Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom non stop


Dostupni smo 24 sata tokom sedmice, hitna sužba – 011/407-8-100


Snimanje cevi kamerom nam govori u kakvom je stanju cev i da li postoji razlog da se menja, sanira ili ne. Takođe, kod teških i čestih odgušenja na istoj lokaciji/cevi možemo videti šta i gde pravi zagušenje.


Snimanje cevi kamerom - Vodoinstalateri Beograd Tim

Snimanje cevi kamerom – Vodoinstalateri Beograd Tim


Snimanje cevi kamerom

Snimanje cevi kamerom nam daje najbolju informaciju kakva je cev iznutra, da li je oštećena ima li korozije ili ne. Savremenim kamerama smo u mogućnosti da vidimo i najmanju promenu na zidu cevi.

Kamerama rukovode kvalifikovani vodoinstalateri sa višegodišnjim iskustvom. Nakon snimanja, od naših kolega dobijate ponudu rešenja problema ako isti postoji.

Zašto je važno snimanje cevi kamerom?

Nove tehnologije poput specijalnih kamera koje koristimo tokom snimanja cevi nam omogućavaju da vidimo unutrašnjost cevi kao nikada ranije (snimanje cevi kamerom). Opisaćemo Vam intervenciju sa i bez korišćenja kamere.

Snimanje cevi kamerom

Primetili ste da Vam se u kupatilu ili kuhinji pojavljuje fleka na zidu i nakon određenog vremena počinje da se sliva voda niz taj deo zida. Problem je sve veči i pozivate nas da Vam detektujemo i saniramo problem.

Kolege nakon dolaska Vam saopštavaju da imamo posebne kamere za snimanje cevi. Uz čiju pomoć možemo da utvrdimo tačno mesto pucanja cevi. Tom prilikom Vam objašnjavaju da će nakon detekcije lokacije pucanja cevi, pristupiti otvaranju malog dela zida da bi prišli cevi.

Kada kolege znaju tačnu lokaciju pucanja cevi, mogu prilično precizno i sa što manje štete na zidu da obave sanaciju cevi (snimanje cevi kamerom).

Bez snimanja cevi

Uzećemo u obzir isti scenario (iznad opisano ali bez kamere) i već imamo drugačiju situaciju. Napomenuli bi da su naše kolege stručni majstori zanata i da na osnovu iskustva mogu pronaći mesto havarije. Ali, u većini slučajeva kamera je jedino rešenje zbog skoro uvek nepristupačnosti cevi.

Problemi su svakakvi, raznih tipova i težina shodno tome iskusnom vodoinstalateru je često teško pronaći tačno mesto problema. Pa je primoran da obradi zid nekad i na pogrešnom mestu. Ovde uzimamo u obzir zaista iskusne vodoinstalatere.

Ako uzmemo u obzir manje iskusne kolege ili priučene vodoinstalatere kojih je danas prilično, pronalaženje mesta problema je jako teško. Ovime Vam želimo reči da neiskusan vodoinstalater bez kamere može napraviti priličnu štetu kupatilu ili kuhinji.

Zaključak

Snimanje cevi kamerom je najbolje rešenje u 80% slučajeva kada se cevima ne može prići i pronaći mesto problema. Tada se klijentu štedi veća suma novca u zavisnosti od potencijalne obrade zida da bi se našao i rešio problem.

Vaš Vodoinstalateri Beograd Tim


Pozovite nas!