.

Kod curenja iz vodovodne ili kanalizacione cevi vreme je vrlo bitno. Što pre lociramo mesto curenja i saniramo ga, manja je materijalna šteta.

SNIMANJE CEVI U ZIDU

Kvalitetno snimanje cevi u zidu, jasno vidimo stanje cevi u zidu i gde je cev oštećena. Snimanje cevi u zidu vršimo non stop, povoljna cena, dolazimo odmah na svaku adresu. Nakon dolaska kolege odmah pristupaju snimanju cevi u zidu kako bi utvrdili tačno mesto problema.

Nakon lociranja problema, kolege Vas informišu kako ga i rešiti na najbolji i najpovoljniji način. Ukoliko želite, možete odmah angažovati naše kolege radi sanacije dela ili zamene cele cevi. Naš tim daje garanciju i račun na sve naše usluge.

SNIMANJE CEVI U ZEMLJI

Povoljno snimanje cevi u zemlji, povoljna cena uz račun. Vršimo snimanje cevi u zemlji non stop, dolazimo na svaku adresu odmah po pozivu. Snimanje u zemlji obavljaju naše stručne kolege brzo i efikasno. Našim specijalnim kamerama vidimo tačno stanje cevi u zemlji. Odmah po snimanju, možemo da pristupimo sanaciji dela ili zameni cele cevi u zemlji.

Ukoliko sumnjate da je cev u zemlji pukla, bitno je da u što kraćem periodu snimite cevi kako bi znali gde je i koliki je problem u pitanju. Nezgodna situacija kod pucanja cevi u zemlji jeste što se kasno primeti. Stoga, snimanje cevi u zemlji Vas može spasiti velikih troškova i materijalne štete.

SNIMANJE KANALIZACIONIH I VODOVODNIH CEVI

Iskusno snimanje kanalizacionih cevi kamerom na svim lokacijama uz izdavanje računa. Povoljna cena. Snimanje kanalizacionih cevi non stop, dolazimo ubrzo nakon Vašeg poziva, oslonite se na nas. Kolege su vrlo iskusni vodoinstalateri koji vrše profesionalno snimanje kanalizacionih cevi 24h, otkrivaju sve vrste problema sa cevima.

Kao što smo iznad naveli, nije bitno gde se cevi nalaze, kolege će ih snimiti i pronaći izrok problema koji Vas muči.

Snimanje vodovodnih cevi kamerom brzo i efikasno, povoljna cena non stop – 24h. Snimanje vodovodnih cevi za nas predstavlja rutinsku uslugu koju obavljamo svakodnevno. Kolege snime nekoliko desetina metara vodovodnih cevi u toku 24h. Na teritoriji Beograda postoji veliki broj starih zgrada čije su vodovodne instalacije u vrlo lošem stanju, stoga ih je potrebno snimiti.

Pozovite nas odmah!

SNIMANJE CEVI U ZGRADI

Snimanje cevi u zgradi, povoljna cena snimanja kamerom uz izdavanje računa. Snimanje cevi u zgradi non stop – 7 dana u nedelji – danju i noću. Možete nas angažovati da dođemo odmah po Vašem pozivu i da snimimo cevi u zgradi. Tada se radi o hitnoj intervenciji i kolege dolaze u najkraćem mogućem roku.

Takođe, snimanje cevi možete zakazati za isti dan ili do nekoliko dana u napred. Sa kolegema se lako možete odgovoriti oko termina koji Vama najviše odgovara. Izlazimo maksimalno u susret našim klijentima.

Snimanje cevi u zgradi kamerom se u glavnom obavlja danju ali kada je pitanju pojava vlage, tada kolege posao vrše i noću. Tada je vrlo bitno da nas klijent pozove na vreme kako bi kolege pravovremeno otkrile mesto problema i sanirale ga. Prilikom sanacije, kolege su vrlo efikasne i sve vrste havarija rešavaju u kratkom roku.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

SNIMANJE I SANACIJA CEVI

Efikasno snimanje i sanacija cevi na svim lokacijama, izdajemo račun i garanciju na uslugu. Snimanje i sanacija cevi non stop, kolege dolaze brzo po pozivu. U većini slučajeva, snimanje cevi je hitna usluga koju kolege kao što smo spomenuli rade non stop.

Određenim klijentima i našim saradnicima održavamo instalacije pa u sklopu održavanja redovno snimamo ceo vodovodni i kanalizacioni sistem. Zatim, nakon lociranja problema saniramo ga u kratkom roku. Bitno je naglasiti da u slučaju vodovodnih i kanalizacionih cevi je važno da se reaguje na vreme – odmah. Jedino tako se mogućnost da se pojave havarija i materijalna šteta svodimo na minimum.

Saniramo deo instalacija ili ceo sistem instalacija ako je to potrebno da bi se rešio problem. Kolege u toku svog rada koriste kvalitetan vodomaterijal, zamenske delove i moderan alat poslednje generacije. Pre svake intervecije se detaljno dogovorimo sa klijentom oko svih detalja i pristupamo poslu.

Možete računati na nas u svakom trenutku!


Zašto je važno snimanje cevi kamerom?

Nove tehnologije poput specijalnih kamera koje koristimo tokom snimanja cevi nam omogućavaju da vidimo unutrašnjost cevi kao nikada ranije (unutrašnje snimanje cevi kamerom). Kada ne bi koristili kameru radi snimanja cevi, moraili bi obrađivati zid i pod kako bi došli do mesta gde je nastao problem.

Opisaćemo Vam intervenciju sa i bez korištenja kamere.

Primer sa snimanjem

Primetili ste da Vam se u kupatilu ili kuhinji pojavljuje fleka na zidu i nakon određenog vremena počinje da se sliva voda niz taj deo zida. Problem je sve veči i pozivate nas da Vam detektujemo i saniramo problem.

Kolege nakon dolaska Vam saopštavaju da imamo posebne kamere za snimanje cevi. Uz čiju pomoć možemo da utvrdimo tačno mesto pucanja cevi. Tom prilikom Vam objašnjavaju da će ako obave snimanje cevi kamerom znati lokaciju pucanja cevi i odmah pristupiti otvaranju malog dela zida da bi prišli cevi.

Kada kolege znaju tačnu lokaciju pucanja cevi, mogu prilično precizno i sa što manje štete na zidu da obave sanaciju cevi. Time izbegavamo obradu zida ili poda i rušenja pločica i drugih materijala. Drugim rečima, snimanje cevi kamerom Vam štedi novac i naravno živce.

Bez snimanja

Uzećemo u obzir isti scenario (iznad opisano ali bez kamere) i već imamo drugačiju situaciju. Napomenuli bi da su naše kolege stručni majstori zanata i da na osnovu iskustva mogu pronaći mesto havarije. Ali, u većini slučajeva kamera je jedino rešenje zbog skoro uvek nepristupačnosti cevi.

Problemi su svakakvi, raznih tipova i težina shodno tome iskusnom vodoinstalateru je često teško pronaći tačno mesto problema. Pa je primoran da obradi zid nekad i na pogrešnom mestu. Ovde uzimamo u obzir zaista iskusne vodoinstalatere.

Ako uzmemo u obzir manje iskusne kolege ili priučene vodoinstalatere kojih je danas prilično, pronalaženje mesta problema je jako teško. Ovime Vam želimo reći da neiskusan vodoinstalater bez kamere može napraviti priličnu štetu kupatilu ili kuhinji.

Zaključak

Snimanje cevi kamerom je najbolje rešenje u 80% slučajeva kada se cevima ne može prići i pronaći mesto problema. Tada se klijentu štedi veća suma novca u zavisnosti od potencijalne obrade zida da bi se našao i rešio problem.


SNIMANJE KANALIZACIJE KAMEROM

Stručno snimanje kanalizacije kamerom, izdvaja nas povoljna cena uz izdavanje računa. Snimanje kanalizacije kamerom Beograd, radimo non stop – 24h. Često se dešavaju situacije gde je potrebno snimiti kanalizacione cevi kako bi se utvrdilo mestu zapušenja. Tada, našim posebnim kamerama pregledamo unutrašnjost kanalizacione cevi i brzo pronalazimo mesto problema.

Snimanje kanalizacije kamerom se vrši i kad postoji sumnja da je kanalizaciona cev napukla ili je deformisana pa nije u funkciji. Tada je potrebna brza i vrlo efikasna akcija vodoinstalatera kako bi se kanalizaciona cev što pre vratila u funkciju.

Snimanje kanalizacione mreže

Povoljno snimanje kanalizacione mreže tokom dana i noći, povoljna cena snimanja. Snimanje kanalizacione mreže je poput standardnog snimanja ostalih kanalizacionih cevi. U glavnom se radi o kanalizacionij mreži firme ili zgrade gde je potrebno detaljno snimanje kako bi se utvrdimo tačno stanje na mreži.

Našim kamerama vidimo tačno stanje kanalizacione mreže i ako postoje problemi na kanalizacionoj mreži gde se oni naleze i koje su vrste. Pored snimanja, naše kolege mogu da obave uklanjanje problema na kanalizacionoj mreži ukoliko to klijent zatraži. Naravno, intervencija je moguća odmah ili da se utvrdi novi termin u skladu sa obavezama klijenta.

Oslonite se na nas u svakom trenutku!

PREGLED CEVI KAMEROM

Obavljamo stručan pregled cevi kamerom 24 sata, izdajemo račun na sve naše usluge. Pregled cevi kamerom, povoljna cena, od strane kvalifikovanih vodoinstalatera. Dolazimo odmah po pozivu. Pregledamo sve vrste cevi (snimanje cevi kamerom) na svim lokacijama u zgradi, stanu, kući i poslovnom objektu.

Uspešno lociramo mesta pucanja cevi, snimamo unutrašnosti cevi zbog njihove dotrajalosti. Pregledamo cele sisteme vodovoda i kanalizacije fizičkim i pravnim licima. Snimanje cevi kamerom profesionalno i u svakom trenutku.

PREGLED CEVI U ZGRADI

Efikasan pregled cevi u zgradi, stanu, podrumu zgrade, povoljna cena uz izdavanje računa. Pregled svih cevi kamerom non stop, radimo 24 sata. Možete računati na naš tim u svakom trenutku, kolege su brze u dolasku i vrlo efikasne prilikom obavljanja posla. Sam pregled cevi zgrade je vrlo važan i donosi nam informacije koje nismo u mogućnosti dobiti na drugi način. Znamo tačno stanje unutrašnjosti cevi, koji deo cevi je spreman za zamenu a koji ne, gde je nastalo zapušenje i kako je nastalo i slično. To su vredne informacije koje veoma štede vreme i daju prednost.

Kolege na osnovu tih informacija mogu odmah pristupiti poslu rešiti kvar daleko brže nego da nismo koristili kamere. Naši saradnici – firme redovno nas angažuju kako bi isproveravali sve instalacije kanalizacije i utvrdili da sve radi kako i treba. Ali takođe i našim sugrađanima u zgradama redovno obavljamo isto, pogotovo ako se radi o starijim zgradama gde su cevi već dotrajale i zamena potpuno dotrajale cevi je lek.

Računajte na nas!

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!